Előkerült a valódi Soros-terv: olyan információk láttak napvilágot ami könnyen Orbán vesztét jelenthetik

Az amerikai magyar milliárdos és filantróp méltatta Angela Merkel erkölcsi nagyságát és vezető szerepét, de meggondolatlan és a döntés csábító hatását figyelmen kívül hagyó kezdeményezésnek nevezte a kapuk kitárását a menekültek előtt.

Soros György az Európai Parlamentben tartott csütörtöki meghallgatáson elhibázottnak nevezte a német kancellár által Európára kényszerített EU-török megállapodást a menekülthullám megállításáról, mert jelentősen alulfinanszírozott (a tagállamok két év alatt 6 milliárd eurót ígértek Törökországnak – a szerk.), és egy óriás befogadóállomássá alakítja át az elégtelen befogadó kapacitásokkal rendelkező Görögországot. Soros bírálta azt is, hogy a tagállamokra kötelező befogadási kvótákat erőltetnek, a menekülteket pedig vagy visszatoloncolják Törökországba, vagy olyan országba küldik, ahol nem fogadják őket szívesen.

Az amerikai üzletember szerint az európai menekültpolitika sürgős reformját a pénzügyi támogatások jelentős növelésével kell kezdeni. Az Európai Uniónak évente legalább 30 milliárd eurót kellene költenie a határőrizetre, a befogadás feltételeinek a javítására, a menekültek társadalmi beilleszkedésére, illetve a küldő és a tranzit országok segélyezésére.

Soros kritizálta az EU vezetői által épp a minapi csúcson méltatott európai bizottsági kezdeményezést, amely a fejlesztési segélyek folyósítását attól tenné függővé, hogy az illető ország megállítja-e a határain a migrációt.

— A kivándorlás okait kell megszüntetni, szabadkereskedelemmel, masszív beruházásokkal és a korrupció felszámolására irányuló kezdeményezésekkel — mondta. A pénzt nem a szűkös EU büdzséből, vagy a közösbe beadni rest tagállamok hozzájárulásaiból kell fedezni, hanem a közösség által a pénzpiacokon felvett kölcsönökből. Soros György a pénzügyi válság idején létrehozott és bevetett stabilitációs alapok forrásainak a mobilizálását is javasolja a finanszírozás biztosítására.

Hosszabb távon egyébként is szükség van a közösségi költségvetés összegének növelésére, a felzárkóztatásra és a mezőgazdaságra szánt támogatások jelentős csökkentésére, új bevételi források biztosítására, hogy az Európai Unió képes legyen megbírkózni a menekültválság hazai és külföldi következményeivel, és stabil alapokat teremteni a valutaunió működéséhez — vélekedett.

„A menekültválság az EU létét fenyegeti. A felelőtlenség csúcsa az lenne, ha az Európai Unió a széthullását kockáztatná, miközben parlagon hagyja a rendelkezésére álló pénzügyi forrásokat” — fogalmazott Soros az EP meghallgatásán.

forrás: http://nol.hu/kulfold/soros-hiba-volt-beengedni-a-menekulteket-1621741

Ha valaki figyelmesen elolvassa ezt a még néhai Népszabadságban megjelent cikket abból világosan látszik, hogy nincsen semmilyen Soros terv amiről Orbánék beszélnek. Ha egyszer felébred a nép örökre elfogják űzni Orbánt és rohadt bandáját.


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata

 • Mária néni

  Népszabadság?

  • Wincs Eszter

   Sivalkodj troll!!

   • Mária néni

    Jaj de kár, hogy megszünt a népszabi.
    Ja, mégse😆😆😆

    • Szabó László

     Szerintem téged becsapott az eszed.

     • Wincs Eszter

      Nem tudja becsapni.
      Nincs neki egy fikarcnyi se.

    • Ferenc László Rakiás

     Ha egyszer valaki szenilis vén ember aki ov seggét nyalja a csirke far hátra elegendő nyugdijért, akkor azzal nem kell foglalkozni! Ennyi és Népszabi!

    • Ilona Erdős

     Hihetetlen amit csinálsz !! 🙂 Bár én jókat mosolygok a primitív gonosz hozzászólásaidon ! Mosolygok..de közben sajnállak ! Nem tudom ki vagy ..de biztosan nem az a néni akinek a fotója mögé bújsz ! Nem gondolod hogy az ilyen hozzáállás minősíti a pártodat ? Sajnos erről szól a vezéred..és a pártod politikája is … nem vállaljuk fel amit teszünk..hanem ködösítünk ..hazudunk az emberek szemébe ! Szégyen ! Hogy tudsz ..tudtok tükörbe nézni ? Olyan mintha titeket nem is anya szült volna !! A baj..hogy mindenki ugrik a szennyre amit prezentálsz ! Miért teszed ezt ? Valóban fizetést kapsz érte ?

     • Mária néni

      Sivalkodj, gyűlölködő libsi!

     • Pufi1964

      Ismerem a fajtádat! Otthon ülsz a mamahotelben anyád szoknyáján azért van ennyi szabadidőd itt baszni a rezet. Amikor kifirkáltad magad jól kivered a farkad ,mert ez tölti ki a szerencsétlen napjaidat.Sivár életed nem ér egy fabatkát sem és itt éled ki a nyomorult semmitmondó mindennapjaidat.Szerencsétlen nulla vagy és én ezért őszintén sajnállak! Szedd össze magad és kezdj magaddal valamit,mert a bolondok háza vár rád!

     • Mária néni

      Habzik a pofád, libsi.

     • Pufi1964

      A szókincsedet is fejleszthetnéd mert kb. egy öt éves kisgyerek szintjén mozogsz 😀 !!

     • Mária néni

      Hogyan kellene másképp mondani, hogy habzik a pofád?

     • Pufi1964

      Mondom én hogy egy retardált proli vagy! Kérdezd meg anyádat aki a világra szart 😀 !

  • János Virág

   Na itt az ügyeletes hülye megint?

   • Mária néni

    Én úgy értesültem, hogy az a szennylap megszünt, komcsikám 😆😆😆😆

    • Bori Gévay

     Mária Néni! Tud még olvasni, értelmezni is tudja a leírtakat? Óóóóh, igen? Akkor, talán a kormányzati médiákon kívüli hírforrásokból is tessék tájékozódni! Hasznára válna! 🙂

     • Mária néni

      Igaza van kérem, ma reggel is vettem Népszabadságot az ujsagosnal.
      .
      Ja, mégsem 😳
      .
      Akkor maga egybaromállat

     • Edit Király

      A demencia nagyon kellemetlen!

     • Palfi Ibolya

      De ez nem neni es nem mari, ez egy him nemu szarjanko, a velemenyem szerint. 🙂

     • huncutka

      Én is pont arra gondoltam, hogy férfi.

     • Mária néni

      Pofád befogod

    • László Mészár
    • Kovács Károly

     mariska HAJOLJ KARIKÁBA ÉS ÜLJ RÁ A POFÁDRA!!!!!

     • Mária néni

      Látom, maga ciganyprímas.
      Kussolsz!

    • Jenőné Nelli Varga

     Komcsi vagy te vén hülye banya !

     • Mária néni

      Sivalkodj, komcsikám.

     • József Kócsák

      Mondja ezt egy pufajkás.

     • Mária néni

      Sivalkodj, komcsi!

 • Ferenc Béres

  normális ember eddig sem hitt a soros-tervben, ez csak egy választási kampány, mint a migránsozás

  • Pufi1964

   Te agyhalott !Voltál a Keleti pályaudvaron amikor ezer számra voltak ott a migránsok? Ha nem akkor itt van nézd meg,mert én ott voltam. Elmondani nem tudom neked mit éreztem amikor ez a hulladék söpredék kántálni kezdett és fenyegették azokat akik ellenük megnyilvánultak!!
   https://www.youtube.com/watch?v=KpXqF90EiLI&t=692s

   És itt a wikipédia ,(ha egyáltalán tudod mi az) legelső leírása Soros víziójáról!! Olvass és csodálkozz te szerencsétlen hugyagyú megvezetett bolsi libsi retardál balfasz!! Soros György 2015 szeptemberében, az európai migrációs válság tetőpontján „A menekültügyi rendszer újjáépítése” című írásában fogalmazta meg ezzel kapcsolatos elgondolásait.[45] Ezek lényege a következő:

   Az EU-nak évente legalább egymillió menedékkérőt kell befogadnia az előrelátható jövőben, ennek terheit méltányosan kell elosztani.
   Az EU tegyen globális erőfeszítéseket, hogy Libanon, Jordánia és Törökország megfelelő anyagi alapokhoz jusson a területükön tartózkodó menekültek ellátására.
   Az EU hozzon létre egységes menekült- és migránsügyi irodát, egységes parti őrséget.
   A menedékkérők számára biztonságos csatornákat kell létrehozni, amelyek segítik, hogy Görögországból és Olaszországból a célországukba jussanak.
   „Az EU által kifejlesztett műveleti és pénzügyi megállapodásokat kell használni arra, hogy globális normákat lehessen megszabni a menedékkérők és migránsok kezelésére.”
   Ahhoz, hogy az EU évente több mint egymillió menedékkérőt tudjon integrálni, az EU-nak mozgósítania kell a privát szektort – NGO-kat, azaz civil szervezeteket, egyházi csoportokat, vállalatokat – hogy szponzorként működjenek közre.

   • Edit Király

    ORBÁN ELVETTE AZ IRATAIKAT, A VONATJEGYÜKET ÉS NEM ENGEDTE A VONATRA FELSZÁLLNI ŐKET! TUDATOSAN KAVARTA A SZ&RT!!! HOGY MEGFÉLELMITSE A HISZÉKENY NÉPET.

    • Pufi1964

     Agymosott idióda vagy ! Csk így egyszerűen és röviden. Menthetetlen hülyére kár a szót pazarolnom.

     • Zoltán Mészáros

      Akkor húzz innen!

     • Veronika Szabó

      Te vagy a tájékozatlan ! A szerencsétlen menekültek megvették a vonatjegyet Németországba, de Bicskénél és Nagyszentjánosnál leszállították őket! Milyen ország az, ahol érvényes vonatjeggyel rendelkező utasokat leszállítanak a vonatról? …nem lehetett volna már előtte igazoltatni őket?……sajnos a béna fideszes -csicskák akkor sem voltak a helyzet urai, ahogy azóta sem ! Plakátokkal nem lehet a hazát megvédeni! Mondjátok már meg a buggyantagyú csúti baromnak, hogy szedje össze magát és a seggnyaló csicskái helyett alkalmazzon szakembereket! …… Orbánc CSAK hablatyolni tud, ami mint tudjuk a legtöbbször nem vezet eredményre !

     • Pufi1964

      A szerencsétlen menekültek? Nem láttad amikor a vonaton ülő szerencsétlen menekült a nyakára tett mutató újjal fenyegette a vasutast?Vagy azt a videót amikor a készenléti rendőrök vizet élelmet vittek a szerencsétlen menekülteknek akik a vizet a vágányok közé rugdosták.A szerencsétlen menekülteknek háromnegyede papírok nélkül érkezett magyar országra azt sem tudjuk kik ők .Akár tömeggyilkos bűnözők is lehettek közöttük!És mint bebizonyosodott voltak is közöttük pl.a párizsi robbantások kivitelezői között is aki a keleti pályaudvarnál várakozott érvényes jeggyel!Az már részlet kérdés mikor igazoltatták őket elötte vagy utána!A haza pedig nem plakáttal hanem kerítéssel és a kerítést őrző rendőrökkel határ őrökkel van védve ahol arra szükség van!A béna csicska pedig az aki az ellenőrizetlen migránsáradatnak utat enged,vagy pártolja azt!Ti libsik mindig Orbánoztatok akkor is amikor átmasíroztak rajtunk a migránsok akkor azért. Amikor pedig megépült a kerítés akkor azért! Amikor nem voltak feltartóztava azért amikor ellenőrizték őket azért.Ha nem engedték át a migránsokat fasiztáztok! Ha átengedték őket azt mondjátok bénáztak! Mi ez ,ha nem Orbán fóbia! A szádat pedig ne a másik ember mocskos szidalmazására használd. Másként nem vitapartnert hanem szardobáló elvtelen mocskolódást kapsz cserébe!

     • Veronika Szabó

      Szánalmas a magyarázatod agymosott! Tipikus fideszes hazug, hablaty ! Ha ezerszer leírod, akkor is hazugság! …hatalmas, ordas hazugság, amit a hozzád hasonló CÖF -ös majmok terjesztenek !

     • Pufi1964

      https://m.youtube.com/watch?v=SRhI0Xqv5Rc Azt mondod hazudtam,hogy a vizet berugdosta a migráns a sínek közé!

     • Veronika Szabó

      A helyükben én a hozzád hasonló mocskos állatokat rugdostam volna be a sínek közé !…….. olyan mélyen van az értelmi szinted, ahová a vakondok sem merészkedik le !

