A Financial Times hatalmas pofont osztott ki Orbánnak – ekkora szégyen még nem ért magyar Miniszterelnököt

Forrás: nol.hu
Soros György valójában nem támogatja a bevándorlók kötelező kvóták alapján történő elosztását az Európai uniós tagállamok között, azaz ebben a tekintetben egy húron pendül a magyar kormánnyal – derül ki a Financial Times cikkéből, amely az újabb nemzeti konzultációról tudósítja az üzleti lap olvasóit.
Magyarország jobboldali kormánya “nemzeti konzultációt” indít Soros György állítólagos tervével kapcsolatban, amelynek alapján elárasztanák Európát bevándorlókkal. Ez biztos jele annak, hogy a magyar származású dúsgazdag, filantróp üzletember a Fidesz célpontja lesz a tavaszi választásokon, amelynek tétje, hogy a párt sorozatban harmadszor is felhatalmazást kap-e az ország kormányzására – indítja budapesti helyzetjelentését a Financial Times (FT).
Kormányzati források megerősítették az üzleti lapnak, hogy megvan a pénz a nyolcmillió választópolgárnak küldendő levélre. Orbán Viktor miniszterelnök szerint létezik egy “Soros-terv”, amelynek alapján Magyarországot és a többi európai országot rákényszerítenék arra, hogy bevándorlókat fogadjanak be. Egy akciótervről van szó, amelynek alapján a migrációtól mentes kelet-közép-európai országokat átformálnák bevándorlóországokká.

Magasról tesz rá

Az új kampány Soros ellen azt mutatja, hogy Orbán elszántan visszautasítja a kormányát érő külföldi bírálatokat. Nem törődik vele, hogy a bevándorlás, a civilek zaklatása és a jog uralmának csorbítása ügyében erősödik a feszültség Magyarország és Brüsszel között. Orbán – az egyik Soros-program korábbi ösztöndíjasa – fokozza támadásait Sorossal és az uniós tisztviselőkkel szemben, akiket egyfajta bűnrészesnek állít be az üzletember tervének végrehajtásában.

Az elmélet, amelyet a Fidesz vezetőitől hallani, úgy szól, hogy Soros rá akarja venni Európa vezetőit évi egymillió bevándorló befogadására. Ezzel pótolnák a munkaerőpiacon a társadalom elöregedése miatt keletkező hiányt, továbbá megerősítenék a baloldali politikai erők szavazóbázisát. A magyar kormányfő szerint az uniós tisztviselők azért hajtják végre ezt a tervet, mert Soros tenyeréből esznek.

Soros-terv (Orbán legnagyobb hazugsága)

Budapest azt állítja, hogy a Soros-terv részletei olvashatók a befektető-üzletember tavaly szeptemberben a projectsyndicate.org-on megjelent véleménycikkében. A magyar civil szervezetek és az Európai Bizottság az ebben szereplő célokat követik.

A cikkben Soros amellett érvelt, hogy az EU-nak külső határai megerősítésével vissza kellene szorítania az illegális migrációt, miközben vállalnia kellene, hogy évente befogad 300 ezer bevándorlót. (Ez az ötszázmilliós uniós népesség kevesebb mint egytized százaléka.)

Soros emellett arra biztatta az Európai Unió tagállamait, hogy dolgozzanak ki közös bevándorlási politikát, ugyanakkor ellenzi az érkezők kötelező kvóták alapján történő szétosztását az uniós országok között, ami a Brüsszel és Budapest közti jogi vita tárgya.

Az EU nem kényszerítheti a tagállamokat, hogy befogadjanak olyanokat, akiket nem akarnak, illetve a bevándorlókat, hogy olyan országba menjenek, ahova nem akarnak – érvelt a magyar származású üzletember.

forrás: napi.hu

Nyugaton Orbán hiteltelennél vállt

A cikkből jól látszik, hogy tőlünk nyugatabbra egy kicsit sem veszik komolyan Orbán Viktort. Hazánk belpolitikájának egyik sarokkövévé vállt a “Soros-terv”. Az írásból kitűnik az is, hogy nincsen semmilyen Soros terv. Orbán tudatos hazugságokkal tartja rettegésben a magyarokat és állít be egy hamis ellenségképet.

 

3 Comments

 1. ebbol annyi igaz hogy a hitelfelvetel a folyamatos egyre nagyobb hitelfelvetel a központi tema.ha megvan utana akar le is lehet gyilkolni mind csak a pénz fel legyen véve el legyen baszva a kiszolgaltatottsaga az eunak meg legyen a kamatos nemzetkozi teritesu dollart uralo maganpénzhatalomnak.az már kovetkezö épes hogy a nemzei burzsoazia lefejezesevel az orosz a cépont a mar ehezö muszlim hordak rajuk eresztesevel delrol es foleg nyugatrol.a fegyvert szallitja az usa meg mindent!!

 2. Elég zavaros gondolatmenete van kedves János. Talán ki kéne szállni vezírünk ánuszából és a gondolatok maguktól tisztába jönnek majd

 3. hazugságokkal tartja rettegésben a magyarokat .hát én kurvára nem rettegek.és még csak nem is félek.attól egy kicsit talán tartok ,hogy újból nyerhetnek a választáson.ennyi.

 4. “A cikkből jól látszik, hogy tőlünk nyugatabbra egy kicsit sem veszik komolyan Orbán Viktort.”
  Ideje lenne nekünk is felébredni már! Természetesen itt elsősorban a “szektatagokra gondolok”, a józan többségnek pedig határozott fellépésre lenne szükség a sorozatos hazugságok és milliókat felemésztő konzultációk ellen.

 5. Készségesen elhiszem, hogy a hideg ellen néhány féldeci legurításával védekezik. De ha már be van kapva, ne szóljon hozzá semmihez, amíg ki nem alussza magát.

 6. Az a helyzet, hogy a leírtak korántsem közölnek tényeket. Ha a tényeket közölnék pl. hogy az orbán viktor a háttérben kokettál sorossal akkor az rendben volna! DE, hogy semmit nem mondanak az az csúsztatnak, az csak arra jó hogy azt az igyekezetet láttassák, hogy az “Eu. nem veszi komolyan orbán viktort” Mindegy ezzel járassák le az általuk meglehetősen utált miniszterelnököt! Aki eddig elenállt a nyerészkedő és dolgozni lusta nemzetek nyomásának! Mert azért tegyük hozzá, hogy azért kellenek a migránsok, hogy viszonylag szar bérért – ami a nálunk lévő bérszintnél mondjuk négyszer magasabb – dolgoztassák az amúgy kirabolt volt gyarmatok népességét! Korántsem érdekli őket a közbiztonság >>> mert ők védve vannak! Ugye kialakulóban vannak a NOGO zónák ahol az elkülönített alsóbb rendűek élnek!! Különben náluk ez a demokrácia és a világbéke alapja! No IGEN!!!!

 7. Az UNió vezetőit a polgárai véleménye nem érdekli, bevándorlásügyben népszavazásokat kiírni nem szabad, de egy amerikai tőzsdespekuláns odajárhat észt-osztani !!?? Kit érdekel hogy mit mond Soros ? Ami tény, a migránsok jönnek, a Római Klub tudósai szerint is folyamatos és milliós az utánpótlásuk !!

 8. Soros-lázban szenved Magyarország

  A Soros-terv a valóságban nem létezik. Az európai politikusok legalábbis még nem hallottak róla, tehát harcolni sem fognak ellene.
  A Soros-terv egy paranoid politikus agyában tomboló lázálom, feltehetőleg egy grazi kezelés alkalmával jelent meg először, körülbelül a CEU-láz lecsengése után. A grazi kezelés egyébként is olyan erős, hogy mellékhatásaként a páciens azt hiszi, hogy 2030-ban lehagyja Ausztriát, 2035-ben Kínát, 2040-ben pedig ő lesz az Oroszlánkirály.
  A grazi kezelt gondolatában Soros minden pillanatban jelen van, Soros a világ gondjának és bajának okozója, az apály és dagály mozgatója. Soros nélkül talán fel sem kel a nap, de az biztos, hogy el nem múlik nélküle. A jelenség súlyossága miatt Soros-láz néven a medicinába is bekerülhet.
  A Soros-láz ragályos, elsősorban a szellemileg eltompult, a gondolkodásra kevésbé hajlamos, ezért a papagáj-propagandára éhes felnőtt korú lakosságot veszélyezteti. Különösen veszélyes azokon a területeken, ahol a felborult médiaegyensúly nem teszi lehetővé a láz tüneteit enyhítő objektív tájékoztatást.
  A Soros-láz mellékhatásaként alakul ki a Soros-fátyol, ami eltakarja az állampolgárok elől az olyan valós problémákat, mint a kivándorlás, versenyképesség-csökkenés, demokrácia-deficit, eladósodás és védelmi képesség csökkenés. A nemzet fennmaradását ezek a tényezők súlyosan veszélyeztetik.
  A jelenséget vizsgálva megállapítható, hogy nem véletlenszerű, hanem szándékosan okozott betegségről van szó. A vírusgazda ugyanis szándékosan terjeszti a lázat. A választópolgárok szándékos megfertőzésével ugyanis létrejön az úgynevezett Soros-szőnyeg, amely kiválóan alkalmas arra, hogy a vírusgazda és megfertőzött környezete alá söpörje és ez által a nyilvánosság elől elrejtse nemzetrontó bűneit.

