Bíróság elé állhat Orbán Viktor: a vád mindennél súlyosabb

Forrás: nol.hu

Feljelentették őket

Simicska Lajos hosszú idő után megtörte a csendet és hosszú interjúban számolt be az RTL Klubnak arról, miként határozták el annak idején a kollégiumi szobában, hogy gyakorlatilag megpuccsolják a Magyar Köztársaságot.

Mivel a nyilatkozatban elég egyértelmű állítások hangzanak el, könnyen elképzelhető, hogy egy feljelentés megállja a helyét. Erre gondolhatott Berkecz Balázs (az Együtt politikusa), aki a Simicska-interjút követően feljelentést tett a Legfőbb Ügyészségen.

Mint írja:

„Az RTL Klub által készített riportban arra történt utalás, hogy bizonyos személyek 1990 és 2015 közötti tartamban megállapodást kötöttek, hogy szervezetten állam elleni, korrupciós és vagyon elleni bűncselekményeket (maffiaállam létrehozása) követnek el. Az interjúból az is megállapítható, hogy a megállapodásban részt vevők közül egy személy később önként elállt a bűncselekmény illetve bűncselekmények elkövetésétől.”

Ezek már önmagukban is kemény szavak. Ám ha a bíróságon bebizonyosodna, hogy igazak és a Simicska Lajossal készített interjú alátámasztaná őket, akkor mindez jogilag akár az állam elleni bűncselekmények kategóriáját is kimerítené. Ezen belül az alábbi alkategóriák valamelyike (vagy akár több is) szóba jöhetne:

 • az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása
 • az alkotmányos rend elleni szervezkedés
 • lázadás
 • hazaárulás
 • hűtlenség
 • az állam elleni bűncselekmények feljelentésének elmulasztása.

Az ügy súlyával Berkecz is tisztában van, hiszen közleményében így folytatta:

„A nyilvánosságra került súlyos bűncselekmények gyanújára tekintettel, feljelentést teszek ismeretlen tettesek ellen bűnszövetségben vagy bűnszervezet tagjaként elkövetett állam elleni, korrupciós illetve vagyon elleni bűncselekmények miatt és azt kérem a nyomozó hatóságtól, hogy nyomozást rendeljék el és folytassák le. A Legfőbb Ügyészségnél indítványozom azt is, hogy az ügyben nyilatkozó Simicska Lajost és a nyilatkozatban megjelölt Orbán Viktor hallgassák meg az eljárás során.”

Ez lenne a Simicskától régóta várt atombomba? Az oligarcha elhatározta volna, hogy mindent egy lapra tesz fel és bármi áron megdönti egykori szobatársa uralmát? Ő persze tagad, de a szavai másról tanúskodnak. És ez már nagyon komoly szint. Itt már nem lehet tréfálni.

(A esetről bővebben az atv.hu számolt be.)


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata

 • Koroknyai Sándor
  • Futrinka

   Új pártalapítás? Mennyit is adnak érte? Azt hiszem egymillát. Akik ezt teszik, HAZAÁRULÓK!

  • Piroska Bana

   Nem kellene mindíg elóról kezdeni!

 • csipa joska

  Na csúti jönnek számodra a nem kellemes napok, Simicska úr kinyitja neked a börtön kapuit, amit a nép már régen ki akart nyitni neked.

  • Balázs Attila

   A próféta szóljon ki belőled!

  • János Károly

   Sajnos Polt Péter akadály.

   • Delikát Hal

    ő lesz a cella társ

    • István Szolnoki

     Elítélt ellenzékiek közé ültetném.

   • Judit Tóth

    Hága !

   • Bernadett Karpenko

    Ha a csuti törpe nem áll mögötte Polt is repül ,jegy nélkül.

   • Vajnai Vanda

    Polt nem akadálya semminek!! Poltnak vád nélküli feljelentéseket tesz az ellenzék!! Azért egy feljelentésnél, az a minimum, hogy vád legyen!!

    Üres rágalmakat pufogtatnak, hogy lejárassák Orbánt, de az eredmények, nem azt bizonyítják, hogy itt ellopnák az ország pénzét!!
    Most mindre jut pénz!!!

    • Pal Arady

     Ez csak a bábszínházi előadás nézőinek véleménye, akik tátott szájjal hallgatják az ott elhangzó szavakat, és valóságként fogják fel a szemfényvesztést. Mert pénz csak a brutális eladósodásból jut “mindenre” épp csak százezerek élnek mindeközben az indiai nyomor szint alatt, és minden évben százak fagynak halálra! Amit azért nem hajlandó tudomásul venni a nagyérdemű publikum, mert nem a lakásuk küszöbén fekszenek a holtak!!

     Polt pedig ennél sokkal kevesebbért is vádat kellene hogy emeljen ez ellen a horda ellen – de maga is ennek a bűnbandának a tagja. Azért tették oda ahol van, hogy büntetlenséget biztosítson a vajdátoknak.
     És védi is őket nagyon serényen. (Pl egy éjszaka alatt “kinyomozta” hogy a MOL vezér elleni Interpol elfogatóparancs jogtalan, mert a NER tag ártatlan, akkor is ha a néhai Horvát elnök bűntársa volt, akit a közös bűncselekményükért börtönre is ítéltek!!!)

     De szép volt a kísérlet a fényezésre – jár a kenyérjegy!

     • Vajnai Vanda

      Kettőnk közül önnek kellene a realitások talajára lépni!!
      Vagy talán önnek is Mol részvényei voltak és ily fájdalmasan érintette, hogy az Orbán kormány levitte a gáz árát???
      Azok akik halálra fagynak, nem is akarnak változtatni a sorsukon! Van már elég munkahely, menjenek el dolgozni, ahogy mások is teszik és akkor lesz pénzük fűtésre!
      Ugyan is akik eddig fagytak meg azok mind a saját lakásukban lettek a hideg áldozatai. Ital v. betegség miatt nem fűtöttek és nem azért mert Orbán kormányoz! Inkább azt kérdezze ilyenkor hol volt az illető családja?????
      Az Orbán kormányzása alatt a kihűlés és a fagyhalál a harmadára csökkent a Gyurcsány kormányzásához képest!
      A család támogatások, a bér és nyugdíj emelések, a rezsi csökkentés mindenkire vonatkoznak, nem csak egy rétegnek lett jobb az élete!!

     • Pal Arady

      Kedves Vanda, amit Ön itt lepötyögött az nagyon szép, de kár hogy csak PROPAGANDA és a valóság ehhez képest sajnos teljesen MÁS!
      Kezdhetnénk a GÁZ árával, (METI nevű orbanisztáni rablás, amit már a tudományos elit is kínosnak tart) folytathatnánk a gazdaságtól megfosztott, kisepert országgal, ahol NINCS tömegek számára munkahely (a közfoglalkoztatottak százezrei nem statiszták az álláspontomhoz!!) és végezhetnénk azzal, hogy mekkora HAZUGSÁG az, hogy csökkent a fagyhalottak száma (akár a szegényeké ugye?).
      De nem hiszem hogy értelme volna önöcskével erről polemizálni, mert önt jól láthatóan nem érdeklik a tények.
      Hogy azért nem, mert csak propagandát olvas, vagy azért nem, mert nem mer szembenézni azzal, hogy kit imádott (vagy imád) – az az ön dolga.
      Egy viszont biztos- hogy a TÁRGYNÁL maradjunk: az ön vajdája 1990-ben a washingtoni liberális internacionálé alelnöke volt, és annak határozatát hajtotta, és hajtja végre. Az önmagában is hazaárulás, bármit is tesz ehhez hozzá Simicska!!
      Tiszteletem!

