Bíróság elé állhat Orbán Viktor: a vád mindennél súlyosabb

Forrás: nol.hu

Feljelentették őket

Simicska Lajos hosszú idő után megtörte a csendet és hosszú interjúban számolt be az RTL Klubnak arról, miként határozták el annak idején a kollégiumi szobában, hogy gyakorlatilag megpuccsolják a Magyar Köztársaságot.

Mivel a nyilatkozatban elég egyértelmű állítások hangzanak el, könnyen elképzelhető, hogy egy feljelentés megállja a helyét. Erre gondolhatott Berkecz Balázs (az Együtt politikusa), aki a Simicska-interjút követően feljelentést tett a Legfőbb Ügyészségen.

Mint írja:

„Az RTL Klub által készített riportban arra történt utalás, hogy bizonyos személyek 1990 és 2015 közötti tartamban megállapodást kötöttek, hogy szervezetten állam elleni, korrupciós és vagyon elleni bűncselekményeket (maffiaállam létrehozása) követnek el. Az interjúból az is megállapítható, hogy a megállapodásban részt vevők közül egy személy később önként elállt a bűncselekmény illetve bűncselekmények elkövetésétől.”

Ezek már önmagukban is kemény szavak. Ám ha a bíróságon bebizonyosodna, hogy igazak és a Simicska Lajossal készített interjú alátámasztaná őket, akkor mindez jogilag akár az állam elleni bűncselekmények kategóriáját is kimerítené. Ezen belül az alábbi alkategóriák valamelyike (vagy akár több is) szóba jöhetne:

 • az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása
 • az alkotmányos rend elleni szervezkedés
 • lázadás
 • hazaárulás
 • hűtlenség
 • az állam elleni bűncselekmények feljelentésének elmulasztása.

Az ügy súlyával Berkecz is tisztában van, hiszen közleményében így folytatta:

„A nyilvánosságra került súlyos bűncselekmények gyanújára tekintettel, feljelentést teszek ismeretlen tettesek ellen bűnszövetségben vagy bűnszervezet tagjaként elkövetett állam elleni, korrupciós illetve vagyon elleni bűncselekmények miatt és azt kérem a nyomozó hatóságtól, hogy nyomozást rendeljék el és folytassák le. A Legfőbb Ügyészségnél indítványozom azt is, hogy az ügyben nyilatkozó Simicska Lajost és a nyilatkozatban megjelölt Orbán Viktor hallgassák meg az eljárás során.”

Ez lenne a Simicskától régóta várt atombomba? Az oligarcha elhatározta volna, hogy mindent egy lapra tesz fel és bármi áron megdönti egykori szobatársa uralmát? Ő persze tagad, de a szavai másról tanúskodnak. És ez már nagyon komoly szint. Itt már nem lehet tréfálni.

(A esetről bővebben az atv.hu számolt be.)


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata

 • Koroknyai Sándor
  • Futrinka

   Új pártalapítás? Mennyit is adnak érte? Azt hiszem egymillát. Akik ezt teszik, HAZAÁRULÓK!

  • Piroska Bana

   Nem kellene mindíg elóról kezdeni!

 • csipa joska

  Na csúti jönnek számodra a nem kellemes napok, Simicska úr kinyitja neked a börtön kapuit, amit a nép már régen ki akart nyitni neked.

  • Balázs Attila

   A próféta szóljon ki belőled!

  • János Károly

   Sajnos Polt Péter akadály.

   • Delikát Hal

    ő lesz a cella társ

    • István Szolnoki

     Elítélt ellenzékiek közé ültetném.

     • Julianna Becsy

      Miért van elitélt ellenzéki???

     • Pal Arady

      Még nincs, de már elég régen dolgoznak rajta hogy kegyen!
      Akkor lesz is – Chilében jól működtek a stadionok..

     • Zsolt Fazekas

      Mit jelent , hogy jól működtek a stadionok Chilében ?

     • Pal Arady

      Abban a modellben, amiben a mi jelenlegi rendszerünket (erőszakkal) modellezték, a stadionokba zárták az elégedetlenkedőket. Sőt, meg is gyilkolták őket, mert az ellenzék ott se számított már embernek.
      34 ezer ember halt meg vagy tünt el a stadionokban, kilencszer annyi baloldali, mint ahányat Horthy deportáltatott Mauthausenbe.
      Különösen szocialista, kommunista, szakszervezeti vezetők, vesztették életüket, mert a rendszerre legveszélyesebbek az ő követeléseik voltak (elosztás ésszerűsítése, nyomor ellenes lépések).
      Aközött a rendszer között meg e között a rendszer között csak az a különbség, hogy az azonnali erőszakkal kezdődött, ez meg erőszakban fog végződni, mert ahogy az se volt, úgy ez sem tartható fent sokáig.

     • Lapid László

      – Hijnnye, de türelmes vagy az ilyen heccelődőkkel szemben is. Ugyanis el nem tudom képzelni, hogy aki ilyen kérdést tesz fel az csak heccelődik, mert ennyire tájékozatlan (vö.:buta) nem lehet emberfia. hehehehe

     • Pal Arady

      Köszönöm, de szerintem amellett hogy minden embernek joga van a tájékozódásra, – amit esetleg ilyen közösségi oldalakon valóst meg- az információ birtokosának kötelessége hogy a feltett kérdésre a legjobb tudása szerint válaszoljon. Ezt sajnos nem mindenki gondolja így, és ott árt és bánt ahol csak bír.
      Gyakori épp ezért, hogy amiket ezeken az oldalakon írok, azt sok sok diplomás is először olvassa életében, és az is megesik hogy kétkedve fogadja – mert mást tanítottak neki az új rendszerben. Aztán utána olvas, és akkor végre megdöbben. Ha csak ennyit tehetek a hazámért, – hogy rávilágítok hogy, miképp és miért úgy élnek ahogy a szolgalétbe nyomorított magyar emberek, – akkor ezt minden nap többször is, és szívesen megteszem, nyugodtan, és a tőlem telhető legnagyobb türelemmel. 🙂

     • lábatlan

      Igazad van, csak ilyen minősített esetekben nem itt kell érdeklődni és válaszokat adni!Azt máshol és más keretek közt kell bonyolítani!

     • VGB

      Horthy senkit sem deportáltatott Mauthausenbe. Akkora ökörségeket firkál, hogy még egy klasszikus bornírt agitprop brosúra sem bírná el.

     • Pal Arady

      Kedves VGB talán szíveskedjen elolvasni az utóbbi időben mindenki számára elérhetővé vált ide vonatkozó levéltári anyagokat, az azokon nyugvó tudományos értékű publikációkat, aztán ökrözzön!!

      Tény hogy 44 március 18-19 éjjelén a Horthysta csendőrség 4000 szociáldemokratát és szakszervezetist tartóztatott le – köztük Malasits Gézát, az SZDP parlamenti képviselőjét, és másokat – majd néhány nap múlva Mauthausenbe deportálták őket.

      Hitler hosszú huzavona után, augusztus elején visszaszállíttatta a foglyok döntő többségét Budapestre azzal, hogy egyrészt tiltakozott a parlamenti képviselők deportálása miatt, másrészt közölte Horthyval, hogy a belpolitikai játszmáiból szíveskedjen őt kihagyni, mert más elfoglaltságai vannak neki is meg a német népnek is.

      Malasits a szabadulása után (mert fogva sem merték tartani Hitler levele után) a hátramaradt foglyok ügyében majdnem 20 beadványt írt a dicsőséges Horthy kormányzónak, aki válaszra sem méltatta a képviselőt. Ez is azt bizonyítja, hogy Horthy rettegett a tettei következményeitől, mert pontosan tisztában volt azokkal.

      Szerecsent mosdatni szerintem szerencsésebb a Szálasi kisnyilasainak unokái közt kedves VGB, talán ott még a papik meséiből merítve történelemtudást elhiszik a jó Horthy mantrákat.

     • VGB

      Nos….lehet, hogy más elhiszi, amit írt….de a tény az, hogy Malasits Gézát(és a többieket) a gestapo tartóztatta le előre összeállított lista alapján.idézek:
      “…1944. március 19-én (a németek magyarországi bevonulása) után – többekkel, így Peyer Károllyal együtt – őt(Malasitsot) is letartóztatta a Gestapo. Német koncentrációs táborba, Mauthausenbe hurcolták…..”
      és nem pedig Horthy intézkedett, aki akkor épp Klessheimben volt sokkhatás alatt Hitler részéről. Azonkívül sem Horthynak, sem a magyar hatóságoknak nem volt jogköre bárkit is a Német birodalom fennhatósága alatt lévő táborba küldeni. Úgyhogy-finoman szólva-hamisít!

     • Pal Arady

      Újabb “dokumentumot” tessék szíves idézni, ez elavult 🙂
      A legkirívóbb: a Gestaponak nem volt joga senkit letartóztatni Magyarországon – ezt a rendszerváltás óta illik tudni minden gimnazistának is 🙂 Nem is tartóztatott le soha magyar állampolgárt.

      Veesenmayer vallomásai alapján a magyarok oly buzgók voltak a letartóztatásokban és deportálásokban, hogy neki is problémát okoztak a berlini főnökeivel szemben, akik nem tudták követni ezt a szorgos magyar tempot..:)

      Az pedig cáfolhatatlan tény, hogy Malasitsékat azért voltak kénytelenek a németek a führer parancsára visszaküldeni, mert még az is elborzadt a Horthysta hatalom aljasságától.

     • VGB

      Aha….szóval maga szerint Bajcsy Zsilinszkyt, Malasitsot, Peyert és a többieket gestaponak álcázott Horthysta kiscserkészek tartóztatták le…. :DDDD Vagy gestaponak hazudták a kiscserkészeket? No meg azt állítja, hogy a német megszálláskor és azután a gestapo nem garázdálkodhatott szabadon az országban? Melyik ügynöki irodában tákolták össze a történelemhamisító szösszenetét? Komolytalan!!! Case Closed!

     • Pal Arady

      HA Radó Endre Horthysta ganajtúró csendőr Gestapos volt akkor önnek van igaza..

      Sajnos nem lehet lemosni azt a gyalázatot amit a magyar barnanyelvű nácirajoncok és Horthy apjuk tettek a magyarokkal. A mai rajoncai ennek a fickónak és korának azok utódai, akik nem kiscserkészek, hanem kisnyilasok – ezért általában közönséges rablók, és gyilkosok – voltak..

      Ön miért is titkolja egy ilyen elméleti vitában a becses személyét?? 🙂

     • Andorffi Éber

      Veesenmayer mosta magát.

     • Pal Arady

      Természetesen “mosta” , hiszen – leírhatatlanul – iszonyatos gaztettet követett már el azzal is, hogy kialkudta a német táborparancsnokságokon hogy fogadják a magyar transportokat. Mert hogy ódzkodtak a németek, mivel hogy nem volt akkora kapacitásuk, ami “gördülékennyé” tudta volna tenni a szorgos magyar csendőrség – meg nyilas hordák – által összefogdosott emberek deportálását és megsemmisítését.
      Nem beszélve arról, hogy a magyar gazemberek utóbb mind rá hivatkoztak, pedig a deportálásoknál a németek – ha jelen voltak egy egy vagonírozásnál – csak pályabiztosítást végeztek, a szerencsétlen foglyokat nem lökdösték be a vagonokba. Azt a magyar csendőrök hajtották végre – s ezzel örökre meggyalázták a foglalkozásukat. Meg minket, magyarokat. (Nem is lesz csendőrség soha többé Magyarországon szerintem)

     • lábatlan

      Horthy egy fasiszta, háborús bűnös volt, más , arra jogosult személy, a miniszterelnök hajtotta végre a deportálásokat, a gázkamrákba irányuló szerelvények elrendelését! Mindettől függetlenül Horthy, ha Sztálin nem áll mellé, akkor Nürnbergben és az akasztófán végezte volna!

     • Andorffi Éber

      Sztálin miért állt volna mellé?

     • Pal Arady

      Természetesen nem állt mellé.
      Csak a NP szövetségi per volt és az ügyészek nem akartak a vádlottak padján látni “vén pojácákat” azok akár hány embert is öltek, vagy ölettek meg.
      A cél a nácizmus törvényen kívül helyezése, és példás megbüntetése volt, amihez a bíróságon okos, intelligens, keményen védekező vádlottakra volt szükség, hiszen csak egy ilyen csoport tudta reprezentálni a nácizmus erejét és kellőképp visszataszítóan tudott hatni mind a bírókra, mind a hallgatóságra.
      Horthy egyik alapvető (okos, intelligens, keményen védekező) kategoriába se “fért bele”…
      Így az oroszok csak “beleegyeztek” hogy ne álljon a bíróság elé.

     • Pal Arady

      Erre nem láttam még soha hiteles adatot, (csak erős cáfolatot) de arra igen, hogy az amerikaiak nem akarták a “vén pojácát” a vádlottak padján látni, mert a NP előreláthatóan is nehéz diónak látszott.
      Nehéz volt ugyan is vádolni a perbefogottakat, akik egyébként a hazájuk hatályos törvényei szerint jártak el. Ezt a nehézséget nem akarták tetőzni azzal is, hogy Horthy féle szánalmas barmokat állítanak a bíróság elé, bár 700 ezer meggyilkolt embert írtak a számlájára.
      Ezt a nácijaink közül kevesen tudják: ha Churchill elképzelése szerint bántak volna a bűnösökkel, akkor Horthyt 1945 májusban Mondorfban a Palace Hotel udvarán tárgyalás nélkül falhoz állítják és agyonlövik.(Csak a SU ragaszkodott a bírósági tárgyaláshoz, és tiltakozott a tárgyalás nélküli kivégzés vagy fogva tartás ellen)
      Kár hogy nem Churchill álláspontja győzött, mert ma mindenki “ártatlan”-nak “mondott”, aki a NP-ből valamilyen okból kimaradt. Szóval a SU ezzel nagy baklövést követett el, hiszen több vádlott is megúszta, akit a SU vezérkara kiterítve szeretett volna látni. (Mint Horthyt is)

     • Eli Szabó

      Hothyt nem találták háborusbûnösnek egyetlen ponton sem, totál felmentették, ami Stálint illeti pedig arrol szó sincsen, hogy neki köszönheti az életét, hanem lehfelyebb még Stálin sem akarta elítélni.

     • Miki Cy

      az erő nálunk a szakbarbár nálatok s nem lesz ebből erőszak, CSAK a SZAKBARBÁROK PIRULÁSA 🙂

     • Pal Arady

      Talán térjünk erre vissza úgy 340-es Eurónál, április -májusban.. (Már nyugtalankodnak a hitelezők hogy a “paraszti erő” marad)

     • sacra et profana

      Csak kérdezném, mikor deportáltatott Horthy embereket Mauthausenbe? Meg egyáltalán hová?
      A magyar baloldal legkedvesebb szórakozása volt akkor is és azóta is, hogy a saját embereikkel végeztek először, aztán meg rászabadultak az országra, s amit lehett, tönkre tettek. Kik voltak a két háború közötti “veszélyes” baloldaliak? Egyik részük nyugati emigrációban vagy éppen a spanyol polgárháborúban gyilkolt, másik részük a Szovjetunióban, ahol vagy gyilkolni tanultak vagy gyilkolták őket, aztán a maradék amikor hazaérkezett szépen feltöltődött a nyilas keretlegényekkel meg az addig bujkáló villamoskalauzokkal, pékekkel, kőművesekkel, soha nem dolgozott műszerészekkel s megkezdék az osztályharcot. Kirakatperekkel, kékcédulával, B-listával, kuláklistákkal, kitelepítésekkel, szerzetesrendek szétzavarásával, csőszkunyhóval, ami éppen jött. Közben meg egymást ütötték, ahol érték. Ennek a folyamatnak az eredménye látható ma is még, itt, ebben az országban. És a megmaradt mutánsaik legszívesebben ezt tennék – és ha módjuk van, teszik is – mind a mai napig.

     • Hunor Arady

      Csak válaszolnám hogy ha ilyetén tájékozatlansággal bírsz, akkor oly mértékű a tárgyi műveletlenséged hogy felesleges latin nevek mögé bujtatnod a tudatlanságodat – tudjuk hogy alacsony az intelligenciád hozzá.
      De ezen a rendkívül minuszos tudás szinten állva vicces hogy minősíted azt a kort amiről semmit nem tudsz, felteszem a kisnyilas ükjeid avas szalonna szagú elbeszélései alapján. Tudod: ez érvénytelen tudás – kevesebbet ér mint a pletyka. Mert csak gonosz bűnösök mentegetőzése, hazudozása! Kár volt ennyit vesződnöd a fogalmzással. Inkább kapálj tovább, az való neked..

     • sacra et profana

      Csak válaszolnám, de fölösleges, mert úgysem érted, hogy nem a kérdésre válaszolsz (azaz, csak írsz valamit, hiszen én Pálnak írtam, te meg Hunorként válaszolsz. Vagy a kettő egykutya? Azonban lényegtelen is, szánalmas figurák vagytok mindketten.) Hanem ostobán, tahón és tudatlanul minősítgetsz, pedig nem érdemes, mert könnyen pofára eshetsz. Üresfejű, tudatlan és ostoba emberek írnak így, ahogy te. De azért azt érzékelem, hogy baloldali hagyományaidhoz hű maradtál. Én már köszönöm, megkapáltam azt, ami egy életre elég, még helyetted is, s látom, hogy te a fasorban sem vagy. Rajta hát, van még talán néhány jó éved, behozhatod azt, amit eddig elmulasztottál nagyképűségből, tudatlanságból, fennhéjázásból. Vagy még kapálásra sem vagy jó? (Jut eszembe az általam nem ismert korról, hogy a nagyanyámat majd 70 évesen s a dédapámat 90 fölött kitelepítették az Alföld egy kies pusztájára – egyikük sem volt sem kis-, sem nagynyilas – s a nagyanyámat az ávós barátaid kihajtották kapálni és sarlóval aratni.)

     • laszlo ador

      Stadionunk meg vannak.Söt egészen újak!

     • csipa joska

      Úgy látom neked is ott lenne a helyed.

    • Klára Nemes
   • Judit Tóth

    Hága !

    • Ernő Holloczy

     SAJNOS A HÁGAI BIRÓSÁGOT NEMRÉG FELOSZLATTÁK, MERT CSAK A JUGÓ BŰNÖKRE HOZTÁK LÉTRE! RÖGTÖNITÉLŐ BIRÓSÁG, MINT ROMÁNIÁBAN!

     • Szabó Vera

      A csúti kocsma előtt kéne Viktort és Anikó asszonyt falhoz állítani !

     • turidani

      A Nemzetközi Büntetőbíróság még mindig megvan.
      Tehát Orbán az államhatalommal visszaélve elkövetett uszításért és gyűlöletkeltésért bármikor elítélhető volna.

    • laszlo ador

     Igen Hága az evidens.Mert nem ohajtjuk falhoz állitani,mint a Csausesku házaspárt.De felelnie kell a büneiért.Azokért amit a Nép ellen elkövetett.Azokért amit Magyarország ellen tett!

   • Bernadett Karpenko

    Ha a csuti törpe nem áll mögötte Polt is repül ,jegy nélkül.

   • Vajnai Vanda

    Polt nem akadálya semminek!! Poltnak vád nélküli feljelentéseket tesz az ellenzék!! Azért egy feljelentésnél, az a minimum, hogy vád legyen!!

    Üres rágalmakat pufogtatnak, hogy lejárassák Orbánt, de az eredmények, nem azt bizonyítják, hogy itt ellopnák az ország pénzét!!
    Most mindre jut pénz!!!

    • Pal Arady

     Ez csak a bábszínházi előadás nézőinek véleménye, akik tátott szájjal hallgatják az ott elhangzó szavakat, és valóságként fogják fel a szemfényvesztést. Mert pénz csak a brutális eladósodásból jut “mindenre” épp csak százezerek élnek mindeközben az indiai nyomor szint alatt, és minden évben százak fagynak halálra! Amit azért nem hajlandó tudomásul venni a nagyérdemű publikum, mert nem a lakásuk küszöbén fekszenek a holtak!!

     Polt pedig ennél sokkal kevesebbért is vádat kellene hogy emeljen ez ellen a horda ellen – de maga is ennek a bűnbandának a tagja. Azért tették oda ahol van, hogy büntetlenséget biztosítson a vajdátoknak.
     És védi is őket nagyon serényen. (Pl egy éjszaka alatt “kinyomozta” hogy a MOL vezér elleni Interpol elfogatóparancs jogtalan, mert a NER tag ártatlan, akkor is ha a néhai Horvát elnök bűntársa volt, akit a közös bűncselekményükért börtönre is ítéltek!!!)

     De szép volt a kísérlet a fényezésre – jár a kenyérjegy!

     • Vajnai Vanda

      Kettőnk közül önnek kellene a realitások talajára lépni!!
      Vagy talán önnek is Mol részvényei voltak és ily fájdalmasan érintette, hogy az Orbán kormány levitte a gáz árát???
      Azok akik halálra fagynak, nem is akarnak változtatni a sorsukon! Van már elég munkahely, menjenek el dolgozni, ahogy mások is teszik és akkor lesz pénzük fűtésre!
      Ugyan is akik eddig fagytak meg azok mind a saját lakásukban lettek a hideg áldozatai. Ital v. betegség miatt nem fűtöttek és nem azért mert Orbán kormányoz! Inkább azt kérdezze ilyenkor hol volt az illető családja?????
      Az Orbán kormányzása alatt a kihűlés és a fagyhalál a harmadára csökkent a Gyurcsány kormányzásához képest!
      A család támogatások, a bér és nyugdíj emelések, a rezsi csökkentés mindenkire vonatkoznak, nem csak egy rétegnek lett jobb az élete!!

     • Pal Arady

      Kedves Vanda, amit Ön itt lepötyögött az nagyon szép, de kár hogy csak PROPAGANDA és a valóság ehhez képest sajnos teljesen MÁS!
      Kezdhetnénk a GÁZ árával, (METI nevű orbanisztáni rablás, amit már a tudományos elit is kínosnak tart) folytathatnánk a gazdaságtól megfosztott, kisepert országgal, ahol NINCS tömegek számára munkahely (a közfoglalkoztatottak százezrei nem statiszták az álláspontomhoz!!) és végezhetnénk azzal, hogy mekkora HAZUGSÁG az, hogy csökkent a fagyhalottak száma (akár a szegényeké ugye?).
      De nem hiszem hogy értelme volna önöcskével erről polemizálni, mert önt jól láthatóan nem érdeklik a tények.
      Hogy azért nem, mert csak propagandát olvas, vagy azért nem, mert nem mer szembenézni azzal, hogy kit imádott (vagy imád) – az az ön dolga.
      Egy viszont biztos- hogy a TÁRGYNÁL maradjunk: az ön vajdája 1990-ben a washingtoni liberális internacionálé alelnöke volt, és annak határozatát hajtotta, és hajtja végre. Az önmagában is hazaárulás, bármit is tesz ehhez hozzá Simicska!!
      Tiszteletem!

     • Miki Cy

      na fene, még elhisszük:)

     • Pal Arady

      Nem “hinni” kell hanem TUDNI!
      Mondjuk ehhez le kellene mondani az átlag magyar olvasási szokásokról, de akkor mi lenne a sportújságokkal, meg a Tesco hírlappal, és nem különben a fidesz propaganda médiával??

     • Szabó Vera

      Itt a 3. narancsos féreg! Dögkútba vele !

     • Miki Cy

      ez a dögkút kijelentés hasonlít a román elnők kijelentéséhez – mi szerint fellógatni azt, aki székelyzászlót lenget, bámulatos a rokoni felfogás!

     • Szabó Vera

      Röhejes vagy Mikicy ! Nem írom le, hogy te mihez hasonlítasz, mert letiltanak …… a bozgor őseiddel foglalkozz!

     • Miki Cy

      még bozgornak is jobb, mint egy bocskorosnak, mint a te izéd, aki még szerencsétlenebb mint az, akitől ellopta a szülőföldjét, úgyhogy nem lett abból egyéb csak egy bocskoros senki

     • Szabó Vera

      Szánalmas vagy Mikicy! A bozgorok a hazátlan senkik, akik nem románok, nem magyarok, CSAK egy sajnálatra méltó csürhe ! …….orsós Viktor seggnyalói!

     • Miki Cy

      s te ki vagy? Szerintem csak érdekből beszélsz magyarul, egy kulacsnak nézlek, aki a nemzet testét szívja, és soha nem elégedett mocskolja a magyart a székelyt – tehát román beütéseid lehetnek innen a gyűlölet, de ha gyűlölködsz te szenvedsz . nem én

     • Szabó Vera

      A székely az székely ! …igaz, hogy magyarul beszél, de attól még nem magyar ! Az osztrák is németül beszél, de nem német ! Egy igaz székely, nem engedi ,hogy lemagyarozzák ! ….te valamiféle sétatéri keverék vagy …….se nem magyar, se nem székely ……. medve ivadék !