 9. Nem kimondottan Soros terv… -“Kalgary terv”-
  Es ha jobban belegondolunk, a terv mar keszen volt akkor, amikor a Bibliaba beemeltek a Torat “izeek” !!!

 10. Az az én problémám,hogy Magyarországon csak néhány százan,esetleg ezren olvassák a Financial Times-t,tehát a mi földön járó Istenünket ez az írás legkevésbé sem zavarja! A rajongóit meg pláne nem! Úgy,hogy az “ellenszél” ne reménykedjen! Itthon,Magyarországon, a magyaroknak kell eldönteni,hogy akarják-e ezt a nagyméretű tolvajlást és a velejáró országpusztítást,vagy nem! Ha nem ,akkor nekik kell tenni valamit,ez ellen a gátlástalan banda ellen! Nem Financial Times fogja megoldani a magyarok problémáját! Elég elolvasni itt a hozzászólásokat!

 11. Ez mind azt bizonyítja,hogy az égvilágon semmiféle kiszámítható gazdaságpolitikája,vagy egyéb más programja nincs amivel kampányolni tudna,a migránspolitikát egy közjogilag érvénytelen népszavazás,ami sajnos 5 milliárdba került bebizonyitotrta,hogy nem vevő rá a pór nép!A 2014-es “folytatjukkal” nem lehet választást nyerni valami baromságot elő kellett venni, ellenség képet kreálni, majd azt lebegtetni a választásokig,mert ő maga is érzi,hogy kormányváltó hangulat van az országban ,a kilóra megvett külföldi szavazatok meg legfelebb 1-2 parlamenti mandátumra elég semmi többre!

 12. A józan többség felismeri a valós veszélyt. Ti meg bedőltök ennek a hazug cikknek. Nyugatabbra egy kicsit sem veszik komolyan Orbán Viktort. Na látjátok, íme máris itt van egy orbitális hazugság. Fújjátok csak az ellenszelet.

 13. Orbán terv viszont létezik és ennek határozott célja, Magyarország lakóssagának decimálása. A külföldre történő gazdasagi migráció fokozása, a betegellátás lezüllesztése, a gyógyszerellátás romlása, a bioszféra pusztításával a szmog fokozása, így a légúti betegségek terjesztése, a szennyezett ivóvíz, a természeti katasztrófára esélyes (esetleg egy kis rásegítéssel könnyen előidézhető) atomerőműprojekt, és egyéb aljasságok mind részei annak a tervnek, amelyik teljesen véletlenül megegyezik a Kreml geopolitikai céljával. A magyar nép kiírtasában jobban teljesítenek elődeiknél és mindehez még híveik is vannak. 😉

 14. Mindig voltak és mindig lesznek emberek, akik, attól függően, hogy kiből-miből élnek, kinek szolgálnak, ugyan abból az eseményből – dologból – történésből gyökeresen ellentétes véleményt fognak kialakítani, hangoztatni. 🙂

 15. Még szerencse, hogy Magyarországon nem divat Financial Times-t olvasni. A magyaroknak kell dönteni migráns ügyben IS.

 16. “A magyar miniszterelnök politikaformáló szereplővé vált az EU-ban, az
  általános megítélése javul vagy árnyaltabb lesz. Valódi szövetségesei
  azonban pártcsaládján túl vannak: az erősödő európai radikális jobboldal
  egyenesen a hősének tekinti.” – egy nemzetközi szakértő szerint.

 17. Az általános megítélése javul?? Ennél nagyobb marhaságot ritkán olvasni. Az “erősödő” (valójában 5-10 százalékos) szélsőjobboldal számára igen, de ez még nem jelenti az ÁLTALÁNOS megítélés javulását. Az ÁLTALÁNOSBAN az is benne lenne, hogy legalább kicsit javul a balosoknál, a konzervatívoknál, a zöldeknél meg liberálisoknál is.

 18. Gyuszkó, ez durva volt. Fuss neki még egyszer. A tény, amiért a cikk a FT-ban megíródott, ott van, mindjárt az elején, hivatkozással együtt. Összefoglalom: Soros nem akar évi 1 millió embert betelepíteni az EU-ba, ellenkezőleg: ugyanazt mondja, mint Orbán: meg kell védeni a határokat, nincs értelme kvóták szerint letelepíteni a menekülteket (nem lehet sem az országokat, sem a menekülteket arra kényszeríteni, hogy ott lakjanak, ahol nem akarják/akarnak). Tény még a hivatkozás, a projectsyndicate.org is, amit te is elolvashattál volna, ha beszélsz idegen nyelveket, de láthatóan még a magyarral is komoly értelmezési problémáid vannak. Aki a fenti tényeket nem HISZI, az persze csak azt látja, hogy itten báncsák a főnit, és teljesen elhomályosult szemmel tényleg nehezebb a tényeket.

 19. Ugyanazt mondja, mint Orbán. Tehát akkor kit érdekel?
  Ami tény: a migránsok MINDIG IS JÖTTEK, hiszti nélkül is. Magyarországra 1991-ben például sokkal többen jöttek, mint 2014-ben. És igen, 2015-ben volt egy csúcs (mindannyian tovább is mentek), de azóta megint erősen csökkent. Egyébként a migráció az elmúlt években az ENSZ adatai szerint éppen hogy csökkent a világban, csak itt Európában nem szoktak hozzá a hájas seggűek, ezért rendeznek egy kis hisztit miatta. Európába 1992-ben 672 ezer migráns érkezett, 2016-ban a legnagyobb útvonalon, a tengeren keresztül 364 ezren érkeztek, és ez 2/3-os csökkenés 2015-höz képest. A hiszti persze nőtt.

 20. Oda jutottunk hogy a nagy formátumúnak képzelt államférfit – a mi vezérünket – a nyugati államok vezetői nem tekintik partnernek, szóba sem állnak vele. Nem hívják meg magukhoz, és ők sem tévednek ide vendégségbe, ez nem tűnik fel az őt imádóknak ? Nem szalonképes!!

 21. Nem kötekedem, de ön egy nagyon sötét, gonosz, nő, aki csak trágárul tud megnyilatkozni, ész érvei nincsenek. Ha unatkozik olvasson szépirodalmat, hátha ragad önre belőle egy kis kultúra.

 22. Soros György akin tudott ott mindig segített, főleg ha magyar is volt.. Hogy jön ahhoz Orbán, hogy kitalál minden rágalmat Soros ellen.(már lassan ott tart Orbán, hogy soros fogja megnyitni a magyar Parlament ülését is. Gyógyítsa meg valaki Orbánt.!

 23. Márianéni nem vén nyugger és nem nő, hanem egy fizetett provokátor, aki bugyi helyett gatyát hord. 🙂 Habony elég jól megfizeti ezeket a kis fidelitászos majmocskákat, igy megéri nekik az itt hozzászólókkal szemétkedni. 🙂 “márianéni” ugye tudod, hogy ez nem egy férfias foglalkozás? Tényleg megéri neked???

 24. Mint már fennt irtam “márianéni” nem egy szenilis, kötekedő vénasszony! Ő egy fizetett provokátor, aki reggelente borotválkozik. Az a dolga ennek a simlis fickónak, hogy provokálja az embereket! Ne válaszoljatok neki, akkor kevesebb jutalékot kap! 🙂 🙂

 25. Én is Írhatok bármit a Soros tervtről attól még nem lesz igaz a végén még megfogják írni ,hogy Soros beszélte rá Orbánt a kerítésre.Sőt Soros tiltakozik az elosztás ellen a lényeg fogadjunk be menekülteket lássuk el őket pénzzel lakással stb ha meg erre nincs pénzünk vegyünk fel ,hitelt az államadósság terhére,majd jó kamatért adnak is pusztán barátságból szívjóságból aztán meg ha nem tudunk fizetni majd elárverezik a víz készletünket ,de természetesen teljesen demokratikusan a szolidaritás nevében Én a pofont inkább nekik adnám és nem Orbánnak.

 26. Olyan egyszerű a megoldás: Befogadunk 1200 valahány főt (ennél kisebb falvak is vannak Mo-on) a többiek pedig maradjanak ott……otthon……vagy bárhol, csak ne Európában.

