Előkerült a valódi Soros-terv: olyan információk láttak napvilágot ami könnyen Orbán vesztét jelenthetik

Az amerikai magyar milliárdos és filantróp méltatta Angela Merkel erkölcsi nagyságát és vezető szerepét, de meggondolatlan és a döntés csábító hatását figyelmen kívül hagyó kezdeményezésnek nevezte a kapuk kitárását a menekültek előtt.

Soros György az Európai Parlamentben tartott csütörtöki meghallgatáson elhibázottnak nevezte a német kancellár által Európára kényszerített EU-török megállapodást a menekülthullám megállításáról, mert jelentősen alulfinanszírozott (a tagállamok két év alatt 6 milliárd eurót ígértek Törökországnak – a szerk.), és egy óriás befogadóállomássá alakítja át az elégtelen befogadó kapacitásokkal rendelkező Görögországot. Soros bírálta azt is, hogy a tagállamokra kötelező befogadási kvótákat erőltetnek, a menekülteket pedig vagy visszatoloncolják Törökországba, vagy olyan országba küldik, ahol nem fogadják őket szívesen.

Az amerikai üzletember szerint az európai menekültpolitika sürgős reformját a pénzügyi támogatások jelentős növelésével kell kezdeni. Az Európai Uniónak évente legalább 30 milliárd eurót kellene költenie a határőrizetre, a befogadás feltételeinek a javítására, a menekültek társadalmi beilleszkedésére, illetve a küldő és a tranzit országok segélyezésére.

Soros kritizálta az EU vezetői által épp a minapi csúcson méltatott európai bizottsági kezdeményezést, amely a fejlesztési segélyek folyósítását attól tenné függővé, hogy az illető ország megállítja-e a határain a migrációt.

— A kivándorlás okait kell megszüntetni, szabadkereskedelemmel, masszív beruházásokkal és a korrupció felszámolására irányuló kezdeményezésekkel — mondta. A pénzt nem a szűkös EU büdzséből, vagy a közösbe beadni rest tagállamok hozzájárulásaiból kell fedezni, hanem a közösség által a pénzpiacokon felvett kölcsönökből. Soros György a pénzügyi válság idején létrehozott és bevetett stabilitációs alapok forrásainak a mobilizálását is javasolja a finanszírozás biztosítására.

Hosszabb távon egyébként is szükség van a közösségi költségvetés összegének növelésére, a felzárkóztatásra és a mezőgazdaságra szánt támogatások jelentős csökkentésére, új bevételi források biztosítására, hogy az Európai Unió képes legyen megbírkózni a menekültválság hazai és külföldi következményeivel, és stabil alapokat teremteni a valutaunió működéséhez — vélekedett.

„A menekültválság az EU létét fenyegeti. A felelőtlenség csúcsa az lenne, ha az Európai Unió a széthullását kockáztatná, miközben parlagon hagyja a rendelkezésére álló pénzügyi forrásokat” — fogalmazott Soros az EP meghallgatásán.

forrás: http://nol.hu/kulfold/soros-hiba-volt-beengedni-a-menekulteket-1621741

Ha valaki figyelmesen elolvassa ezt a még néhai Népszabadságban megjelent cikket abból világosan látszik, hogy nincsen semmilyen Soros terv amiről Orbánék beszélnek. Ha egyszer felébred a nép örökre elfogják űzni Orbánt és rohadt bandáját.


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata

 • Mária néni

  Népszabadság?

  • Wincs Eszter

   Sivalkodj troll!!

   • Mária néni

    Jaj de kár, hogy megszünt a népszabi.
    Ja, mégse😆😆😆

    • Szabó László

     Szerintem téged becsapott az eszed.

     • Wincs Eszter

      Nem tudja becsapni.
      Nincs neki egy fikarcnyi se.

    • Ferenc László Rakiás

     Ha egyszer valaki szenilis vén ember aki ov seggét nyalja a csirke far hátra elegendő nyugdijért, akkor azzal nem kell foglalkozni! Ennyi és Népszabi!

    • Ilona Erdős

     Hihetetlen amit csinálsz !! 🙂 Bár én jókat mosolygok a primitív gonosz hozzászólásaidon ! Mosolygok..de közben sajnállak ! Nem tudom ki vagy ..de biztosan nem az a néni akinek a fotója mögé bújsz ! Nem gondolod hogy az ilyen hozzáállás minősíti a pártodat ? Sajnos erről szól a vezéred..és a pártod politikája is … nem vállaljuk fel amit teszünk..hanem ködösítünk ..hazudunk az emberek szemébe ! Szégyen ! Hogy tudsz ..tudtok tükörbe nézni ? Olyan mintha titeket nem is anya szült volna !! A baj..hogy mindenki ugrik a szennyre amit prezentálsz ! Miért teszed ezt ? Valóban fizetést kapsz érte ?