     • Miki Cy

      nem magyar? He he he, de jót mondtál, mintha annyira odavolnál a magyarokért, szövegelésedből ez mégsem derül ki, hát hogy lehet ez, nagy hovatartozás-megállapító őkelmeséged mindenkinek kiosztja hogy ki ilyen ki olyan? szigorúan az van mindig amit te megállapítasz 🙂 hirdeted a világban hogy ki tartozik a magyarokhoz, persze te mindig oda tartozol akkor is ha ellenük fecsegsz, ja értelek, nagy ravasz elgondolás, ravasz de kártékony

     • Szabó Vera

      Mikicy ! Nagyon utálom a mocskos fajtádat ! Te a senki földjén születtél….tehát egy nagy senki vagy ! Ráadásul nagyon buta ! Ha értelmesebb lennél akkor értenéd mit írtam, de sajnos nem vagy az !

     • Miki Cy

      én ne érteném? Te vagy összezavarodva, azt állítod, hogy az osztrák nem német, de balga, hát akkor Petőfi be volt rúgva, amikor németnek nevezte őket? De ne menjünk messze a bajor, a sváb a szász mind nem német neked? seggkobakos és nagyokosnénike 🙂

     • Szabó Vera

      Hülye vagy ! Neked az anyanyelved lovari vagy beás ?….azért nem érted. Senki földjén lovari nyelven olvastad Petőfit? …..szép !

     • Miki Cy

      seggkobakos nénike, nekiállsz politozálni s azt hiszed ha mindenkit sértegetsz akkor már, hú! Mindenki elkábul, he he he, de kuka vagy üres belga fejeddel csak annyira futja, hogy szitkozódj, nem is baj, legalább látják mire vagy képes, itt hagytad a névjegyed 🙂

     • Szabó Vera

      Annyira hülye vagy Mikice ………süllyed alattad a hajó ! Csaxólok !

     • Lesták Ottilia

      A tudatos gondolkodás mesterei nem erre vannak. 100% igaza van uram! Köszönöm szépen!

     • Tamás Faludi

      Az Orbán-fóbája már annyira elvette az eszét, hogy észre sem veszi, hogy az értelmes cáfolatokra tömény, értelmetlen és nem utolsó sorban hazug baromságokkal próbál reagálni. Javaslom forduljon orvoshoz és időben írasson fel valami hatásos gyógyszert, mert más különben roppant nehezen fogja elviselni április 8.-a után a Fidesz 2/3-os győzelmét!

     • Pal Arady

      Drága uram az ön “hazugság” és “baromság” definíciói távolról sem ellenérvek arra, amit fentebb – vagy eddig bárhol is – leírtam, sőt csak sima elvtelen és tudattalan rajongás kifejeződései, amihez az is elegendő ha analfabéta az ember. (ezekre épít az orbán rezsim)

      Egyébiránt nincs orbán fóbiám annak ellenére sem, hogy volt szerencsém ismerni az urat pár évtizeddel ezelőtt, és már akkor is kulturális értelemben vett ellenérzéseim voltak vele kapcsolatban…
      A kép mindent elmond ki is volt, és ki https://uploads.disquscdn.com/images/ff9111243ca771d73a9e3d9517b904bedca86b817f9522d1081c36e3a4214800.jpg is ma ez a fickó)
      Ma már csak annyit jelent számomra, mint a helyi lapok bűnügyi rovataiban olvasott nevek tulajdonosai: el kell őket fogni, és felelősségre kell őket vonni az európai civilizáció védelme érdekében. Irreleváns hogy kicsodák, és ki csókolgatta meg a kezüket – mert bűnözők, parvenük, a társadalom veszélyes ellenségei.
      Megjegyzem: a periartokban a bűnözők támogatóit általában bűntársként vagy cinkosként említik. Soha nem “hazafiként” – mint amit ön (is) gondol magáról.

     • Szabó Vera

      Faludi, te szerencsétlen agymosott barom ! Te is a dögkútban fogsz kikötni, a többi narancsos féreg között!

     • Miki Cy

      te meg elmész és kezet puszilsz a román politikusoknak 🙂

     • Szabó Vera

      Magadból indulsz ki?…igaz te a csúti suttyónak nem a kezét szoktad megpuszilni !…..a füstös segge, neked az igazi tereped !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Hú, de szépen tud fogalmazni.

     • Szabó Vera

      Kussolj Zsuzsánna ! A hazug fajtátokkal nem lehet szépen beszélni!

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Ó, de szépen szólt.

     • Szabó Vera

      Te szerencsétlen fidess-troll ! Mit gondolsz meddig fizet neked rogánTonyesz? ……véget vetünk a jó létednek Zsuzsánna !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Nem élünk jólétben, de nem nélkülözünk, beosztjuk, amink van, nem elégedetlenkedünk.Nem fizet a FIDESZ nekem semmit. Önök az én jólétemnek nem tudnak véget vetni, mert nem függök Önöktől sem most, sem ezután. Egyébként nagyon humánus módszer, amit leírt. Netalántán diktatúrát szeretnének megvalósítani, hogy az én jólétemet fogja megszüntetni?

     • Szabó Vera

      Már most diktatúra van Zsuzsánna ! a Fidessnek és a csúti hibbantagyú törpének köszönhetően !……. reménykedj ! Utol ér téged is a végzeted !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Diktatúrában nem írogatnának ekkora marhaságokat, nem illetnék az ország megválasztott első emberét ilyen szavakkal. Látszik, hogy fogalma nincs, mi az a diktatúra. Én nem reménykedek, hanem hiszek és dolgozok, nevelem a még otthon lévő gyermekemet, figyelem a nagyok haladását.

     • Szabó Vera

      Ha neked úgy tetszik, akkor a rohadék narancsos maffia garázdálkodik , élén a mocskos, hazug, hazaáruló csúti törpével ! Ki választotta meg a csúti suttyót? ….. az erdélyi bozgorok ! Higgyél a hazug,hazaáruló narancsos tolvaj maffiában ! …és vigyázz a gyerekedre, mert beszippantja a maffia !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Nem fogja beszippantani, mert tudják, mi az ábra.

     • Szabó Vera

      Gondolom a te gyereked egy unikum, akinek nem árt se fagy, se szél …..és elkerüli minden rossz, minden baj ?….akkor az nem is gyerek, hanem egy zombi ! ……Vigyázz Zsuzsánna ! A jó Isten nem ver bottal !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Nem zombik, de jól fel vannak vértezve az Önökhöz hasonló….k ellen. Abszolút a talajon járnak, élik az életüket és nyitott szemmel járnak. Tanulnak és dolgoznak. Valóban nem gyerekek, elmúltak 20 évesek. Ezért nem fog Isten sem bottal, sem anélkül verni, egyelőre áldás van az életünkön, és úgy igyekszem, hogy így is maradjon.

     • Szabó Vera

      Áldás?…..a csúti törpe áldása?….. ez tetszik ! Orbán Gazsi szektát alapított…….ne felejts el átigazolni. mert az további előnyökkel jár a fajtádnak !

     • Eli Szabó

      Csak utánad meg nehogy el is dobja!

     • Eli Szabó

      Kiket nevezel te erdélyi bozgoroknak?

     • Szabó Vera

      A hazátlanokat ,,,, akik ha úgy tartják kedvezőnek, akkor románok, ha másképp tartják kedvezőnek magyarok ! A mocskos erdélyi csürhét , akik pénzért Orbán diktátorra szavaznak ! Szemét gazemberek ! Rengeteg pénzünkbe került, mikor Csau elől menekültek és letelepedtek Magyarországon. Akkor nem tetszett nekik a diktátor, most simán szavaznak Orbán diktátorra!……… ezeknek a szemeteknek legszivessebben beverném a mocskos pofájukat, ha magyarul megszólalnak !…Ezek nem magyarok, hanem számító férgek !

     • Eli Szabó

      Elég elszomorító a válaszod, mert én is egy erdélyi magyar vagyok székely felmenôkkel, akik annak idején az I.VH-ban a magyar hadseregben harcoltak. A katonaságnál a románok neveztek bennünk bozgoroknak, minket, akik a saját szülôföldünkön éltünk. Most jössz te és ezt a szót használod ránk. Ilyen a magyar becsület.

     • Szabó Vera

      Magyar becsület? Ezt én kérdezhetném az erdélyiektől! ……sajnos nincs jó véleményen az áttelepülőkről sem, a házalókról stb. DE ! ahogy Orbán regnálása alatt viselkedtek/ viselkednek, az vért kíván ! Én pl. elvártam volna, hogy éppen ők hívják fel a figyelmünket Orbán ámokfutására , hisz ezt ők már átélték Csau alatt. DE ! Nem , ők Orbán diktátort dícsérik , nekik teljesen természetes , hogy a magyar adófizetők pénzéből olyan dolgokat támogatnak Erdélyben , amit mi pl. nem kapunk meg…..és sokszor követelőznek .A gond szerintem ott van, hogy bigott vallásosak és a papok megvezetik, uszítják őket. A ternészeti adottságaik Erdélynek kitűnőek ….gyönyörű vidék. A turizmus fejlesztése gazdaggá tenné őket. …….ehelyett a mellüket verdesik, hogy ők a nagymagyarok az igazmagyarok. Úgy csinálnak, mintha mi nem szenvedtük volna meg az első és második világháborút. Az én nagyszüleim , szüleim mindenüket elvesztették és újra kellett kezdeni az életüket……most én a betegségem miatt mentem taccsra, mert Orbánisztánban a betegeket , rokkantakat nem becsülik , pedig 38 év munkaviszony van mögöttem….és nagybeteg anyámat is évekig ápoltam . Sajnos túl önzőek az erdélyiek , Trianont emlegetve követelőznek. A szocializmusban egy “táborhoz” tartoztunk, most ők is EU tagok ……. miért gondolják, hogy jobb nekünk?….sőt, nekik most jobb , mert ők már megszabadultak a diktátoruktól. ……..Orbán minden nyáron Tusványoson uszítja az erdélyieket Románia ellen. …..aztán Tőkés sem éppen pozitív szereplője a határontúliaknak…….. az éremnek nem is kettő, hanem három oldala van. Érdemes megismerni mind a 3 oldalt!

     • Eli Szabó

      Hölgyem az acsarkodása közben esetleg egy kis faktát is megismerhetne Erdéllyel kapcsolatban. A vallásosságról csak annyit, hogy sem én sem az ismerôseim nem bigott vallásosak, aki gyakorolja azt, az sem él vissza azzal. Nem kéne mindenkit egy kalap alá vennie. Mi az, amit Erdélyben megkapnak, de itt Mo.-on nem? Miért nem lehetünk büszkék arra, hogy magyarok vagyunk, beszéljük és értjük ezt a gyönyörû nyelvet, annak ellenére, hogy a Kárpát-medencében csak mi használjuk a magyar nyelvet, mig körül vagyunk véve szláv és germán nyelvcsaládokkal. Magyarországon élô kisebbségek is használhatják anyanyelvüket, minket megszóltak, ha magyarul beszéltünk. De ezt ön úgy sem érti, hisz mindig szabadon használhatta ôsei nyelvét, ezért bántalom sohasem érte. Mibôl gondolja, hogy O.V. úszítja az erdélyieket Tusványoson Románia ellen, végighallgatott valaha is egy beszédét. A turizmus fejlesztése gazdaggá tenné Erdélyt írja, de arra nem gondol, hogy esetleg más érdekek állnak az útjában, hogy így legyen?? Csau ideje alatt a szülôvárosomban egy csomó gyár volt, telefonközpont, amit a rendszerváltás után a románok szépen elköltöztettek román részre evvel is a magyarlakta rész ellehetetlenítését elôsegítve. Persze, hogy szívesen fogadják a magyarországi segítséget. Mindenkinek a maga baja a legnagyobb, de azért tovább kéne látni az orrunk hegyénél, nemde…?

     • Szabó Vera

      Szánalmas vagy ! Orbánnak CSAK a szavazazaitok kellenek ! Orbán egy köpönyegforgató gazember! Szeretném , ha Erdélyt is kifoszatná a maffia bandájával. ….te beszélsz arról, hogy nem ismerem az erdélyi viszonyokat?……… többet tudok Erdélyről, mint te rólunk ! Orbán szórja számolatlanul a közpénzt Erdélybe……..templomokat szépít , stadionokat épít, miközben nekünk kell mindezt megkoplalnunk !…….önző dögök vagytok erdélyiek !……. Várjátok szájtátva a sültgalambot, Orbán diktátortól ……….. aki nem lát az orra hegyénél az te vagy !……… a narancsos maffia szekerét tolod !…….. legyél arra büszke, hogy székely vagy csángó vagy…… tudom Erdélyben laknak a nagymagyarok és az igazmagyarok, de akkor miért nem Magyarországnak hívják Erdélyt?

     • Eli Szabó

      Ahogy így elolvastam a vergôdéseid, nem tudom ki a szánalmasabb, én vagy te. Te nagyon egy okos ember lehetsz, hogy többet tudsz Erdélyrôl, mint én, aki ott élt és ott élnek a rokonaim, ismerôseim. Biztos vagyok benne, hogy azok, akiknek a szekerét ennyire tolod, Mo.-ot már rég Albánia szintjére süllyesztették volna, de adja az Isten, hogy úgy legyen, akkor fogsz csak ájvékolni igazán. Sajnos mások is megszívják, de legalább a te szád csak nyivákolásra fogod használni. Lehet, hogy nem is vagy magyar, csak odaszülettél, Mo.-on is olyan keveredett népek vannak, hogy csak na, azért mert uaz a vezetéknevünk, amit szívbôl sajnálok, nem biztos, hogy a lánykori neved, lehet, hogy csak felvetted a férjedtôl, bár kétlem, hogy együttélsz vkivel, mert annak pokol lehet az élete. Az utolsó kérdésed pedig beigazolja, hogy történelem órákon csak a köldöködett pucolgattad és nem figyeltél rendesen. Isten óvja meg az embereket a fajtádtól.

     • Szabó Vera

      Idióta barom ! Ez a gondom az erdélyiekkel …..butábbak a hatökörnél ! Magyarország?…hol van az már? Orbán vajda az ország helyére egy fostengert varázsolt! …..éppen most voltak Albániában ismerőseim, várom a beszámolójukat! Tény, hogy Orbánisztánt már régen lekörözte a többi EU-s ország. Ne foglalkozz agymosott barom a nevemmel ! Foglalkozz inkább a mocskos pereputtyoddal, akik Orbán diktátorra szavaznak és várják a sültgalambot Orbántól ! A te dologtalan, ingyenélő fajtádra nincs szüksége hazámnak ! Remélem a bozgor fajtád nem sokáig fog belepofázni az életünkbe, mert a fajtád, CSAK visz, hozni nem hoz semmit! ……. Magyar vagyok, magyarnak születtem nekem az őseim magyar temetőben nyugodnak, de a tiéd?…… oda mennek, ahol kapnak potyát!…….most megerősödött bennem, hogy a románok nem ol nélkül utálják a fajtátokat!

     • Eli Szabó

      Szerintem te román vagy, azért diggázod ôket annyira. Téged nem ember szült, bár kedves édesanyád inkább nyelt volna le, nem töltenéd feleslegesen a világot. Mit tudsz a románokról, téged is uúgy utálnak csak mert magyarnak vallod magad, de szerintem te egy alien vagy ember képében. Szar lehet az életed, hogy így gyûlölködésben telnek a napjaid. Kapj be egy felest többre emlékszel, Verocska! :))

     • Szabó Vera

      Itt a bízonyíték miért utálom a fajtádat. mert hatökör vag ! Tudod a románok sem szeretik a buta embereket …..így a fajtád számukra kuka ! Én magyar vagyok ! …és nem magyarnak vallom magam ! Érted a különbséget? ……. ti ha akarjátok akkor románok vagytok, ha úgy akkor magyar……..tehát egy hazátlan senkik vagytok ! Ha édesanyád nem a medvével ……. Kapd be a medve f@rkát Eli , az a te tereped !

     • Eli Szabó

      Tudom már Verocska, mi a legnagyobb bajod neked a világgal, az hogy mostanában, vagy tán sohasem b@szott meg senki jó alaposan!! Keress magadnak egy jó kemény f@szú magyar legényt, mert te egy igaz magyar leánka vagy – nem csak annak vallod magad, aztán kormoltasd ki magad, talán az rendberakja az idegeidet és elfogadsz más embereket is magad körül, akik nem osztják esetleg a véleményedet. Az egészséges szexuális élet is hozzátartozik az egészséges gondolkodáshoz, Verocska!!! :)))

     • Szabó Vera

      Hát persze ! Felétek az a megoldás, hogy megb@szatjátok magatokat a medvével ! ….. Anyukádnak balul sikerült a nemi aktus, így születtél meg te ! ……. szánalmas vagy, és rendkívül buta ! A fajtád aztán nem adja fel, mindent bedob, hogy a baromságait igazolja !….. anyádat üdvözlöm, szegénynek nem sikerült egy tisztességes embert nevelni a baromfiából !……aztán ne feledd fényesre nyalni a csúti füstös seggét !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Nem tudom, hányan választottak a határon túl, de naív, aki azt hiszi, hogy az országban ne lett volna elég ember mellettük.

     • Szabó Vera

      Buta vagy Zsuzsánna ! Ha van elég hívük a narancsosoknak, akkor miért szór el milliárdokat a buggyantagyú csúti törpe a határontúliak szavazatvásárlására ? Tőkés kurvahajcsár Ladislaus milliárdokat kapott, a bozgorok mozgósítására és egy gyenge pillantában bevallotta, hogy az erdélyi szavazóknak köszönheti Orbán a 2/3-dot!……..érted?….a 2/3-dot ! Orbán a köpönyegforgató, mocskos, hazaáruló gazembernek az akasztófán a helye !

     • György Németh

      Az Imént még Ön-öztem ,de a h.szólási meggyőztek arról ,hogy egy idióta elmebeteg nímand kurva vagy ,aki a 30-as IQ-ját folyamatosan

      bizonyítja. A jólétednek annyi az áprilisi 2/3-ad után ,remélem ismernek és oda kerülsz / elmeosztály/ ahova való vagy.

     • Szabó Vera

      Mi van idióta Gyurci ? ….nem tetszik a narancsos féreg fajtádnak az igazság ? Mondtam már, hogy kurv@ a jó édesanyukád, aki egy génhibás barmot a világra sz@rt !…… mivel nem vagyok fidess-nyalonc, a jólétemnek már régen búcsút mondhattam ! …..elmeosztályra a csúti vezéred való, neki papírja van róla, hogy egy elmebeteg állat …..Grazban állították fel a diagnózist!…..szánalmas vagy Gyurcika …..

     • György Németh

      “Nem vagyok fidess-nyalonc”,azt látom ,Te egy fasszopó hülye kurva vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      ne alacsonyodjon le a szintjükre.

     • Szabó Vera

      A ti szintetek a csútié, ahová a vakondok sem merészkedik le ! Bayer Zsótit ismered?….az 5. fideszes gazember!……a mocskos, ocsmány irományait olvasod?……és még te beszélsz szintekről?

     • Szabó Vera

      Szánalmas narancsos féreg ! ……..megint anyukádat minősíted? …..BayerZsótitól tanultad az ocsmány beszédet?

     • Attila Pusztafi

      FALUDI ELVTÁRS AZ ÖN PÉNZE IS BÁNJA A Z ORBÁN KORMÁNY “ÁLDÁSOS” TEVÉKENYSÉGÉT GONDOLKODNI KELLENE ,VALÓJÁBAN MI IS TÖRTÉNIK. NEM CSAK A KORMÁNY MÉDIÁBÓL TÁJÉKOZÓDNI. ÖNNEK MINDEN RENDBEN VAN UGYE? , HABONY , KÖTVÉNYEK , NYOLCVANKÉT ÉVES POLITIKUS ANYA DISZNÓTELEPHEZ JUTÁSA , VAJNA, MÉSZÁROS GAZDAGODÁSA STB. SZÁNALMAS

     • Szabó Vera

      FarkasFlóri ? ……a csúti törpe tanácsadója, aki a börtönben járta ki a 8 osztályt.

     • Pal Arady

      ott is kegyelemből kapott kettest, de a szakmát azért megtanulta….

     • Lapid László

      – A 2/3 Vityának, mondom a kétharmad Vityának egy hosszabb grazi látogatásra feljogosító bónusz. Merjetek már nagyot álmodni! Milyen kétharmad? Négyötöd! Öthatod! Kapjatok már a víztoronyhoz!

     • János Szederkényi

      Lesz vagy 12%-os 2/3! Gratulálok.

     • Kovács Annamária

      Ön egy fizetett propagandista !!!!!

     • Pal Arady

      Roppantul téved kedves Annamária!

      Én csak egy politikailag és gazdaságilag közepesen képzett baloldali demokrata vagyok a sok analfabéta ellen – akit nem mellesleg nem Soros, hanem a Magyar Köztársaság taníttatott.

      Én nem kaptam Bözsi utalványt, adókedvezményt, adójóváírást, tüzelőt, csökkentett rezsit és miegyebet orbántól mint ahogy Ön.
      Amit tudok azért viszont nem kapáltam, nem GMK-ztam, és nem is kocsmáztam, hanem tanultam és már azelőtt részt vettem a közös dolgainkban mielőtt ön megtanult volna egy számítógépet bekapcsolni. A tárgyi tudásomon alapuló véleményemet ezért én részrehajlás és egyéni érdek nélkül, a demokrácia, a józan ész, és a civilizált Európa nevében osztom meg önnel, aki Bözsi utalványt kapott hogy rajongjon a vezérért.
      Szóval kettőnk közül ki is a fizetett “propagandista”????

     • Piroska Bana

      Állj meg! Miből gondolod, hogy 10e. forinttól elmegy az emberek esze? Nem veszed észre, hogy lassan csak nyugdíjasok maradnak itthon?

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Dehogy, még nagyon sokan, akiknek nem a pénz az első.

     • Szabó Vera

      Itthon maradtak a fideszes haverok, a fideszes pereputty , ők jól élnek a lopott pénzből ! Sajnos a sok fideszes kölök sem munkából akar jól élni, akárcsak a szüleik.Lásd: Orbán sajátlábon élő Rühelkéje akinek férje is egy gazember , Gazsi fia , aki szektát alapított …..azt még nem tudjuk, hogy mennyi közpénzt kapott a szélhámos gazember. Meddig lehet ezt folytatni? Ők egy fillért sem fizetnek a közösbe, de ök veszik ki a nagy részét. Meddig tűri a balga magyar a mocskos tolvaj fideszes bandát?

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Sokan meg becsülettel, munkából és tanulással akarnak megélni, és meg is tudnak.

     • Szabó Vera

      Aha ! A hozzád hasonló hosszúnyelvűek , akiknek Viktor oszt a lopott szajréból ! …….néha töröld le a szádat, mert k@kis ! ……..mit lehet tanulni Orbánisztánban?….aljasságot, szemétséget, korrupciót a cigógyerek levitte népét a saját szintjére. Olyan mélyre a vakondok sem merészkedik le oxigénpalack nélkül !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Nekem ő nem oszt semmit, csak a közalkalmazotti béremet kapom a munkámért, meg amit mellette legálisan, adózva keresek. Egy elmaradott megy határmenti kisvárosában, ahol nem azt látom, amiről itt sokan fröcsögnek. Az aljasságok, lopások ellenére épül az ország, még errefelé is.

     • Szabó Vera

      Te is benne vagy az ukrán nyugdíj buliban? Hágy mocskos ingyenélő gazembert segítettél nyugdíjhoz? Hány ukrán van bejelentve nálatok? …….. Az országnak az a része a közalkalmazottaknak jó terep a csalásra, lopásra, korrupcióra ! Szégyen rátok nézve ! Hazaáruló retkek !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Már megint. Jaj, de tájékozatlannak tetszik lenni. Miért is lennék benne? Mi közöm lenne hozzá? Ön még a határainkkal sincs tisztában? Nem kellene ennyit fröcsögni ilyen tájékozatlanul. Keleten nemcsak az ukrán határ van, ha nem tudná kedves. Ó, de tudja, mire jó a közalkalmazotti lét. Nekem fogalmam sincs, mit lehetne lopni ott közalkalmazottként. Ha ott is laknék, mit tudnék pedagógusként csinálni?

     • Szabó Vera

      Pedagógus? ……Istenem ! ….és te véded a BalogZotyát? ….neked a Palkovics is haverod? ………VÉGE ! …..lehidaltam !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Egyik sem a haverom, egyikkel sem beszéltem soha. Hát ezerszer ő, mint a liberálisok voltak. Az ő piszkukat nem tudjuk most kitakarítani. Megnézném, amint hidat csinál, de őszintén.

     • Szabó Vera

      Idióta Zsuzsánna ! Fejezd be, mert vergődésed, nem tesz jót neked !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Vicces, mert nem én, hanem Ön vergődik és az a baja, hogy én jól érzem magam a bőrömben, attól függetlenül, hogy sajnos van, akin nem tudok segíteni, mert ő sem akarja igazán. És még csak nem tanul a másiktól.

