Hazánk egyik legnépszerűbb zenésze megírta az eddigi legjobb rendszerellenes dalt

Hazánk egyik legnépszerűbb zenekara az AK26. Youtubeon milliók hallgatják a zenéiket, főleg a fiatalok körében népszerűek. A csapatot egy testvérpár alkotja, akik olykor szólóban is megvillantják tudásukat. GIAJJENNO a testvérpár idősebbik tagja Balsors címen tett közzé egy húzós dalt, hazánk himnuszára kihegyezve (Dopeaman után szabadon).

„A sztárok meg kussolnak, féltik a helyüket, de a szövegem az háborús terület.”

Dalszöveg:

Refrén: Sosem éltünk jókedvvel, nem volt pénz, bőséggel. Sosem ért el védőkar, harcban, ellenséggel. Balsors már régen tép, nem jött víg esztendő. Megbünhődtük már rég a múltat, s jövendőt.

Verze 1: De tudod csak az erős éli túl, a gyenge hullik. A rap zene sírig, ez el nem múlik. A Jordanem talpa a jégen csúszik, én itt maradok állva, míg a többi kúszik. A múltam nem feledem, hogy mi volt ezelőtt, de egyedül az Istentől kaptam az erőt. A fajtámnak itthon már nincsen kincse, mert úgy érzem magam, mint a Kunta Kinte. A jegyedet ne vedd meg a vissza útra, jó lesz külföldön testvér, ez diktatúra! A sok birka buta, mint az Ace Ventura, aki nem nyal be nekik, abból nem lesz kurva. A sztárok meg kussolnak, féltik a helyüket, de a szövegem az háborús terület. Nem is értem, minek neked felület? Mert a legtöbb egy kurva nagy kamu lett!

Refrén 2*

Verze 2: A Benzzel a nyakatokon megyek át, meg a kátyúkba törném a derekát. Hol a súlyadó ára, degenerált? Minden törvényetek nektek generált. Te döntsd el, hogy igaz vagy hamis, de az élet a tegnapnál szarabb már ma is! Az igazság senki földje, én az utolsó leszek, engem nem törtök be. Bombák a ködmönömbe, ti meg megvagytok vezetve, körbe-körbe. Az ördögi körbe elhúztam az igát, már edzett vagyok, simán állom a fikát. Te látod, már révbe értem, és nem kérdezgetem, hogy éppen mért nem? Nem agyalok az elvesztésen, és az Isten áldja minden ellenségem!

loading...