     • Pufi1964

      Ez igen! Tehát a valós tényre amit videó bizonyít ez a válasz! Tehát nem a migránst ítéled el aki a segítő kezet megalázza azzal,hogy a számára kínált vizet a vonat alá rugdossa,hanem engem aki a tényeket szállította számodra! Ezek után az én értelmi képességeimet kritizálod 😂😂😂😂😂😂😂 ! És még azt mered állítani hogy nem terelsz 😅😅😅😅😅😅?! Ki mint él úgy ítél !

     • vigoro

      Két és fél perc nem tény, csak egy epizód.
      A tény az, hogy ki milyen lelkiállapotban ért az adott helyszínre, és hogyan mehetett tovább.

     • Pufi1964

      Aki kérni jön európában egy jobb élet reményében akit átengedett az országunk papírok nélkül annak ne legyen lelkiállapota! Annak legyen hálája és ne követelése! A pofátlanság és a primitívség netovábbja a felajánlott vizet rugdosni! Akinek ez nem jelent üzenetet az homokba dugja a fejét! Akit nem dühít fel ez a fajta arrogancia az ne csodálkozzon amikor pofánvágja ugyan ez a fajta migráns az utcán!És ez igen is tény . Az ötven hatos magyarjainkhoz szokták hasonlítani a migránsokat mert ugye ők is menekültek a zsarnokság elől.Tudod mi volt a különbség eközött az állatcsorda és a mi magyarjainkhoz között? Az 56-os menekültek mind tudták magukat papírokkal igazolni.Nem robbantgatni kelteknát a határon nem kiskorú lányokat molesztálni és nem vegzálni a befogadó országok lakosait! Volt aki éveket várt türelmesen az olaszországi Capua-ban börtönhöz hasonlatos körülmények között,hogy megtudja kvóta szerint melyik ország fogadja be.Ellenben ez a csürhe papírok nélkül követelőznek az azonnali befogadásért! Törnek zúznak a befogadó állomásokon és válogatnak az országok között hová akarnak menni!!!!!!!!! A magyarok beilleszkedtek és becsületes polgáraivá váltak ott ahol letelepedtek.Ez a viselkedési norma emberhez méltatlan magatartás amit az összes migrációt támogató országban művelnek! Úgyhogy köszönöm nem kérek a kioktatásodból !

     • Veronika Szabó

      Te a hülyeséget ismételgeted ! Hajjaj ! A magyarok a ma született bárányok ?…… Hát persze ! Idióta vadbarom !

     • Pufi1964

      Felébredtél nyanyus? Miben tévedtem meséld el hallgatlak ? Habár a kutya sem kérdezett! A stílusod továbbra is alpári igazi panelproli jellegű kocsmatöltelékhez méltó ,de ez téged minősít! Biztos ez a menő abban a primitív közegben ahol mozogsz! 😂😂😂😂😂😂

     • Veronika Szabó

      Te a rohadék vályogsori suttyó prolizol?……. sajnos mikor az ilyen nyomorúságos cigógyerekek mint pl. a csúti törpe és FarkasFlóri hatalmat kapnak, akkor ez történik , mint Orbánisztánban ! Pufóka ! …..az ilyen agymosott barmoknak, mint te sajnos addig lesz jó világa, míg a csúti a seggnyalóit bőkezűen fizeti közpénzből ! ………a szotyiköpködő, pálinka vedelő , vályogsori suttyó Orbán seggnyalója dumál ?……. röhejes !

     • Pufi1964

      A stílus maga az ember! Kifinomult a szóhasználatod rögtön látszik milyen iskolázott vagy 😂😂😂😂😂😂😂 !

     • Veronika Szabó

      Az iskolázottak nálad Farkas Flórinál kezdődnek? ……Flóri egy csoda gyerek, ezt az önéletrajzából tudjuk ! Először megszerezte a diplomáját, aztán leérettségizett, majd a 8. osztályt is elvégezte, de azt már a börtönben. A Fidess-nyaloncok fordítva vannak bekötve, ez is azt bizonyítja !

     • Pufi1964

      Érvek helyett szitkok ! Értelmes párbeszéd helyett primitív oltogatás ez a te világod! Hiába na a vér nem válik vízzé! Panel proli vagy le sem tagadhatod! Kocsma az otthonod a bazdmegvilág volt az iskolád!

     • Veronika Szabó

      Pufika ! A gyógyszerosztásról lemaradtál ! A doktor bácsi haragudni fog és kényszerzubbonyba öltöztet, ha nem fogadsz szót!

   • Veronika Szabó

    Arról miért nem írsz agymosott, hogy az a rengeteg idegen ember, hogyan jutott el a keletiig? Budapet a déli határtól hány kilométerre van? …..hogyan védekeztek hős katonáink és rendőreink, ha az országot átszeive a fővárosig jutottak? …..ha erről mondanál néhány szót ?

    • Pufi1964

     Na ez a baj veletek libsikkel! Ha van kerítés az a baj,ha nem voltak feltartóztava az volt a baj! Döntsétek el végre mit akartok! Másképp azt hiszem agyhalottakkal beszélgetek!

     • Veronika Szabó

      Válaszolnál a kérdésemre ? ….a legnagyobb baj a fajtáddal van, aki azt gondolja a hazugsággal minden megoldható ! Én tudom mit akarok ! Fejezzék be fideszék a hazudozást! Szervezzék meg az ország védelmét! Szeretném már végre ha a tv-ből nem folyna a színtiszta narancsos sz@r ! …… szeretnék már egy sportközvetítést úgy megnézni, hogy ne szakítsa félbe az 1 perces hazug fideszes propaganda ! Szeretném, ha Orbán vajda nem szórná számolatlanul az adófizetők milliárdjait a hazug plakátjaira és a semmit nem érő inzultációs leveleire ! Szeretném ha kitakarítanák a tolvaj, gazember FarkasFlórit a parlamentből ……..ennyi elég?

  • Péter Kardos

   Ferenc! igazad van! Én is ezt mondom, de rá kéne jönnünk, hogy azokkal a primitív tahókkal akik itt arc és név nélkül böfögik magukból az orbáni , uszító baromságot….. azokkal nem is kéne szóba állni! Rasszista , primitív befolyásolható, önálló gondolkodásra képtelen szerencsétlenek!

   • Ballerhunter2

    Ha nem létezik Soros-terv, akkor mit is keres Soros állandóan Brüsszelben?
    Milyen jogon és alapon szólal fel pl. az EU Parlamentben?
    Miért találkozik és tárgyal ZÁRT AJTÓK MÖGÖTT EU-s vezetőkkel?
    Ha majd ezekre értelmes és elfogadható választ tudsz adni, majd akkor primitívezz és rasszistázz le bárkit, aki ezeket a fent említett történéseket minimum furcsának véli!
    Tehát?
    Várom a válaszod és a magyarázatot!

    • Edit Király

     pénzember, hitelezőként…

     • Ballerhunter2

      Kérem sorolja, hogy Soroson kívül konkrétan kikkel ( hogy hívják azokat a pénzembereket ) tárgyalnak még a legfelsőbb EU-s vezetők, illetve kik kaptak felszólalási jogot ezek közül az EU legfőbb fórumán!
      Illetve önnek még véletlenül sem tűnik furcsának az, hogy Sorossal mint hitelezővel tárgyalnak, ugyanakkor Soros az EU parlamentben elhangzott beszéde alapján “a közösség által a pénzpiacokon felvett kölcsönökből” KELL finanszírozni a migrációs válságot?
      Csak nem Sorostól mint hitelezőtől ( Ön állította, hogy ilyen minőségben osztja ott az észt ) KELL hitelt felvenni?
      A hitelt azt úgy általában ingyen adja a hitelező ugye?
      Még véletlenül sincs haszna belőle.

     • A Doktor

      Mégha mindezt ilyen komolysággal értenénk is, áthidalhatatlan az ellentmmondás a kormánypropaganda Soros-terve és a cikk tartalmában leírt, egyáltalán nem hivatalos terv, csupán vélemény vagy javaslat között, melynek elfogadása, mint abból is látszik, egyébként sem általános.

     • Ballerhunter2

      Attól még, hogy nem ismerünk el valamit hivatalosan, attól még az nagyon is létezhet. A kettő nem zárja ki egymást. Ez éppen olyan, minthogy 2015 óta tudjuk, hogy migránsválság mint olyan, az nem is létezik. Legalábbis a balliberális ellenzék szerint. Csak azt nem értem, hogy akkor miért téma ez az európai politikában azóta is, ha egyszer nem is létezik???

     • Veronika Szabó

      Agymosott! 2015-ben mi történt?……. Orbánc vajda kirakta a plakátot, hogy ne vegyék el a munkánkat stb…..és elment Horvátországba nyaralni Anikó asszonysággal ! Ezalatt ellenőrizetlenül nyomult be országunkba több százezer idegen ember. Hende Csabszi az akkori honvédelmi miniszter itthon PintérSanyával azon vitatkozott kinek a feladata a haza védelme ….pedig az alaptörvényben világosan ott van, hogy a Magyar Honvédség feladata a haza védelme . …….Hende Csabszit “érdemei” elismerései mellett Orbánc vajda leváltotta és hagyja azóta is garázdálkodni ! Kit védtek meg ezek a fideszes férgek? …… Remélem abban egyetértünk, hogy a migránsok ellen nem plakátokkal és a csibedrót kerítéssel kell védekezni ! …. annyira szánalmasak vagytok, narancsos birkák!

     • Ballerhunter2

      Ja, tehát akkor szerinted 2015-ben a honvédségnek ki kellett volna vonulnia a határra, csatárláncba állni, megfogniuk egymás kezét és SZAKÍTS, HA BÍRSZ! játékot kellett volna játszaniuk az illegális migránsokkal.
      Világos…
      Vagy írd le, mégis hogyan képzeled megvalósítani ezt az “alaptörvényben leírt honvédségi feladatot”!?
      Meg írd le azt is, hogy véleményed szerint mondjuk úgy általában egy szomszédos ország vajon mennyire szokta zokon venni, ha a szomszédja a teljes haderejével egyszer csak megjelenik a közös határszakaszon?
      Hogyan is kellett volna a migránsok ellen szerinted????
      Halljuk, lássuk, írd le végre!!!!!!!!!

     • Veronika Szabó

      Te tényleg ekkora marha vagy ? Minek fizetünk egyetlen katonát, ha
      nem képesek az alaptörvényben leírtakat sem betartani?….itt jön az, amit mindig is állítottam …….Fideszes hablattyal nem lehet országot megvédeni és országot vezetni. A csúti törpe és bandája CSAK lopni tud …..és hazudni, hazudni, hazudni ! Ha nem képesek ténylegesen megvédeni az országot, akkor Orbánc Viktor “mongggyon ” le ! ….annyira szánalmas vagy !

     • Ballerhunter2

      Most te tényleg ennyire sötét vagy, hogy nem fogod fel mit kérdeztem tőled???
      Hogyan képzelted a honvédség által a határok megvédését a migránsokkal szemben? Mit kellett volna tenniük az adott helyzetben?
      KONKRÉT VÁLASZT KÉREK, NEM MELLÉDUMÁT!!!!!!!!!!!!!

     • Veronika Szabó

      Te agyhalott barom ! …már leírtam ! A Fidess a csúti buggyantagyúval az élen semmit nem tett ! Egyetlen + katonát nem vezényeltek a határra…… a rendőrök szemet hunytak mikor az embercsempészek az országon át szállították a menekülteket….stb ! Mit vársz tőlem agymosott fidess-nyalonc barom? ….mindenesetre Bakondi narancsos huszárnál többet tudnék tenni hazám védelme érdekében ! ……. érdekes tőlem várod a választ, miközben az illetékeseknek benyalsz tövig!…….

     • Ballerhunter2

      Tökmindegy mit handabandázol, vagdalkozol, hogy így a hadsereg, meg úgy a hadsereg.
      SEMMIT nem írtál le te szerencsétlen marha!
      Semmi konkrétumot.
      Azt pofázod csak folyamatosan, hogy a hadsereg dolga lett volna…
      DE SZ-E-R-I-N-T-E-D MIT KELLETT VOLNA TENNIÜK?
      Lőni rájuk, vagy mégis mit?
      Hogyan kellett volna megakadályozniuk, hogy ne jöjjenek át?
      EZT POFÁZD EL TE HATÖKÖR!!!
      Ja, hogy te sem tudod, csak pofázol össze-vissza, meg van pofád engem vádolni benyalással, mert meg mertem kérdezni, hogy ha vádaskodsz, akkor viríts is valami ötletet!

