Elkészült a legjobb kormányellenes klip: végre valami elindult!

Komáromy Gergely neve mindazoknak ismerős lehet, akik aktívan részt szoktak venni a kormányellenes vagy a ligetvédő tüntetéseken. Így ők azt is tudják, hogy írt egy dalt, melyet csak úgy tudok jellemezni, ZSENIÁLIS!

A ligetvédő G Ras néven reppeli el a kormány összes közelmúltbeli ügyét rímekbe szedve, melyet tüntetéseken már előadott, most viszont ‘A lázadás éve’ című dala klipet is kapott!

A videoklip a civilek fontosságáról szóló régi Orbán-interjúval vezeti fel, illetve a végén le a számot. Az ellenzéki tüntetések összes rigmusát beleszőtte az amúgy nagyon összepakolt klipbe, így bátran ki merem jelenteni, ez lesz a következő kampányidőszak nagy slágere!

1 Comments

 1. Lehet a kampányidőszak slágere, de nem kampánydal.

  A Fidesz kampánydala végtelenül bugyutának tűnik, de annál hatásosabb. Lehet rajta gúnyolódni, de méginkább tanulni.

 2. Borzasztó…
  Ha valaki ezt élvezni tudja, mi több, elhiszi ami benne van, azt én csak sajnálni tudom.
  Egy normális rím nincs benne, ez a mulatós stílus maga a förmedvény (ez az én ízlésem, amiről vitatkozni lehet, de nem biztos, hogy érdemes), hihetetlenül primitív és szájbarágós.

 3. Hajrá Fidesz! Éljen Orbán Viktor!
  Előre Magyarország!
  🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺

 4. mária néni – elnézést kérek, de maga nagyon “vén” és segg hülye! Erőlködjön inkább a wc-én – okés?!

 5. Igen – éljen az aljas felcsúti törprém, rabolja csak ki az országot, ahogy eddig is tette, és védelmezzen minket a továbbiakban is az EU és az UFO-k ellen. Jól nyomja mariska néni

 6. Ahogy egy más ügyben egy kedves kommentelő írta, ön az élő bizonyíték hogy van élet az agyhalál után.

 7. Szereted fidess-es akárki-senki, amikor seggbe kúrnak ?!!!! Hányszor elképzelted már, ahogy a felcsúti pocakos szarházi hátulról nyomat és közben te csak sikítod, hogy éljen a fidöss, éljen az orbi – igaz??!!

 8. Még az is lehet, hogy önnek prostatacarcinómája van. Lehet, hogy már van egy borsszemnyi áttétje a gerincében. Lehet, hogy maga karácsonyra már csak morfiumot fog kérni 🤣🤣🤣🤣

 9. Márianéni egy agent provocateur, és egy boszorkány keveréke. 🙂 Boszorkányos ügyességgel tölti fel a provokáló képeket 🙂 Hány éves a “néni” ?
  Na, hát ennyire vedd komolyan :))))))
  Igen, és szép hosszú életet, ahogy valaki mondta!! És ez legyen a legnagyobb öröme az életben, hogy azt hiszi, hogy valamit elért ezzel :))

 10. de eredeti tetszik lenni 😀
  van saját új ötlete is, vagy segítsek?
  csak ha nem menne a kreativitás mert útját állná a saját szűklátókörűsége

 11. baszki öreglány nem kértem el a 3 másodperces önéletrajzi filmed még annak tetőzéseként hogy a hülye kamu profilod hülye kamu fotóját nézzük

 12. Hát ide figyelj, maris,
  Azs a gé-húr kicsit magos,
  Tán rossz a filhallásod már.
  Hát kérlek, ide figyelj, maris
  Így muzsikálni bajos,
  Mert rossz a filhallásod már.

 13. Egy ilyen hozzászólás után mondja valaki, hogy ez nem egy gyűlöletkeltő portál. Maga egy tipikus liberális.
  A hozzászólása bűncselekmény. Életveszélyes fenyegetés. Maga ezért a bíróságon fog felelni. De az is, aki ezt a portált üzemelteti. Nem fogja megúszni egyikük sem.

 14. Felháborító Szőcs Géza verse!!!!!! Gálvölgyi szépen szerette volna elszavalni, de lehetetlen!!!! Megérdemlik akik benne szerepelnek, ilyen a mai kormány!!! Mindenesetre remélem, hogy nem kerül az iskolákba be ez a vers, mint kötelező verselemzés, és bemagolás!!! Szőcs miért nem a hazájáról Romániáról ír ilyen verset???? Ott hallgat mint a sír!!!!!!!!