  • Kékavian

   ebben csak az a zavaró hogy simicska akit apeh főnőkösködése idején simliskának hivtak bosszúból és nem tisztességből teszi amit, mert amit Orbán tett azt tette 30 éve az összes! Politikailag gazdaságilag stb. Simicska kinek a szekerét tolja vajjon én ezt kérdezném először..a nyugatét a migránsok betelepitésével? Soros szolga vajjon? Mint az összes többi! Nyugati seggnylókák pedig mikor Putyin itt volt rajzottak körülötte is eggyesek…

   • Vajnai Vanda

    Simicska a jobbik szekerét tolja!!
    Mivel Orbánt nem tudta megvenni kilóra!!
    Orbán a magyar emberek érdekét tartotta szem előtt és amikor a reformokat meghozta, akkor azt úgy tette, hogy nem a magyar embereknek fájjon!
    A multikat, bankokat adóztatta meg és a reklám adó nagyon fájón érintette Simicskát az RTL-klubbal együtt, azóta ez a két TV az Orbán megbuktatásán dolgozik!
    A földtörvényben pedig a magyar családi és kis gazdálkodók élveztek előnyt a spekulánsokkal szemben! Ezért 1000 hektár fölött nem jár a nagy gazdaságoknak a földalapú támogatás!
    Ezért lépett szövetségre Simicska a jobbikkal, mert ők simán végrehajtják, amit Simicska diktál nekik! Pedig már most sokkal többe került Simicskának a jobbik, mint amit a Fidesz reformjain veszített!!

  • Pal Arady

   Attól függetlenül, hogy Simicska állítása 1990 óta “nyílt titok” – a washingtoni liberális internacionálé határozatáról van szó, ami a maffiaállamok létrehozását tervezte a világ minden országában – soha nem fog börtönbe kerülni.
   Egyszerűen azért, mert nincs meg hozzá a társadalmi erkölcs, morál, és kellően bátor emberanyag, ami ezt kikényszeríthetné.
   Marad a NER meg orbanisztán… Sajnos.

   • Vajnai Vanda

    és mert, a Fideszben zéró tolerancia van a bűnnel szemben!!
    Nagyon jó, gazdaságilag átgondolt és felépített stratégiával vezetik az országunkat!
    Minden eredményünk jó!Az egész ország épül, szépül, fejlődik!

  • Vajnai Vanda

   Simicska nem tud semmi olyat mondani Orbánról, amiért börtön járna!! – mert Orbánnak olyan ügyei nincsenek!!

 • Istvan Meszaros

  Új korszak kellene,de ki lenne az akiben meglehetne bízni? Orbán jól kezdte a rendszerváltás idején,de kormányra kerülésekor Maffiózó csürhe banda vezére lett.

  • Pál Ambrus

   Jól kezdte mert jól eljátszotta a szerepét mi !? Egy mozdulasta nerm volt igaz ennek a csirkefogónak !

   • Ilona Toldi

    Bizony nem!

   • Kritikuss

    Pontosan igy van! Sosem volt rendes ember. Az első pillanattól kezdve arra törekedett, amit mostanra elért. Velejéig romlott, erőszakos, mocskos ember.

    • Veronika Wágner

     az apja már tudta…..

     • János Károly

      És ő sem különb.

    • Sztupák András

     a cigány az cigány .

     • Terézia Erika Szilágyi

      az égben is!!!

     • János Károly

      És a pokolban is.

    • Gunity Gábor

     Debreczeni József legújabb könyve kapcsán nyilatkozott. Pontosan ezt mondta. Ő jó kapcsolatban volt Orbánnal és egy idő óta tudatosan figyeli nyilatkozatait, politikáját, cselekedeteit. Épp a napokban mondta el, hogy tudatosan épített dologról van szó és ez jól követhető.

  • András Gyenge

   Sose volt egy tisztességes szándék s tetteiben. Szavak szintjén hülyítette, kiket lehetett.
   Egészen a kezdetektől állítottam, hogy a Horváth I. belügyminiszter és veje, aki akkor kollégiumi nevelőtanár volt,- védelme és pátyolgatása álló koleszos haveri banda, aki AKKOR a NÉPKÖZTÁRSASÁG vezetőinek következő generációaként mutatta magát,- SOSE volt korrekt-igaz-őszinte senkihez. Még saját maguk közt SE. És elitől fogva az volt az igaz, amit Orbán egyzer elkottyantott :”Semmi bajom nem volt a szoocialista rendszerrel, csak az, hogy nem MI voltunk a vezetői.”
   Lásd : Fodor Gábor nyilatkozatát, amikor hivatalosan bejelentette távozását a fideszből..

   • Gabor Tamas

    Ez csak szemét ràgalom. Titeket kéne hazaàrulàsért hosszú évekre elzàrni a tàrsadalomtól. A kàrtevöket nem szabad futni hagyni.

    • Miklós Kálosi

     Et teammates sunt, malicious realis populum. Ingenium nemo sine Spiritui sancto, et solus animalium.

    • László Mészár
     • Kékavian

      Az a gond hogy a nemzet valós elitje rég kinyirva azt követő sorok is többnyire, vannak a követők és a betelepültek akik a lakosságot bövitik csupán.

