„Vajnatimike! Segítünk összepakolni” – nyílt levél a külföldre költözés alkalmából

Fotó: velvet.hu

Szépségversenyt menedzselsz, és abban próbálsz kiteljesedni, aztán kiderül, hogy inkább fánkozó kell, mert vállalkozó leszel, csak hogy mutass valamit, ami nem a férjed. De el kell, hogy keserítselek, ezek is mind az övék. Mindent neki köszönhetsz, és hiába akarsz amerikai állampolgárságot, nem kerülsz hozzá közelebb, főleg nem ekkora távolságban. Jó, megértem azt is, hogy nem minden reggel jó arra ébredni, hogy egy öregember liheg a nyakadba, ettől függetlenül a 2,5 év meglehetősen sok.

Tudod, hogy miért?

  • A lenyugvó napnak is van ereje, ezt Andy is tudja, így ne kételkedj abban, hogy ő nem fog „nyitott szemmel járni” hiszen nem te vagy az egyetlen, aki szereti a gyémántgyűrűket.
  • A 2,5 év pont úgy tűnik, mintha menekülésként választanád, ott megvetve a lábad, és amikor megkapod a letelepedési engedélyt, lekoptatva Andyt. Ez azonban biztosan nincs így, hiszen neked eddig sem jelentett problémát vele lenni. Neked az ilyesmihez van gyomrod ugyanis.
  • Angol és gazdasági ismeretek tanulása és színészképzés? Ebben lényegében minden benne van. Ismerned kell, miként tudsz a legtöbb pénzhez jutni a legkönnyebben, Andyvel is tudsz csacsogni angolul bőven, a színészkedés pedig mindehhez elengedhetetlen. Azt kell mondjam, Timi, hogy ez a szakirány a lehető legjobb választás volt.

Abbahagyva az elemzést, rátérek a lényegre:

A Story magazinnak így nyilatkoztál:

„Nem félek a honvágytól, hiszen látogatóim mindig lesznek, és szerencsére sok magyar barátom van Los Angelesben. Andy is gyakran jön majd, és én is rendszeresen hazalátogatok. Már vannak kint ruháim, úgyhogy nem kell sok mindent magammal vinni, de a kedvenc táskáim, cipőim, fényképeim, könyveim nélkül nem indulok útnak. A két cicámat viszem, de sajnos a kutyák és madaraim most nem jöhetnek velem.

Mivel mindannyiunk számára, akik ebben az országban élünk, óriási megkönnyebbülés,  hogy elmész jó messzire, ezért szeretném felajánlani, hogy egy költöztető céggel elküldjük neked a maradék ruháidat, madaraidat, meg mindent, amire szükséged lehet, csak ne gyere vissza!

Ha igényt tartasz rá, kérlek írj nekünk az Ellenszél Facebook-oldalán! Várjuk megtisztelő leveled!

Üdvözlettel,

Jabronka Richárd
Ellenszél.hu

loading...