 15. Akkor képzeljék el tegnap kaptam tőle két emailt durván írt mind a kettőben, persze kidobtam a kukába. Jelentettem a Facebooknak, mert ez tűrhetetlen, hogy az embert zaklassa magán levelezésbe. Tiltottam. és ezt ajánlom mindenkinek!!!!!!!!!!

 16. Az odaig rendben van, hogy egy szarhazi agynelkuli fideszberenc vagy, penzert csinalod, amit csinalsz, meg ha ez munkanak nem is nevezheto, de tyukszaros eletedet igy oldod meg, hogy alprofil moge bujva penzert osztod a hazugsagokat, ez oke, ilyen a magyar nep, hozzad hasonlo agyhalott faszokkal van tele. De ez a hozzaszolasod egy kicsit atment egy hataron, amit meg penzert sem nagyon szabadna leirnod. Nem tudom, milyen erkolcsi normaid vannak, gyanitom, hogy ilyen 20as eveidben jaro kis gizda faszkalap lehetsz, akit mindig kirohogtek a suliban, de most a fidesztol kaptal egy kis figyelmet es penzt, es maris azt hiszed, hogy mindenki felett allsz, megengedhetsz magadnak barmit. Az agysejtrago bogarak nalad mar nagyreszet elfogyasztottak a finom falatokat, remelem hamarosan a hid alatt leszel es egy felesre kell minden nap kunyiznod hogy ne remegjen a kezed, amikor meglatod magad alatt a tocsat ami a sajat hugyod, es a labadon folyt ki a gatyadbol.

 17. Ne dőljetek be ennek a márianéni senkiházi, fizetett provokátornak !! ez nem néni,hanem egy középkorú valami,aki ezzel szórakozik,hogy bosszantsa az embereket,persze nem ingyen ! Inkább töröljétek,vagy tiltsátok le !

 18. Marcsa néni már megint itt vagy. ? Te nem tudsz eltünni soha, neked mindehol , ahol normális emberek vannak ott kell lenned ??????

 19. hisz csak a fidesznyikek lehetnek azok..jaaa nem 🙂
  sajnálom ,hogy még mindig ennyi hülye ostoba barom van ,aki ki tudja miért,de semmit nem hajlandó észrevenni…

 20. Kedves Mária néni , én azon vagyok , hogy soha többé fidesz ! Én jövőt akarok adni a gyerekeimnek az unokáinknak! Jobbikos vagyok az is maradok! Azon vagyok hogy a jobbik nyerjen! Elég volt az ország rablásából és azokból is akik ehhez aszisztáltak! Azokból az emberekből akik ezt végig nézték és tapsoltak hozzá! Így vagy úgy , de 2018 ban már nem lesz fidesz ha rajtam múlik és azokon az embereken akik félre tudják tenni a politikai nézeteit , és gondolnak a jövő nemzedékére! Tetszik tudni volt egyszer egy gazdag Magyarország nagy és szép volt , és már nincs se isten se ember akik ezt meg tudja akadályozni! Lehet nem értünk mindenben egyet pl az MSZP a fidesz a jobbik és a többi párt , de a mostani 30-40 évesek már nyitott szemmel járnak ! Őn és sok nyugdíjas hagyták szétrabólni eladni az országot! Most Marika néni mi jövünk mi most újjá fogjuk építeni ! Fidesz nélkül !!!!

 21. Te miről beszélsz 😀 az a baj veletek , hogy a tv és a újság után mentek! Ezeket a kérdéseket pl egy jobbikos találkozón mért nem tesztek fel személyesen?! Felejtsétek már el azt hogy a tv – ből próbálok tályékozodni ! El kell menni személyesen ! Rengeteg jobbikos program van és volt ! Csak emeld fel a popsid a fotelból és vedd a fáradságot egy személyes találkozóra! Hidd el itt az emberek nagyon félre vannak informálva! Tokody marcelltól is tudsz kérdezni személyesen messengeren! Próbáld elérni ! Nagyon segítőkész . Kövesd a munkásságát! És személyesen . Látni fogod hogy mi mindenkiért próbálunk tenni mindegy hová tartozol pártpolitikailag

 22. Drága Kommentelők!
  A “Mária néni” nevezetű jelenség egy sima, alpári agent provocateur. A FIDESZ beépített kommentelője. És biztos, hogy
  1) nem Mária
  2) nem néni
  3) nem ötye
  hanem egy fiatal valaki, aki keni-vágja a kommentélés minden csínját-bínját.

