Ilyet még senki nem írt a kivonuló CEU-ról: megszólalt a témában az, akire nagyon sokan vártunk!

Virányi András, ismertebb interneten használt nevén Bandita nagy népszerűségnek örvend az ellenzéki körökben. Ezúttal sem hazudtolta meg magát, velős véleménnyel jelentkezett a CEU kivonulásáról. Posztját a Facebook-oldalán tette közzé. Engedélyével az Ellenszélen változtatás nélkül közöljük.

„A CEU elmegy az országból.

Ez végül is csak egy egyetem, semmi köze a netadóhoz.

Mert akkor felháborodtunk, de nagyon, most még alig vagyunk akik tudjuk mit is jelent ez.
Győzött a még mindig erősen bennünk lakozó közöny, mert ez az egyetem végül is nem annyira fontos. Sokaknak. A kevesek meg most szégyenkeznie helyettük.

A netadó az igen, az valami. Egy egyetem, amiről csak mostanában tudtuk meg hogy milyen qrva jó is a világszínvonalú oktatásban, és most elmegy, az nem sokat jelent.

Itt hagy bennünket, mint sok százezer honfitársunk, mert nem tudott megélni, nem hagyták, kényszerítették arra, egy országgal arrébb találja meg a boldogulását.

Hogy a törvények, meg a szabályok és a jog?

Pont azok azok, amelyek megtették ezt az egyetemmel. Meg a be nem tartásuk. Meg az mocskos nagy szolgalelküség, ami ide vezetett egy olyan hatalmat, ahol a tudás bűn, és az az okos ember aki megérti miről beszél Kósa Lali.

A kormány ismét szemen köpte a józan észt, az meg csak áll továbbra is tátott szájjal, értetlenül. Orbán Viktor megint jól számította ki az akarata érvényesítését.

A sok botrány között egy egyetem elköltözése csak keveseknek fontos, viszont egy egész ország látja kárát. Viszont Orbán Viktor most boldog, és átad egy újabb drága stadiont. Meg felújított valahol a világban egy templomot. Az ország adójából. Mert az az övé, az egyetem meg nem lehet az.

Mert ebben az országban, a tál gulyásért eladott szavazatok földjén egy egyetem nem annyira fontos, mint a migráns, aki nem is jön, de rá lehet fogni mindent. Így aki tőle tart, azt nem érdekli egy egyetem sorsa. Csak a ma, és fűtött szoba, meg a szelet kenyér az asztalon. Végül is ők tartják hatalomban a rendszert, meg néhány számítógéphez értő orosz hekker.

Sajnos kevesen érzik most szégyenben magukat, a hatalom seggéből kinézők egyenesen büszkék az oktatásban végrehajtott rombolásra, amiben maguk is részt vettek.

Ezt visszacsinálni már nem lehet, ezt a bélyegét viselni kell az országnak ha akarta, ha rossz neki akkor is.
Ma a tudás egy ágát levágták, a helyére egy nagy kék szar plakátot rakták.

” Magyarország erős és büszke ország!”

A nácik óta elsőként zárt be egyetemet egy ország választott hatalma. Mert ez az, bárhogy is próbáljuk szépíteni.

loading...