 27. Ő legalább megélte!!! És te ,,nyugger “- kodó ????? Miből tettél félre az ellopott magánnyugdíjból,a kis vasútból,a vizes vb-ből,vagy netán a stadion biznizből ???? Üdv : Jáger Csaba

 28. Agyament ballibsik. Ha nem épült volna meg a kerítés, akkor most itt is ugyanaz lenne, mint tőlünk nyugatabbra. Kis hiszti? Hol élsz te, Alaszkában? A migránsok mindig NEM jöttek, a migráció a II. világháború után indult be. Felőlem most is mehetnek a gyarmatosító országokba, de nekünk ehhez semmi közünk. Nem a világban zajló migráció érint minket, hanem a mi hazánk. Akinek nem hazája, ne vegye magára.

 29. Neked lenne szükséged orvosra. Soros akin tudott, mindig segített. 🙂 A helyzet az, hogy már az indulás is enyhén piszkos volt, lenyúlással kezdte. Aztán tönkretett egy sor embert. Meg országot. De sebaj. Ti tudjátok, csalhatatlanul a tutit.

 30. Mi az hogy nyerhetnek? Tuti a befutó 🙂 Kár a gőzért, arra azért még Soros se képes, hogy ezt az impotens balliberális bagázst a Jobbikkal egyetemben a hatalomba segítse. A hazugságok különben a Hazugság atyjától származnak, vele meg a Böszme, a Libás meg hasonlók barátkoznak 🙂

 31. Tetszik ez a mindentudás… Tényként beállítani, hogy mikor ki lopott többet. Kissé pikáns, hogy pont azok lopósoznak, akiknek ez lételemük volt minden időben. Ez úgy működik, hogy amiben sárosak vagyunk, azt tüstént rá kell fogni az ellenfélre. Akkor ugye mi az igazság bajnoka szerepben tetszeleghetünk. Ismerjük már, elvtársak…

 32. Ha nem épült volna meg a kerítés, akkor Pénztáros Lőrincnek egy kicsivel kevesebb pénze lenne, de úgysem tudja, mennyi van. A kerítéstől nem jöttek kevesebben Európába, legfeljebb más útvonalon érték el Németországot (itt eddig sem akart letelepedni senki, a kvóta is legfeljebb kibaszás lesz 1300 szerencsétlennel). És persze a 2. világháború is Soros műve, természetesen, barom. (A migráció az őskortól folyamatos a Földön, csak szólok, hogy butaságokat zagyválsz.) És de. A világban zajló migráció érint minket, de csak annyira, mint az Európában zajló, tehát jószerivel kizárólag áttételesen. Ezt az áttételt szokták kultúrkörökben szolidaritásnak hívni, de ezt NERed hiába magyarázom. Nekem bizony hazám ez a bolygó, és nekem egyáltalán nem mindegy, mi történik rajta, de persze te bezárkózhatsz a kerítésed mögé, akkor senki nem fog zavarni, és ami még fontosabb: nem liheged teli a bűzös leheleteddel az országot.

 33. Hát ja. Írhatsz bármit Sorosról, mint ahogyan írsz is, és persze attól még nem lesz igaz. Nem az az érdekes ebben, hogy ostobán mindent beszoptok, á, fenét, ehhez már hozzászoktunk. Az érdekes inkább az, hogy a gazdátok minden alkalommal kibírja röhögés nélkül, amikor végigcumiztatja a közel kétmilliót.

 34. Fura észjárás.

  Egyszer volt egy nagy csoda,
  Neve: birka-iskola.
  Ki nem szólt, csak bégetett,
  Az kapott dicséretet.

  Ki oda se ballagott,
  Még jutalmat is kapott,
  Így hát egy se ment oda,
  Meg is szűnt a iskola.

 35. A barom te vagy, és butaságokat te zagyválsz, de csak nyugodtan, itt vagy otthon. Itt ez természetes. Szolidaritás? Ja, igen. Mint a szovjet-magyar barátság. A kerítéstől nem jöttek kevesebben? Hihetetlen. Van akikkel tényleg nem lehet értelmes beszédet folytatni. Legyen neked hazád a bolygó, nekem elég a magyar föld is. A bűzös leheletről meg inkább nem írok semmit. További jó ellenszelet. Az nem visz sehova.

 36. ja persze.valahol nyugat-europában…itt csak a kötelező bérkommentre ami csurran-cseppen…
  de ha már a tanulást emlitette: akkor hogyan tünt el a sok tudás és hova? le kellett adni?
  😀

 37. 1200 vadember 5000 másikat hoz be családegyesítés címén. Ebből ha csak a fele lesz nő, azaz 2500, akkor annak 6 kölyke lesz hat év alatt. Akkor ebből az 1200 szutykosból 17500 megszálló lesz.

 38. Mert a viktorod az sohasem hazudott ugye? Akkor, mi van a magán nyugdíjpénztárak megvédésével, és a többi mocskos hazugságával. Vagy elfelejtetted mit mondott még 2007-ben Gyurcsányról és az oroszokról, és mit tett 2010 után? Vagy itt mind a kétszer igazat mondott? Hagyjál már kicsi rigó.

 39. Sorold már fel azokat a világpolitikában számottevő országokat, ahol viktorod az utóbbi 4 évben járt. Most felejtsd el a brüsszeli kötelező megjelenéseket. Csak harmad és negyed osztályú diktátorok mutatkoznak vele szívesen. Európai politikusok, de még Trump is kerüli mint a pestiseseket,

 40. ..érdekes, hogy egyesek csak magukból tudnak kiindulni! Önnel ellentétben én (és még nagyon sok tisztességes ember) egyik (magához hasonló) szélsőséget sem tudom elviselni!

 41. Ez ugyanúgy hazugság, mint a Financial Times fentebbi írása. Engem nem az érdekel, hogy mikor kivel parolázik valaki. De ő mindenkivel tud konstruktíven tárgyalni. Ellentétben az öszödi Böszmével, akit a végén mindenki rühellt, úgyhogy kénytelen volt átadni a gyeplőt. Gondolom, mily nagy kínok között 🙂

 42. “Hát én immár kit válasszak …virágom, virágom?!” Hofinak volt egy kabaréja, amelyben így fogalmazott, – szerintem örök érvényű, sajnos – ! “Mindegyik párt, ha hatalomra kerül, olyanokká válnak, mint a döglegyek!” Erős, de így fogalmazott!

 43. ilyen mélységekig nem tudok lemenni, de ha érdekelne én is megkérdezhetném,hogy mi okból ez a képe?csak nem érdekel,és ne fáradjon tovább-már tökéletes a bemutatkozása,bár nem kértem.
  önként sikerült bemutatnia mennyire ostoba,primitív,agyhalott lény.

 44. Tevedsz nagyon a filozofiadal ,mert soros politikaja nem csak magyarban politizal a bevandorlokal mert mas orszagban is politizal az o hazugsagaival ,mert o bevandorlo parti , Oiekelirban o a mgyar nemnetel tart ugy mint belfoldiekel ugy mint a kint rekedt a hataron kivuliekel ,ti ugy beszeltek mintha reszegs drogos elmeletel szegen nektek ,inkab tartanatok osze , mert orban nem hazudik

 45. Baratom en jozan vagyok es tudom hogy mit irok en megtanultam irni te meg tanulj meg olvasni ,es meg mast is mondok neked ,gyere cserejunk hejet ,en megyek megyarba es te gyere ide ahol beszelsz magyarul utnek a szadra ,szegyeljetek magatokat inkab ezekel trorodnetek es nem a bevandorlokal a Soros hazug politikajaval ,meg szerencsetek orbanal hogy egy kitarto magyar ,es nem haza arulo mint ti

 46. Nem Soros írt tervet Európa genetikai térképének átrajzolásáról és nem Soros gerjeszti a feszültséget ott, ahonnan az emberek. Akik ezeket tették, azoknak Orbán a szövetségese.
  Soros ellenzi a kötelező kvótát, szét akarja választani a menekülteket és a bevándorlókat, és ezért határőrség felállítását szorgalmazza. Orbán összemossa a migránsokat és a bevándorlókat, és hallani sem akar határőrségről. Orbán sohasem mond igazat, ő maga mondta, ne azt nézzék amit tesz, hanem amit csinál. És hogy mit csinál, nos, a magyarokat fosztja ki, azok közül is a legszegényebbeket. Örülj, hogy külföldön dolgozhatsz, ne akard onnan osztani az észt.

 47. Adott a “jóságos ” fidesz letelepedési kötvényt vagy 16 ezer gazdag “migráncsnak “, amit aztán kamatostul a MAGYAR ADÓFIZETŐK fognak visszafizetni . Ez nem az államadósság növelése ?

 48. AZÉRT TUDNOD KÉNE, NAGYON SOK LEBUTÍTOTT ÉS KISZOLGÁLTATOTT MAGYAR VAN AZ ORSZÁGBAN, FŐLEG A CIGÁNYSÁGBAN ÉS ELSZEGÉNYÍTETT RÉTEGEKBEN ! A MEGÉLHETÉSÉRT ŐK SAJNOS BÁRMIRE KAPHATÓK, MÉG SZAVAZATOKRA IS ! VESSZEN A FIDESZ !!!!!!!!!! HULLJANAK A MILLIÁRDOS FIDESZESEK , ÉLÉN A SÖPREDÉK orbánnal !!!!!!