     • Peter Kovacs

      Jöttek làttak gyöztek…

     • László Mészár
     • Vajnai Vanda

      Amikor loptak az országunkban, akkor az nem így nézett ki!!
      Fidesz kormány az elmúlt 7 évben többet költött az egészségügyre, mint az elmúlt 25 évben összesen költöttek!!!! MR és CT gépet is sokat vásároltak! – de valószínűleg mindig lesz olyan, ami még hiányzik!! Az MSZP-SZDSZ kormány 600 milliárdot vont ki az egészségügyből! (ez a pénz hiányzik az egészségügyből) Bezárta a kórházakat, utcára tette az orvosokat! 4000 orvos került az utcára!
      Míg a Fidesz kormány óriási fejlesztéseket végez, bért emel az orvosoknak, nővéreknek, szociális dolgozóknak, védőnőknek, mentősöknek. Háziorvosok praxisonként havi 260 000 Ft. Szakorvos havi 100 000 fölött kapott emelést, nővérek 2019- ig 67 % emelés, mentősök két év alatt 67 % emelés. Fogorvosok 70 % emelés! Szerződéseket kötött a rezidens orvosokkal, hogy ne menjenek el az országból, ha végeznek havi 150 000 Ft. Plusz pénzt ad azoknak, akik hiány szakmát tanulnak havi 180 000 Ft.
      100 milliárd Ft-ot költöttek eszközvásárlásokra (MR, CT, röntgen, ultrahangos készüléket)
      23 új rendelőintézetet építettek! Új szoftvereket vásároltak, hogy gyorsabb legyen az adat áramlás.
      30 új mentőállomást építettek 97-et felújítottak, nem csak az épületet, a technikát is.
      Lecserélték a mentőket!
      Új mentőhelikoptereket vásároltak, ahová kellett leszálló pályát építettek.
      Most építenek egy hatalmas 100 000 m2 1000 ágyas kórházat Kelenföldön és 22 Budapesti kórházat felújítanak.
      160 kórház és rendelő intézet újult meg vidéken!
      TIOP fejlesztések (már lezárták ezt a típusú támogatást)
      Struktúraváltás támogatása a járó- és fekvőbeteg ellátás fejlesztésével, az infrastruktúra és az eszközállomány bővítése, cseréje stb.
      TIOP-224 fejlesztések (27 db)
      Békés Megyei Pándy Kálmán Kórház
      Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház- Rendelőintézet
      Kenézy Kórház Rendelőintézet Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft.
      Fejér Megyei Szent György Kórház
      Szent Borbála Kórház
      Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház Nonprofit Zrt.
      Vas Megyei Markusovszky Kórház Nonprofit Zrt.
      Bajai Szent Rókus Kórház
      Orosháza Városi Önkormányzat Kórháza
      Réthy Pál Kórház-Rendelőintézet
      Halasi Semmelweis Kórház
      Felső-Szabolcsi Kórház
      Kátai Gábor Kórház
      Almási Balogh Pál Kórház Egészségügyi és Szolgáltató Nonprofit Kft.
      Sátoraljaújhely Város Önkormányzat Erzsébet Kórháza
      Magyar Imre Kórház
      Karolina Kórház-Rendelőintézet
      Soproni Erzsébet Oktató Kórház
      Bugát Pál Kórház Egészségügyi Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft.
      Gróf Tisza István Kórház
      Szent Pantaleon Kórház-Rendelőintézet Dunaújváros
      Siófok Város Kórház-Rendelőintézet
      Kanizsai Dorottya Kórház
      Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátó Kp. Hódmezőcvásárhely-Makó
      Markhot Ferenc Kórház
      Zala Megyei Kórház
      Tolna Megyei Balassa János Kórház
      TIOP-226 fejlesztések (72 db)
      Dr. Kenessey Albert Kh-Ri
      Békéscsaba Dr. Réthy Pál Kórház – Rendelőintézet
      Gyula Békés Megyei Pándy Kálmán Kórház – Dr. Réthy Pál Kórház -Rendelőintézet
      Bonyhád Városi Kórház-Rendelőintézet
      Celldömölk Kemenesaljai Kh.
      Csorna Margit Kórház
      Debrecen Kenézy-DEOEC
      Dombóvár Szent Lukács Egészségügyi Nonprofit Kft.
      Edelény Koch Róbert Kórház
      Kazincbarcika Kórház Nonprofit Kft.
      Eger – Mezőkövesd Markhot Ferenc Kórház Kft.
      Esztergom Vaszary Kolos Kórház
      Hatvan Albert Schweitzer Kórház Nonprofit Kft.
      Hévíz Szent András Reumakórház
      Keszthely Városi Kórház
      Makó Csongád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ Hódmezővásárhely – Makó
      Jászberény Szent Erzsébet Kórház Nonprofit Kft.
      Kecskemét Bács-Kiskun Megyei Kórház
      Kaposvár Kaposi Mór Oktató Kórház és Marcali integráció
      Komárom Selye János Kórház
      Komló Egészségcentrum Nonprofit Kft.
      Miskolc BAZ Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház
      Mohács Városi Kórház
      Mosonmagyaróvár Karolina Kórház – Rendelő Intézet
      Nagyatád NagyatádMed Nonprofit Kft.
      Pápa Gr. Esterházy Kórház és Rendelőintézet
      Pásztó Margit Kórház
      Salgótarján Szent Lázár Megyei Kórház
      Siklósi Kórház Nonporfit Kft.
      Soproni Erzsébet Kórház-Soproni Rehabilitációs Gyógyintézet
      Székesfehérvár Fejér Megyei Szent György Kórház és Mór Város Kórház-Rendelőintézet
      Szentes Csongrád Megyei Dr. Bugyi István Kórház
      Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház és Rendelőintézet
      Szolnok Megyei MÁV Kórház rendelőintézet
      Markusovszky Egyetemi Oktatókórház
      Tapolcai Deák Jenő Kórház
      Tata Árpád-házi Szent Erzsébet Szakkórház és Rendelőintézet
      Tatabánya Szent Borbála Kórház
      Sárvári Kórház
      Szent Pantaleon – Dunaújváros
      Felső-Szabolcs Kórház – Kisvárda
      Mezőtúr Kórház
      Parádfürdői Állami Kórház
      Kátai Gábor Kórház – Karcag
      Csolnoky Ferenc Kórház – Veszprém
      Orosházi Kórház
      Mátrai Gyógyintézet – Mátraháza
      Állami Szívkórház Balatonfüred
      Gróf Tisza István Kórház – Berettyóújfalu
      Kanizsai Dorottya Kórház – Nagykanizsa
      Batthyány Kázmér Szakkórház – Kisbér
      Zala Megyei Kórház – Zalaegerszeg
      Veszprém Megyei Tüdőgyógyintézet – Farkasgyepü
      Szent Rókus – Baja
      Pécsi Tudományegyetem
      Szegedi Tudományegyetem
      Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum
      Vas Megyei Markusovszky Kórház, Egyetemi Oktatókórház
      Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház
      Békés Megyei Pándy Kálmán Kórház
      Bács-Kiskun Megyei Kórház
      Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktató Kórház
      Petz Aladár Megyei Oktató Kórház
      Jász-Nagykun Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház és Rendelőintézet
      Szigetvár SzigetvárMed Nonprofit Kft.
      Nagykálló Sántha Kálmán SzKh NpKft.
      Miskolc MISEK Nonprofit Kft.
      Kiskunfélegyháza Városi Kórház, Rendelőintézet, Gyógyfürdő és Rehabilitációs Közpomt
      Kalocsa Szent Kereszt Kórház
      Hódmezővásárhely Erzsébet Kórház és Rendelőintézet
      Fehérgyarmat Szatmár-Beregi Kórház, Gyógyfürdő Nonprofit Kft.
      Mátészalka Területi Kórház Nonprofit Kft.
      TIOP-227 fejlesztések (5 db)
      Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház
      Kecskeméti Gyógyintézeti Központ
      Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház
      Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház
      Petz Aladár Megyei Oktató Kórház
      A Fidesz egy tönkre tett eladósított országot vett át! Az is csoda, hogy a csőd széléről visszahozták. Nem a Fidesz kormány az aki nem tett eleget a egészségügyért! Aki nem tett eleget az országért!- nagyon is sokat tett minden területen!

