Brutális kibertámadást zúdítottak a Fideszre: több oldalt is felnyomtak

Forrás: Facebook

Mici néni vagyok,  drágáim! Eddig a négy fal között fuldokoltam a dühtől, az elégedetlenségtől, de úgy gondolom: nemcsak én gondolkozom úgy, ahogy leírom, megosztom Veletek gondolataimat:

Kinyitom a laptopomat — hírolvasással kezdtem a kávézgatás mellé — és mindenütt a hazudozós megnyilvánulásait olvashattam. Hát gondoltam, minek kell ez nekem? Képeket kezdtem nézegetni, és mire lelek?

A HVG-ben egy olyan cikknél jelent meg a kép, amit egyáltalán nem értettem: hacker… weboldal… egy klikk-kel átjutni egy „játék”-oldalra… Jézusom, hová kerültem?

…aztán egy persze segített a szakszavak megértésében fiam, aki nagyon ért a számítógépekhez, kütyükhöz, így már én is értem, mi az a hacker…, hogyan lehet „belenézni” más gépébe és ilyen egyéb magas szintű tanulmányokat folytattam!)

— és végre nevetéssel tölthetem a délelőttömet:

Meghekkelték a Fidesz rezsicsökkentését és Mészáros Lőrincet – ezzel indított a HVG. Megírták, hogy két új célpontja lett az Anonymous hackercsoportnak: a rezsicsökkentést és Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester. A rezsicsokkentes.fidesz.hu oldalon a World of Tanks nevű játék egyik játékos csoportjának oldalára jutunk.

rzs

Mészáros Lőrincet pedig valaki a következő szöveggel és képekkel regisztrálta be az Építőipari Katalógusba:

„Bármilyen gázvezeték, legyen az orosz, avagy török. szerelését vállalom 15.000.000 millió forintos óradíj ellenében. Okosabb és tehetségesebb vagyok a Facebook alapítójánál, tehát bízzon bennem! Csinálnák én mást, de ezt jelölte ki az én számomra az Úr és Orbán Viktor”.

meszlo

Annyira köszönöm Nektek, fiatalok, hogy a humorotok hozzásegített bennünket, hogy a számítógépek – kütyük világából egy pillanatra felkaphatjuk a fejünket és kinézhetünk a valóságba.

Higgyétek el, emberek: a humor ölni is tud! Hát ezért üzenem ezeknek a tréfás kedvű fiataloknak: sok-sok ilyen akciót még, ez kell nekünk —- INKÁBB EZ —-, mint ők: a hazug-korrupt-gátlástalan, magukat atyaúristennek kinevező senkiháziak!!!


A cikket az Ellenszélnek beküldte: Sz. Jutka

 

loading...