     • Szabó Vera

      Ilyen buta alaktól mint te, mit lehetne tanulni? …….. nekem gyenge a gyomrom, nem tudnám nyalni a csúti füstös seggét pl ! …… nem is tudnék bízni benned, mert egy féregben soha nem lehet megbízni ! …….én örülök, hogy te örülsz ! ……nekem ennyi elég, hogy távol vagy tőlem, így nem kell soha megismernem a rusnya narancsos képedet !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Végre egy pozitív megnyilvánulás, már ami az örömére vonatkozik. Nyugodjon meg, súlyos tévedésben él, mert talán magából indul ki. A stílusa pedig kimondottan felemelő. Én további boldog perceket kívánok Önnek, higgye el, a pozitív életszemlélet sokkal jobb, mint a fröcsögés. Ha nem hisz nekem,nyugodtan folytassa.

     • Szabó Vera

      Felvilágosított egy barátom, hogy a fajtád a diliházból kommentel és örülni kell neki, ha CSAK ennyi kárt okozol , mert ugye lehetnél hisztis, örjőngő, akkor a doktor bácsit kell riasztani…..szegény doktor bácsi nem bírja már ezt a sok őrültet, akik elkapták a csúti törpe fertőző elmebaját!

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Egyre viccesebb, amit ír. Jól szórakozom, miközben olvasom. Önnek is sok örömöt kívánok.

     • straca

      Igaz! Ezért költöznek a Lajtától nyugatra.

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Meg jönnek egyre többen vissza.

     • Szabó Vera

      Szerencsétlen agymosott ! Aki elhatározza, hogy megy, az nem vágyik vissza ebbe az orbáni fostengerbe, itt csak a narancsos féreg fajtád érzi jól magát, a mocsokban, szennyben, sz@rban ! Mit tudsz te az ország sötét oldalán, hogy mi zajlik a nyugati térfélen? A nyugati határmentén nagyon sok gyerek Ausztriába jár iskolába / általános iskolába is / és az emberek túlnyomórésze naponta ingázik Ausztria és Orbánisztán között! ……. láss, ne csak nézz !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Lehet, hogy Ön nem ismer ilyeneket, én igen. Az más, ha annyira rossz lenne, átköltözne, nem innen járna. hagyjuk már. ha van rá lehetőség tegyék. A férjem unokatestvére is ezt teszi. Miért is probléma ez? A pénzük nagy részét itthon költik. ha olyan fenékig tejfel lenne, már átköltöztek volna.

     • Pal Arady

      Kétfajta pendler nem költözik át soha.
      Az egyik azért mert itt is nyomorbérét melózik valami orbanisztáni gazembernek. Nyelvet nem tud, önálló munkavállalóként halálra volna ítélve.
      A másikat meg várja otthon a kis felesége aki naccságos asszony a szegény rokonok közt az apaállat által betermelt vagyonkából.. nos az apaállat voltaképp egy menekült, aki soha nem bírna pár napnál tovább élni a putriból kivakart, szeszélyes úrinővé lett fideszes asszonykájával..
      De ezek csak 50-60 ezren lehetnek maximum.
      Viszont már több mint egymillió ember nem szerepel a KSH statisztikáiban.: nem jár oviba bölcsibe, általános és középiskolába, felsőoktatásba, nem dolgozik, nem segélyes és nyugdíjat se kap. De élő Magyar Állampolgár. Tehát hol vannak ezek??

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Tudja, mit jelent a pendler? Ha tudná nem ezzel a szóval illetné őket. nem érzem egyik kategóriának sem magamat, sem a férjemet, mégis itthon vagyunk , dolgozunk, a gyerekeink is dolgoznak és tanulnak rendesen. Nem éhbért kapunk. nem vagyunk FIDESZ bérencek, egyszerűen csak emberek. Tudunk nyelvet, de nem vágyunk el innen. Ez a hazánk.

     • Pal Arady

      Nem “pendler “Pendler” (mert főnév) s ha nem haragszik tudom és naponta használom, olvasom, mert német területen élek és melózok. 🙂 Miért is ne hívjam annak őket mint amik?? Aminek mindenki hívja őket?? Ott keleten mindenkinek megmondják hogy kell élni meg gondolkozni meg tűrni a seggbutaságot?? 🙂

      Jah. Nem éhbérét dolgoznak??
      Hurrá! Akkor biztos több a netto egy főre eső jövedelmük 800 Euronál – mert ez az EU átlag. Aki ennél kevesebbet kap az vagy rabszolga vagy segghülye nyomorult, mert a segély is magasabb összegre jön ki.
      Szerintem ön nem hülye persze, csak tudatlan rabszolga aki ha el is hagyta valaha a fatornyos faluját soha nem tért le az útról, és gyorsan haza is ment a kemence mellé amit jól ismer..
      Pedagógusként meg öregedő emberként már ne is menjenek sehova mert megteltünk! (Ezért a gyarmatokat körbe kell keríteni végre, hogy ne ugráljon aki eddig nem tudott. orbanisztánt is)
      Keine chance – ahogy az ukrán nyugdíjas mondja az ellenzékinek aki visszaköveteli az orbáni szavazói nyugdíjat.. 🙂

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Nem mondja, akkor Ön miért kisbetűvel írta, aztán meg engem oktat ki. Elég alacsony szintű lehet, ahol ezt a kifejezést az Ön által említett értelemben nevezik. Én mást tudok erről a szóról. Na, de mindegy, végül is csak egy német egyetemi diploma, egy szakfordítói vizsga és összességében néhány év szakmai munka német nyelvterületen az, ami alapján leírtam Önnek a véleményem. Nem szeretnék segélyt kapni, még ha több is. Éhbér az, amit valaki annak érez, most mondta, hogy megmondják, hogy kell élni. Hogy is van ez? Én érdekes módon nem szűkölködöm, nem éhezek, pedig alatta van némileg a jövedelmünk az Ön által említettnek. Tudom, megmondják, hogy ki a szegény, mert van egy küszöb. Van, aki az alatt boldogan él, és van, aki abból nyomorog. Hogy is van az, hogy megmondják, hogyan kell élni? Melyiknek parancsolták meg? Mert életformára nagyon nem ugyanaz. Elég demagóg. Egy kicsit nagyobb helyről származom és ott nőttem fel, mint egy fatornyos falu, bár nagyon szerettem az apukám szülőfalujában tölteni a nyarat, dolgos mezőgazdász emberek között. Most egész máshol lakom, sokkal jobb körülmények között, pedig nem vet fel a pénz, mert nem gürcölöm agyon magam, pedig megtehetném, olyan a szakmám. Bár anyanyelvi szinten beszélek németül, soha egy szikrányira nem gondoltam, hogy ki szeretnék költözni. Nagyon jó volt nyaralni, szeretek ott dolgozni, sok-sok barátot szereztünk az évek során, de lakni soha. Ha akarnám nagyon hamar lenne munkám kint. Elég hamar, még 90 előtt többször kijutottam nyugatra, mint az átlag ember, mégsem vakított el, amit ott láttam. A gyermekeim meg, bár huszonévesek, de nyelvtudásuknak köszönhetően már nagyon sok helyen jártak, mégsem vágynak ki. Itthon vannak otthon.Tud róla, hogy az ukrán nyugdíjról ki mikor állapodott meg? Nézzen utána, aztán Orbánozzon.

     • Szabó Vera

      Még azt mondják, hogy a nyelvet beszélő diplomások között nincsenek segghülyék ? …vagy CSAK önző dögök? ….

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Ha önző dög lennék, nem nevelnék/neveltem volna fel 4 gyermeket, hanem nyaraltam volna messzi tájakon, járnám a kozmetikust, fodrászt, körmöst.

     • Szabó Vera

      Jobb lett volna, mert így 4-gyel növelted Orbán seggnyalóinak számát !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Ez az Ön olvasata, nem baj, ez legyen az én problémám.

     • Pal Arady

      Hát ja.. tényleg igaza van a szociológusoknak akik azt mondták hogy minden orbán követő, a haza vallásúak meg az igazmagyar vallásúak is egy azon szociális ösztön minta (code) hordozói, és örökítői.
      Ők a legyőzhetetlen és meggyőzhetetlen tömeg, ami az ösztöncselekvései fogságában él és gondolkodik a külvilágról. A Sík Endre által feltárt és bizonyított “modern barbárok”, akiknek a code-ját se doktori diploma se felelősségteljes munka nem tudja felülírni.
      Ezt eddig nem mertem volna önről leírni mert nem adott hozzá elég infot, de most megtette 🙂 Köszönöm.

      Az éhbér és a valóság összefüggéseiről csak annyit mondanék: az a hadsereg lehet sikeres aminek minden tagja kiváló életfeltételekkel rendelkezik. Ami vigyáz a leggyengébb tagjára is, és senkit nem hagy sorsára. Mert minden más tömeg ami nem e szerint a szabály szerint működik csak csorda, ami meg a saját halottain és legyengült tagjain gázol át, az maximum egy éhes és kapzsi cigányhorda lehet. (Lásd mohácsi csata utáni hulla fosztogatók, akik a code-ot Europába hozták) Ahogy az se véletlen hogy ennek a mai hordának épp orbán a vezére.
      Nos az Europai társadalom egy kiváló hadsereg módjára működik a magyar meg egy horda. Mert nem a többség szabályai szerint, hanem a saját szabályai szerint akar élni – mint Suleiman cigányai a török hadsereg árnyékában.
      Nem is értik a létfenntartási minimum egyenlőségének szükségességét mert nem a “főhadhoz” tartoznak, azt gondolják rájuk nem vonatkozik.
      Pedig de.

      Gondolom a magyar horda kormánya adja a pénzt az ukránoknak nem Ferenc Jozsef, mert ő már régen volt. Gyurcsány és Bajnai is!!

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Majd nem lesz kiváló a sok muszlim betelepülttel olyan kiváló. Az a vonat már rég elment. Sajnos nem ismeri vagy az ösztön fogalmát, vagy, hogy a mi fajtánkat (Önt idézem) mi motiválja. De semmi gond, meghagyom hitében (nem tudás). Olyat még nem hallott, hogy bizonyos szerződések, elköteleződések nem szűnnek meg a kormányváltással? Pedig van ilyen.

     • Szabó Vera

      Meg kell dicsérni téged Zsuzsánna, tökéletesen visszamondod a mocskos fityiszes propagandát. ….. a csuhásoknak és a fideszeseknek együttesen sikerült kilúgozni az agyadat!

     • Pal Arady

      a muszlim betelepültek a papája házában, meg annak a szomszédságában lévő házakban fognak lakni, nem az én szomszédaim lesznek.. de remélem élvezni fogja! 🙂

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Jó nagy hülyeségeket tud mondani, nem mondom.

     • Eli Szabó

      Pál, ahogy olvastalak, azt gondoltam, hogy Te egy tanult, olvasott ember lehetsz, de látom, te is csak a bevett vonaladon lovagolsz és hajtogatod a mantrádat. Légy oly kedves és mutasd meg nekem, hol van az a kiváló hadsereg módjára mûködô európai társadalom, mert én ilyent sehol sem látok széles e földrészen.

     • Pal Arady

      Ha körbenézek a lakókörnyezetemen, akkor én látom. Kétséget kizáróan az, az amit látok, az amiről írok sok helyen. Ezen a földrészen.
      De addig amíg nem érted meg (mert nem tudod meg hiteles forrásból) hogy Hegyeshalom függőleges tengelyétől nyugatra, Klagenfurt vízszintes tengelyétől északra három ember munkássága határozza meg a bármikori politikát (ami a gazdaság maga):
      – Marx
      – Keynes
      – Polányi.
      illetve e három tudós egymás munkásságából következő megállapításai, revideálásai, s ezek gyakorlati megvalósítása.
      Miután Marxot meg Keynest elvetettétek Williamsonért, Reagenért meg idősebb Bushért, Polányiról meg nem is tudtok – naná hogy nem láttok és nem is értetek semmit 🙂
      Az azért reményteli, hogy már néha kérdeztek…. mert eddig mindent baromira jól – és általában jobban is – tudtatok..:)

     • Eli Szabó

      Köszönöm válaszod, nagyon kimerítô volt. Csak azt nem értem, hogy ezzel a kimagasló tudással, amivel rendelkezel miért ilyen alantas ember vagy?

     • Pal Arady

      Pedig nem állt szándékomban hogy így összezavarjalak..

     • György Németh

      “Meddig tűri a balga magyar….”,hogy olyan barmok klaviatúra elé üljenek mint Ön, aki egy elmebeteg ATV,RTL,Klubrádió,Hir Tv faló hülye nemzetáruló k..va.

     • Szabó Vera

      Meddig tűrjük, hogy közpénzen fidess-trollokat fizessen rogánTonyesz és a CÖF ? Gyurcika ! A hazaáruló csúti vezéred itt a legnagyobb gond, mert már nem CSAK hazámban, hanem Európában is keveri a sz@rt ! A kurv@ anyukád a te példaképed, de tudod nem mindenki az. Apukádat gondolom nem ismerted, anyuci sem emlékszik rá, hogy félrészegen ki tett alája…….. Ilyenek vagytok ti narancsos birkák!

     • Pal Arady

      Tudom hogy lassan már csak azok maradnak, akiknek 10 eFt-tól elmegy az esze. Nekik esélyük sem volt soha elmenekülni.

      Különben tudtad hogy az ókori Róma kétszer is elnéptelenedett, mert a nép nem bírta az oligarchákat?? Az oligarchák végül máglyára mentek, a lakók meg visszaköltöztek.
      Lehet hogy ez a modern elnéptelenedés fogja meghozni azok eszét, akik most 10 ezerért árulják a becsületüket meg a hazájukat minden arra járó tolvajnak.

     • Szabó Vera

      A tapasztalat és az ország helyzete világosan mutatja, hogy a magyar birkáknak elment az esze ! A nyugdíjasok ott tévednek, hogyha elmennek a munkára képes, dolgozók , az adót fizető emberek az országból, akkor az ő nyugdíjukat nincs aki “megtermelje ” ! Már most kölcsönökből élünk, hatalmas bukás lesz ennek a vége !

     • Pal Arady

      Igen, ez van, de a seggbuta magyar hülye a gazdasághoz is többek között.
      Azt se kérdezi meg hogy honnan vannak a vezéreinek Pharaon féle mocskos terrorista bűnöző haverjai, meg azt se hogy a 12 ezer milliárd amit felvett 2010 óta az hova lett.. (Mert Járai szerint se kellett volna felvenni)
      A fele adósságot orbán verte rá az országra, és ez azt is jelenti hogy minden kiflit hitelbe zabál meg a seggbuta magyarja..

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Ha Ön nem kapott csökkentett rezsit, akkor nem itthon él, szerintem akkor nem láthatja reálisan a dolgokat.

     • Pal Arady

      viszont kettő évvel ezelőttig otthon éltem, és azért kellett 55 évesen új életet kezdenem nyugaton, mert “túl jól” láttam a rögvalóságot.
      Gondolja hogy valamit változott a helyzet azóta?
      Jah igen: Pénztáros Lőrincnek legalább 50 céggel több van, és Farkasnak semmi nem jár másfél milliárd ellopásáért..
      Ez tényleg pozitív. Csak az a baj ezzel, hogy ha ön teszi ugyan ezt akkor a vezére börtönbe csukatja!! Vagyis lehet hogy valami mégis sántít egy kicsit. Nem de??

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Nem teszem ugyanezt, mert nincs miért, legjobb becsületesen, tehát nem fogok börtönbe kerülni. nem csak úgy lehet boldogulni, hanem munkával is.

     • Szabó Vera

      Vedd le a narancsos szemüvegedet Zsuzsánna ! …..bár a fajtád teljesen reménytelen, a narancsos birkák gondolkodásra képtelenek !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      A narancsköd elleni harc az Önök szeme elé von egy szemüveget, ami ellen nem megfelelő módon harcolnak, tehát nem fognak tudni győzni. Nincs minden rendben, hiszen mindenki hibázik, nincs tökéletes ember, de nem találnak mást, aki ezt az egészet vinné.

     • Szabó Vera

      Szánalmas birka ! Nyerésre állunk, mert a fideszes férgek egymást fogják felzabálni , mert elfogy a konc ! Simicska már megbontotta az egységet !…..a csúti szerint Simicska volt a Fidesz esze ……van benne valami, mert a G nap óta egyre rosszabbul megy a narancsosoknak !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Éppen megfelelően rajzolta meg az ellenzék karikatúráját, bár nem annak szánta. Lássuk: 3 hónap mire lesz elég.

     • Szabó Vera

      3 hónap alatt nem lehet eltakarítani a Fidess maffiát és a narancsos mocskot ! ……ezek a fideszes férgek mindenhova olyan mélyen bevackolták magukat , hogy 3 hónap nem elég a kiírtásukra ! ….és ott vannak a mocskos csuhások , akik ídőtlen-idők óta rontják a levegőt…… a legnagyobb agymosó gazemberek !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Az Önök szempontjából tényleg azok, de ez nekünk nem nem baj.

     • Szabó Vera

      Befejezem Zsuzsánna ! A butaságod olyan mértékű, hogy árt az egészségemnek ……. hajrá Zsuzska ! Reméljük meghálálják a narancsosok, hogy csontig benyaltál nekik !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Nincs mit meghálálni, mert csak teszem a dolgomat a munkahelyemen és jól érzem magam a családom körében, nincs miért fröcsögjek. Akkor meg minek tegyem. A hibákért, akinek kell, felelni fog, ez nem az én tisztem.

     • straca

      Milyen csökkentett rezsiről beszélsz kedves Zsuzsanna? Arról amiről a szilárd/Bocs Nemecsek Ernő/? Nézd már meg az energiahordozók világpiaci árát 2010- ben és 2017 -ben és utána szólj, feltéve ha megérted, hogy mit jelent a mínusz 63 %!!!!

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Ja, aki nem tudja, mi van a háttérben, az jobb, ha hallgat. Akinek jobb volt a baloldali kormány szavazzon rájuk nyugodtan.

     • Szabó Vera

      Mi van a háttérben? …..a fideszes haverok , akik mindent benyelnek ! Hága lesz a megoldás, mert az igazi nagy gazembereknek az ügyét ott tárgyalják !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Évek óta fröcsögnek? Miért csak lesz? Ha annyira tudják, miért csak lesz.

     • Szabó Vera

      Nagy a képed Zsuzsánna ! PoltPetykáról biztos nem hallottál , az Isten háta mögé nem ért el a híre !………. lesz még Orbánisztán helyén virágzó ország, de ahhoz a fideszesek-kdnp -sek vérét ki kell ontani ! Idáig jutottunk ! Ha történelem tanár lennél, akkor ezt biztos tudnád, hogy a maffia/diktatúra sohasem ér szépen véget !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Honnan veszi, hogy nagy a képem, megint kamuzni akar, tegye

     • Szabó Vera

      Értetted, te azt amit írtam? Németre fordítsam? ……nagypofájú Zsuzsánna !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Nagyon vicces. Pofája Itt Önnek van, ha bárki elolvassa az irományait, abból egyértelműen lejön. Csak fröcsögjön nyugodtan.

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Azért épül az ország, valóban (WAberer)

     • Szabó Vera

      Épülnek a fideszesek palotái, házai, erdész házai ….stb . lopott pénzből ! Ha nem egy szimpla pedagógus lennél és értenél a gazdasághoz, akkor nem vittek volna be a narancsos zsákutcába !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Nincs zsákutca. Az én településemen sok-sok milliárd épült be, nem magánvagyonba. Még néhány településen (nem kis helyeken) van tudomásom, mi fejlődött.

     • Szabó Vera

      A településed, biztos a fidess-férgek fészke ! …… a hosszúnyelvűek lakhelye ! Melyik rohadék fideszes állat szülőhelye?… van már stadion is? ……a kisvasút már épülőben? A polgármester vajon mennyit nyúlt le a beruházásokból ? ……. vak vagy és süket Zsuzsánna és nagyon buta !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      A polgármesternek nincs szüksége a lenyúlt pénzekre. Nincs nagynevű Fideszes szülöttje a városnak. A kisvasút vágányát a szocializmus idején felszedték, nincs tervben a visszaépítése, bár lenne. Jobb lenne a közlekedés. Nincs még autópályája sem a településnek. Igaz, rengeteg turisztikai beruházás van, de turista is rengeteg, belföldi és külföldi egyaránt. Egyébként a városunk az MSZP kormány idején is fejlődött, ezt el kell ismerni, mert nagyon jó polgármester asszonyunk volt abban a 8 évben is. Nem hiszi el, tudom, de nem vagyok elvakult, viszont jelenleg nincs alternatíva.

     • Szabó Vera

      A narancsos maffia élén a buggyantagyú csútival nem lehet alternatíva ……Ha újra megválasszátok a fideszes hazug, tolvaj, hazaáruló bandát, akkor itt kő kövön nem marad ! Hatalmas szégyen ránk nézve, hogy egy rohadék köpönyegforgató gazember van kormányon !

     • Szabó Vera

      A narancsos birkáktól azt kérni, hogy gondolkozzanak , felesleges !

     • Piroska Bana

      Miért vádaskodsz?

     • János Szederkényi

      Ön meg egy fizetett hülye.

     • Pál Pusztai

      Tisztelettel kérem,takarodjon a 888 as kanálisra.Itt nincs helye-

     • Szabó Vera

      Te mi vagy, te hájfejű ? Fidess-troll ?……vagy egy agymosott narancsos birka, aki buta mint egy hatökör?

     • straca

      Mi a propaganda abban amit Arady Pál ide tett. Ez a megállapításod abban az esetben áll meg ha az igazságot propagandának nevezzük. Csaxolok! Nem az!

     • Szabó Vera

      Hülye narancsos rib@nc !

     • Horváth János

      Csak a gáz árát nézve, a világpiaci árat figyelembe véve, a gáz árának már töredékének kellene lenni a mostaninak!!A többi is amit leírt az csak a maffiát pártoló duma!!

     • Kalteneker György

      ébredj föl!

     • Szabó Vera

      A narancsos férgek sohasem fognak felébredni ! Orbán vajda kómában tartja őket!

     • Szabó Vera

      Te idióta vadbarom ! Bújj vissza anyádba …… fejletlen az agyad !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Remek beszólás, minősíti a megszólalót.

     • Szabó Vera

      Gondolom te is egy mocskos Fidess-troll vagy, ha véded a Vajnait! A fajtádtól hányok !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Csak nyugodtan, ha erre van ingerenciája, senki nem gátolja meg. Nem őt szerettem volna megvédeni, hanem a jelenlegi kormány eredményeit.

     • Szabó Vera

      Szánalmas vagy Zsuzsánna ! …….Viktor Viktorovics eredménye ?…… KUKA !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Öntől nem is várnék mást a kommentjei alapján, de szerencsére semmiben nem függök Öntől.

     • Szabó Vera

      Szerencsés Zsuzsánna ! Tudod a szerencse forgandó ……te is megkapod amit érdemelsz, mocskos narancsos szuk@ !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Úgy látszik, ezt érdemlem, mert eddig folyamatosan jól éreztem magam a bőrömben, kormánytól függetlenül, ezután is így lesz, Ön ne reménykedjen.

     • Szabó Vera

      Hát persze ! Egy féreg mindig megtalálja a megfelelő lyukat ….és a férgek nagy túlélők !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Ön mióta leledzik ebben az állapotban? Ha csak most lett ilyen, akkor nézzen már körül és változzon, ha régen ilyen, akkor meg ne példálózzon túléléssel, mert Ön a nagy túlélő.

     • Szabó Vera

      Szánalmas Zsuzsánna ! ……

     • Antal Kormányos

      Mi van Te is milliárdos lettél!

     • Tóth Ildikó Tóth

      Amit vanda idepotyogott egyertelmu h a fidesz fizetett trolja!

     • Sandor Horvath

      mitt vitt le te szerencsétlen??? Gáz árát??? Magyarországon a legdrágább az unioban a gáz és vilamosenergia!!! Rezsicsökentés van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     • Pal Arady

      Azért van ebben valami pozitívum is: ha csökkentve ennyi, akkor szerintük mennyi lehetne?? Ergo annyira nem mernek rabolni..

     • Attila Pusztafi

      Újabb agymosott troll.

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      És még sorolhatnánk, mi minden változott.

     • Pal Arady

      Na ez például biztos hogy változott. Már nem a gaz multi, hanem orbán kegyelméből Pénztáros Lőrinc hordja ki offshoreokba a pénzt az országból.. Meg Matolcsy kamionszámra magánosítja az MNB pénzvagyonát… és sorolhatnánk reggelig a gaztetteket..

      Helyre kis hazát csináltatok mit nem mondjak!

      https://uploads.disquscdn.com/images/430da1156a6e79e4566d6799d43f8a1af60bce8a7b764d734ef0e0b764edbe67.jpg

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Nem tudnak semmit bizonyítani, különben már rég megtették volna. Bizonyíték arra van, hogy hatalmas összegek épülnek be az országban, nem elsősorban stadionba. A politika, akárki van hatalmon, soha nem tiszta játszma, ami persze nem igazolja a lopásokat, de hogy most nem fejlődik az ország, ezt állítani szégyen.

     • Szabó Vera

      Mocskos fidess-troll !…… remélem a narancsos féreg fajtádat hamarosam laposra tapossuk ! Butácska Zsuzsánna ! Ha hallottál az OLAF -ról,akkor nem írogatnál hatalmas baromságokat!….és tudod , PoltPetyka és a csúti törpe sem fog örökké élni !