     • Vajnai Vanda

      Ne az ellenzéki hazugságoknak higgyen, hanem a tényeknek! Összefoglalom nagy vonalakban mi minden tettek az elmúlt 7 évben a Fidesz kormány. A csőd széléről hozták vissza az országot, amit üres kasszákkal vettek át, és hatalmas államadóssággal 81%, ami most 72 %!
      Kifizették az IMF hitelt. Az országot gazdaságosan működtetik, miközben fizetik az előző kormány által felvett hiteleket, azok kamatát.
      Az inflációt alacsonyan tartják! Mivel tartósan 3% alatt volt a hiány, így kikerültünk a túlzott deficit eljárás alól, aminek köszönhetően több ezer milliárd Ft uniós pályázati pénz lehívására lettünk jogosultak.
      A hitelminősítők folyamatosan emelik a státuszunkat, elértük a „bóvliból”, a „befektetésre javasolt” címet.
      A lakosság helyett a bankokat, multikat adóztatták meg!!
      A Franciáktól átvették az Erzsébet utalvány készítését és az ebből maradó haszonból a rászorulók nyaralhatnak. (évente 250 000 fő)
      A multik helyett 5400 magyar család kapta meg a dohányértékesítési jogot! (csak jogot és senki nem kapott dohányboltot és senkitől nem vették el a trafikját sem)
      A minimálbért megemelték 75000 Ft-ról 127 500 Ft-ra. (jelentős emelést még mindig csak a Fidesz tett). Csökkentették a személyi jövedelemadót 32%-ról 15%-ra, így a túlóra és egyéb juttatás díját nem viszi el az adó, van értelme többet dolgozni.
      Megvédték a nyugdíjak vásárló értékét, minden évben infláción felül emelték a nyugdíjakat (eddig 28,5 %). A nők 40-év munkaviszony után nyugdíjba mehetnek.
      A 25-30% rezsi csökkentés minden család kiadását érinti.
      22 közüzemi céget vásároltak vissza, amit az előző kormányok adtak el.
      MUNKAHELYEKET TEREMTETTEK!! Az új munkahelyek száma 750 000-rel nőt, már sok helyen munkaerőhiány van!!!
      Nagy fejlesztés alatt van a MÁV, sín cserék vannak folyamatban 1200 km. Új állomások épülnek, a régi állomásokat felújítják (70 állomást), új mozdonyokat, vasúti kocsikat vásároltak, új vasúti hidakat, átjárókat építettek. A pályák mellé zajvédők készülte. Felújítják a HÉV-et, a Kelenföldi pályaudvart átalakítják.
      A tűzoltók új tűzoltó autókat kaptak, új felszereléseket, új ruhákat, fizetésüket megemelték.
      A rendőrség létszáma 5000 fővel bővült most plusz 3000 főt toboroztak, a fizetésük emelkedett, a rendőrautókat lecserélték, az épületeket felújították, térkamerákat telepítettek! Új börtönöket építenek 8 db! Bevezették a 3 csapás törvényt!!!
      A honvédség létszámát és fizetését szintén megemelték, hadi eszközökre is többet költenek a NATO kérésére. Most bővítik a létszámot 1300 fővel.
      Az egészségügyben az összes vidéki kórházban volt fejlesztés (160), most a fővárosi kórházak következnek, 30 új mentő állomás épült 97 mentőállomást felújítottak, új mentőhelikopterek, új sárga mentők és új ambuláns kocsik kerülte a felújított mentőállomásokra!
      100 milliárdért új eszközöket vásároltak, röntgen gépeket, MR, CT, ultrahangos készülékeket. Az egészségügyi dolgozók fizetése jelentősen emelkedik, folyamatosan nő!
      Csökkentették a gyógyszer árakat. Folyik az egészséges életre nevelés, rendszeres egészség megelőző vizsgálatokat vezettek be. Több 10 ezerrel nőt a rendszeresen sportolók száma és a sportban elért jó eredmények is megvannak. 800 000 gyerek sportol!
      Fordítanak pénzeket a kutatásokra-fejlesztésekre.
      Újból van élelmiszer minőség ellenőrzés!
      22%-al csökken a fontosabb élelmiszerek ára!!!
      A tanároknak életpálya modellt vezettek be, 520 iskolában volt felújítás, és építettek újakat is. Most 25 iskola, tornaterem, tanuszoda építése folyik. Átírják, átdolgozzák a tananyagokat. A könyveket ingyen adják és az étkezés is ingyenes a diákok nagy részének, még a szünetben is! Egységesítették az iskolákban a tankönyveket, nem kell új könyveket venni iskola váltáskor és mindenki ugyan azt tanulja – ugyan azzal az eséllyel indul a felvételin. Az állami nyomda készíti a tankönyveket, ezáltal azok ára is 25 %-al csökkent.
      Támogatják a gyerekes családokat, a családi pótlékon kívül gyerekenként 10-15000 Ft adókedvezmény adnak, 3 gyerek esetében 99000 Ft/hó.
      Visszaállították a GYES-t 3 évre, bevezették a GYED –extrát, megemelték az anyasági segélyt.
      Újból van szocpol (CSOK) a lakásvásárlásokhoz.
      A nagyvárosok a Modern Városok program keretében nagyobb összegeket kaptak fejlesztésekre, ki mire kért, arra kapta. (A nagyváros belső tereit felújították. Középületeket, iskolákat, óvodákat, bölcsődéket, orvosi rendelőket újítottak fel. Ipari parkok, uszodák, utak épülnek, nő a munkahelyek száma….)
      Fejlődik a közlekedés megépítették a 4 metrót, a 3 metrót felújítják. Lecserélték a járműparkokat új kék buszok vannak a fővárosban (a jövőben 1000 új busz csere lesz évente), új villamosokat vettek, új villamos pályákat építettek, azokban a nagyvárosokban is, ahol villamosok közlekednek (2-es villamosok).
      Folyamatos felújítások, fejlesztések alatt vannak az utak, a cél, hogy a határig érjenek el a fő utak, rengeteg körgyűrű épült, sok kerékpárút.
      Felújítják a turista utakat és a turista házakat 160- at! Kerékpár utak készülnek a turistáknak is.
      Árvízvédelem több új víztározót építettek (6), új gátakat a Tisza és Duna mentén. Megvédték a Duna-partiak házát a nagy árvíztől! Felújították a régi gátakat.
      A lakosság kényelme érdekekében 190 új kormány ablakot nyitottak! Csökkentik a bürokráciát. Csökkentették az okmányok és illetékek költségét.
      Átvállalták az önkormányzatok adósságát!
      Megépítették a Nemzeti Színházat, felújították az Erkel színházat, most az Opera következik! Az Operában a fiataloknak kedvezményes előadásokat tartanak. Több mint 35 ezer bérletes jár az Operába. Nagyon sok ingyenes kulturális műsor van ország szerte.
      Sikeresen működik a filmgyártás!! (36 év után 2. OSCAR)
      A műemlék védelem keretében felújításra került a Műjégpálya, Vigadó, Zsinagógák, Ludovika, Zeneakadémia, Várkert bazár, Mátyás templom, Wellish-palota (Igazságügyi Minisztérium épülete), ….. Nagy beruházások lesznek a Ligetben, az Állatkertben, a Várban.
      Több műemléket visszavásároltak, amik felújításra várnak. Felújították az első világháború emlékhelyeit. Emlékművekkel adóztak a második világháború áldozatainak.
      Felújításra került még a Kossuth tér, Erzsébet tér, Széll Kálmán tér, Ferenciek tere, …… szinte az összes nagyobb tér és az alábbiak:
      – Parlament és annak esti kivilágítását,
      – Olimpiai park, Bálna, Tüskecsarnok
      – Palota Negyed és szinte az egész 8. kerület!
      – A Margit-szigetet teljesen felújították (Zenélő szökőkút, virágok)
      – Sikló és környéke………..
      Épült 5 gyönyörű stadion és új uszoda, amik versenyek megrendezésére is alkalmasak.
      Amit még ez előző kormány hagyatékaként fizettek ki:
      Kártalanították a vörös iszap károsultjait (új házakat kaptak). Kifizették Bajnai libás károsultjait. A tűzoltók MSZP kormány alatt kifizetésre nem került túlóra pénzét. Visszafizették a vállalkozóknak a MSZP által jogtalanul elvett ÁFÁ-t.
      A devizahitelesek 4-5 mentőcsomagot kaptak, kilakoltatási moratóriumot rendeltek el, családvédelmi program indul az érdekükben. 1000 milliárd került át a deviza hitelesekhez a forintosításra, ezáltal átlag 20%-al csökkentek a törlesztő részletek.
      Kerítést építettek a határra, megvédtek minket a migránsoktól!
      Megrendezték a Vizes VB-t!
      Megkezdték az ország iparosítását már 20 ipari vállalatot adtak át!

  • Sztupák András

   egy cigány semmi féle képen nem kell , de azokba nem is lehet megbízni !

   • János Károly

    Lásd Farkas Flóriánnal milyen barátok,egy fajta.

  • Miklós Kálosi

   Jól kezdte?Ugyan már, hiszen ez aljas szándékból elkövetett államcsiny. Ez a világon mindenütt, még a fejlődő országokban is bűncselekmény, nemhogy itt.Mit kezdett jól? A csalás , árulás, az ügynökmúlt, az már semmi, miközben ha az utcán vizelsz letartóztatnak. Na menjen már a francba a jól kezdte dumával.

  • alterego

   Az elején is tolvaj volt. Székház.

  • latyapatya

   Kiben lehetne megbízni? Lehet, hogy senkiben (azért tudnék választani!), de bárki JOBB LENNE ennél a gazembernél. Bárki! Még az ördög sem ilyen aljas geci.