     • Mária néni

      Sivalkodj, gyűlölködő libsi!

     • Pufi1964

      Ismerem a fajtádat! Otthon ülsz a mamahotelben anyád szoknyáján azért van ennyi szabadidőd itt baszni a rezet. Amikor kifirkáltad magad jól kivered a farkad ,mert ez tölti ki a szerencsétlen napjaidat.Sivár életed nem ér egy fabatkát sem és itt éled ki a nyomorult semmitmondó mindennapjaidat.Szerencsétlen nulla vagy és én ezért őszintén sajnállak! Szedd össze magad és kezdj magaddal valamit,mert a bolondok háza vár rád!

     • Mária néni

      Habzik a pofád, libsi.

     • Pufi1964

      A szókincsedet is fejleszthetnéd mert kb. egy öt éves kisgyerek szintjén mozogsz 😀 !!

     • Mária néni

      Hogyan kellene másképp mondani, hogy habzik a pofád?

     • Pufi1964

      Mondom én hogy egy retardált proli vagy! Kérdezd meg anyádat aki a világra szart 😀 !

  • János Virág

   Na itt az ügyeletes hülye megint?

   • Mária néni

    Én úgy értesültem, hogy az a szennylap megszünt, komcsikám 😆😆😆😆

    • Bori Gévay

     Mária Néni! Tud még olvasni, értelmezni is tudja a leírtakat? Óóóóh, igen? Akkor, talán a kormányzati médiákon kívüli hírforrásokból is tessék tájékozódni! Hasznára válna! 🙂

     • Mária néni

      Igaza van kérem, ma reggel is vettem Népszabadságot az ujsagosnal.
      .
      Ja, mégsem 😳
      .
      Akkor maga egybaromállat

     • Edit Király

      A demencia nagyon kellemetlen!

     • Palfi Ibolya

      De ez nem neni es nem mari, ez egy him nemu szarjanko, a velemenyem szerint. 🙂

     • Mária néni

      Pofád befogod

    • László Mészár
    • Kovács Károly

     mariska HAJOLJ KARIKÁBA ÉS ÜLJ RÁ A POFÁDRA!!!!!

     • Mária néni

      Látom, maga ciganyprímas.
      Kussolsz!

    • Jenőné Nelli Varga

     Komcsi vagy te vén hülye banya !

     • Mária néni

      Sivalkodj, komcsikám.

     • József Kócsák

      Mondja ezt egy pufajkás.

     • Mária néni

      Sivalkodj, komcsi!

 • Ferenc Béres

  normális ember eddig sem hitt a soros-tervben, ez csak egy választási kampány, mint a migránsozás

  • Pufi1964

   Te agyhalott !Voltál a Keleti pályaudvaron amikor ezer számra voltak ott a migránsok? Ha nem akkor itt van nézd meg,mert én ott voltam. Elmondani nem tudom neked mit éreztem amikor ez a hulladék söpredék kántálni kezdett és fenyegették azokat akik ellenük megnyilvánultak!!
   https://www.youtube.com/watch?v=KpXqF90EiLI&t=692s

   És itt a wikipédia ,(ha egyáltalán tudod mi az) legelső leírása Soros víziójáról!! Olvass és csodálkozz te szerencsétlen hugyagyú megvezetett bolsi libsi retardál balfasz!! Soros György 2015 szeptemberében, az európai migrációs válság tetőpontján „A menekültügyi rendszer újjáépítése” című írásában fogalmazta meg ezzel kapcsolatos elgondolásait.[45] Ezek lényege a következő:

   Az EU-nak évente legalább egymillió menedékkérőt kell befogadnia az előrelátható jövőben, ennek terheit méltányosan kell elosztani.
   Az EU tegyen globális erőfeszítéseket, hogy Libanon, Jordánia és Törökország megfelelő anyagi alapokhoz jusson a területükön tartózkodó menekültek ellátására.
   Az EU hozzon létre egységes menekült- és migránsügyi irodát, egységes parti őrséget.
   A menedékkérők számára biztonságos csatornákat kell létrehozni, amelyek segítik, hogy Görögországból és Olaszországból a célországukba jussanak.
   „Az EU által kifejlesztett műveleti és pénzügyi megállapodásokat kell használni arra, hogy globális normákat lehessen megszabni a menedékkérők és migránsok kezelésére.”
   Ahhoz, hogy az EU évente több mint egymillió menedékkérőt tudjon integrálni, az EU-nak mozgósítania kell a privát szektort – NGO-kat, azaz civil szervezeteket, egyházi csoportokat, vállalatokat – hogy szponzorként működjenek közre.

