Bencsik András kiakasztotta a dilimétert: még Rogán is elszégyelli magát a propagandista hazugsága láttán

Beindul az álszenteskedés

Nagyon érdekes dolog történt a kormánypárti újságírók körében néhány nap leforgása alatt. A hódmezővásárhelyi fergeteges ellenzéki győzelem után hirtelen minden propagandista hangosan ajvékolva hirdeti: talán mégsem kellett volna annyi Sorosozni. Ez bizony, röhejes. A klasszikussal élve: nem kicsit, hanem nagyon.

Bencsik Andrást gondolom senkinek sem kell bemutatnom. Ha valaki, hát ő aztán igazán elvakult híve az orbáni rémuralomnak. Ha valaki, ha őt aztán igazán teli torokból migránsozott, Sorosozott, ellenzékizett… vagy amit éppen megkívánt tőle éppen a hatalom. (Egyesek ezt gerinctelenségnek neveznék.) A hvg.hu beszámolója szerint azonban Bencsik akkora kézifékes politikai farolást hajtott vége, amilyet még nem láttunk.

Az ember, aki képes volt olyanokat mondani, minthogy

„a CEU-val ugyanaz a helyzet, mint a migránsokkal”

vagy hogy

“itt nem lehet finomnak lenni, végig kell csinálni”

az most hirtelen nyakon öntötte magát egy vödör ájtatossággal és képes volt a Fidesz oroszlánbarlangjában, a nettó propagandát sugárzó ECHO Tv-n az alábbiakat állítani:

„Azt hiszem, hogy abba kéne hagyni ezt az elemi iskolai szintű sorosozást például, Stop Soros, meg egyebek. Ezek jópofák, de a magyar társadalom ennél intelligensebb.”

Hogy mi van? Drága, édes Andrásom! Hát te tényleg azt képzeled, hogy ilyen könnyen megúszhatjátok? Tényleg végigfut a fejedben, hogy miután évek óta megszedtétek magatok azon, hogy toltátok a képünkbe az ostoba és gonosz hazugságaitokat, egyszerűen most úgy tudtok csinálni, mintha mi sem történt volna? Te telibe nézel minket hülyének? Ennyire kretén hazugságoktól még Rogán Antal is zavarba jönne!

 Egy dologban viszont egyetértünk: a magyar társadalom ennél tényleg intelligensebb. Ezért buktatok Hódmezővásárhelyen és ezért fogtok bukni április 8-á is.

loading...