   • Vajnai Vanda

    Senki nem lenne jobb náluk!
    Nem véletlenül áll 53 %-on a Fidesz a népszerűségi felmérések alapján!
    Aki lát a szemével az látja az eredményeket!
    Aki gondolkodik az eszével, az tudja, hogy milyen állapotban vették át az országot, honnan indultak és mit értek el!
    Természetesen az ellenzék szeretne kormányra kerülni, ezért hazudoznak mindenféléket a kormányról! Nem kell elhinni az üres rágalmakat, csúsztatásokat, féligazságokat.
    AZ országunk szépen halad és egyre jobb lesz minden!!
    NEM SZABAD VISSZASEGÍTENI AZOKAT A HATALOMBA, AKIK TÖNKRE TETTÉK AZ ORSZÁGOT!!!!
    AZOKAT, AKIK AZ ORSZÁGOT 21 000 MILLIÁRD ÁLLAMADÓSSÁGGAL ADTÁK VISSZA A FIDESZNEK!!
    AKIK KORMÁNYZÁSA IDEJÉN A MUNKANÉLKÜLISÉG 12 % KÖZELÉBEN VOLT!
    AKIK 300 %-AL EMELTÉK A GÁZ ÁRÁT, AKIK 200 %-AL AZ ÁRAM ÁRÁT!
    AKIK BEZÁRTÁK A KÓRHÁZAKAT, ISKOLÁKAT, UTCÁRA TETTÉK AZ ORVOSOKAT, TANÁROKAT!!!
    AKIK ELADÓSÍTOTTÁK AZ ÖNKORMÁNYZATOKAT, MERT A TANÁROK FIZETÉSÉT FELEMELTÉK, DE NEM ADTAK HOZZÁ PÉNZT, NEM EMELTÉK NORMATÍVÁT!
    AKIK MIATT AZ ORSZÁGUNK BÓVLI KATEGÓRIÁBA KERÜLT ÉS TÚLZOTT DEFICIT ELJÁRÁS VOLT AZ ORSZÁGUNK ELLEN!!
    AKIK MELLÉ SZAKÉRTŐ KORMÁNYT KELLETT FELÁLLÍTANI!
    AKIK HAGYTÁK DEVIZAHITELBEN ELADÓSODNI A LAKOSSÁGOT!
    AKIK KIÁRUSÍTOTTÁK A NEMZETI VAGYONT ELADTÁK AZ ENERGIA SZOLGÁLTATÓKAT (Pécsen még a vizet is eladták a franciáknak)I!!!….

    Ebből a helyzetből Fidesz kormány húzta ki az országot! Nem nulláról, hanem mínuszból kellett indulniuk!! Ennek ellenére a Fidesz kormányt azok mocskolták leghangosabban a kormányzásuk elején akik ennyire tönkre tették! Hogy magukat mentsék a Fidesz minden intézkedését negatívnak, rossznak állították be!!! PEDIG AZ EREDMÉNYEK A FIDESZT IGAZOLJÁK!

   • Vajnai Vanda

    A jobbikról is írok néhány szót! Vona felelőtlen hazudik, üres rágalmakkal vádolja most is a kormányt! Üres ígéretekkel hitegeti a választóit!

    Vona nem szavazta meg a kötelező kvóta miatti alkotmány módosítást, annak ellenére sem, hogy ő maga jelentette ki, hogy aki azt nem szavazza meg az hazaáruló, utána futkosott fűhöz-fához, hogy már megszavazná!
    Nem szavazta meg a nők 40 éves munkaviszony utáni nyugdíjazást, most pedig már a férfiakat is elküldené nyugdíjba, pedig azt még nem bírja el a nyugdíj kassza! (ők sokan vannak)
    Aztán nem szavazta meg novemberben a 2017-es minimálbér emelést, rögtön utána kitalálta a béruniót (pedig az uniós bért még nem tudnák kitermelni a vállalkozók).
    Most, hogy lemocskolták a nyugdíjasokat, most nekik ígér fűt-fát!
    Aki ennyire nem tudja, hogy mit akar az, hogy vezetne egy országot, ott elsőre tudni kell a helyes utat!!!!

    A plakátok ügyében az ÁSZ helyesen járt el, az ÁSZ -nak az ellenőrzés a dolga!!- nem kell hozzá a Fidesz kérése, biztatása vagy engedélye!!
    A jobbik 2014-es törvényt nem tartott be, nekik ezt a törvényt tudniuk kellett!! Azok után pedig, hogy szinte féléven át minden média azzal foglalkozott, hogy a Jobbik évi 500 ezer forintos juttatásából, hogyan telt közel 2,5 milliárdos plakát kampányra, nem volt furcsa, hogy az ÁSZ ellenőrzést tartott náluk.
    Augusztusban jelezték az ellenőrzést, ennek ellenére a jobbik nem szolgáltatott adatot, csak akkor amikor ősz elején az ÁSZ -átadta az az ügyészégnek a vádat!
    A jobbik sem áll a törvények fölött, neki is be kell tartani a törvényt!

    A Fidesz népszerűsége, most 53 % a jobbiké 19% kell a Fidesznek félni a jobbiktól???
    34 %-al vezet a Fidesz a jobbik előtt!!!
    Úgy hogy ez megint egy üres vád a Fidesszel szemben, hogy a Fidesz akarja őket lesöpörni! mert fél a jobbiktól Ráadásul még nemzetközi tájékoztatót is tartott a jobbik egy jogos ÁSZ- büntetésről!!! -amiben magukat a diktatúra áldozatának állítja be!!! EZ A JOBBIK!!

  • Vajnai Vanda

   Orbán nem maffiózó! Azok üres rágalmak, amiket az ellenzék állít róla!!
   Az országunk fejlődik, épül szépül!- ez a lényeg!! A bérek nőnek, a munkahelyek száma nő! Az árak csökkennek! A családokat támogatják!

  • Vajnai Vanda

   Semmi baj az Orbán kormánnyal, az ellenzék hazudozik!!! Hiszen rengeteg fejlesztés történt az országban! -de az ellenzéknek a Fidesz lejáratása a célja!!
   Azért szeretem a Fideszt, mert amikor a sok ellenzéki újságíró és blogger azt írja, hogy lopnak, akkor ők megrendezik a hazai történelem egyik legnagyobb sport eseményét, másnap megint írja a balfácán, hogy lopnak, másnap több pénz jut tankönyvre, megint jön hogy lopnak, másnap több pénz jut gyermekétkeztetésre, megint jön hogy lopnak, másnap több támogatás jut lombikprogramra, megint jön hogy lopnak, másnap több száz mentőautót vesz az állam, megint jön, hogy lopnak, másnap jön, hogy több támogatást kapnak a dawn kórosok, megint jón hogy mindent szétlopnak, másnap jön, hogy több tucat balatoni strand újul meg, de nem adják fel, megint jön hogy lopnak, másnap, hogy sokkal több béremelést kapnak a mentősök, de másnap megint jön, hogy lopnak, erre jön hogy sokkal többet fordítanak bölcsőde építésre, megint jön hogy lopnak, erre jön, hogy majdnem kétezer buszt vesz az ország, de nem adják fel, lopnak, erre jön egy ezer milliárdos nagyságrendű városfejlesztési program, de folytatják, lopnak, erre másnapra ingyenessé teszik a közműbekötést országosan, másnap újra lopnaklopnaklopnak, erre ingyenessé teszik a nyelvvizsgát 35 éves korig és ingyenesség a második szakmát, de tovább folytatják, hogy lopnak, erre csökkentik a hal Áfa kulcsát, az internetét a társasági adót, a kisvállalkozói adót, a munkáltatói járulékot, de tovább folytatják, aztán megtoldják kétszázmillióval az oktatásra fordított összeget, másnap megint sivalkodnak, hogy lopnak, erre kifizetik a háromgyerekes teljes a kétgyerekes fél diákhitelét és a háromgyerekesnél még 1 milliót a devizahitelből, de nem adják fel, ellopnak mindent, másnap jön, hogy tovább tart és több lesz a diplomás gyed, és nő a családi adókedvezmény, de eljön az újabb nap, lopnak lopnak, aztán másnap jön, hogy kiterjesztik a csokot, de ez se jelent semmit, lopnak lopnak, aztán jön több száz orvosi rendelő, felújítás, kórházak felújítása, helikopter leszálló, új mentőállomások, de aztán megint csak lopnak, erre két év alatt emelik több mint 200 ezerrel az orvosok fizetését, de aztán újra, hogy lopnak, erre betol az állam 1500 milliárdot (nem milliót, milliárdot!) vasút fejlesztésre, nem számít lopnak, másnap jön 300 milliárd turisztikai fejlesztésre, de nem baj, lopnak, másnap 210 milliárd a gazdáknak, szarjunk bele ne adjuk fel lopnak, másnap kifizetik Gyurcsány 18 milliárd büntijét, de akkor is lopnak, erre kifizetik az IMF hitel utolsó részletét, mit sem számít, lopnak, erre ingyen tűzifát osztanak, lopnak, csökkentik az SZJA-t lopnak, erre jön pár száz milliárd a fővárosi kórházakra, lopnak, másnap jön a 30%-os emelés a vasutasoknak, de még mindig lopnak, erre megemelik a határt védők bérét, de akkor is lopnak, másnap emelik a honvédelmi kiadásokat, lopnak, másnap 13 modern új busz a BKV-nak és BKV béremelés amivel mindenki elégedett, de lopnak, aztán jön hogy 7000 milliárddal(!!!) nőtt az állami vagyon, lopnak, de visszavásároljuk a SEUSO kincseket, lopnak, de jut 40 milliárd Kolontár újjáépítésére de akkor is lopnak, ez van beprogramozva, hogy ellopnak mindent, másnap jön, hogy tovább erősödött a gazdaság, lopnak, másnap, hogy felminősítették az országot és hónapról hónapra jobb kilátások a nemzetközi elemzőktől, lopnak, másnap kikerülünk a túlzott deficiteljárás alól, lopnak, másnap jön hogy rekord alacsony az ország devizaadóssága, lopnak, lopnak lopnak…
   Reménytelen egy társaság…
   /Demeter Bersényi írása/