     • Szabó Vera

      Mészáros okosabb mint “Cukkerberg …..sőt ……

     • Pal Arady

      Ha azt az autóneppert okosnak tartod, aki a bírkaszart is ellopja a szomszédtól, majd a gazdája 200 céget ajándékoz neki – hát legyen…

     • Szabó Vera

      Mészáros saját magáról állította, hogy okosabb Zuckerbergnél !…. ebből is látszik, milyen ostoba !

     • Pal Arady

      Lesz ez még űrhajós meg sumér nemesi leszármazott – ha nem buknak – nekem elhiheted 🙂 Jól ismerem az avas szalonnaszagú törtető fajtáját..

     • Szabó Vera

      Anyukád !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Elgondolkodtam, hogy aki ilyen reakciót megenged magának, milyen ember lehet. Levontam a következtetéseket. AZ édesanyám a 2010-es választás előtt néhány nappal halt meg, de nem emiatt bukott el akkor az ellenzék.

     • Szabó Vera

      Elgondolkodtam, hogy a fajtád milyen egy buta állat !…..tudod agymosott Zsuzsánna, a rohadék csúti és tolvaj bandája ilyen reakciót vált ki minden tisztességesen dolgozó, adózó állampolgárból ! Orbánék győzelmét a közpénzen vett szavazóknak köszönheti ! Tőkés milliárdokat kapott, hogy az erdélyi csürhét szavazásra buzdítsa …..ő maga mondta, hogy a Fidess az erdélyieknek köszönheti a 2/3-dot ! …….Viktor egy mocskos köpönyegforgató szélhámos ….egy pökhendi , cinikus sz@r !…..a történelem folyamán a fajtája mindig csúfos véget ért !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Én is tisztességesen dolgozó és adózó állampolgár vagyok, ettől nem kell tartania. Egyelőre úgy tűnik, hogy az ellenzék ért csúfos véget, ennek köszönheti az ország, hogy gyakorlatilag bármit megtehet a mai kormány. Nincs aki ellenük bármit is tegyen.

     • Szabó Vera

      Vigyázz Zsuzsánna ! A fidess-nyaloncoknak nem szabad az ellenzéket bírálni, hiszen ahogy írod, a csúti törpe és bandája az ő balf@szságuknak köszönhetően garázdálkodnak a hazámban ! Valóban bármit megtehet a kormánynak csúfolt narancsos maffia !….és meg is teszi, de az összes cselekedetük az ország kifosztására írányul ! …..taccsra tették a fideszesek a hazámat!

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Jaj, nehogy már féljek. Szeretem, amikor a jelenlegi kormány nyakába varrják a félelemkelést. Vicces. (23 millió román munkavállaló- és a nép bevette)

     • Szabó Vera

      A jelenlegi kormány kit támogat ? , …… pár millió ingyenélő, dologtalan bozgort !……..egyáltalán nem vicces. hogy a csúti szórja a milliárdokat a határontúlra , nálunk pedig rohadnak a kórházak oktatási intézmények és a rákbetegeket halálra ítélték, a rokkantak pedig éhen fognak halni !….a gyerekek éheznek , a devizahiteleseket taccsra tette Matolcsy trükközése a devizával ………….. A kormány ijeszteget a migránsokkal ……eszük ágában sincs megoldást keresni a problémára, hiszen akkor mivel tartaná félelemben a buta magyarokat? …

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Ugyanolyan magyarok élnek a határ túloldalán, önhibájukon kívül, sokkal rosszabb körülmények között. Az oktatási intézményekben mikor járt, hogy ilyet állít? Biztosan legalább 20 éve. Nem rohadnak, tanúsíthatom. Nem ijesztgetés a migráns helyzet. Járt Németországban az elmúlt években? Nem mindenütt, de vannak nagyon gázos városok. Anyanyelvi szinten beszélek németül, de még nyaralni sem mennék most szívesen az én szeretett országomba. Munkámból kifolyólag viszont nem nagyon válogathatok. Nem félünk, de nem akarjuk azt a helyzetet. Devizához nem tudok hozzászólni, mert nem érint, eszünkbe sem jutott ilyesmi, pedig jó lett volna mondjuk egy új kocsi. A gyermek éhezéshez is lenne néhány gondolatom, amit megosztanék Önnel a tapasztalataimból, ha látnám, hogy legalább elgondolkodik azokon a dolgokon, amit leírok.

     • Szabó Vera

      Zsuzsánna ! Mióta élnek a bozgorok a határ másik oldalán?…….ezek azóta ajvékolnak és várják a sültgalambot a szájukba ! A mocskos csuhások oltogatják őket ……. Az én nagyszüleim, szüleim is sokat szenvedtek az első és második világháború miatt …… mindenüket elvesztették , de a bozgorok elég szépen átvészelték …… de nekik a mai napig sír a szájuk !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Nem vagyok kíváncsi, kit nevez bozgoroknak, én a határon
      túl élő magyar emberekről beszéltem. Önnek is folyamatosan sír a szája, akkor kvittek az Ön által megnevezett bozgorokkal.

     • György Németh

      Vagy nagyon fiatal ,vagy öreg kurva vagy ,az aki ennyire nem tárgyilagos ,aki folyamatosan hazugságokat böfög az ,az első esetben a tapasztalatlanságára ,utóbb a kommunista agymosásra hivatkozhat. Ha egyik sem akkor csak egyszerű elmebeteg vagy akit csak sajnálni lehet . Nehéz lehet így élni ,és még nehezebb lesz az újabb Fidesz 2/3 után.

     • Szabó Vera

      Gyurcika ! Te egy agymosott barom fidess-nyalonc vagy …….téged nem érdekelnek a tények CSAK az amit a csúti vezéred hablatyol ! Anyukád a vén kommunista vörösből átvedlett kurv@ ? …sokat emlegeted, de nem sok jót tanultál tőle !

     • Szabó Vera

      Sorold ! Mészáros Lölö aki Orbán első számú strómanja bizony nagyon meggazdagodott , FarkasFlóri újabb milliárdokat lopott a csúti vezér engedélyével , a fideszes haverok az EU pénzt a saját gyarapodásukra használják , Matolcsy bandzsagyuri a devizával trükközik, aminek a haszna a saját pereputtyát gazdagítja …..stb. Ha nem lennél te is a narancsos maffia tagja, akkor te is szóvá tennéd a fideszesek gazságait!

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Nem vagyok.

     • Szabó Vera

      Tudjuk mi változott! Gazdagabb lett Orbán első számú strómanja a Mészáros Lölö . FarkasFlórinak az ellopott milliárdok helyébe újabb milliárdokat osztott a csúti törpe……..már Viktor sajátlábon álló Rühelkéjének a férje is milliárdokat lopott …..lehetne folytatni napokig, a Fidess gaztetteit !

     • Szabó Vera

      Csak a mocskos féreg fajtád nem változott!

     • straca

      Nem az a baj veled, hogy ostoba hazugságokat mantrázol hanem az, hogy mindezzel hivalkodsz! Levitte a gáz árát! 🙂 Csaxolok agyherélt! A nyersolaj ára az elmúlt nyolc évben 63%-ot zuhant. Ha hazudsz akkor legalább ne olyat amit csuklóból lehet anullálni!

     • Szabó Vera

      Vanda az agymosott narancsos barom ! …..lájkolta a Székely Ágnes és a Tóth Józsefné …..pusztuljon a mocskos fajtájuk !

    • Szabó Vera

     Vajnai Vanda, te szerencsétlen narancsos luvnya ! Te is a dögkútban fogod végezni a narancsos férgek között!

    • Terez Borbely

     csak az egészségügyre,és az oktatásra nem jut

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Ezt komolyan mondja?

     • Pal Arady

      Közismert tényeket említ, minden statisztika ezt igazolja.
      Mi ezzel a gond?? Miért lehet erről azt hinni hogy nem “komoly” a gondolat?? Mert orbán mást hozsannázzik??

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      A közismert tény közelről nem annyira közismert. Igen, van még az országban olyan település, ahol kinti budit használnak a gyerekek. Van még olyan iskola, ami az elmúlt nyolc évben nem újult meg teljesen. Igen, van még olyan iskola, ahol nincs minden tanárnak saját használatra iskolai laptopja, de hogy ezek a dolgok (és még sok minden más) hány helyen valósult meg, azt kár lenne tagadni. Az egészségügyre csak kívülről látok rá. Most pl. a Zöldkeresztet újítják nálunk, miután a kórházra milliárdokat költöttek ( és ez meg is látszik). Ki mennyit lop közben, lehet becsülgetni, de ha van bizonyíték, feljelentést kell tenni.

     • Pal Arady

      Tudja anno én tettem egy feljelentést – és menekülnöm kellett az országból hogy a retorzióktól a családomat megtudjam védeni….
      Aki ilyet tesz az vagyon bátor vagy nagyon bolond..
      Tudni illik ez a maffia udvara!!! Otthon vannak!! Sőt! CSAK ŐK vannak otthon. (Ön sincs!)

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Nem egyéneknek kellene, hanem szervezeti szinten, de nem teszik úgy sem, csak a szájuk jár. Én teljes mértékben otthon vagyok a saját környezetemben, senki nem zavar be, de ez az ezt megelőző 8 évben is így volt, mert tudok alkalmazkodni a körülményekhez, fröcsögés helyett. Persze akkor nem mint a kormány támogatója, de a munkámból kifolyólag akkor is helyén tudtam kezelni a dolgokat.

     • Szabó Vera

      Alkalmazkodsz a körülményekhez?…..könnyű neked, mert nem vagy finnyás és hosszú a nyelved ! ….

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Van másfajta alkalmazkodás is. Teszem a dolgom, élem a családommal a csendes kis életemet. Nem nyújtom ki semmilyen formában a nyelvem.

     • Szabó Vera

      A hozzád hasonló férgek nagyon veszélyesek, mert csendben pusztítanak és már akkor vesszük észre a mocskos fajtádat, mikor már szinte nem lehet a pusztításodat orvosolni !……..sunyi, kártékony féreg a fajtád !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Ja, Ön milyen hasznos tagja a társadalomnak. Mit pusztítok én csendben, azt áruld el. Felneveltem 3 gyermeket, akik nem akarnak elmenni hazából, tanulnak és dolgoznak becsülettel. nevelem a negyediket, s emellett dolgozom, ellátom idős anyósomékat. Mit ártok, mesélje már el.

     • Szabó Vera

      Azzal ártasz, hogy levegőt veszel ! A gyerekeid , ha okosodnak és látnak valamit a világból, rájönnek , hogy Orbánisztán egy élhetetlen ország!….te egy igénytelen sz@ralak vagy, azt sem tudod mi az a szabad, fejlődő ország ! Neked az összehasonlítási alapod, a szerencsétlen ukránok , akiknél te jobban élsz !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Szerencsére nincs mire rájöjjenek, mert minden rendben van az életükben. Én nem tudom, hogyan élnek az ukránok, mert kissé messze lakom tőlük, még az ukrajnai magyaroktól is legalább 200 km-re. Az összehasonlítási alapom inkább a “mesés” nyugat, ahová nagyon szívesen jártam ki a barátaimhoz, meg dolgozni, de most nem annyira, látva és hallva az ismerősöktől a kinti helyzetet. Nem riogatás. Ettől még, ha munkám van, megyek.

     • Pal Arady

      Az “azt megelőző években” nem maffia uralkodott az országban csk egy marék piti hülye liberális. Kispályás lopásokkal a mostani rablásokhoz képest. Nem bántottak senkit – engem sem, pedig nagyon keményen kritizáltam őket!
      Ma már bűnözőké az ország, ha Ön “jól el van” az azt jelenti nem háborgatja, vagy támogatja is őket a gaztetteikben.
      Egyébként hiába volt mögöttem szervezet az se ért semmit, eltaposták azt is ezek a mocskos gazemberek.

     • György Németh

      Megérdemelted ,egy szimpla komcsi vagy aki nem érdemel még levegőt sem . Látom Linzből osztod az észt,mi a f…sznak beszélsz bele a magyarok dolgába,idióta nímand patkány vagy.Ami az “azt megelőző éveket “illeti az elvtársaid a szadesszel együtt működve szétlopták /privatizálták / az országot, több 10 milliárd nemzeti vagyont szereztek meg maguknak, ill.játszottak át az őket megvevő multiknak . Na ők voltak az igazi “bűnözők” nem Orbánék akik véres verejtékkel szerezték és szerzik vissza az elkótyavetélt nemzeti vagyont.A pofádról nem sül le a bőr amiért olyan valótlanságokat állítsz ami szimpla hazugság, míg arról ami történt 2010-ig arról mélyen kussolsz. Te is egyike vagy a Szolzsenyicin által jellemzett komcsiknak.Szoktasd magad az újabb Fidesz 2/3-hoz!!!!!!!

     • Pal Arady

      Tudod nem akarom azt írni hogy egy műveletlen szarszagú korcs bunkó paraszt vagy, mert ez bármennyire is közel jár a valósághoz mégis csak a te szellemi és erkölcsi szinted volna..
      Azért megemlíteném, hogy amíg a kontra liberálisok szerinted több tízmilliárd forintot loptak, addig a mostani szélsőlibsi gazdáid 12 EZRET! Biztos hogy az olajos padlós sulidban nem fektettek túl nagy hangsúlyt a fejlesztésedre, – mert kapálni ekkora ésszel is lehet – ezért nem igazán érted hogy mekkora összegről van szó. (40- 50 kamionnyiról, húszezresekben)
      Amiket én állítok azt általában BIZONYÍTÉKOK ALAPJÁN mások is állítják, – sőt eddig három sajtópert is nyertem ilyesmiért ellenetek 🙂
      Hogy Szolzsenyicin meg mit mondott az USA-ban a MENEDÉKJOGÉRT az nem azonos a tudományos valósággal, és arra hivatkozni csak azok a szellemi szerencsétlenek szoktak, akik azt hiszik hogy Szolzsenyicinnek valami politológiai tudományos fokozata volt. Tudod csak egy meg nem értett kommunista író volt aki amerikába szökött a jobb élet reményében.. és megszívta! 🙂 Nem lett mégsem Hamingway – tudod, ez is amerikai volt, és író, de őt szerették, nem úgy mint a hülye idolodat. 🙂
      Hogy mit is akartál még mondani?? Jah hogy 2/3-ad.
      Egészségedre, csak a libsikkel versenyeztek.. normális ember ugyan is a putriért – amit csináltatok az országból – nem akar veletek versenyezni. Mi sem – bár nem vagyunk kommunisták sem 🙂 Vágod pubi??

     • György Németh

      Bolond lyukból, bolond szél fúj!!!!!!!!!!

     • Pal Arady

      Ezzel a tudományos alapvetéssel nem igen tudok mit kezdeni.
      Csak azt nem értem hogy miért fújod??

     • Szabó Vera

      Az elmebeteg vezéredre illik ez a megállapítás …….bolond lyukból , bolond szél fúj ! ….igaz az elmeroggyant csúti ezt találta mondani a Parlamentben a volt seggnyalójának Vona-Zadrivecznek ! Orbán összetéveszti a csúti kocsmát a Parlamenttel !…….gondolom a mocskos cigó suttyó szotyit köpköd a parlamentben is, mert alatta hatalmas a szemét mindig !

     • Szabó Vera

      Gyurcika ! A komcsik a Fidess soraiban találhatóak. Tudod agymosott birkuci, aki Linzbe menekült az orbán rezsim elől, az igazmagyar, ellentétben a bozgorokkal, akiket közpénzből kilóra megvette a csúti . Ők magyarul ugatnak, de semmi közük az életünkhöz. Ők szimplán , mocskos orbánc-nyalonc férgek ! Te szerencsétlen barom ! Orbán és maffia bandája a haveroknak és a pereputtyuknak szerzik a vagyont ….lopással, csalással korrupcióval !

     • György Németh

      Te majom ,ki menekült hova?

     • Szabó Vera

      Milliónyi magyar ember elmenekült az orbán-rezsim elől !……. A narancsos maffia uralta Orbánisztánban az élet nem csupa móka és kacagás !

     • Szabó Vera

      Zsuzsánna egy piti narancsos birka, aki a legelőn túl még nem jutott és vidáman legeli a sz@ros füvet!

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Csak nyugodtan. Jobban ismer, mint én magamat, csak nehogy pofára essen.

     • Szabó Vera

      Én ? Tőled pofára esni? ….egy sz@rosszájú birkától ?……a pofád hatalmas, de a tehetséged nulla ! ……világra sz@rtál 3 gyereket, és azt gondolod a hazádnak megtettél amit megtehettél ! a gyerekeid is ott fogják legelni a sz@ros füvet melletted !….szép perspektíva !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Nem tőlem, nekem nincs akkora hatalmam Ön felett, nem is szeretném. Azt is kitekerné. Sőt képzelje, négyet szültem, de nem álltam sort soha segélyért, mindig megdolgoztam azért, amit kaptam. Nem fogunk füvet legelni, mind a három nagy tisztességes szakmát tanul, illetve abban már dolgozik. És igen, szép perspektíva áll előttük.

     • Szabó Vera

      Vannak férgek akik tényleg nagyon tudnak alkalmazkodni a szélsőséges változásokra is ! Lehet fagy, forróság……..a férgek szaporodnak ! Ami nem változik, hogy ezek a férgek nagyon kártékonyak !

     • Szabó Vera

      Te ostoba liba ! Hallottad, hogy a 75 év feletti egyes rákos betegek nem kaphatnak megfelelő gyógykezelést , mert drága ?……és a fiatalabbak is az olcsóbb készítményeket kaphatják, és ha nem használ, vagy mellékhatása van akkor kaphat drágábbat ……persze ha ,még életben van ! Tudod mit, kísérletezzenek Balog páter és a többi mocskos gazemberen és a jó édesanyjukon !……….szánalmas vagy Zsuzsánna! A feljelentést PoltPetyka elutasítja, mert ő is a narancsos maffia tagja !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Hallottam, és láttam a cáfolatát. A rákos betegek, sokszor nem is azok, csak az orvosok azzá nyilvánítják. Lehet, hogy Ön meg erről nem hallott. meg arról, hogy a kemoterápia milyen mértékben méreg. Sajnos csak most tudtam meg, ha régebben erről tudomásunk lett volna, lehet, még élne néhány családtagom. Balog nem páter, mert nem katolikus pap. Tájékozódjon, mielőtt hülyeségeket ír.

     • Szabó Vera

      Ekkora állatságot,? ….ugye nem gondolod komolyan ? Tudod, agymosott birkuci, amiről írtam, hogy nem kapják meg a 75 év felettiek, éppen a kemoterápiát váltanák ki , mert ez korszerűbb gyógymód ! Nagyon buta vagy Zsuzsánna ! Balog Zotyáról CSAK annyit, hogy betanított esztergályos volt Diósgyőrben , majd elvégzett egy gyorstalpaló lelkészképzőt! A csúti törpe, erre a baromra bízta az egészségügyet és az oktatást …….olyan is ! Buggyantagyú Viktor nem alkalmas semmire ! Grazban a helye a gumiszobában !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Szerencsére a Balogról állított infoknak tudom a hátterét és az igazságot, nem tud megvezetni. A korszerűbb gyógymódról is van tudomásom. Sőt a megelőzés lehetőségeiről is. És az anyagi korlátokról is. És meg nagyon sok mindenről, nincs értelme, hogy engem győzködjön. Az oktatásban nyilván Magyar Bálint és a pösze barátunk csinálta jól.

     • Szabó Vera

      Mi az igazság BalogZotyával kapcsolatban ? Arra szoktak hivatkozni, hogy nagyon okos az apja aki szintén prédikátor . Van úgy, hogy egy okos apának, nagyon hülye a fia …….erre Zotya a példa ! Tudod te is abba a hibába estél, hogy mentegeted Zotyát és felemlegetsz egy kb 10 éve regnáló valakit, akit leváltottak ! Mit ígért a buggyantagyú csúti?……igaz a fajtád emlékezete, CSAK pár órával ezelőtti eseményekig alkalmas ! Zsuzsánna ! Bizonygatod, hogy mekkora barom vagy !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Bagoly mondja…. Nem ezt kell tudni, egész másra gondoltam, de ha leírnám, sajnos nem értené, úgyhogy mellőzöm. Azért említem, mert ott kezdődött az oktatás mélyrepülése. Dehát Ön ezt honna is tudná, vagy ebben is szakértő, mint annyi másban.

     • Szabó Vera

      Neked Balog Zotya megfelel?….tőle tudod, hogy a rákos betegek nem is betegek, CSAK az orvosok azzá nyilványítják őket! Mocskos, hazug, szemét gazember a Balog, akárki is az apja !……te pedig egy nagyon buta luvnya !

     • Szabó Vera

      Idióta luvnya ! Remélem a sűrgösségin várakozva, kínok között fogsz kimúlni !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Csak reménykedjen. A férjemmel sajnos tavaly végig csináltuk, én 5 évvel ezelőtt. Minden rendben volt.

     • Szabó Vera

      Mit csináltál végig vadbarom?…..fostál és elmentél a sürgösségire? ….gondolom gyorsan dugót tettek az alfeledre, nehogy végig fosd a folyosót!

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Nem egészen, jóval súlyosabb dolog történt, de nem fogom egy ilyen mocskos szájúnak részletezni. Mindenesetre minden rendben volt, amikor ott jártam. Nyilván kivételes esetről van szó, nem az átlagos hétköznapokról (Ön szerint).

     • György Németh

      Kedves Zsuzsa. Ne erőlködjön ezzel az idióta – nőnek nem nevezhető- hülyével, egy szimpla elmebeteg troll. Biztosan jó lóvét kap azért ,hogy ennyire patkány legyen.

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Az a problémám, amikor ilyen emberek kritizálják az országot. Mert hogy engem, az egy dolog.

     • Szabó Vera

      Már a fél világ kritizálja Orbánisztánt és a kétkulacsos politikát folytató csúti törpét, mert veszélyt jelent a világ békéjére ! ………Putyinnak nyal, az EU felé a markát tartja és közben baromságokat hablatyol !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      A másik fél világ meg követi. Az idő fogja eldönteni, kinek van igaza, Önöknek abba beleszólása nem lesz, nekem sem.

     • Szabó Vera

      CSAK azok követik a csúti törpét akiket pénzel , akiket kilóra megvesz ! ……és az azeriak pl. mert a törpe egy szemét gyilkost kiengedett jó pénzért ! A világ nem elfogult egy mocskos cigógyerekkel szemben, pontosan látják mekkora gazember !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Ez a propaganda szöveg, amit az ellenzék nyom. Ne haragudjon, de mikor járt bárhol az ország határain kívül?

     • Szabó Vera

      Propaganda szöveg, hogy a baltást gyilkost kiengedte a csúti?……az örmények nem fogják elfelejteni neki az egyszer biztos! Szeretném az örmények kezére adni Orbánt ….ők elbánnának vele ! ….. megérdemelné !

     • Szabó Vera

      Mikor összejön 2 barom, agymosott fidess-nyalonc…..annak van valami diszkrét bája !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Ha már csak az, hogy kulturáltan tudunk megnyilatkozni a legrondább szájú emberekről is, akkor valóban.

     • Szabó Vera

      Kultúra? …..te beszélsz kultúráról, te agymosott ! A fajtádnak a lelke ronda , ……sőt mocskos lelkű fidess férgek !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Látszik, mennyire ismered a “fajtánkat”. No, sebaj, érezd jobban magad a bőrödben, mint most, azt kívánom, mert jelenleg elég ramaty állapotban vagy, amint a kommentjeidből kiderül.

     • Szabó Vera

      Ramaty állapotban? Csodálkozol? Aki félti a hazáját, a rohadék fideszes maffiától az ramaty állapotban van ! A jó Isten azért teremtette meg az embernek az agyát, hogy tudjon gondolkodni, hogy tudja minek , mi lesz a következménye! Szerinted mi lesz hazánk sorsa, ha a köpönyegforgató csúti törpe tovább keveri a sz@rt nem csak hazánkban, hanem Európában is ! Vaclav Havel megmondta, ha mégegyszer hatalomra kerül Orbán, akkor Európára is veszélyt jelent!

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Köpönyegforgatónak mást neveznék, de szíve joga.Elvégre demokrácia van. Igen, a mai Európai Unióra veszélyt jelent, de nem az európai emberekre.

     • Szabó Vera

      Talán ha megnéznéd Orbán 20 évvel ezelőtti beszédeiről készült felvételeket ……….. totál mást mondott ! Az internet nem felejt ! ….. szemét , hazug , hazaáruló gazember Orbán !

     • György Németh

      Viccelsz? Te akinek az orbánfóbia elvette az eszét -ami a 30-as IQ-d miatt nem volt nagy kunszt- mersz böfögni,pofázni? Fasszopó -valószínű hogy jobbikos esetleg DK -s patkány vagy, ennek a két hazaáruló görény bandának vannak hozzád hasonló nímand rajongói ,akik az anyjukat is eladnák a hatalomért. Természetesen, jobb ha edzed magad az újabb Fidesz 2/3-ra.

