Betörtek éjjel Gyurcsány Ferenchez – a DK elnöke lefotózta, milyen nyomot hagytak maguk után

Kép forrása: Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala

Reggel üzenetet kaptam Gyurcsány Ferenctől, amiben azt írja, betörő járt náluk az éjjel. Nem is kellett meginnom a reggeli kávém, mert ez az információ azonnal kipattintotta a szemem.

A volt miniszterelnök azt is írta: nyomot hagyott maga után az elkövető, és azt szívesen lefotózza nekem. Megkértem rá, hogy küldje át a képet.

Aki esetleg nem követné Gyurcsány Ferenc családi életét, Zsazsa az ex-kormányfő kutyája, aki ezek szerint házőrzésre teljesen alkalmatlan, ellenben kifejezetten cuki háziállat.

Gyurcsány Ferenc nem viccel, ha tréfáról van szó. Kiderült, hogy a betörő ugyanaz a személy lehetett, aki éjszaka több háztartásba is ellátogatott. El ugyan nem vitt semmit, sokkal inkább hozott magával.

Mielőtt valaki azt gondolná, hogy Gyurcsány Ferenc azzal tölti egy hétköznapi reggelen az idejét, hogy nekem írogasson trollságokat, megnyugtatom, hogy egy úgynevezett Facebook bot kommunikál helyette, vagyis egy beszélgetőrobot, aki mindennap üzenetet küld annak, aki elküldte az „Írj rám, Feri!” üzenetet a DK elnökének.

A legújabb akciója keretében mindennap egy adventi ajándékot küld messengeren. Ez néha az év gólja, néha valami politikai információ. Minden üzenetre többféle válaszlehetőséget ajánl fel a rendszer, „Feri” pedig mindegyikre másként reagál.

A valósághű beszélgetés kedvéért úgy szokott elbúcsúzni tőlünk „Feri”, hogy kezdődik egy megbeszélése, vagy hogy „Klára” már tűkön ül, hogy induljanak valahova. Előnyére váljék, hogy a szoftver ennek ellenére annyira átverős, mint ez a cikk. Kiderül belőle, hogy nem egy valós személlyel beszélgetünk, azonban a kommunikációs stáb rendkívüli érzékkel adagolja így a választópolgárok felé a DK álláspontját egy-egy témában, vagy éppen információkat az aktuális politikai történésekről.

Ha te is szeretnél Gyurcsánnyal beszélgetni, azt a Facebook-oldalára küldött „írj rám, Feri” üzenettel megteheted.

loading...