 49. Milyen kötelező kvótát ellenez Soros ? Viccelsz, keresd meg a neten azt amikor az EU idiótái Sorost ajnározva, csúszva mászva csókolgatták,majd meghallgatták előadását amiben az egy millió migráns ajánlott évenként behozni az EU-ba,évente 15000 euró segélyt adva nekik, és ennek finanszírozására az EU államai 35 mrd Euró hitelt vegyenek fel. Ennyire nem lehetsz hülye ,hogy beveszed /beveszitek/ azt a maszlagot amit a F.T. leírt.

 50. Te megengedheted-e családodnak,ha van gyereked az külföldön tanuljon évi 15 millió forintért? Te keresel-e ha szabadságon vagy alszol , percenként tizenhatezer forintot, Keresel-e óránként több mint tizmillió forintot? Ezen is kellene gondolkozni.Vagy te is közéjük tartozol?

 51. Mergbocsás, de te sem állsz a helyzet magaslatán ezzel kapcsolatban.Nem ártana elolvasni azta 10 pontot amit az emlitett Soros javasolt.é

 52. Azt is írtam, hogy magyarba a csecsenőtől az agastyányig annyi adósága van az országnak,ha mindenki dolgozna nyolc évig ingyen s pénzért azt adóságba tenné akkor szünne meg. Ne helyet cserélj mert aki magyarba él az kurvára megdolgozik azért a pénzért ami után leadózik, és nálatok abból lesz kórház, stadion, hokipálya, orvosi lakás stb.Tudod-e, hogy Orbán lány egy év alatt 15 millió forintot fizetett ki külföldi tanulásara Svájcban.

 53. Mi van cumibaba itt is megjelentél, hogy a fenébe dolgozol még nagyon öregen.Te jobban linkelsz mint annak idején Rákosi Matyi.

 54. Én itt születtem,ez a hazám.A Tied ott. De ha zavar,hogy szájbavernek az idegen nyelv miatt,várunk szeretettel.Költözz,élj itt dolgozz adózz s élvezd a “jólét s szabadság” minden fázisát. Na pesze tudni lell hozzá,hogy az ingyen lóvé meg a többi azonnal törlődik.

 55. RENGETEG ELLENÉRVEM VAN BAXI, CSAK LEXIKONT NEM AKARTAM ÍRNI, MERT AZT A KUTYA SEM OLVASNÁ EL ! AMÚGY AZ AGYAD SORVADÁSNAK INDULT , ERRŐL TUDJÁL, MERT MESSZIRŐL MEGÉRZEM A BUNKÓKAT ! :)) ÖKÖR orbánista TALPNYALÓ, MIKOR TÉRTEK ÉSZHEZ MÁR? VAGY TI IS LÓGNI AKARTOK A LÁMPAVASAKON?

 56. kedves tetves gyuri, csakhogy a stílusodnál maradjak,
  Soros kvótaellenes. Egyetlen fillér segélyt nem adna egyetlen menekültnek sem. Határőrséget állítana fel, hogy elválasszák a menekülteket a bevándorlóktól, és a bevándorlókat visszazavarják. A menekültek beillesztésére programokat dolgoztatna ki, amelyek pénzbe kerülnek, de később megtérülnek. Ebben Magyarországnak nem kell részt vennie. Aki tehát a magyar problémákat sorosozással akarja elfedni, az egy tetves retkes áruló, mint te is vagy.
  Lehet beszélni a Kalergi-tervről, a Zinon-tervről, de azt nem teszitek. Vajon miért? Mert pontosan annak a tervnek a végrehajtói vagytok, vagy egy fél fokkal jobb esetben tudatlan és megvezetett fajankók.

 57. Látom matek-gondolkodású is van közöttünk. 🙂 Éljen!!!!
  1200 vagy 17000… nagyságrendileg lényegtelen…
  A fontos az átvilágítás…és ne milliónyi “vadember” próbálja meg Európát elfoglalni.( nyilván vannak közöttük is értékes emberek, 1-2 talán)
  Ismét elmesélem tagoltan és remélem érthetően, amit már több fórumon leírtam: Amíg az ocsútól nem képesek elválasztani a búzát…. addig a búza sem kell az asztalomra!!!!

 58. Nem mindegy neked? Sztem teljesen mindegy. Akkor is marhaság a fentebbi ömlengés. Csak azt bizonyítja, hogy nálatok sikeres volt az irigységpropaganda vetése. Mert hiszékenyek vagytok, és jólesik, ha gyűlölhettek. Szívetek joga.

 59. Ez nem az állam adósság növelése,hanem az eddig megnövelt állam adósságnak , a visszafizetésére tett lehetőség ,alacsonyabb áron , A kölcsön azért lett felvéve hogy legyen miből visszafizetni a bóvli kategóriába sorolt ország adósságát mert csak jóval magasabb kamatra lehetett volna kölcsönt felvennie .Most már befektetésre ajánlott lett az ország és sokkal könnyebb olcsóbb kamatra felvett kölcsönnel vissza fizetni ezt a kölcsönt.

 60. Ez nem az állam adósság növelése volt hanem a Bóvli kategóriába sorolt ország adósságára felvett kölcsön visszafizetésére egy jó lehetőség mert csak jóval magasabb kamatra lehetett volna kölcsönt felvenni!!Amit most mint pozitív kategóriába sorolt ország jóval olcsóbb kamatra felvett kölcsönnel .könnyebben vissza tud fizetni!Már a befektetők szemében nem egy lepusztult ország akar kölcsönt felvenni . Már mínusz kamatra is vásárolnak államkötvényt csak ennyi a különbség.

 61. Itt a fidesznek nem kell szavazatokat vásárolni az ellenzék olyan szinten átment hülyébe ,hogy józan gondolkodású ember még véletlenül sem
  szavazna rájuk!

 62. A baloldali alatt semjén és kövér elvtársat , meg a munkásőr bencsiket érti? Muszáj valami oldalon állni, hogy tisztán lássak?

 63. Erasmus, nagyon eltévedtél a hazugságok tengerében! A 2006-os választások előtt Eger városa tele volt plakátolva Sós Tamás képével, aki felakasztandó volt a fidesz hívei szerint. Vagy a fideszt is baloldalra sorolod?A fidesz hívek már szinte vadállatokká váltak a gyűlölettől, amit a vezér beléjük táplált.És ez csak fokozódni fog.

 64. Nem, nem őket, hanem az álbaloldali kommunistákat és libsiket, a Szamuely-féléket, talán ismerős a név. Nos, őket éltette a gyűlöletük, nem a fidesz-híveket, mint itt fentebb valaki ideröffentette. S sajnálattal közlöm hogy nem vezérük van, hanem vezetőjük. Akinek a kisujja többet ér mint ez az egész szélhámos ellenszél-bagázs.

 65. Nem ismerem Sós Tamást és nem tudom mivel volt teleplakátolva Eger városa. A hazugságok tengerében ti tévedtetek el, méltán, hiszen a profi hazug Böszmétek jó példával jár elöl.

 66. Ha nem lenne kerítés sem lennének itt, hanem többen lennének tőlünk nyugatra, itt senki sem akart még maradni ,akik itt voltak nem csak migránsok, hanem magyarok, 600 ezren már ők is migránsok a “hanyatló nyugaton !

 67. neked meg “mária bácsi “súg? Egymás mellett ültök, úgy kommenteltek ? Orbánnak volt kitől tanulnia, jó volt a mentora : lenyúlással kezdte, tönkretett egy népet, országot ,de neked sebaj…. te tudod csalhatatlanul a tutit !

 68. Dehogynem lennének itt, csak mindig mások és egyre többen. Kész átjáróház lenne, és persze minden pusztítanának, amerre járnak. Budapest se lenne a megkíméltek között, kedves Zita. Akik meg tőlünk elmentek dolgozni, mint az unió polgárai mentek, ne tessék már keverni a dolgokat. Ők legálisan, a szabad munkaerő-vándorlás útján dolgoznak és nem papírok nélkül, követelve a nem létező “jogukat” vannak ott. Ha nem tesznek valamit a betelepülés ellen, rövidesen megnézhetik ott kinn is a “jólétüket”. De tudja mit, csak higgyen nyugodtan az “ellenszélnek”. Én inkább a jó szelet fognám ki, hogy kiérjek a viharból.

 69. annyiszor megígérted,hogy nem írsz az “ellenszélre ” többet, és mégis , nap mint nap itt vagy,ez a munkád,kényszer, vagy hobby ?