     • Szabó Vera

      Orbán ?…..aki Putyinnak nyal, az EU felé pedig a tenyerét tartja? ….lesz ennek még böjtje, de sajnos mi fogjuk a levét meginni, mert a fideszesek már a csútival az élen kimenekítették a lopott pénzt ! Hát persze, a csúti cigógyereket CSAK a jobbikosok és a DK-sok gyűlölik ?…sorosozz és gyurcsányozz még, ne tartsd vissza magad !…… Fidess 2/3-da: CSAK ?? A közpénzt arra szórja a törpe, hogy kilóra veszi a szavazókat határon belül és kivül ….csak ennyire FUSSA belőle ?

     • Szabó Vera

      Tudod, a torokfájással sem kell a sürgősségire menni ! De úgysem tudok egy agymosott, buta barmot meggyőzni, aki azt állítja, hogy a rákos betegek nem rákos betegek CSAK az orvosok állítják róluk ! …..hatalmas idióta állat vagy, még a fidess-nyaloncok között is a legnagyobb barom !…téged tényleg gyógyítani kéne a diliosztályon, mert elmebeteg vagy !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Nem szoktam beteg lenni, képzelje, nem vagyok egy orvosjáró. Vannak kivételes esetek, amikor nincs más választás. Nem tudom, Önben milyen pszichiáter veszett el, mert biztos elveszett, különben dr. lenne, hogy ennyire tud diagnosztizálni. Minősítik ezek a szavak azt, akiből kijöttek. Ennyi és nem több.

     • Szabó Vera

      Ha nem jársz orvoshoz, akkor miről dumálsz agyhalott? …..pofázol olyanról, amihez lövésed sincs !……

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      A sürgősségit emlegette, ott épp jártam az elmúlt évek alatt kétszer. Nem akármilyen gonddal. Mindkét esetben kifogástalan volt az ellátás, és nem voltam puncsos. Ön pofázik és von le ok nélküli következtetéseket, de sorra rossz irányba indul. Mindegy is.

    • Attila Pusztafi

     EZT KOMOLYAN GONDOLJA? MERT AKKOR NAGY BAJ VAN. TUDJA OTT FENT A FEJÉBEN.

    • straca

     Ne túrjuk fel az elmúlt nyolc évet ezért csak ennyi, természetesen kezdetnek. MANYUP! Ne legyél gusztustalanul ostoba Vanda!

     • Szabó Vera

      Hova lett a jövőnket biztosító MANYUP ? ……ellopták a fideszes retkek !

   • Kari Miga

    HÁGA !

  • Kékavian

   ebben csak az a zavaró hogy simicska akit apeh főnőkösködése idején simliskának hivtak bosszúból és nem tisztességből teszi amit, mert amit Orbán tett azt tette 30 éve az összes! Politikailag gazdaságilag stb. Simicska kinek a szekerét tolja vajjon én ezt kérdezném először..a nyugatét a migránsok betelepitésével? Soros szolga vajjon? Mint az összes többi! Nyugati seggnylókák pedig mikor Putyin itt volt rajzottak körülötte is eggyesek…

   • Vajnai Vanda

    Simicska a jobbik szekerét tolja!!
    Mivel Orbánt nem tudta megvenni kilóra!!
    Orbán a magyar emberek érdekét tartotta szem előtt és amikor a reformokat meghozta, akkor azt úgy tette, hogy nem a magyar embereknek fájjon!
    A multikat, bankokat adóztatta meg és a reklám adó nagyon fájón érintette Simicskát az RTL-klubbal együtt, azóta ez a két TV az Orbán megbuktatásán dolgozik!
    A földtörvényben pedig a magyar családi és kis gazdálkodók élveztek előnyt a spekulánsokkal szemben! Ezért 1000 hektár fölött nem jár a nagy gazdaságoknak a földalapú támogatás!
    Ezért lépett szövetségre Simicska a jobbikkal, mert ők simán végrehajtják, amit Simicska diktál nekik! Pedig már most sokkal többe került Simicskának a jobbik, mint amit a Fidesz reformjain veszített!!

    • István Urbán

     Olyan naív vagy, mint a nyári varjú 😀 😀 😀

     • Pal Arady

      A Vanda szerintem nem egy naiv, hanem egy forgószemű fanatikus orbán szektás olvasótárs.
      Bármilyen köztudomású tényt is hajlandó letagadni ami zavarja a hitében! Klasszikus liberális vatta ember.

     • Badovszky György

      Ő nem naív, Vanda (nem tudhatjuk, valójában mi a neve, így hát maradjunk ennél) dolgozik. Ő egy fizetett troll, agitátor. Nézd csak meg a Facebook profilját: Adatok: nulla, ismerősök: nulla, idővonal: csak az állampárti propaganda.
      Az a feladata, hogy minél többen inkább neki higyjenek, mint a szemüknek 😛

     • Szabó Vera

      Vandácskát vagy rogánTonyesz minisztériuma, vagy a CÖF pénzeli! ….a mocskos narancsos söpredék !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Nem kell azért külön pénzt kapni, hogy nyitott szemmel járjunk és lássunk. Ne csak a nyomort, mert van egy másik oldal is. Szegény ember mindig lesz.

     • Szabó Vera

      Te nyitott szemmel? ….te akkora buta barom vagy, mint ide Lacháza !…..vagy egy rohadék fidess- mutyis akinek oszt a csúti a lopottpénzből !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Nem oszt semmit. Van munkahelyünk, van fizetésünk, abból élünk.

     • Szabó Vera

      Ennyi? Az ország helyzete nem érdekel?..Nem érdekel, hogy a 3 gyereked hogyan fog felnőni, ebben az orbáni mocsokban?….érdekelni fog azonnal, ha beteg leszel, ha valaki úgy gondolja, hogy elég öreg vagy már a beosztásodhoz, de még nem érted el a nyugdíj korhatárt….. Nagyon buta vagy, ha azt gondolod , te mindebből kimaradsz ! …….

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Felnőttek, minden rendben körülöttük. Ha jól végzem a munkámat, nem leszek elküldve és ráadásul önállóan is lesz munkám. Szerencsére nem egy lábon állok, már ha érti, mire vonatkozik ez.

     • Szabó Vera

      Kis beképzelt buta libuska ! Addig nem küldenek el, míg az orbán-rezsimnek csontig benyalsz !

    • Szabó Vera

     Szánalmasan nagy barom vagy Vanda ! Mészáros Lölö ? ….aki Simicska helyét vette át a Fidessben?

    • Pal Arady

     Vandácska, mennyivel rosszabb a Jobbik szekerét tolni, mint egy hazaáruló, ország és nemzetfosztogató bűnbandáét??
     Mert amit most önöcske szamár helyett húz és von, az bizony egy utazó bűnöző banda ekhós szekere..

    • Sandor Horvath

     Simicska nem a jobbik szekerét tolja az egyéni bosszu fűti.Bárkinek segit aki a kormány ellen van.Érdekes Baloldali politikusoknak is segit és azt nem hangoztatják
     Egyszemélyes háborut viv..

  • Pal Arady

   Attól függetlenül, hogy Simicska állítása 1990 óta “nyílt titok” – a washingtoni liberális internacionálé határozatáról van szó, ami a maffiaállamok létrehozását tervezte a világ minden országában – soha nem fog börtönbe kerülni.
   Egyszerűen azért, mert nincs meg hozzá a társadalmi erkölcs, morál, és kellően bátor emberanyag, ami ezt kikényszeríthetné.
   Marad a NER meg orbanisztán… Sajnos.

   • Vajnai Vanda

    és mert, a Fideszben zéró tolerancia van a bűnnel szemben!!
    Nagyon jó, gazdaságilag átgondolt és felépített stratégiával vezetik az országunkat!
    Minden eredményünk jó!Az egész ország épül, szépül, fejlődik!

    • Pal Arady

     Ez amit ide pötyögött sajnos brutális netto hazugság kedves Vanda.
     Ha ön ebben hisz, akkor nem hiszem hogy ezt vitatnom vagy cáfolnom kellene addig, amíg a nagy Manitou létezéséről vagy nem létezéséről nem kezdek vitát.. mert van az a szint amire soha nem lép le az Ember.

     • Tóth Ildikó Tóth

      Mondom vanda fizett fidesz berenc!

     • Pal Arady

      Olcsó “bérenc”.. elég neki egy Bözsi utalványt lökni, és kampányol érte egy évig!! 🙂

    • Jenőné Nelli Varga

     Meg a jó édes anyád ! Az lehet ,hogy szépül ,de nem az ország ! Minden pénzt a zsebükbe tömnek ,lehet ,hogy te is részesülsz belőle ? azért írsz ilyen baromságokat ? Nézz körül az Ország keleti felében ,de nem csak ott ,hanem máshol is ! Óriási a nyomor mindenhol !!! Nem szégyelled magadat ?

     • Szabó Vera

      Ezek a szemét, fideszes rib@ncok nem szégyellik magukat! Lásd selmecikiflicsücsökgabit , aki teliszájjal hazudott a Manyup pénzekről !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Keleti felében lakom. Nincs minden rendben. Még. De nagyon sok minden épül-szépül itt is. Van nyomor, de olyan ország még nem volt a föld hátán, ahol nem voltak nyomorgó, szegény emberek, részben maguk választotta életforma miatt.

     • Szabó Vera

      Ilyen országot, mint Orbánisztánt Európában nem találsz! Ekkora gazember, mint a csúti törpe, még nem ült hazámban a miniszterelnöki székben békeidőben. A rohadék maffia bandájával kifosztották az országot!…… . CSAk az ilyen nagyon buta libákat tudják megtéveszteni, mint a Vajnai Vanda és te Zsuzsánna !……. vagy fideszék jól fizetnek a trollkodásért?

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Nem fizetnek, nincs is miért. Jól érezzük magunkat a megtévesztett szerepben, nem mocskolódunk, tesszük a dolgunkat. Ha egyszer nincs mire haragudni, akkor miért ne legyünk békességben? Trollkodjon, aki akar, mi csak védjük a jelenlegi helyzetet, amit mi sokkal jobbnak látunk Önöknél. Ha Önöknek ez nem felel meg, tegyenek érte. Egyelőre csak az acsarkodást látjuk, nem azt, hogy valóban összefognak és tesznek valamit. Amíg ez nem következik be, addig lesz lehetősége az Önök által rablóbandának titulált kormánynak tovább rabolni. Mi, akiknek a jelenlegi helyzettel nincs bajunk, nem fogjuk megdönteni, azt hiszem, ez elég egyértelmű. Szerintünk folyamatosan emelkedik az ország, van fejlődés, még ha nem is minden területen javult meg minden csettintésre, ahogy az volt 16-8 évvel ezelőtt. 4 diplomával, fix munkahellyel annak idején gyermekvédelmi támogatásra voltunk jogosultak, mert mertünk 3 gyermeket vállalni. (a 3. abban az időszakban született, amikor a GYED-et a szoc. kormány eltörölte.)

     • Szabó Vera

      Neked még van 3 szaporulatod? CSAK remélni tudom, hogy a gyerekeid eljutnak messzebre és lesz összehasonlítási alapjuk. Észre fogják venni, hogy Orbánisztán CSAK a hosszúnyelvű buta fajtádnak élhető . Te vagy a bizonyíték arra, hogy 4 diplomával is lehet orbán seggét nyalni feltétel nélkül……. vagy jó pénzért !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      4 van, itthon élnek, jó szakmájuk van, amit saját választásuk szerint megszereztek, tovább tanulnak és nem szándékoznak itt hagyni az országot. Politikától függetlenül megtalálták a helyüket a világban, de itthon.

     • Szabó Vera

      Bocsi ! Elfelejtettem, hogy a fideszeseknek és fidess-nyaloncoknak kötelező legalább 4 gyereket szülni !……a csuhás melyiknek az apja ? Tuti, hogy besegített ! …… A fideszes kölkek is megtalálják a helyüket, de egyik sem munkából akar megélni az is tuti ! Gondolod, hogy ennyi ingyenélőt eltudnak tartani az adófizetők? ……ők is köztisztviselők, kormánytisztviselők, stb?……..ingyenélő bagázs !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Dehogy kötelező. Képzelje, saját döntés volt. El tudja képzeni? Hadd világosítsam fel: Akit Ön csuhásnak nevez, az nem csuhás, mert csak a katolikusoknak van csuhája. Nem ismerem, soha nem találkoztunk, de mindegy is. Hát, ha egy akadémiai röplabdaedző, és egy építési hatóságnál elhelyezkedő építész semmittevő, akkor tényleg azok. Dolgoznak és tanulnak. Mi ezzel a probléma? Mindenki Önmagából indul ki, én abból, hogy önerőből találtak munkahelyet és megdolgoztak a diplomájukért is keményen. Mit gondol, ha nem lennének kormány-tisztviselők, köztisztviselők, akkor hogyan működne ma az állam? Nagyon naívnak tetszik lenni.

     • Szabó Vera

      Akadémiai röplabdaedző ? ….na ez az ! Tipikus fidess-myaloncoknak létrehozott munkahely!….meg a másik sem éppen produktív munkát végző………fideszes tetvek ! Tehát mégis ingyenélők ! … mit gondolsz, ha nem lennének akik produktív munkát végeznek , akkor a fajtátokra szükség lenne ? …..miből élnétek?…….

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Ja, ki tervezi meg a házakat? Vagy csak úgy építik azokat? És a sportolók? Ők is tetvek? Legyen az Ön hite szerint, mocskolódjon csak, bár nem hiszem, hogy ez lenyugtatja. Ön milyen munkát végez, hogy ennyire lenéz mindenkit? Netalántán kubikol, vagy WC-t pucol, mert azok is hasznos munkák ám. Vannak termelő ágazatok és nem termelő ágazatok, ha eddig még nem hallott volna erről, nem fárasztom a részletekkel, mert valószínűleg nem fogná fel úgy sem.

     • Szabó Vera

      Produktív munka? …tudod mit jelent? ….a fajtád éhen dögölne a pereputtyoddal együtt, ha nem lennének akik produktív munkát végeznének ! …….. idióta vagy Zsuzska ! Apád is munkakerülő volt?…..akkor értem, miért lettél ekkora barom !

    • Szabó Vera

     Gyere ki a narancsködből, te mocskos fideszes rib@nc ! Fejlődnek a fideszes haverok és az Orsós -pereputty közpénzből !

    • Erzsébet Gere
   • Miki Cy

    jó hogy neked meg van, na ez az amire azt mondanám. túl hamar vetted észre 🙂

    • Pal Arady

     Kedves Miki ha nincs a tárgyban értelmes emberhez méltó mondanivalód, akkor talán hanyagolj el – így különben is csak szemetelsz a böfögéseiddel a neten..
     Köszönet.

     • Miki Cy

      kedves Pali én eddig nem minősítettelek, egyébként is ne akarj már másoknál okosabb lenni. és ha nem tetszika véleményem , akkor meg ne olvasd az én álláspontomat, Van hely elég a neten, férjünk má el egymás mellett 🙂

     • Pal Arady

      Kedves Miki talán deliriumban írogatsz és nem emlékszel mit írsz??
      pl ezt:
      “jó hogy neked meg van, na ez az amire azt mondanám. túl hamar vetted észre 🙂 ” – már mint hogy erkölcs és morál..

      Szóval inkább ugorgyál le rólam pubi – keress egy olyat magadnak akivel tudsz simán anyázódni – mert szerintem erre volna igényed, egyéb nem igazán érdekelhet itt semmi téged…

      Tudni illene: a vélemény az, ami a tárgyban szerzett ISMERET alapján KIFEJTETT GONDOLATOK SORA, amik vagy PROBLÉMA MEGOLDÁSRA, vagy PONTOSITÁSRA szolgálnak.
      Nos, neked még egy írott sorod se volt soha, ami ebbe a – “vélemény” – kategóriába esne..

     • Szabó Vera

      Mikice, te egy undorítóan mocskos fidess.nyalonc vagy ! CÖF-ös majom, akit BayerZsóti pénzel , közpénzből !

   • Lesták Ottilia

    Na azért van itt pármillió ember, akikre számítani lehet!

    • Pal Arady

     Hol kedves Ottilia?? Mi 30 évig nem találtuk azokat a milliókat akik a saját és az unokáik érdekében szembe szálltak volna ezzel a rabló rendszerrel. (Nem kommunizmust akartunk, hanem Ausztriát, azt amiért 1990-ben elmentünk szavazni az MSZMP ellen.. )

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Ausztria sok éves forban volt, azóta azért némileg közelítettünk, még ha nem is ismerik el a baloldali demokraták.

     • Szabó Vera

      Hova közelítesz, te szerencsétlen liba ? Orbánisztán a Balkán legalja !…..a leges-legalja ! Gondolom te is a csúti vályogsoron szocializálódtál ….ott pedig csak a szennyet, mocskot láttad !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Hát enyhén szólva téved, nem jártam még arra, nem helyesek a feltételezései, de az Ön stílusa valami hasonlóra enged következtetni, mint amit rólam feltételez. No, nem baj, ilyennek is kell lenni, különben unalmas lenne a világ.

     • Szabó Vera

      Akkor az ország keleti régiójában a mocsokban éltél !….. Apád, anyád gondolom nem foglalkoztak veled……..apád talán a saki kocsmánál nem jutott tovább az életében ……de te sem !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Vádaskodhat, megint csak valaminek a hiányáról árulkodik. Nem így volt, de ha így lett volna sem lenne Önnek ehhez sok köze. Becsülettel felneveltek, ezek után azonban Ön valószínűleg Önmagából indul ki, azért jut ilyen következtetésekre.

     • Szabó Vera

      Ezek szerint nem hülyének születtél, CSAK később képezted magad !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Lehet, hogy én képeztem magam, de ez Önről nem mondható el.

     • Szabó Vera

      Hülyének képezted magad?……bravó Zsuzsánna ! ….ez látszik a kommentjeiden !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Olvasni tudni kellene.

   • Lapid László

    – Valahogy úgy.

  • Vajnai Vanda

   Simicska nem tud semmi olyat mondani Orbánról, amiért börtön járna!! – mert Orbánnak olyan ügyei nincsenek!!

   • Szabó Vera

    Simicska nem tud? …..,mi viszont tudunk számtalan szemét, korrupt dolgot Orbáncról ….ideje Hágában a vádlottak padjára leültetni, a gonosz csúti törpét, mert a “játéknak ” vége !

    • Zsuzsánna Szákné Bajnai

     Hol vannak a feljelentések?

     • Szabó Vera

      Ott ahol lennie kell ! A csúti vője már “sínen” van, reméljük a többi narancsos gazember is követi! Te buta liba, azt gondolod, hogy PoltPetyka mindig ki tudja vakarni a sz@rból a fideszes gazembereket?

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Nem kell senkit kivakarni, aki valamit elkövetett. Ítéljék al, ha valamit vétett.

     • Szabó Vera

      Pontosan ez fog következni! Minden rohadék tolvaj fideszes a börtönben fog kikötni!………PoltPetya a narancsos maffia tagja sem tudja megmenteni a sok fideszes gazembert !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Aki odavaló, kerüljön is, pártállástól függetlenül.

     • Szabó Vera

      Zsuzsánna ! Te nagyon bízol abban, hogy PoltPetya sokáig mossa-mossa a fideszesek mocskát! Orbánnal fogják kezdeni a sort, mert ő a legnagyobb gazember, per pillanat!

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Nem kell mosni, ha mocsok, akkor vesszen. A történelem majd eldönti.

     • Szabó Vera

      A “történelem” már eldöntötte , hogy a csúti vajda birodalma hazugságra épült, tehát dőlni fog !……. sajnos a hozzád hasonló hosszúnyelvűek ez is megússzák, mert mint már mondtam, a férgek nagy túlélők !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Látom, nem igazán érti, amit írok. Na, nem baj, van ilyen. Nincs mit megúsznom, tehát nem fogok semmit megúszni. Jobb kedvet kívánok Önnek.

  • Janos Dobos

   Jóska meg eszetlen lájkolóid! Aztán mi lesz megoldva! Már a 80-as években szétlopták az országodat az álbalosok. Nézd meg kik a kő gazdagok. Na azok! Te fogod visszavenni? Kétlem…

   • Szabó Vera

    Ezek ugyanazok !…..álbalosokból lettek a narancsos maffiózók !

  • Miki Cy

   Simicska? Melyik sorozatban láttad ? 🙂

  • Lonewolf O1G

   Amíg Polt Péternek hívják a főügyészt, nincs miért aggódnia sajnos. És Poltot csak akkor tudják leváltani, ha az utódját kétharmaddal szavazzák meg, szóval esélytelen.

 • Istvan Meszaros

  Új korszak kellene,de ki lenne az akiben meglehetne bízni? Orbán jól kezdte a rendszerváltás idején,de kormányra kerülésekor Maffiózó csürhe banda vezére lett.

  • Pál Ambrus

   Jól kezdte mert jól eljátszotta a szerepét mi !? Egy mozdulasta nerm volt igaz ennek a csirkefogónak !

   • Ilona Toldi

    Bizony nem!

   • Kritikuss

    Pontosan igy van! Sosem volt rendes ember. Az első pillanattól kezdve arra törekedett, amit mostanra elért. Velejéig romlott, erőszakos, mocskos ember.

    • Veronika Wágner

     az apja már tudta…..

     • János Károly

      És ő sem különb.

    • Sztupák András

     a cigány az cigány .

     • Terézia Erika Szilágyi

      az égben is!!!

     • János Károly

      És a pokolban is.

     • Miki Cy

      ne cigányozzál senkit úgy látom – te meg tót vagy, mert magyar nem aláz meg másokat!

     • Szabó Vera

      Felénk is ez járja…..a cigány az CSAK cigány! Orbán sem magyar ezek szerint, mert naponta alázza meg a büdös-bunkó bandájával a magyar adófizetőket és a nyugdíjasokat!

    • Gunity Gábor

     Debreczeni József legújabb könyve kapcsán nyilatkozott. Pontosan ezt mondta. Ő jó kapcsolatban volt Orbánnal és egy idő óta tudatosan figyeli nyilatkozatait, politikáját, cselekedeteit. Épp a napokban mondta el, hogy tudatosan épített dologról van szó és ez jól követhető.

  • András Gyenge

   Sose volt egy tisztességes szándék s tetteiben. Szavak szintjén hülyítette, kiket lehetett.
   Egészen a kezdetektől állítottam, hogy a Horváth I. belügyminiszter és veje, aki akkor kollégiumi nevelőtanár volt,- védelme és pátyolgatása álló koleszos haveri banda, aki AKKOR a NÉPKÖZTÁRSASÁG vezetőinek következő generációaként mutatta magát,- SOSE volt korrekt-igaz-őszinte senkihez. Még saját maguk közt SE. És elitől fogva az volt az igaz, amit Orbán egyzer elkottyantott :”Semmi bajom nem volt a szoocialista rendszerrel, csak az, hogy nem MI voltunk a vezetői.”
   Lásd : Fodor Gábor nyilatkozatát, amikor hivatalosan bejelentette távozását a fideszből..

   • Gabor Tamas

    Ez csak szemét ràgalom. Titeket kéne hazaàrulàsért hosszú évekre elzàrni a tàrsadalomtól. A kàrtevöket nem szabad futni hagyni.

    • Miklós Kálosi

     Et teammates sunt, malicious realis populum. Ingenium nemo sine Spiritui sancto, et solus animalium.

    • László Mészár
     • Kékavian

      Az a gond hogy a nemzet valós elitje rég kinyirva azt követő sorok is többnyire, vannak a követők és a betelepültek akik a lakosságot bövitik csupán.

