A Financial Times hatalmas pofont osztott ki Orbánnak – ekkora szégyen még nem ért magyar Miniszterelnököt

Forrás: nol.hu
Soros György valójában nem támogatja a bevándorlók kötelező kvóták alapján történő elosztását az Európai uniós tagállamok között, azaz ebben a tekintetben egy húron pendül a magyar kormánnyal – derül ki a Financial Times cikkéből, amely az újabb nemzeti konzultációról tudósítja az üzleti lap olvasóit.
Magyarország jobboldali kormánya “nemzeti konzultációt” indít Soros György állítólagos tervével kapcsolatban, amelynek alapján elárasztanák Európát bevándorlókkal. Ez biztos jele annak, hogy a magyar származású dúsgazdag, filantróp üzletember a Fidesz célpontja lesz a tavaszi választásokon, amelynek tétje, hogy a párt sorozatban harmadszor is felhatalmazást kap-e az ország kormányzására – indítja budapesti helyzetjelentését a Financial Times (FT).
Kormányzati források megerősítették az üzleti lapnak, hogy megvan a pénz a nyolcmillió választópolgárnak küldendő levélre. Orbán Viktor miniszterelnök szerint létezik egy “Soros-terv”, amelynek alapján Magyarországot és a többi európai országot rákényszerítenék arra, hogy bevándorlókat fogadjanak be. Egy akciótervről van szó, amelynek alapján a migrációtól mentes kelet-közép-európai országokat átformálnák bevándorlóországokká.

Magasról tesz rá

Az új kampány Soros ellen azt mutatja, hogy Orbán elszántan visszautasítja a kormányát érő külföldi bírálatokat. Nem törődik vele, hogy a bevándorlás, a civilek zaklatása és a jog uralmának csorbítása ügyében erősödik a feszültség Magyarország és Brüsszel között. Orbán – az egyik Soros-program korábbi ösztöndíjasa – fokozza támadásait Sorossal és az uniós tisztviselőkkel szemben, akiket egyfajta bűnrészesnek állít be az üzletember tervének végrehajtásában.

Az elmélet, amelyet a Fidesz vezetőitől hallani, úgy szól, hogy Soros rá akarja venni Európa vezetőit évi egymillió bevándorló befogadására. Ezzel pótolnák a munkaerőpiacon a társadalom elöregedése miatt keletkező hiányt, továbbá megerősítenék a baloldali politikai erők szavazóbázisát. A magyar kormányfő szerint az uniós tisztviselők azért hajtják végre ezt a tervet, mert Soros tenyeréből esznek.

Soros-terv (Orbán legnagyobb hazugsága)

Budapest azt állítja, hogy a Soros-terv részletei olvashatók a befektető-üzletember tavaly szeptemberben a projectsyndicate.org-on megjelent véleménycikkében. A magyar civil szervezetek és az Európai Bizottság az ebben szereplő célokat követik.

A cikkben Soros amellett érvelt, hogy az EU-nak külső határai megerősítésével vissza kellene szorítania az illegális migrációt, miközben vállalnia kellene, hogy évente befogad 300 ezer bevándorlót. (Ez az ötszázmilliós uniós népesség kevesebb mint egytized százaléka.)

Soros emellett arra biztatta az Európai Unió tagállamait, hogy dolgozzanak ki közös bevándorlási politikát, ugyanakkor ellenzi az érkezők kötelező kvóták alapján történő szétosztását az uniós országok között, ami a Brüsszel és Budapest közti jogi vita tárgya.

Az EU nem kényszerítheti a tagállamokat, hogy befogadjanak olyanokat, akiket nem akarnak, illetve a bevándorlókat, hogy olyan országba menjenek, ahova nem akarnak – érvelt a magyar származású üzletember.

forrás: napi.hu

Nyugaton Orbán hiteltelennél vállt

A cikkből jól látszik, hogy tőlünk nyugatabbra egy kicsit sem veszik komolyan Orbán Viktort. Hazánk belpolitikájának egyik sarokkövévé vállt a “Soros-terv”. Az írásból kitűnik az is, hogy nincsen semmilyen Soros terv. Orbán tudatos hazugságokkal tartja rettegésben a magyarokat és állít be egy hamis ellenségképet.

 


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata

 • János Dunai

  ebbol annyi igaz hogy a hitelfelvetel a folyamatos egyre nagyobb hitelfelvetel a központi tema.ha megvan utana akar le is lehet gyilkolni mind csak a pénz fel legyen véve el legyen baszva a kiszolgaltatottsaga az eunak meg legyen a kamatos nemzetkozi teritesu dollart uralo maganpénzhatalomnak.az már kovetkezö épes hogy a nemzei burzsoazia lefejezesevel az orosz a cépont a mar ehezö muszlim hordak rajuk eresztesevel delrol es foleg nyugatrol.a fegyvert szallitja az usa meg mindent!!

  • Katalin Kovácsné Földesi

   Elég zavaros gondolatmenete van kedves János. Talán ki kéne szállni vezírünk ánuszából és a gondolatok maguktól tisztába jönnek majd

   • File Laszlo

    neki már késő.megfertőződött.))).teljességgel értelmezhetetlen az amit ír.

   • Laszlo Toth

    Attól tartok téved, drága Katalin. Ez az úr nem politizál, hanem iszik.

    • Katalin Kovácsné Földesi

     Semmi sem lehetetlen …..

  • Kristálytiszta logika, briliáns fogalmazás, ezért nem is értem.
   Magyarázatul: lipsi vagyok.

   • File Laszlo

    én is.))

    • Veszely Judit

     Én is.

   • Mária néni

    Látszik a pofádon

  • chagny

   Készségesen elhiszem, hogy a hideg ellen néhány féldeci legurításával védekezik. De ha már be van kapva, ne szóljon hozzá semmihez, amíg ki nem alussza magát.

  • Pálya Tamás

   Nem kell erőlködni! Szilárdnak nincsen ellenfele! Vagy mégis???

 • Somlyai Béla

  “Ne azt figyeljék amit mondok, hanem azt amit teszek”
  Teszek az egészre csak a hatalom a fontos!

  • Laszlo Toth

   Mást mond, mint amit csinál?

   • Laszlo Toth

    Tisztára mint Gyurcsány.

 • File Laszlo

  hazugságokkal tartja rettegésben a magyarokat .hát én kurvára nem rettegek.és még csak nem is félek.attól egy kicsit talán tartok ,hogy újból nyerhetnek a választáson.ennyi.

  • Csárdiné Bedernyák Ibolya

   Egyet értek!

  • Erasmus

   Mi az hogy nyerhetnek? Tuti a befutó 🙂 Kár a gőzért, arra azért még Soros se képes, hogy ezt az impotens balliberális bagázst a Jobbikkal egyetemben a hatalomba segítse. A hazugságok különben a Hazugság atyjától származnak, vele meg a Böszme, a Libás meg hasonlók barátkoznak 🙂

   • File Laszlo

    nyugtával dicsérd a napot.

    • György Németh

     Igen a 2/3-ad megint meglesz,akár mennyire hazudik a F.T. és utána Te és hülye gyerek idióta társaid!

     • János Huncutka

      Te megengedheted-e családodnak,ha van gyereked az külföldön tanuljon évi 15 millió forintért? Te keresel-e ha szabadságon vagy alszol , percenként tizenhatezer forintot, Keresel-e óránként több mint tizmillió forintot? Ezen is kellene gondolkozni.Vagy te is közéjük tartozol?

     • Erasmus

      Te meg beveszed ezt a marhaságot? 🙂 Jajjaj…

     • József Ungvári

      Álarc mögé bújva osztod az eszet!Csak így tovább Bélám!

     • Erasmus

      Nem mindegy neked? Sztem teljesen mindegy. Akkor is marhaság a fentebbi ömlengés. Csak azt bizonyítja, hogy nálatok sikeres volt az irigységpropaganda vetése. Mert hiszékenyek vagytok, és jólesik, ha gyűlölhettek. Szívetek joga.

     • Veronika Szabó

      Mocskos gazember! ……. téged a tények nem zavarnak, mert neked is oszt a csúti vezéred a lopott szajréból !

     • Zita Carina

      erasmus=mária bácsi……

     • János Huncutka

      Sajnos aki nem tájékozódik az hülyeséget beszél, mert minden buta ember azt hiszi amit nem tud az nincs is.

     • Erasmus

      A tájékozódás még nem tudás, főleg az nem mindegy, honnan származik az információ. A média hatalom, a legnagyobb hatalom. Tömeges manipulációra képes. Minden buta ember készpénznek veszi amit leírnak, mert azt hiszi hogy van valami köze az igazsághoz. De nincs, és ez a szomorú.

     • Zoltán Szabó

      Az első igaz mondatod volt! A média hatalom, a legnagyobb hatalom. Tömeges manipulációra képes! Valóban így van ezért szerezte meg a vajdád a média 99%-át! Azóta mindenhonnan a gyűlöletkeltés fertőzi az országot. A jószándékú ellenzék véleménye meg sárba taposva!