  EGY és csakis EGY ellenszérum van ellen: NEM KELL FIGYELEMBEVENNI A HOZZÁSZÓLÁSAIT.
  A csönd majd megöli.

 23. Kedves Németh Zsuzsanna, a kommentelőnek csak a profilja “Mária” és “néni”. Ez a net-csimbók egy fizetett provokátor. Semmi féle tiszteletet nem érdemel!

 24. Kedves izé!
  Amióta ide irogatok, ötszörösére nőtt ennek az oldalnak a látogatottsága. Biztos, hogy ezért fizet a Fidesz?
  Vagy inkább csak egy idióta vagy.

 25. Az TE vagy! És egy szar provokátor …
  Ha nem tetszik az oldal, a kommentek, menj a csürhéd strómanjai által felvásárolt oldalakra dicsőíteni és szopkodni a “G.”-t!

 26. Drága Kommentelők!
  A “Mária néni” nevezetű jelenség egy sima, alpári agent provocateur. A FIDESZ beépített kommentelője. És biztos, hogy
  1) nem Mária
  2) nem néni
  3) nem ötye
  hanem egy fiatal valaki, aki keni-vágja a kommentélés minden csínját-bínját.

  EGY és csakis EGY ellenszérum van ellen: NEM KELL FIGYELEMBEVENNI A HOZZÁSZÓLÁSAIT.
  A csönd majd megöli.

 27. Kedves azzonyom!
  Ön bizonyára megháborodott, ugyanis én nem irogatok fc-n. Biztosan valamelyik elvált férje, vagy másik haragosa zaklatja.

 28. Ne magázd, ez a személy nem “néni” és nem “Mária”, egy provokátor senki csupán aki itt trollkodik.

 29. Ez a liberális, náci törpe kisebbségbazt hiszi magáról, hogy ők a normális többség. Ha valaki tükröt állít eléjük, akkor tombol a gyűlöletük.

 30. Amiket te írogatsz, az persze rendben … Setét vagy, szűk látókörű és még fenyegetőzöl is. Tipikus FideSS-es retek …

 31. Bazdmeg! aki felszólal a kormány ellen az libsi??? Tudod te mi a faszt jelent az a szó hogy liberális? Nem azt hogy kormányellenes, csak úgy szólok, mert manapság azokra használják akik felszólalnak a kormány ellen

 32. Te annyira ostoba vagy, hogy képtelen vagy megkülönböztetni egy gyűlöletkeltő, gyilkosságra uszító hozzászólást egy normálistól.
  Nem is a te dolgod, te ostoba, majd a bíróság megteszi.
  Te kussolsz.

 33. Azt hiszem, hogy maga nem tudja, hogy mi az a libsi. A libsik anarchisták, akiket agresszív gyilkos ösztönök vezérelnek, tele vannak gyűlölettel. Paraziták, lopnak, csalnak, hazudnak. Alpáriak, mint te magad is. Ha büntetelenül gyilkolhatnának, azt is megtennék.
  Liberálisnak hazudják magukat, demokratának, toleránsnak. De egyszerűen meg kell nézni, hogy hogyan nyilatkoznak, cselekednek és kiderül, hogy ez hazugság.
  Tiszességes ellenzéki TGM, Thürmer Gyula, Schiffer András, habár egyikkel,sem értek egyet és nem kedvelem őket.
  Te ti az emberiség söpredéke vagytok.

 34. ….ízlések és pofonok különböznek… Ha úgy érzitek jó…? Ti tudjátok..
  A fagyi próbája mindig az evés….

 35. Jól mondod mocskos patkány !
  Eddig HÁNY MILLIÁRD FORINT KÖZPÉNZT KÖLTÖTTETEK GYŰLÖLET KAMPÁNYRA ???? Ezért a bíróságon fogtok felelni fideszgecik !
  2010 óta amit műveltek az bűncselekmény. Életveszélyes fenyegetés. Főleg ha bekerül valaki orbánia patkányoktól hemzsegő közkórházainak valamelyikébe. Ezért is bíróságon fogtok felelni fideszgecik !
  Nem fogjátok megúszni egyikőtök sem. Vagy börtönben rohadtok el, vagy lámpavason vagy moszkvában a mocskos kurva anyátokat !