 • Szedlák Sándor

  Hol van az az ügyészség aki ezt felválalná???

  • Ferenc Wesszel

   BIZTOSAN VAN! AZ ÜGYÉSZT IS PERBE FOGHATJÁK!

   • Gizi néni

    Romániában,de nem nálunk. Polt,Pintér,REMÉNYTELEN VÁLLALKOZÁS SAJNOS

   • Sztupák András

    hol a marson , de nem itt . polt papa inkább kezét , lábát hagyná levágatni mint , hogy perbe fogassa őket .

  • Kálmán József Szentiványi

   Polt majd elsikálja!

   • Simon Erika

    Ettől tartok én is! Polt is ugyanúgy benne volt mindenbe a kezdetektől fogva! Sohasem fog Orbán ellen fordulni! Csak akkor fog mindez menni, ha Polt is lekerül a legfelsőbb ügyészi posztról!

  • katja

   Amíg Polt Péter a főügyész???? 😛 🙁

  • Evelin Kiss

   A markukban…

 • Ágnes Bíró

  Ugyanúgy nem lesz következménye, mint eddig bármilyen gazságuknak.

 • Lali Schild

  Kiváncsian várom vajon kiderül e az igazság??????????

 • Jani.

  Szedlák Sándor Hát nem Berlinbe fogják Vizsgálni,Ez már biztos,

 • Márton Gold

  Na ez jó hír! (y)

 • György Pados Mészáros

  Az elkövetés idején érvényben volt törvények hogyan szankcionálják a cselekményeket?

  • Tóth Róbert

   Az elkövetés nem akkor történt, amikor elhatározták, hanem most történik folyamatosan évtizedek óta. Ahogy Gyurcsány sem akkor követett el szemétségeket, amikor arról beszélt (és kiszivárogtatta a saját beszédét), hanem amikor megtette a szemétségeket. Ebben az országban örökké a pofázásból lesz balhé, sosem a tettekből.

   • János Kokos

    ” Ahogy Gyurcsány sem akkor követett el szemétségeket, amikor arról
    beszélt (és kiszivárogtatta a saját beszédét), hanem amikor megtette a
    szemétségeket.” Te ennyire egy szar, Gyurcsány fóbiás gyökér vagy, vagy a fidesz ennyit fizet érte? Mégis mik azok a bűnök, amit Gyurcsány elkövetett? Tán csak az a bűne, hogy hitt a körülötte lévő szili katalin féle fidesz bérenc hulladékokban, akik az anyjukat is megbasznák 20 Ft-ért. A ki szivárogtató nem más volt mint szili katalin. Már akkor is mondogatták a nevét. Ha nem csak a fidesz szennyet olvasnád, akkor lehet, hogy hallottad volna.

    • Fly

     A kiszivárogtató az azóta -talán nem véletlenül- meggyilkolt Rózsa-Flores Eduardo volt. Aki pedig nyilvánosságra hozta, az pedig Brády Zoltán, aki élete legnagyobb tévedésének tartja ezt…

     • noprofi

      forrás?

 • Ferenc Wesszel

  IGAZ M A G Y A R BÍRÓSÁGOT! A haverokat ki kell zárni!!!

  • János Radnai

   Ferenc Ha igaz a mondás meghalt Mátyás Király oda az igazság .

 • George Sz

  hol a videó az interjuról?

  • Simon Erika

   Meg van én tegnap és ma is meghallgattam, csak nagyon szakadozott a felvétel, biztosan zavarta valaki, de így is érthető! Ott van a facebookon a hírcsatornába!

 • Kálmán József Szentiványi

  Majd Polt ezt is elsikálja! Nincs már független bíróság!

  • katja

   Ehhez a Polt már kevés lesz!!! REMÉLHETŐLEG! 😛

   • Simon Erika

    A próféta szóljon Önből! Bár kevés lenne ehhez Polt, akkor még van remény!

  • Por Öcsi

   Ez mehet egyből HÁGÁ-ba !!
   nem kell pohé petya !!

   • Kenyeri István

    Talán ő is be veszi a fioláját a tárgyaláson.

  • Árpád Fiai

   Sosem volt.
   Nem tűnt még fel,hogy 90től kezdve minden kormányváltáskor el lehetett volna számoltatni, de sose tette egyik se.

   • Wincs Eszter

    Azért mert mint tudjuk, “holló a hollónak…”

 • Attila Fábián

  Elsüllyeszti az ügyészség.

 • Wincs Eszter

  Nem fog ülni. Nincs ki elítélje. A hagyón kívül egy politikus sem ült. Sajnos. Pedig az összesnek kaptárban lenne a helye.

  • Anahita2030

   Hagyó sem ült, csak előzetesben volt a nyomozás során 9 hónapig – egyébként ártatlanul.

   • Tóth Róbert

    Hagyó, mint ártatlan… Hogy háttéralkuk miatt szándékosan szar munkát végez az ügyészség, attól Hagyó nem lesz ártatlan.

    • János Kokos

     De attól sem lesz bűnös, hogy te bizonyíték nélkül vádolod.

   • Wincs Eszter

    Kimosták a nyomorultat. Addig csűrték-csavarták míg kiderült hogy ártatlan. Pedig nem az.

  • Attila Gyöngyösi

   Neked is!

   • Wincs Eszter

    Ha nem tudsz értelmeset hozzászólni, akkor inkább kussolj!

  • Andrew Barkanyi

   Azért volt az MNV is ? Tátrai-Császy! Most is ülnek! (utóbbi fideszes is volt)

   • Wincs Eszter

    Helyes! Mindenki, ahová való.

  • alterego

   Tátrai Császi?

   • Wincs Eszter

    Ezek ülnek? Nagyon jó! Tévedtem. Bocs.

 • csoknyai.geza@gmail.com

  ..orbán 1989 ben a Nagy Imre temetése idején elmondott beszédében ,mondotta “ruszkik haza”” ezt a mondatot 1956 okt 23 án ,a Egyetemisták fogalmazták meg a a 12 pontjukban ,,s ez volt az első pont !! ruszkik haza”” akkor Budapest utcáin már a NÉP-is skandálta ahogy vonultak az Országház elé!! én is Vádolom orbánt ,hogy 1989 ben elmondott mondatát az 1956 -os Hőseinktől Lopta el ,Akik Vérüket Adták a Magyar Szabadságért !!s ez a gazember orbán magáénak tudatta!!