   • Edit Király

    ORBÁN ELVETTE AZ IRATAIKAT, A VONATJEGYÜKET ÉS NEM ENGEDTE A VONATRA FELSZÁLLNI ŐKET! TUDATOSAN KAVARTA A SZ&RT!!! HOGY MEGFÉLELMITSE A HISZÉKENY NÉPET.

    • Pufi1964

     Agymosott idióda vagy ! Csk így egyszerűen és röviden. Menthetetlen hülyére kár a szót pazarolnom.

     • Zoltán Mészáros

      Akkor húzz innen!

  • Péter Kardos

   Ferenc! igazad van! Én is ezt mondom, de rá kéne jönnünk, hogy azokkal a primitív tahókkal akik itt arc és név nélkül böfögik magukból az orbáni , uszító baromságot….. azokkal nem is kéne szóba állni! Rasszista , primitív befolyásolható, önálló gondolkodásra képtelen szerencsétlenek!

   • Ballerhunter2

    Ha nem létezik Soros-terv, akkor mit is keres Soros állandóan Brüsszelben?
    Milyen jogon és alapon szólal fel pl. az EU Parlamentben?
    Miért találkozik és tárgyal ZÁRT AJTÓK MÖGÖTT EU-s vezetőkkel?
    Ha majd ezekre értelmes és elfogadható választ tudsz adni, majd akkor primitívezz és rasszistázz le bárkit, aki ezeket a fent említett történéseket minimum furcsának véli!
    Tehát?
    Várom a válaszod és a magyarázatot!

    • Edit Király

     pénzember, hitelezőként…

     • Ballerhunter2

      Kérem sorolja, hogy Soroson kívül konkrétan kikkel ( hogy hívják azokat a pénzembereket ) tárgyalnak még a legfelsőbb EU-s vezetők, illetve kik kaptak felszólalási jogot ezek közül az EU legfőbb fórumán!
      Illetve önnek még véletlenül sem tűnik furcsának az, hogy Sorossal mint hitelezővel tárgyalnak, ugyanakkor Soros az EU parlamentben elhangzott beszéde alapján “a közösség által a pénzpiacokon felvett kölcsönökből” KELL finanszírozni a migrációs válságot?
      Csak nem Sorostól mint hitelezőtől ( Ön állította, hogy ilyen minőségben osztja ott az észt ) KELL hitelt felvenni?
      A hitelt azt úgy általában ingyen adja a hitelező ugye?
      Még véletlenül sincs haszna belőle.

     • A Doktor

      Mégha mindezt ilyen komolysággal értenénk is, áthidalhatatlan az ellentmmondás a kormánypropaganda Soros-terve és a cikk tartalmában leírt, egyáltalán nem hivatalos terv, csupán vélemény vagy javaslat között, melynek elfogadása, mint abból is látszik, egyébként sem általános.

     • Ballerhunter2

      Attól még, hogy nem ismerünk el valamit hivatalosan, attól még az nagyon is létezhet. A kettő nem zárja ki egymást. Ez éppen olyan, minthogy 2015 óta tudjuk, hogy migránsválság mint olyan, az nem is létezik. Legalábbis a balliberális ellenzék szerint. Csak azt nem értem, hogy akkor miért téma ez az európai politikában azóta is, ha egyszer nem is létezik???

    • Péter Kardos

     Nevét és arcát nem vállaló alakoknak nem válaszolok!

     • Ballerhunter2

      Hja, kérem, így könnyű, ha nincs válasza, csak a hőbörgés megy meg a rasszistázás és primitívezés!
      Na ez a gond ott a balliberális oldalon…

     • Zoltán Mészáros

      Ha szerinted valaki józanul gondolkodik az csak “balliberális” lehet? Te is balos vagy! Balfasz.

     • Ballerhunter2

      Tehát az élből rasszistázás és primitívezés az józan gondolkodás.
      Egy estleges párhuzam felvetése Soros folytonos EU-s turnézása, a migránskérdésbe való kéretlen belepofázása és az EU felső vezetőinek migránsügyi viselkedése között az nem józan gondolkodás.
      Gratulálok az elvakultságodhoz!

     • Joco IamwhoIam

      …tudod az IGAZSAGNAK semmi köze az archoz…ha nem tudsz targyilagosan vitatkozni akkor TE sajat magad ismered be a tudatlansagodat…..ha tudnad pl. angolul megnezni az amerakai 60 perc musorat sorossal akkor nem igy beszelnel…sajnos ami fele megyunk megallithatatlannak latszik…!…ti csak egymas idegeit teszitek tönkre ezekkel a tartalmatlan veszekedesekkel…nezz körul az orszagban…hamarosan minden ertelmes ember szo nelkul elmegy…mert senki sem veszi a faradtsagot hogy tajekozodjon mielött elkezd mindenkit lemocskolni…nincs meg egy orszag ahol ilyen csunyan beszelnek egymassal az emberek…en azt csodalom hogy eddig nem tört ki polgarhaboru….de arra fele kuzdetek ezzel a modszerrel…!…