 36. Jól mondod mocskos patkány !
  Tipikus kommunista vagy.
  Eddig HÁNY MILLIÁRD FORINT KÖZPÉNZT KÖLTÖTTETEK GYŰLÖLET KAMPÁNYRA ???? Ezért a bíróságon fogtok felelni fideszgecik !
  2010
  óta amit műveltek az bűncselekmény. Életveszélyes fenyegetés. Főleg ha
  bekerül valaki orbánia patkányoktól hemzsegő közkórházainak
  valamelyikébe. Ezért is bíróságon fogtok felelni fideszgecik !
  Nem fogjátok megúszni egyikőtök sem. Vagy börtönben rohadtok el, vagy lámpavason vagy moszkvában a mocskos kurva anyátokat !

 37. Bedőltök ennek az idióta provokátornak -Mária néni- figyeld a stílust: ez egy 20-30 év körűli emberé. Egy seggnyaló fityiszbérenc, ezt élvezi….

 38. Mi az eredeti arcod Mária néni? Mert ez a profil, amit használsz egyértelműen egy KAMU és láthatón azért vagy csak itt, hogy zülleszd a szintvonalat. Érdekelne, hogy az ilyet pénzért csinálod vagy csak tudatlanságodból fakadóan pazarlod az idődet, ahelyett, hogy valamilyen módon értéket teremtenél magad a körülötted élők számára?

 39. Mária néni! Nem tudom hogy ki vagy! De hatalmasat alkotsz! Szakad rólam a víz a röhögéstől! (y) 🙂

 40. Ez is egy vélemény Mária néni, de a fenék csókolása nem az én ötletem volt, hanem első számú kedvencéé az-, az a Törpe Napóleoné, alias Orbán Viktoré én csak ennek a népnyúzó korábbi szavait citáltam. Tessék szíves lenni fölébredni már!

 41. Arról,itt miért nem írnak, hogy a bécsi érsek is méltatta a keresztények megsegítésére létrejött magyar programot.

 42. Magát a Közlekedési Múzeum kéményének belső falához láncoló 32 éves K. Gergely budapesti lakos saját elmondása szerint kábítószer hatása alatt „tiltakozott”. A rendőrség a nagy melegre és a férfi bódult, zavart állapotára tekintettel több alkalommal hideg vizet biztosított számára.

 43. A te IP címed is s megvan patkány . Nem kell menned sehová. Sőt patkány a
  mobilod és a tableted IMEI számai is megvannak. Szóval kezdj el búcsúzkodni a szarházi
  családodtól.

 44. TGM-nel es Schiffernel libsibb libsit keveset talalsz (meg, ha gazdasagpolitikailag mindketto igencsak balos is – amit amugy a kormanyretorika ossze is mos). Ertem en, hogy nehez megbirkozni a kognitiv disszonanciaval, amit egyreszt a kormany, Orban meg a retorikajuk iranti rajongas, masreszt a nehezen vitathato tenyek indukalnak, de probald meg az intellektualisan kihivobb utat valasztani.

  Amugy a kormany szerint a felsorolt urak is libsik, mint mindenki, aki nem ert veluk egyet (es nem szelsojobbos, mint a jobbik – azok max libsiberencek lehetnek, ugye).

 45. MArika néni tessék inkább pitét sütni mint a fiatalok dolgába osztani az észt… Amúgy meg egy bértroll tetszik lenni,ugye? Marika néni.Beszarok…

 46. HAgyd már,ez egy ostoba bértroll,pont ezért van itt hogy felbosszantsa a “libsiket”.Már akit sikerül.. Ha nem kapna figyelmet,szenvedne.. 🙂

 47. A te IP címed neked is megvan. Nem kell menned sehová. Sőt patkány a
  mobilod és a tableted IMEI számai is megvannak. Kibaszottul elbasztad faszfej rossz emberbe kötöttél bele. Szóval kezd el búcsúzkodni a szarházi
  családodtól.

 48. A te IP címed neked is megvan. Nem kell menned sehová. Sőt patkány a mobilod
  és a tableted IMEI számai is megvannak. Kibaszottul elbasztad faszfej
  rossz emberbe kötöttél bele. Szóval kezd el búcsúzkodni a szarházi családodtól.

