Orbán Viktort így még sosem izzasztották meg élő adásban: ez a videó mindent visz

Forrás: youtube

Kemény kérdések az EchoTv-n

Orbán Viktor már régen elszokott attól, hogy valódi kérdéseket kapjon igazi riporterektől. Ha nyilatkozik is, azt rendszeresen olyan teszi (M1, EchoTv, Pesti Srácok), ahol csak előre megbeszélt módon kérdezhetnek tőle a magukat „riporternek” tartó fenéknyalogatók. Ám most kikerült a netre egy videó, ahol keményen megizzasztják a miniszterelnököt.

Hát ez hogy lehet? – döbbenhetünk meg első alkalommal, ahogy megnéztük a videót. Kőkemény kérdések? Tántoríthatatlan riporter? Ráadásul mindez az EchoTV-n? Hát mi van itt, kéremszépen?!

Aztán persze kiderül a (szomorú) turpisság. A videó nem igazi abban az értelemben, hogy sajnos egyelőre egy műsorvezető sem mert nekimenni a miniszterelnöknek. A Csoki & Hipo nevű youtube csatorna készítői ugyanis két interjút vágtak össze: az egyikben Orbán a Soros-tervről és a bevándorlásról beszél, a másikban pedig az arrogáns riporter aláz egy diáktüntetőt. (Az eset pár napja történt, bizonyára emlékszünk még, milyen aljas módon próbálta csőbe húzni a dörzsölt médiaszakember a fiatal diákot.)

Azonban a videó készítői mégis ráéreztek valami nagyon fontosra: igenis így kellene beszélni minden alkalommal a hülyeségeket hablatyoló miniszterelnökkel. Igenis keményen fel kellene tenni neki komoly kérdéseket. És igenis le kellene buktatni, hogy amiket a száján kiejt, az csak forró levegő, hablaty és rosszindulat mérgező elegye.

De nem is húzom tovább az időt, a videó ugyanis mindennél tanulságosabb:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=66&v=K8ezk0EtjyQ

Azt hiszem, nagyon fontos lenne, hogy mindenki lássa, egy normális országban így kérdeznek a miniszterelnöktől. Egy ilyen országban persze nem sokáig maradhatna miniszterelnök egy Orbán Viktor-szerű pitiáner kis csaló, az is igaz.

loading...