     • Erasmus

      Jószándékú ellenzék 🙂 ez jó. Tetszik. Egyébként kár itt vergődni. Ez már a fába szorult féreg esete. Jövőre a hazugsággyár politikai képviselő szépen kipotyognak a parlamentből. És ez így lesz jó.

     • Veronika Szabó

      Hazugsággyár?…….a Fidess propagandaminisztériumára gondoltál?……..és a CÖF -ös majmokra ? …….. szemét, mocskos narancsos söpredék !

     • Veronika Szabó

      A Fidess a hazug propagandájának terjesztésére egy külön minisztériumot tart fenn ! Vezetője a kis abortuszm@radék rogánTóni! …… a gülüszenű CSAK erre jó ! ….hazudni, hazudni, hazudni !

     • Miklós Berke

      a tájékozatlanságod , naivitásod bizony alanyi jog. éltél vele.

     • Veronika Szabó

      Aki a baromságot beszopja, az ti vagytok, narancsos barikák! …… …..a narancsköd pedig eltakarja előletek a valóságot!

     • Veronika Szabó

      Amíg tart az EU támogatás, addig tudja kilóra megvenni a szavazóit! …..és persze a Fidess-mutyisok is a narancsos maffiára szavaznak !

   • Mert a viktorod az sohasem hazudott ugye? Akkor, mi van a magán nyugdíjpénztárak megvédésével, és a többi mocskos hazugságával. Vagy elfelejtetted mit mondott még 2007-ben Gyurcsányról és az oroszokról, és mit tett 2010 után? Vagy itt mind a kétszer igazat mondott? Hagyjál már kicsi rigó.

   • Valéria Nyulászi

    Erasmus De a böszme és a libás ,nem vette fel a fizetését , ahogy Ön nevezi őket,de Bajnai csak 1 évet vállalt, de alig vettük észre ,hogy van miniszterünk csöndben jól ment minden , 1963-as szerződést Ukránoknál többszöri tárgyalás után letudta rendezni ,hogy megszűnjön Magyarországi nyugdíj kifizetés,sajnos 2010 tavaszra lett a végső aláírás időzítve az Ukránok részéről,de akkor már Orbán lett megválasztva ,átadta Orbánnak nyugdíjról a végső aláírást ,de erre Orbán megadta a 2 -ös állam polgárságot , miért is…? Kellett szavazatok neki,így maradt további nyugdíj osztogatás , Ja ráadásul ők már előtte is gazdagok voltak ,nem úgy mint a jelenlegi aljas módon le szegényítette a népet,és kilakoltatást végeztetett ,na ez neki soha nem tudják azok a családok megbocsátani,és elfelejteni,állami földeket,trafikokat, kis emberektől elvette,szét osztotta a barátoknak és családjuknak,27% áfa minden élelmiszeren rajta van,magánnyugdíjt hazugsággal elvette,belőle Mol vásárlást a többit eltőzsdézték..stb.? Nagyon akarta Gyurcsányt és Bajnait börtönbe záratni ,de nem sikerült neki,pedig az Ő emberei voltak a bíróságon, pert nyertek sőt még büntetést is kellett fizetni a Fideszes bagásnak,az adófizetők pénzét bírósági tárgyalásokra költik ,éveken keresztül ezt tudja csinálni,Több országba stadionokat,kórházakat ,iskolákra szórja a pénzünket,itthon 2010-től idős emberek fagynak meg saját lakásukban,hány ember halt meg regnálása alatt…? Mennyi ember hagyta el az országot…? Ennek is oka van,nem gondolja…? Emberek mininálbérért dolgoznak , az jelenlegiek potom 8 éve kő gazdagok lettek, de még nem elég,még több kell ,nézzen utána.Ceasescu ugyan így Román emberekkel ezt csinálta…!Meg is lett az eredménye.Nagyon nagy szégyen ,hogy emberek ennyire el vannak vakulva ,nem akarják látni és érezni a másik ember nyomorúságát ,ők is megérdemelnék jobb boldog életet,magyar ember magyarnak ellensége ,ezt jól tudja össze ugrasztani gyűlöletet szítani.

    Gyurcsány és Bajnai hozta be Magyarországba autó összeszerelő üzemeket ,ebből tudd még a gazdaság működni,meg a sok Eu-s pénzek ,de nem oda kerülnek ahova kellene…

    • Erasmus

     No és hol van most Bajnai? Csöndben felvett egy csomó IMF-hitelt aztán odébbállt. A Gyurcsányról meg ne is beszéljünk, kőkemény hazaárulókról egy szót se. Valakiken már semmi se segít. Azok a valakik azok, akik a nagy öszödi Böszme ámokfutásából semmit se fogtak fel, de a balliberális médiákból áradó hazugságokra bezzeg vevők. Nem baj, ezt a pár hónapot már kibírjuk, aztán eltűnnek úgyis a parlament közeléből. A gyűlöletszítás nagymestere szintén fentebbi ember. De csak fújjátok a stadiont, meg hogy a határon túliakat is segítik. Ha a Böszme lenne, már csőd lenne és káosz, de ez ne is zavarjon benneteket. Hiába fanyalogtok, akkor is épülni és szépülni fog az ország, soha többé balliberálist a hatalomba. A magyar emberek egyre jobban megértik ezt. Mit hozott be Gyurcsány? Az irigységet, az álnokságot, a mocskolódást, véreink elleni gyűlöletet, idegenek behívását. Színtiszta hazaárulás, száz év alatt nem volt még ilyen kártékony vezető. És még mindig osztja az észt, ez az ami gyalázatos.

     • Erasmus

      Ja és hogy nem vették fel a fizetésüket? Ez ám a szemforgatás része a dolgoknak, mint ahogy liberáliséknál szokás. Ki tudja, mennyi pénzt síboltak el. Így könnyű nagyvonalúnak lenni. Inkább kapja meg egy felelős vezető a honoráriumát, és akkor tisztességes a dolog. Így viszont felettébb a korrupcióra hajaz. No de mindegy ezek az emberek nem érdemelnek meg ennyi szót.

     • Gyorgy Bartok-Csato

      A korrupció Mészáros és társa. OVI. A főpatkány.

     • Veronika Szabó

      Mészárossal és FarkasFlórival fogja elvitetni a balhét, ez a trükkös csúti cigány ! ……..CSAK a hazugsághoz és lopáshoz van esze orbáncnak !

     • Veronika Szabó

      Néhány év és az EU pontosan kimutatja, mennyit loptak a fideszes férgek ! ………a rohadék, maffia banda !

     • Erasmus

      Azt már most is tudjuk, hogy mennyit pontosan, azt még nem, hogy a szocik folyamatosan síbolták a közvagyont, most is van egy ügy éppen aktuálisan. Úgyhogy ne játsszuk már a bagoly mondja verébnek effektust.

     • Veronika Szabó

      Szánalmas, hazug fidesznyik vagy ! Tagadni, tagadni mindhalálig, ez a Fidess jelmondata ! Matolcsy és a többi narancsos gazember ……..de ezt te is tudod és már az egész világ tudomást szerzett a Fidess gazságairól !

     • Gyorgy Bartok-Csato

      Majom. Mennyi is most az GDP ? És az egy főre jutó. Fideszes patkány. Mennyi volt 2008 ban ? 2008 15,659$ 5.9% 2016 12,695$ 2.7%
      Miről pofázol te kis geci ? Forrás autentikus.https://countryeconomy.com/gdp/hungary Közben kitántorgott nyugatra 600 ezer emberünk.

     • Erasmus

      Mit hozott be Gyurcsány? Hát ezt. Hozhatjátok a számokat akárhonnan. Autentikus 🙂

     • Veronika Szabó

      Idióta, vadbarom ! …..8 éve a csúti törpe és maffia bandája garázdálkpdik hazámban, de te gyurcsányozól?

     • Veronika Szabó

      Orbánisztán épül, szépül?……..a csúti fideszes haverjai és az orsós pereputty gazdagodik! Mészáros Lölö aki világviszonylatban is rendkívül gyorsan gazdagodott ……..szerintetetek minden rendben ?……agymosott, sz@rosszájú birkák!

     • Erasmus

      Ezek vagytok ti. Hát csak gyűlölködjetek, biztos jólesik.

     • Veronika Szabó

      Mi nem gyűlölködünk, hanem féltjük a hazánkat a narancsos maffiától !

     • Erasmus

      Hűha, nálad látom a gyűlöletpszichózis már habzó szájat is eredményezett 🙂

     • Veronika Szabó

      Ezek tények agymosott! …….rohadék, tolvaj banda a Fidess !

  • Kari Miga

   AZÉRT TUDNOD KÉNE, NAGYON SOK LEBUTÍTOTT ÉS KISZOLGÁLTATOTT MAGYAR VAN AZ ORSZÁGBAN, FŐLEG A CIGÁNYSÁGBAN ÉS ELSZEGÉNYÍTETT RÉTEGEKBEN ! A MEGÉLHETÉSÉRT ŐK SAJNOS BÁRMIRE KAPHATÓK, MÉG SZAVAZATOKRA IS ! VESSZEN A FIDESZ !!!!!!!!!! HULLJANAK A MILLIÁRDOS FIDESZESEK , ÉLÉN A SÖPREDÉK orbánnal !!!!!!