     • Veronika Szabó

      Te hülye állat! Leírtam világosan, hogy Hende Csabszi az akkori honvédelmi miniszter, azt sem tudta, hogy az ő feladata a haza védelme …..tehát a seggét sem emelte fel. hogy megnézze mi a helyzet a határon. PintérSanya rendőrsége, pedig pár forintért inkább együttműködött az embercsempészekkel …… DE ! Ha már az országban vannak akkor legalább figyelték volna őket, de NEM ! Ha összejön pár száz ember / ha csak pár száz/ akkor is minden normálisan gondolkodni tudó ember tisztában van vele, hogy ezeknek az embereknek bizonyos szügségletei lesznek ….. tehát néhány mozgó wc-t felállíthattak volna pl. a Keletiben ! …….tudom ez számodra nagyon bonyolult dolog, de ha már nem tudták megelőzni a bajt, akkor legalább kezelni tudták volna, de a fidess-csicskáktól ennyi sem várható ! ……… Sajnos a fidess maffia nem fogadja el a jó tanácsokat, mert zavarosban tudnak igazán halászni a narancsos férgek !

     • Pufi1964

      Mit tudnál tenni? Kérlek írd le! Néhány nappal ezelőtt azt írtad nekem nem neked kell megoldani az ország problémáit! Most azt írod te még tudnád oldani.Most itt a lehetőség írd le hogyan!

     • Veronika Szabó

      Te agyalágyult barom ! Minden normálisan gondolkodó tudja, hogy Orbánc plakátjai és inzultációs levelei nem védenek meg bennünket! Tudod mit?….vond kérdőre a csúti vezéredet, hiszen az ő feladata lenne a haza védelmének szervezése ! ………olyan tanácsadókkal ez nehéz lesz, mint Farkas Fkóri !

    • Péter Kardos

     Nevét és arcát nem vállaló alakoknak nem válaszolok!

     • Ballerhunter2

      Hja, kérem, így könnyű, ha nincs válasza, csak a hőbörgés megy meg a rasszistázás és primitívezés!
      Na ez a gond ott a balliberális oldalon…

     • Zoltán Mészáros

      Ha szerinted valaki józanul gondolkodik az csak “balliberális” lehet? Te is balos vagy! Balfasz.

     • Ballerhunter2

      Tehát az élből rasszistázás és primitívezés az józan gondolkodás.
      Egy estleges párhuzam felvetése Soros folytonos EU-s turnézása, a migránskérdésbe való kéretlen belepofázása és az EU felső vezetőinek migránsügyi viselkedése között az nem józan gondolkodás.
      Gratulálok az elvakultságodhoz!

     • Joco IamwhoIam

      …tudod az IGAZSAGNAK semmi köze az archoz…ha nem tudsz targyilagosan vitatkozni akkor TE sajat magad ismered be a tudatlansagodat…..ha tudnad pl. angolul megnezni az amerakai 60 perc musorat sorossal akkor nem igy beszelnel…sajnos ami fele megyunk megallithatatlannak latszik…!…ti csak egymas idegeit teszitek tönkre ezekkel a tartalmatlan veszekedesekkel…nezz körul az orszagban…hamarosan minden ertelmes ember szo nelkul elmegy…mert senki sem veszi a faradtsagot hogy tajekozodjon mielött elkezd mindenkit lemocskolni…nincs meg egy orszag ahol ilyen csunyan beszelnek egymassal az emberek…en azt csodalom hogy eddig nem tört ki polgarhaboru….de arra fele kuzdetek ezzel a modszerrel…!…

     • Péter Kardos

      Vitatkoznék azzal, hogy az igazságnak semmi köze az archoz, de az ordas eszméket valló rasszista , antiszemita alakok általában nem vállalják a képket. A nyilvános megmozdulásaikon is álarcot viselnek. Én valóban liberális vagyok és ha hallanám Soros beszédeit valószínüleg egyet értenék vele. Ez az ember annyi jót tett az országgal amit sajnos feledtet a hibája, hogy ezt a szemétláda, jellemtelen Orbánt és társait kitaníttatta! Érdekes ezeknek a fideSS-eseknek a zöme volt már minden ( MSZMP, tag, KISZ vezető, LIberális ) csak akasztott ember nem! Ráadásul most már összekacsintgat a náci Jobbikkal is, szóval nem biztos, hogy azokat kéne támadnotok akik kiállnak évtizedes elveik mellett! Orbán és bandája ásták meg a lövészárkokat ebben az országban, a különböző politikai nézeteket vallókat nem ellenfeleknek, hanem ellenségnek tekintik…….. Na de részemről befejezve én nem folytatom tovább ezt a meddő vitát!

     • Joco IamwhoIam

      köszönöm hogy valaszra meltattal

      nem volt bennem semmi rossz szandek…

     • Péter Kardos

      Nincs mit! Ez természetes, kulturált formában fejtetted ki az enyémtől eltérő véleményedet, nem úgy mint az az arctalan nickname alak. Én is köszönöm a válaszodat és azt, hogy kulturált módon adtad elő!

     • Ballerhunter2

      Ha az arctalan alak én vagyok, akkor idézd már ide, hogy a hozzád intézett kérdésemben szerinted mi a kulturálatlanság?
      Valamint azt is, hogy akkor ennek fényében ezekről a mondatokról mi a véleményed a kulturáltságot illetően:
      “…hogy azokkal a primitív tahókkal akik itt arc és név nélkül böfögik magukból az orbáni , uszító baromságot…..”
      “Rasszista , primitív befolyásolható, önálló gondolkodásra képtelen…”
      “…ezt a szemétláda, jellemtelen Orbánt és társait…”
      “…ezeknek a fideSS-eseknek…”

      Mert nekem az véleményem, hogy a kultúra bizony kiverte a biztosítékot, NÁLAD!!!

     • Pufi1964

      Vedd észre aki az arctalanságra hivatkozik annál az érvek a gatyába szorultak a fejek helyett 😂

     • Joco IamwhoIam

      szerintem EGY velemenyen vagyunk…!..

      es örulök hogy talalkoztunk!

     • Péter Kardos

      Én is örülök, hogy egy kuturált beszélgetőpartnerrel hozott össze a jósorsom! Még összefuthatunk itt-ott a kanyarban!

     • Veronika Szabó

      Két szerencsétlen narancsos barom ha találkozik ! Gratula ! Bégessetek tovább !

     • papóka

      egyetértek veled !

     • Péter Kardos

      Köszönöm!

     • Tibor Molnár

      Szögezzük le: itt és most csak Sorosról írok. Hogy a kormány milyen, itt most nem releváns. Hogy ki mennyire utálja, az sem… de hogy Soros György mennyi jót tett ezzel az országgal – vagy a többivel … ahol rájöttek mit is csinál valójában, onnan kitiltották őt is, meg a szervezeteit is. Csak egy rövid idézet a wikipédiából, amely azért eléggé pártatlan:
      “2008. október 9-én az OTP Bank részvényei 22%-ot estek egy, a kereskedés végén érkezett order következtében. Kiderült, hogy az OTP megtámadása mögött a Soros Fund Management(wd) [34] állt, amely a tranzakcióval 675 ezer amerikai dollárt nyert. A tőkepiaci tevékenysége során megsértette a piacbefolyásolás tilalmára vonatkozó jogszabályi előírásokat, ami miatt a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete bírságot szabott ki rá.[35][36][37] Soros közleményében kijelentette, hogy nem ő adott megbízást az ügyletre, és sajnálja a történteket.[38]
      Érdemes végigolvasni az egészet, hogy ki is ő valójában.

     • Veronika Szabó

      OTP ?….Csányi?….pénzügyi felügyelet?… egyenként is nagy kupac sz@rok ! ….de együtt? Soros nekem sem szimpatikus, de amit a Soros plakátkampánnyal művel a buggyantagyú csúti és bandája, az túlzás !

     • Joco IamwhoIam

      …sajnos nem tulzas…söt …ha az eddigi tevekenyseget leirtak volna akkor senki sem olvasta volna el vagy hallgatta volna meg …!..MERT OLYAN HOSSZU LETT VOLNA…ez az egesz kampany egy nagyon nagy LE EGYSZERUSETESE A “SOROS” TEMANAK…ha angolul ertessz akkor meg tudod hallgatni a sajat szajabol sokkal nyersebben mint az ORBAN kampanya leirja….!…sajnos …nem elöször csinalja ezt a trukköt….tajekozodj….az INTERNETEN… angol oldalakon …..!….
      .

     • Veronika Szabó

      Ennyire nem lehetsz ostoba ! Ha valóban vannak igazságok Sorossal kapcsolatban, akkor szerinted az a megoldás, amit orbánc és rohadék bandája csinál? ….plakátokkal rémisztgetni a népet?……persze elképzelésük sincsen a fideszes férgeknek, hogy miképpen kéne kivédeni a Soros támadást …….szóval az nem normális, ahogy a csúti törpe és csicska bandája viselkedik ! ……. de az agymosott narancsos birkák boldogan bégetnek a kék plakátok látványára !

     • Joco IamwhoIam

      kedves veronika amit te itt csinalsz azt a wc-n kellene tenned….(folyik a szadbol a szar..!..)…ne feletsd el lehuzni es fogat mosni …utana szivesen beszelgetek veled ha van miröl…szitkozodasokkal ne traktaljal…köszönöm a megertesedet…

     • Veronika Szabó

      Szánalmas vagy fidess-nyalonc ! …… rohadék gazember!

     • Pufi1964

      Veronika! A plakátokon lévő írások nem rémísztgetések! Az maga a valóság amit te magad nem akarsz meglátni,mert Orbán mondja! Ha Gyurcsányi Ferike mondaná simán elhinnéd! Szűk látókörű vagy ! Írd be a youtubeon european migration és meglátod a szomorú valóságot ,hogy mi lett európából a migráció miatt. A saját szemeddel győződhetsz még arról mit művelnek azok akiket Soros az NGO kon keresztül támogat! Az Orbán fóbia elvette a reális ítélőképességed és egyből kizárod amit közölni vagy megvalósítani szeretne pusztán azért mert Ő .mondja szánalmas!

     • Veronika Szabó

      Sajnos Orbánnak és csicskáinak egyetlen szavát sem hiszem el , mert eddig CSAK telipofával hazudtak ! Láttam mi van Európában és láttam mi van Orbánisztánban . Orbán semmi hasznosat sem csinált, hogy enyhítse a migrációs válságot, mert így a fideszes gaztetteikről elterelheti könnyedén a figyelmet! ….tudod aki annyit hazudott, ferdített az elmúlt 28 évben mint Orbán, annak már azt sem hisszük el amit kérdez ! A megoldásra vagy a baj enyhítésére tett erőfeszítéseknek semmi jelét nem látom ! Ha pl. Bakondi huszár nem nyomná a mocskos dumáját, hanem felhívná a figyelmet, hogyan óvjuk magunkat a migránsoktól. Számunkra a narancsos maffia jelenti a legnagyobb veszélyt , ahogy eddig is !

     • Pufi1964

      Akkor mocskolódás helyett kérlek arra válaszolj te hogyan oldanád meg a migráns áradat káros következményeit? Sorolom,migránsok bűnözési statisztikái fényévekkel magasabbak mint az európaiakê.A keresztény kultúra háttérbe szorítása a muszlimmal szemben.A papírok nélkül érkező ismeretlen identitású migránsok határon kívül tartása ! Hogyan integrálnád a menekülteket amikor azok még a nyelvét sem hajlandók megtanulni a befogadó országban? Hajlandó vagy-e te magad tenni azért,hogy a migránsok akik magyar országon vannak felvegyék kultúránkat elfogadják azt az életet amit kínálunk nekik?Ha igen hogyan teszel érte?

     • Veronika Szabó

      Te szerencsétlen agymosott barom ! Valami értelmeset kéne már csinálni az agymosott fideszes csicskáknak, nem a hazugságot terjeszteni és a hibbantagyú csúti törpe hablatyát nyomni ! …….. Szerinted miért fizetjük a fidess.kdnp-s f@szokat?….hogy én találjak megoldást a migráns válságra? …… Van megoldás, mert mindenre van megoldás, de nem akarásnak, nyögés a vége !

     • Pufi1964

      Persze neked gondolom van megoldásod azért koptatod itt a szádat pofázni kritizálni minden hülye tud!

     • Pufi1964

      Tévedsz! Európai hatalmas bajban van! A migrációs probléma nem mai keletű baja az uniónak! Kezdődött a németországi török vendégmunkásokkal akik a mai napig képtelenek a beintegrálódásba eltérő valláson alapuló kultúrájuk miatt.Valamint a spanyolországi és francia észak afrikai migránsokkal.London tizenöt milliós lakosságának több mint a fele idegen ajkú bevándorló.Párizs egyharmada valamilyen formában a bevándorló.Rómában a kereszténység bölcsőjében a circus maximusz mellett ezrek borulnak imára minden nap! Kérlek olvass utána ki is az az ember aki mindezt normálisnak tartja! Soros egyetlen célja,hogy kiszolgálja a pénz világot bármi áron! Az a buggyant agyu csuti csupán azt szeretné,hogy magyarország ne legyen Párizsi,London, Brüsszel,Berlin vagy Barcelona ahol a normális biztonságos élet mára vágy álom lett!