     • Peter Kovacs

      Jöttek làttak gyöztek…

     • László Mészár
     • Vajnai Vanda

      Amikor loptak az országunkban, akkor az nem így nézett ki!!
      Fidesz kormány az elmúlt 7 évben többet költött az egészségügyre, mint az elmúlt 25 évben összesen költöttek!!!! MR és CT gépet is sokat vásároltak! – de valószínűleg mindig lesz olyan, ami még hiányzik!! Az MSZP-SZDSZ kormány 600 milliárdot vont ki az egészségügyből! (ez a pénz hiányzik az egészségügyből) Bezárta a kórházakat, utcára tette az orvosokat! 4000 orvos került az utcára!
      Míg a Fidesz kormány óriási fejlesztéseket végez, bért emel az orvosoknak, nővéreknek, szociális dolgozóknak, védőnőknek, mentősöknek. Háziorvosok praxisonként havi 260 000 Ft. Szakorvos havi 100 000 fölött kapott emelést, nővérek 2019- ig 67 % emelés, mentősök két év alatt 67 % emelés. Fogorvosok 70 % emelés! Szerződéseket kötött a rezidens orvosokkal, hogy ne menjenek el az országból, ha végeznek havi 150 000 Ft. Plusz pénzt ad azoknak, akik hiány szakmát tanulnak havi 180 000 Ft.
      100 milliárd Ft-ot költöttek eszközvásárlásokra (MR, CT, röntgen, ultrahangos készüléket)
      23 új rendelőintézetet építettek! Új szoftvereket vásároltak, hogy gyorsabb legyen az adat áramlás.
      30 új mentőállomást építettek 97-et felújítottak, nem csak az épületet, a technikát is.
      Lecserélték a mentőket!
      Új mentőhelikoptereket vásároltak, ahová kellett leszálló pályát építettek.
      Most építenek egy hatalmas 100 000 m2 1000 ágyas kórházat Kelenföldön és 22 Budapesti kórházat felújítanak.
      160 kórház és rendelő intézet újult meg vidéken!
      TIOP fejlesztések (már lezárták ezt a típusú támogatást)
      Struktúraváltás támogatása a járó- és fekvőbeteg ellátás fejlesztésével, az infrastruktúra és az eszközállomány bővítése, cseréje stb.
      TIOP-224 fejlesztések (27 db)
      Békés Megyei Pándy Kálmán Kórház
      Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház- Rendelőintézet
      Kenézy Kórház Rendelőintézet Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft.
      Fejér Megyei Szent György Kórház
      Szent Borbála Kórház
      Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház Nonprofit Zrt.
      Vas Megyei Markusovszky Kórház Nonprofit Zrt.
      Bajai Szent Rókus Kórház
      Orosháza Városi Önkormányzat Kórháza
      Réthy Pál Kórház-Rendelőintézet
      Halasi Semmelweis Kórház
      Felső-Szabolcsi Kórház
      Kátai Gábor Kórház
      Almási Balogh Pál Kórház Egészségügyi és Szolgáltató Nonprofit Kft.
      Sátoraljaújhely Város Önkormányzat Erzsébet Kórháza
      Magyar Imre Kórház
      Karolina Kórház-Rendelőintézet
      Soproni Erzsébet Oktató Kórház
      Bugát Pál Kórház Egészségügyi Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft.
      Gróf Tisza István Kórház
      Szent Pantaleon Kórház-Rendelőintézet Dunaújváros
      Siófok Város Kórház-Rendelőintézet
      Kanizsai Dorottya Kórház
      Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátó Kp. Hódmezőcvásárhely-Makó
      Markhot Ferenc Kórház
      Zala Megyei Kórház
      Tolna Megyei Balassa János Kórház
      TIOP-226 fejlesztések (72 db)
      Dr. Kenessey Albert Kh-Ri
      Békéscsaba Dr. Réthy Pál Kórház – Rendelőintézet
      Gyula Békés Megyei Pándy Kálmán Kórház – Dr. Réthy Pál Kórház -Rendelőintézet
      Bonyhád Városi Kórház-Rendelőintézet
      Celldömölk Kemenesaljai Kh.
      Csorna Margit Kórház
      Debrecen Kenézy-DEOEC
      Dombóvár Szent Lukács Egészségügyi Nonprofit Kft.
      Edelény Koch Róbert Kórház
      Kazincbarcika Kórház Nonprofit Kft.
      Eger – Mezőkövesd Markhot Ferenc Kórház Kft.
      Esztergom Vaszary Kolos Kórház
      Hatvan Albert Schweitzer Kórház Nonprofit Kft.
      Hévíz Szent András Reumakórház
      Keszthely Városi Kórház
      Makó Csongád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ Hódmezővásárhely – Makó
      Jászberény Szent Erzsébet Kórház Nonprofit Kft.
      Kecskemét Bács-Kiskun Megyei Kórház
      Kaposvár Kaposi Mór Oktató Kórház és Marcali integráció
      Komárom Selye János Kórház
      Komló Egészségcentrum Nonprofit Kft.
      Miskolc BAZ Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház
      Mohács Városi Kórház
      Mosonmagyaróvár Karolina Kórház – Rendelő Intézet
      Nagyatád NagyatádMed Nonprofit Kft.
      Pápa Gr. Esterházy Kórház és Rendelőintézet
      Pásztó Margit Kórház
      Salgótarján Szent Lázár Megyei Kórház
      Siklósi Kórház Nonporfit Kft.
      Soproni Erzsébet Kórház-Soproni Rehabilitációs Gyógyintézet
      Székesfehérvár Fejér Megyei Szent György Kórház és Mór Város Kórház-Rendelőintézet
      Szentes Csongrád Megyei Dr. Bugyi István Kórház
      Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház és Rendelőintézet
      Szolnok Megyei MÁV Kórház rendelőintézet
      Markusovszky Egyetemi Oktatókórház
      Tapolcai Deák Jenő Kórház
      Tata Árpád-házi Szent Erzsébet Szakkórház és Rendelőintézet
      Tatabánya Szent Borbála Kórház
      Sárvári Kórház
      Szent Pantaleon – Dunaújváros
      Felső-Szabolcs Kórház – Kisvárda
      Mezőtúr Kórház
      Parádfürdői Állami Kórház
      Kátai Gábor Kórház – Karcag
      Csolnoky Ferenc Kórház – Veszprém
      Orosházi Kórház
      Mátrai Gyógyintézet – Mátraháza
      Állami Szívkórház Balatonfüred
      Gróf Tisza István Kórház – Berettyóújfalu
      Kanizsai Dorottya Kórház – Nagykanizsa
      Batthyány Kázmér Szakkórház – Kisbér
      Zala Megyei Kórház – Zalaegerszeg
      Veszprém Megyei Tüdőgyógyintézet – Farkasgyepü
      Szent Rókus – Baja
      Pécsi Tudományegyetem
      Szegedi Tudományegyetem
      Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum
      Vas Megyei Markusovszky Kórház, Egyetemi Oktatókórház
      Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház
      Békés Megyei Pándy Kálmán Kórház
      Bács-Kiskun Megyei Kórház
      Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktató Kórház
      Petz Aladár Megyei Oktató Kórház
      Jász-Nagykun Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház és Rendelőintézet
      Szigetvár SzigetvárMed Nonprofit Kft.
      Nagykálló Sántha Kálmán SzKh NpKft.
      Miskolc MISEK Nonprofit Kft.
      Kiskunfélegyháza Városi Kórház, Rendelőintézet, Gyógyfürdő és Rehabilitációs Közpomt
      Kalocsa Szent Kereszt Kórház
      Hódmezővásárhely Erzsébet Kórház és Rendelőintézet
      Fehérgyarmat Szatmár-Beregi Kórház, Gyógyfürdő Nonprofit Kft.
      Mátészalka Területi Kórház Nonprofit Kft.
      TIOP-227 fejlesztések (5 db)
      Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház
      Kecskeméti Gyógyintézeti Központ
      Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház
      Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház
      Petz Aladár Megyei Oktató Kórház
      A Fidesz egy tönkre tett eladósított országot vett át! Az is csoda, hogy a csőd széléről visszahozták. Nem a Fidesz kormány az aki nem tett eleget a egészségügyért! Aki nem tett eleget az országért!- nagyon is sokat tett minden területen!

     • István Urbán

      Olyan naív vagy, mint a nyári borjú 😀 😀 😀

     • István Alcser

      Ez nem naivitás! Ezek TÉNYEK!

     • Pal Arady

      Ez netto hazugság mind amit a sünevő vajdád rajoncai összehordanak – ez a “TÉNY”.

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Milyen az a netto hazugság? Van bruttó is? Az milyen?

     • Szabó Vera

      Tudod az általános 6. osztályában tanították a nettó és bruttó fogalmát……tehát, te még a 6.-kat sem jártad ki, képzetlenebb vagy FarkasFlórinál !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Olvasott szövegértés egyes. A netto hazugság az egy jelzős főnév, én erre kérdeztem rá, nem a netto fogalmára. Van egy “pár év” tanulás mögöttem a 6. évfolyamon túl.

     • Szabó Vera

      Buta vagy mint egy hatökör! ….a fajtádnak “pár év ” tanulás sem elég!……vagy sok?….sokkk ! Aki nem tudja mi a nettó hazugság, az tanulmányozza a csúti hablatyait!

     • Szabó Vera

      Idióta !

     • Szabó Vera

      Hazudsz telipofával, mocskos narancsos rib@nc ! Anyádat nézd hülyének, te barom !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Így van, csak ezt nem akarják látni.

     • Szabó Vera

      Helyesel az egyik CÖF-ös majom a másiknak ! Két szemét, narancsos rib@nc !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      A CÖF-höz semmi közöm, igaz néhány egyesületben aktív vagyok, de az nem egy kalap alatt említendő. Verocska, a ribancozást jobb, ha hagyja.

     • Szabó Vera

      A narancsos rib@ncok a csúti hívei, akik tolják a hazaáruló, hazug, tolvaj Orbán szekerét !

     • Vajnai Vanda

      Ne az ellenzéki hazugságoknak higgyen, hanem a tényeknek! Összefoglalom nagy vonalakban mi minden tettek az elmúlt 7 évben a Fidesz kormány. A csőd széléről hozták vissza az országot, amit üres kasszákkal vettek át, és hatalmas államadóssággal 81%, ami most 72 %!
      Kifizették az IMF hitelt. Az országot gazdaságosan működtetik, miközben fizetik az előző kormány által felvett hiteleket, azok kamatát.
      Az inflációt alacsonyan tartják! Mivel tartósan 3% alatt volt a hiány, így kikerültünk a túlzott deficit eljárás alól, aminek köszönhetően több ezer milliárd Ft uniós pályázati pénz lehívására lettünk jogosultak.
      A hitelminősítők folyamatosan emelik a státuszunkat, elértük a „bóvliból”, a „befektetésre javasolt” címet.
      A lakosság helyett a bankokat, multikat adóztatták meg!!
      A Franciáktól átvették az Erzsébet utalvány készítését és az ebből maradó haszonból a rászorulók nyaralhatnak. (évente 250 000 fő)
      A multik helyett 5400 magyar család kapta meg a dohányértékesítési jogot! (csak jogot és senki nem kapott dohányboltot és senkitől nem vették el a trafikját sem)
      A minimálbért megemelték 75000 Ft-ról 127 500 Ft-ra. (jelentős emelést még mindig csak a Fidesz tett). Csökkentették a személyi jövedelemadót 32%-ról 15%-ra, így a túlóra és egyéb juttatás díját nem viszi el az adó, van értelme többet dolgozni.
      Megvédték a nyugdíjak vásárló értékét, minden évben infláción felül emelték a nyugdíjakat (eddig 28,5 %). A nők 40-év munkaviszony után nyugdíjba mehetnek.
      A 25-30% rezsi csökkentés minden család kiadását érinti.
      22 közüzemi céget vásároltak vissza, amit az előző kormányok adtak el.
      MUNKAHELYEKET TEREMTETTEK!! Az új munkahelyek száma 750 000-rel nőt, már sok helyen munkaerőhiány van!!!
      Nagy fejlesztés alatt van a MÁV, sín cserék vannak folyamatban 1200 km. Új állomások épülnek, a régi állomásokat felújítják (70 állomást), új mozdonyokat, vasúti kocsikat vásároltak, új vasúti hidakat, átjárókat építettek. A pályák mellé zajvédők készülte. Felújítják a HÉV-et, a Kelenföldi pályaudvart átalakítják.
      A tűzoltók új tűzoltó autókat kaptak, új felszereléseket, új ruhákat, fizetésüket megemelték.
      A rendőrség létszáma 5000 fővel bővült most plusz 3000 főt toboroztak, a fizetésük emelkedett, a rendőrautókat lecserélték, az épületeket felújították, térkamerákat telepítettek! Új börtönöket építenek 8 db! Bevezették a 3 csapás törvényt!!!
      A honvédség létszámát és fizetését szintén megemelték, hadi eszközökre is többet költenek a NATO kérésére. Most bővítik a létszámot 1300 fővel.
      Az egészségügyben az összes vidéki kórházban volt fejlesztés (160), most a fővárosi kórházak következnek, 30 új mentő állomás épült 97 mentőállomást felújítottak, új mentőhelikopterek, új sárga mentők és új ambuláns kocsik kerülte a felújított mentőállomásokra!
      100 milliárdért új eszközöket vásároltak, röntgen gépeket, MR, CT, ultrahangos készülékeket. Az egészségügyi dolgozók fizetése jelentősen emelkedik, folyamatosan nő!
      Csökkentették a gyógyszer árakat. Folyik az egészséges életre nevelés, rendszeres egészség megelőző vizsgálatokat vezettek be. Több 10 ezerrel nőt a rendszeresen sportolók száma és a sportban elért jó eredmények is megvannak. 800 000 gyerek sportol!
      Fordítanak pénzeket a kutatásokra-fejlesztésekre.
      Újból van élelmiszer minőség ellenőrzés!
      22%-al csökken a fontosabb élelmiszerek ára!!!
      A tanároknak életpálya modellt vezettek be, 520 iskolában volt felújítás, és építettek újakat is. Most 25 iskola, tornaterem, tanuszoda építése folyik. Átírják, átdolgozzák a tananyagokat. A könyveket ingyen adják és az étkezés is ingyenes a diákok nagy részének, még a szünetben is! Egységesítették az iskolákban a tankönyveket, nem kell új könyveket venni iskola váltáskor és mindenki ugyan azt tanulja – ugyan azzal az eséllyel indul a felvételin. Az állami nyomda készíti a tankönyveket, ezáltal azok ára is 25 %-al csökkent.
      Támogatják a gyerekes családokat, a családi pótlékon kívül gyerekenként 10-15000 Ft adókedvezmény adnak, 3 gyerek esetében 99000 Ft/hó.
      Visszaállították a GYES-t 3 évre, bevezették a GYED –extrát, megemelték az anyasági segélyt.
      Újból van szocpol (CSOK) a lakásvásárlásokhoz.
      A nagyvárosok a Modern Városok program keretében nagyobb összegeket kaptak fejlesztésekre, ki mire kért, arra kapta. (A nagyváros belső tereit felújították. Középületeket, iskolákat, óvodákat, bölcsődéket, orvosi rendelőket újítottak fel. Ipari parkok, uszodák, utak épülnek, nő a munkahelyek száma….)
      Fejlődik a közlekedés megépítették a 4 metrót, a 3 metrót felújítják. Lecserélték a járműparkokat új kék buszok vannak a fővárosban (a jövőben 1000 új busz csere lesz évente), új villamosokat vettek, új villamos pályákat építettek, azokban a nagyvárosokban is, ahol villamosok közlekednek (2-es villamosok).
      Folyamatos felújítások, fejlesztések alatt vannak az utak, a cél, hogy a határig érjenek el a fő utak, rengeteg körgyűrű épült, sok kerékpárút.
      Felújítják a turista utakat és a turista házakat 160- at! Kerékpár utak készülnek a turistáknak is.
      Árvízvédelem több új víztározót építettek (6), új gátakat a Tisza és Duna mentén. Megvédték a Duna-partiak házát a nagy árvíztől! Felújították a régi gátakat.
      A lakosság kényelme érdekekében 190 új kormány ablakot nyitottak! Csökkentik a bürokráciát. Csökkentették az okmányok és illetékek költségét.
      Átvállalták az önkormányzatok adósságát!
      Megépítették a Nemzeti Színházat, felújították az Erkel színházat, most az Opera következik! Az Operában a fiataloknak kedvezményes előadásokat tartanak. Több mint 35 ezer bérletes jár az Operába. Nagyon sok ingyenes kulturális műsor van ország szerte.
      Sikeresen működik a filmgyártás!! (36 év után 2. OSCAR)
      A műemlék védelem keretében felújításra került a Műjégpálya, Vigadó, Zsinagógák, Ludovika, Zeneakadémia, Várkert bazár, Mátyás templom, Wellish-palota (Igazságügyi Minisztérium épülete), ….. Nagy beruházások lesznek a Ligetben, az Állatkertben, a Várban.
      Több műemléket visszavásároltak, amik felújításra várnak. Felújították az első világháború emlékhelyeit. Emlékművekkel adóztak a második világháború áldozatainak.
      Felújításra került még a Kossuth tér, Erzsébet tér, Széll Kálmán tér, Ferenciek tere, …… szinte az összes nagyobb tér és az alábbiak:
      – Parlament és annak esti kivilágítását,
      – Olimpiai park, Bálna, Tüskecsarnok
      – Palota Negyed és szinte az egész 8. kerület!
      – A Margit-szigetet teljesen felújították (Zenélő szökőkút, virágok)
      – Sikló és környéke………..
      Épült 5 gyönyörű stadion és új uszoda, amik versenyek megrendezésére is alkalmasak.
      Amit még ez előző kormány hagyatékaként fizettek ki:
      Kártalanították a vörös iszap károsultjait (új házakat kaptak). Kifizették Bajnai libás károsultjait. A tűzoltók MSZP kormány alatt kifizetésre nem került túlóra pénzét. Visszafizették a vállalkozóknak a MSZP által jogtalanul elvett ÁFÁ-t.
      A devizahitelesek 4-5 mentőcsomagot kaptak, kilakoltatási moratóriumot rendeltek el, családvédelmi program indul az érdekükben. 1000 milliárd került át a deviza hitelesekhez a forintosításra, ezáltal átlag 20%-al csökkentek a törlesztő részletek.
      Kerítést építettek a határra, megvédtek minket a migránsoktól!
      Megrendezték a Vizes VB-t!
      Megkezdték az ország iparosítását már 20 ipari vállalatot adtak át!

     • Szabó Vera

      Nem tiltalak le, te szemét narancsos kurv@, mert jó tudni, hogy a fajtád miben mesterkedik !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Sajnos hiába soroljuk, a sehonnai szegény embereket látják csak.

     • Szabó Vera

      Sajnos látjuk a mocskos fideszes gazembereket akik közpénzből gazdagodtak ! Mészáros Lölö a csúti törpe első számú strómanja pl. ! ……..amennyivel gazdagabbak Orbán fideszes haverjai és a pereputtya, annyival szegényebbek az adófizetők ! …..ha nem lennél ekkora buta, akkor tudnád mi az az elosztás …..

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Nem itt a baj, hanem a fejekben. ha a szomszédnak több van, nekem is kell, felveszek hitelt, mert másképp nem megy, aztán meg tönkre megyek. Na ebből én nem kérek. Megélek abból, ami van.

     • Szabó Vera

      Hülye luvnya ! …Gondolom nem hallottál , hogy Matolcsy bandzsa Gyuri hogyan trükközik a devizával, aminek a hasznát a mocskos pereputtyának kiszervezi !…… a devizások vérén hízik a Matolcsy pereputty !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Milyen változatos a szókincse, és milyen tanulékonynak hiszi magát! Ettől még igaz, hogy a fejekben nincs minden tekintetben rend és aztán jön a mutogatás. Vádaskodni lehet. Ha törvénytelen dolgot művelnek, hol a feljelentés?

     • Szabó Vera

      Beakadt a tű ? Hol a feljelentés ?….hol a feljelentés ? ….tudod Zsuzsánna, remélem nem tanítod a gyerekeket …..egy életre nyomot hagysz bennük, csak sajnos nem pozítív értelemben ! …….. buta, agymosott luvnya, menj ganézz ki anyád alól !

     • Gilicze Laszlo

      Az ország tragédiája, hogy egyesek így bekajálják a fideszpropaganda hazugságait.
      Csak néhány példa:
      “A csőd széléről hozták vissza az országot, amit üres kasszákkal vettek át, és hatalmas államadóssággal 81%, ami most 72 %”
      A csőd széléről még Bajnai hozta vissza az országot, az IMF számára elfogadható pénzügyi stratégiával! Kedvező kamatozású hitelt kaptunk, amely kötelezte is a kormányt e józan stratégia követésére. A fidesz csak annyit csinált – vagyis csak aennyi igaz a sikerpropagandából – hogy ezt a hitelt kedvezőtlenebb kamatozású világpiaci hitelekkel kiváltotta. Az országnak ez így sokkal többe került, sőt, azóta a világpiacon még az akkor IMF-nél is kedvezőbb kamatozással lehetne hitelt felvenni.
      És akkor még nem beszéltünk a Paks II és a Belgrád vasútvonal újabb többtíz-milliárdos hiteleiről, melyek hasonló trükközés folytán egyelőre nem jelentkeznek az eladósodás mérlegében, de ugyanígy a jövő adófizetőit fogja terhelni.
      A a fideszkormány általad említett sikereiből levonod, hogy a forrásokat nem a gazdaság termelte ki, hanem a nemzetközi konjkunktúrának és a beérkező EU-s támogatásoknak lehet köszönni,
      akkor látható, hogy az eredmények nem a kormány munkájának köszönhetők, hanem szinte annak ellenére.
      Az, hogy nem loptak el minden ölükbe hullt ajándékot az ország elől, és még maradt valami az offshore csatornákot külföldre lapátolt milliárdokból betorra, stadionokra, kisvasútra, az nem segit a kilakoltatott devizahiteleseken, a hosszú várakozási idők miatt a kezelés helyett elhúnyt betegeken, a fűtési lehetőség híján a lakásukban megfagyott szegényeken, az érdekeik képviseletére képtelen kiszolgáltatottak helyzetén, az nem helyettesíthető azzal, hogy ezeket a tényeket a közpénzmédia egyszerűen LETAGADJA!
      Folytathatnám a sikerpropaganda további bírálatával, de szemellenzőseknek ez már úgyis túl sok betű… 🙁

     • Szabó Vera

      Hatökör! Köszi az infót! Legalább tudom, hogy 5400 rohadék fidess-mutyis gazember van az országban ! …… hazudsz megint telipofával, de téged ezért fizetnek !

     • Szabó Vera

      Itt a lényeg ! A szemét fideszes banda ellopta a jövőnket biztosító nyugdíjvagyont!

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Utána kellene nézni, mielőtt fröcsög.

     • Szabó Vera

      Minek nézzek utána Zsuzsánna ? …a narancsos maffia garázdálkodását CSAK a fajtád nem látja !

     • Szabó Vera

      Taroltak ! ……

     • Szabó Vera

      Igeeen ! Már tudom,( hála neked ) hogy a csúti törpe és dajcsTompi között a csornai narancsos Jankó áll!

    • Szabó Vera

     Idióta vén vörösből átvedlett narancsos féreg ! …….neked is a dögkútban a helyed !

    • Szabó Vera

     Vén hülye vörösből átvedlett narancsos féreg !…….a kártevők a fidess soraiban !

    • Szabó Vera

     Szerintem sem ! A narancsos férgeket akik nagyon kártékonyak írtani kellene !

  • Sztupák András

   egy cigány semmi féle képen nem kell , de azokba nem is lehet megbízni !

   • János Károly

    Lásd Farkas Flóriánnal milyen barátok,egy fajta.

  • Miklós Kálosi

   Jól kezdte?Ugyan már, hiszen ez aljas szándékból elkövetett államcsiny. Ez a világon mindenütt, még a fejlődő országokban is bűncselekmény, nemhogy itt.Mit kezdett jól? A csalás , árulás, az ügynökmúlt, az már semmi, miközben ha az utcán vizelsz letartóztatnak. Na menjen már a francba a jól kezdte dumával.

   • Szabó Vera

    Ez így igaz !

  • alterego

   Az elején is tolvaj volt. Székház.

   • Pal Arady

    Azért az elgondolkodtató, hogy a hordáját ez soha nem zavarta, sőt!!… többször is odaadták neki érte hatalmat!! Azt gondolták hogy megosztja velük a zsákmányt?? Akkor ezek hülyébbek mint hittem, nem csak erkölcstelen lények.

  • latyapatya

   Kiben lehetne megbízni? Lehet, hogy senkiben (azért tudnék választani!), de bárki JOBB LENNE ennél a gazembernél. Bárki! Még az ördög sem ilyen aljas geci.

   • Vajnai Vanda

    Senki nem lenne jobb náluk!
    Nem véletlenül áll 53 %-on a Fidesz a népszerűségi felmérések alapján!
    Aki lát a szemével az látja az eredményeket!
    Aki gondolkodik az eszével, az tudja, hogy milyen állapotban vették át az országot, honnan indultak és mit értek el!
    Természetesen az ellenzék szeretne kormányra kerülni, ezért hazudoznak mindenféléket a kormányról! Nem kell elhinni az üres rágalmakat, csúsztatásokat, féligazságokat.
    AZ országunk szépen halad és egyre jobb lesz minden!!
    NEM SZABAD VISSZASEGÍTENI AZOKAT A HATALOMBA, AKIK TÖNKRE TETTÉK AZ ORSZÁGOT!!!!
    AZOKAT, AKIK AZ ORSZÁGOT 21 000 MILLIÁRD ÁLLAMADÓSSÁGGAL ADTÁK VISSZA A FIDESZNEK!!
    AKIK KORMÁNYZÁSA IDEJÉN A MUNKANÉLKÜLISÉG 12 % KÖZELÉBEN VOLT!
    AKIK 300 %-AL EMELTÉK A GÁZ ÁRÁT, AKIK 200 %-AL AZ ÁRAM ÁRÁT!
    AKIK BEZÁRTÁK A KÓRHÁZAKAT, ISKOLÁKAT, UTCÁRA TETTÉK AZ ORVOSOKAT, TANÁROKAT!!!
    AKIK ELADÓSÍTOTTÁK AZ ÖNKORMÁNYZATOKAT, MERT A TANÁROK FIZETÉSÉT FELEMELTÉK, DE NEM ADTAK HOZZÁ PÉNZT, NEM EMELTÉK NORMATÍVÁT!
    AKIK MIATT AZ ORSZÁGUNK BÓVLI KATEGÓRIÁBA KERÜLT ÉS TÚLZOTT DEFICIT ELJÁRÁS VOLT AZ ORSZÁGUNK ELLEN!!
    AKIK MELLÉ SZAKÉRTŐ KORMÁNYT KELLETT FELÁLLÍTANI!
    AKIK HAGYTÁK DEVIZAHITELBEN ELADÓSODNI A LAKOSSÁGOT!
    AKIK KIÁRUSÍTOTTÁK A NEMZETI VAGYONT ELADTÁK AZ ENERGIA SZOLGÁLTATÓKAT (Pécsen még a vizet is eladták a franciáknak)I!!!….