     • Péter Kardos

      Vitatkoznék azzal, hogy az igazságnak semmi köze az archoz, de az ordas eszméket valló rasszista , antiszemita alakok általában nem vállalják a képket. A nyilvános megmozdulásaikon is álarcot viselnek. Én valóban liberális vagyok és ha hallanám Soros beszédeit valószínüleg egyet értenék vele. Ez az ember annyi jót tett az országgal amit sajnos feledtet a hibája, hogy ezt a szemétláda, jellemtelen Orbánt és társait kitaníttatta! Érdekes ezeknek a fideSS-eseknek a zöme volt már minden ( MSZMP, tag, KISZ vezető, LIberális ) csak akasztott ember nem! Ráadásul most már összekacsintgat a náci Jobbikkal is, szóval nem biztos, hogy azokat kéne támadnotok akik kiállnak évtizedes elveik mellett! Orbán és bandája ásták meg a lövészárkokat ebben az országban, a különböző politikai nézeteket vallókat nem ellenfeleknek, hanem ellenségnek tekintik…….. Na de részemről befejezve én nem folytatom tovább ezt a meddő vitát!

     • Joco IamwhoIam

      köszönöm hogy valaszra meltattal

      nem volt bennem semmi rossz szandek…

     • Péter Kardos

      Nincs mit! Ez természetes, kulturált formában fejtetted ki az enyémtől eltérő véleményedet, nem úgy mint az az arctalan nickname alak. Én is köszönöm a válaszodat és azt, hogy kulturált módon adtad elő!

     • Ballerhunter2

      Ha az arctalan alak én vagyok, akkor idézd már ide, hogy a hozzád intézett kérdésemben szerinted mi a kulturálatlanság?
      Valamint azt is, hogy akkor ennek fényében ezekről a mondatokról mi a véleményed a kulturáltságot illetően:
      “…hogy azokkal a primitív tahókkal akik itt arc és név nélkül böfögik magukból az orbáni , uszító baromságot…..”
      “Rasszista , primitív befolyásolható, önálló gondolkodásra képtelen…”
      “…ezt a szemétláda, jellemtelen Orbánt és társait…”
      “…ezeknek a fideSS-eseknek…”

      Mert nekem az véleményem, hogy a kultúra bizony kiverte a biztosítékot, NÁLAD!!!

     • Joco IamwhoIam

      szerintem EGY velemenyen vagyunk…!..

      es örulök hogy talalkoztunk!

     • Péter Kardos

      Én is örülök, hogy egy kuturált beszélgetőpartnerrel hozott össze a jósorsom! Még összefuthatunk itt-ott a kanyarban!

     • papóka

      egyetértek veled !

     • Péter Kardos

      Köszönöm!

     • Tibor Molnár

      Szögezzük le: itt és most csak Sorosról írok. Hogy a kormány milyen, itt most nem releváns. Hogy ki mennyire utálja, az sem… de hogy Soros György mennyi jót tett ezzel az országgal – vagy a többivel … ahol rájöttek mit is csinál valójában, onnan kitiltották őt is, meg a szervezeteit is. Csak egy rövid idézet a wikipédiából, amely azért eléggé pártatlan:
      “2008. október 9-én az OTP Bank részvényei 22%-ot estek egy, a kereskedés végén érkezett order következtében. Kiderült, hogy az OTP megtámadása mögött a Soros Fund Management(wd) [34] állt, amely a tranzakcióval 675 ezer amerikai dollárt nyert. A tőkepiaci tevékenysége során megsértette a piacbefolyásolás tilalmára vonatkozó jogszabályi előírásokat, ami miatt a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete bírságot szabott ki rá.[35][36][37] Soros közleményében kijelentette, hogy nem ő adott megbízást az ügyletre, és sajnálja a történteket.[38]
      Érdemes végigolvasni az egészet, hogy ki is ő valójában.

    • Zoltán Mészáros

     Ti hadakoztok egy fantom ellen, ami a Vezér beteg agyában él, és ami az interneten terjedő legostobább konteokra épül. Állítatok egy nem létező dolgot és azt várod mi bizonyítsuk ennek valótlanságát. Fordítva ülsz a lovon! Itt neked kell bizonyítani! Mutassátok a Soros tervet!

    • papóka

     Nincs felvevő készüléked ?? Kérj Orbánc-tól az ad ! Vagy annyira rusnya vagy? Az nem bűn, hanem az a bűn, hogy a bűnösöket pártolod !

     • Ballerhunter2

      Anyádat sértegesd, te hülye barom!
      Ki szólt hozzád?