     • Pufi1964

      Még kérlek sorold fel azt a sok jót amit az országunkban tett! Türelemmel várom !

     • Pufi1964

      Jó ember! Az még valahogy elmegy hogy tájékozatlan vagy migráns ügyben.De hogy azt hazudd,hogy a Fidesz a Jobbik felé kacsintgat…..Láttad a parlamenti Fidesz vs Jobbik vitákat? Mert ha láttad volna nem írnál lé ekkora eget verő hülyeségeket!Azt mondod a Fidesz rasszista.Miért is? Örülnék ha levezetnéd hol érhető tetten a Fidesz rasszizmusa mert az amit itt mondassz nem más mint fröcsögés ,általánosítás.Konkrétumot kérnék igazi példát ,hogy mitől rasszista a Fidesz aminek még a nevét sem tudod tisztességesen leírleírni ! Más….Szerinted a Fideszt a Soros tanította ki! Na itt is tetten érhető a liberális média hazug mivolta! Kérdezlek téged egy fél szemeszter minek számít a szemedben? Tudod egyáltalán hány szemesztert tartalmaz egy egyetemi tanulmány? Nos hogy képben legyél ha Orbánra és párt társaira gondolsz fél szemesztert tanultak a Soros alapítvány pénzéből! Ez még arra sem elég,hogy vizsgákat tegyenek le nem hogy elvégezze bárki is a főiskolát! Az alultájékozottság nem ment fel a butaság bűne alól! Ajánlom figyelmedbe hogy ne csak a liberális médiában tájékozódj mint ahogy én sem a jobboldali mêdiából! Rendszeresen hallgatók balos és liberális médiumokat.Valamint ha leírnak valamit az interneten nem veszem készpénznek utána nézek több helyen is.Csak halkan jegyzem még nem lenézésből erre ne is gondolj elolvastam több hozzászólásodat is hatalmas az a hiány ami politikai vonalon mutatkozik nálad! Fogalmakat keversz egysíkúan szólsz hozzá a dolgokhoz és semmi konkrétumot nem írsz csak azt amit az a média leírt ami szeretsz !

     • Veronika Szabó

      Vonát Orbánc a seggében keltette ki! Manapság Vona tényleg észhez tért , de már késő ! A Jobbik asszisztált a Fidess összes gaztettéhez ! Vona mindent megszavazott, amit a csúti előterjesztett . ……Vona CSAK mostanában ébredt rá, hogy a Fidess nem megoldás .

     • Pufi1964

      Hihetetlen! Tudja mennyi ideig tanult Soros ösztöndijjal Orbán ? Egy fél szemesztert! Még a vizsgaidőszakot sem Londonban töltötte! Ezt nevezi maga Orbán Soros általi kitaníttatásának! Gratulálok az elmés hozzászólásához 😂😂😂😂😂! Tudja egy a gond a magához hasonló agymosottakkal .Minden mondata pontosan olyan amit már több száz kommentben olvastam!Ugyan az a retorika szóhasználat és mondanivaló! Egyetlen önálló gondolatot nem tartalmaz az a mondatmennyiség amit itt leírt! Szánalmas bemagolt szöveg ami mögött igazi mondanivaló még nyomokban sincs és még fél igazságokat sem tartalmaz! Mit gondoljak egy olyan emberről aki még egy párt nevét sem hajlandó leírni tisztességesen mert azt hiszi egy Hitleri németországot kiszolgáló katonai alakulathoz hasonlítani azt jó móka! Agyhalál azt állítani,hogy a Vonáékra kacsintgatnak amikor napi szinten láthatjuk a parlamenti parázs szócsatát a két párt között! Szánalmas és megmosolyogtató amit itt össze karattyolt itt kedves tudatlan alulinformált és nagyon buta kedves uram!

     • Pata Vata Csaba Palasik

      birom, hogy a nácikat a nácik mindig lekorlátozzák a hitleri németország, a fasisztákat az akkori olzország faszisztáira.
      Pedig a köznyelvben a fasiszta és a náci egy és ugyanaz az ordas eszme.

     • Veronika Szabó

      Ki kezdte a pökhendi, cinikus beszédeket?…….hallgasd meg orbánc-csicskáit ahogy a parlamentben alázzák az állampolgárokat! Nincs még egy ilyen ország mint Orbánisztán, a csúti vajda birodalma !….ebben igazad van ! Szerinted , hogyan kéne beszélni a mocskos az embereket nyomorba döntő narancsos maffiáról?

     • Joco IamwhoIam

      TARGYILAGOSAN…!…nem gyulölködve….amit TE itt irsz abbol sut a gyulölet….igy nem lehet semmifele ertelmes eszmecseret folytatni VELED…sajnos…

     • Veronika Szabó

      A maffiáról tárgyilagosan? …….. szerinted a mocskos, népnyomorító , a csúti törpe vezette fideszes maffiáról lehet értelmesen eszmét cserélni? ……….Te tiszta hülye vagy ! …….vagy inkább Fidess-mutyis gazember?

     • Joco IamwhoIam

      30 eve disszidaltam…7 eve nem voltam a gunyhatarokon belul ….es ahogy kinez sem latni sem hallani nem akarok ilyen elvakult gyulölködöket mint amilyenre te egy mintapeldany vagy…!…milyen alapon vadolsz es hulyezel te le barkit is …?…föleg ismeretleneket….az ilyenek miatt szegyellem magam a VILAGban hogy magyar vagyok…!…deneked kellene szegyellned magadha elerned azt az inteligencia nivot….sajnallak…remelem egyszer majd felebredsz ebböl a lazalombol….!…de addig is —ahol te elsz ott a VALASZTOTT MINISZTERELNÖK ORBAN VIKTOR…!…es a te nyelveden szolva SAJAT MAGADAT SZAROD LE AMIKOR ILYENEKET IRSZ….szegyeld magad veronika…!…

     • Veronika Szabó

      Te szerencsétlen vadbarom, akkor azt sem tudod mi folyik itt Orbánisztánban?……. minek ugatsz ?…….. azt sem tudod, hogyan választották meg a vályogsori csúti suttyót vezérnek? …csalással ! Szégyenkezni a magyaroknak Orbánc és maffia bandája miatt van okuk , mert a mocskos gazember már teljesen tönkretette az országot! Könnyen ugatsz disszidens kutya a alapvonalon kívülről ! …… Szégyenkezni valód neked van, aki semmit nem tudva alázol ! ……… mocskos hazaáruló gazember vagy te is Jocó !

     • Joco IamwhoIam

      megneztem a hozzaszolasaidat….nagyon sajnallak…

     • Veronika Szabó

      Nincs szükségem a sajnálatodra, mocskos gazember!

     • Pufi1964

      Szégyen az ahogy a Magyar nyelvet használod! Tiszteletlen vagy és kultúrálatlan.Érvek helyett dől a szádból a szenny és mocsok.Honnan veszed a bátorságot ,hogy a tőled eltérő nézeteket valló embertársadat efféle mocskolódással illessed ?! Még a sarki kocsmában sem beszélnek így a halálos ellenségek sem.Hol szocializálódtál hol nevelkedtél kik tanítottak a jómodorra? Ha szerényebben viselkednél talán még meg is hallgatnának értelmes emberek így csak a haragot ,szánalmat,és megvetést remélhetsz azoktól akiknek szánod hozzászólásodat! Most nem írom le mit gondolok rólad mert lesüllyednék a színtedre amit semmiképp nem szeretnék!

     • Veronika Szabó

      Szégyen , hogy vannak ilyen buta agymosottak, akik nyomják a hazug fideszes propagandát és tolják a narancsos maffia szekerét ! Itt nem vélemény különbségről van szó ! Itt az a gond, hogy a narancsos maffia hívei mossák Orbánc sz@rosgatyáját ! …..CÖF-ös majmok előre! Míg tart a közpénz, addig pénzelik a fajtádat! …..de utána?

     • Pufi1964

      Látod látod? Terelsz és értelmes vita helyett megint csak a mocskolódást ajánlod fel számomra! A kérdésem megválaszolása helyett megint csak mocskolódsz Cöf öt emlegetsz! Az én fajtám senki sem pénzeli én tisztességesen megdolgozom a pénzemért! Egyáltalán kérhetek én tőled olyat hogy ész érvekkel vitázzunk szardobálás helyett?

     • Veronika Szabó

      Nem terelek, CSAK sajnos az ismereteid hiányosak, valamint CSAK a fideszes propagandából tájékozódsz ! ….a csúti bandáról nem lehet értelmesen vitatkozni, mert úgy ahogy vannak vállalhatatlanok ! …..28 éve is vállalhatatlan volt a pökhendi, Soros pénzelte Fidess banda ! …azóta CSAK romlott a helyzet !

     • Pufi1964

      Hatalmas tévedésben vagy! Rendszeresen nézem a Vona féle youtube videókat mivel nekik nincs médiájuk! Valamint hallgatom a szocialista rádiót és internetes médiumokat!

     • Veronika Szabó

      Zadrivecz -Vona koma elkésett ! …. eső után köpönyeg ! ……milyen szocialista rádiót hallgatsz?…….a Fidess kezében van már minden rádiócsatorna !

     • Pufi1964

      Joco! Ne szégyelld a magyarságod hiszen olyan népnek vagy a gyermeke akik hozzátettek a világhoz! Szentgyörgyi Albert, Kossuth Lajos akinek szobra is van a fehér házban .Bíró a golyóstoll feltalálója ,Rubik Ernő ,Bolyai Farkas,Csonka János,J edlik Ányos,soroljam még?! Az ilyen antimagyar agyhalottak mint veronika mind a liberális retorika áldozatai. Nyomják a hazaáruló idióta szöveget közben meg nem fogják fel mi történik körülöttünk.

     • Veronika Szabó

      Nincs még egy ilyen ország, mint Orbánisztán a csúti vajda birodalma ! Ennyire gátlástalanul meglopni az országot ?……. Jócóka ! Neked kéne tájékozódni, mert ha tényleg disszidens vagy, akkor miért nyomod a csúti vezér hazug hablatyát?

     • Pufi1964

      Ja tehát csak annak lehet igaza akinek arca van? Ez nevetséges!

    • Zoltán Mészáros

     Ti hadakoztok egy fantom ellen, ami a Vezér beteg agyában él, és ami az interneten terjedő legostobább konteokra épül. Állítatok egy nem létező dolgot és azt várod mi bizonyítsuk ennek valótlanságát. Fordítva ülsz a lovon! Itt neked kell bizonyítani! Mutassátok a Soros tervet!

     • Péter Kardos

      Ezeknek olyan mélyen beszívódott az agyukba a zorbáni gyűlöletkampány, hogy azt nem lehet onnan kiverni. Amikor itt voltak Brüsszelből megnézni, hogy mi ez a felcsuti vasút akkor egy riporter rákérdezett valamit az uniós biztos nőre a Sorossal kapcsolatban, mire a nő azt sem tudta ki az a Soros! Milliószor mondtam már, hogy ezzel a sorosozással a saját lopásaikról, korrupcióról akarják elterelni a csutiék a zemberek figyelmét!

     • Tibor Molnár

      Ebben is van valami, sőt sok. De azt mondani hogy a Soros terv nem létezik, Gyurka bá meg egyenesen emberbarát, erős túlzás. Egy gátlástalan milliárdos, aki most bedönti egész európát, hogy majd nála tarháljanak kölcsönért.

     • Veronika Szabó

      Soros pénzelte a fidess soraiban megtalálható rohadék gazembereket! Mindig is volt Soros terv, CSAK most ez nem a Fidess szekerét tolja ! ……Európára az igazi veszélyt azok az ellenőrizetlenül letelepedési kötvénnyel jött gazemberek jelentik, akiket Rogán fedez !

     • Karel Stromph

      Tibor Molnár de nagy ostobaságot fujsz. Hogy a fenében dönthetné Soros Europát be? Csak a kis Hollandia lakósága 2017 ben € 105 milliárdot tett a takarékszámlájára (összesen € 1.177 milliárd van a takarékkönyvükbe), a Soros mi lenne velük szemben a € 24 milliárdjával? Az északeuropai országok olyan gazdagok, hogy a Sorosnak semmi pénzügyi jeletékenysége velük szemben nincs.

     • Pufi1964

      Ezek az események mind európában történnek! Ki merészeli ezek után azt mondani ,hogy Orbán rémísztget ?
      Ha végig nézed a videókat amit erősen kétlek és utána is azt mondod nincs bevándorlási krízis azt kell,hogy mondjam te is csak egy szerencsétlen agyhalott vagy!!!!!!


      https://www.youtube.com/watch?v=BvZhCRsZnCQ

     • Por Öcsi

      Sajnos azOR-BŰN virus halálos nem tudtad !!?? Áruédd már el miért csak az elmebeteg dagadt törpéd ijesztget?? Mi van Cseh Román vagy a többi államban ??? ott sajnos a legsötétebb emberek veszik be ezt a dumát !!!

