Fontos felhívás: Szijjártó Péter leleplezte az igazságot – szörnyű események közelednek

Kép forrása: MTI

A magyar külügyminiszter halált megvető bátorsággal, dacolva a magyar népet sanyargató erőkkel, komoly döntést hozott. Úgy határozott, hogy a Nemzet érdekét szorítja előtérbe még akkor is, ha ezzel veszélybe sodorja saját magát. Szijjártó eljuttatta hozzánk a hírt, amit bár ezer piszkos eszközzel akartak elrejteni előlünk, most már a napnál is világosabb az összes honfitársunk számára.

A magyar nép nem bányaló!

Nem azért élünk, hogy vaksötétben, húzzuk az igát idegen hatalmaknak. Mi nem erre termettünk, és ezt most megtudta az az ember is, aki úgy hitte, hogy rabszolganyájának legékesebb gyémántjává teheti Magyarországot.

Soros György hétfőn Brüsszelbe utazott, (hova máshova) ahol a Európai Bizottság alelnökével folytatott megbeszélést. Ekkor lépett színre Szijjártó Péter, és felnyitotta a magyarság szemét. Legalább olyan elszántsággal és lendülettel, mint ahogy Szőcs Géza vitte olimpiai lángként Nyírő József hamvait a bocskorosok által betiltott temetésen. Mi le merjük írni Szijjártó Péter szavait, és nem félünk a megtorlástól, mert amíg ez a kormány védernyőként van fölöttünk és mi tartóoszlopaiként adjuk meg stabilitását, Soros György ágas-bogas horgas botja úgy törik belénk az első csapásánál, ahogy Prospero pálcája tört el Shakespeare drámájában.

Álljon hát itt a kendőzetlen igazság:

„Soros György brüsszeli tárgyalásain a magyar emberek megbüntetését akarja elérni, mert a magyarok nem az ő jelöltjeire, hanem a bevándorlást elutasító Fideszre szavaztak.”

Ezúton üzenjük Soros Györgynek és az ügynök-armadájának Petőfi Sándor szavaival, hogy

büntesd meg a kurvanyádat, de nem ám a mi hazánkat!

Azoknak az olvasóinknak pedig, akik ezt a cikket komolyan vették azt szeretnénk üzenni, hogy legyenek szívesek elkezdeni gondolkodni, mert a bányalovas rész már nem csak egy ironikus írás képe lesz, hanem a valóság, de a hátunkon csattanó ostor nem Soros György kezében van…

Jabronka Richárd

 

loading...