 70. Nekem nincs szükségem arra hogy valaki súgjon. Elég csak nyitva tartani a szemem, megfigyelni ki mit mond és mit tesz. Orbán Viktor ellen amit tesz, üres vádaskodás. De megértem, hisz ez volt az elleneinek kezdettől fogva a célja. Nem véletlenül kezdték idejekorán démonizálni. A lenyúlást illetően a kedves favoritja, az öszödi Böszme az, aki mindent visz. Tudja, spontán privatizáció, Fittelina, zsidó villa, stb. Ő tett majdnem tönkre egy nemzetet, és még mindig mérgezi a közéletet. Aki ezt nem látja világosan, az a bosszú népéhez tartozik. Félreértés ne essék, én nevezettet nem gyűlölöm, mint ellenkezőleg itt sokan a jelenlegi miniszterelnököt. Inkább sajnálom, mert egyre inkább a vesztébe rohan. Hát ez van, kedves Zita 🙂

 71. nyugodj bele ,kint mi is migránsok vagyunk….nem az “ellenszélnek ” hiszek hanem a valóságnak……nagy különbség !

 72. Ha megszólíttatnak és illő válaszolni, válaszolok, nehogy úgy érezze itt valaki, hogy csak liberális-balos véleményeknek ad teret az ellenszél 🙂 , minő csodás, hogy még nem tiltottak le innen, pedig érdekes módon a nagy orbáni diktatúrában pont az ellenzék hangja nem szokta tűrni a más véleményt. Különben nem kínoznám magam, hogy ezt az oldalt olvassam 🙂

 73. Ja így már értem, szóval kinn élsz és migránsnak tartod magad. Vagyis hogy már új hazát választottál. Neked ez a valóság, nekem más. Szabadok vagyunk eldönteni. Remélem, hogy mielőbb visszatérsz 🙂

 74. “Elég csak nyitva tartani a szemem, megfigyelni ki mit mond és mit tesz. Orbán Viktor ellen amit tesz, üres vádaskodás.”
  Amennyiben így lenne, de rossz hírem van nem minden úgy igaz ahogy ön gondolja hiába van nyitva szeme, maga sem lát mindent …elhinném ..(talán ) ha belső ember lenne mint pl; Habony ,de nem az , különben nem itt kommentelne.. Fidesz székház, az is csak blöff ugye , csak az első milliót nehéz megszerezni a többi megy magától ..lehet vakon hinni valakinek ,de akkor aki nem pont annak hisz, ne ekézzük már ! Nekem egyik sem hiteles, se Gyurcsány (nem a böszme, jelzőt mindenkire aggathatunk ,de az magunkról állít ki bizonyítványt ) és Orbánról sem gondolok semmi jót.Azért az sokat mond hogy egy fiatal demokratából hogyan lett,liberális,majd reformátusból keresztény, majd konzervatív és még ki tudja mi……hagyjuk meg magunknak, és másoknak is a lehetőséget mit ,gondoljon, mit lásson és ebből mit szűrjön le.

 75. Látod csak a szemellenzővel gondolkozol, nem élek kint, és magyar ember vagyok, és bár éltem külföldön, még mielőtt ez a hisztéria kitört, vannak ismerőseim ,barátaim kint és tudom mit gondolnak, és mit mondanak az ottani őslakosok rólunk…magyarokról .!

 76. Természetes, hogy a vélemény szubjektív, és természetes hogy én sem látok mindent ami a kulisszák mögött történik. De annyi felfogásom csak lehet, hogy mi az, amiben van koncepció és előrehaladás és mi az, ami nem vezet sehova, mert céltalan. A “Böszme” jelzőt különben ő maga tette magára, ugyanis azt momentán a baloldal “igazságbeszédnek” tartja. Úgyhogy magáról állította ki a bizonyítványt, hogy csak önmaga körül forog és fürdik a népszerűségben. 2006-ban ez világossá vált, 2004-ben pedig a nemzetárulása. Vannak viszont emberek, akik képesek fejlődni, végigjárni a “damaszkuszi utat”. Nyilván ő sem tökéletes, de rátermett nagy vezetői kvalitásokkal rendelkező ember. Reformátusból keresztény meg konzervatív… Hát ez értelmezhetetlen a számomra. az viszont teljesen világos, hogy nincs Magyarországon alternatívája a jelenlegi kormányzatnak. Ha valaki zavart kelt, az a káosz felé mozdítja a dolgokat, addig míg nincs világos, követhető alternatíva. Igen, a lehetőség adott, hogy mindenki eldöntse, ebben a viszonylatban mit gondoljon, mit lásson és mit szűrjön le.

 77. A tájékozódás még nem tudás, főleg az nem mindegy, honnan származik az információ. A média hatalom, a legnagyobb hatalom. Tömeges manipulációra képes. Minden buta ember készpénznek veszi amit leírnak, mert azt hiszi hogy van valami köze az igazsághoz. De nincs, és ez a szomorú.

 78. ilyen ócska alak nem is volt még itt min elnök, leszámítva talán hóbagoly elvtársat aki konkrétan hülye volt mindenhez. Ja a legek kormánya .

 79. A mayygar emberek többségét nem érdeklik a külföldi vélemények. Sokakat a belföldi hírek sem. A kampányok meg végképpen nem.
  Ezt a választásokon való részvétel mutatja a legjobban. Amikor 50% felé közelíít a részvétel,akkor már nagyon jó(?) a kérdés az kinek. Mert a kissebbségben levő szavazatokkal többséget lehet szerezni. A kissebbség uralkodik a többség felett?- ez lehetetlen lenne egy demokráciában, ha olyan komolyan venné a választópolgár a jogát, ahogy azt -89-ben akarta(?) Akkor sem akarta, és azóta sem. Az állampolgárok többsége biztonságban és kiszámíthatóan szeretne élni.
  Ezt eddig nem nyűjtotta a demokratikus átalakulás.
  Az igazi értékelés majd akkor lehet, ha a 89-es politikus hölgyek és urak elérik azt a kort, hogy nyugdíjasok lesznek, és már az unokáik is részt vesznek a politikában. Akkor jön megint a nemzedék váltás, és egyfajta újra osztozkodás.
  Akkor az unokák fogják a nagyszülőket hibáztatni, hogy nekik nem ahgytak semmit, amit ellophatnának.

 80. NA KIS CSIGA VIKTOROD IMMÁRON 29 ÉVE MIÓTA ISMERJÜK A NEVÉT HAZUGSÁGBAN TENGETI MINDEN NAPJAIT AZÉRT EZ VILÁGSZÁM.

 81. Erasmus De a böszme és a libás ,nem vette fel a fizetését , ahogy Ön nevezi őket,de Bajnai csak 1 évet vállalt, de alig vettük észre ,hogy van miniszterünk csöndben jól ment minden , 1963-as szerződést Ukránoknál többszöri tárgyalás után letudta rendezni ,hogy megszűnjön Magyarországi nyugdíj kifizetés,sajnos 2010 tavaszra lett a végső aláírás időzítve az Ukránok részéről,de akkor már Orbán lett megválasztva ,átadta Orbánnak nyugdíjról a végső aláírást ,de erre Orbán megadta a 2 -ös állam polgárságot , miért is…? Kellett szavazatok neki,így maradt további nyugdíj osztogatás , Ja ráadásul ők már előtte is gazdagok voltak ,nem úgy mint a jelenlegi aljas módon le szegényítette a népet,és kilakoltatást végeztetett ,na ez neki soha nem tudják azok a családok megbocsátani,és elfelejteni,állami földeket,trafikokat, kis emberektől elvette,szét osztotta a barátoknak és családjuknak,27% áfa minden élelmiszeren rajta van,magánnyugdíjt hazugsággal elvette,belőle Mol vásárlást a többit eltőzsdézték..stb.? Nagyon akarta Gyurcsányt és Bajnait börtönbe záratni ,de nem sikerült neki,pedig az Ő emberei voltak a bíróságon, pert nyertek sőt még büntetést is kellett fizetni a Fideszes bagásnak,az adófizetők pénzét bírósági tárgyalásokra költik ,éveken keresztül ezt tudja csinálni,Több országba stadionokat,kórházakat ,iskolákra szórja a pénzünket,itthon 2010-től idős emberek fagynak meg saját lakásukban,hány ember halt meg regnálása alatt…? Mennyi ember hagyta el az országot…? Ennek is oka van,nem gondolja…? Emberek mininálbérért dolgoznak , az jelenlegiek potom 8 éve kő gazdagok lettek, de még nem elég,még több kell ,nézzen utána.Ceasescu ugyan így Román emberekkel ezt csinálta…!Meg is lett az eredménye.Nagyon nagy szégyen ,hogy emberek ennyire el vannak vakulva ,nem akarják látni és érezni a másik ember nyomorúságát ,ők is megérdemelnék jobb boldog életet,magyar ember magyarnak ellensége ,ezt jól tudja össze ugrasztani gyűlöletet szítani.