 49. Nem kell Mari nénivel foglalkozni!! Egy ostoba vén szatyor aki csak azért remeg hogy időbe felnyalja a nyugdíjt!! Jól ki kell baszkodni a protkoját azt az arcából is vissza venne!! Nyomorék nyanya

 50. Itt a söpredék csürhe egyedül te vagy meg az aljas felcsúti “nemzeti” szarházid a kormányával egyetemben. De már nem sokáig okádjátok a szennyvizet! Rohadjatok meg moslékok !

 51. Ez a megnyilatkozás bizony “komoly” minőségről tesz egyértelmű tanúbizonyságot. Egyébként csak az a probléma az ilyen beképzelt nagyképű senkikkel, hogy valóban beszarak, de azt is másnak kell eltakarítani alóluk, mert még arra is képtelenek.

 52. Ez odab… tesz! Majdnem minden benne van, ami felróható a Fidesznek. (sajnos) Valaha bíztam bennük. Most keresem, melyik párt képviselheti az érdekeimet. (bal oldal kilőve, Vona hiteltelen; marad az LMP, Momentum)

 53. Szuper ez a nóta Gergő! Ezzel lehet megszólítani a fiatalokat. Remek a szöveg, telitalálat, jó a ritmus, énekelhető. Ez kell nem a Fekete Győr szövegelése!

 54. Na, megint egy vén bolsi, aki képtelen szabadulni a komcsi reflexektől. Vége, nyanya, thürmer már nem fogja magát “szocializálni”.

 55. Nyilvan mindenki libsi, aki nem tetszik, ezt a kort megsporolhattuk volna. Abbol, hogy nem ertunk egyet, nem kovetkezik, hogy nem ertem. Az is egy lehetoseg, hogy on nem ert engem. Ezt vita nelkul sosem tudja kideriteni. Persze miert is akarna, nem azert fizetik :).

  Sot, az is egy lehetoseg, hogy nem ertunk egyet. Itt megint csak a kulturalt vita a megoldas az egymas allaspontjanak a melyebb megertesere. Ez azonban veszelyes terep, konnyen sodorja az embert kognitiv disszonanciaba.

  Most pedig nezzuk az allitasat, miszerint nem ertem, amit mondott. Ket kijelentest tett:
  1., a libsik nem tisztesseges emberek (“anarchisták, akiket agresszív gyilkos ösztönök vezérelnek, tele vannak gyűlölettel. Paraziták, lopnak, csalnak, hazudnak”, meg egy kis szemelyeskedes a vegre)
  2., TGM, Thürmer Gyula, Schiffer András tisztesseges ember (“Tiszességes ellenzéki”.)

  A) Ebbol kovetkezoen, a logika szabalyai szerint (mar amennyiben on el ezzel a karos szenvedellyel) harmuk kozul egyik sem libsi. On ezt allitotta vagy sem?

  B) En meg azt allitottam, hogy ketten tutira azok. Avagy liberalisok. Ezzel pedig az elobbi allitasat vitattam.

  Akkor most tessek nekifutni, es megcafolni vagy azt, hogy on az A) kijelentest tette, vagy bizonyitani, hogy a B) kijelentesnek semmi koze az A) kijelenteshez, nem azt vitatja. Aztan johet az, hogy eloveszi az ertelmezoszotart, es megprobalja bebizonyitani, hogy az, hogy egyszer elmondom a velemenyem, az mitol lesz ‘sulykolas’. Mert ugy latom, hogy a magyar nyelvvel is hadilabon all.

  Vagy csak tessek szepen trollkodni tovabb, es ezzel bizonyitsa be, hogy nincs onben tobb :).

 56. Ha valóban megvan az unokám számítógépének a száma, akkor menj be oda, ahol regisztrálva van, legalább nem kell kiküldeni érted a járőröket.

 57. Ilyen hulye nyuggerok min te vagy Mari nénik meg Ilus nénik no meg a Bozsi nénik miatt olyan az ország amilyen
  csak csokolgassátok Orbán kezét meg a lábát majd jot belétek rúg a nyugdíj reformjával !!!

