Vágó István nem bírta tovább: csúnyán kikelt magából az egykori kvízmester

Forrás: Vágó István Facebook oldala

Vágót most keményen felpaprikázták

Egyszerűen valami egészen döbbenetes látni, hogy a politika még az olyan kiművelt emberfőket is az őrületig tudja paprikázni, mint Vágó István. Az sokak által régóta tisztelt és közkedvelt kvízmesternél úgy látszik, ma bizony elszakadt a cérna…

Vágó legújabb Facebook posztjában majdhogynem elátkozza azokat a gúnyolódó riportereket és értelmiségi nagyot mondókat, akiknek az élete semmi másból nem áll,minthogy tévéről tévére járva piócaként köszörüljék a nyelvüket a politikusokon, miközben egy fűszálat sem tesznek arrébb azért, hogy segítsenek Orbán leváltásában. Íme a kvízmester dörgedelme:

“Tiszta szívvel javasolnám az ellenzéki pártok képviselőinek, hogy most már tagadják meg a választ riporterek azon kérdésére, miszerint “hogyan állnak az összefogási tárgyalások, ki kivel és kivel nem”.

Mélységesen igazságtalan, amikor elemzők (nemrég például Keszthelyi András a Klubrádióban) azon gúnyolódnak, hogy ezeknek a pártoknak nincs más mondanivalójuk, miközben a riporterek, műsorvezetők állandóan és szinte kizárólag ezzel a kérdéssel bombázzák őket. Aztán egymás közt viccelődnek azon, hogy “ezek másról se tudnak beszélni”.

Világos, könnyebb erről faggatni őket, mint a programjukról, a mai hatalommal szemben naponta megfogalmazott kritikáikról (akár itt, a FB-on is), akcióikról, a hazai közélet megannyi problémájáról vallott elképzeléseikről. Igaz, ehhez egy kicsit utána kellene járniuk.

Így azonban bizonyíthatják Isten és ember előtt, hogy ők “mennyire elkötelezetlenek és pártatlanok”. De közben hiteltelenítenek minden tisztességes törekvést, melyről a pártok képviselői csak akkor és csak ott beszélhetnének.

Erről a Fidesz-párti nyomasztó médiatúlsúly időben gondoskodott. Na, például ezt is gyakrabban szóba lehetne hozni.”

Talán itt lenne végre az ideje, hogy az orrhúzó,egyfolytában finnyáskodó értelmiségiek is megfontolják Vágó István szavait. Vagy már annyira fenn hordják az orrukat, hogy meg sem hallanak másokat a saját kis elit köreiken kívül? Vagy valójában pont érdekükben áll, hogy ez a mostani helyzet fennmaradjon? Isten irgalmazzon nekik, ha ez kiderül!

8 Comments

  1. “kiművelt emberfő” ” tisztelt és közkedvelt” Kirol van szo?
    Richard, on osszekeveri a muveltseget azzal, hogy valakinek a kezebe adnak nyomtatott papirokat kerdesekkel es valaszokkal, amiket jol rosszul felolvas. Hol van ebben muveltseg? A vegyeszemernokseg meg nem garancira semmire. Kasza Tibi is vetelkedot vezet egy tv-n, mint vago tette anno. Ennyi, es semmi tobb, hiaba probalja ot piedesztalra emelni.

  2. Böki a narancsos férgek szemét Vágó ! …… maradjunk annyiban, hogy orbánc-csicskáinak összesen nincs annyi esze, mint Vágónak ! ……Tállai . L. Simon , rezsiSzilárd és lehet folytatni a sort ….sajnos sokan vannak. …..és ott van a csúti vályogsori suttyó ….akinek Soros vette a diplomáját az Ecserin !

  3. Sz@r dolog lehet agymosottan élni, fidess-csicska ! Fordítva vagy bekötve, mint a többi narancsos féreg ! ……a fajtádnak az etalon a csúti vályogsori suttyó, akinek az értelmi szintje olyan mélyen van, ahová a vakondok sem merészkedik le ! …… balkánt csinált a hazámból a narancsos maffia …….a balkán legalja !

Leave a Reply

Your email address will not be published.