Durván beszólt Gulyás Mártonnak TGM – ennél frappánsabban senkit nem küldtek még el melegebbre

A múltkori cikkemben már kifejtettem, hogy Gulyás Márton videóját mekkora baklövésnek tartom, de most Tamás Gáspár Miklós is megszólalt az ügyben. Aki esetleg nem látta volna az ominózus felvételt, itt megtekintheti:

Ezek után pedig lássuk TGM néhány gondolatát:

„A jó szándékú Gulyás Márton a kívánatos választójogi reform érdekében videót adott közre a népszerű sorozatában, amelyben különféle közéleti személyiségek – kiválóak, kevésbé kiválóak, hírhedt nagy idióták, szennysajtómunkások, valamint fasiszták – szálltak síkra a jó ügyért, amelynek megvalósításához arra lenne szükség, hogy előre elérték légyen a célt, amelynek érdekében az akció szerveződik. (Ha belezöldült volna ebbe a gondolatmenetbe a nyájas olvasó: az arányos választási rendszer arra lenne jó, hogy leváltsák az Orbán-rendszert, ám az arányos választási rendszer bevezetésének akkor volna – talán – esélye, ha az Orbán-rendszert már leváltották.)”

– véli TGM.

„Zagyva „nomen est omen” György Gyula, a kiérdemesült kvázináci huligán (volt jobbikos államférfi) megjelent a Gulyás Marci-féle jóindulatú videón, amiért egyik korábbi híve a honi közéletben megszokott, kifinomult iróniával azt vélelmezte, hogy Zagyva úr „liberális köcsög”.

Mire Zagyva (egykori államférfi) a következőket mondta neki, barátian tréfálkozva:

Büdös zsidó! Hagyjuk ezt a zsidó tempót! Figyelj…, ma este ne aludj otthon, neked véged van, ezt nem úszod meg, f….opó köcsög, meg leszel b…va, elintézünk örökre! Kinyírunk téged is, a feleségedet és a kislányodat is!

A telefonos évődés szövegét – a kurrens szokásokkal összhangban – fölvették, rendőr is meghallgatta, és így tovább.”

Tamás Gáspár Miklós teljes publicisztikáját a HVG.hu oldalon olvashatják.

loading...