A Fidesz államtitkára elgurította a gyógyszerét – totális téboly, amit kimondott

MTI Fotó/Kovács Attila

Kovács hálóinges bolondként ébredt, elborította az agyát a téboly és a gyűlölet, és saját blogján írta le azt, amit a Fidesz legnagyobb kritikusai is csak óvatosan mondanának.

Az EU soros elnökségét éppen betöltő finnek elhatározták, arra sarkallják az Uniót, hogy a jogállamiságot tipró kormányzatok ellen hathatósabban lépjenek fel, és ez irányú törekvéseiket már most elővetítették.

A Fidesz miatt veszíthetünk uniós milliárdokat

A finnek karakteresen kijelentették, hogy amennyiben egy tagállam nem tartja be a jogállamiság követelményeit, el fog esni az uniós forrásoktól. Ez a szigorítás Orbán Viktor és a Fidesz-kormány sorvadásához vezet, hiszen, ha minden követelménynek megfelelne a kormány már nem az Orbán család lenne az ország legjobban menő vállalkozása.

Kovács államtitkár úr megérezve a helyzet súlyosságát egyáltalán nem gondolkodott azon, hogy kommunikációs szempontból mennyire előnyös

jogállamisági ostobaságnak nevezni a demokrácia alapvető feltételeit. Egyszerűen elborította az elméjét a düh és a pénzcsap elzárásától, valamint a magyar nép „hálájától” való félelem

A finnek törekvése egyedülálló és a Fidesz számára váratlan intézkedés, amely kibillenti Orbánt és a hozzá köthető oligarchák közösségét. Mi ezúton köszönjük a finneknek, hogy hozzájárulnak a hazánkat nyomorító zsarnokok megállításához, így már sikerülhet!

loading...