Egy módon kerülheti el Orbán Ceausescu sorsát – megdöbbentő kijelentést tett a Kossuth-díjas magyar író szerint

FORRÁS: MTI/MINISZTERELNÖKI SAJTÓIRODA / SZECSŐDI BALÁZS

A HVG legfrissebb számában nyilatkozik Konrád György Kossuth-díjas magyar író, esszéíró, szociológus. Némely kijelentése minket is meglepett.

“Göncz Árpádot a köztársasági elnökségre, Demszkyt a főpolgármesterségre, Darvas Ivánt a képviselőségre beszéltem rá, legyenek kiválóságok. Beváltak, és a mostani rezsimnél jobbat, polgári demokráciát reméltünk a rendszerváltástól”

– emlékszik vissza az író.

Konrád beszélte rá Sorost, hogy támogassa Orbánt

Konrád úgy vallja, ő volt az, aki meggyőzte Soros Györgyöt, hogy támogassa a jelenlegi miniszterelnököt.

Konrád azt állítja, már 1989-ben átlátott Orbánon. Nagy Imre újratemetéséről azt meséli: “Tudtam, hogy abban állapodtak meg a Történelmi Igazságtétel Bizottsággal, hogy a kelet-európai diktatúrákban élők védelmében most még nem hozza szóba az orosz csapatok kivonását, de megszegte a megállapodást. Felelőtlen volt, mert felejthetetlenné akarta tenni magát.”

A NER jövőjével kapcsolatban azt mondja: megnyugtatásul úgy látom, hogy nagyobb erő húzza a magyarokat is az Európai Unióhoz, mint a diktátoraikhoz. “Rejtelmes mozgások egyszer csak oda vezethetnek, hogy a miniszterelnök, ha nem akar Nicolae Ceausescu sorsára kerülni, akkor önként elmegy valahova. Jóakaratú emberként azt kívánom, hogy Felcsútra menjen.”

45 Comments

 1. Ennek egy része nem igaz ! Amikor ő ” ezt szóba hozta – ruszkik haza, ” már fél éve folytak a tárgyalások a kivonulás mikéntjéről. Csak “jól ” hangzott ( neki )

 2. De baj.Komoly verekedésbe fog torkollni,hogy ki rúgja ki a sámlit.Ezt el kell kerülni!Úgyhogy én leszek az.

 3. Én tudnék egy igazán megfelelő helyet a csútinak , szépen összecsomagol választás után és hazamegy Indiába. Félő, hogyha itt marad továbbra is, a békét és nyugalmat nem talál a magyar.

 4. Hehe igaz. Orrbán egy majom. Mindig parádézik, de mindent amit magáénak mond, azt már mások megtették. A határnyitásra is azt állította, hogy az az ő érdeme volt. Persze mindenii tudja, hogy az a Gyula bácsi érdeme volt. Ez egy idióta barom..

 5. A csútinak és az ősfideszes haverjainak nincs helyük Magyarországon !….ha életben hagyjuk őket, akkor itt soha nem lesz béke !

 6. A lényeg, hogy a csúti suttyónak nem kellett volna megemlíteni júm- 16.-án, de már akkor is egy rohadék állat volt, aki szerepelni akart!

 7. A sámlit bármelyikünk boldogan kirúgná. ……ide juttatott bennünket ez a mocskos hazaáruló Orbánc !

 8. mindenki aki támogatja a ‘szent tudathasadást felelősséggel tartozik és a leganagyobb ellensége hazának ,nemzetnek!

 9. Nem a tárgyalások folyta, hanem pakolák már a harckocsikat vagonokra, és már tartott a költözés.

 10. Hát akkor így járt ! Hányan nem élték túl az ő uralkodását ? Remélem azt képzeli a beteg agyával,hogy ő halhatatlan …….

 11. Szerintem más módja is van annak, hogy ne járjon úgy mint csau.
  LŐJE FŐBE? VAGY KÖSSE FEL MAGÁT !!!!!!!!!!!!!!

 12. Várjuk meg míg letarolják az országot? Szerintem a csúti törpe egy rohadék genyó , aki a tolvaj bandájával kifosztotta a hazámat!…… G.G. Viktor !…genyó-geci Viktor !

 13. Mi van agymosott ? Fordítva ülsz a lovon ! Orbánc “felvirágoztatja ” a fideszes haverokat és az orsós pereputtyot ! Az adófizetők pedig nyomorognak ! Mutass nekem az orbáni fostengerben “virágokat” !…tudom, most jön a fityiszes propaganda szöveg, hogy mindenki annyit ér…..stb és 47 ezerből meg lehet élni és a többi fidess-kdnp-s gazember hablatya ! A mocskos fideszes tolvaj banda csúnyán fogja végezni, ha rájön a magyar nép, hogy mekkora gazemberek !….akkor Mészáros Lölö, aki okosabb mint “Cukkerberg ” vísítva fogja bevallani, hogy a csúti törpe átvágta !

 14. No éppen emiatt a kunbélás agresszivitás miatt nem szavaz rátok a magyar nép. Még Rákosi is jobb volt nálatok.

 15. Nem Horn érdeme… Az érdem Mihail Gorbacsové…. Egy pánpiknikes évfordulón Németh Mikike mondta el , hogy Gorbacsov azt mondta neki mikor nála járt, hogy azt csináltok amit akartok….

Leave a Reply

Your email address will not be published.