     • Karel Stromph

      Péter Kardos – ez így van, a Sorost pl. Hollandiában csak a tözsde benfekvök ismerik, mások nem.

     • Pufi1964

      Hollandiában azért nem érdekli Soros az embereket,mert lassan több a bevándorolt ,és azok leszármazottai,mint az őshonos lakosság! Hollandia elveszítette identitását felhígult arab és a fekete afrikai benvándorlók által.Azoknak már annyi!

     • Tibor Molnár

      Az eredeti cikk. Ugyan megpróbálták kitörölni, de az archívumokból nem lehet. Érdemes elolvasni.
      https://web.archive.org/web/20170926134415/http://www.marketwatch.com/story/george-soros-heres-my-plan-to-solve-the-asylum-chaos-2015-09-29

     • Tibor Molnár
     • Tibor Molnár
     • Tibor Molnár

      így sem …. hmmm. na, akit érdekel az eredeti cikk, Opinion: George Soros: Here’s my plan to solve the asylum chaos címmel, privátban elküldöm a linket.

     • Pufi1964

      Persze ezek az emberek is fantomok voltak akik a keletinél és balhéztak !!!
      És azok is akik a határon átszakították a kerítést!!!!!
      Nyomorult idióta vagy!!!!

      https://m.youtube.com/watch?v=wNBmWUYZgTE

      Agyhalott vagy jó ember!

     • Por Öcsi

      Haver orsósód nem engedte tivább őket, hogy szitsa az ilyen embereket mint te !! SAJÁT HOTLERISTA GATALOMVÁGYA MIATT VAN MINDEZ !!

     • Busai Ferenc

      Nem kellet volna ill napoztatni őket, egyszerűen hagyni kellett volna, hogy menjenek ahová akarnak. egy sem maradt volna Magyarországon.

     • Ballerhunter2

      Ki kényszerítette őket, hogy letáborozzanak és a “jogaikat követeljék” pl. a Keletinél?
      Körbevették őket pengésdróttal?
      Mehettek volna ahová akartak, de nem mentek, mert kellett a színjáték.
      Egyrészt.
      Másrészt: ki kényszerítette őket, hogy egyáltalán BESZÖKJENEK AZ ORSZÁG TERÜLETÉRE? Lőttek rájuk a szerbek vagy a horvátok?

     • Róbert Urbán

      Kerdezd meg vezeredet mi a faszert kellett az ervenyes vonatjeggyel,igazolvanyokkal rendelkező migránsokat Keletiben feltartóztatni az illegalisokkal!A hatarokon ervenyes papírokkal rendelkezőket továbbengedni megszervezni hazánk elhagyasat szamukra EU-tól kapott milliárdokból.Soroljam mèg vagy veszed faradtsagot valos szemelyektol valos torteneteket hallgatsz meg mielott megnezed a kormany alltal felugyelt híreket!Lass mielott baromsagokat.De tudod mit kerdezd meg 1volt kollegamat milyen parancsot kaptak Keletinel es hatarokon!!Ideje lenne a vakok gyengenlatok is atlatnanak a nepnek bedobalt csontokon tul…

     • Pufi1964

      Magyarország nem átjáróház azért te agyhalott! Ezek úgy akartak feltartóztathatatlanúl átgyalogolni rajtunk mintha nem is egy nemzet által birtokolt terület lennénk! Felfogtad ezt vagy teszed a hülyét hogy annak lássalak? Akik a vonaton utaztak azok 2% rendelkezett érvényes papírokkal a többi illegálisan lépett Magyarországra! Határőr barátom mesélhetne a hülye fejednek miket éltek át akkoriban a határon. Úgy jöttek át mint egy áradat aminek nem volt vége te nyomorult hazug idióta! Pontosan tudom miért állították meg őket és azt is hogyan jutottak el a Keletiig! Mindez csak azért történhetett meg ,mert Brüsszel nyomásának engedtünk sajnos! Mára fordult a kocka de a magadfajta a kerítést is elitéli szánaloma köbön!

     • Cogitare Addubitare

      Pufi1964, 50 felett sem jön meg az eszed. Egy dolgot írj be a google-be: “letelepedési kötvény”. Ha pedig elolvastad, megnézted az ezzel kapcsolatos anyagokat, akkor mondd meg, ki engedte be ide a migránsokat. Mielőtt azt mondanád, jó-jó, de ők fizettek, akkor tudd, azt visszafizetjük nekik pár év múlva, kamatostul. Szóval csak egy bújtatott kölcsön, ami nem kerül be az elszámolásokba, páran jól járnak vele és kész.

      Ha a migránsokat rendezetten buszokra rakják és átviszik a következő határig, akkor nem lett volna semmi hír belőle. Ők kitalálták, hogy megállítják őket és a gerjesztett dühöt pedig levideózzák majd erre építik a kampányt, ezzel minden mást ellepleznek. Mellesleg építenek egy kerítést, amin szintén lehet keresni egy kicsit de semmit nem ér. Egy autóval keresztülmehet rajta bárki gondolom.

     • Pufi1964

      Most kb. úgy érzem mintha kioktatnál! Pontosan tudom mit jelent a letelepedési kötvény és mi annak a hozadéka! Orbánék sohasem titkolták hasznot remélnek abból! Hol itt a gond ? Igen vissza kell fizetni úgy működik mint egy kölcsön és ez is volt vele a szándéka vele kormánynak ennyi!A nyugat veszít a migránsaival mert költik rájuk a csillagászati összegeket.Mi pedig nyerészkedünk rajtuk,mert szabadon felhasználható milliárdokat hoztak amit kamatostul fizetünk vissza !Nem kell eltartanunk őket ,mert vagy itt dolgoznak és nem élősködnek ,vagy továbbmennek nyugatra mert ugródeszkának használnak minket.És most én is átmegyek oktatósba! Magyarország nem átjáróház főleg nem illegális migránsok részére! Orbán jól tette,hogy nem furikáztatta őket még mit nem.Az amiről te beszélsz egyszerűen egy kitaláció amit csak a hozzád hasonlóan gondolkodók hisznek el és terjesztenek.Az illegális migráció és annak hozadéka a bűnözés és az aljas merényletek amiket az illegális bevándorlókkal együtt beszivárgott allah nevében gyilkossagokat elkövetett merénylők követtek el nem választási kampány,hanem a szin tiszta valóság! Te és elvbarátaid egy álomvilágban éltek .Bedugjátok a fejetek a homokba mint egy strucc és nem a bűnösökön kéritek számon a majd háromszáz halottat aki eddig a merényletekben meghaltak,hanem most is Orbánt szapuljátok aki a határon kívül szeretné tudni ezeket a gyilkosokat! Szánalmasak vagy tok egytől egyig!

     • Cogitare Addubitare

      Édes Istenem…

      ALLAH, lefordítva magyarra, ISTEN, németül GOTT, angolul GOD, de ez előbbi a legismertebb. A világon közel 2 Milliárd iszlám hívő van, vagyis a legnagyobb számú követője ennek a vallásnak van. Ki mivel magyarázza a gyilkolást, nem jelent semmit.

      Terroristák elsődleges célpontjai pedig az iszlám hívők (hoppá, ezt sem tudtad). Jóval több merénylet történik ellenük és sokkal nagyobb számban halnak, mint Európában.
      Nemrég egy merénylő LAS VEGAS-ban végzett jó pár emberrel, korábban talán Norvégiában egy gépfegyveres szintén, de lehetne még sorolni, nem iszlám hívők voltak és több volt az áldozat mint az a 300, amit említettél.

      Felvenni egy hitelt lehet egy országnak máshonnan is, jóval kedvezőbben ennél és nem kell 20ezer embernek családostul állampolgárságot adni, köztük terrorszervezetekhez köthető személyeknek, ugye nem gondolod, hogy ennyi embert le lehet informálni, egyébként is honnan? Google-ből? 😀
      Jókora sápot levettek azok a kormányközeli tagok, akik árulták, majd jókora kamat is megy rá, több mint egy normál kölcsönnel, de a lényeg itt is a sáp és a büdzsé kinyújtása volt úgy, hogy ne kelljen a híradóban hitelről beszélni, hiszen szárnyal az ország.

      Persze ha Orbán a Parlament előtt lelőne egy csecsemőt élő adásban, a te fajtád abban is találna logikát és itt magyarázná miért volt az jó Európának.

      Mint említettem de nem sikerült meghallanod, ha Németország meghívót küld 2 Millió embernek, akik gyalogosan jönnek, mi jogon tartóztatjuk fel? Egyszerűen határtól határig elszállítani és kész, nem hozzánk jöttek. De abból nem lehet kampányt építeni és minden lopást besöpörni alá.

      A kerítés pedig addig kerítés, amíg valaki át nem megy rajta egy autóval, onnantól olyan mint ha nem is lenne. Ez senkit nem állítana meg, de sok Milliárdot lehet ezzel is keresni (illetve választást nyerni az ilyen tömegében előforduló okos megvezetésével, mint te). Ha te egy drótkerítés mögött egy háborúban biztonságban éreznéd magad, jó neked :D.

      Ha a te országodban napi szintű lesz a lövöldözés és a robbantás, a családod pedig majd menekülne bárhova (ha hívják ha nem, kockáztatva az életüket egy csónakban akár a tengeren, de tudom, ők csak megélhetési migránsok, csak azt nem tudom mi akkor mik vagyunk itt külföldön, miért vagyunk itt? Nem kalandvágyból elárulom), remélem neked és a magad fajtának is útját állja majd egy hasonló vezér, akik beállítanak benneteket mindennek a TV-ben az átlag embereknek, csak rendes embernek nem és a hátatokon akarnak majd újból visszakapaszkodni a hatalomba.

      Volt már hasonlóan okos bajtársad, aki megmagyarázta, miért jó a Fidesz által kitalált és elfogadott, csak saját magának kedvező választási rendszer, idézem, “mert akkor nem kell a parlamenti vitákkal az időt pocsékolniuk”. Nem is tudom mit magyarázok itt, pontosan tudom hogy korlátolt az agyatok, de szerencsétekre (igazából károtokra de mindegy) többen vagytok és hátráltatjátok a valódi javulást, előrelépést, mert minden hülyeséggel meg lehet vezetni bennetek.

      Gratulálok, ti vagytok azok, akik miatt a gyerekeitek mind itt lesznek 10 éven belül Nyugaton (nagy része most is), ti pedig majd valamelyik szuperül felújított korházban fogtok ágytálba szarni 5-en egy szobában. Remélem, akkor is tetszeni fog a helyzet 😀

     • Pufi1964

      Robert Urbán az eu egy fillért sem juttatott számunkra azért,hogy az illegális migránsokat istápoljuk! Miért hazudsz! Vagy ha a tudatlanságod az oka ennek az álhírnek a terjesztésének akkor jobb,ha elhallgatsz!Az érvényes papírokkal legálisan érkező menekült státuszukat bizonyító üldözötteket sosem tartóztatta fel Magyarország ebben ujfent hazudsz vagy csak egyszerűen ujbóli alultájékozottságodról tettél bizonyságot! Nevetséges!A csontokat meg te dobálod ,mert ennyi sületlenséget régen olvastam!

     • Pata Vata Csaba Palasik

      Az első videón éppen mélymagyar kopaszok provokálják a menekülteket. Szerencsere nem törtent baj. Hozzáteszem még, hogy az imaidőben kezdtek el baszakodni a kopaszok.

     • Pufi1964

      Ki a fasz érdekel ezeknek az embereknem az ima idelye? Aki kérni jön és elfogadást vár az ne höbörögjön hanem huzza meg magát! Mi az hogy mélymagyar? Te kategorizálod a magyarokat jól értelmezem én ezt te szégyentelen!

     • Pata Vata Csaba Palasik

      mitől szégyentelen?? odamentek provokálni olyan emberek, akik csak a balhéért mentek oda. nevezhettem volna rosszmagyaroknak is őket. És valóban imaidőn kívü éppolyan suttyóság baszakodni a segítséget remélőkkel.

    • papóka

     Nincs felvevő készüléked ?? Kérj Orbánc-tól az ad ! Vagy annyira rusnya vagy? Az nem bűn, hanem az a bűn, hogy a bűnösöket pártolod !

     • Ballerhunter2

      Anyádat sértegesd, te hülye barom!
      Ki szólt hozzád?

    • Por Öcsi

     Haver Ne csak orsós TV-t nézz és ujságot olvass mert hülye maradsz !!!

    • Busai Ferenc

     Álnéven, arc nélkül korrekt hozzászólni. Vajon mennyit kap a vajdától?