    Ebből a helyzetből Fidesz kormány húzta ki az országot! Nem nulláról, hanem mínuszból kellett indulniuk!! Ennek ellenére a Fidesz kormányt azok mocskolták leghangosabban a kormányzásuk elején akik ennyire tönkre tették! Hogy magukat mentsék a Fidesz minden intézkedését negatívnak, rossznak állították be!!! PEDIG AZ EREDMÉNYEK A FIDESZT IGAZOLJÁK!

    • Szabó Vera

     Idióta, agymosott luvnya ! Majd Hágában megmondják a tutit!

   • Vajnai Vanda

    A jobbikról is írok néhány szót! Vona felelőtlen hazudik, üres rágalmakkal vádolja most is a kormányt! Üres ígéretekkel hitegeti a választóit!

    Vona nem szavazta meg a kötelező kvóta miatti alkotmány módosítást, annak ellenére sem, hogy ő maga jelentette ki, hogy aki azt nem szavazza meg az hazaáruló, utána futkosott fűhöz-fához, hogy már megszavazná!
    Nem szavazta meg a nők 40 éves munkaviszony utáni nyugdíjazást, most pedig már a férfiakat is elküldené nyugdíjba, pedig azt még nem bírja el a nyugdíj kassza! (ők sokan vannak)
    Aztán nem szavazta meg novemberben a 2017-es minimálbér emelést, rögtön utána kitalálta a béruniót (pedig az uniós bért még nem tudnák kitermelni a vállalkozók).
    Most, hogy lemocskolták a nyugdíjasokat, most nekik ígér fűt-fát!
    Aki ennyire nem tudja, hogy mit akar az, hogy vezetne egy országot, ott elsőre tudni kell a helyes utat!!!!

    A plakátok ügyében az ÁSZ helyesen járt el, az ÁSZ -nak az ellenőrzés a dolga!!- nem kell hozzá a Fidesz kérése, biztatása vagy engedélye!!
    A jobbik 2014-es törvényt nem tartott be, nekik ezt a törvényt tudniuk kellett!! Azok után pedig, hogy szinte féléven át minden média azzal foglalkozott, hogy a Jobbik évi 500 ezer forintos juttatásából, hogyan telt közel 2,5 milliárdos plakát kampányra, nem volt furcsa, hogy az ÁSZ ellenőrzést tartott náluk.
    Augusztusban jelezték az ellenőrzést, ennek ellenére a jobbik nem szolgáltatott adatot, csak akkor amikor ősz elején az ÁSZ -átadta az az ügyészégnek a vádat!
    A jobbik sem áll a törvények fölött, neki is be kell tartani a törvényt!

    A Fidesz népszerűsége, most 53 % a jobbiké 19% kell a Fidesznek félni a jobbiktól???
    34 %-al vezet a Fidesz a jobbik előtt!!!
    Úgy hogy ez megint egy üres vád a Fidesszel szemben, hogy a Fidesz akarja őket lesöpörni! mert fél a jobbiktól Ráadásul még nemzetközi tájékoztatót is tartott a jobbik egy jogos ÁSZ- büntetésről!!! -amiben magukat a diktatúra áldozatának állítja be!!! EZ A JOBBIK!!

    • Szabó Vera

     Kussolj te randa kurv@ ! Elhiszem, hogy jól megfizetnek, de legyen már vége a hazugságaidnak !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Jó a stílusa.

     • Szabó Vera

      Te is kussolj, te rohadék narancsos lotyó ! A fajtátokra senki nem kiváncsi ! Telipofából hazudtok !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Miért kell ez a stílus?

     • Szabó Vera

      Amilyen a mosdó olyan a törülköző ! A mocskos fajtád szép szóból nem ért ! …..és van az a határ, amikor az ember kiakad !……ezt a határt feszegeti a csúti törpe és maffia bandája !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Mintha Önmagáról beszélne.

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Jaj, de nagyon tudja, mi kell a népnek.

   • Zsuzsánna Szákné Bajnai

    De ha nincs bárki, akkor ki lesz?

    • Szabó Vera

     Vannak tisztességes emberek az országban, de a narancsos maffia ellehetetleníti őket! RogánTonyesz propaganda minisztériuma azért kap milliárdokat közpénzből, hogy ügyeljen, hogy a buggyantagyú csútinak ne legyen kihivója !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      ó, jaj de naív.

     • Szabó Vera

      Szerinted milyen ország az, ahol külön propaganda minisztérium van , de az oktatást és egészségügyet egy minisztérium felügyeli……igaz a Balog prédikátor az, aki hatalmas , szemét barom. …….

    • latyapatya

     Nem tudom, majd kialakul, de az ördögnél és a csüngőhasúnál tán csak jobb lesz. Március végére kialakulhatna – ha képesek lennének együttműködni a cél érdekében.

  • Vajnai Vanda

   Orbán nem maffiózó! Azok üres rágalmak, amiket az ellenzék állít róla!!
   Az országunk fejlődik, épül szépül!- ez a lényeg!! A bérek nőnek, a munkahelyek száma nő! Az árak csökkennek! A családokat támogatják!

   • Pal Arady

    Ez tömény marhaság és butaság. A cáfolatokat az emberek a bőrükön érzik, kár erőlködni.

    • Miki Cy

     például te bizonyára éhezel, azért van időd egész nap orbáellenes szólamokra, JA EZ HITELES, NAGYON

     • Szabó Vera

      Mikice! Neked nem osztottak lapot! Okoskodj a CÖF-ös haverjaid körében ! …..narancsos söpredék !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Nincsenek CÖF-ös haverjaim. A csuhások meg mondhatnak, amit akarnak, nekem nem parancsolnak.

    • Zsuzsánna Szákné Bajnai

     Miért nem jelenti fel senki? Hol az ellenzék?

     • Szabó Vera

      Idétlen barom ! Ne reménykedj, PoltPetyka nem fog örökké élni. Nem fogja örökké a fideszesek sz@ros gatyáját kimosni !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Nem az örök életről beszélek, mert arról Önök mit sem tudnak.

     • Szabó Vera

      Idétlen vadbarom ! Benneteket a csuhások az örök élettel hitegetnek? …ezek a szélhámos gazemberek még mindig baromságokkal tömik a hívők fejét?

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Szó nincs a csuhásokról. A baromságok tömkelege az Ön fejében leledzik.

   • Wincs Eszter

    Te komolyan el is hiszed amiket ide írogatsz?
    Aki “tud” az inkább lemegy külföldre. A közmunkások száma szépen nő! Az igen!
    Az árak épp hogy nem csökkennek:
    http://hvg.hu/gazdasag/20171207_Itt_egy_abra_arrol_hogyan_lesz_lassan_luxus_a_tojas?ver=2&utm_expid=1324304-23.8USXuGWPRhWtdjJmATShwQ.1&utm_referrer=http%3A%2F%2Fhvg.hu%2Fkereses%3Fmit%3Dtoj%25C3%25A1s
    http://index.hu/gazdasag/2017/12/08/jol_megdragult_a_vaj_es_a_tejtermekek/
    A családokat támogatják. Arról meg csak annyit, hogy az egészségügyben a mostani béremeléskor semmivel sem kapnak többet a dolgozók.
    https://444.hu/2017/12/05/ugy-kapott-papiron-12-szazalekos-beremelest-a-magyar-egeszsegugyi-dolgozok-jo-resze-hogy-nem-vihetnek-haza-tobb-penzt
    Erről ennyit!
    Lehet beszélni róla hogy mekkora sztár a mini-szterelnök, mindenki tudja, hogy ez már az utolsó rúgások!
    Olvasgass inkább vanja-médiát, ott több hozzád hasonló vak van.

    • Szabó Vera

     Vajnai Vanda egy mocskos fidess-troll ! ……egy rohadék állat!

   • István Urbán

    … mint a nyári szőlő 😀 😀 😀

   • Szabó Vera

    Anyádat támogatják , azt az útszéli buta rib@ncot, aki a világra sz@rt !

  • Vajnai Vanda

   Semmi baj az Orbán kormánnyal, az ellenzék hazudozik!!! Hiszen rengeteg fejlesztés történt az országban! -de az ellenzéknek a Fidesz lejáratása a célja!!
   Azért szeretem a Fideszt, mert amikor a sok ellenzéki újságíró és blogger azt írja, hogy lopnak, akkor ők megrendezik a hazai történelem egyik legnagyobb sport eseményét, másnap megint írja a balfácán, hogy lopnak, másnap több pénz jut tankönyvre, megint jön hogy lopnak, másnap több pénz jut gyermekétkeztetésre, megint jön hogy lopnak, másnap több támogatás jut lombikprogramra, megint jön hogy lopnak, másnap több száz mentőautót vesz az állam, megint jön, hogy lopnak, másnap jön, hogy több támogatást kapnak a dawn kórosok, megint jón hogy mindent szétlopnak, másnap jön, hogy több tucat balatoni strand újul meg, de nem adják fel, megint jön hogy lopnak, másnap, hogy sokkal több béremelést kapnak a mentősök, de másnap megint jön, hogy lopnak, erre jön hogy sokkal többet fordítanak bölcsőde építésre, megint jön hogy lopnak, erre jön, hogy majdnem kétezer buszt vesz az ország, de nem adják fel, lopnak, erre jön egy ezer milliárdos nagyságrendű városfejlesztési program, de folytatják, lopnak, erre másnapra ingyenessé teszik a közműbekötést országosan, másnap újra lopnaklopnaklopnak, erre ingyenessé teszik a nyelvvizsgát 35 éves korig és ingyenesség a második szakmát, de tovább folytatják, hogy lopnak, erre csökkentik a hal Áfa kulcsát, az internetét a társasági adót, a kisvállalkozói adót, a munkáltatói járulékot, de tovább folytatják, aztán megtoldják kétszázmillióval az oktatásra fordított összeget, másnap megint sivalkodnak, hogy lopnak, erre kifizetik a háromgyerekes teljes a kétgyerekes fél diákhitelét és a háromgyerekesnél még 1 milliót a devizahitelből, de nem adják fel, ellopnak mindent, másnap jön, hogy tovább tart és több lesz a diplomás gyed, és nő a családi adókedvezmény, de eljön az újabb nap, lopnak lopnak, aztán másnap jön, hogy kiterjesztik a csokot, de ez se jelent semmit, lopnak lopnak, aztán jön több száz orvosi rendelő, felújítás, kórházak felújítása, helikopter leszálló, új mentőállomások, de aztán megint csak lopnak, erre két év alatt emelik több mint 200 ezerrel az orvosok fizetését, de aztán újra, hogy lopnak, erre betol az állam 1500 milliárdot (nem milliót, milliárdot!) vasút fejlesztésre, nem számít lopnak, másnap jön 300 milliárd turisztikai fejlesztésre, de nem baj, lopnak, másnap 210 milliárd a gazdáknak, szarjunk bele ne adjuk fel lopnak, másnap kifizetik Gyurcsány 18 milliárd büntijét, de akkor is lopnak, erre kifizetik az IMF hitel utolsó részletét, mit sem számít, lopnak, erre ingyen tűzifát osztanak, lopnak, csökkentik az SZJA-t lopnak, erre jön pár száz milliárd a fővárosi kórházakra, lopnak, másnap jön a 30%-os emelés a vasutasoknak, de még mindig lopnak, erre megemelik a határt védők bérét, de akkor is lopnak, másnap emelik a honvédelmi kiadásokat, lopnak, másnap 13 modern új busz a BKV-nak és BKV béremelés amivel mindenki elégedett, de lopnak, aztán jön hogy 7000 milliárddal(!!!) nőtt az állami vagyon, lopnak, de visszavásároljuk a SEUSO kincseket, lopnak, de jut 40 milliárd Kolontár újjáépítésére de akkor is lopnak, ez van beprogramozva, hogy ellopnak mindent, másnap jön, hogy tovább erősödött a gazdaság, lopnak, másnap, hogy felminősítették az országot és hónapról hónapra jobb kilátások a nemzetközi elemzőktől, lopnak, másnap kikerülünk a túlzott deficiteljárás alól, lopnak, másnap jön hogy rekord alacsony az ország devizaadóssága, lopnak, lopnak lopnak…
   Reménytelen egy társaság…
   /Demeter Bersényi írása/

   • Szabó Vera

    Nem unod agymosott? …… te is a dögkútban fogod végezni a többi narancsos féreggel !

    • Zsuzsánna Szákné Bajnai

     Hát ez is egy unalmas szöveg.

     • Szabó Vera

      Ti is nagyon unalmas , hazug dumát nyomtok ! Létezik a dögkút a csúti vályogsor közelében…..te is ott végzed libuska !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Elég alpári módon tudja magát kifejezni. Magasabbröptű szövege nincs?

     • Szabó Vera

      Az alpári, mocskos narancsos birkák, ezt érdemelik ! …… ez még CSAK a szöveg, aztán jön a dirr-durrr ..lásd. Csau bácsi és felesége történetét!

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Aki megérdemli, odakerül, majd látjuk.

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Az Önök környezetében lehet, hogy igaza van.

 • Szedlák Sándor

  Hol van az az ügyészség aki ezt felválalná???

  • Ferenc Wesszel

   BIZTOSAN VAN! AZ ÜGYÉSZT IS PERBE FOGHATJÁK!

   • Gizi néni

    Romániában,de nem nálunk. Polt,Pintér,REMÉNYTELEN VÁLLALKOZÁS SAJNOS

   • Sztupák András

    hol a marson , de nem itt . polt papa inkább kezét , lábát hagyná levágatni mint , hogy perbe fogassa őket .

  • Kálmán József Szentiványi

   Polt majd elsikálja!

   • Simon Erika

    Ettől tartok én is! Polt is ugyanúgy benne volt mindenbe a kezdetektől fogva! Sohasem fog Orbán ellen fordulni! Csak akkor fog mindez menni, ha Polt is lekerül a legfelsőbb ügyészi posztról!

    • Szabó Vera

     Polt is a narancsos maffia tagja ! Mit várhatunk tőle?

  • katja

   Amíg Polt Péter a főügyész???? 😛 🙁

  • Evelin Kiss

   A markukban…

 • Ágnes Bíró

  Ugyanúgy nem lesz következménye, mint eddig bármilyen gazságuknak.

 • Lali Schild

  Kiváncsian várom vajon kiderül e az igazság??????????

 • Jani.

  Szedlák Sándor Hát nem Berlinbe fogják Vizsgálni,Ez már biztos,

 • Márton Gold

  Na ez jó hír! (y)

 • György Pados Mészáros

  Az elkövetés idején érvényben volt törvények hogyan szankcionálják a cselekményeket?

  • Tóth Róbert

   Az elkövetés nem akkor történt, amikor elhatározták, hanem most történik folyamatosan évtizedek óta. Ahogy Gyurcsány sem akkor követett el szemétségeket, amikor arról beszélt (és kiszivárogtatta a saját beszédét), hanem amikor megtette a szemétségeket. Ebben az országban örökké a pofázásból lesz balhé, sosem a tettekből.

   • János Kokos

    ” Ahogy Gyurcsány sem akkor követett el szemétségeket, amikor arról
    beszélt (és kiszivárogtatta a saját beszédét), hanem amikor megtette a
    szemétségeket.” Te ennyire egy szar, Gyurcsány fóbiás gyökér vagy, vagy a fidesz ennyit fizet érte? Mégis mik azok a bűnök, amit Gyurcsány elkövetett? Tán csak az a bűne, hogy hitt a körülötte lévő szili katalin féle fidesz bérenc hulladékokban, akik az anyjukat is megbasznák 20 Ft-ért. A ki szivárogtató nem más volt mint szili katalin. Már akkor is mondogatták a nevét. Ha nem csak a fidesz szennyet olvasnád, akkor lehet, hogy hallottad volna.

    • Fly

     A kiszivárogtató az azóta -talán nem véletlenül- meggyilkolt Rózsa-Flores Eduardo volt. Aki pedig nyilvánosságra hozta, az pedig Brády Zoltán, aki élete legnagyobb tévedésének tartja ezt…

     • noprofi

      forrás?

 • Ferenc Wesszel

  IGAZ M A G Y A R BÍRÓSÁGOT! A haverokat ki kell zárni!!!

  • János Radnai

   Ferenc Ha igaz a mondás meghalt Mátyás Király oda az igazság .

 • George Sz

  hol a videó az interjuról?

  • Simon Erika

   Meg van én tegnap és ma is meghallgattam, csak nagyon szakadozott a felvétel, biztosan zavarta valaki, de így is érthető! Ott van a facebookon a hírcsatornába!

 • Kálmán József Szentiványi

  Majd Polt ezt is elsikálja! Nincs már független bíróság!

  • katja

   Ehhez a Polt már kevés lesz!!! REMÉLHETŐLEG! 😛

   • Simon Erika

    A próféta szóljon Önből! Bár kevés lenne ehhez Polt, akkor még van remény!

  • Por Öcsi

   Ez mehet egyből HÁGÁ-ba !!
   nem kell pohé petya !!

   • Kenyeri István

    Talán ő is be veszi a fioláját a tárgyaláson.

  • Árpád Fiai

   Sosem volt.
   Nem tűnt még fel,hogy 90től kezdve minden kormányváltáskor el lehetett volna számoltatni, de sose tette egyik se.

   • Wincs Eszter

    Azért mert mint tudjuk, “holló a hollónak…”

   • Szabó Vera

    Próbálkozzunk ! Eggyel több ok, a fideszes maffia elzavarására !

 • Attila Fábián

  Elsüllyeszti az ügyészség.

 • Wincs Eszter

  Nem fog ülni. Nincs ki elítélje. A hagyón kívül egy politikus sem ült. Sajnos. Pedig az összesnek kaptárban lenne a helye.

  • Anahita2030

   Hagyó sem ült, csak előzetesben volt a nyomozás során 9 hónapig – egyébként ártatlanul.

   • Tóth Róbert

    Hagyó, mint ártatlan… Hogy háttéralkuk miatt szándékosan szar munkát végez az ügyészség, attól Hagyó nem lesz ártatlan.

    • János Kokos

     De attól sem lesz bűnös, hogy te bizonyíték nélkül vádolod.

     • Anahita2030

      Sajnos a bíróságnak sem kellett valódi, releváns bizonyíték ahhoz, hogy elítéljék. Az ügyészség pedig bizonyíték hiányában emelt vádat Hagyó ellen. Na, itt valóban volt ,,háttéralku”.

    • Anahita2030

     Az ügyészség valóban ,,szar munkát végzett”, mivel kényszervallatással akarták rávenni a gyanúsítottakat, hogy valljanak Hagyó ellen. Milyen ,,háttéralkukról” tudsz?

   • Wincs Eszter

    Kimosták a nyomorultat. Addig csűrték-csavarták míg kiderült hogy ártatlan. Pedig nem az.

    • Anahita2030

     Nem kimosták, hanem valóban ártatlan. Részleteiben is ismerem az ügyet. Az egyetlen bizonyíték ellene Balogh Zsolt vallomása, amelyet a tárgyaláson egyébként visszavont, sőt: bocsánatot is kért Hagyótól. A gyanúsítottakat kényszervallatással igyekeztek rábírni arra, hogy valljanak Hagyó és Demszky ellen. Erről több vádlott és tanú egybehangzóan beszámolt.

  • Attila Gyöngyösi

   Neked is!

   • Wincs Eszter

    Ha nem tudsz értelmeset hozzászólni, akkor inkább kussolj!

  • Andrew Barkanyi

   Azért volt az MNV is ? Tátrai-Császy! Most is ülnek! (utóbbi fideszes is volt)

   • Wincs Eszter

    Helyes! Mindenki, ahová való.

  • alterego

   Tátrai Császi?

   • Wincs Eszter

    Ezek ülnek? Nagyon jó! Tévedtem. Bocs.

    • Anahita2030

     Ha valaki ártatlanul ül, az szerintem nem annyira jó, bár ízlés dolga… Valakinek annak idején bejött a Rákosi-rendszer is. 🙂

 • csoknyai.geza@gmail.com

  ..orbán 1989 ben a Nagy Imre temetése idején elmondott beszédében ,mondotta “ruszkik haza”” ezt a mondatot 1956 okt 23 án ,a Egyetemisták fogalmazták meg a a 12 pontjukban ,,s ez volt az első pont !! ruszkik haza”” akkor Budapest utcáin már a NÉP-is skandálta ahogy vonultak az Országház elé!! én is Vádolom orbánt ,hogy 1989 ben elmondott mondatát az 1956 -os Hőseinktől Lopta el ,Akik Vérüket Adták a Magyar Szabadságért !!s ez a gazember orbán magáénak tudatta!!

  • Kritikuss

   Ráadásul, akkor már 3 hónappal korábban, áprilisban megkezdődött a szovjetek kivonulása az országból!! Tehát nem Orbán felszólitására mentek ki, de a mai napig ezt hiszik sokan, mert igy kommunikálták.

   • Por Öcsi

    Ezek még a történelmet is átirnák saját szájuk ize szerint Dagadt törpe Nagy Magyar Egyénisége Horty Akkor mit várunk ??!!

   • Tóth Róbert

    Már ne haragudj, de aki elhiszi, hogy egy 40 kilós 170 centis szakállas gyerektől megijed Oroszország és gyorsan hazamegy, ott komoly problémák vannak. (Na jó, kicsit álnaiv voltam. Tényleg sok ilyen hülye van.)

    • noprofi

     170 cm?

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Igen, annyi.

     • Szabó Vera

      A csúti törpének talajmenti fagynál lefagy a füle !….nála CSAK a kebelbarátja , Farkas Flóri alacsonyabb . Ezek ugyanaz a faj !

    • János Radnai

     Róbert De még mennyi .

    • Szabó Vera

     A csúti törpe jó ha van 162 cm !

     • Zsuzsánna Szákné Bajnai

      Több, de mit számít? nem választja meg az ember a magasságát. Még Ön sem, pedig elég mindenhatónak képzeli magát.

   • Gizi néni

    Bátran belerúgott a döglött oroszlánba

  • Andrew Barkanyi

   1956 okt. 16.-án ( a MEFESZ megalakulásakor) Szegeden fogalmazták meg először . Az orosz nyelv kötelező oktatásának az országos megszüntetésével kezdődőtt!

 • katja

  ÁLLHAT?????? 🙁 Már rég a börtönben lenne a helye az egész pereputtyával, és hordudvarával együtt… – TELJES VAGYONELKOBZÁS UTÁN!

  • Por Öcsi

   Utána SZIBÉRIA !!%

   • Ahogy a dolgok állnak, nem Szibéria lesz ebből, hanem Ibéria 🙁

   • Peter Kovacs

    Vendégségbe a baràtjàhoz, akit kidobott az ajtòn…Jòl kidobta…

  • János Károly

   Ezért kell a Jobbikra szavazni!!!

   • noprofi

    A Jobbik ugyan miben lenne különb a fidesznél?

    • akikol

     mindenben te ökör

     • noprofi

      erős érv

    • János Károly

     Abban hogy bíróság elé álíitaná őket,

     • noprofi

      Azon kívül: mi van a kirekesztő politikával, az EU-ellenességgel, az orosz barátsággal stb?

   • Tibor Illés

    Cseberből vederbe?

   • Margit Orszagh

    János Károly! Te sem leszel már hülyébb!!!!!!

    • János Károly

     Miért?

     • János Károly

      Megnéztem a commentjeit,tele vagy epés megjegyzésekkel. Hajrá!!!!!!!

    • János Károly

     Margit,valami nincs rendben othon?

   • József Schlay

    Csöbörből vödörbe ????

   • Sztupák András

    vona is cigány , 1-2-év és máris ugyanott tatun mit orbanisztánnal !

    • János Károly

     Ne bántsd a Vonát,Ő az egyetlen esélyünk.

     • Béla Mészáros

      Már csak egy FASISZTA hiányzik nekünk, PÚP A HÁTUNKRA !!!

     • Krisztián Galambos

      Fasiszta te héber kutya! Itt soha nem voltak fasiszták!

     • Pal Arady

      Csak az orbán kormány fasiszta.
      Az ellenlábasai is fasiszták vagy nácik. (Az MSZP munkássága nélkül soha nem jöhetett volna létre ez a fasiszta jogrend)

     • Evelin Kiss
     • Peter Kovacs

      Elég baj…Kutyàbòl nem lesz szalonna.Majd összeirja a Parlamentbe a zsidòkat…

 • Qputyin

  Szerintem Simicska finoman lájtos üzemmódban adagolja mondanivalóját. A tömény adatokat ráér március idusára bedobni.

  • noprofi

   jöhetnek lassan a bankszámla-kivonatok,

  • Andrew Barkanyi

   kis mértékben orvosság ..nagymértékben gyógyszer? 🙂

 • Fritz János

  RTL-akkor is hazudik ha kérdez

  • Por Öcsi

   Mert nem dicséri dagadt törpét ?????!!!!

