Bagi és Nacsa megdöbbentő kijelentéseket tettek a Fideszről – ebben nem lesz semmi humor!

Kép forrása: MTV

Bagi Iván és Nacsa Olivér humoristák. Erős jóindulattal sem mondhatjuk, hogy a legjobbak, de a középszerű kategóriába mindenképp beleférnek. Ezen a piacon viszont a „sok az eszkimó és kevés a fóka” elvből adódóan nem könnyű megélni. A két komikus megtalálta a módját, hogy miként biztosítsák be magukat.

Vagy kiemelkedő teljesítményt nyújtasz, vagy a NER-hez simulsz. Nacsáék utóbbi mellett döntöttek. Interjút adtak a Magyar Időknek, amiben tulajdonképpen megerősítik a Fidesz felé irányuló lojalitásukat.

A HVG kiemelte a legfontosabb mondatokat Nacsa Olivértől:

„A választások előtt volt bennünk némi aggodalom, hiszen voltak olyan előjelek is, amelyek alapján nem feltételeztünk ilyen egyértelmű sikert.”

[A baloldalon] „főbenjáró bűnnek tartják, ha egy jobboldali érékrendű művész közéleti kérdésekben megnyilvánul.”
„Az operett manapság hihetetlenül népszerű, jó nézettségeket produkál. Remélem, hamarosan eljutunk oda, hogy úgy kezeljük, mint egy országimázst építő hungarikumot.”

„A mai kereskedelmi csatornák világa igen távol áll tőlünk. A legnagyobb problémám azzal van, hogy olyan embereket emelnek fel, akik mögött nincs teljesítmény. Régen a színészek, televíziós műsorvezetők számítottak sztárnak, most pedig kezdenek teljesen kiszorulni a piacról.”

Majd Bagi Ivántól:

„Úgy tűnik, kissé túlértékeltük az ellenzékben rejlő akkori politikai potenciált. Mindenesetre náluk önbizalomban akkor sem volt hiány.”

„Abból, hogy az ember humorista, még nem következik az, hogy értéksemlegesnek kell lennie.”

„Hosszú távra tervezünk a közmédiában.”

„Nagy szerencse a mi párosunk történetében, hogy világnézeti szempontból sosem volt köztünk vita: ugyanaz az értékrendünk, illetve rendkívül hasonló a kultúrához való viszonyunk.”

Ezúton szeretnék gratulálni a két humoristának! Helyezkedésből csillagos 5-ös! Egy ilyen interjú után egészen biztosan folyamatos műsorokra számíthatnak majd a köztévén, hiszen vállaltan is a NER részeivé váltak.

Oszd meg ezt a cikket, ha szerinted sem etikus ilyen módon érvényesülni!

loading...