„Egy rendszer, mely gazdasági bűnözői diktatúrán alapul, nem megreformálható, és választással sem váltható le!” – súlyos kijelentéseket tettek a mai Magyarországról

Fotó: Szalmás Péter - Népszava

Nem hétköznapi kijelentéseket fogalmazott meg az Európa Blokk, amely arról értekezett, hogy egy kiépült diktatúrát nem lehet csak úgy seprűnyéllel elzavarni. Alább olvasható az írás, amit közzétettek Facebook-oldalukon.


Budapest tele van külföldi turistával, sokan közülük nyugat-európaiak. Szemmel láthatóan jól érzik magukat hazánk fővárosában. A látnivalók gyönyörűek, a kávézók és az éttermek dugig vannak.

A külföldi vendégekben és a “migránsokban” egy dolog biztosan közös, hogy legtöbbjük – bár el tudja olvasni a magyar politikai plakátok szövegeit, mivel nem tud magyarul – nem érti, hogy most az utcákon megjelent kormányplakát, az „Állítsuk meg Brüsszelt!”, mekkora egy őrület… Igen az, mert aki egy ennyire alaptalan hazugsággal képes teleplakátoltatni egy országot, az csakis egy súlyos elmeorvosi eset lehet. Mitől lenne egy város Magyarország ellensége? Nem csoda, hogy az “egy a zászló” alatt most már egyre lendületesebben fogy az “egy a tábor” népe, azaz egyre kevesebben vannak azok, akik ezt a baromságot beveszik.

Download
Kép forrása: Bárány Balázs, Facebook

Ezzel ellentétben a jobbik párt plakátjai – sajnos – zseniális ötlettel találták meg a hangot az utca egyszerű emberéhez, mert mindazok a problémák, amiket a hatalomnak felrónak, azok valóban a mai társadalmunk legsúlyosabb tünetei. A plakátokon látható tartalom és forma – a mondanivaló, és így a propaganda szempontjából is – meggyőző egységet alkotnak. Ugyanakkor mélyen elhallgatják azt a tényt, hogy a jobbik valójában Európa- és demokráciaellenes szélsőjobboldali párt. Bár a fidesz-maffia bűnözőit most leleplezik, viszont ha hatalomba kerülnek – ismerve eddigi megszólalásaikat és megnyilvánulásaikat – , a magyar társadalom ellen – világnézetük okán – legalább ugyanekkora, ha nem nagyobb, bűnöket követnek majd el. Ne tévesszen meg senkit a pár hónapja felvett „cukiság” manír, őket pillanatnyilag kizárólag csak a hatalom megszerzése motiválja, és ha ez sikerül nekik, senki nem érezheti majd magát biztonságban, mert akkor leveszik álarcukat, és kivillantják méregfogukat.

A szélsőjobboldal kifejezés a politikai spektrum azon szereplőire használatos, akik többek közt a hagyományos értelemben vett jobboldali középpártokkal sok kérdésben egyetértve, de azoktól egyben el is határolódva jóval szélsőségesebb, gyakran agressziót tanúsító nézeteket vallanak. A modern szélsőjobboldali ideológiák legismertebb formái az (egymáshoz hasonló) nemzetiszocializmus és a fasizmus. /forrás: wikipédia/

Egy rendszer, mely gazdasági bűnözői diktatúrán alapul, nem megreformálható, és választással sem váltható le! És mivel a mai parlament demokratikus pártjai sem az önkény ellen lépnek fel, hanem a saját politikai pecsenyéjüket sütögetik, ezért a civil társadalom akkor jár el helyesen, ha – ezt végre felismerve – sorsát a saját kezébe veszi. Nem várhatunk a választásokig! Nem adhatunk esélyt azoknak, akik ezt az országot nyilvánvalóan a vesztébe viszik!
Aki a mai magyar közéletet figyelemmel kíséri – netán abban részt is vesz -, az tudja, hogy a mai diktatúrával szemben a civilek a valódi ellenállók. A maguk módján ők látják el az ellenzéki pártok feladatát, és ők képesek a leghatékonyabban fellépni a mai önkényuralommal szemben.

Így arra lehet számítani, hogy ezt a népnyúzó orbáni diktatúrát a civilek fogják majd megdönteni. Ezért Neked, kedves olvasónk – aki mégis választáson váltanád le a fideszt -, azt javasoljuk, hogy előbb utcán a tisztességes kétfordulós választási rendszert követeld ki magadnak (vegyél részt a civilek békés utcai tüntetésein). És majd csak akkor vegyél részt választáson, ha az valóban szabad és mindenki számára (külhoni és külföldön dolgozó magyarnak is) igazságos lesz. Mert csak így garantálható, hogy annak végeredménye biztosan korrekt, és nem pedig elcsalt lesz…

Budapest tele van külföldi turistával, sokan közülük nyugat-európaiak. Szemmel láthatóan jól érzik magukat hazánk fővárosában, a látnivalók gyönyörűek, a kávézók és az éttermek dugig vannak. Az általunk mindig is vágyott jóléti demokrácia elégedettsége tükröződik az arcukon, sugárzik a lelkükből…
A mi lelkünkből mikor fog?

TEGYÉL ÉRTE, HOGY MIHAMARABB!

loading...