Valós veszélyre figyelmeztet Ceglédi Zoltán: így segíthetik a kispártok győzelemhez a Fideszt

Forrás: cegledizoltan.hu

Ceglédi Zoltán a Facebook-oldalán hívja fel a figyelmet arra, hogy a számottevő támogatással nem rendelkező pártok jelöltállítása milyen felelősséggel jár és milyen veszélyeket hordoz magával.

A politikai elemző azt írja:

„Tegnap instagramon jött szembe egy hirdetés, amiben az LMP társelnöke, Szél Bernadett az Új Pólus mellett érvel, ma pedig Bojár Gábor, a Momentum egyik fontos mecénása hívja fel az általa támogatott pártot, hogy kössön szövetséget a többi kis párttal. Meglepő fejlemények, de egyre többet fogunk erről beszélni.

És még egy dologról, amit ma már érintettünk: akár az LMP, akár a Momentum 106 egyéni jelöltjét vizsgáljuk, az megkerülhetetlen tény, hogy ez a 2X106 jelölt a ma ismert számok alapján pontosan nulla mandátumot fog begyűjteni, amennyiben az őket jelölő pártoknál nagyobb, további baloldali szereplők (MSZP-DK) helyi jelöltjeire ráindulnak. Ugyanakkor ezzel hozzájárulhatnak a billegő körzetekben a fideszes jelölt győzelméhez.

Nem vitatom el a jogukat a külön egyéni jelöltállításhoz, de jár vele az a felelősség is, hogy Miskolctól Erzsébetvároson át Pécsig így sok helyen győzelemhez segíthetik a Fideszt.”

Te mit gondolsz a jelöltállításról? Várjuk a véleményed kommentbe!

loading...