Brutálisan felsült Vajna Tímea – Andy ezt is kifizeti?

Kép forrása: Vajna Tímea - Instagram

Orbán Ráhelhez hasonlóan Vajna Tímea is a saját lábán akarna állni, feltéve ha menne neki, ugyanis ebben az évben nemhogy bevételt termelt volna a vállalkozásával, de 64 millió forintos veszteséget hozott össze. Úgy tűnik, hogy a férjének egy fokkal jobban mennek az üzleti ügyek, mint Tímeának.

Egyetlen forint árbevétel sem jött össze Vajna Tímea cégénél – vette észre a 24.hu. A Beauty Enterprises friss beszámolója szerint 2017-ben mindössze 3,2 millió forint egyéb bevételként elkönyvelt pénz érkezett a vállalathoz.

Az üzleti tevékenység így 55 millió forintos veszteséget hozott, de a pénzügyi műveleteken is bukott 8,6 millió forintot a cég. Összesen 64 millió forint az éves veszteség. Biztosan emlékszünk rá, ez az a cég, amelyik a Miss Universe Hungary szépségversenyt is szervezte.

Ezzel szemben 2016-ban több mint kétmilliárd forinttal növelte a nyereségét az egy évvel korábbi eredményéhez képest Andy Vajna, aki összesen 6,5 milliárd forint nyereséget könyvelt el a kaszinómonopóliuma által. Hozzá kell tenni, hogy mindezt a luxemburgi bejegyzésű offshore cége, a Las Vegas Casino S.a.r.l által érte el, így tehát ami zsetonok formájában a rulettasztal mélyére került, az el is hagyta az országot.

Mindehhez a jogszabályokat a Fidesz alakította, lehetővé téve Andy Vajna meseszerű gyarapodását. A kormánypártiak szerint ez így van jól.

Szerinted is?

loading...