   • György Németh

    Hülye vagy öcsém!!!!!!!!!!!

    • Repeta

     Ez az összes ellenérved?

     • Kari Miga

      RENGETEG ELLENÉRVEM VAN BAXI, CSAK LEXIKONT NEM AKARTAM ÍRNI, MERT AZT A KUTYA SEM OLVASNÁ EL ! AMÚGY AZ AGYAD SORVADÁSNAK INDULT , ERRŐL TUDJÁL, MERT MESSZIRŐL MEGÉRZEM A BUNKÓKAT ! :)) ÖKÖR orbánista TALPNYALÓ, MIKOR TÉRTEK ÉSZHEZ MÁR? VAGY TI IS LÓGNI AKARTOK A LÁMPAVASAKON?

     • Repeta

      Biztos vagy benne, hogy ezt nekem szántad?

     • Erasmus

      A baloldaliak mindig is akasztottak és akasztani akarnak. Jellemző ez rátok, abadták.

     • jurányi zsuzsa

      A baloldali alatt semjén és kövér elvtársat , meg a munkásőr bencsiket érti? Muszáj valami oldalon állni, hogy tisztán lássak?

     • Erasmus

      Nem, nem őket, hanem az álbaloldali kommunistákat és libsiket, a Szamuely-féléket, talán ismerős a név. Nos, őket éltette a gyűlöletük, nem a fidesz-híveket, mint itt fentebb valaki ideröffentette. S sajnálattal közlöm hogy nem vezérük van, hanem vezetőjük. Akinek a kisujja többet ér mint ez az egész szélhámos ellenszél-bagázs.

     • Zita Carina

      annyiszor megígérted,hogy nem írsz az “ellenszélre ” többet, és mégis , nap mint nap itt vagy,ez a munkád,kényszer, vagy hobby ?

     • Erasmus

      Ha megszólíttatnak és illő válaszolni, válaszolok, nehogy úgy érezze itt valaki, hogy csak liberális-balos véleményeknek ad teret az ellenszél 🙂 , minő csodás, hogy még nem tiltottak le innen, pedig érdekes módon a nagy orbáni diktatúrában pont az ellenzék hangja nem szokta tűrni a más véleményt. Különben nem kínoznám magam, hogy ezt az oldalt olvassam 🙂

     • László Zins

      Igen,ha” meg szólíttattak,illő válaszolni”,de itt nem”liberális,balosok,hanem EMBEREK szólnak,írnak,írják meg véleményüket.Az,hogy te így reagálsz,az téged minősít!!!Ülj le fiam 1-s!!!Vagy még annyi sem csak 0-s!!!

     • Erasmus

      No ne áltassuk már magunkat. Vannak emberek, és vannak vélemények. És vannak médiák, akik szeretik elhallgattatni a más véleményt. Úgy hívják hogy cenzúra. Csak engem minősít a véleményem, a mocskolódások azok mehetnek? Érdekes, no hát ez a liberális álláspont. Szabadság, egyenlőség, testvériség van, de csak az egy követ fújóknak. Csak a liberális píszínek. A többinek kuss, pofa be. Hát csak minősítsetek le.

     • Veronika Szabó

      Bolond vagy ! …….a fideszes diktatúrában a cenzúra is fideszes , agymosott! …….csak szólok !

     • Veronika Szabó

      Telipofával hazudsz , te mocskos narancsos tetű ! Minden a narancsosok kezében ! …….mindenhonnan a fideszes hazug propagandát nyomatják !

     • Róbert Nagy

      fáradjál a kasszához szerencsétlen muzsik

     • Veronika Szabó

      Te a csúti hazug, tolvaj csúti suttyóról beszélsz? ….annak egyetlen önálló gondolata sincs ! régen Soros dumáját nyomta, most Putyinét! …. aki pénzeli annak nyal !

     • Gabriella Pásztorné

      Erasmus, nagyon eltévedtél a hazugságok tengerében! A 2006-os választások előtt Eger városa tele volt plakátolva Sós Tamás képével, aki felakasztandó volt a fidesz hívei szerint. Vagy a fideszt is baloldalra sorolod?A fidesz hívek már szinte vadállatokká váltak a gyűlölettől, amit a vezér beléjük táplált.És ez csak fokozódni fog.

     • Erasmus

      Nem ismerem Sós Tamást és nem tudom mivel volt teleplakátolva Eger városa. A hazugságok tengerében ti tévedtetek el, méltán, hiszen a profi hazug Böszmétek jó példával jár elöl.

     • Orbán Károly

      NA KIS CSIGA VIKTOROD IMMÁRON 29 ÉVE MIÓTA ISMERJÜK A NEVÉT HAZUGSÁGBAN TENGETI MINDEN NAPJAIT AZÉRT EZ VILÁGSZÁM.

     • Zsolt Kovacs-Csomor

      Nem furcsa számotokra , hogy szerintetek mindíg a többség a hülye?! Meg kell nyerni a választást oszt minden a szátok íze szerint lesz, de a csőd után ne nyavajogjatok kèrlek!… ja nem tudtok nyerni nincs meg a többsèg, ez szar ügy , de a demolràcia îgy müködik minden màs csak nevetsèges nyavajgàs!

     • Veronika Szabó

      A vályogsori csúti suttyó száján állandóan a hazugság ömlik ! ……..ezt már az egész világ tudja !…….CSAK a hozzád hasonló agymosott narancsos birkákon van szemellenző !

     • Orbán Károly

      TE IS CSAK AZ ISKOLA MELLÉ JÁRTÁL MERT A TÖRTÉNELMI TUDÁSON FINOMAN SZÓLVA ERŐSEN HIÁNYOS.

     • Erasmus

      Vicces. 🙂 Két éve végeztem a főiskolán, és volt történelem is. És nem csak a tudományos szociálizmust meg a kommunista ideologikus történelmet ismerem. Sorry.

     • Veronika Szabó

      Te valamilyen narancsos iskolát végezték, ahol a seggnyalás volt a főtantárgy ! …aztán hazudni, lopni tanítottak, éppen úgy ahogy a csúti törpét tanították a vályogsoron !

     • Erasmus

      Mindenki magából indul ki.

     • Veronika Szabó

      Így van ! …..a vályogsori suttyót sajnos nagyon jól ismerjük ! …és a strómanját a Mészáros Lölöt is !

     • Veronika Szabó

      Agymosott fidess-nyalonc ! …….a narancsos maffia szerinted mire képes? ……..most sajnos a vályogsori , buggyantagyú és maffia bandája van hatalmon, tehát most felesleges azzal foglalkozni, hogy a baloldal mit akar! ….azzal foglalkozz, hogy a Fidess most mit csinál !

     • Erasmus

      Sértegetésban magasan viszitek a pálmát. A baloldal csak egy dolgot akar: a hatalmat, de azt minden áron. Lásd én nem veszem fel és nem adom vissza, amit kapok tőled. Neked ez a véleményed, rendben. De a mocskolódástól kímélj meg, bár tudom nehéz, a Böszme hatásától nehéz megszabadulni. Megértem.

     • Veronika Szabó

      Idióta hazaáruló narancsos féreg! A hatalomért a rohadék fideszes banda ragaszkodik mindenáron ! MINDENÁRON ! Ha nem így lenne, akkor a csúti törpe nem szórná olvasatlanul a közpénzt a hülye plakátjaira, és a fideszes hazug propagandára ! …….fényezi magát és maffia bandáját !

     • Erasmus

      No kedvesem, látom nem tudsz szabadulni a stílustól, hát további szép napot mára. Teljes elvakultságban szenvedőkkel némi képzavarral élve “süketek párbeszédét” folytathatjuk csak.

     • Greg

      Én baloldaliként pl. nem akasztanék, de ha így folytatod azért még meggondolom.

     • Erasmus

      Tehát akasztanál, mert van valaki, akinek más a véleménye. Az elődök pontosan ezt tették, sőt, még egymás között is.

   • File Laszlo

    Egyet értek.csak magamrol beszéltem.

   • Károly Szabó

    Itt a fidesznek nem kell szavazatokat vásárolni az ellenzék olyan szinten átment hülyébe ,hogy józan gondolkodású ember még véletlenül sem
    szavazna rájuk!

    • Kari Miga

     inkább erre a tróger fideszre szavazol igaz te söpredék !!!!!!! Nyald ki az orbánod vaklagát te bunkó !

    • Veronika Szabó

     Idióta ! Szerinted az ellenzék szavaz ?………tudod, a sok agymosott magyar az, aki erre a hányadék cigógyerekre és maffia bandájára szavaz ! ……….ostoba a magyar !

     • Erasmus

      Nem, a magyar, ha majdnem későn is, de rájött, hogy kik verik át újra meg újra. És nem kér belőlük. És ha te is befejeznéd ezt az ostoba mocskolódást, és végre kicsit higgadt fejjel átgondolnád, hogy ki mit mondott és tett az elmúlt tizenvalahány évben, akkor talán árnyaltabb lenne a kép a fejedben. Próbáld meg… 🙂 Na, tényleg.