  • Kritikuss

   Ráadásul, akkor már 3 hónappal korábban, áprilisban megkezdődött a szovjetek kivonulása az országból!! Tehát nem Orbán felszólitására mentek ki, de a mai napig ezt hiszik sokan, mert igy kommunikálták.

   • Por Öcsi

    Ezek még a történelmet is átirnák saját szájuk ize szerint Dagadt törpe Nagy Magyar Egyénisége Horty Akkor mit várunk ??!!

   • Tóth Róbert

    Már ne haragudj, de aki elhiszi, hogy egy 40 kilós 170 centis szakállas gyerektől megijed Oroszország és gyorsan hazamegy, ott komoly problémák vannak. (Na jó, kicsit álnaiv voltam. Tényleg sok ilyen hülye van.)

    • noprofi

     170 cm?

    • János Radnai

     Róbert De még mennyi .

   • Gizi néni

    Bátran belerúgott a döglött oroszlánba

  • Andrew Barkanyi

   1956 okt. 16.-án ( a MEFESZ megalakulásakor) Szegeden fogalmazták meg először . Az orosz nyelv kötelező oktatásának az országos megszüntetésével kezdődőtt!

 • katja

  ÁLLHAT?????? 🙁 Már rég a börtönben lenne a helye az egész pereputtyával, és hordudvarával együtt… – TELJES VAGYONELKOBZÁS UTÁN!

  • Por Öcsi

   Utána SZIBÉRIA !!%

   • Ahogy a dolgok állnak, nem Szibéria lesz ebből, hanem Ibéria 🙁

   • Peter Kovacs

    Vendégségbe a baràtjàhoz, akit kidobott az ajtòn…Jòl kidobta…

  • János Károly

   Ezért kell a Jobbikra szavazni!!!

   • noprofi

    A Jobbik ugyan miben lenne különb a fidesznél?

    • akikol

     mindenben te ökör

     • noprofi

      erős érv

    • János Károly

     Abban hogy bíróság elé álíitaná őket,

     • noprofi

      Azon kívül: mi van a kirekesztő politikával, az EU-ellenességgel, az orosz barátsággal stb?

   • Tibor Illés

    Cseberből vederbe?

   • Margit Orszagh

    János Károly! Te sem leszel már hülyébb!!!!!!

    • János Károly

     Miért?

     • János Károly

      Megnéztem a commentjeit,tele vagy epés megjegyzésekkel. Hajrá!!!!!!!

    • János Károly

     Margit,valami nincs rendben othon?

   • József Schlay

    Csöbörből vödörbe ????

   • Sztupák András

    vona is cigány , 1-2-év és máris ugyanott tatun mit orbanisztánnal !

    • János Károly

     Ne bántsd a Vonát,Ő az egyetlen esélyünk.

     • Béla Mészáros

      Már csak egy FASISZTA hiányzik nekünk, PÚP A HÁTUNKRA !!!

     • Krisztián Galambos

      Fasiszta te héber kutya! Itt soha nem voltak fasiszták!

     • Pal Arady

      Csak az orbán kormány fasiszta.
      Az ellenlábasai is fasiszták vagy nácik. (Az MSZP munkássága nélkül soha nem jöhetett volna létre ez a fasiszta jogrend)

     • Evelin Kiss
     • Peter Kovacs

      Elég baj…Kutyàbòl nem lesz szalonna.Majd összeirja a Parlamentbe a zsidòkat…

 • Qputyin

  Szerintem Simicska finoman lájtos üzemmódban adagolja mondanivalóját. A tömény adatokat ráér március idusára bedobni.

  • noprofi

   jöhetnek lassan a bankszámla-kivonatok,

  • Andrew Barkanyi

   kis mértékben orvosság ..nagymértékben gyógyszer? 🙂

 • Fritz János

  RTL-akkor is hazudik ha kérdez

  • Por Öcsi

   Mert nem dicséri dagadt törpét ?????!!!!

  • Simon Erika

   Nem hazudik az RTL, viszont annál többet a “királyi” médiák mindegyike!

   • József Orosz

    Emlékezzetek, Orbánék az RTL csatornát, és nem aTV2-t akarták megvásárolni. Amikor a németek nemet mondtak, elkezdték támadni. Azelőtt az RTL nem lépett fel kritikusan a kormánnyal szemben.
    Végig olvastam a komenteket. Ti ellenzékiek egymást alázzátok,ahelyett hogy a közös ellenséget próbálnátok félreállítani.
    ” Hajrá Fidesz?”

  • Peter Kovacs

   Ès a pàvatàncos? Talàn az igazmondàs bajnoka?

 • Bende István

  Elég régen megírtuk ezt az Ellenszélnek is, amit most Simicska mond, de úgy látszik, akkor nem volt érdekes. Csak annyi a különbség, hogy mi azt is elmondtuk, hogy minden párt benne van, a JOBBIK pedig egyenesen társtettes!

  Az alkotmányos rend helyreállítása elkezdődött, ezér kénytelenek Orbánt feláldozni.

  http://www.alkotmanyos-ellenallas.hu

  • János Kokos

   Persze, hogy benne volt a jobbik és most is benne van. El tudja azt valaki is hinni, hogy a vona féle pénz éhes brigád, akik a csúti mellől ugatnak, csak úgy hátat mernének fordítani neki. Ha nyerne a jobbik a választásokon,akkor minden menne a régiben, mert a jobbik automatikusan felkérné a csútit miniszterelnöknek, Mikor megalakult a jobbik ez volt a lényeg, hogy legyen egy másik menekülő szál, még az is elképzelhető, hogy a schiffer féle lmp-is egy ilyen szál.

   • Árpád Fiai

    Fura ezt írni nemzeti radikálisként, de Schiffer féle LMP volt az elmúlt 27 év legtisztességesebb alakulata. Nem véletlenül nem, nőtték ki maguk, és cserélődött ki az LMP vezetése.
    Az eredeti vezetők és képviselők nagyobb része visszalépett. Látták, hogy nem megy és szépen visszamentek szakmájukba/hivatásukba.

    • Szabó Vera

     Schiffer meg a tisztesség?……furcsa párosítás !

 • János Molnár

  Annyi biztosan látható, hogy repedezik a jég recsegve ropogva Orbán és a szemét bandája alatt. Szerintem, sokan vártunk valami hasonlóra mint ez a mostani hír, és remélem, ez csak a kezdet. Akár még Soros is besegíthet valamiképpen, épp eleget taposott az ő tyúkszemén is ez a mocskos disznó. Első körben persze Polt Pétert kell keményen perbe fogni valamivel a sok disznósága közül.

 • Domokos Károly

  Valami komolyabb nem jut eszébe a fentieknek? Mondjuk az OLAF jelentés tényeket tárt fel, itt meg csak homályos utalások vannak. Fiúk, csak ennyire telik? Ilyesmire a barátom azt mondja, a hülyék másfelé laknak!

 • Kovács Gábor

  Ez hülyeség…a libanoni alapszar már régen kimerítette ezeket a pontokat…

 • Hegedűs Marcsi

  Csak 1 bajom van ezzel, hogy már nagylány vagyok, és nem hiszek a mesékben!!! mit gondoltok miért van poltpéter ott ahol van??

 • László Bedécs

  Összeesküvés ,Magyarország kiárusítására,a maradék szétlopására,tönkretételére.

 • Nicolas Nicolas

  Kultúrmarxista szennyirodalom. Liberálpedofilok gyülekezete az ellenszar.

  • Szabó Vera

   Idióta narancsos barom !

 • Gyula Kassai

  A regnáló hatalom bíróságára,ügyészségére menni róka fogta csuka.

 • noprofi

  Elévülésre hivatkozhat PP

 • Péter Szilágyi

  Meghallgattam a riportot, bármennyire is óvatos volt Simicska Lajos egyes mondatával azért kihallatszott belőle minden lényeges elem. Azt gondolom, hogy ez az ügyészség viszont minden feljelentés ellenére nem akarja meghallani a súlyos vádakat.

