Isten veled, János! – Kulka megrázó bejelentése mindenkit meghatott

Forrás: MTI

Kulka János visszavonul

Sokak számára végtelenül szomorú bejelentést tett Kulka János, a népszerű színész, a Szomszédok sztárja, a Katona József színház tagja. A civil tüntetésekről is ismert celeb végérvényesen visszavonul.

Kulka János két évvel ezelőtt sztrókot kapott. A sztrók pedig sajnos olyan betegség, ami egy színésznél különösen sok problémát okozhat, hiszen – ahogy Kulkával is történt – a teljes felépüléshez gyógytornászra és logopédusra is szükség lehet hosszú időn keresztül.

Most a 24.hu számolt be arról a színész visszavonulásáról. Kulka színészkollégájának szavait idézik, aki szerint

„Az okokat szerintem nem kell keresni, János világéletében maximalista volt magával és a környezetével szemben is. A próbákon száztíz százalékon teljesített, a színpad számára szentély, ahova kizárólag összeszedetten, átszellemülten szabad belépni. A be­tegsége pont abban akadályozza, amire törekedett művészileg, nevezetesen, hogy a lehető legtökéletesebb alakítást nyújtsa.”

Majd így folytatja:

„Tudom, mi, kollégái tudjuk, hogy János erős, mint egy szikla, és sosem adja fel. A visszavonulása talán annak a következménye, hogy akkor lesz hajlandó megint előbújni az önkéntes száműzetésből, amikor képes lesz a régi – magától elvárt – színvonalat produkálni. Mi en­nek drukkolunk. A hazai szín­ját­szásnak szüksége van egy ilyen kvalitású művészre, mint ő.”

Az nem is kérdés, hogyha valakinek pihenésre van szüksége a gyógyulás érdekében, akkor azt a pihenést mindenképpen meg kell kapnia. De azért sokan mondjuk most közösen:

Hiányozni fogsz, kedves János!

loading...