Juszt László elmondta, hogy milyen sors vár Baukó Évára amiért a Fidesz szolgálatába állt – ezt nem kívánjuk senkinek

Juszt László régi motoros a média világában. Pontosan átszokta látni  a folyamatokat. Egy nagyon erős bejegyzést tett közzé Baukó Évával kapcsolatban.

“Rettegéssé vált Baukó Éva élete, amióta elmesélte, hogyan zaklatta Havas Henrik. A boglyas hajú lány már az utcára sem mer egyedül kimenni, mert attól fél, rátámadnak.” /TV2/

Nem értem. Vajon mitől fél? Vajon miért az utcai megjegyzésektől tart? Hogyan érti azt, hogy “nem értem, hogy miért annak kell félni, akit zaklattak, s miért nem annak, aki zaklatott”? Talán csak nem azért mert korábban még azt nyilatkozta, hogy a karierje azért nem indult el, mert “engem senki nem zaklatott”, s ezután nehéz elhinni, amit később mondott.

Szóval nem értem, hogy most mitől fél? Félnie nem most kell, hanem majd akkor ha ez az ordas hatalom rájön, hogy ugyan elhasználta, de nem volt sikeres… Na akkor majd lesz mitől félnie. Hiszen ennek a hatalomnak a sajátja, hogy gátlástalanul kihasználja, majd el is dobja az embert – legyen az politikus, vagy egyszerűen csak egy állampolgár.

Akkor persze még mindig két út áll majd előtte. Vagy kap egy mentőövet valakitől – esetleg – egy jól fizető állást és/vagy egy szeretői poziciót, vagy becsülettel elmeséli, hogy mit, miért, milyen megbízásból és mennyiért mondott. Persze ebben az utóbbiban nem nagyon hiszek.

23 Comments

 1. Ezt a Baukó nevű hölgyet nagyon sajnálom, mert egy férfi hívta kalandra és ez törést jelentett az életébe. Ha nem hívja senki akkor meg ő kapaszkodott volna tíz körömmel a szivarokhoz egyszerre talán öthöz is.

 2. Nem kellene ezzel a nagyon ócska kurvával ennyit foglalkozni. Az érintené őt a legfájóbban.

 3. “Ha az igekötő és az ige közé egyéb szavak kerülnek, akkor különírjuk, pl. Meg szeretnéd kínálni?”

  Tehát helyesen: át szokta látni. Kínos…

 4. Az apját az anját kéne jól picsán rugni hogy igy nevelték:Vagy ők épitették fel a karierjét? GECIK

 5. Nem kéne a cinikus vén kujon Havassal ennyit foglalkozni! ….vén tróger , köpönyegforgató gazembert ideje volt likvidálni! ……egy semmit érő sz@ralak !

 6. Juszt is rosszul teszi, hogy a vén barom Havast védi ! Verebes is ráfázott, mikor Martont védte ! Ideje ezeket a rohadék zaklató állatokat likvidálni! ……de Orbánisztán agymosott népe védi őket, mint annak idején a KissLacit!

 7. Talán azért védi, mert az ártatlanság vélelme mindenkit megillet, amíg az ellenkezőjét be nem bizonyítják. Havas szavával szemben egyelőre csak két primitív qrva szava áll.

 8. Szánalmas vagy pingvin madár! A büdös-bunkó Havas “tanárúrr ” egy primitív barom, aki azt gondolja bárkit alázhat. ……..példa erre a Kálmán Olga mucikázása ! Remélem mindenki rádöbbent, hogy Havas még annál is nagyobb sz@ralak , mint eddig gondoltuk !

 9. Idióta gidul ! ….. Mi van anyáddal ?…és a ribanc lányoddal?……a narancsos csürhe ribancozik , kurvaanyázik, lassan már CSAK ennyi a szókincsük !

 10. Havast a nagyanyja nevelte , elkényeztette ! IGEN ! Havas anyukáját és apukáját kell “dicsérni” , hogy mekkora barom lett a fiúk !

 11. gidul ! Te akkora ostoba állat vagy, hogy azt sem tudod mi merre van ! Havast utálom mint a sz@rt és a hozzá hasonló barmokat, akik egy ilyen sz@ralakot védenek ! Baukót én soha nem láttam a képernyőn, de tudod nem kéne lenézni őt …….Orbánisztánban rengeteg a politikai prosti, akik pénzért mindent …..azokat a fajtád isteníti ! …..

 12. Foglalkozz anyáddal agymosott ! Pelenkát kéne cserélni neki, mert az öregek otthonában létszámhiány van ! …….a ribanc leányod pedig még nem józanodott ki szilveszter óta! …… van gondod elég, de te mással foglalkozol !

 13. Kösz! Én már belefáradtam, hogy minden 4 osztályos “újságírót” kijavítsak. De miért nem használják a helyesírás-ellenőrzőt? Bár elnök még lehet….. 🙁

 14. Biztos benne hogy bünös a Havas és miért barmozik és ha Juszt lássa helyesen a helyzetet?

 15. Teljesen biztos vagyok benne ! Havas mindig is egy nagyképű. cinikus sz@ralak volt! …….. de nem értem , hogy a KissLaci, Marton és Keró ügy után sem képes a magyar birka az eszét használni? …… Kálmán Olga lemucikázása a csúcs! ……. Havasnak szét kell rúgni a seggét ! ….ekkora állatot nem szabad etetni !

 16. Jabronka Úr! Félelmetes az önbizalma. Úgy próbál közíró lenni, hogy nem tud helyesen írni! Aki média munkásként ilyen mondatot — “Pontosan átszokta látni a folyamatokat.” – leír, más gazságra is képes. Szerintem nézzen más munka után, politikai okoskodásait pedig egy kocsmai környezetben pufogtassa! Egyébként – szerintem – Juszt László jóstehetsége arányos az idézett mondat színvonalával.

Leave a Reply

Your email address will not be published.