 • Lajos Gärtner

  Orbán mikor együtt járt Simicskával még nem is tudták hogy köztársaság lesz !!!!!!!!!!!!!!!! ezt megint be szoptátok!

  • Szabó Vera

   Simicska és Orbánc együtt járt ?……ez merész kijelentés !

 • Bende István

  Az összes párt (az Együtt PM is!) az alábbi bűncselekmények elkövetésében:
  * esküszegés (ezt sajnos a BTK nem bünteti)
  * hazaárulás (BTK szrinti!)
  * csalás, közokirat hamisítás (bűnszervezetben, folytatólagosan, kirívóan nagy értékre elkövetve)
  * népirtásban való részvétel (részesként vagy min. bűnpártolóként)
  * jogosulatlan vagyonszerzés (nincs a képviselőknek érvényes mandátuma, mégis fizetést és költségtérítést vesznek fel)

  A jogászok fognak még találni legalább ugyanennyit.
  Tehát kár abban reménykedni, hogy Orbán bukik, ők meg nem.

  • Szabó Vera

   Véded a csúti törpét? ……. miben reménykedsz? A narancsos férgek egymást fogják felzabálni, ahogy egy okos ismerősöm megjósolta !

 • Nyomozás Magyarországon 2017:
  Orbán: “- Nem történt semmi”
  Polt: “- A feljelentés nem felel meg az alaki követelményeknek”
  Pintér: “- A rendőrség megalapozatlannak találta, meg le is telefonáltak” …

 • Árpád Fiai

  De akkor az országot a nyugatnak kiárusító többi vezető is kerüljön bíróság elé.

  • Szabó Vera

   Orbán után mehet a többi !…ez a mocskos maffiózó a legnagyobb gazember!

 • István Géza Zsoldos

  Kell a hülyítés a sok baromnak karácsonyra kell a moslék a szájukba

  • Szabó Vera

   Moslékkal a fajtádat táplálja a csúti törpe ! Eddig Simicskát imádtátok, mikor neki is elege lett az orbáni mocsokból, akkor fújjoltok ! Térj észre vén barom !

   • Vajnai Vanda

    Orbánt nem tudta megvenni Simicska, nem úgy mint Vonát, aki eladta a pártját!!
    Már alig van ember aki rászavazna!!
    Minden értelmesebb ember kilépett a pártból, akik nem akarnak Simicska csicskásai lenni!

    • Szabó Vera

     Szerencsétlen agymosott ! Simicska nélkül Orbánc egy nagy senki lenne. Viktor , maga mondta, hogy Simicska a Fidess esze …….ez igaz lehet, mert először ezt a csúti mondta, másodszor, Orbánc hülye mint egy segg ! Orbánc volt Simicska csicskája…..mióta csupa-csupa vadbarommal vette körül magát a buggyantagyú Orbán azóta leáldozóban a Fidess népszerűsége !….. gondold végig, ……rezsiSziszi , Tálai, a kis abortuszmaradék rogánTóni ….az a sok fiatal államtitkár, akiknek együtt sincs annyi eszük, mint a szomszédom macskájának ……….

 • Gyula Szadvary

  A problémák gyökere a Szovjetúnió szétverésében keresendő.

  • Szabó Vera

   A probléma ott kezdődött, hogy megszületett a csúti vályogsoron Orbánc !

 • Andrew Barkanyi

  Lehet hogy mégis jelenteni kellett volna a Lajosról…? 🙂

  • Szabó Vera

   Lajos időben kapcsolt és nem vesz részt a narancsos maffia gaztetteiben !

 • Teca Szij

  Reméljük észhez térnek azok is akik eddig rájuk szavaztak.

 • Dávid Irén

  Na és gondolja bárki, hogy a nyomozó hatóság / szándékos és minden további kis betű is/ majd bűnösnek is találja ezt a szarládát? HÁGÁBAN!!!!! Ott kell feljelenteni, talán akkor elindulhat a nyomozás. Itthon tuti, hogy Gyurcsány lesz a hibás!!

  • Szabó Vera

   Hága a megoldás ! Az igazán nagy gazembereknek ott a helyük. Orbánc egy igazán nagy gazember !

 • Balázs Attila
 • Tóth Erzsébet

  És a nyomozáson kiderülnek az eddig ki nem derült Puch -Simicska korrupciók és lopások 😀

  És majd még inkább előtérbe kerülnek a Gyurcsány és körei féle korrupciók!

  Lajos megint tudat nélküli állapotba itta magát 😀

  • Szabó Vera

   Idióta narancsos liba ………itt a legnagyobb gazember a csúti törpe !

 • Tibor Kornéli

  Sajna mielött elindulna a vizsgálat jön a 80.éves Osztrák autós és elüti Simicskát!!!

 • Grénusné Kelemen Erszébet Anna

  ugyan már védi a mentelmi jog !

 • naésaztán

  Nem baj!!!

 • Béla Fekete

  Az is lehet, hogy Orbán gyerekkorában verte a hintalovát. Gyenge kétségbeesett dolog ez.

  • Szabó Vera

   Nem lehetsz ennyire buta Öreg !….pontosan tudtuk mi történt 2006-ban ! Gyurcsány nagyot hibázott, mikor nem tekerte ki a csúti törpe retkes nyakát! ……..vén szottyadt seggű narancsos nyugger !

 • fifike

  Az olajügyek titkosítását is feloldják? A Római-parti ingatlanok, csónakházak eladását is nyilvánossá teszik?

 • Mr. Bell

  LOL

 • László Csaba

  A Cosa Nostra kutya f@sza volt ezekhez képest!!!

 • Andrásné Jutka Disznós

  Mikor volt vagy lesz az RTL-műsorán? látta valaki.

 • vigoro

  Ha ez valóban így történt (amit sejteni lehetett), akkor Simicska ezzel a bejelentéssel 8 évet késett.
  Az első 4 év bizonyára megérte a lelkiismeret furdalást, ha egyáltalán érez ilyesmit.

  • Szabó Vera

   Orbánc hablatyát beszopták az agymosott magyarok ! Nem a szemüknek hittek, hanem a vályogsori suttyónak !

 • Németh Attila

  Ugyan már , egy fostos cigány Gáspárt se tudnak , felelősségre vonni , Farkasról , nem is beszélve ! Becsületes EMBEREKET 10 Ft – ért is meghurcolnak , Cigány vagy , bármit megtehetsz!

  • Szabó Vera

   A narancsos maffia ellen nem könnyű !

 • Sarolta Jándi

  A Fidesz soha nem jutott puccsal kormányra!!
  Mindig is a választók akaratából győztek!
  Ők az országunk demokratikusan megválasztott kormánya, akiket 2/3 -os többséggel választottak meg!
  Az kormányzásuk alatt elért eredményeik, pedig nem a korrupciót bizonyítják!! – annál inkább az ellenzék hazudozását, hazaárulását!!

  • Szabó Vera

   Nem mondom, hogy ritka nagy barom vagy Jándi, mert az agymosott fidess-nyalonc fajtádból túl sok szennyezi hazám levegőjét! A csúti vályogsori suttyó narancsos maffia bandája, már teljesen taccsra tette az országot! Szemét narancsos lotyó !

 • Zsóka Koczka

  Féltem Simicskát…nehogy valami baj történjen most vele.Hiszen volt anno egy juhászunk is 🙁

 • Julius Geonczeol

  Nevetseges a szovjet koztarsasagot Mindszenty 1946-ban megvetozta es ezt erositette meg a Nagy Imre kormany a miert oket kivegeztek. Nem volt mit megpuccsolni csak az eredeti alkotmany szerint kell elni

 • Bernadett Karpenko

  Na csüngős hasú csuti törpe rövidesen üt az órád,remélem rád rohad a műanyag lakat.

 • Kis Molnár Imre

  Nemzetközi Bíróság elé kellene vini az ügyet, ha lesz egyáltalán, mert itthon úgysem lesz igaza a párttal szemben senkinek sem!