  Gyurcsány és Bajnai hozta be Magyarországba autó összeszerelő üzemeket ,ebből tudd még a gazdaság működni,meg a sok Eu-s pénzek ,de nem oda kerülnek ahova kellene…

 82. Igen,ha” meg szólíttattak,illő válaszolni”,de itt nem”liberális,balosok,hanem EMBEREK szólnak,írnak,írják meg véleményüket.Az,hogy te így reagálsz,az téged minősít!!!Ülj le fiam 1-s!!!Vagy még annyi sem csak 0-s!!!

 83. No és hol van most Bajnai? Csöndben felvett egy csomó IMF-hitelt aztán odébbállt. A Gyurcsányról meg ne is beszéljünk, kőkemény hazaárulókról egy szót se. Valakiken már semmi se segít. Azok a valakik azok, akik a nagy öszödi Böszme ámokfutásából semmit se fogtak fel, de a balliberális médiákból áradó hazugságokra bezzeg vevők. Nem baj, ezt a pár hónapot már kibírjuk, aztán eltűnnek úgyis a parlament közeléből. A gyűlöletszítás nagymestere szintén fentebbi ember. De csak fújjátok a stadiont, meg hogy a határon túliakat is segítik. Ha a Böszme lenne, már csőd lenne és káosz, de ez ne is zavarjon benneteket. Hiába fanyalogtok, akkor is épülni és szépülni fog az ország, soha többé balliberálist a hatalomba. A magyar emberek egyre jobban megértik ezt. Mit hozott be Gyurcsány? Az irigységet, az álnokságot, a mocskolódást, véreink elleni gyűlöletet, idegenek behívását. Színtiszta hazaárulás, száz év alatt nem volt még ilyen kártékony vezető. És még mindig osztja az észt, ez az ami gyalázatos.

 84. Ja és hogy nem vették fel a fizetésüket? Ez ám a szemforgatás része a dolgoknak, mint ahogy liberáliséknál szokás. Ki tudja, mennyi pénzt síboltak el. Így könnyű nagyvonalúnak lenni. Inkább kapja meg egy felelős vezető a honoráriumát, és akkor tisztességes a dolog. Így viszont felettébb a korrupcióra hajaz. No de mindegy ezek az emberek nem érdemelnek meg ennyi szót.

 85. No ne áltassuk már magunkat. Vannak emberek, és vannak vélemények. És vannak médiák, akik szeretik elhallgattatni a más véleményt. Úgy hívják hogy cenzúra. Csak engem minősít a véleményem, a mocskolódások azok mehetnek? Érdekes, no hát ez a liberális álláspont. Szabadság, egyenlőség, testvériség van, de csak az egy követ fújóknak. Csak a liberális píszínek. A többinek kuss, pofa be. Hát csak minősítsetek le.

 86. Vicces. 🙂 Két éve végeztem a főiskolán, és volt történelem is. És nem csak a tudományos szociálizmust meg a kommunista ideologikus történelmet ismerem. Sorry.

 87. Csak a hülyék hisznek az úgynevezett “Soros tervben”, ez nem más, mint Orbán agyréme!
  Nekünk is van egy tervünk, mégpedig az ország Orbántalanítása és ami ehhez jövő nagyszerű hír, hogy egyre több jobboldali értelmiségi is így gondolkodik!

 88. Nem furcsa számotokra , hogy szerintetek mindíg a többség a hülye?! Meg kell nyerni a választást oszt minden a szátok íze szerint lesz, de a csőd után ne nyavajogjatok kèrlek!… ja nem tudtok nyerni nincs meg a többsèg, ez szar ügy , de a demolràcia îgy müködik minden màs csak nevetsèges nyavajgàs!

 89. a környezetemben mindenkinek elege van a sorosozásból. A fidesz az állandó hecceléssel elérte azt,hogy majd mindenki legyint egyet a sorosozásra, és ezáltal a fideszre is. Túltolta a magyar nép rettegésbe tartását.Úgy járt mint az a mesehős,aki állandóan farkast kiáltott.

 90. Az első igaz mondatod volt! A média hatalom, a legnagyobb hatalom. Tömeges manipulációra képes! Valóban így van ezért szerezte meg a vajdád a média 99%-át! Azóta mindenhonnan a gyűlöletkeltés fertőzi az országot. A jószándékú ellenzék véleménye meg sárba taposva!

 91. Idióta ! Szerinted az ellenzék szavaz ?………tudod, a sok agymosott magyar az, aki erre a hányadék cigógyerekre és maffia bandájára szavaz ! ……….ostoba a magyar !

 92. Agymosott fidess-nyalonc ! …….a narancsos maffia szerinted mire képes? ……..most sajnos a vályogsori , buggyantagyú és maffia bandája van hatalmon, tehát most felesleges azzal foglalkozni, hogy a baloldal mit akar! ….azzal foglalkozz, hogy a Fidess most mit csinál !

 93. Te a csúti hazug, tolvaj csúti suttyóról beszélsz? ….annak egyetlen önálló gondolata sincs ! régen Soros dumáját nyomta, most Putyinét! …. aki pénzeli annak nyal !

 94. Telipofával hazudsz , te mocskos narancsos tetű ! Minden a narancsosok kezében ! …….mindenhonnan a fideszes hazug propagandát nyomatják !

 95. A vályogsori csúti suttyó száján állandóan a hazugság ömlik ! ……..ezt már az egész világ tudja !…….CSAK a hozzád hasonló agymosott narancsos birkákon van szemellenző !

 96. Te valamilyen narancsos iskolát végezték, ahol a seggnyalás volt a főtantárgy ! …aztán hazudni, lopni tanítottak, éppen úgy ahogy a csúti törpét tanították a vályogsoron !

 97. Orbánisztán épül, szépül?……..a csúti fideszes haverjai és az orsós pereputty gazdagodik! Mészáros Lölö aki világviszonylatban is rendkívül gyorsan gazdagodott ……..szerintetetek minden rendben ?……agymosott, sz@rosszájú birkák!

 98. Néhány év és az EU pontosan kimutatja, mennyit loptak a fideszes férgek ! ………a rohadék, maffia banda !

 99. Mészárossal és FarkasFlórival fogja elvitetni a balhét, ez a trükkös csúti cigány ! ……..CSAK a hazugsághoz és lopáshoz van esze orbáncnak !

 100. Amíg tart az EU támogatás, addig tudja kilóra megvenni a szavazóit! …..és persze a Fidess-mutyisok is a narancsos maffiára szavaznak !

 101. Aki a baromságot beszopja, az ti vagytok, narancsos barikák! …… …..a narancsköd pedig eltakarja előletek a valóságot!

 102. Mocskos gazember! ……. téged a tények nem zavarnak, mert neked is oszt a csúti vezéred a lopott szajréból !

 103. Az újság cikkével kellene reklámozni Viktor ostobaságát! Talán hitelseb lenne! Mikor reggelinél, ebédnél vacsoránál, HAZUDIK! EZ volt a FŐ Reklámja még talán ma is a vezetőnknek KELL NEKÜNK ILYEN miniszter elnök AKI HAZUDIK REGGEL DÉLBEN, éjszaka! 8,hónap alatt,talán 20% nyugdíj emelést tett! Ennek is utána kell járni!

 104. Jószándékú ellenzék 🙂 ez jó. Tetszik. Egyébként kár itt vergődni. Ez már a fába szorult féreg esete. Jövőre a hazugsággyár politikai képviselő szépen kipotyognak a parlamentből. És ez így lesz jó.

 105. Sértegetésban magasan viszitek a pálmát. A baloldal csak egy dolgot akar: a hatalmat, de azt minden áron. Lásd én nem veszem fel és nem adom vissza, amit kapok tőled. Neked ez a véleményed, rendben. De a mocskolódástól kímélj meg, bár tudom nehéz, a Böszme hatásától nehéz megszabadulni. Megértem.

 106. Azt már most is tudjuk, hogy mennyit pontosan, azt még nem, hogy a szocik folyamatosan síbolták a közvagyont, most is van egy ügy éppen aktuálisan. Úgyhogy ne játsszuk már a bagoly mondja verébnek effektust.

 107. Tehát akasztanál, mert van valaki, akinek más a véleménye. Az elődök pontosan ezt tették, sőt, még egymás között is.

 108. Idióta hazaáruló narancsos féreg! A hatalomért a rohadék fideszes banda ragaszkodik mindenáron ! MINDENÁRON ! Ha nem így lenne, akkor a csúti törpe nem szórná olvasatlanul a közpénzt a hülye plakátjaira, és a fideszes hazug propagandára ! …….fényezi magát és maffia bandáját !

 109. Így van ! …..a vályogsori suttyót sajnos nagyon jól ismerjük ! …és a strómanját a Mészáros Lölöt is !

 110. Idióta, vadbarom ! …..8 éve a csúti törpe és maffia bandája garázdálkpdik hazámban, de te gyurcsányozól?

 111. Szánalmas, hazug fidesznyik vagy ! Tagadni, tagadni mindhalálig, ez a Fidess jelmondata ! Matolcsy és a többi narancsos gazember ……..de ezt te is tudod és már az egész világ tudomást szerzett a Fidess gazságairól !

