Soros György keményen leoltotta Kern Andrást – igen, jól olvasod, maga Soros György szólt be Kernnek!

Forrás: nol.hu

Nem hittünk a szemünknek, sem a fülünknek, amikor Kern András parodizálni szerette volna a Soros-féle támogatási rendszert, tehát álljunk bele: sorosozott, majd maga Soros György odament a mikrofonhoz, és leoltotta a színészt, vagy mondhatni, lekezelően tájékoztatta arról, hogy nem volt eredeti a paródia, ugyanis azt már megkapta mástól.

Nem hiszed el? Megmutatjuk videón!

Kern András 1993-ban Verebes Istvánnal együtt „elfogott egy pályázatot” amit a Soros Alapítványnak adtak be, persze fiktíven. Mindezt az ország jelenlegi legnagyobb veszedelme, MagaSoros György előtt olvasta fel. A közönség ugyan hahotázott a csűrt-csavart poénokon és az előadásmódon, de amikor Sorosnak adták a szót, ő egészen máshogy vélekedett a produktumról.

Kiemelnénk két, akár ma is aktuális köntösbe öltöztethető mondatot a videóból:

Itt van ugye a maga Soros Györgyünk, akiről ha az ember nem olvassa Csurka István cikkeit, megállapítható, hogy igaz magyar ember.”

„Na most Soros György mindenben igazi realista, de abban, hogy nálunk kevesebb lehet 100 éven belül a hülye ember… picit ábrándokat kerget.”

2017-ben pedig láthatjuk, hogy Soros valóban ábrándokat kergetett, az emberek, legalábbis a politikai vezetők egyre hülyébbek, de legalább minden sarkon Soros György arcképe látható. Ez már biztosan eredetibb húzás, mint egy Kern-felolvasás…

loading...