Felforgató videó került elő az Orbán-lagziról, maffiaügyek dögivel!

Orbán Ráhel és apja
Kép forrása: MTI

Ki gondolta volna, hogy ennyi év távlatából is előásnak a mélyről egy új anyagot az Orbán-lagziról. Márpedig ez így történt, és nem is akármilyen videót tettek fel az internetre. Ha láttuk a Keresztapa című filmet, akkor a képsorok nem lesznek majd újak, de azon kívül minden felirat „igazi.” 🙂

Természetesen mindez egy rendkívül kreatív alkotó műve, és a valóságban nem ezek a képsorok játszódtak le, a szövegek esetében pedig minden egyezés szigorúan a véletlen műve!

A fimben olyan alakok tűnnek fel, mint Rogán Antal, Széles Gábor (ő talán a legviccesebb) Orbán Viktor és még sokan mások, akik egyébként is részt vettek az ominózus esküvőn.

Ha valaki ezt a videót egészében megnézi, jogosan mondhatjuk, hogy az egyik legfrappánsabb humoros összeállítást tekintheti meg a Fideszről és holdudvaráról.

Jó szórakozást kívánunk!

Ha valaki nem emlékezne, Orbán Ráhel lagzija a családok nagy találkozásán túl arról híres, hogy különféle telefonok tűntek el onnan, és a rendőrség még DNS-mintákat is vett a vendégektől, hogy felkutassa ezeket…

A cikk természetesen egy fiktív videót tartalmaz, ahogy írtuk: minden egyezés csak a véletlen műve!

loading...