Megtámadták Orbán Viktor Facebook-oldalát – ennek a fele se tréfa!

Forrás: Orbán Viktor Facebook-oldala

Kiváló apparátus dolgozhatott Orbán Viktor Facebook-oldalának cenzúrázásán, amely most hirtelen szabad prédája lett az őszinte véleményeknek. Kapva kaptak hát az alkalmon „Soros ügynökei” és betámadták a miniszterelnök oldalát.

Néhány kommentárból szemezgettünk:

„A jó isten áldjon meg ezért az újabb szép kórházért és mert elkaptad a négereket. Azért meg külön ámen, hogy befogattad a makedón embert, akit soros csufult” – parodizálta az Orbán oldalán rendszeresen megjelenő áldásokat az egyik posztoló.

„Erre az időre Gruevszki a családfő?” – utalt más arra, hogy felröppentek hírek arról, hogy a volt macedón politikus Orbánnál vendégeskedik.

„A szöktetett macedón is ott volt?”

„Mi a helyzet az illegális macedón migráns ügyében? Inkább arról mesélj! Megint egy újabb nemzetközi botrányt akarsz kirobbantani, mint az azeri baltás gyilkos ügyében?”

„Felújított kórházakat mikor fogsz kitenni ilyen nagy lelkesedéssel?”

„Szívesen látnám egy szép új, orvosoktól és ápolóktól hemzsegő frissen felépült (Magyarországon) kórház átadásán is a drágalátos miniszterelnök urunkat.”

Az egyik kedvencünk a Budapest születésnapja alkalmából kitett poszt alatti hozzászólás, miszerint: „Gruevszki is csak fölköszönteni érkezett, ugye?”

Természetesen pozitív kommentárok is érkeztek. Azok közül csak egy nagyon fontosat emelnénk ki formai változtatások nélkül:

„HAJRÁ MAGYARORSZÁG, HAJRÁ FIDESZ ÉS ORBÁN VIKTOR A VILÁG LEGJOBB MINISZTERELNÖKE!”

Tehát már nem Magyarország, nem Európa, hanem a VILÁG legjobbja a mi Viktorunk. Jó ezt tudni.

loading...