 58. Szóval ez a “legjobb”? Ajaj. Ezt a fost nem nagyon fogják dúdolni a szavazófülkékhez járulók…. Megint 2/3-ad jövőre.. 🙂

 59. Mindössze szűk 40 éve élem az életem. Egy valamiben viszont biztos vagyok. Magyarországon ezen idő alatt még soha nem volt olyan országvezetés aki egy kicsit is fontosnak tartotta volna az állampolgárok életét.Természetesen a választási időszakoktól eltekintve ahol ugye MI fizetjük ki azon költségeket, melyek segítségével megetetik velünk azokat a mondatokat és adatokat hogy nekünk miért is lessz jobb. (Viccc!!!) Különbözőek vagyunk, mások az érdekeink és másként látjuk a dolgokat. Ez így van rendjén. De. Azon embereket kik ezen politikusokat éltetik én személy szerint ugyan olyan hazaárulónak tartom mint a jelenlegi kormányt!!!!!!!!! Tudom hogy ez sokaknak igen sértő de akkor is ez a véleményem. Az országunk lakossága ki van szolgáltatva a külföldi cégek kényének kedvének. Az egészségügyünk szó szerint romokban van. Az iskolákban nem képzés hanem butítás folyik. A fizetésünkért csak pénzért juthatunk hozzá. Több tucat bevezetett adó. Magyarország centralizálódott Budapestre és a Pest megyén tul lévő lakosságot mindenki elfelejti. Akinek lehetősége van rá szó szerint elmenekül innen. A legszűkebb felsővezetésnek az országház már nem megfelelő ezért átköltöznek a várba.Hogy a stadionokra és a sporteseményekre elköltött milliárdokat ne is említsem. De 2017-ben a BRUTTÓ minimálbér 127 ezer körül van és a garantált bérminimum meg BRUTTÓ 161 ezer. Sajnálom hogy a hazámat a politikai felsővezetés Európa szégyenévé alakította. Eladták az országunkat és ezen az elmult években sem segítettek. A magyar lakosság nagy része hónapról hónapra él és küzd nap mint nap. De én még szegény politikust nem láttam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Imre

 60. Ha kicsit tanulmanyozod az aloregasszony munkassagat (pl. feljebb), akkor kiderul, hogy pont ennyit erdemel. Hogy bebizonyitsam, hogy egy ostoba troll, en komolyan vettem a faszsagait, es ertelmesen valaszoltam rajuk. Az eredmeny pont ugyanaz volt, mint amit itt produkalt. Tehat az aloregasszony egy olyan rendszer, ami nem reagal az inputokra, igy aztan tok folosleges udvariaskodassal farasztani magat az embernek.

 61. Gyorsan feladtad :). Olyan vagy, mint a magyar focistak, akik a meccs utan pofaznak, meg hibaztatnak, miutan elpicsaztak oket. Annyival persze meg ok is jobbak nalad, hogy nem dobjak be a torolkozot a vege elott, nem vonulnak le hisztizve a palyarol.

 62. LIBERAL (definition): Favoring reform, open to new ideas, and tolerant of the ideas and behavior of others; not bound by traditional thinking; broad-minded. (Azert irtam angolul, mert latom, nagyon vagja a nyelvet, bar az on helyeben a szokincsen meg kemenyen dolgoznek.) Valakit libsinek nevezni eleg szep bok!

 63. Azt az örömet nem adom meg a kirekesztő, antidemokrata, oligarcha-seggnyaló, szolgalelkű fajtádnak. A fideszesek is fogyatkoznak , a rózsaszín szemüveg lassan, de azért lekerül a szemekről. Ha a migránsok nem lennének, a Fidesznek vége lenne. Úgyhogy OV-nak most MÉG mázlija van, de nem lesz mindig így. (Jelzem, ha most megdöglenél, akkor több ezren tapsikolnának! Úgyhogy húzz el te az országból, mert csak ártasz! )

 64. A ligetvédők a tél közeledtével mehetnek a borsodi erdőkbe odaláncolni magukat a fákhoz. Hátha megmentenek több ezer fát, amit illegálisan vágnak ki minden télen.

 65. Maga szerencsétlen vén idióta, a liberalizmus szeméje nélkül demokrácia sem lenne. Olyan társadalmi rendet amiben nincs ott a liberalizmus azt kommunizmusnak, fasizmusnak vagy náci diktatúrának nevezik. A liberalizmus az ókori Görögországban született. És a liberalizmus járult hozzá ahhoz, hogy a különböző tudományágak és a művészetek rohamos fejlődésnek indultak az ókorban. A sötét középkornak nevezett időszakot megnézve az időszak erős visszaesést jelentett az ókorhoz képest. Ezrn csak a reneszánsz Itália tudott változtatni a liberális gondolkodás megerősödésével.
  Örülök, hgy segíthettem felnyitni a szemét.