  • Simon Erika

   Nem hazudik az RTL, viszont annál többet a “királyi” médiák mindegyike!

   • József Orosz

    Emlékezzetek, Orbánék az RTL csatornát, és nem aTV2-t akarták megvásárolni. Amikor a németek nemet mondtak, elkezdték támadni. Azelőtt az RTL nem lépett fel kritikusan a kormánnyal szemben.
    Végig olvastam a komenteket. Ti ellenzékiek egymást alázzátok,ahelyett hogy a közös ellenséget próbálnátok félreállítani.
    ” Hajrá Fidesz?”

  • Peter Kovacs

   Ès a pàvatàncos? Talàn az igazmondàs bajnoka?

 • Bende István

  Elég régen megírtuk ezt az Ellenszélnek is, amit most Simicska mond, de úgy látszik, akkor nem volt érdekes. Csak annyi a különbség, hogy mi azt is elmondtuk, hogy minden párt benne van, a JOBBIK pedig egyenesen társtettes!

  Az alkotmányos rend helyreállítása elkezdődött, ezér kénytelenek Orbánt feláldozni.

  http://www.alkotmanyos-ellenallas.hu

  • János Kokos

   Persze, hogy benne volt a jobbik és most is benne van. El tudja azt valaki is hinni, hogy a vona féle pénz éhes brigád, akik a csúti mellől ugatnak, csak úgy hátat mernének fordítani neki. Ha nyerne a jobbik a választásokon,akkor minden menne a régiben, mert a jobbik automatikusan felkérné a csútit miniszterelnöknek, Mikor megalakult a jobbik ez volt a lényeg, hogy legyen egy másik menekülő szál, még az is elképzelhető, hogy a schiffer féle lmp-is egy ilyen szál.

   • Árpád Fiai

    Fura ezt írni nemzeti radikálisként, de Schiffer féle LMP volt az elmúlt 27 év legtisztességesebb alakulata. Nem véletlenül nem, nőtték ki maguk, és cserélődött ki az LMP vezetése.
    Az eredeti vezetők és képviselők nagyobb része visszalépett. Látták, hogy nem megy és szépen visszamentek szakmájukba/hivatásukba.

    • Szabó Vera

     Schiffer meg a tisztesség?……furcsa párosítás !

 • János Molnár

  Annyi biztosan látható, hogy repedezik a jég recsegve ropogva Orbán és a szemét bandája alatt. Szerintem, sokan vártunk valami hasonlóra mint ez a mostani hír, és remélem, ez csak a kezdet. Akár még Soros is besegíthet valamiképpen, épp eleget taposott az ő tyúkszemén is ez a mocskos disznó. Első körben persze Polt Pétert kell keményen perbe fogni valamivel a sok disznósága közül.

 • Domokos Károly

  Valami komolyabb nem jut eszébe a fentieknek? Mondjuk az OLAF jelentés tényeket tárt fel, itt meg csak homályos utalások vannak. Fiúk, csak ennyire telik? Ilyesmire a barátom azt mondja, a hülyék másfelé laknak!

 • Kovács Gábor

  Ez hülyeség…a libanoni alapszar már régen kimerítette ezeket a pontokat…

 • Hegedűs Marcsi

  Csak 1 bajom van ezzel, hogy már nagylány vagyok, és nem hiszek a mesékben!!! mit gondoltok miért van poltpéter ott ahol van??

 • László Bedécs

  Összeesküvés ,Magyarország kiárusítására,a maradék szétlopására,tönkretételére.

 • Nicolas Nicolas

  Kultúrmarxista szennyirodalom. Liberálpedofilok gyülekezete az ellenszar.

  • Szabó Vera

   Idióta narancsos barom !

 • Gyula Kassai

  A regnáló hatalom bíróságára,ügyészségére menni róka fogta csuka.

 • noprofi

  Elévülésre hivatkozhat PP

 • Péter Szilágyi

  Meghallgattam a riportot, bármennyire is óvatos volt Simicska Lajos egyes mondatával azért kihallatszott belőle minden lényeges elem. Azt gondolom, hogy ez az ügyészség viszont minden feljelentés ellenére nem akarja meghallani a súlyos vádakat.

 • Lajos Gärtner

  Orbán mikor együtt járt Simicskával még nem is tudták hogy köztársaság lesz !!!!!!!!!!!!!!!! ezt megint be szoptátok!

  • Szabó Vera

   Simicska és Orbánc együtt járt ?……ez merész kijelentés !

 • Bende István

  Az összes párt (az Együtt PM is!) az alábbi bűncselekmények elkövetésében:
  * esküszegés (ezt sajnos a BTK nem bünteti)
  * hazaárulás (BTK szrinti!)
  * csalás, közokirat hamisítás (bűnszervezetben, folytatólagosan, kirívóan nagy értékre elkövetve)
  * népirtásban való részvétel (részesként vagy min. bűnpártolóként)
  * jogosulatlan vagyonszerzés (nincs a képviselőknek érvényes mandátuma, mégis fizetést és költségtérítést vesznek fel)

  A jogászok fognak még találni legalább ugyanennyit.
  Tehát kár abban reménykedni, hogy Orbán bukik, ők meg nem.

  • Szabó Vera

   Véded a csúti törpét? ……. miben reménykedsz? A narancsos férgek egymást fogják felzabálni, ahogy egy okos ismerősöm megjósolta !

 • Nyomozás Magyarországon 2017:
  Orbán: “- Nem történt semmi”
  Polt: “- A feljelentés nem felel meg az alaki követelményeknek”
  Pintér: “- A rendőrség megalapozatlannak találta, meg le is telefonáltak” …

 • Árpád Fiai

  De akkor az országot a nyugatnak kiárusító többi vezető is kerüljön bíróság elé.

  • Szabó Vera

   Orbán után mehet a többi !…ez a mocskos maffiózó a legnagyobb gazember!

 • István Géza Zsoldos

  Kell a hülyítés a sok baromnak karácsonyra kell a moslék a szájukba

  • Szabó Vera

   Moslékkal a fajtádat táplálja a csúti törpe ! Eddig Simicskát imádtátok, mikor neki is elege lett az orbáni mocsokból, akkor fújjoltok ! Térj észre vén barom !

   • Vajnai Vanda

    Orbánt nem tudta megvenni Simicska, nem úgy mint Vonát, aki eladta a pártját!!
    Már alig van ember aki rászavazna!!
    Minden értelmesebb ember kilépett a pártból, akik nem akarnak Simicska csicskásai lenni!

    • Szabó Vera

     Szerencsétlen agymosott ! Simicska nélkül Orbánc egy nagy senki lenne. Viktor , maga mondta, hogy Simicska a Fidess esze …….ez igaz lehet, mert először ezt a csúti mondta, másodszor, Orbánc hülye mint egy segg ! Orbánc volt Simicska csicskája…..mióta csupa-csupa vadbarommal vette körül magát a buggyantagyú Orbán azóta leáldozóban a Fidess népszerűsége !….. gondold végig, ……rezsiSziszi , Tálai, a kis abortuszmaradék rogánTóni ….az a sok fiatal államtitkár, akiknek együtt sincs annyi eszük, mint a szomszédom macskájának ……….

 • Gyula Szadvary

  A problémák gyökere a Szovjetúnió szétverésében keresendő.

  • Szabó Vera

   A probléma ott kezdődött, hogy megszületett a csúti vályogsoron Orbánc !

 • Andrew Barkanyi

  Lehet hogy mégis jelenteni kellett volna a Lajosról…? 🙂

  • Szabó Vera

   Lajos időben kapcsolt és nem vesz részt a narancsos maffia gaztetteiben !

 • Teca Szij

  Reméljük észhez térnek azok is akik eddig rájuk szavaztak.

 • Dávid Irén

  Na és gondolja bárki, hogy a nyomozó hatóság / szándékos és minden további kis betű is/ majd bűnösnek is találja ezt a szarládát? HÁGÁBAN!!!!! Ott kell feljelenteni, talán akkor elindulhat a nyomozás. Itthon tuti, hogy Gyurcsány lesz a hibás!!

  • Szabó Vera

   Hága a megoldás ! Az igazán nagy gazembereknek ott a helyük. Orbánc egy igazán nagy gazember !

 • Balázs Attila
 • Tóth Erzsébet

  És a nyomozáson kiderülnek az eddig ki nem derült Puch -Simicska korrupciók és lopások 😀

  És majd még inkább előtérbe kerülnek a Gyurcsány és körei féle korrupciók!

  Lajos megint tudat nélküli állapotba itta magát 😀

  • Szabó Vera

   Idióta narancsos liba ………itt a legnagyobb gazember a csúti törpe !

   • Zsuzsánna Szákné Bajnai

    Ennyi idióta narancsos libát. Igaz, Szabó Vera?

 • Tibor Kornéli

  Sajna mielött elindulna a vizsgálat jön a 80.éves Osztrák autós és elüti Simicskát!!!

 • Grénusné Kelemen Erszébet Anna

  ugyan már védi a mentelmi jog !

 • naésaztán

  Nem baj!!!

 • Béla Fekete

  Az is lehet, hogy Orbán gyerekkorában verte a hintalovát. Gyenge kétségbeesett dolog ez.

  • Szabó Vera

   Nem lehetsz ennyire buta Öreg !….pontosan tudtuk mi történt 2006-ban ! Gyurcsány nagyot hibázott, mikor nem tekerte ki a csúti törpe retkes nyakát! ……..vén szottyadt seggű narancsos nyugger !

 • fifike

  Az olajügyek titkosítását is feloldják? A Római-parti ingatlanok, csónakházak eladását is nyilvánossá teszik?

 • Mr. Bell

  LOL

 • László Csaba

  A Cosa Nostra kutya f@sza volt ezekhez képest!!!

 • Andrásné Jutka Disznós

  Mikor volt vagy lesz az RTL-műsorán? látta valaki.

 • vigoro

  Ha ez valóban így történt (amit sejteni lehetett), akkor Simicska ezzel a bejelentéssel 8 évet késett.
  Az első 4 év bizonyára megérte a lelkiismeret furdalást, ha egyáltalán érez ilyesmit.

  • Szabó Vera

   Orbánc hablatyát beszopták az agymosott magyarok ! Nem a szemüknek hittek, hanem a vályogsori suttyónak !

 • Németh Attila

  Ugyan már , egy fostos cigány Gáspárt se tudnak , felelősségre vonni , Farkasról , nem is beszélve ! Becsületes EMBEREKET 10 Ft – ért is meghurcolnak , Cigány vagy , bármit megtehetsz!

  • Szabó Vera

   A narancsos maffia ellen nem könnyű !

 • Sarolta Jándi

  A Fidesz soha nem jutott puccsal kormányra!!
  Mindig is a választók akaratából győztek!
  Ők az országunk demokratikusan megválasztott kormánya, akiket 2/3 -os többséggel választottak meg!
  Az kormányzásuk alatt elért eredményeik, pedig nem a korrupciót bizonyítják!! – annál inkább az ellenzék hazudozását, hazaárulását!!

  • Szabó Vera

   Nem mondom, hogy ritka nagy barom vagy Jándi, mert az agymosott fidess-nyalonc fajtádból túl sok szennyezi hazám levegőjét! A csúti vályogsori suttyó narancsos maffia bandája, már teljesen taccsra tette az országot! Szemét narancsos lotyó !

   • Zsuzsánna Szákné Bajnai

    Megint ez a felemelő stílus.

 • Zsóka Koczka

  Féltem Simicskát…nehogy valami baj történjen most vele.Hiszen volt anno egy juhászunk is 🙁

 • Julius Geonczeol

  Nevetseges a szovjet koztarsasagot Mindszenty 1946-ban megvetozta es ezt erositette meg a Nagy Imre kormany a miert oket kivegeztek. Nem volt mit megpuccsolni csak az eredeti alkotmany szerint kell elni

 • Bernadett Karpenko

  Na csüngős hasú csuti törpe rövidesen üt az órád,remélem rád rohad a műanyag lakat.

 • Kis Molnár Imre

  Nemzetközi Bíróság elé kellene vini az ügyet, ha lesz egyáltalán, mert itthon úgysem lesz igaza a párttal szemben senkinek sem!

 • Kneppel Alexander

  Hócipő?

 • Miki Cy

  baromság, ilyen rémmesékkel bombázni a magyar embereket, na az a bűncselekmény

  • Szabó Vera

   Mikicy ! Vesztésre álltok ! Süllyed a csónakod !

   • Zsuzsánna Szákné Bajnai

    Várjuk ki.

 • Balazs Kis

  Nem Simicskának kell kinyitni a száját , hanem az embereknek kellene venni a fáradtságot , és elolvasni az internetről letölthető Magyar Köztársaság Alkotmányát ,amely jogi dokumentumra esküdött fel az összes , a 2010-es választások alkalmával parlamentbe jutott párt képviselője, az Alkotmányra ! E jogi dokumentum olyan ügyesen lett anno 1989-ben megfogalmazva, hogy törvényesen , csak egy , kizárólag a nép által megalkotott Alkotmánnyal lehet hatályon kivül helyezni ! Orbánék mégis azt mondták 2011-ben , hogy a kétharmados országgyűlési többség felhatalmazta őket az akkor újnak számitó Alaptörvény megalkotásához, ami H A Z U G S Á G! Innentől ismert a történet ! Az Alkotmányos tiltás ellenére megszavazták az uj Alaptörvényt , ami sok más egyéb oknál fogva is , jogilag É R V É N Y T E L E N ! Vagyis csaltak , az ellenzéki pártok meg ” félrenéztek” , hogy a húsos fazék közelében maradhassanak ! Csak nem gondolták volna álmukban sem a képviselők , hogy civilek rájönnek a turpisságra , amit már páran akkor jeleztek 2011-ben , de lerázták és kijátszották őket különböző titkosügynökök és lefizetett civilek segitségével. A képviselők halgattak , az idő telt és közben egyre szélesebb kőrben terjedt a csalás , törvényszegés hire ! Mára már komoly, civilek által szervezett ellenállásá nőtte ki magát a valamikori pár fős létszámú ellenzök tábora ! Jelenleg meg áll a bál , mikor borul a bili ! A civil kezdeményezés honlapja https://alkotmanyos-ellenallas.com/. Itt sok hasznos és érdekes információt szerezhet bárki !

 • Kálmán Tamás

  Nem igazán hiszem, hogy O. V. a Simicskával való összeveszéskor(?) ne számított volna erre, és Simicska bármilyen bizonyítékkal elő tudna állni.
  Talán az egyetlen kézzel fogható bizonyíték az, hogy Soros támogatta 1988-ban az akkori ellenzéket a szocialista állam lebontásában,megbontásában.
  A másik olyan ok, amiért ezt nem a magyar ügyészségen kellett volna megkezdeni az, hogy államellenes összeesküvés ma már a Hága-i Nemzetközi Bíróságra tartozó az emberi jogok egyetemes egyezménye(ENSZ 1949 határozata.M.o. 1954-ben írta alá) valamint az emberi jogok és szabadságok európai egyezménye(1993-ban iktatta M.o. a törvényei közé az Alkotmányban) Hogy ezeket miért nem ismerik-helyesebben használják a kezdeményezők az számomra azt jelenti, hogy ennek komoly jogi akadályai vannak.

 • Janos Dobos

  Gyerekik…:)
  Csináljatok már egy hiteles pártot, hiteles programmal.
  Szerezzetek tömegbázist és le lehet váltani a FIDESZT-t. 2002-ben már a nyugdíjasok leváltották…
  Erre képtelenek vagytok, de a primitív “jóskákat” próbáljátok beetetni.
  Őket lehet, de az értelmesebb ember a jobbat választja az ismeretlen és rosszal szemben. Tehát akkor összesítjük: Simicska beismerte, hogy bűnöző?
  Nem hiszem el!

 • Péter

  Nem semmi…

 • Kiss Béla

  Simicska azt is üzente ,nincs atombombája ,és nem akar öngyilkos lenni sem …Lefordítom :-nem szivárogtatok ki olyan hírt ,bár megtehetném ,amivel veszélybe sodornálak téged Orbán Viktort ,.Ne gondold rólam azt, mert tudom akkor eltennél láb alól ,és én Simicska Lajos nem akarok öngyilkos lenni..

 • Miklós Németh

  A MENTELMI JOGÁT NEM FOGJA KIADNI A FIDESZES MENTELMI BIZOTTSÁG TEHÁT MINDEN VÁD HIÁBAVALÓ!!!

  • Szabó Vera

   Nemzetközi segítség kell !

 • Herczegfalvi György

  A magyar bíróság a Diktor ellen? Hol éltek?

 • György Juhász

  Vanda ,
  forduljál orvoshoz, sürgössen!

  • Szabó Vera

   Vanda egy mocskos fidess-troll ! A CÖF vagy rogánTonyesz propaganda minisztériuma fizeti közpénzből !

 • József Csutorás

  Kedves fidessss szavazók most mire gondoltok??????????

  • Szabó Vera

   A fidess szavazók agyát kilúgozta a fideszes propaganda, gondolkodásra képtelenek !

 • József Csutorás

  Igaz régi hír de legalább frissül.

 • Csákó József

  Ne siránkozatok! Most koncentráljatok április 8-ra!!!Mínden egyes testvér rokon ismerös barát menjen el szavazni!!Ha ezt megteszitek akkor nemkell hágához fordulni!!!

  • Szabó Vera

   A narancsos maffiát / diktatúrát nem lehet demokratikus módon leváltani !

 • Kari Miga

  ISTENEM !!!! ERRE VÁRT A NEMZET, HOGY EZT A SÖPREDÉKET ÉS A BANDÁJÁT KIVÉGEZZE VALAKI MÁR ! ÉS ELJÖTT A NAP !!!!!! BITÓRA VELETEK TRÓGEROK !!!!!!

 • István Gál

  Lehetett tudni, hogy minden eszközt bevetnek Orbán Viktor ellen. Túl fogja élni, és ha jön a kormányváltás, a harmadikat a negyedik Orbán kormány fogja váltani. Jönnek a kárörvendő ballibsik, a magukat független civilnek aposztrofálö senkik, de az emberek józanak, nem dőlnek be ennek a baromságnak. Hajrá Magyarország! Hajrá Orbán Viktor! Nyomhatja az ellenzék a szöveget, de győzni fog Magyarország!

 • Zsolt Sztojcsi

  inkább a kötelet kellene készenlétbe rakni,pár hónapra visszahozni a halálbüntetést számukra

 • Jozsef Pongrácz

  És akkor még Soros nem is lépett.Mert ha Soros lép akkor ugy tönkreteszik gazdaságilag a magyarországot ahogy akarják.Mögötte áll az egész világuralmi elit.

 • Attila Pusztafi

  Nem is kell tréfálni. Ha elkövette bünhŐDJÖN

 • Kovács Annamária

  Simicska attól gyávább. Évek óta csak a száját jártassa. Ha az ő gatyája tiszta lenne nem engedte volna ennyire leamortizálni az emberiséget.

 • István Gál

  Érdekes. Eltűnt a hozzászólásom. Igaz, védtem benne a Miniszterelnök Urat!. Ez biztos úgy lehet, hogy az admin törölte. Nesze neked szólásszabadság.

 • Lupin Gábor

  KAMU ……SOROS PÉNZE AZ EGÉSZ SZUTYKOS KÖCSÖG HAZUDOZÓ KÉPES,MINDENÉRT CSAK HOGY MAGÁVAL RÁNTJA ORBÁNT,DE NEM ESZI A NÉP .KÖCSÖG SIMICSKA.MENNYIT KAPTÁL?.AKKOR IS 2/3 AD TÖBSÉGL ESSZ …..

 • János Virág

  Ítélkezni a meglopott hazai Magyar népnek kell! De kegyetlenül!

 • K REGŐS JUDIT

  Orbánnak a Diktátornak takarodnia kell és valódi elszámoltatást !!!
  Simicska rendes ,hogy kipakol és így már nagyot nőtt a szememben ,mert ha ő nem pakol ki ,akkor ez a szélhámos orbán még mindíg ugathatná a folyamatos hazudozásait, ezért nála ezt is mérlegelni kell !!!

 • Mária Judik

  Na ennek sem lesz igazi hatása, akkor ebben az országban még nagyobb a baj, mint azt eddig sejtettük. Reméljük az igazság kiderül és vége lesz O.V. kiskirálykodásának! Várják őket Szegeden a Csillagban.

 • borsodi nyugger

  Lajos isten szóljon belőled.Ha muszáj kivéd a nép csak ezt a Pszihopata-őrűltet és talpnyaló-mocskait tirhítsuk el.

 • Bartha Lászó

  Arra lennék kiváncsi, hogy a MSZP. és a DK. erre mit reagál !

 • György Viczián

  Álmodik a nyomor……

 • Laszlo Berecz

  Mi kell meg ,h lecsukjak bakker ? Az orszagot mar szetloptak a-z – ig. A kerites miatt orulok, hogy O az elnokunk, csakis ez miatt . Bar ezt is vissza szivom. A migranskotveny ,meg az eu kvota , amit titokban elfogadtak….. Kik ezek a szelhamosok ? Hazudni nagyon tudnak az biztos …..

  • Pal Arady

   És ez CSAK a jéghegy csúcsa. Ezt a 12 ezer milliárdot orbán egyedül verte rá adósságban az országra 2010 óta!!! Gondold meg: mi lett volna ha nem “harcol” az államadósság ellen?? Különben minden idők legnagyobb államadóssága áll fenn jelenleg, és a GDP – vel való hókusz pókusz semmi nem javít a helyzeten.. https://uploads.disquscdn.com/images/532b1ead85155316c92716ac711f6982837a46c5284b48a76e6565104bd7b09d.jpg

  • Szabó Vera

   Sajnos ez a csúti gazember, azzal a csibedrót kerítéssel behülyítette az addig normálisnak hitt magyar embereket! Igaz azt figyelmen kivül hagytátok, hogy eleinte plakátokkal akarta megvédeni a hazát,. A buggyantagyú Viktor, már egyáltalán nem beszámítható és az őt éltető birkák sem !

 • K REGŐS JUDIT
 • horváth margitka

  Mikor?A 80-as években?….Az egész ország erre várt anno !!!( kutyaugatás nem hallik az égig… )a vidéki ember már döntött …senki nem fogja a kezüket a fülkékben( ápr.8.-án). Pont nem Simicska ,Soros félék!Azt sem tudja a vidéki ember mi fán teremnek!….Mindenki olyan bátor lenne mint ,akkor a kollégiumi diákok voltak az áruló nélkül…Soha nem győzött a gonosz ,mert fölülről nem engedik….

 • Zoltán Szőke

  Álmodjatok.Jelen pillanatban csak a Czeglédy Csabához hasonló kishalakat állítják bíróság elé,a nagykutyákról lepereg minden.Ahhoz itt fegyveres puccs kellene hogy Orbánék bukjanak és bíróság elé álljanak.

  • Pal Arady

   Nem puccs. Felkelés.
   Ahhoz viszont itt nincs emberanyag. Egy petárda pukkanásától is szívinfarktust kap a fele nép, a fiatalok meg maximum széklábat tudnak kezelni, lőfegyvert nem..
   A kör ezzel be is zárult. Vége – ezt jól megcsináltuk.. Az unokáinknak.

 • Regőczi Gábor

  Gondolom ez vicc! Most? Egyébként nem ártana…!

 • Eduard Boray

  Annakidején,mikor kollégisták voltak,Magyarországot még Magyar Népköztársaságnak hívták!
  Abban az időben az áriuló Magyar Kommunisa Párt korányozta a bábállamot, amit a Szovjetunió támogatásával hoztak létre. Ezt akarták “megpuccsolni”! Abban az időben mindenki ideaizálta a nyugatot, meg a demokráciát,ami akkor még valóban jobb is volt sok tekintetben,vagy legalább is keletről annak tűnt. Ez, egy pontatlan,demagóg uszitó cikk.

 • kissté

  Gumicsont.Simicska gecizésére átrendeződő “értékek” Hír TV- balra,ATV -a hité,migráncsok,Soros,akkora zavaros,hogy a 2M stabil kormánypárti,röhögve összehoz egy 4/5-öt….Mesteri

 • Piroska Magyar

  file:///C:/Users/Csal%C3%A1d/Desktop/Orb%C3%A1n%20nem%20is%20minisztereln%C3%B6k.html

 • Lajos Mizsei

  Mivel a koleszos szobáról van szó, ez már réges régen elévült.

 • Andorffi Éber

  Na, most ez egy hónapja volt. Mi lett belőle?

 • Anna Kiss

  Gratulálok Simicska úr ! Egy igazi hazafi ezt a puccsot nem hallgathatja el!

 • Vajnai Vanda

  Ezek nevetséges vádak!!
  Ha ezekközül egyet is elkövetett volna, már 1990-ben letartóztatták volna!!

 • sacra et profana

  Micsoda silány, ócska írás ez. Berkecz Balázs, szegény, szédületes zuhanórepülésben van. Az ellenszél meg minden szamárságra ugrik, mint gyöngytyúk a takonyra.
  (Bár ha belegondolok, a zsenialitás feltételezése egy 25 éves intervallum.)