Wittner Mária a háta mögé lopakodva a fülébe súgott valamit, amitől halálra rémült a képviselő

Forrás: youtube

Sokan azt gondolják, hogy a parlamenti képviselők munkája az csupa láblógatás és ücsörgés, olykor megszakítva egy rövid kis sajtótájékoztatóval. De ez alapján a történet alapján bizony nemhogy a világ egyik legkeményebb munkája, de talán még életveszélyes is…

Ma került elő  ismét Facebookon egy nagyon ijesztő történet, ami Szabó Tímeával (a Párbeszéd társelnökével) esett meg az országgyűlési munkája során. A képviselő asszony éppen egy tiltakozó akciót vezényelt a T. Ház falai között az egykulcsos adó ellen, amikor saját bevallása szerint Wittner Mária „odasompolygott mögé” és mindenféléket sugdosott a fülébe. Ami Szabóval ekkor történt, azt nem szívesen élné át egyikőnk sem.

Szabó Tímea saját szavaival így emlékszik a rémítő eseményre:

„Először is rájöttem, hogy az egyetlen képviselő, aki halálra tud rémiszteni, az Ő. Most is észrevétlenül

odasompolygott mögém, majd olyan hangerővel üvöltött fejhangon a fülembe, hogy kis híján elejtettem a táblát.

A már kissé poros, ámde örökzöld fideszes gondolatot osztotta meg velem: „nemzetárulók vagytok”! Nem bírtam a hangerőt, inkább odébbálltam.”

Ezen nincs is mit csodálkozni. Csak kevés jószívű ember tudja Wittner Máriát közelről elviselni. (Talán még távolról sem!) Hát még akkor, ha mindenféléket sugdos is az ember fülébe! Szabó Tímeának ugyanakkor üzenjük, hogyha még egyszer ilyen helyzetbe kerül, nincs mitől tartania. Legközelebb elég a sugdolózó fideszes öregasszony szemébe mélyen belenéznie és kimondania a gonosz-űző varázsigét: hess, banya!

 

loading...