Gyurcsány szerint hamarosan olyan „bombát” robbant, amivel megsemmisítheti Orbánt!

Fotó: Móricz-Sabján Simon / Népszabadság - nol.hu

Gyurcsány Ferenc még májusban beszélt először arról, hogy hatalmas dobásra készül. Olyan információk jutnak nemsokára a kezébe, melyekkel teljesen kiüti a nyeregből Orbán Viktort.

A volt miniszterelnök az akkori beszédében még igen ködösen fogalmazott Orbán Viktor állítólagos eltitkolt külföldi bankszámlakivonatairól. A DK elnöke akkor annyit árult el az ügyről, hogy látott bizonyos papírokat melyek bizonyítják, hogy Orbánnak van egy titkos bankszámlája külföldön, amin temérdek pénz van. Az egyezkedés elkezdése után viszont az eladók eltűntek és nem jelentkeztek, így Gyurcsány aduja Orbán ellen eltűnni látszott.

Most azonban előkerültek a papírokat felkínáló személyek, és meg is állapodtak az árról: 1 millió euróról. Az ATV Egyenes Beszéd című műsorában vendégeskedett hétfőn az egykori miniszterelnök, a bankszámlakivonatok ismét szóba kerültek, Gyurcsány pedig nem kertelt:

„biztosan láttam őket, ebben nincsen vita.”

Elmondása szerint egyetlen dologban nem tudtak csak megállapodni az eladóval, az pedig a hitelesség. Szerinte a bankszámlakivonatok valódiságának ellenőrzéséhez meg kéne kapnia a dokumentumokat, akár ideiglenesen is, de ebbe az eladók nem hajlandóak belemenni.

Gyurcsány, mivel rengeteg pénzről van szó nagyon óvatos, és fontosnak tartja, hogy ne húzzanak csőbe, így előzetes hitelesítés nélkül nem fizet. Tehát az ügy jelenleg pont ott tart, mint májusban.

loading...