Sokkoló hír: a TV2 élő műsorában követett el öngyilkossági kísérletet a népszerű magyar orvos

A kép csak illusztráció

Szomorú dolog történt a mai TV2 Mokka című műsorában. Novák Hunor, népszerű magyar orvos a beszélgetés közepénél a zsebéből egy üveg altatót vett elő, majd az egészet felhúzta. A patikusok szerint a fele is elég lett volna a halálhoz.

Dr. Novák Hunor a Mokkában vendégeskedett. Beszélgetőpartnere dr. Gelléri Julianna fül-orr-gégész, homeopátiás orvos volt, aki szerint a homeopátia valójában informatikai terápia, a hatóanyagok működését pedig a kvantumfizikával lehet a legjobban elmagyarázni. Novák Hunor ezzel szemben szerette volna bebizonyítani, hogy a homeopátiás gyógyszer egy blöff, így előhúzott a zsebéből egy üvegcsét. „Ezt tegnap vettem egy kifejezetten homeopátiával foglalkozó gyógyszertárban, személyre szabottan a legerősebb altatószert kértem. Ebből néhány szem a napi adag. Kérdeztem, mi történne, ha véletlenül fél üveget megennék, mondták, hogy abba belehalnék. Úgyhogy ezt a százszoros mennyiségű altatót most megeszem…”

Az orvos a Facebook-oldalán számolt be tapasztalatairól:

„Ma élő adásban követtem el öngyilkossági kísérletet: százszoros dózisban vettem be a legerősebb homeopátiás altatót. Egyelőre várom a halált. Állapotomról itt Facebook-oldalamon majd beszámolok.”

A teljes felvétel itt megtekinthető:

loading...