 • Péter Kardos

  Ezzel az agyament migránsozással csak a korrupcióról és a lopásaikról akarják elterelni a zemberek figyelmét!

  • Pufi1964

   Hülye vagy kisfiam mint hat pár rendőrcsizma!! Olvasd el a wikipédiát ott is le van írva mit akart 2015-ben!!! Soros György 2015 szeptemberében, az európai migrációs válság tetőpontján „A menekültügyi rendszer újjáépítése” című írásában fogalmazta meg ezzel kapcsolatos elgondolásait.[45] Ezek lényege a következő:

   Az EU-nak évente legalább egymillió menedékkérőt kell befogadnia az előrelátható jövőben, ennek terheit méltányosan kell elosztani.
   Az EU tegyen globális erőfeszítéseket, hogy Libanon, Jordánia és Törökország megfelelő anyagi alapokhoz jusson a területükön tartózkodó menekültek ellátására.
   Az EU hozzon létre egységes menekült- és migránsügyi irodát, egységes parti őrséget.
   A menedékkérők számára biztonságos csatornákat kell létrehozni, amelyek segítik, hogy Görögországból és Olaszországból a célországukba jussanak.
   „Az EU által kifejlesztett műveleti és pénzügyi megállapodásokat kell használni arra, hogy globális normákat lehessen megszabni a menedékkérők és migránsok kezelésére.”
   Ahhoz, hogy az EU évente több mint egymillió menedékkérőt tudjon integrálni, az EU-nak mozgósítania kell a privát szektort – NGO-kat, azaz civil szervezeteket, egyházi csoportokat, vállalatokat – hogy szponzorként működjenek közre.

 • Finta Pálné.

  Mari néni ! Te nem kicsit vagy hülye hanem nagyon ! Dugulj el !

 • Attiláné Németh

  Nem veszitek észre, hogy valaki Mari néni néven hergel benneteket. Ugrat és ti ugrotok.

  • Mária néni

   Kussolsz, nyanya

   • Edit Király

    Fején találta a szöget és most fáj?

 • Fejes Tibor

  Egyszer volt Budán Kutyavásár!

 • János Csaba Hegyi

  Ez volna a Terv? A Kedves Vezető egész mást mond…

  • Edit Király

   A kedves vezető oszd meg és uralkodj jelaszavát tűzte a zászlajára! ezért kell mindig valaki akit utál és utáltat!

 • Károly Sági

  AZ ÉG SZAKADJON RÁTOK,ROHADÉKOK!

 • Sütő László

  “Soros György a csütörtöki meghallgatáson …. ” Milyen jogon és ki az aki egy amerikai tőzsdegurut rendszeresen meghív sőt enged pofázni a brüsszeli parlamentben uniós ügyekben ?? Soros javaslatai, megnyilvánulásai ismertek , eddig mást mondott . Menjen a francba meg azok is akik odahívják !!

  • Katalin Kovácsné Földesi

   Nem mondott mást… Eddig is ezt mondta, ha figyeltél volna a hivatkozás még a NOL.hu oldaláról van. A Népszabadság pedig már jó ideje nem megszűnt. A hivatkozást is nyisd meg én nézd meg annak a dátumát. Nem kell azonnal az EU-t csépelni…. Akinek meg esze van, az meghallgat mindenkit és azok véleményeiből javaslataiból levonja a konzekvenciákat és dönt …. Lehet, hogy egy vegyes döntés születik (a meghallgatottak közül soknak a javaslataiból gyúr össze egy jobbat), de a lényeg,hogy nem biztos, hogy az a jó, amit a döntésre jogosult (esetünkben OV) egyedül kitalál, vagy aki többet hagy nála annak a javaslatát szavaztatja meg….

 • Aladár Molnár

  Aki figyelmesen elolvassa ennek a nagy pénzmahinátor szélhámos javaslatait, annak számára világossá válik, hogy milyen ördögi tervet eszelt ki az EU számára. Az EU vegyen fel kölcsönöket a pénzpiacon és abból finanszírozza az elmaradott félvilág gazdaságát, hogy ne jöjjenek a Közösségbe a menekültek. Ja, hogy ebbe Európa belerokkan, mit érdekli ez a vén Sátánt. Pont ez a cél, hogy teljesen összeroppantani a gazdaságilag stabil európai közösséget.
  Az már csak hab a tortán, hogy milyen gennyes vezetése van az Uniónak, hogy időnként megjelenik náluk Soros, és kiadja az ukászt, most éppen mit kell tennetek. Meddig lehet még hülyíteni a kilóra megvett brüsszeli bürökratákat? Az egész bagázs Soros kezében van?

 • Hugdolna

  Nem fog felébredni a népnek az a része, aki most a szemellenzőt lehajtva tolja még a szekerüket, mert a saját döntésük hibáját nem tudják elfogadni. Sajnos!