     • Ballerhunter2

      Már bocsánat, de ehhez meg mi köze van?
      Teljesen mindegy, hogy hogyan hívnak, ha ez a véleményem. Ha egyetértenék magával, akkor nem azt írtam volna amit írtam.
      Ez a véleményem névvel is, meg név nélkül is.
      Ez nem korrektség kérdése.
      Egyébként meg engem nem fizet senki, de nem egy olyan orbánellenes fröcsögve gyűlölködő van itt, akik több (sok) ezer hozzászólásosak.
      Na látja ezeknél az elvtársainál például joggal merül fel a “mennyit kap” kérdése, mert, hogy nem ingyen ülnek egész nap a gép előtt és szítják itt a gyűlöletet Orbán ellen, az tuti!

    • Piriczki Gábor

     Én csak annyit kérdeznék, hogy Habony Árpád mit keres a frakció ülésen, vagy a
     Parlamentben, vagy a kormány ülésen?? Várom a választ!

     • Ballerhunter2

      Kb. annyi keresnivalója van ott, mint a Sorosnak az EU-ban.
      SEMENNYI!!!

    • Joe Szilagyi

     bizonyítsd az ÁLLANDÓ Eu-ban tartózkodást!!!!én meg ezt várom!

   • Pufi1964

    https://www.youtube.com/watch?v=H2wnLdxnwfw Kapj észbe barátom! Te megad hazudsz akkor amikor azt mondod nincs migrációs krízis! Ez a helyzet uralkodott Budapesten a kerítés megépítése elött! A saját szememmel láttam kik ezek akiket te szívesen látnál hazánkban! Potenciális agyhalottak követelödző és nem kérő senkik!A magad fajta liberális nyomorultak miatt haltak meg ártatlan európai emberek százai! Gondolkodj!

    • Veronika Szabó

     Te fidess-bolond ! A narancssárga szemüvegeden keresztül láttad?……úgy igen !

  • Pufi1964

   Normális ember tudja európai jelenlegi legfontosabb problémája a migránsok! Legjobb példa erre a mostani német országi események! Angela M. kormánya épp bukóban a migráns politikájáról miatt! A koalíció megbukott ! Nem értem azt a hozzáállást amit a hozzád hasonló emberek képviselnek.Nem emlékszel a tavaly elötti több százezres tömegre aki át masírozott az országunkon ? Akik megszállták a keleti pályaudvarnál lévő Baross teret és követelőztek kérés helyett? Saját magad hazudtolod meg csak azért mert Orbán fóbiában szenvedsz ! Nézd még a youtubeon a Soros féle unióban elhangzott beszédet ahol Ég egymillió migráns befogadása és azok kölcsönből való eltartása hangzik el Soros szájából! Egy álomvilág amiben élsz !

   • Veronika Szabó

    Normális ember tudja, hogy a narancsos maffia miatt vagyunk a balkán legalján ! Tudod, ha a fidess kormányban lennének szakemberek, nem seggnyaló-csicskákkal venné körül magát a csúti törpe, előbbre lennénk ! ….a letelepedési kötvénnyel kik jöttek be ? Te tudod ? Ki ellenőrizte őket? …….szerencsétlen Pufóka, sok fideszes hablatyot szoptál be. A narancslé megbuggyant az agyadban !

  • Por Öcsi

   orsós tervről kell beszélni nem Soros tervről !! De hivhatjuk elmebeteg dagat törpe hatalmi harcának is !! ORSÓS megpusztultok !!

 • Péter Kardos

  Ezzel az agyament migránsozással csak a korrupcióról és a lopásaikról akarják elterelni a zemberek figyelmét!

  • Pufi1964

   Hülye vagy kisfiam mint hat pár rendőrcsizma!! Olvasd el a wikipédiát ott is le van írva mit akart 2015-ben!!! Soros György 2015 szeptemberében, az európai migrációs válság tetőpontján „A menekültügyi rendszer újjáépítése” című írásában fogalmazta meg ezzel kapcsolatos elgondolásait.[45] Ezek lényege a következő:

   Az EU-nak évente legalább egymillió menedékkérőt kell befogadnia az előrelátható jövőben, ennek terheit méltányosan kell elosztani.
   Az EU tegyen globális erőfeszítéseket, hogy Libanon, Jordánia és Törökország megfelelő anyagi alapokhoz jusson a területükön tartózkodó menekültek ellátására.
   Az EU hozzon létre egységes menekült- és migránsügyi irodát, egységes parti őrséget.
   A menedékkérők számára biztonságos csatornákat kell létrehozni, amelyek segítik, hogy Görögországból és Olaszországból a célországukba jussanak.
   „Az EU által kifejlesztett műveleti és pénzügyi megállapodásokat kell használni arra, hogy globális normákat lehessen megszabni a menedékkérők és migránsok kezelésére.”
   Ahhoz, hogy az EU évente több mint egymillió menedékkérőt tudjon integrálni, az EU-nak mozgósítania kell a privát szektort – NGO-kat, azaz civil szervezeteket, egyházi csoportokat, vállalatokat – hogy szponzorként működjenek közre.

   • Edit Király

    EREDETIBEN, VAGY átíratban olvasta? kivonatosan, vagy az egész cíkket, nagy különbség

   • Zoltán Mészáros

    Magadtól vagy ennyire idióta, vagy fizet a gazdád a náci patkánykodásodért te fasz!

    • Veronika Szabó

     Pufi egy fizetett CÖF -ös majom ! Egy idióta narancsos barom ! Össze-vissza hazudik, ahogy a csúti vezére !

     • Pufi1964

      Nem veszed észre ,hogy amiket mondasz az mind betanult szöveg a hozzád hasonlóktól? Sorolom narancsos,csuti,vezér,! Hol hazudtam kérlek mondd el ,mert ez így kevés.Még érvelni sem megvédeni nem tudom magam információ hiányában! Nevetséges! Amúgy ajánlom tanulj még emberként viselkedni,hogy a tiszteletet megtudjam adni!

     • Veronika Szabó

      A betanult CÖF-ös propaganda egyenszöveget a fajtád használja! …..a csúti suttyó, vályogsori suttyó , narancsos maffia , orbánc vajda ….ezek nem betanult szövegek, ezeket a jezőket jogosan én akasztottam rá a köpönyegforgató ruszkikhaza Viktorra, aki ma már Putyin seggét nyalja ! A fajtád tiszteletét nem igénylem, mert a narancsos férgeket gyűlölöm !

     • Pufi1964

      Ezzel az útszéli stílussal nem tudok és normális ember nem is tud azonosulni! Az emberi norma az azt jelenti,hogy embertársadat megtiszteled legalább úgy amit kapni szeretnél.Őszintén sajnállak ! Ezzel le is zárom a veled való diskurzust! Egy megbomlott elme nem alkalmas arra hogy érvekkel józan ésszel ütköztessen gondolatokat! További kellemes tombolást kívánok neked csak mellékesen mondom higgadj le kicsit ,mert az agyi stroke beláthatatlan következményekkel járhat! 😂😂😂😂😂😂😂

     • Veronika Szabó

      Érdekes, mikor a fideszes képviselők útszéli stílusban nyomják a dumájukat a parlamentben, azt nem tetted szóvá ! . Amikor a magyar állampolgárokról tiszteletlenül beszéltek orbánc csicskái, akkor is hallgattál . A fajtádnak és a csúti vezérednek bomlott meg az agya , mert nem veszitek észre mit műveltek ! Agyi stroke-ban elpusztulni mindig jobb, mint éhenhalni, vagy az orbáni fostengerbe belefulladni !

    • Pufi1964

     Amikor emberetekre akadtok előveszitek a nácizást! Érveket kérek és nem vulgaritást! Agyhalott szitkozódás a primitív emberek érvelése! Még egy sarokba szorított kutya is különben viselkedik mint te magad! Szánalmas!!!

   • A Wikipédiát minden írni olvasni tudó szerkesztheti. Ergo nem hiteles.

    • Pufi1964

     Próbáld még szerkeszteni! Csak halkan súgom meg erősen cenzúrázva van! Ha nem tudsz valamit ne állítsd be valóság képpen !!!!

   • Joco IamwhoIam

    igazad van …mindenben …de a soros terv ennel magasabban repul…–az egesz helyzet arra ment ki hogy milliok induljanak el europa fele mert europa elneptelenedik…magyarorszag is… lakatlan faluk…de spanyolorszagban lattam lakatlan varosokat is…az összes többi csupan körites…most ezt ki hogy magyarazza ..?…az szemelytöl fugg…az iparnak szuksege van MUNKASOKRA….buta kepzetlen primitivmunkasokra….ennyire egyszeru…az europai nep elöregedett es kihaloban van ….sajnos…
    lassan mar annyi ember sincs aki eltemesse az öregeket…

  • Ja ha nem volna ez akkor mindenki pontosan tudná, h hol ki mit csinál?? :DD
   És ha tudná akkor mit tenne?? Semmit.
   Az egyszeri emberek azon vitatkoznak amiről nem is tudnak semmit. :DD
   Van gumicsont amit lehet rágni, és lehet egymással veszekedni. :DD

   • Pufi1964

    Te magad is ezt teszed gumicsontokon rágódsz!És emiatt kritizálsz másokat gratulálok éles meglátásodon!

    • Olvasni és értelmezni. Ennyi.

 • Finta Pálné.

  Mari néni ! Te nem kicsit vagy hülye hanem nagyon ! Dugulj el !

 • Attiláné Németh

  Nem veszitek észre, hogy valaki Mari néni néven hergel benneteket. Ugrat és ti ugrotok.

  • Mária néni

   Kussolsz, nyanya

   • Edit Király

    Fején találta a szöget és most fáj?

 • Fejes Tibor

  Egyszer volt Budán Kutyavásár!

 • János Csaba Hegyi

  Ez volna a Terv? A Kedves Vezető egész mást mond…

  • Edit Király

   A kedves vezető oszd meg és uralkodj jelaszavát tűzte a zászlajára! ezért kell mindig valaki akit utál és utáltat!

 • Károly Sági

  AZ ÉG SZAKADJON RÁTOK,ROHADÉKOK!

 • Sütő László

  “Soros György a csütörtöki meghallgatáson …. ” Milyen jogon és ki az aki egy amerikai tőzsdegurut rendszeresen meghív sőt enged pofázni a brüsszeli parlamentben uniós ügyekben ?? Soros javaslatai, megnyilvánulásai ismertek , eddig mást mondott . Menjen a francba meg azok is akik odahívják !!

  • Katalin Kovácsné Földesi

   Nem mondott mást… Eddig is ezt mondta, ha figyeltél volna a hivatkozás még a NOL.hu oldaláról van. A Népszabadság pedig már jó ideje nem megszűnt. A hivatkozást is nyisd meg én nézd meg annak a dátumát. Nem kell azonnal az EU-t csépelni…. Akinek meg esze van, az meghallgat mindenkit és azok véleményeiből javaslataiból levonja a konzekvenciákat és dönt …. Lehet, hogy egy vegyes döntés születik (a meghallgatottak közül soknak a javaslataiból gyúr össze egy jobbat), de a lényeg,hogy nem biztos, hogy az a jó, amit a döntésre jogosult (esetünkben OV) egyedül kitalál, vagy aki többet hagy nála annak a javaslatát szavaztatja meg….

   • Veronika Szabó

    Sütő egy mocskos fideszes féreg !…..egy rohadék állat! ….és képzeld el ez egy körzeti orvos ! Ekkora barmokra bíznak beteg embereket !

 • Aladár Molnár

  Aki figyelmesen elolvassa ennek a nagy pénzmahinátor szélhámos javaslatait, annak számára világossá válik, hogy milyen ördögi tervet eszelt ki az EU számára. Az EU vegyen fel kölcsönöket a pénzpiacon és abból finanszírozza az elmaradott félvilág gazdaságát, hogy ne jöjjenek a Közösségbe a menekültek. Ja, hogy ebbe Európa belerokkan, mit érdekli ez a vén Sátánt. Pont ez a cél, hogy teljesen összeroppantani a gazdaságilag stabil európai közösséget.
  Az már csak hab a tortán, hogy milyen gennyes vezetése van az Uniónak, hogy időnként megjelenik náluk Soros, és kiadja az ukászt, most éppen mit kell tennetek. Meddig lehet még hülyíteni a kilóra megvett brüsszeli bürökratákat? Az egész bagázs Soros kezében van?

  • Veronika Szabó

   Arról dumálj agyhalott, milyen gennyes vezetése van Orbánisztánnak ? ….ezek a rohadék hazaáruló férgek már teljesen taccsra tették a hazámat!

   • Aladár Molnár

    Bocsánat, de a hazaáruló férgek a te oldaladon vannak. Lásd az európai parlamenti szavazást a migránsokról. Európa jelenlegi legnagyobb formátumú politikusa Orbán Viktor. Miért fáj ez nektek? Nemhogy örülnétek annak, hogy nemzetéért kiáll, és szembeszáll a hazug világgal. Próbálj meg Veronika a nagy sötétségből, ami körülvesz. napvilágra kerülni!

