Leleplezték Simicskát – nézd meg, mi rejlik a felszín alatt!

fotó: nol.hu

Az Európa Blokk ezúttal Simicska Lajosról hozott le új anyagot, nem is akármilyet. Az Ellenszél utánközli, változtatás nélkül:


Simicska Lajosról mindezidáig csak annyit tudtunk, hogy van… 27 évig a médiában szinte egyetlen fotó, vagy egyetlen híradás sem jelent meg róla, most hirtelen – ahogy mondani szokás – még a csapból is ő folyik.
Pedig a fidesz összes disznóságában benne volt, a párt alapembereként súlyos gazdasági bűnök elkövetésétől sem riadt vissza. Ő volt az, aki a háttérből felépítette, győzelemre vitte és hosszú évekig működtette az állami szintű maffia hatalom rendszerét. Kitalálta, hogy míg a klasszikus (pl. olasz) maffia az állam ellenében működik, és annak vérét szívja, addig ugyanezt a maffia-szerű tevékenységet a hatalomban is lehet csinálni. Ő volt az agy, viktor pedig hozzá az arc. A vállalkozás teljes sikerrel járt. Előbb 1998-ban, végül pedig 2010-ben a politikai- és gazdasági hatalom ennek a két gazembernek a kezébe került.

Aztán két évvel ezelőtt Simicska hirtelen megvilágosodott és rájött, hogy a 30 évig legjobb barátja mekkora egy G.ci. Pedig csupán csak annyi történt, hogy 2014-ben jó ösztönnel érezte meg, hogy ennek az “illiberális állam”-politikának, amit G.orbán az országunk jövőjének megszabott, törvényszerűen csak egy nagy bukás lehet a vége! Ezért egyszerűen fogta és lenyúlta, bespájzolta magának a közösen megszerzett sokmilliárdnyi lóvét, majd az elhíresült G-napon szakított… Az így kifosztott diktátornak újra kellett építenie azt az „egzisztenciát”, amivel kézben tudja tartani hatalmát,, ezért a Traktor- és Falopó Vejével, meg a Butángázos M. Lőrinc barát okos arcának és polihisztor kezének segítségével most már csutkára kirabolta az országot (így nyilatkozik erről Komjáthi Ferencné nevű mimagyar egy fb-hozzászólásában:

„Simicska abba a tányérba szarik ami előtte etette ő lenne most Mészáros ha nem akart volna kabzsí lenni ha meg mondani akar valamit akkor végre modja”/sic!/…),

miközben a forró fejében megálmodott rendszerszintű átalakítást megtorpanás nélkül végrehajtatta. Maga alá gyűrte a teljes politikai ellenzékét és a sajtót, nyugat-európai mintájú demokráciából keleti típusú önkénybe vitte ezt az országot. Egy olyan diktatúrába, amiért – mert nyilvánvaló, hogy minden önkény egyszer csúnya véget ér – a Lajos jó előre szólt, hogy ezt már ne tegye…

A 2018-as választások előtt Simicska – hogy visszaszerezze gazdasági hatalmát – színre lépett, és a korábbi elbújós magatartásával szöges ellentétben, most róla és Ádám fiáról harsog a sajtó. Miközben Simicska új kedvence a jobbik – ebből is látszik a gátlástalansága – nagyon célzottan és tudatosan készül a hatalomba, ezzel párhuzamosan úgy tűnik, hogy a fiával karöltve, a Visszatérő Márnembarát is sikeresen erodálja G.orbán uralmát. Kialakulni látszik egy új politikai- és gazdasági konglomerátum, amely a jövő évben akár a választásokat is képes lehet megnyerni.

Amint az eddig leírtakból is jól látszik, ezekre a folyamatokra sem a demokratának mondott pártoknak, sem pedig az utcán küzdő civileknek nincs valódi ráhatása. Miközben a magyar parlament ál-demokratikus pártjai saját túlélésük érdekében kollaborálnak, illetve ugyanerre a koncra újak (pl. a Momentum) is bejelentkeznek, és miközben a jövőjüket féltő emberek civil tüntetéseken próbálják megmenteni, és visszavinni a fejlett európai országok közösségébe a hazájukat, aközben annak a NEMKÍVÁNATOS változásnak van a legnagyobb a realitása, hogy a mai szélsőjobb – nem kisebb segítséggel, mint egy Simicska doktorral – mégis képes lesz megcsinálni a maga politikai- és gazdasági bizniszét!

És a szégyen az, hogy most ezen a térfélen, a demokrata-oldalon, ennek az egyébként nettó bűnöző Lajosnak nagyon sokan szurkolnak azért, hogy ha már a pártok és a civilek nem tudják leverni G.orbánt, akkor legalább ő tegye ezt meg… Hogy ennek az az ára, hogy a szélsőjobb kerül hatalomra? Na zágson (mondaná Hitler)…
Ez a nagy szégyen!

Hová jutott ez az ország, hogy sem a pártjai és sem a népe nem képes irányítani a saját helyzetét? Miképp fordulhat elő akár csak a lehetősége is annak, hogy egy ország vezetése, sorsa és jövője lényegében egy maffia-háború kimenetelétől függjön? Mert aki most – illetve bármikor is – Simicska Lajostól reméli a mai diktatúrából a szabadulást, az nagyon téved! Hiszen többek között neki köszönhetjük azt, amiben ma élni kényszerülünk, és ha a jövőben egy új antidemokratikus hatalom születik – amelyik jelenleg csak a Jobbik lehet -, abban neki is fontos szerepe lesz. És az ugye megvan, hogy a jobbik az egyetlen (ráadásul parlamenti) párt, amelyik az európai demokráciát nyíltan elveti…

Térjünk már észhez emberek!!!

Itt egy újabb nyomós érv, amiért a 2018-as évi választásokat nem szabad megvárnunk. Hanem még előtte kell megdöntenünk a G.beteg uralmát! Vissza kell állítani a kétfordulós választási törvényt, a régi választási körzeteket, valamint egyenlő jogokat és lehetőségeket kell adni minden magyar választópolgárnak – legyen az akár külhoni-, akár külföldön dolgozó magyar -! Új rendszerváltozás kell!

Itt most már csak egy szó hiányzik, hogy „kinyíljon a kisbicska”! A CEU elleni törvény miatt már feszült a rugó, hát ne hagyjuk abba! Elég közel vagyunk már a győzelemhez!

Fiatalok, tiétek a jövő, nektek kell az utat megnyitni! Mi, egy vagy két generációval hátrébb állunk, de segítünk benneteket! Láthattátok a vasárnapi demonstráción, hogy mi is ott voltunk, sokan voltunk, és ugyanolyan lelkesen skandáltunk, mint ti! Akármennyire fájt is a lábunk, ott voltunk köztetek, végigálltuk, végigsétáltuk mi is a keresztutatokat!

Ezután is így lesz!  Nem félünk! Veletek vagyunk!

Folyamatos békés tüntetés kell, amiről addig nem megyünk haza, amíg ez a mai diktatúra meg nem bukik…

A tüntetésről itt olvashatsz bővebben.

loading...