 • szanyi katalin

  Ez egy nagy humbukk! trollkodás! Úgy ahogy van nem igaz! Én hiszek a V4-nek!Soros maga a sátán,csak rá kell nézni!

 • Pál Ferenc

  ami nem létetik ,csak a skizofén Orbán talált ki ,uszitás céljából

  • Pufi1964

   Ragyogó látom tudsz internetezni. Akkor vehetnéd a fáradtságot és rákereshetnél kit véd az agymosott elméd! Európától Ázsiáig bezárólag jó pár országban nemkívánatos ember “persona non grata” ! Egy kis ízelítő,hogy az általa pénzelt NGO-k kiket hoztak ránk! https://www.youtube.com/watch?v=H2wnLdxnwfw&t=8s

   • Edit Király

    unalmas ismétlés,!!!! kormány propaganda miatt történt mindez.!

 • Ballerhunter2

  “Soros György az Európai Parlamentben tartott csütörtöki meghallgatáson…”
  Értem én, hogy Soros-ügy (terv) nem létezik, csak azt magyarázza meg a tisztelt balliberális gyülekezet, hogy AKKOR MI A JÓ BÜDÖS FRANCOT KERES ÉS SZÓLAL FEL SOROS (AKI EGY TŐZSDESPEKULÁNS “ÜZLETEMBER” ) ÁLLANDÓAN BRÜSSZELBEN EGY-EGY EU-S CSÚCSTALÁLKOZÓN???
  VAGY Ő IS EU-TAG???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  MELYIK TAGORSZÁG DELEGÁLTA ÉS MILYEN ALAPON????????????????

  • Mária néni

   Az egyszerű tény, hogy Soros Györgynek hivatalosan semmi köze az Európai Unióhoz, nincs itt semmiféle tisztsége.

   • Damon Hunter

    Akkor miért nem Orbánék jelentették fel?

    • Mária néni

     Kussolsz, libsi!

  • Edit Király

   pont megadta a választ, üzletember, pénz ember, kölcsön feltétel lehetőségei…..

   • Editke,On nagyon a sor vegen allt,mikor az eszt osztottak!

   • Ballerhunter2

    Az a lehetséges párhuzam ugye nem merül fel még véletlenül sem a gondolatmenetében, hogy Soros pártolja a migránsokat mint hitelező – az EU hitelt vesz fel a migránsok miatt
    Ááááááááá, neeeeeeem, nincs összefüggés a két dolog között még véletlenül sem!
    Maga vagy rettenetesen naív, vagy végtelenül elfogult balliberális, vagy annyira csökkent értelmű, hogy alapvető összefüggéseket képtelen meglátni.

 • Katalin Buzásné

  Ezt az írást széles körben terjeszteni kell ,hogy vége legyen az uszításnak ,mer amit ez a kormány művel ennek kapcsán enyhén szólva felháborító !!!

  • Pufi1964

   Ez nem uszítás kedves hölgyem,ha már netezni megtanult akkor olvasson is utána ki ez az embernek nevezett kampós orrú élőhalott!

   • Edit Király

    HA valamelyik hatóság elveszi az útlevelet, igazolásokat, vonatjegyet,rendőröket utasít arra, hogy ne engedjék be az menekült utasokat a pályaudvarra, akkor ez ami történt egyenes következménye, és valóravált a kormány terve!!!!!!!!!

    • Árpád Tóth

     Vonatjegyük se volt a migráns hordának amikor a déli határ közeléből tízezer számra szállították vonatszerelvényekkel a nyugati határra a te adóforintjaidból. Útlevél nélkül és mind szírnek vallotta magát.

  • Mária néni

   Ne uszíts, nyomorult hazaáruló

   • Edit Király

    hazaáruló a bírka aki követi az imádott vezetőjét kedves Mária néni!!!

 • Szombathelyi Tamás

  Aha, persze. Kár hogy UGYANEZT nem találom egyetlen (független) híroldalon sem. Pl. index, 444, 24.hu, a többit inkább nem említem hátha valaki rámaggatja a “fideszbérenc” jelzőt. Ha már valamit lehoztok Soros Gyuri Bácsi védelmében, legalább hiteles forrásból tegyétek, mert így csak égetitek szegényt az “ellenzékkel” együtt!

