„Orbánnal nem az lenne a legnagyobb baj, hogy cigány” – így reagáltak Orbán mai buziására

Kép forrása: Europress

Ennyit tud a magyar jobboldal. Hol „csicskasággal” hol pedig kocsmai „buzizással” szórakoztatják egymást a parlamentben. A Jobbik és a Fidesz cicaharca soha nem látott mélységbe került a mai parlamenti ülésen.

„Kormányzáshoz komolyabb eszközökre van szükség, mint egy szemöldökcsipesz.” Ezt Orbán Viktor ironizálta oda Vona Gábornak ma a parlamentben. Mi volt ez? Megint egy buzizás? És mit tenne Orbánnal a Jobbik? A 24. hu készített egy villáminterjút az esetről Vona Gáborral.

Mikor volt utoljára szemöldökcsipesz a kezében?

Sose.

Úgy rémlik, korábban komoly kerítés viselt a homloka alatt.

Mindig is erős szemöldököm volt.

De most ott a hiátus a jobb és a bal szőrív között. Hová lett az átkötés?

A fodrászom nyírja, ahányszor beülök a székébe. Havonta járok hozzá.

Ki ő?

Tizenegyedik kerületi mester, közelebbit nem árulhatok el. Legföljebb annyit, hogy mióta volt az óriásplakátom, egyre több jobbikos vendége van.

Értelmezné ezt az orbáni szemöldökcsipesezés?

Nincs rajta mit értelmezni.

bővebben itt olvashatja a villáminterjút

Mi lesz a következő?
Érdekes látni ahogy Orbán Viktor és egykori szövetségese Vona Gábor. (Vona korábban a polgári körök tagja volt) ilyen mélyre süllyedtek. Csak elképzelni tudom, hogy mi várható még a jobboldalon a választási kampányban. Kíváncsi vagyok, hogy Vona mikor áll elő azzal, hogy Orbán Viktor bizony Soros György eltitkolt gyermeke.
Attól is forog a gyomrom amikor Orbánt azzal próbálják meg lejáratni, hogy cigány. Orbánnal nem az lenne a legnagyobb baj, hogy cigány. A legnagyobb gond vele amit az hazánkkal tett és amit még tenni fog.
loading...