Orbán meglátogatta Törőcsik Marit a kórházban, de nagyon csúnyán hoppon maradt

Kép forrása: nol.hu

Orbán Viktornak valamiféle fétise, hogy idős néniket látogat, mintha az spontán történne, holott az egyetlen cél az imázsnövelés, a népszerűségének fenntartása. Hiszen mennyire szimpatikus, amikor az ország vezetője egy mindenki által ismert, becsült és szeretett színésznőt személyesen látogat meg, hogy valamiféle kedves gesztust gyakoroljon felé.

Törőcsik Mari esetében azonban Orbán számításai nem jöttek be, sőt, a színésznő „kikosarazta” a nagylelkű ajánlatát.

Orbán Viktor is meglátogatta a szombathelyi kórházban Törőcsik Marit. A kormányfő hiába kérlelte a színésznőt, hogy engedélyezze az átszállítását egy budapesti kórházba, a művésznő határozottan elutasította ezt.

Orbán Viktor azért javasolta Törőcsik Marinak a visszatérést a fővárosba, hogy közelebb legyen barátaihoz, és ott folytassák a kezelését, ahol korábban félbehagyták – írta a Blikk.

A HVG összefoglalója szerint Kárász Róbert, az ATV Start műsorvezetője, aki rendszeresen látogatja Szombathelyen a színésznőt, összefutott a miniszterelnökkel a kórházban, amikor Orbán „váratlanul” Törőcsik Marihoz érkezett. De együttes erővel sem sikerült meggyőzni a színésznőt a Budapestre szállításról.

Az is szóba került, hogy a távolság miatt esetleg helikopterrel szállíttatnánk át, de ő nemet mondott, Velem közelében szeretne maradni – idézte a Blikk Kárászt.

A Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője, Havasi Bertalan a lapnak azt mondta, ez egy magánlátogatás volt, így a részletekről nem kívánnak nyilatkozni.

Micsoda véletlenek, micsoda váratlan látogatások… akárhogy is, legyünk nagyon büszkék Törőcsik Marira, hogy Rogánnal ellentétben ő nem kívánt igénybe venni semmiféle helikopter-szolgáltatást!

loading...