Vágó István nem bírta tovább: csúnyán kikelt magából az egykori kvízmester

Forrás: Vágó István Facebook oldala

Vágót most keményen felpaprikázták

Egyszerűen valami egészen döbbenetes látni, hogy a politika még az olyan kiművelt emberfőket is az őrületig tudja paprikázni, mint Vágó István. Az sokak által régóta tisztelt és közkedvelt kvízmesternél úgy látszik, ma bizony elszakadt a cérna…

Vágó legújabb Facebook posztjában majdhogynem elátkozza azokat a gúnyolódó riportereket és értelmiségi nagyot mondókat, akiknek az élete semmi másból nem áll,minthogy tévéről tévére járva piócaként köszörüljék a nyelvüket a politikusokon, miközben egy fűszálat sem tesznek arrébb azért, hogy segítsenek Orbán leváltásában. Íme a kvízmester dörgedelme:

„Tiszta szívvel javasolnám az ellenzéki pártok képviselőinek, hogy most már tagadják meg a választ riporterek azon kérdésére, miszerint „hogyan állnak az összefogási tárgyalások, ki kivel és kivel nem”.

Mélységesen igazságtalan, amikor elemzők (nemrég például Keszthelyi András a Klubrádióban) azon gúnyolódnak, hogy ezeknek a pártoknak nincs más mondanivalójuk, miközben a riporterek, műsorvezetők állandóan és szinte kizárólag ezzel a kérdéssel bombázzák őket. Aztán egymás közt viccelődnek azon, hogy „ezek másról se tudnak beszélni”.

Világos, könnyebb erről faggatni őket, mint a programjukról, a mai hatalommal szemben naponta megfogalmazott kritikáikról (akár itt, a FB-on is), akcióikról, a hazai közélet megannyi problémájáról vallott elképzeléseikről. Igaz, ehhez egy kicsit utána kellene járniuk.

Így azonban bizonyíthatják Isten és ember előtt, hogy ők „mennyire elkötelezetlenek és pártatlanok”. De közben hiteltelenítenek minden tisztességes törekvést, melyről a pártok képviselői csak akkor és csak ott beszélhetnének.

Erről a Fidesz-párti nyomasztó médiatúlsúly időben gondoskodott. Na, például ezt is gyakrabban szóba lehetne hozni.”

Talán itt lenne végre az ideje, hogy az orrhúzó,egyfolytában finnyáskodó értelmiségiek is megfontolják Vágó István szavait. Vagy már annyira fenn hordják az orrukat, hogy meg sem hallanak másokat a saját kis elit köreiken kívül? Vagy valójában pont érdekükben áll, hogy ez a mostani helyzet fennmaradjon? Isten irgalmazzon nekik, ha ez kiderül!

loading...