Pszichopatának nevezte Orbánt a híres magyar humorista – egy ilyen nyilatkozat után féltheti a bőrét!

Kép forrása: MTI - Koszticsák Szilárd

A 24.hu portál készített interjút azzal a magyar humoristával, aki meglehetősen szókimondón nyilatkozott Orbán Viktorról. Ha komolyabb baja nem is esik, annyi biztos, hogy az állami megbízásoktól egy időre biztosan búcsút vehet.

Kormos Anett újságíró-humorista bővebb interjúban beszélt munkájáról, politikai nézeteiről is a 24.hu-nak. Többek között azt is elmondta:

„Nyilván vannak olyan szakemberek, akiket érdemes meghallgatni, de a közbeszédet mégis olyanok uralják, akik tájékozatlanul vagdalkoznak, és úgy érvelnek, hogy „Én szeretem az Orbánt, mert szép a szeme.”

A közéleti kérdések közül engem leginkább azok foglalkoztatnak, amik érintenek is. És ezek általában nem politikai vagy pártügyek. De például a médiában megjelenő személyiségtípusok sokkal jobban érdekelnek, mert Magyarországon az emberek nagy százaléka a médiából szerzi az információit, azon belül is különösen a kereskedelmi tévékből. És az már sokkal jobban zavar, hogy ott van egy jól kimutatható elértéktelenedés, akár a média szereplőire gondolunk, akár az általuk megfogalmazott gondolatokra.

A humorista kendőzetlenül beszélt az Orbánról alkotott véleményéről is:

„Engem kevésbé zavar, ha valakinek nem értek egyet a véleményével, de ő maga nem ostoba. Én például a miniszterelnököt nem tartom hülyének.

Az, hogy Orbán Viktor pszichopata vagy szociopata, vagy a kettő együtt, az egy dolog, de nem ostoba. Én hallottam őt élőben szónokolni, és azt gondolom, hogy ennek a csávónak van egy kisugárzása, ez egy karizmatikus valaki.”

A teljes interjú itt olvasható.

loading...