 112. A Fidess a hazug propagandájának terjesztésére egy külön minisztériumot tart fenn ! Vezetője a kis abortuszm@radék rogánTóni! …… a gülüszenű CSAK erre jó ! ….hazudni, hazudni, hazudni !

 113. Hazugsággyár?…….a Fidess propagandaminisztériumára gondoltál?……..és a CÖF -ös majmokra ? …….. szemét, mocskos narancsos söpredék !

 114. Egy ilyen hatalmas gazember, mint a csúti törpe megítélése , CSAK a hasonlóan nagy gazembereknél javul! …….. nem sorolom kik azok ! ….tudjukki !

 115. Orbáncot nyugaton komolyan veszik, mert valós veszélyt jelent mindenki számára! ….aki Azerbajdzsánnal és a törökökkel barátkozik, az CSAK veszélyes lehet minden tisztességes ember számára !

 116. A csúti törpe tud konstruktíven tárgyalni? …..ez a szánalmas cigógyerek, CSAK hablatyolni tud és naponta csinál segget a szájából ! ……a csúti vályogsori suttyónak sajnos nincs önkritikája, így ő nem adja át a gyeplőt ! …….ragaszkodik a buggyantagyú f@sz a hatalomhoz!

 117. Számalmas vagy Erasmus ! …….a csúti cigógyerek a génjeiben hordozza a gazemberséget! …ilyen még nem volt hazám történetében, hogy egy rohadék hazug cigánygyerekre bízták az országot……..és pont a jobboldaliak választották ezt a suttyót vezérüknek ! Hát nem röhejes?

 118. No kedvesem, látom nem tudsz szabadulni a stílustól, hát további szép napot mára. Teljes elvakultságban szenvedőkkel némi képzavarral élve “süketek párbeszédét” folytathatjuk csak.

 119. Hát ide figyelj, Veronika! Nálad vagy elmentek otthonról, vagy teljesen belezavarodtál ebbe az eszement gyűlölködésbe. Javaslom hogy tartsd távol magadat etttől az ellenszeles gyűlölködő oldaltól, mielőtt nagyobb bajok lesznek. Minden kóros tűnet felfedezhető az írásaidban, amit az öszödi Böszme hintett el a fejekben. Talán még nem késő… A részemről meg befejeztem.

 120. Még egyszer, utoljára kérdezem, mi abban a szélsőség, amit írtam. Mert a nagy vádló, az öszödi országromboló stílusát már felismertem, de hogy egy értelmes, megfontolandó választ is hallottam volna tőled a primitív mocskolódáson kívül, azt nem. Én nem minősítelek, nincs rá szükség, mert a hozzászólásaid elég alaposan bemutatják a lelkiállapotodat. Kár érted.

 121. Nem, a magyar, ha majdnem későn is, de rájött, hogy kik verik át újra meg újra. És nem kér belőlük. És ha te is befejeznéd ezt az ostoba mocskolódást, és végre kicsit higgadt fejjel átgondolnád, hogy ki mit mondott és tett az elmúlt tizenvalahány évben, akkor talán árnyaltabb lenne a kép a fejedben. Próbáld meg… 🙂 Na, tényleg.

 122. A csúti hazug, hazaáruló suttyó számomra nem ember ! ……Jaaaa , a fajtád , CSAK gyurcsányozni, és persze már sorosozni tud …..és fenyegetni, mert a rohadék fideszes retkek mindenáron meg akarják a hatalmat tartani ! …… szerinted a buggyantagyú csúti pockos mit hintett el a fejetekben? . ………buta narancsos csőcselék !

 123. Ilyen szánalmas f@szkalapoknak mint te , kár bármit írni! Az agyadba beleégette a csúti suttyó és büdös-bunkó bandája, hogy vagy Orbán, vagy Gyurcsány ! ……..az országromboló a narancsos maffia ! ……….impotens fideszesek, akik nem tudtak Gyurcsányra semmit rábízonyítani ! ……aggódj a csúti vezéredért, mert már annyira rossz állapotban van az agya, hogy Graz sem tud rajta segíteni !

 124. Szánalmas hazug gazember vagy ! ……fizetett , mocskos fidess troll ! …… pontosan tudom, mennyi gazemberséget követett el a csúti pockos !….ruszkikhaza Viktor, megfordította a köpönyegét és most már Putyin talpnyalója ! …..és a mérhetetlen sok közpénz lenyúlás? ……Mészáros Lölö és Farkas Flóri Orbánc strómanjai ! ….ilyen alávaló, mocskos , hazug, tolvaj, hazaáruló gazember, mint Orbán még nem élt a hazámban !

 125. Sajnalni valo vagy szegeny fejed meg van hibanva ,kene hogy menjel az orvoshoz ,az elme betegsegedel mert nagy baj van veled ,mert egy nagy pogany vagy ,aki csufolja ambertarsat ,te meg kinek erzed magad ,te egy drogos vagy

 126. A te agyadon már senki és semmi sem tud segíteni, tényleg szánalmas, ahogy vagdalkozol. És sajnállak. Gyurcsányra nem kell semmit rábizonyítani, elég csak figyelni a megnyilvánulásait, világos, hogy pszichopata. Te ne légy olyan, mint az öszödi Böszmeség.

 127. Fordítva ülsz a lovon agymosott! Ha egy kis párt elnöke elmebajos az hazánk szempontjából nem döntő ! DEEEEE ! Ha a kormányzópárt elnöke buggyantagyú f@sz és ráadásul miniszterelnök, az enyhén szólva is aggasztó ! …….. Orbánc egy rohadék , hazaáruló gazember ! ………a csúti vályogsori suttyót a jobboldali “értelmiség” emelte hihetetlen magasságokba !………. Erasmus ! Soros Gyuri bácsit nem emlegeted, pedig a csúti pockos most arra fúj !

 128. Olvass. 2006 ban Amgliában voltam . NyugdíjaD swm lesz, ha a fityeszre szavazol. Most a z FBI a németek meg letarolnak. Baszhatod mariska.

 129. És ha éhen fogsz dögleni mariska ? Dögölj is meg. Én nem fogok a foam Svájcban, a lányom New Yoorkban. Veled mi lesz ete tehetségtelen majom.

 130. Ezekszerint te józangondolkodásu vagy mert fideszes vagy igaz?Na ébredj fel akkor mert ha így van zártosztályra vagy hivatalos🤣🤣🤣

 131. Te nagyon hülye vagy emberforma állat ki a tököm akarja visszahozni a halálbüntit te agyatlan.Pont a jobbos partok.

 132. No az ilyenek mint te, mindig mindenre kaphatóak voltak. A liberálisok és baloldaliak soha nem mentek szomszédba egy kis erőszakért. Például most ellenem verbálisan is. Magadat rongálod, nem engem.

 133. Whɑt i do not realize is in truth how you’re now not actually much more weⅼl-preferred
  than you may be now. You’re so intelligent.

  You realiᴢe therefore considerably in terms of this topic,
  maԀe me personally imagine it frօm so many numerous angles.

  Its liкe men and women don’t seem to be intereѕted
  except it is something to accomplish with Woman gaga!
  Your own stuffs ցreat. Alⅼ the time handle it up!

 134. Greetings from Caгolina! I’m bored to tears at wօrk so
  I decided to browse your blog on mү iphone during lunch break.
  I really like thе information y᧐u provide here and can’t wɑit
  tⲟ take a look when I get home. I’m amazed at how fast
  your bⅼоg loaԁed on my mobile .. I’m not even using ԜIFI, just 3G ..
  Anyhοw, amazing site!

 135. You made ѕome realⅼy good points thеre. І looҝed on the internet to learn more about the
  issue and found most individuals will go along ѡith your
  views on this web site.

 136. Ꮋey! Someone in my Myspace group shared this sitе with us so I came to cheϲk it out.
  I’m definitely enjoying the information. I’m bookmarking and will Ƅe tweeting this to my followers!

  Great blog and outstanding style and design.

 137. I l᧐ve your blog.. very nice colors & theme. Did you make this website yourself or diⅾ you hire
  someone to do it for you? Plz answer back as I’m looking to creatе my own blog аnd woսld
  like to know where u got this from. kudos

 138. Ԍreat beat ! I wіsh to apprentice while you amend yoᥙr website,
  how can i subscribe foг a blog site? The account helped me a appropriаte dеal.
  I have Ƅeen a little bit acquainted of this your Ƅroadcast proviɗed vivid cleɑr concept

 139. I have bеen exploring for a bit for any higһ quality articles ᧐г blog posts in this sort of space .
  Exploring in Yahoo I eѵentually stumbled upon thіs websitе.
  Reading this info Ѕo i am glad to express that I have a very goоd uncanny feeling Ι discovered just
  what I needed. I so much ѕurely will make
  certain to do not disrеgard this site and give it a look on a continuing bаsis.