 • Csaba Németh-Csonka

  Szóval Soros csak véletlenül csöppent az egészbe, a migránsok véletlenül kerekedtek fel egy időben milliószám, és Soros most önzetlenül meg akarja segíteni a szegény bevándorlókat és Európát az egész vagyona átruházásával. … Nem tudom, ki írta ezt a bugyuta cikket, nem is érdekel; általában nem adják a nevüket, de: a vonatkozó névmás (ami) elé vesszőt rakunk, mert magyarok vagyunk, nem amcsik, és a magyar helyesírás szabályait alkalmazzuk. Továbbá az információk szóhoz nem használhatunk egy (egyes számú) ami névmást, mely egy egész tagmondatra utal amúgy is; helyesen így lenne: …olyan információk láttak napvilágot, melyek… De egy liberális gondolkodású ember számára az ősi értékek, mint pl. írni tudás, nem léteznek. Nem akarom védeni Orbánt, csak nehezen viselem az efféle ostoba firkálmányokat és Soros “őszinte” megnyilvánulásait.

  • Edit Király

   Mindenki azt gondol amt akar, és úgy cselekszik, ahogy tud! Ma már nem érettségi feltétel a magyar helyesírás!!!!!!köszönhető ez a fidesznek, mert eltörölte!!!

 • Csaba Németh-Csonka

  Mindjárt kiderül, hogy Soros György valójában nem is létezik, csak Orbán találta ki, (egy digitális manipuláció vagy Lázár bújik bele a Soros-jelmezbe)) és ezzel az antipatikus mumussal riogatja Európát. El kellene tudni választani a hazai politikát a világpolitikától. De úgy látszik, sokak erre képtelenek.

 • Kati Mészáros

  “Hosszabb távon egyébként is szükség van a közösségi költségvetés összegének növelésére, a felzárkóztatásra és a mezőgazdaságra szánt támogatások jelentős csökkentésére”

  Na ez a mondatrész az, ami mindannyiunkra a legveszélyesebb,”….a felzárkóztatásra és a mezőgazdaságra szánt támogatások jelentős csökkentésére.”

  Aki nem találja veszélyesnek a” mezőgazdaság támogatására szánt” összegek jelentős csökkentését, az kevésbé gondolta át a következményeit.

  A migránsokkal többen legyünk, kevesebb élelmiszer, és egy haldokló mezőgazdaság mellett?
  Ennek pedig nagy mértékű élelmiszer drágulás lenne a következménye. Magyarul, Soros megfojtaná az EU mezőgazdaságát, terepet adva az EU-n kivüli élelmiszerek piacának. Erre törekedett a TTIP, amit szerencsére az EU nem írt alá.

 • Kati Mészáros

  “Hosszabb távon egyébként is szükség van a közösségi költségvetés összegének növelésére, a felzárkóztatásra és a mezőgazdaságra szánt támogatások jelentős csökkentésére, ”

  Aki nem veszi észre ebben a mondatban a mindannyiunk számára legveszélyesebb részt, mégpedig: “…. a mezőgazdaságra szánt támogatások jelentős csökkentésére,” az nem gondolja át a kövtkezményeit.

  Soros az EU mezőgazdaságát igyekszik leamortizálni, helyet adva az EU-n kivüli élelmiszerek piacának. Az EU lakosságának a menekültekkel való felduzzasztása pont ezt a célt szolgálja.
  “…szükség van a közösségi költségvetés összegének növelésére…”

  Fogadjuk a menekültek millióit, miközben hagyjuk elsorvadni a mezőgazdaságot! Ennek a következménye, hatalmas élelmiszer drágulás és hiány. Ennek következtében az EU a megtermelt élelmiszerek csökkenése miatt, az élelmiszerek nagy mértékű importjára szorulna.

  A TTIP megállapodás pont erre törekedett, amit szerencsére az unió nem írt alá. A TTIP tervet nem tudtá átnyomi az EU-n, mivel az USA-ban nem a vártnak megfelelően alakult az elnökválasztás.
  Megszakadt Obama munkássága, mivel nem Hillary került az elnöki székbe, aki folytatta volna az EU gazdasági bekebelezését.

  A “közösségi költségvetés összegének növelésére” – azt jelenti, hogy “..az európai menekültpolitika sürgős reformját a pénzügyi támogatások jelentős növelésével kell kezdeni..”

  “.. .A pénzt nem a szűkös EU büdzséből, vagy a közösbe beadni rest tagállamok hozzájárulásaiból kell fedezni, hanem a közösség által a pénzpiacokon felvett kölcsönökből.”
  Itt “bújik ki a szög a zsákból” – a pénzpiacokon felvett kölcsönökből!

  A Soros terv tehát a következő:
  1. Az EU lakosságát évi egy millió menekülttel növelni, miközben a mezőgazdasági támogatásokat csökkenteni. Magyarul, leamortizálni.
  2. Az EU vegyen fel kölcsönöket. Magyarul, szépen adósodjon el, a pénzpiacok szereplőinél.

  A cél: az EU-n kivüli (USA) élelmiszerek térnyerése, és a pénzpiac (USA) szereplőinek a profit biztosítása.

  • Ballerhunter2

   Végre egy értelmes ember, aki látja a lényeget a díszlet mögött!
   Pontosan erről van szó, tökéletesen leírta hölgyem.