     • Veronika Szabó

      Szánalmas hazug gazember vagy ! ……fizetett , mocskos fidess troll ! …… pontosan tudom, mennyi gazemberséget követett el a csúti pockos !….ruszkikhaza Viktor, megfordította a köpönyegét és most már Putyin talpnyalója ! …..és a mérhetetlen sok közpénz lenyúlás? ……Mészáros Lölö és Farkas Flóri Orbánc strómanjai ! ….ilyen alávaló, mocskos , hazug, tolvaj, hazaáruló gazember, mint Orbán még nem élt a hazámban !

    • Fehér Zsolt

     Nem rossz gondolat!

 • Vivi Elvira Kiss

  “A cikkből jól látszik, hogy tőlünk nyugatabbra egy kicsit sem veszik komolyan Orbán Viktort.”
  Ideje lenne nekünk is felébredni már! Természetesen itt elsősorban a “szektatagokra gondolok”, a józan többségnek pedig határozott fellépésre lenne szükség a sorozatos hazugságok és milliókat felemésztő konzultációk ellen.

  • Erasmus

   A józan többség felismeri a valós veszélyt. Ti meg bedőltök ennek a hazug cikknek. Nyugatabbra egy kicsit sem veszik komolyan Orbán Viktort. Na látjátok, íme máris itt van egy orbitális hazugság. Fújjátok csak az ellenszelet.

   • Gleaner

    Józan többség!? Ahogy anno’ Kádárék is emlegették! Ugyanaz a filozófia, csak sokkal több lopás!

    • Erasmus

     Tetszik ez a mindentudás… Tényként beállítani, hogy mikor ki lopott többet. Kissé pikáns, hogy pont azok lopósoznak, akiknek ez lételemük volt minden időben. Ez úgy működik, hogy amiben sárosak vagyunk, azt tüstént rá kell fogni az ellenfélre. Akkor ugye mi az igazság bajnoka szerepben tetszeleghetünk. Ismerjük már, elvtársak…

     • Gleaner

      ..érdekes, hogy egyesek csak magukból tudnak kiindulni! Önnel ellentétben én (és még nagyon sok tisztességes ember) egyik (magához hasonló) szélsőséget sem tudom elviselni!

     • Erasmus

      Mi ebben a szélsőség?

     • Veronika Szabó

      Itt a gond! Te is éppen olyan tudatlan, agymosott birka vagy , mint a többi narancsos !

     • Erasmus

      Még egyszer, utoljára kérdezem, mi abban a szélsőség, amit írtam. Mert a nagy vádló, az öszödi országromboló stílusát már felismertem, de hogy egy értelmes, megfontolandó választ is hallottam volna tőled a primitív mocskolódáson kívül, azt nem. Én nem minősítelek, nincs rá szükség, mert a hozzászólásaid elég alaposan bemutatják a lelkiállapotodat. Kár érted.

     • Veronika Szabó

      Ilyen szánalmas f@szkalapoknak mint te , kár bármit írni! Az agyadba beleégette a csúti suttyó és büdös-bunkó bandája, hogy vagy Orbán, vagy Gyurcsány ! ……..az országromboló a narancsos maffia ! ……….impotens fideszesek, akik nem tudtak Gyurcsányra semmit rábízonyítani ! ……aggódj a csúti vezéredért, mert már annyira rossz állapotban van az agya, hogy Graz sem tud rajta segíteni !

     • Sandor Orban

      Sajnalni valo vagy szegeny fejed meg van hibanva ,kene hogy menjel az orvoshoz ,az elme betegsegedel mert nagy baj van veled ,mert egy nagy pogany vagy ,aki csufolja ambertarsat ,te meg kinek erzed magad ,te egy drogos vagy

     • Veronika Szabó

      Szánalmas hibbantagyú fidess-myalonc ! Dilidokihoz neked kell menned a vezéreddel együtt!

     • Erasmus

      A te agyadon már senki és semmi sem tud segíteni, tényleg szánalmas, ahogy vagdalkozol. És sajnállak. Gyurcsányra nem kell semmit rábizonyítani, elég csak figyelni a megnyilvánulásait, világos, hogy pszichopata. Te ne légy olyan, mint az öszödi Böszmeség.

     • Veronika Szabó

      Fordítva ülsz a lovon agymosott! Ha egy kis párt elnöke elmebajos az hazánk szempontjából nem döntő ! DEEEEE ! Ha a kormányzópárt elnöke buggyantagyú f@sz és ráadásul miniszterelnök, az enyhén szólva is aggasztó ! …….. Orbánc egy rohadék , hazaáruló gazember ! ………a csúti vályogsori suttyót a jobboldali “értelmiség” emelte hihetetlen magasságokba !………. Erasmus ! Soros Gyuri bácsit nem emlegeted, pedig a csúti pockos most arra fúj !

     • Veronika Szabó

      Számalmas vagy Erasmus ! …….a csúti cigógyerek a génjeiben hordozza a gazemberséget! …ilyen még nem volt hazám történetében, hogy egy rohadék hazug cigánygyerekre bízták az országot……..és pont a jobboldaliak választották ezt a suttyót vezérüknek ! Hát nem röhejes?

     • Erasmus

      Hát ide figyelj, Veronika! Nálad vagy elmentek otthonról, vagy teljesen belezavarodtál ebbe az eszement gyűlölködésbe. Javaslom hogy tartsd távol magadat etttől az ellenszeles gyűlölködő oldaltól, mielőtt nagyobb bajok lesznek. Minden kóros tűnet felfedezhető az írásaidban, amit az öszödi Böszme hintett el a fejekben. Talán még nem késő… A részemről meg befejeztem.

     • Veronika Szabó

      A csúti hazug, hazaáruló suttyó számomra nem ember ! ……Jaaaa , a fajtád , CSAK gyurcsányozni, és persze már sorosozni tud …..és fenyegetni, mert a rohadék fideszes retkek mindenáron meg akarják a hatalmat tartani ! …… szerinted a buggyantagyú csúti pockos mit hintett el a fejetekben? . ………buta narancsos csőcselék !

   • Sorold már fel azokat a világpolitikában számottevő országokat, ahol viktorod az utóbbi 4 évben járt. Most felejtsd el a brüsszeli kötelező megjelenéseket. Csak harmad és negyed osztályú diktátorok mutatkoznak vele szívesen. Európai politikusok, de még Trump is kerüli mint a pestiseseket,

    • Erasmus

     Ez ugyanúgy hazugság, mint a Financial Times fentebbi írása. Engem nem az érdekel, hogy mikor kivel parolázik valaki. De ő mindenkivel tud konstruktíven tárgyalni. Ellentétben az öszödi Böszmével, akit a végén mindenki rühellt, úgyhogy kénytelen volt átadni a gyeplőt. Gondolom, mily nagy kínok között 🙂

     • Miklós Berke

      Pontosabban SENKIVEL 🙂

     • Veronika Szabó

      A csúti törpe tud konstruktíven tárgyalni? …..ez a szánalmas cigógyerek, CSAK hablatyolni tud és naponta csinál segget a szájából ! ……a csúti vályogsori suttyónak sajnos nincs önkritikája, így ő nem adja át a gyeplőt ! …….ragaszkodik a buggyantagyú f@sz a hatalomhoz!

   • Veronika Szabó

    Orbáncot nyugaton komolyan veszik, mert valós veszélyt jelent mindenki számára! ….aki Azerbajdzsánnal és a törökökkel barátkozik, az CSAK veszélyes lehet minden tisztességes ember számára !

  • Cseke Jolán Valéria

   “A magyar miniszterelnök politikaformáló szereplővé vált az EU-ban, az
   általános megítélése javul vagy árnyaltabb lesz. Valódi szövetségesei
   azonban pártcsaládján túl vannak: az erősödő európai radikális jobboldal
   egyenesen a hősének tekinti.” – egy nemzetközi szakértő szerint.

   • Abádi Szabó Imre

    Az általános megítélése javul?? Ennél nagyobb marhaságot ritkán olvasni. Az “erősödő” (valójában 5-10 százalékos) szélsőjobboldal számára igen, de ez még nem jelenti az ÁLTALÁNOS megítélés javulását. Az ÁLTALÁNOSBAN az is benne lenne, hogy legalább kicsit javul a balosoknál, a konzervatívoknál, a zöldeknél meg liberálisoknál is.

   • Veronika Szabó

    Egy ilyen hatalmas gazember, mint a csúti törpe megítélése , CSAK a hasonlóan nagy gazembereknél javul! …….. nem sorolom kik azok ! ….tudjukki !