 66. Remek dal. Én is hiszem, hogy orbántól el lehet venni a játékát.
  CSak egy kicsike spiritusz kell hozzá.
  A felcsúti focis mókáról részletes beszámoló és videó itt nézhető: https://www.facebook.com/notes/nem-adom-a-h%C3%A1zamat/az-orb%C3%A1ni-hazugs%C3%A1gok-%C3%A9s-orb%C3%A1ni-szenny-k%C3%B6zlem%C3%A9nyt-adott-ki-a-pancho-ar%C3%A9na-a-s%C3%A1rga/2025661490793119/

  9-én szombaton visszamegyünk. Ennek eseményoldal itt található: https://www.facebook.com/events/528679357523999/?active_tab=about

 67. Tök jó, meg fasza, meg minden, de oszt mit érünk ezzel? Ez csak amolyan tiltakozás binisz része, legyen minnél több like a youtube-on.

 68. Aha, tényleg nem kurtak meg úgy kb 70 éve. Annyit emlegeted a dugást azt kell hinnem éhes disznó makkal álmodik.

 69. de itt mindenki érti a kulturált bazd megjeid, mert egyébre nem vagy képes, továbbá értjük mi mit pofázol, csak leszarjuk

 70. Ne erőlködj. Be kell látnunk hogy vannak dolgok amiket nem tudunk megtenni. Ilyen pl. a halott agyak újraindítása is.

 71. tudod idióta ott a baj hogy egy normálisan kormányzó miniszterelnök mellett qvára nem lenne szükség megsegítő programokra, mert az embereknek lenne munkájuk meg megélhetésre pénzük

 72. ő riskát fenyegette volna meg, ha nem a várható jövőképet festi le a hazaárulóknak, mivel te nem vagy a riska, így feljelentést se tehetsz

 73. Vén hülye, maga még soha semmilyen írásában nem követett el mellégépelést? Akkor magát szentté kellene avatni. Minél előbb, annál jobb lenne mindenki szempontjából. 🙂

 74. Mi van gyönyörűségem 😀 😀 😀 az a fránya főápoló meg a kapus megint elfeledte kulcsra zárni az iroda ajtókat? Már megint sikerült be osonnod az irodákba? Miért vagy ennyire gonosz azokhoz az emberekhez? Miért akarod őket kirúgatni???? Hát egy picit sem sajnálod őket?

 75. a “személy”-t leírni úgy, hogy “szeméj” nem elütés. (Egyébként “mellégépelés” nem létezik.)

 76. Ez a maria neni egy sima fizetett provakator, kiherelt zacskoval a gatyajaban. Es a provokacios beirasai fejeben valami eh-bert (mar kiszopott velos-csontokot) dobnak neki. Duplan mocskos kis segnyalo. Ne toltse senki az idejet a valaszokkal az ertelmetlen beirasaira.

 77. Kedves libtard! A keresztény segítő program a külföldön üldözött keresztények megsegítésére jött létre. Vagy ön úgy gondolja, hogy Orbán Viktornak lenne kötelessége munkát biztosítani a szíriai keresztényeknek Szíriában?

 78. Ez a kifejezés úgy van a magyarban, hogy “szellemileg ennyire képes”. Maguk, prolik használják csak azt, hogy “agyilag”, de olyan nincs a magyarban.

 79. Magának baj van az olvasási és értelmezési képességeivel. Az ominózus mondat, amit kijavítottam így szól: “Maga szerencsétlen vén idióta, a liberalizmus eszméje nélkül demokrácia sem lenne.” Eredetileg így került leírásra: “Maga szerencsétlen vén idióta, a liberalizmus szeméj nélkül demokrácia sem lenne.” Maga szerint ebbe a mondatba milyen módon illeszthető be a személy szó? Várom a megfejtéseket.

 80. Tudja mit, mária néni? A kisbetű használata szándékos! Inkább vagyok büszke libsi, libbant, liberális, mint egy olyan begyepesedett, gondolkodni képtelen valaki, mint maga.

 81. Ha valaki büszke egy fogyatékosságára (jelen esetben arra, hogy liberális), az csak annyit jelent, hogy nincs belátási képessége.

