Politikai pedofil lehet a kormányban: lebukott Orbán minisztere

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Ez már a legalja

Nagyon durva cikket tett közzé az Átlátszó, melyben leleplezik Orbán Viktor honvédelmi miniszterét. Simicskó Istvánról (miniszter és újbudai országgyűlési képviselő) gyakorlatilag kiderült, hogy egy politikai pedofil. Ennél már nincs lejjebb.

Mielőtt továbbmennénk, egy dolgot nagyon fontos tisztáznunk: a „politikai pedofil” kifejezés nem azt jelenti, hogy valaki gyerekeket rontana meg szexuálisan. Éppen ezért távol álljon tőlem, hogy ilyesmit akár csak áttételesen sugalljak a miniszterről. A politikai pedofil alatt olyan politikust értek, aki gátlástalanul kihasználja a gyerekeket, hogy magát jobb színben tüntesse fel. Például egyfolytában velük fotózkodik. Márpedig Simicskónak gyakorlatilag mániájává váltak a gyerekek.

Ha egy kicsit is komoly emberek vagyunk, muszáj feltennünk magunknak a kérdést, hogy mégis mit keres egy miniszter egy óvodai Mikulás ünnepségen? Hogy lehet az, hogy némi rivaldafényért gyakorlatilag kirángatja a Télapó kezéből az ajándékokat, hogy ő maga adhassa oda a gyerekeknek?

simics_mikula_montazs

Vagy itt:

simics_ovi_montazs1

Lássuk be, ez minden erkölcsi mérce szerint nagyon morbid. Ez gyakorlatilag a legocsmányabb kihasználása azoknak az ártatlan gyermekeknek, akik mit sem tudnak még a politikáról vagy a hatalomról. Ehhez képest Újbudán rákényszerítették őket, hogy lelkesen asszisztáljanak a legújabb fideszes propagandának.

Jól mutatja mindez, hogy a hatalmon lévők miként viszonyulnak a jövő generációihoz: pusztán aranyos „biodíszletet” látnak bennük, ám igazándiból egyáltalán nem foglalkoznak velük.

Újbuda fideszes megszállása

Ám az Átlátszó még ennél is továbbmegy. Néhány kézmozdulattal kiderítették, hogy az újságban megjelent fényképek egyenesen Simicskó Facebook oldaláról származnak! Egy rövid kis nyomozás után pedig arra is rá kellett döbbenniük, hogy a fényképek hamarabb jelentek meg a miniszter hírfolyamában  a legnépszerűbb közösségi oldalon, mint az Újbuda című kéthetente megjelenő önkormányzati lapban.

Hiteles közszolgálati tájékoztatás? Demokrácia? Egyenlő esélyek? Sajtónyilvánosság? Ugyan dehogy! Hiszen amint az Átlátszó megfogalmazta:

„nagyon úgy néz ki, hogy a kerületi (közszolgálati) önkormányzati lap már most, négy hónappal a választások előtt Simicskó miniszter facebook-oldalának kéthetenként jelentkező nyomtatott változatává vált.”

Ne felejtsük el, hogy ez az ember nem csak egy sokadik vonalbeli fideszes. Ez az ember minden kormányülésen ott ül Orbán Viktor társaságában. Ez az ember a magyar kormány tagja és papíron képviselője Budapest legnagyobb lélekszámú kerületének.

Azt hiszem, itt az idő eldönteni, hogy tűrjük még ezt az aljasságot vagy teszünk végre valamit.

 

loading...