 • Németh István Gyula

  Az a helyzet, hogy a leírtak korántsem közölnek tényeket. Ha a tényeket közölnék pl. hogy az orbán viktor a háttérben kokettál sorossal akkor az rendben volna! DE, hogy semmit nem mondanak az az csúsztatnak, az csak arra jó hogy azt az igyekezetet láttassák, hogy az “Eu. nem veszi komolyan orbán viktort” Mindegy ezzel járassák le az általuk meglehetősen utált miniszterelnököt! Aki eddig elenállt a nyerészkedő és dolgozni lusta nemzetek nyomásának! Mert azért tegyük hozzá, hogy azért kellenek a migránsok, hogy viszonylag szar bérért – ami a nálunk lévő bérszintnél mondjuk négyszer magasabb – dolgoztassák az amúgy kirabolt volt gyarmatok népességét! Korántsem érdekli őket a közbiztonság >>> mert ők védve vannak! Ugye kialakulóban vannak a NOGO zónák ahol az elkülönített alsóbb rendűek élnek!! Különben náluk ez a demokrácia és a világbéke alapja! No IGEN!!!!

  • Abádi Szabó Imre

   Gyuszkó, ez durva volt. Fuss neki még egyszer. A tény, amiért a cikk a FT-ban megíródott, ott van, mindjárt az elején, hivatkozással együtt. Összefoglalom: Soros nem akar évi 1 millió embert betelepíteni az EU-ba, ellenkezőleg: ugyanazt mondja, mint Orbán: meg kell védeni a határokat, nincs értelme kvóták szerint letelepíteni a menekülteket (nem lehet sem az országokat, sem a menekülteket arra kényszeríteni, hogy ott lakjanak, ahol nem akarják/akarnak). Tény még a hivatkozás, a projectsyndicate.org is, amit te is elolvashattál volna, ha beszélsz idegen nyelveket, de láthatóan még a magyarral is komoly értelmezési problémáid vannak. Aki a fenti tényeket nem HISZI, az persze csak azt látja, hogy itten báncsák a főnit, és teljesen elhomályosult szemmel tényleg nehezebb a tényeket.

 • Takács Gábor

  Lassan már mindenhol szopatják nagyvezirünket.

  • Janos Kaiser

   Ez mutatja, hogy valamit jól csinál.

   • Abádi Szabó Imre

    Fura észjárás.

    Egyszer volt egy nagy csoda,
    Neve: birka-iskola.
    Ki nem szólt, csak bégetett,
    Az kapott dicséretet.

    Ki oda se ballagott,
    Még jutalmat is kapott,
    Így hát egy se ment oda,
    Meg is szűnt a iskola.

 • Sütő László

  Az UNió vezetőit a polgárai véleménye nem érdekli, bevándorlásügyben népszavazásokat kiírni nem szabad, de egy amerikai tőzsdespekuláns odajárhat észt-osztani !!?? Kit érdekel hogy mit mond Soros ? Ami tény, a migránsok jönnek, a Római Klub tudósai szerint is folyamatos és milliós az utánpótlásuk !!

  • Abádi Szabó Imre

   Ugyanazt mondja, mint Orbán. Tehát akkor kit érdekel?
   Ami tény: a migránsok MINDIG IS JÖTTEK, hiszti nélkül is. Magyarországra 1991-ben például sokkal többen jöttek, mint 2014-ben. És igen, 2015-ben volt egy csúcs (mindannyian tovább is mentek), de azóta megint erősen csökkent. Egyébként a migráció az elmúlt években az ENSZ adatai szerint éppen hogy csökkent a világban, csak itt Európában nem szoktak hozzá a hájas seggűek, ezért rendeznek egy kis hisztit miatta. Európába 1992-ben 672 ezer migráns érkezett, 2016-ban a legnagyobb útvonalon, a tengeren keresztül 364 ezren érkeztek, és ez 2/3-os csökkenés 2015-höz képest. A hiszti persze nőtt.

   • Erasmus

    Agyament ballibsik. Ha nem épült volna meg a kerítés, akkor most itt is ugyanaz lenne, mint tőlünk nyugatabbra. Kis hiszti? Hol élsz te, Alaszkában? A migránsok mindig NEM jöttek, a migráció a II. világháború után indult be. Felőlem most is mehetnek a gyarmatosító országokba, de nekünk ehhez semmi közünk. Nem a világban zajló migráció érint minket, hanem a mi hazánk. Akinek nem hazája, ne vegye magára.

    • Abádi Szabó Imre

     Ha nem épült volna meg a kerítés, akkor Pénztáros Lőrincnek egy kicsivel kevesebb pénze lenne, de úgysem tudja, mennyi van. A kerítéstől nem jöttek kevesebben Európába, legfeljebb más útvonalon érték el Németországot (itt eddig sem akart letelepedni senki, a kvóta is legfeljebb kibaszás lesz 1300 szerencsétlennel). És persze a 2. világháború is Soros műve, természetesen, barom. (A migráció az őskortól folyamatos a Földön, csak szólok, hogy butaságokat zagyválsz.) És de. A világban zajló migráció érint minket, de csak annyira, mint az Európában zajló, tehát jószerivel kizárólag áttételesen. Ezt az áttételt szokták kultúrkörökben szolidaritásnak hívni, de ezt NERed hiába magyarázom. Nekem bizony hazám ez a bolygó, és nekem egyáltalán nem mindegy, mi történik rajta, de persze te bezárkózhatsz a kerítésed mögé, akkor senki nem fog zavarni, és ami még fontosabb: nem liheged teli a bűzös leheleteddel az országot.

     • Erasmus

      A barom te vagy, és butaságokat te zagyválsz, de csak nyugodtan, itt vagy otthon. Itt ez természetes. Szolidaritás? Ja, igen. Mint a szovjet-magyar barátság. A kerítéstől nem jöttek kevesebben? Hihetetlen. Van akikkel tényleg nem lehet értelmes beszédet folytatni. Legyen neked hazád a bolygó, nekem elég a magyar föld is. A bűzös leheletről meg inkább nem írok semmit. További jó ellenszelet. Az nem visz sehova.

     • Abádi Szabó Imre

      Na jó, nem bánom, ha ragaszkodsz hozzá, egy kicsit szégyellem magam. Miattad.

    • Zita Carina

     Ha nem lenne kerítés sem lennének itt, hanem többen lennének tőlünk nyugatra, itt senki sem akart még maradni ,akik itt voltak nem csak migránsok, hanem magyarok, 600 ezren már ők is migránsok a “hanyatló nyugaton !

     • Erasmus

      Dehogynem lennének itt, csak mindig mások és egyre többen. Kész átjáróház lenne, és persze minden pusztítanának, amerre járnak. Budapest se lenne a megkíméltek között, kedves Zita. Akik meg tőlünk elmentek dolgozni, mint az unió polgárai mentek, ne tessék már keverni a dolgokat. Ők legálisan, a szabad munkaerő-vándorlás útján dolgoznak és nem papírok nélkül, követelve a nem létező “jogukat” vannak ott. Ha nem tesznek valamit a betelepülés ellen, rövidesen megnézhetik ott kinn is a “jólétüket”. De tudja mit, csak higgyen nyugodtan az “ellenszélnek”. Én inkább a jó szelet fognám ki, hogy kiérjek a viharból.

     • Zita Carina

      nyugodj bele ,kint mi is migránsok vagyunk….nem az “ellenszélnek ” hiszek hanem a valóságnak……nagy különbség !

     • Erasmus

      Ja így már értem, szóval kinn élsz és migránsnak tartod magad. Vagyis hogy már új hazát választottál. Neked ez a valóság, nekem más. Szabadok vagyunk eldönteni. Remélem, hogy mielőbb visszatérsz 🙂

     • Zita Carina

      Látod csak a szemellenzővel gondolkozol, nem élek kint, és magyar ember vagyok, és bár éltem külföldön, még mielőtt ez a hisztéria kitört, vannak ismerőseim ,barátaim kint és tudom mit gondolnak, és mit mondanak az ottani őslakosok rólunk…magyarokról .!

 • Tibor Rajna

  Soros-lázban szenved Magyarország

  A Soros-terv a valóságban nem létezik. Az európai politikusok legalábbis még nem hallottak róla, tehát harcolni sem fognak ellene.
  A Soros-terv egy paranoid politikus agyában tomboló lázálom, feltehetőleg egy grazi kezelés alkalmával jelent meg először, körülbelül a CEU-láz lecsengése után. A grazi kezelés egyébként is olyan erős, hogy mellékhatásaként a páciens azt hiszi, hogy 2030-ban lehagyja Ausztriát, 2035-ben Kínát, 2040-ben pedig ő lesz az Oroszlánkirály.
  A grazi kezelt gondolatában Soros minden pillanatban jelen van, Soros a világ gondjának és bajának okozója, az apály és dagály mozgatója. Soros nélkül talán fel sem kel a nap, de az biztos, hogy el nem múlik nélküle. A jelenség súlyossága miatt Soros-láz néven a medicinába is bekerülhet.
  A Soros-láz ragályos, elsősorban a szellemileg eltompult, a gondolkodásra kevésbé hajlamos, ezért a papagáj-propagandára éhes felnőtt korú lakosságot veszélyezteti. Különösen veszélyes azokon a területeken, ahol a felborult médiaegyensúly nem teszi lehetővé a láz tüneteit enyhítő objektív tájékoztatást.
  A Soros-láz mellékhatásaként alakul ki a Soros-fátyol, ami eltakarja az állampolgárok elől az olyan valós problémákat, mint a kivándorlás, versenyképesség-csökkenés, demokrácia-deficit, eladósodás és védelmi képesség csökkenés. A nemzet fennmaradását ezek a tényezők súlyosan veszélyeztetik.
  A jelenséget vizsgálva megállapítható, hogy nem véletlenszerű, hanem szándékosan okozott betegségről van szó. A vírusgazda ugyanis szándékosan terjeszti a lázat. A választópolgárok szándékos megfertőzésével ugyanis létrejön az úgynevezett Soros-szőnyeg, amely kiválóan alkalmas arra, hogy a vírusgazda és megfertőzött környezete alá söpörje és ez által a nyilvánosság elől elrejtse nemzetrontó bűneit.

