Még listázni sem tudtok rendesen! Elírtátok a nevem, ti nagyon alapos oknyomozók!

Ezúttal a Figyelő nem a civileket és az MTA doktorokat listázta, hanem az ellenzéki, kormánykritikus sajtótermékeket. A 444.hu-t egyenesen Soros Györgyhöz kötötték, míg a többi kiszemelt portált valamely párthoz. A Pesti Bulvár esetében kinyomozták, hogy mennyi követője van a Facebook-oldalunknak, és hogy ki a főszerkesztő. Szerintük „Jablonka Richárd” az. Én nem ismerem az illetőt, sosem hallottam róla, de tudtommal én vagyok a főszerkesztő, engem pedig Jabronka Richárdnak hívnak.

Gondoljunk csak bele, micsoda alapos oknyomozás lehetett kideríteni, hogy melyik portál mihez köthető, ha még azt sem tudták pontosan leírni, ami az impresszumban világosan szerepel?

A HVG fotója

Viszont már komolyan kezdtem magam rosszul érezni, és áthatott a sértettség érzése, amiért nem szerepeltem a Figyelő listáin vagy R vagy L betűvel, az lényegében teljesen mindegy.

Másrészről az Ellenszel.hu, amit saját magam írok, mintegy blog formájában, nem is szerepel a kormánykritikus oldalak között. Ezúton kérem, hogy vegyék fel az Ellenszelet is, mert ugyanúgy joga van fent lenni a Fidesz listáján, mint a többieknek!

Semmiféle meglepő nem derült ki abból, hogy pl. az N1 TV a Jobbikhoz tartozik. Itt nem a leleplezés volt a lényeg, hanem hogy a Fidesz egyszerűen rámutasson a Figyelőn keresztül: ti következtek. Már övék a Hír TV, már övék minden fontosabb érdekeltség. Most jönnek a másodvonalas blogok, weboldalak, újságok. Az Ellenszél jobb napokon simán előzi egyedüli szerkesztésem alatt azokat a jobboldali portálokat látogatottságban, amelyek mögött százmilliók állnak. Mögöttem nincs mecénás. Sem párt, sem Soros György.

Ha ezt a cikket olvassa esetleg Gyuri bácsi, vagy csak az olvasók gondolják úgy, hogy alapot érdemes adnunk a Figyelő leírásának, a fenntarto@gmail.com Paypal-címen szívesen fogadok adományokat, egészen kis összegben is. A Sorospénz sajnos ugyanis nem jött meg, hiába várom lassan másfél éve. A Figyelő ezt is kifigyelhetné. (Ha már ez kibukott, megragadom az alkalmat, hogy rávilágítsak a valós helyzetre. Minden adományt nagyon köszönök!)

A Figyelőnek pedig azt javaslom, hogy ha már listáztok, csináljátok azt rendesen!

Üdv,
Jab(R)onka Richárd
Ellenszel.hu, pestibulvar.hu

 

loading...