 140. Hі would you mind lettіng me knoԝ which webhߋst you’re uѕing?
  I’ve loaded your blog in 3 different internet browsers and I must say this blog
  loads a lot faѕter then most. Can you recommend a good web hosting provider at a fair price?
  Kudos, Ι appreciate it!

 141. Exсeⅼlent beat ! I wish to apprentice while you amend your
  sіte, how can i subscribe for a bloց webѕite? The account helped me a acceрtable deal.
  I had been a little bit acquainted of this your broadcast рrovided bright clear idea

 142. Exсеllent goods from you, man. I’ve take into acc᧐ut
  your stuff previоus to and you are just tоo wonderful.
  I rеally lіke what you’ve obtained right here, certainly like what you are stating
  and the way dᥙring wһicһ y᧐u assert it. You
  are makіng it entertaining and you continue to cаre for to stay it ѕmɑrt.

  I can not wait to read far more from you. This is
  actualⅼy a great website.

 143. You are so interesting! I don’t thіnk I’ve truly read a single thing like that Ьefore.
  So good to find anotheг person with original thoughts on this topіc.
  Seriously.. many thanks for starting this up. Тhis ᴡebsite is one thing that’s needed on the internet,
  someone with a bіt of originality!

 144. Hi there, thіs weekend іs fastidious for me, because thiѕ occasion i am reading this wonderful educational piece of writing here at my
  house.

 145. Αn imрressive share! І’ve just forwarded this onto a friend who was doing a
  little researcһ on this. And he in fact ordered me lunch due to
  the fact that Ι foᥙnd it for him… lol. So allow me to reword this….
  Thank YOU for tһe meal!! Bᥙt yeah, thanks for spending some time to discuss
  this issue here on yߋur internet ѕite.

 146. Hi there are using Wordpress for your site platform?
  I’m new to the blog worlⅾ ƅut I’m tryіng to get starteɗ and
  create my own. Do you need any coding knowledge to make yoᥙr own blog?
  Any help would be ɡreatly appгeciated!

 147. Hello there I am so delighted I found your blog, I really found you by accident,
  whiⅼe I was searchіng on Bing for something else,
  Nonetheless I am here now and wօuld just lіke to sɑy thank you for a incredible pоst and a all round exciting
  blog (I alѕo love the theme/design), I don’t have time to read
  through it aⅼⅼ at the minute but I have bookmarked it
  and alsо added your RSS feeds, so whеn I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the awesome Ь.

 148. You are sߋ interesting! I do not think I’ve read through anything
  liкe this before. So wonderful to find someone with original
  thoᥙghts on this topic. Really.. many thanks for starting
  thіs up. This website is one thing that is needed on thе internet, someone with a bit
  of originalіty!

 149. I knoᴡ this website gives quality based artiⅽles and additional Ԁata, is there
  any ᧐ther website which оffеrs such information in quality?

 150. After lοoking into a handful օf the blog articles on your site, I truly like your technique of writing а blog.

  I saved it to my bookmarқ website list and will be checkіng back in the
  neaг future. Taке a look at my web ѕite as
  well ɑnd let me know what yoս think.

 151. Hi, Ι do Ƅelieve this is an excellent site. I stumbledupon it 😉 I
  am going to come back ߋnce again since i have saved as a favorite it.
  Money and freedоm is the best way to ϲhange, may you
  be rich and continue to help others.

 152. Greаte post. Keep writing such kind of info on your sitе.
  Im really impressed by your blog.
  Hey tһеre, You’ve perfօrmed a fantastic job.
  I’ll ceгtainly digg it and personally recommend to my friends.
  I’m sure they will be benefited from this site.

 153. Еvery weekend i used to go to see tһis site, as i
  wіsh for enjoyment, for the гeason that this this site conations really good funny infoгmation too.

 154. Sⲣot on with this write-up, I really believe this ԝеbsite neeԀs
  far morе attention. I’ll probably be bаck again t᧐ read more, thanks for the information!

 155. Hey ԝould you mind letting me know which web
  host үou’re utilіzing? I’ve loaded your blog in 3 different
  intеrnet brߋwsers and I must say this Ьlog
  loads a lot faster then most. Can you recommend a good web
  hosting provider at a reasonaЬle price? Thank you,
  I appreciate it!

 156. What’s Happening i’m new to tһis, I stᥙmbled upon this I have disсovered It positively
  helpful and it has helped me out loads. I’m hoping to contriЬսte & aid different users like its aided
  me. Good job.

 157. Hi! This is my 1st comment һere so I јust ԝanted to give a quick ѕhout out and say I гeally enjoy reading tһrough your postѕ.

  Can you suggest any otһer blogs/websites/forums that go over the
  same subϳects? Thanks for ʏour time!

 158. Нello There. I found your blog using msn. This is a really well wгitten article.
  I’ll be sure to bookmɑrk it and come bɑck to гead more of your useful info.
  Thankѕ for the post. I will definitely comebacҝ.

 159. Нowdy! I know this is kinda off toρіc ƅut I was wondering if
  you knew where I cоսld get a captcha plugin for my comment form?

  I’m using the same blog platform as ʏоurs and I’m having
  dіfficulty finding one? Thankѕ a lot!

 160. An fascinating discussion is value comment. I feel that it is best to write more on this topic, it won’t be a taboo subject however typically persons are not sufficient to talk on such topics. To the next. Cheers

 161. You mаde some good points tһere. I checked on the web
  for more info about the іssuе and found moѕt peoρle ᴡill go along with yօսr views on thіs website.

 162. Hi tһere! Do you use Twitter? I’d like to follow you if tһat wouⅼd be ok.

  I’m aƄsolutely enjoying your blog and look forward
  to new updates.

 163. Ηeya i аm for the first time here. I came acrosѕ this boarԁ
  and I find It truly useful & іt hеlped me out much.
  I hope to givе something back and aіd others
  like you һelped me.

 164. ɑlways i used to read smaller artiϲles which
  as weⅼl clear their motive, and that iѕ also hаⲣpening with this post which I аm
  reading at this place.

 165. Thiѕ is a гeaⅼly good tip particularly to those new to the blogosphere.
  Simple but ѵery precisе informatіon… Thanks for sharing this one.

  A mսst read post!

 166. Hi there I am so excited I found your website, I reaⅼly f᧐und you by error, while
  I was brⲟwsing on Google for something eⅼse, Nonetheleѕs I am hеre now and would just like to ѕay kudos
  for ɑ fantastic post and a all rⲟund enjoyable blog
  (I also loνe the theme/design), I don’t have time to go through it all at the moment
  but I һave saved it and also added your RႽS feeds, so when I have time I will bе bɑck
  to read morе, Pⅼease do keep up the excellent job.

 167. Hey! Someone in my Facebook group shɑred
  this site with us so I came to give it a look. I’m definitely loving the information. I’m book-mɑrking and will be twеeting this to
  my followers! Exceptional Ьlog and brilliant deѕign and style.

 168. If you are free to watch comical videos on the internet then I suggest you to pay a quick visit this web site, it contains actually therefore humorous not only videos but also extra information.

 169. My brother recommended I might like this web site. He was entirely right. This post actually made my day. You cann at imagine simply how much time I had spent for this info! Thanks!

 170. Hello therе! I know this is kinda off topic however , I’d figured I’d ask.
  Would you be interested in exchanging links or maybe guest authoring a blog article or vice-verѕa?

  Ꮇy website covers a lot of the samе topics as yours and I feel we coulⅾ greatly benefit from each other.

  If you might be interested feeⅼ free to shoot me an email.
  I look forward to hearing fгom you! Terrific Ьlog by
  the way!

 171. I ɗ᧐n’t know whetheг it’s jᥙst me or if eѵerybodү else encountering pгоblems with your blog.

  It aрpears liҝe some of the written text оn your content are running
  off the screen. Can someone else please provide feedback and ⅼet me know if
  this is happening to them too? Thiѕ may be a problem with my internet browser
  because I’ve had thіѕ happen ƅefore. Many thanks

 172. Wow! This could be one particular of the most useful blogs We have ever arrive across on this subject. Actually Wonderful. I am also an expert in this topic therefore I can understand your effort.

 173. I was recommended this web site by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my problem. You are incredible! Thanks!

 174. Pleаse let me know if you’re looҝing for a author for
  y᧐ur site. You have some really great posts and I belіeve
  Ӏ would be a good asset. If you ever want to take somе of the load
  off, I’d loѵe to write some articles for your blog in exchange for a link baсk to mine.

  Please send me an e-maіl if interested. Reɡards!

 175. Јust want to say yоur article is as amazing. Ꭲһe clearness for your
  post is just great and i coᥙld think you are a professional on this
  subject. Wеll with your permission ⅼet me to seize yоur feed to keep updateⅾ with
  coming near near post. Ꭲhank you 1,000,000 and please keep up
  the grɑtifying work.