  • Sandor Orban

   Tevedsz nagyon a filozofiadal ,mert soros politikaja nem csak magyarban politizal a bevandorlokal mert mas orszagban is politizal az o hazugsagaival ,mert o bevandorlo parti , Oiekelirban o a mgyar nemnetel tart ugy mint belfoldiekel ugy mint a kint rekedt a hataron kivuliekel ,ti ugy beszeltek mintha reszegs drogos elmeletel szegen nektek ,inkab tartanatok osze , mert orban nem hazudik

   • Tibor Rajna

    Először józanodás, aztán írás.

    • Sandor Orban

     Baratom en jozan vagyok es tudom hogy mit irok en megtanultam irni te meg tanulj meg olvasni ,es meg mast is mondok neked ,gyere cserejunk hejet ,en megyek megyarba es te gyere ide ahol beszelsz magyarul utnek a szadra ,szegyeljetek magatokat inkab ezekel trorodnetek es nem a bevandorlokal a Soros hazug politikajaval ,meg szerencsetek orbanal hogy egy kitarto magyar ,es nem haza arulo mint ti

     • Tibor Rajna

      Sötét is vagy, nem csak részeg.

     • György Németh

      Szimpla nemzetáruló tetvek vagytok .

     • Mihály Boldizsar

      Sándor,,miattatok tagadtam meg hogy ott születtem,Erdélyben,,,piszkos csotányok vagytok,,ez nem vicc,,,

     • János Huncutka

      Azt is írtam, hogy magyarba a csecsenőtől az agastyányig annyi adósága van az országnak,ha mindenki dolgozna nyolc évig ingyen s pénzért azt adóságba tenné akkor szünne meg. Ne helyet cserélj mert aki magyarba él az kurvára megdolgozik azért a pénzért ami után leadózik, és nálatok abból lesz kórház, stadion, hokipálya, orvosi lakás stb.Tudod-e, hogy Orbán lány egy év alatt 15 millió forintot fizetett ki külföldi tanulásara Svájcban.

     • Galambos György

      Én itt születtem,ez a hazám.A Tied ott. De ha zavar,hogy szájbavernek az idegen nyelv miatt,várunk szeretettel.Költözz,élj itt dolgozz adózz s élvezd a “jólét s szabadság” minden fázisát. Na pesze tudni lell hozzá,hogy az ingyen lóvé meg a többi azonnal törlődik.

     • Veronika Szabó

      Orbán, te egy rohadék , ingyenélő bozgor vagy ! ………egy megvezetett vadbarom !

   • Tibor Rajna

    Nem Soros írt tervet Európa genetikai térképének átrajzolásáról és nem Soros gerjeszti a feszültséget ott, ahonnan az emberek. Akik ezeket tették, azoknak Orbán a szövetségese.
    Soros ellenzi a kötelező kvótát, szét akarja választani a menekülteket és a bevándorlókat, és ezért határőrség felállítását szorgalmazza. Orbán összemossa a migránsokat és a bevándorlókat, és hallani sem akar határőrségről. Orbán sohasem mond igazat, ő maga mondta, ne azt nézzék amit tesz, hanem amit csinál. És hogy mit csinál, nos, a magyarokat fosztja ki, azok közül is a legszegényebbeket. Örülj, hogy külföldön dolgozhatsz, ne akard onnan osztani az észt.

    • György Németh

     Milyen kötelező kvótát ellenez Soros ? Viccelsz, keresd meg a neten azt amikor az EU idiótái Sorost ajnározva, csúszva mászva csókolgatták,majd meghallgatták előadását amiben az egy millió migráns ajánlott évenként behozni az EU-ba,évente 15000 euró segélyt adva nekik, és ennek finanszírozására az EU államai 35 mrd Euró hitelt vegyenek fel. Ennyire nem lehetsz hülye ,hogy beveszed /beveszitek/ azt a maszlagot amit a F.T. leírt.

     • János Huncutka

      Mergbocsás, de te sem állsz a helyzet magaslatán ezzel kapcsolatban.Nem ártana elolvasni azta 10 pontot amit az emlitett Soros javasolt.é

     • Tibor Rajna

      kedves tetves gyuri, csakhogy a stílusodnál maradjak,
      Soros kvótaellenes. Egyetlen fillér segélyt nem adna egyetlen menekültnek sem. Határőrséget állítana fel, hogy elválasszák a menekülteket a bevándorlóktól, és a bevándorlókat visszazavarják. A menekültek beillesztésére programokat dolgoztatna ki, amelyek pénzbe kerülnek, de később megtérülnek. Ebben Magyarországnak nem kell részt vennie. Aki tehát a magyar problémákat sorosozással akarja elfedni, az egy tetves retkes áruló, mint te is vagy.
      Lehet beszélni a Kalergi-tervről, a Zinon-tervről, de azt nem teszitek. Vajon miért? Mert pontosan annak a tervnek a végrehajtói vagytok, vagy egy fél fokkal jobb esetben tudatlan és megvezetett fajankók.

    • János Huncutka

     Nem külföldön dolgozik, hanem Romániában él.

   • János Huncutka

    Nem ártasna ha előtte elolvasnád a Soros által javasolt 10 pontgot, mielőtt véleményt írsz.

   • Veronika Szabó

    Te is egy Orbán vagy ! Mi várható a fajtádtól?

 • Károly Daroczy

  Nem kimondottan Soros terv… -“Kalgary terv”-
  Es ha jobban belegondolunk, a terv mar keszen volt akkor, amikor a Bibliaba beemeltek a Torat “izeek” !!!

  • Veszely Judit

   Ha valaki ennyire tudatlan, műveletlen, legalább ne fitogtassa!

   • Károly Daroczy

    Juditka!!! A pofadad talan szegyenled?
    MeeeenemszopodleOrbant, es Frekopapat???

 • Tibor Illés

  Az az én problémám,hogy Magyarországon csak néhány százan,esetleg ezren olvassák a Financial Times-t,tehát a mi földön járó Istenünket ez az írás legkevésbé sem zavarja! A rajongóit meg pláne nem! Úgy,hogy az “ellenszél” ne reménykedjen! Itthon,Magyarországon, a magyaroknak kell eldönteni,hogy akarják-e ezt a nagyméretű tolvajlást és a velejáró országpusztítást,vagy nem! Ha nem ,akkor nekik kell tenni valamit,ez ellen a gátlástalan banda ellen! Nem Financial Times fogja megoldani a magyarok problémáját! Elég elolvasni itt a hozzászólásokat!

  • Mária néni

   Sivalkodj, nyugger!

   • Filyóné Somosy Éva

    Ismét megszólalt a vén nyugger kúria.

    • Bartók Tamásné

     Márianéni nem vén nyugger és nem nő, hanem egy fizetett provokátor, aki bugyi helyett gatyát hord. 🙂 Habony elég jól megfizeti ezeket a kis fidelitászos majmocskákat, igy megéri nekik az itt hozzászólókkal szemétkedni. 🙂 “márianéni” ugye tudod, hogy ez nem egy férfias foglalkozás? Tényleg megéri neked???

   • Marianna Májer

    Ő legalább megélte!!! És te ,,nyugger “- kodó ????? Miből tettél félre az ellopott magánnyugdíjból,a kis vasútból,a vizes vb-ből,vagy netán a stadion biznizből ???? Üdv : Jáger Csaba

    • Mária néni

     Nekem biztosított a jövedelmem.

     • in-gyom.(bin)gyom

      ez nem is kétséges!!!
      de semmiképpen nem lehet büszke erre…:))

     • Mária néni

      Büszke vagyok arra, hogy sok tanulással és munkával megfelelő jövedelemhez jutok.

     • in-gyom.(bin)gyom

      ja persze.valahol nyugat-europában…itt csak a kötelező bérkommentre ami csurran-cseppen…
      de ha már a tanulást emlitette: akkor hogyan tünt el a sok tudás és hova? le kellett adni?
      😀

     • Mária néni

      Maga kutyabu@i? Mire használja ezt a dögöt a képen?

     • in-gyom.(bin)gyom

      ilyen mélységekig nem tudok lemenni, de ha érdekelne én is megkérdezhetném,hogy mi okból ez a képe?csak nem érdekel,és ne fáradjon tovább-már tökéletes a bemutatkozása,bár nem kértem.
      önként sikerült bemutatnia mennyire ostoba,primitív,agyhalott lény.

     • Mária néni

      Sajnálom, ha érzékeny területre kérdeztem rá. Tudom, hogy maguk, szodomiták érzékenyek.

