Koncz Zsuzsa nem bírta karácsonyig, újra ledöbbentett minket

„Bár 24-re ígértem a meglepetést, de ha már elkészültünk vele, nem állom meg, hogy ne mutassam meg azonnal” – írja Facebook-kiírásában az énekesnő.

„Izgatottan és sok szeretettel nyújtom át 40. albumom címadó dalának, az Ingoványos vad világnak a videoklipjét. Őszintén remélem, hogy tetszeni fog. Mindnyájunknak kívánok békés, boldog karácsonyi ünnepeket, majd örömteli új évet, egy kevésbé vad és ingoványos világot!”

Korábban írtunk róla, hogy Koncz Zsuzsa legújabb lemezén, a Vad Világon sok olyan rejtett motívum van, amit első hallásra nem biztos, hogy felfedezünk.

Mi van Koncz Zsuzsában, ami ennyire áttörő és félelmetes? Annak a rendszernek, amelyik a legjobban épp attól fél, hogy mindig lesznek koncertarénákat megtölteni képes előadók, akik úgy beolvasnak a hatalomnak, ahogy az összes ellenzéki képviselő sem lenne képes a Parlamentben, nincs nagyobb mumusa nála. Van mögötte egy életmű, egy meglehetősen magas népszerűségi index, ha úgy tetszik, és ami a legfontosabb: Koncz Zsuzsa nem volt része a “zelmúltnyócévnek,” nem lopott az államkasszából, nem kábított minket hamis ígéretekkel, “csak” énekelt.

Zsuzsának már nincs mitől félnie. Önálló, felépített “neve”, egzisztenciája van, amivel Orbánék már nem tudnak mit kezdeni. Nem úgy egy szárnyait próbálgató, tehetséges művésznek, akit részben a rendszer nevel ki közvetett csatornákon keresztül, akár a Vajna TV-n, akár más kereskedelmi csatornán futó tehetségkutató által. Ezeknek a fiatal tehetségeknek ugyanúgy megvan a világlátásuk, és higgyük el, hogy többségük nem szívesen tapsolná meg Orbán Viktort a Kossuth téren.

Reméljük, hogy Koncz Zsuzsa nekik is utat mutat, és bebizonyítja, van más út is a meghajlás helyett…


Oszd meg ezt a cikket, ha te is szereted Koncz Zsuzsát!

loading...