Valóban kezelik Orbánt? Hajmeresztő listát tettek közzé a tüneteiről

Orbán Viktorról 2 dolgot lehet tudni, hogy nagyon szereti Orbán Viktort és a hatalmat.  A hatalommánia függőség, méghozzá súlyos viselkedési függőség. A zsurpubi egy elég erős listát tett közzé arról ami ezt igazolhatja.

Ellenséget lát mindenhol

A Soros-terv nem létezik. Mirkóczki Ádám, a Jobbik országgyűlési képviselője és szóvivője feljelentést tett, melyet a rendőrség bűncselekmény hiányában elutasított. Ezzel szemben Orbán nem engedi el a téveszméjét a tanulmányait finanszírozó milliárdossal szemben. Ezt megelőzően a migránsok voltak az ellenség, azelőtt Gyurcsány, még korábban, ki tudja már… Orbán politikájának központi szereplője az éppen aktuális ellenség. Pipa.

Csak akkor érzi magát jól, ha félnek tőle

Ha valaki nem fél tőle, azzal nem tud mit kezdeni. Nem ismeri azt a szabadságot, amit az jelent, ha valaki nem fél. Éppen ezért az ilyen ember ellen borzasztó kirohanásai vannak. Nyilván ezért Vona az ő igazi ellensége. Aki nem fél és bátran szembenéz vele, azt megpróbálja tönkretenni, de minimum ellehetetleníteni. Jogszabályokkal, vagy éppen a jogszabályokkal szembemenve, édes mindegy neki. Pipa.

Általában hatalmaskodó, bántalmazó családból származik

Orbán nagyapja és apja is ilyen személyiség. Kiskorában mindkét felmenőjének erőszakosságát el kellett viselnie. A hatalommániás viselkedése egyfajta bosszúállás a gyerekkorban elszenvedett sérelmekért. Az iskolai és otthoni bántalmazások démonaival küzd, még több évtized elteltével is. Pipa.

Állandóan retteg, gyanakszik

A hatalommániás retteg, hogy elveszítheti a hatalmát, az egyetlen dolgot, ami számít neki. A hívei sincsenek feltétlen biztonságban, hiszen bármikor kieshetnek a pikszisből (lásd néhai Wermer András, Navracsics Tibor vagy épp Simicska Lajos). Elég egy minimális gyanú, hogy a feltétlennek hitt híve nem is annyira feltétlen – és repül. Pipa.

Sérült személyiség

Lelkiismeretlen, egocentrikus, gátlástalan, paranoiás, ugyanakkor van benne valamiféle messiástudat: önmagát minden defektje ellenére valamiféle megmentőnek, sőt, az egyetlen lehetséges megmentőnek gondolja. Pipa.

Elmondható tehát, hogy Orbán a hatalommánia klinikai tüneteinek mindegyikét mutatja. Egyetlen megoldás van: ha elvesszük tőle a hatalmat és olyan helyzetbe hozzuk, hogy többé ne árthasson senkinek ez a bosszú által vezérelt, paranoiás, gátlástalan, beteg ember.

 

75 Comments

 1. Téged átvertek a gazdáid suttyókám. 😀 Mehetsz a hodályba a béredért. 😀 Tulipányos kép? álnév? Ejj suttyókám! Mennyé mérik felétek a gerincet? Jó pénzé adtad el?

 2. Bellus az örök vesztes!……. CSAK veszíthetsz, ha a csúti buggyantagyú barom oldalára állsz ! ……..majd mész vele a diliházba, elvégre ott is kell az ánuszát fényezni !….szánalmas Mr. !

 3. Nem mered felfedni magad,így nem tudni,hogy valójában egy elbutuló öregasszony vagy egy más nevében írogató
  senki!

 4. Öregem te mást nem tanultál?Vedd elő a kiskátét.”https://www.google.hu/search?q=kisk%C3%A1t%C3%A9+mit+jelent&oq=kisk%C3%A1t%C3%A9&aqs=chrome.4.69i57j0l5.9608j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8″

 5. Ez már megérne egy becsületsértési ügyet!Bizok benne hogy hamarosan lesz módja hogy az ilyen cikkek irói megérezzék a súlyát a hazaárulásnak!

 6. ugyan ilyen “orvosi hülyeséggel” álltok elő, bezzeg mikor a Fléetó táncolt, akkor el voltatok -e foglalva a gumi kilövéssel? vagy mi?

 7. És ez igy van rendjén!Mert a magyarnak ugytünik a szar is csillog ha elég sokszor elmondják!(Szerencsére főleg a facebook idióták foglalkoznak ezzel) gondolom a pöcsük már nem elêg!!!!!!

 8. Akinek nincs becsülete, annak nincs mit megsérteni ! A csúti törpének és bandájának becsülete?…Noormális vagy ?

 9. orvos látott már? Noha az sem mentség efféle kijelentésekre – , Te aki nem értesz az orvoslásoz, még ha az is vagy , akkor is ellehet az iilyen állításokat hallgattatni, el ám

 10. Szánalmas orbán-nyalonc barom ! A vezéred elmebaja fertőző ! ……te vagy rá a bizonyíték és a többi büdös-bunkó narancsos féreg !

 11. És, amikor Orbán énekelt? Meg amikor a cigányok húzták neki a talpalávalót? Gyurcsány legalább jól mozgott, de Orbán elég falsul énekelt.

 12. Akkor menj Zuglóba. Most osztogatják a két liter tejet, mindjárt alá is írhatod az ajánló lapot a haszonállatnak.

 13. “falsul”? na hallod, ez a baj veletek nektek a magyar nota fals. persze magyarul fogalmatok sincs hogyan kell egy nép dalt

 14. เพิ่มไลค์แฟนเพจ, ปั๊มไลค์แฟนเพจ, เพิ่มไลค์เพจ, ปั้มไลค์แฟนเพจ, ไลค์เพจ, ปั้มไลค์เพจ, ปั๊มไลค์เพจ, ปั๊มไลค์เพจ, เพิ่มไลค์เพจ ราคาถูก, ปั้มเพจ, ปั๊มไลค์เพจ facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.