     • János Huncutka

      Mi van cumibaba itt is megjelentél, hogy a fenébe dolgozol még nagyon öregen.Te jobban linkelsz mint annak idején Rákosi Matyi.

     • Mária néni
  • Veszely Judit

   Szerintem a Financial Times “megoldani” nem is akarja, az ő dolga a tájékoztatás.

  • Cseke Jolán Valéria

   Még szerencse, hogy Magyarországon nem divat Financial Times-t olvasni. A magyaroknak kell dönteni migráns ügyben IS.

 • Vuics Tibor

  Csak Orbán -terv van van, Soros -terv NEM LÉTEZIK!

 • Gerőcz Tibor

  Ez mind azt bizonyítja,hogy az égvilágon semmiféle kiszámítható gazdaságpolitikája,vagy egyéb más programja nincs amivel kampányolni tudna,a migránspolitikát egy közjogilag érvénytelen népszavazás,ami sajnos 5 milliárdba került bebizonyitotrta,hogy nem vevő rá a pór nép!A 2014-es “folytatjukkal” nem lehet választást nyerni valami baromságot elő kellett venni, ellenség képet kreálni, majd azt lebegtetni a választásokig,mert ő maga is érzi,hogy kormányváltó hangulat van az országban ,a kilóra megvett külföldi szavazatok meg legfelebb 1-2 parlamenti mandátumra elég semmi többre!

 • Erasmus

  Huhh, hamarosan teljes sötétség borul az ellenszélre 🙂 , így elég nehéz ám navigálni, elvtársak 🙂

  • Mária néni

   Jabronkánál nincs sötétebb

 • Schakal

  Orbán terv viszont létezik és ennek határozott célja, Magyarország lakóssagának decimálása. A külföldre történő gazdasagi migráció fokozása, a betegellátás lezüllesztése, a gyógyszerellátás romlása, a bioszféra pusztításával a szmog fokozása, így a légúti betegségek terjesztése, a szennyezett ivóvíz, a természeti katasztrófára esélyes (esetleg egy kis rásegítéssel könnyen előidézhető) atomerőműprojekt, és egyéb aljasságok mind részei annak a tervnek, amelyik teljesen véletlenül megegyezik a Kreml geopolitikai céljával. A magyar nép kiírtasában jobban teljesítenek elődeiknél és mindehez még híveik is vannak. 😉

 • Máté Domokos

  Mindig voltak és mindig lesznek emberek, akik, attól függően, hogy kiből-miből élnek, kinek szolgálnak, ugyan abból az eseményből – dologból – történésből gyökeresen ellentétes véleményt fognak kialakítani, hangoztatni. 🙂

 • Mária néni
  • Filyóné Somosy Éva

   Irigyled?

   • Mária néni

    Kedves Fitymóné!
    Miért kötekedik velem?

    • Filyóné Somosy Éva

     Nem kötekedem, de ön egy nagyon sötét, gonosz, nő, aki csak trágárul tud megnyilatkozni, ész érvei nincsenek. Ha unatkozik olvasson szépirodalmat, hátha ragad önre belőle egy kis kultúra.

     • Bartók Tamásné

      Mint már fennt irtam “márianéni” nem egy szenilis, kötekedő vénasszony! Ő egy fizetett provokátor, aki reggelente borotválkozik. Az a dolga ennek a simlis fickónak, hogy provokálja az embereket! Ne válaszoljatok neki, akkor kevesebb jutalékot kap! 🙂 🙂

     • Laszlo Toth

      “reggelente borotválkozik”
      Még nem.

     • Mária néni

      Kedves Fitymané!
      Miért személyeskedik velem?

  • Sandor Luby

   .ez 1 hüvelyszárazság elleni kencereklám, ne tévedjünk !

   • Mária néni

    Így rinyálnak a libsik

  • Zita Carina

   így rinyál “mária bácsi” amikor nem fizetnek a hülye kommentjeiért

 • Lajosné Gyurcsan

  File ez igynezki senki nem fel orbanektol sem agArdajatol

 • Cseke Jolán Valéria

  Nem az a lényeges, minek nevezzük azt a kedvezőtlen folyamatot, amit mindenki láthat, aki akar!
  https://www.project-syndicate.org/commentary/rebuilding-refugee-asylum-system-by-george-soros-2015-09

 • Cseke Jolán Valéria
 • Ms Sarcasm

  “Here are the six components of a comprehensive plan.

  First, the EU has to accept at least a million asylum-seekers annually for the foreseeable future.”

  forrás https://www.georgesoros.com/2015/09/26/rebuilding-the-asylum-system/

 • Hedvig Petofalvi

  Oda jutottunk hogy a nagy formátumúnak képzelt államférfit – a mi vezérünket – a nyugati államok vezetői nem tekintik partnernek, szóba sem állnak vele. Nem hívják meg magukhoz, és ők sem tévednek ide vendégségbe, ez nem tűnik fel az őt imádóknak ? Nem szalonképes!!

  • Mária néni

   Még Macron sem jön ide.
   .
   Ja mégse.
   Akkor te hülye vagy

 • Győző Szalay

  Soros György akin tudott ott mindig segített, főleg ha magyar is volt.. Hogy jön ahhoz Orbán, hogy kitalál minden rágalmat Soros ellen.(már lassan ott tart Orbán, hogy soros fogja megnyitni a magyar Parlament ülését is. Gyógyítsa meg valaki Orbánt.!

  • Erasmus

   Neked lenne szükséged orvosra. Soros akin tudott, mindig segített. 🙂 A helyzet az, hogy már az indulás is enyhén piszkos volt, lenyúlással kezdte. Aztán tönkretett egy sor embert. Meg országot. De sebaj. Ti tudjátok, csalhatatlanul a tutit.

   • Zita Carina

    neked meg “mária bácsi “súg? Egymás mellett ültök, úgy kommenteltek ? Orbánnak volt kitől tanulnia, jó volt a mentora : lenyúlással kezdte, tönkretett egy népet, országot ,de neked sebaj…. te tudod csalhatatlanul a tutit !

    • Erasmus

     Nekem nincs szükségem arra hogy valaki súgjon. Elég csak nyitva tartani a szemem, megfigyelni ki mit mond és mit tesz. Orbán Viktor ellen amit tesz, üres vádaskodás. De megértem, hisz ez volt az elleneinek kezdettől fogva a célja. Nem véletlenül kezdték idejekorán démonizálni. A lenyúlást illetően a kedves favoritja, az öszödi Böszme az, aki mindent visz. Tudja, spontán privatizáció, Fittelina, zsidó villa, stb. Ő tett majdnem tönkre egy nemzetet, és még mindig mérgezi a közéletet. Aki ezt nem látja világosan, az a bosszú népéhez tartozik. Félreértés ne essék, én nevezettet nem gyűlölöm, mint ellenkezőleg itt sokan a jelenlegi miniszterelnököt. Inkább sajnálom, mert egyre inkább a vesztébe rohan. Hát ez van, kedves Zita 🙂

     • Zita Carina

      “Elég csak nyitva tartani a szemem, megfigyelni ki mit mond és mit tesz. Orbán Viktor ellen amit tesz, üres vádaskodás.”
      Amennyiben így lenne, de rossz hírem van nem minden úgy igaz ahogy ön gondolja hiába van nyitva szeme, maga sem lát mindent …elhinném ..(talán ) ha belső ember lenne mint pl; Habony ,de nem az , különben nem itt kommentelne.. Fidesz székház, az is csak blöff ugye , csak az első milliót nehéz megszerezni a többi megy magától ..lehet vakon hinni valakinek ,de akkor aki nem pont annak hisz, ne ekézzük már ! Nekem egyik sem hiteles, se Gyurcsány (nem a böszme, jelzőt mindenkire aggathatunk ,de az magunkról állít ki bizonyítványt ) és Orbánról sem gondolok semmi jót.Azért az sokat mond hogy egy fiatal demokratából hogyan lett,liberális,majd reformátusból keresztény, majd konzervatív és még ki tudja mi……hagyjuk meg magunknak, és másoknak is a lehetőséget mit ,gondoljon, mit lásson és ebből mit szűrjön le.

     • Erasmus

      Természetes, hogy a vélemény szubjektív, és természetes hogy én sem látok mindent ami a kulisszák mögött történik. De annyi felfogásom csak lehet, hogy mi az, amiben van koncepció és előrehaladás és mi az, ami nem vezet sehova, mert céltalan. A “Böszme” jelzőt különben ő maga tette magára, ugyanis azt momentán a baloldal “igazságbeszédnek” tartja. Úgyhogy magáról állította ki a bizonyítványt, hogy csak önmaga körül forog és fürdik a népszerűségben. 2006-ban ez világossá vált, 2004-ben pedig a nemzetárulása. Vannak viszont emberek, akik képesek fejlődni, végigjárni a “damaszkuszi utat”. Nyilván ő sem tökéletes, de rátermett nagy vezetői kvalitásokkal rendelkező ember. Reformátusból keresztény meg konzervatív… Hát ez értelmezhetetlen a számomra. az viszont teljesen világos, hogy nincs Magyarországon alternatívája a jelenlegi kormányzatnak. Ha valaki zavart kelt, az a káosz felé mozdítja a dolgokat, addig míg nincs világos, követhető alternatíva. Igen, a lehetőség adott, hogy mindenki eldöntse, ebben a viszonylatban mit gondoljon, mit lásson és mit szűrjön le.

