Kiszivárgott videó: Szél Bernadett akkorát sorosozott Kósa Lajossal, hogy Orbán is beiratkozhatna az iskolájába

MTI Fotó: Földi Imre

A Nyugati fény szúrta ki, hogy Tusványoson a nagyon ellenzéki, nagyon orbánellenes, nagyon zöld, nagyon demokrata, nagyon lehet más Szél Bernadett kiakasztotta a sorosozási mutatót, és tanúbizonyságot tett arról, mennyire is akarja elkergetni a Fideszt.

Egy nagyon jó kedélyű asztaltársaságot látunk, ahol Szél Bernadett üldögél Kósa mellett, láthatóan lazán, vidáman, majd amikor a moderátor Sorosról kérdezi az LMP miniszterelnökjelöltjét, ő egy tréfás hozzászólással oldja a már így is frenetikus hangulatot. Debrecen csillaga, Kósa pedig ezen akkorát kacag, hogy szinte elhinném, hogy ők egy frakcióból jöttek.

“Nem szabad engedni a zsarolásnak, azt meg visszautasítjuk, ha nagy befolyással rendelkező emberek meg akarják mondani egy népcsoportnak vagy egy nemzetnek, hogy milyen magatartást vélnek helyesnek.

Másik pályán kellene focizni Soros úrnak!”

A nevetgélés után a fenti mondatok hangzottak el Kósától, Szél Bernadettől.

Mondanám, hogy aki nem hiszi, járjon utána, de inkább csak idelinkelem a videót, így bárki megnézheti.

Aki ezek után azt mondja, hogy a senkivel összefogni nem akaró, Kósával Tusványoson kokettáló és sorosozó miniszterelnök nem a Fidesz kezére játszik, az vagy vak, vagy a Fidesz elérte a célját…

loading...