A fideszes luxusdáma polgármester rajongója veréssel fenyegette Terézváros ellenzéki jelöltjét

Ha Vajna Tímeát védené meg úgy a rosszakaróitól az udvarlója, ahogy Hassay Zsófiát a VI. kerület spórolásból jeles fideszes polgármesterét védték meg, biztosan nem érdekelné, hogy mennyi pénze van a partnerének. A gyöngyházfény-színű autójáról és a gyarapodásáról elhíresült polgármester egyik rajongója ugyanis addig ment el, hogy veréssel fenyegette meg Soproni Tamást, a VI. kerület közös ellenzéki jelöltjét, amiért kritizálni merte Hassayt.

Az ügy pikantériája, hogy bár Soproni Tamás Wikipedia-oldalán is olvasható, hogy ki a párja (Orosz Anna), a civilben bűvészként dolgozó Hassay-szimpatizáns úgy gondolta, hogy „Timi Cicának”(sic!) nevezi az ellenzéki jelöltet, mivel szerinte „a Momentum szivárványosai” így hívják egymást.

Mondta ezt az az illuzionista-bűvész (Gálházi László, vagy facebookos nevén László Dante), aki a honlapja szerint humoros bűvészet kategóriában 2 európai bűvészfesztivál győztese, valamint a Magyar Köztársasági Érdemkereszt és Érdemes Művész cím tulajdonosa.

Bayer Zsolt cigánykereket hányna, ha ezeket a gyönyörű sorokat olvasná, és talán a műsorába is meghívná Gálházit egy vendégszereplésre, ahol a kalapból ez az érdemkeresztes bűvész elővarázsolná azt a különbözetet is, amit a hőn áhított Hassay asszony spórolt össze az évek során 82 millió forintos II. kerületi házára.

 

Nem ez volt az első alkalom, amikor Hassay Zsófia rajongója megfenyegette Soproni Tamást. Egy másik posztban durvábban ront neki a fiatal polgármesterjelöltnek az „érdemes művész.”
A fotó Soproni Tamás politikusi oldaláról származik.

A buzizás és a veréssel fenyegetés jobban megy a jelenlegi polgármester fő kegyeltjének, mint annak a megoldása, hogy egy terézvárosira ne egy közepes méretű szobanövény felületével egyenlő zöldterület jusson. Soproni Tamás arra tett vállalást, hogy októbertől kezdve 10 000 négyzetméterrel növeli meg csapatával a zöldfelület méretét a VI. kerületben!

Hassay Zsófia pártja ehelyett cirkuszt helyeztetne át inkább Terézvárosba. Egy bűvésze már van a társulathoz, ő maga is elég nagy illuzionista, biztosan kiegészül még néhány szereplővel a porond.

A kenyér és a cirkusz helyett Terézvárosnak csak utóbbi jut, feltéve, ha Hassay marad. A másik alternatívát a kerületben született Soproni Tamás foglalta össze a szlogenjében:

„Beton helyett FÁK.
Szemét helyett REND.
Hassay helyett SOPRONI.”

Jabronka Richárd

loading...