  • Mária néni

   Hülye-e vagy?

 • Károly Szabó

  Én is Írhatok bármit a Soros tervtről attól még nem lesz igaz a végén még megfogják írni ,hogy Soros beszélte rá Orbánt a kerítésre.Sőt Soros tiltakozik az elosztás ellen a lényeg fogadjunk be menekülteket lássuk el őket pénzzel lakással stb ha meg erre nincs pénzünk vegyünk fel ,hitelt az államadósság terhére,majd jó kamatért adnak is pusztán barátságból szívjóságból aztán meg ha nem tudunk fizetni majd elárverezik a víz készletünket ,de természetesen teljesen demokratikusan a szolidaritás nevében Én a pofont inkább nekik adnám és nem Orbánnak.

  • Abádi Szabó Imre

   Hát ja. Írhatsz bármit Sorosról, mint ahogyan írsz is, és persze attól még nem lesz igaz. Nem az az érdekes ebben, hogy ostobán mindent beszoptok, á, fenét, ehhez már hozzászoktunk. Az érdekes inkább az, hogy a gazdátok minden alkalommal kibírja röhögés nélkül, amikor végigcumiztatja a közel kétmilliót.

  • Károly Dinka

   Adott a “jóságos ” fidesz letelepedési kötvényt vagy 16 ezer gazdag “migráncsnak “, amit aztán kamatostul a MAGYAR ADÓFIZETŐK fognak visszafizetni . Ez nem az államadósság növelése ?

   • Károly Szabó

    Ez nem az állam adósság növelése,hanem az eddig megnövelt állam adósságnak , a visszafizetésére tett lehetőség ,alacsonyabb áron , A kölcsön azért lett felvéve hogy legyen miből visszafizetni a bóvli kategóriába sorolt ország adósságát mert csak jóval magasabb kamatra lehetett volna kölcsönt felvennie .Most már befektetésre ajánlott lett az ország és sokkal könnyebb olcsóbb kamatra felvett kölcsönnel vissza fizetni ezt a kölcsönt.

   • Károly Szabó

    Ez nem az állam adósság növelése volt hanem a Bóvli kategóriába sorolt ország adósságára felvett kölcsön visszafizetésére egy jó lehetőség mert csak jóval magasabb kamatra lehetett volna kölcsönt felvenni!!Amit most mint pozitív kategóriába sorolt ország jóval olcsóbb kamatra felvett kölcsönnel .könnyebben vissza tud fizetni!Már a befektetők szemében nem egy lepusztult ország akar kölcsönt felvenni . Már mínusz kamatra is vásárolnak államkötvényt csak ennyi a különbség.

 • Andi Bellus

  Olyan egyszerű a megoldás: Befogadunk 1200 valahány főt (ennél kisebb falvak is vannak Mo-on) a többiek pedig maradjanak ott……otthon……vagy bárhol, csak ne Európában.

  • Mária néni

   1200 vadember 5000 másikat hoz be családegyesítés címén. Ebből ha csak a fele lesz nő, azaz 2500, akkor annak 6 kölyke lesz hat év alatt. Akkor ebből az 1200 szutykosból 17500 megszálló lesz.

   • Andi Bellus

    Látom matek-gondolkodású is van közöttünk. 🙂 Éljen!!!!
    1200 vagy 17000… nagyságrendileg lényegtelen…
    A fontos az átvilágítás…és ne milliónyi “vadember” próbálja meg Európát elfoglalni.( nyilván vannak közöttük is értékes emberek, 1-2 talán)
    Ismét elmesélem tagoltan és remélem érthetően, amit már több fórumon leírtam: Amíg az ocsútól nem képesek elválasztani a búzát…. addig a búza sem kell az asztalomra!!!!

    • Mária néni

     Nem kell egy darab sem. Melyik szót nem érted?

 • Ziegler József

  Ebben bizony egymillió szerepel, nem háromszázezer… (Ez lehetett a “vitaindító” cikk) https://www.georgesoros.com/2015/09/26/rebuilding-the-asylum-system/

 • Mária néni
  • Zita Carina

   ez is “mária bácsi” még az általánosból, itt ismerte fel mi az 1…….

   • Mária néni

    Tévedés. Ezt neked mutatja a bácsi

    • Zita Carina

     vegye be drága a gyógyszereket……tudja ott van a pohár mellett , de protkót
     vegye ki belőle….!

  • Gezius Bolgárúr
 • Attila

  A Financial Times és velük együtt ez a nyomorult Fingszél (ellenszéklet) hazudik, (lehazudnák az égről a csillagokat is) nem Orbán, és ezt mindennél egyszerűbb bebizonyítani. Íme ebben a cikkben adta elő maga Soros György a Soros-tervet. Szóról szóra minden benne van, amit Orbánék állítanak: https://www.project-syndicate.org/commentary/rebuilding-refugee-asylum-system-by-george-soros-2015-09

 • Géza Domoszlai

  Mari néni te silányabb vagy mint rezsi szilárd.

  • Mária néni

   Sivalkodj!

 • Józsefné Tóth

  “Hát én immár kit válasszak …virágom, virágom?!” Hofinak volt egy kabaréja, amelyben így fogalmazott, – szerintem örök érvényű, sajnos – ! “Mindegyik párt, ha hatalomra kerül, olyanokká válnak, mint a döglegyek!” Erős, de így fogalmazott!

  • Mária néni

   Hofi, a komcsi csicska?

 • Huba István Attila

  Ugyammááá …

 • Mária néni
  • Zita Carina

   “Mária néni” ifjú kori ábrázata…

   • Mária néni

    Kussolsz, nyanya

    • Zita Carina

     “mária bácsi” a nyanya te vagy ….vagy már nem emlékszel?

  • Gezius Bolgárúr

   Ez az unokája Mária néni?

   • Mária néni

    Az unokám TEK-es.

    • Gezius Bolgárúr

     tudom!-éppen azért kérdeztem.

 • Akiről rosszat ír a FT, az csak pozitív ember lehet.

 • Nóra Pataki

  Vasárnap olvastam egx blogban, hogy már megvan a kormányváltás forgatokönyve. kormanyvaltas2018.blog.hu

 • Róbert Nagy

  ilyen ócska alak nem is volt még itt min elnök, leszámítva talán hóbagoly elvtársat aki konkrétan hülye volt mindenhez. Ja a legek kormánya .

 • Kálmán Tamás

  A mayygar emberek többségét nem érdeklik a külföldi vélemények. Sokakat a belföldi hírek sem. A kampányok meg végképpen nem.
  Ezt a választásokon való részvétel mutatja a legjobban. Amikor 50% felé közelíít a részvétel,akkor már nagyon jó(?) a kérdés az kinek. Mert a kissebbségben levő szavazatokkal többséget lehet szerezni. A kissebbség uralkodik a többség felett?- ez lehetetlen lenne egy demokráciában, ha olyan komolyan venné a választópolgár a jogát, ahogy azt -89-ben akarta(?) Akkor sem akarta, és azóta sem. Az állampolgárok többsége biztonságban és kiszámíthatóan szeretne élni.
  Ezt eddig nem nyűjtotta a demokratikus átalakulás.
  Az igazi értékelés majd akkor lehet, ha a 89-es politikus hölgyek és urak elérik azt a kort, hogy nyugdíjasok lesznek, és már az unokáik is részt vesznek a politikában. Akkor jön megint a nemzedék váltás, és egyfajta újra osztozkodás.
  Akkor az unokák fogják a nagyszülőket hibáztatni, hogy nekik nem ahgytak semmit, amit ellophatnának.

 • Stáry Lóránt

  Csak a hülyék hisznek az úgynevezett “Soros tervben”, ez nem más, mint Orbán agyréme!
  Nekünk is van egy tervünk, mégpedig az ország Orbántalanítása és ami ehhez jövő nagyszerű hír, hogy egyre több jobboldali értelmiségi is így gondolkodik!

 • Ernőné Pál

  a környezetemben mindenkinek elege van a sorosozásból. A fidesz az állandó hecceléssel elérte azt,hogy majd mindenki legyint egyet a sorosozásra, és ezáltal a fideszre is. Túltolta a magyar nép rettegésbe tartását.Úgy járt mint az a mesehős,aki állandóan farkast kiáltott.

 • 69kelepce
 • Fehér Zsolt

  Az újság cikkével kellene reklámozni Viktor ostobaságát! Talán hitelseb lenne! Mikor reggelinél, ebédnél vacsoránál, HAZUDIK! EZ volt a FŐ Reklámja még talán ma is a vezetőnknek KELL NEKÜNK ILYEN miniszter elnök AKI HAZUDIK REGGEL DÉLBEN, éjszaka! 8,hónap alatt,talán 20% nyugdíj emelést tett! Ennek is utána kell járni!