Tiszta szívből gyűlölni fogod Orbánt a tettéért, ha megnézed a most megjelent megdöbbentő videót

forrás: nol.hu

Neked kék plakátok. Nekünk a pénzünk. Nekik a hatalmuk. Nekik pedig az életük. Kár is tagadnunk, az Orbán-féle plakát- és sajtópropaganda megtette a hatását a menekültekkel kapcsolatban. Az egyén háttérbe került, már az elfogadóbbak is fújnak a háború elől menekülő emberekre. Megjelent egy videó a napokban, ahol viszont pont azt mutatják meg puszta tényekkel, amit a Fidesz megpróbál totálisan elfedni: az embert.

Yusra Mardini története pár percben látható a videón. Ő az a lány, aki emberfeletti erővel mentette meg 20 ember életét, miközben el kellett hagynia a családját, bár hazájában ígéretes tehetség volt, ahogy aztán a második otthonában, Németországban is az lett.

Ő az a lány, akivel te is találkozhattál 2015-ben, ugyanis épp a Keleti pályaudvaron aludt megannyi társával. Ő az, akinek a nevét a köztévé nem volt hajlandó bemondani az olimpián. Yusra Mardini most ismét Magyarországra látogat, hogy versenyezzen 100 méter gyorson.

A Fidesznek azonban nem fér bele, hogy efféle sikerekről, sorsokról számoljon be, vagy legalábbis adjon teret azoknak, akik beszámolnának róla. Ebből is világosan látszik, hogy ez a csapat súlyos személyiségtorzulással terhelt emberekből áll, akiknek kivesztek az érzelmeik.

A hatalom és a fölényeskedés szeretete kiölte őket…

loading...