 • Edit Király

  változatlanul kell egy ellenségkép OÖrbánnak, a bírkák meg mennek utána szemellenzővel!!!!Soros normálisan nyilatkozott

 • Attila Trejer

  Hogyne a hülyék meg a másik oldalon laknak mi?Az összes politikában valaha is résztvevő embert aki a parlamentben legalább 1 napot dolgozott azt fel kell lógatni kivéve azt aki bizonyíthatóan nem ártott a magyar népnek!

 • Zoltán Mészáros

  Látom itt is aktívak a fidesz kretén trolljai. Pont Putyin kedvenc pincsije maradna ki belőle?
  http://hvg.hu/vilag/20170126_alhir_propaganda_dezinformacio_east_stratcom_europai_unio

  • Ballerhunter2

   Javasolnám, hogy hallgasd/nézd meg az ominózus 2006-os Gyurcsány-Orbán tévévitát, amiben a Fletó azért ekézi Orbánt, mert NEM KÖZELEDETT 98-02 között Putyinhoz!
   Bezzeg ők (MASZOP-SZDSZ elkúrmány) többször is találkoztak Putyinnal és nyitottak az oroszok felé.
   Szóval hagyjuk már ezt az ócska balliberális Putyin pincsije dumát, mert még a végén kiderül, hogy a Fletó nagyobb pincsi, mint Orbán!

 • Tamas

  Sziasztok! Szeretném elolvasni Soros György Európa Parlamenti felszólalását eredetiben angolul. Az utolsó beszed amit tőle találtam az az Európai Gazdasgi Fórumon tartott beszéde 2017 június 1-rol.
  2017 június 1 egy csütörtöki nap volt.
  Az a beszed (angolul) foszlanyokban hasonlít a cikkben leirtakra, de vannak a cikkben olyan dolgok, amik a beszédben nem voltak benne.
  Lenne kedves valaki becsatolni egy linket?
  Előre is köszönöm
  Tamas

 • Éva Dérné Pleesz

  Megy a vita jobb és balosok között és elgondolkodtató! Itt olvasható: 30 milliárd eurót kellene költeni a határőrizetre…………….., ez Soros véleménye! Akkor miért is ellenzik azt, hogy felépült a kerítés? Elgondolkodtató miként illik az egészbe az, hogy Soros kritizálta az Eu vezetői a csúcson kezdeményezték fejlesztési a segély folyósítását attól tennék függővé, hogy az adott ország megállítja-e a határán a migrációt. MIÉRT BAJ, HOGY ITT ÁLL A KERÍTÉS? SOROS a jellemtelen, szemét ORBÁNÉKAT kitaníttatta! ?!?
  Én egy tisztekből álló társaság beszédét hallottam amikor azt mondták , hogy a rendszer megbuktatásának idejére az akkori vezetők egy része döntötte el, hogy ki kell menniük mert az oroszok reakciója kiszámíthatatlan ..1989 szeptemberében kezdték a tanulmányaikat és Orbán a köztársaság kikiáltása után haza is jött , tehát NEM TANÍTTATTA KI. Persze ennek sem biztos, hogy több a realitása, a valóság alapja mint az itt megjelent írásnak.

 • A Doktor

  “Ha egyszer felébred a nép”, akkor persze. De a hatékony propaganda harsány altatója mellett ehhez kevésnek látszik az értelmiség ébresztő zaja, sajnos…

 • Szabó Zsolt

  Szóval, mindenki a Soros – ról beszél. A baj az, hogy ezt az egészet nem a Soros irányítja. Ebben az egészben a Soros csak egy bábu, vagy nevezhetjük bohócnak is. Ez az egész sokkal magasabb helyről indul ki. Csak erről nem lehet beszélni.

 • Katy

  Senki nem rendelkezik itt afrikai történelmi ismeretekkel? Ha ismernék a történelmet talán megértenék, hogy miért is indult el ez mérhetetlen tömeg! Anno Európával az élen Amerikával folytatva elindult a “civilizáció” egy olyan gazdag földrészre mint a csodálatos Afrika. Ez a “civilizált” népség aztán nem ismerve könyörületet végigrabolta Afrikát úgy, hogy közben kiírtotta élővilágának 90 %-át, a saját telhetetlen önzésének következményeként a kirabolt föld ökoszisztémáját megváltoztatva! Ergo, ugyanazt csinálta mint saját földrészén: a profit érdekében megváltoztatta az élővilágot a természetet, pusztúlásra ítélve ezzel azt az élhető helyet ahonnan ezek az emberek most elindultak! Nem! Nem örűlök ennek a népvándorlásnak , csupán látom, hogy egyenes következménye annak amit a “civilizált” emberiség tett az élehető földjükkel!