    • Veronika Szabó

     Vén agyalágyult agymosott birka ! Aladár, te már klinikai eset vagy ! Európában tényleg nincs ekkora nagy gazember, mint Orbán ! Egy rohadék, hazug, tolvaj, hazaáruló gazember! ……A köpönyegforgató ruszkikhaza Viktor manapság naponta csinál segget a szájából ! Gondolj az unokádra! Tényleg azt akarok, hogy ebben a narancsos maffia által letarolt országban nőjjön fel?

 • Hugdolna

  Nem fog felébredni a népnek az a része, aki most a szemellenzőt lehajtva tolja még a szekerüket, mert a saját döntésük hibáját nem tudják elfogadni. Sajnos!

 • szanyi katalin

  Ez egy nagy humbukk! trollkodás! Úgy ahogy van nem igaz! Én hiszek a V4-nek!Soros maga a sátán,csak rá kell nézni!

 • Pál Ferenc

  ami nem létetik ,csak a skizofén Orbán talált ki ,uszitás céljából

  • Pufi1964

   Ragyogó látom tudsz internetezni. Akkor vehetnéd a fáradtságot és rákereshetnél kit véd az agymosott elméd! Európától Ázsiáig bezárólag jó pár országban nemkívánatos ember “persona non grata” ! Egy kis ízelítő,hogy az általa pénzelt NGO-k kiket hoztak ránk! https://www.youtube.com/watch?v=H2wnLdxnwfw&t=8s

   • Edit Király

    unalmas ismétlés,!!!! kormány propaganda miatt történt mindez.!

   • vigoro

    Először is, a migrációs hullámot nem az NGO-k indították, hanem a szíriai háború.
    Másrészt a “keleti nél” azért táboroztak le a menekültek, mert nem engedték őket továbbmenni.
    A sanyarú sorsukkal (több hetes földön alvás) demonstrálták, hogy mennyire kártékonyak.
    Az érvényes vonat jegyeiket elvették és Bécs helyett Bicskén tették ki őket.
    Amikor (szeptember 4-én) gyalog indultak el az M1 autópályán a kormány úgy döntött, hogy buszokkal viszi át őket Ausztriába.
    A Századvég Alapítvány szeptember 5. és 10. között készült közvélemény-kutatása szerint a magyarok 89%-a aggasztónak vagy nagyon aggasztónak tartja az illegális bevándorlók problémáját.
    A kormány elérte célját.
    Már akkor 89% utálta a menekülteket.
    Csupán azért, mert át akartak menni Magyarországon.

 • Ballerhunter2

  “Soros György az Európai Parlamentben tartott csütörtöki meghallgatáson…”
  Értem én, hogy Soros-ügy (terv) nem létezik, csak azt magyarázza meg a tisztelt balliberális gyülekezet, hogy AKKOR MI A JÓ BÜDÖS FRANCOT KERES ÉS SZÓLAL FEL SOROS (AKI EGY TŐZSDESPEKULÁNS “ÜZLETEMBER” ) ÁLLANDÓAN BRÜSSZELBEN EGY-EGY EU-S CSÚCSTALÁLKOZÓN???
  VAGY Ő IS EU-TAG???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  MELYIK TAGORSZÁG DELEGÁLTA ÉS MILYEN ALAPON????????????????

  • Mária néni

   Az egyszerű tény, hogy Soros Györgynek hivatalosan semmi köze az Európai Unióhoz, nincs itt semmiféle tisztsége.

   • Damon Hunter

    Akkor miért nem Orbánék jelentették fel?

    • Mária néni

     Kussolsz, libsi!

     • Veronika Szabó

      Nagyon értelmes válaszokat tudsz adni, mint minden rohadék fidess-nyalonc barom !

  • Edit Király

   pont megadta a választ, üzletember, pénz ember, kölcsön feltétel lehetőségei…..

   • Editke,On nagyon a sor vegen allt,mikor az eszt osztottak!

   • Ballerhunter2

    Az a lehetséges párhuzam ugye nem merül fel még véletlenül sem a gondolatmenetében, hogy Soros pártolja a migránsokat mint hitelező – az EU hitelt vesz fel a migránsok miatt
    Ááááááááá, neeeeeeem, nincs összefüggés a két dolog között még véletlenül sem!
    Maga vagy rettenetesen naív, vagy végtelenül elfogult balliberális, vagy annyira csökkent értelmű, hogy alapvető összefüggéseket képtelen meglátni.

    • Veronika Szabó

     Minden rosszat elhiszek Sorosról, hiszen ő szabadította ránk a csútit és maffia bandáját! Pénzelte a rohadék cigógyereket és mocskos haverjait! Mi lett a vége? ……kifosztották az országot a fideszes haverok és az orsós pereputtynál kötöttek ki az EU-s pénzek, sőt a nyugdíjra befizetett pénzünket is elszórta Orbánc vajda !

  • Joco IamwhoIam

   jol gondolkodsz…es van soros terv….es nem titok sem…csak nektek a gunyhataron belul …mivel NEM ERTETEK SEMMILYEN IDEGEN NYELVET….be vagytok zarva a tolmacsok börtönebe….erted…?…

   • Ballerhunter2

    Kérem a linket!!!!!!!!!!

    • Joco IamwhoIam

     …………………….
     1-ehhez sokat kell olvasnod es ne követeld rajtam hogy en valogassam ki neked azt amit TE akarsz latni..!…
     2-http://www.investinganswers.com/education/famous-investors/50-quotes-worlds-most-controversial-billionaire-2897

     3-http://www.villages-news.com/george-soros-dangerous-man-world/

     4-https://www.youtube.com/watch?v=aSeI1f3uERI

     5-https://www.youtube.com/watch?v=Cz3MTcEqJ54

     6-https://www.youtube.com/watch?v=zODNSRsYgog&t=1831s

     hallgasd mit mond …!…sajat maga magyarazza el a törekveseit….

     7-https://www.youtube.com/watch?v=eWGYCNoCiVw

     8-https://www.facebook.com/ ha kell több messenger ..!.

 • Katalin Buzásné

  Ezt az írást széles körben terjeszteni kell ,hogy vége legyen az uszításnak ,mer amit ez a kormány művel ennek kapcsán enyhén szólva felháborító !!!

  • Pufi1964

   Ez nem uszítás kedves hölgyem,ha már netezni megtanult akkor olvasson is utána ki ez az embernek nevezett kampós orrú élőhalott!

   • Edit Király

    HA valamelyik hatóság elveszi az útlevelet, igazolásokat, vonatjegyet,rendőröket utasít arra, hogy ne engedjék be az menekült utasokat a pályaudvarra, akkor ez ami történt egyenes következménye, és valóravált a kormány terve!!!!!!!!!

    • Árpád Tóth

     Vonatjegyük se volt a migráns hordának amikor a déli határ közeléből tízezer számra szállították vonatszerelvényekkel a nyugati határra a te adóforintjaidból. Útlevél nélkül és mind szírnek vallotta magát.

     • Veronika Szabó

      Hazudsz narancsos kutya! A szemem láttára szállították le a vonatról Bicskénél és Nagyszentjánosnál az érvényes menetjeggyel utazó menekülteket! Nyomod a hivatalos fideszes propaganda dumát ! …..az eszedbe sem jutott, hogy a Fidess semmit nem tett az ország védelme érdekében ? ………agyhalott narancsos féreg !

  • Mária néni

   Ne uszíts, nyomorult hazaáruló

   • Edit Király

    hazaáruló a bírka aki követi az imádott vezetőjét kedves Mária néni!!!

 • Szombathelyi Tamás

  Aha, persze. Kár hogy UGYANEZT nem találom egyetlen (független) híroldalon sem. Pl. index, 444, 24.hu, a többit inkább nem említem hátha valaki rámaggatja a “fideszbérenc” jelzőt. Ha már valamit lehoztok Soros Gyuri Bácsi védelmében, legalább hiteles forrásból tegyétek, mert így csak égetitek szegényt az “ellenzékkel” együtt!

  • Veronika Szabó

   Nekem annyi elég Soros bácsiról, hogy annó pénzelte a csúti vályogsori suttyót és maffia bandáját!

 • Csaba Németh-Csonka

  Szóval Soros csak véletlenül csöppent az egészbe, a migránsok véletlenül kerekedtek fel egy időben milliószám, és Soros most önzetlenül meg akarja segíteni a szegény bevándorlókat és Európát az egész vagyona átruházásával. … Nem tudom, ki írta ezt a bugyuta cikket, nem is érdekel; általában nem adják a nevüket, de: a vonatkozó névmás (ami) elé vesszőt rakunk, mert magyarok vagyunk, nem amcsik, és a magyar helyesírás szabályait alkalmazzuk. Továbbá az információk szóhoz nem használhatunk egy (egyes számú) ami névmást, mely egy egész tagmondatra utal amúgy is; helyesen így lenne: …olyan információk láttak napvilágot, melyek… De egy liberális gondolkodású ember számára az ősi értékek, mint pl. írni tudás, nem léteznek. Nem akarom védeni Orbánt, csak nehezen viselem az efféle ostoba firkálmányokat és Soros “őszinte” megnyilvánulásait.

  • Edit Király

   Mindenki azt gondol amt akar, és úgy cselekszik, ahogy tud! Ma már nem érettségi feltétel a magyar helyesírás!!!!!!köszönhető ez a fidesznek, mert eltörölte!!!

  • Veronika Szabó

   Te éppen Orbán vajdát véded, aki taccsra tette a hazámat! Az agymosott fajtád is a Soros tervre fókuszál , így elérte célját a fideszes propaganda. Elterelte az agymosott birkák figyelmét a Fidess hazaárulásáról, Mészáros Lölö gazdagodásáról és FarkasFlóriról aki a csúti vajda elsőszámú tanácsadója és pofátlanul lopja a közpénzt!

   • Csaba Németh-Csonka

    A lényeg az, hogy a te felvilágosult fajtád, mely bejárta Európát, mindenkinél jobban ismer mindenkit és tud mindent, és az értelmi szintje mások sértegetésével a tetőfokára hág. Látod, most én is majdnem lesüllyedtem erre a szintre!?
    Képtelen vagy felfogni, hogy ez a két dolog két különböző probléma, mi?

    • Veronika Szabó

     CSAK a rohadék narancsos fajtádat ismerem nagyon jól , aki feltétel nélkül nyalja a csúti suttyó seggét és minden gazságot elnéz neki! Mocskos fideszes maffia ! Mocskos hazaáruló Orbán ! Csonka Csaba te is egy nagy gazember vagy !

     • Csaba Németh-Csonka

      A gondolkodásmódod meglehetősen korlátolt és kétdimenzionális: ha valami nem piros, akkor az kék. Képtelen vagy átlépni beszűkült elméd korlátain. Ha tájékozottabb lennél a magyar politikai életben, észrevetted volna, hogy több párt is létezik, sőt valaki nem tud azonosulni egyik párttal sem. A “te fajtád” inkább az európai kultúra pusztulása mellett áll ki, csak azért, hogy ne támogassa a Fidesz kezdeményezését.
      Nem hazaáruló vagy – gondolod -, hanem a Vén Európát árulod el. Látszik, hogy történelmet sem tanultál; nem fordítanál hátat a magyar történelemnek.
      Szánalmasak az írásaid, mint amilyen a személyed is lehet.
      Feltételezem, értelmes gondolatokat továbbra sem tudsz leírni, az ocsmány szitkozódásod meg a kutyát sem érdekli. Úgyhogy kímélj meg magadtól! Kösz!

     • Veronika Szabó

      Szánalmas vagy CÖF-ös majom! Aki elárulta Európát az a csúti törpe ! A fajtádat írtani kell, mert sok bajunk okozója ! Azt tudtad, hogy a Fidess már nem párt, hanem maffia ? …….Okoska ! Anyáddal foglalkozz , aki szomorkodik a barom fia miatt ! A köpönyegforgató ruszkikhaza Viktort már helyre tehetnétek, de sajnos az agymosott fajtád a csúti seggének melegében nagyon jól érzi magát!

 • Csaba Németh-Csonka

  Mindjárt kiderül, hogy Soros György valójában nem is létezik, csak Orbán találta ki, (egy digitális manipuláció vagy Lázár bújik bele a Soros-jelmezbe)) és ezzel az antipatikus mumussal riogatja Európát. El kellene tudni választani a hazai politikát a világpolitikától. De úgy látszik, sokak erre képtelenek.

 • Kati Mészáros

  “Hosszabb távon egyébként is szükség van a közösségi költségvetés összegének növelésére, a felzárkóztatásra és a mezőgazdaságra szánt támogatások jelentős csökkentésére”

  Na ez a mondatrész az, ami mindannyiunkra a legveszélyesebb,”….a felzárkóztatásra és a mezőgazdaságra szánt támogatások jelentős csökkentésére.”

  Aki nem találja veszélyesnek a” mezőgazdaság támogatására szánt” összegek jelentős csökkentését, az kevésbé gondolta át a következményeit.

  A migránsokkal többen legyünk, kevesebb élelmiszer, és egy haldokló mezőgazdaság mellett?
  Ennek pedig nagy mértékű élelmiszer drágulás lenne a következménye. Magyarul, Soros megfojtaná az EU mezőgazdaságát, terepet adva az EU-n kivüli élelmiszerek piacának. Erre törekedett a TTIP, amit szerencsére az EU nem írt alá.

 • Kati Mészáros

  “Hosszabb távon egyébként is szükség van a közösségi költségvetés összegének növelésére, a felzárkóztatásra és a mezőgazdaságra szánt támogatások jelentős csökkentésére, ”

  Aki nem veszi észre ebben a mondatban a mindannyiunk számára legveszélyesebb részt, mégpedig: “…. a mezőgazdaságra szánt támogatások jelentős csökkentésére,” az nem gondolja át a kövtkezményeit.

  Soros az EU mezőgazdaságát igyekszik leamortizálni, helyet adva az EU-n kivüli élelmiszerek piacának. Az EU lakosságának a menekültekkel való felduzzasztása pont ezt a célt szolgálja.
  “…szükség van a közösségi költségvetés összegének növelésére…”

  Fogadjuk a menekültek millióit, miközben hagyjuk elsorvadni a mezőgazdaságot! Ennek a következménye, hatalmas élelmiszer drágulás és hiány. Ennek következtében az EU a megtermelt élelmiszerek csökkenése miatt, az élelmiszerek nagy mértékű importjára szorulna.

  A TTIP megállapodás pont erre törekedett, amit szerencsére az unió nem írt alá. A TTIP tervet nem tudtá átnyomi az EU-n, mivel az USA-ban nem a vártnak megfelelően alakult az elnökválasztás.
  Megszakadt Obama munkássága, mivel nem Hillary került az elnöki székbe, aki folytatta volna az EU gazdasági bekebelezését.

  A “közösségi költségvetés összegének növelésére” – azt jelenti, hogy “..az európai menekültpolitika sürgős reformját a pénzügyi támogatások jelentős növelésével kell kezdeni..”

  “.. .A pénzt nem a szűkös EU büdzséből, vagy a közösbe beadni rest tagállamok hozzájárulásaiból kell fedezni, hanem a közösség által a pénzpiacokon felvett kölcsönökből.”
  Itt “bújik ki a szög a zsákból” – a pénzpiacokon felvett kölcsönökből!

  A Soros terv tehát a következő:
  1. Az EU lakosságát évi egy millió menekülttel növelni, miközben a mezőgazdasági támogatásokat csökkenteni. Magyarul, leamortizálni.
  2. Az EU vegyen fel kölcsönöket. Magyarul, szépen adósodjon el, a pénzpiacok szereplőinél.

  A cél: az EU-n kivüli (USA) élelmiszerek térnyerése, és a pénzpiac (USA) szereplőinek a profit biztosítása.

  • Ballerhunter2

   Végre egy értelmes ember, aki látja a lényeget a díszlet mögött!
   Pontosan erről van szó, tökéletesen leírta hölgyem.

 • Edit Király

  változatlanul kell egy ellenségkép OÖrbánnak, a bírkák meg mennek utána szemellenzővel!!!!Soros normálisan nyilatkozott

 • Attila Trejer

  Hogyne a hülyék meg a másik oldalon laknak mi?Az összes politikában valaha is résztvevő embert aki a parlamentben legalább 1 napot dolgozott azt fel kell lógatni kivéve azt aki bizonyíthatóan nem ártott a magyar népnek!

 • Zoltán Mészáros

  Látom itt is aktívak a fidesz kretén trolljai. Pont Putyin kedvenc pincsije maradna ki belőle?
  http://hvg.hu/vilag/20170126_alhir_propaganda_dezinformacio_east_stratcom_europai_unio

  • Ballerhunter2

   Javasolnám, hogy hallgasd/nézd meg az ominózus 2006-os Gyurcsány-Orbán tévévitát, amiben a Fletó azért ekézi Orbánt, mert NEM KÖZELEDETT 98-02 között Putyinhoz!
   Bezzeg ők (MASZOP-SZDSZ elkúrmány) többször is találkoztak Putyinnal és nyitottak az oroszok felé.
   Szóval hagyjuk már ezt az ócska balliberális Putyin pincsije dumát, mert még a végén kiderül, hogy a Fletó nagyobb pincsi, mint Orbán!

 • Tamas

  Sziasztok! Szeretném elolvasni Soros György Európa Parlamenti felszólalását eredetiben angolul. Az utolsó beszed amit tőle találtam az az Európai Gazdasgi Fórumon tartott beszéde 2017 június 1-rol.
  2017 június 1 egy csütörtöki nap volt.
  Az a beszed (angolul) foszlanyokban hasonlít a cikkben leirtakra, de vannak a cikkben olyan dolgok, amik a beszédben nem voltak benne.
  Lenne kedves valaki becsatolni egy linket?
  Előre is köszönöm
  Tamas

 • Éva Dérné Pleesz

  Megy a vita jobb és balosok között és elgondolkodtató! Itt olvasható: 30 milliárd eurót kellene költeni a határőrizetre…………….., ez Soros véleménye! Akkor miért is ellenzik azt, hogy felépült a kerítés? Elgondolkodtató miként illik az egészbe az, hogy Soros kritizálta az Eu vezetői a csúcson kezdeményezték fejlesztési a segély folyósítását attól tennék függővé, hogy az adott ország megállítja-e a határán a migrációt. MIÉRT BAJ, HOGY ITT ÁLL A KERÍTÉS? SOROS a jellemtelen, szemét ORBÁNÉKAT kitaníttatta! ?!?
  Én egy tisztekből álló társaság beszédét hallottam amikor azt mondták , hogy a rendszer megbuktatásának idejére az akkori vezetők egy része döntötte el, hogy ki kell menniük mert az oroszok reakciója kiszámíthatatlan ..1989 szeptemberében kezdték a tanulmányaikat és Orbán a köztársaság kikiáltása után haza is jött , tehát NEM TANÍTTATTA KI. Persze ennek sem biztos, hogy több a realitása, a valóság alapja mint az itt megjelent írásnak.

 • A Doktor

  “Ha egyszer felébred a nép”, akkor persze. De a hatékony propaganda harsány altatója mellett ehhez kevésnek látszik az értelmiség ébresztő zaja, sajnos…

 • Szabó Zsolt

  Szóval, mindenki a Soros – ról beszél. A baj az, hogy ezt az egészet nem a Soros irányítja. Ebben az egészben a Soros csak egy bábu, vagy nevezhetjük bohócnak is. Ez az egész sokkal magasabb helyről indul ki. Csak erről nem lehet beszélni.

 • Katy

  Senki nem rendelkezik itt afrikai történelmi ismeretekkel? Ha ismernék a történelmet talán megértenék, hogy miért is indult el ez mérhetetlen tömeg! Anno Európával az élen Amerikával folytatva elindult a “civilizáció” egy olyan gazdag földrészre mint a csodálatos Afrika. Ez a “civilizált” népség aztán nem ismerve könyörületet végigrabolta Afrikát úgy, hogy közben kiírtotta élővilágának 90 %-át, a saját telhetetlen önzésének következményeként a kirabolt föld ökoszisztémáját megváltoztatva! Ergo, ugyanazt csinálta mint saját földrészén: a profit érdekében megváltoztatta az élővilágot a természetet, pusztúlásra ítélve ezzel azt az élhető helyet ahonnan ezek az emberek most elindultak! Nem! Nem örűlök ennek a népvándorlásnak , csupán látom, hogy egyenes következménye annak amit a “civilizált” emberiség tett az élehető földjükkel!

 • Stáry Lóránt

  Ez az úgynevezett Soros terv természetesen nem létezik, de a mi szerencsétlen alul-művelt polgáraink sajnálatos módon csupán a gyűlöletkeltő Soros plakátok nézegetésével tájékozódik az aktuális politikáról! Ennek ellenére Orbán csupán véletlenségből elvesztheti a választást!

 • Márton Gold

  Orbán remélem áprilisba eltakarodsz végre a picsába unjuk a mocskos pofádat!

  • Aron David

   Az antiszemita gyurcsányi egy elmebeteg vérnáci gyilkos!

 • Taylor Alex

  Ez az egész “Soros-terv” egy koholmány Orbánék részéről, hogy eltereljék a figyelmet a valós problémákról!

 • Soros1954

  Tehát ki is valójában Orbán Viktor?? Jajj.

 • Gabriella Fekete

  Most már csak azt magyarázza meg nekem valaki, hogy ez a Soros miért nem Amerikában dirigál, és miért itt, Európában????? Szerintem ott kellene a saját országában rendezkednie, elvégre, ha jól tudom, ott szenátor, nem itt!!!!

 • Gabriella Gal

  Talán azzal kezdeném, hogy saját fülemmel hallgattam végig az interjúját mikor a riporter 2017-ben megkérdezte Sorost, hogy:”-mondja Mr. Soros nem érzi magát bűnösnek amiatt amit a világ ellen tesz? Válasza:Nem mert ha én nem csinálom, akkor megcsinálja más( magamban gondoltam ha született volna egy másik Antikrisztus, akkor talán)Riporter: Mondja maga Istent ismer? Válasz: Nem, mert nem létezik. Élet célom tönkretenni Amerikát és Európát.”- Most ezzel a beszéddel ami az ” Előkerült a valódi Soros-terv:olyan információk láttak….” ebben olvasható beszéde pontosan félrevezetésképpen szolgál, mert mivel ő Orbán fejét akarja, igy ez amit itt mond ellenkezik minden eredetitől igy akarja az embereket megtéveszteni ill. agyat mosni, hogy Orbánt nem szabad újra megválasztani.Tehát ez a beszéde a választások miatt született meg.Soros érdeke felhigitani Európa őshonos lakósságát,igy elvesztik intenditásukat s ezért Európának annyi, de már kijelentette ha nem tudják a tagállamok a migránsokat eltartani akkor vegyenek fel kölcsönt. A vén spekuláns máris ezzel azt mondta, lehet nála kölcsönt felvenni. Sorosnak van 4 fia, az egyik nagyon jó tanitványa az apjának s még rosszabb mint az apja. A lényeg mindenhol mindenkit lefizetni, hogy minél több legyen a gazemberek táborából mellettük. ,Jelenleg Amerikában is működtetik szemét terveiket,s igy hangzik ami ezzel kapcsolatos megnyilvánulás, vagyis a végén ezzel fejezik be, hogy: ” The Democrats are selling out America and Soros is paying top dollar for political power”-Ha tud angolul akkor tudja mit mondtak. Vagyis a Soros terv létezik.
  Miközben számtalan általa finanszirozott NGO-k az Európába irányuló migrációs áramlatokat minden lehetséges eszközzel és módon segitik.Legalább két dolgot jelez az, hogy a külföldi fősodratú média a magyar ellenzéki politikusokhoz és médiájához hasonlóan szintén letagadja a nyilvánvalót, vagyis a Soros terv létezését.Azt amit ő saját maga tervnek nevezett.A FINANCIAL TIMES-ban magában is TERV-NEK nevezte. A sorozatot a Market W. tőzsde és pénzügyi portál azon cikkével kezdik melynek szerzője George Soros 2015 augusztus 19-én az alábbi címmel jelentetett meg:
  Ime a tervem a menekültkáosz megoldására.Következő: Ime egy átfogó terv hat eleme. Ezekután azt akarják bemagyarázni hogy nincs SOROS TERV????
  Az itt hozzászólók többsége nem tudja miket firkál össze, fogalmuk nincs a valóságról. Pl. Péter Kardos képtelen értelmes elfogadható magyarázatot irni, főleg mikor sértegeti a hozzászólókat , hogy rasszista, primitiv,antiszemita,gondolom saját magáról ir.Tudatlanságát, alul tájékozottságát bizonyitja az összes hozzászólása.Szomorú de hazánk ellensége és nagyon buta emberaki azt irja, hogy Soros sok jót tett az országgal?? Igazán? Az OTP-t is megfixálta amiből ő aratott. A sok jó tette miatt ahol rájöttek mit is csinál onnan kitiltották. Soros tevékenysége kiszolgálni a pénzvilágot minden áron. Pl. jó téteménye közé sorolná azt, hogy Orbánt kitanittatta ? Ezt is csak az agymosottak hirdetik, meg hogy sokan siránkoznak igy: -a szemét Orbán bántja szegény “Soros bácsit” Ettől nevető görcsöt lehet kapni.Az ATV betelefonálós műsorában hangzott el…… Orbán csak fél szemesztert végzett Londonban, miről van akkor szó? Ki tanittatta ki???? Szomorú de nagyon sok agymosott buta ember van hazánkban is……