 82. Ki ez a szerencsétlen és miből gondolja,hogy ő különb?A háttérben látok EU & szivárványos zászlót is.Nos,ha ez ebben gondolkodik,szintén mehet a levesbe.Miért hiszik azt egyesek,hogy a demokrácia az azt jelenti,minden félre sikerültnek szabad jog jár?Hiszen azt úgy is hívhatnánk akkor anarchia.Egyenlőre mi az EU-ban folyik még távolról,s véletlenül sem nevezhető demokráciának.Mellesleg erről a rasztás fejről nekem valamiért folyton a füves,szeres mámorban úszó,telljességgel a közösségi társadalomba beilleszkedni nem tudó,Jamaikai narkósok ugranak be.Szóval ez lenne a jövő kép?Nem elég mi most van?Cseberből vederbe kerülnénk.El kell hajtani mind a halál f@szára…Magyar parlamentbe Magyar emberek kellenének,nem pedig más népség kik döntenek rólunk,felőlünk saját hazánkban.

 83. Hülye vagy, Mária néni neve mögé bújt Szar Jankó! A liberális szabadságpárti, mint Kossuth, mint Széchenyi, Deák Ferenc, Tisza Kálmán. Az ipar, a kereskedelem fejlődését szorgalmazó, és azt elősegítő államférfiak. A liberális még a te nyakadat se vágná el, mert tiszteli az életet (még a tiédet is, függetlenül viselőjétől), és mindennél fontosabbnak tartja, a halálbüntetés eltörlésében is elsősorban a liberális gondolkodók jártak élen. Az általad tisztességesnek nevezett személyek közül egy nem politikus, egy nem tisztességes, egy pedig liberális. Hát ennyit a hozzá(nem)értésedről.

 84. Igazából azokra, akik felszólalnak minden ellen, amit ez a kormány csinál, még akkor is, ha mondjuk az jó az országnak!

 85. Ők a nemzeti liberalizmust követték, hittek Istenben, a kereszténységben, és ha ma élnének a Jobbikban ülnének és vasvillával kergetnék ki Gyurcsányt és a többi magyarellenes hullarabló baloldalit! Ne keverd össze a 19. századi nemzeti színezetű gazdasági liberalizmust, a 21. századi kozmopolita-globalista nemzetgyilkos liberalizmussal, inkább olvass és akkor nem írsz le ekkorra marhaságokat!

 86. én még nem láttam baloldalit kulturáltan vitázni az érveik kb. ennyi: orbán köcsög, kádár az isten, a szocializmusban 3.60 volt a kenyér, gyurcsány faszát szopni jó, köcsög orbán, az zunijó jó, mert jó, köcsög orbán, majd a zunijó megbüntet, köcsög orbán, lopnak, köcsög orbán, stadion, köcsög orbán, manyup, köcsög orbán, az zunijó jó, szegény menekültek, köcsög orbán, a zunijó jó, orbán miatt menekltek, az zunijó jó, köcsög orbán – hát kb. ennyi lehet valamit kihagytam! EBBŐL IS LÁTSZIK, HOGY A BALOLDALON MENNYI HÜLYE VAN! A KEDVENCEM A KORÓZS, AKI AKKORÁT SZOPOTT A JOBBIKOS MÉM KÉPPEL!

 87. látom te is a montreáli egyetemmel vagy, mert az működik pesten tudtad vagy a tokiói egyetem, ha már kiállsz mellette! 😀 😀 😀 😀

 88. és ki az a kettő? TGM-radikális baloldali, Thürmer – kommunista, Schiffer – zöld, tehát ki az a 2 liberális?

 89. Ezt az Orbán Mária Nénit könnyű lenne kitiltatni innen , de öt perc alatt csinálna másik ál-profilt magának és ott folytatná ahol abbahagyta

 90. Orbán Mária Nénit könnyű lenne kitiltatni innen , de öt perc alatt csinálna másik ál-profilt magának és ott folytatná ahol abbahagyta

 91. Tömören összefoglaltad az igazságot! Ügyes volt,tényleg ezt akartad,mert sikerült!!Refrén:Köcsög orbán!!

 92. Mindig melengeti a szívem (oldaltól, politikai véleménytől stb. függetlenül), amikor valaki valami igazán rövid, velős, ámde annál dehonesztálóbb dolgot akar mondani a másikra (miközben feltehetőleg nem volt része még igazán jó orális szexben, bár igénye nyilván lenne rá), de…
  nem
  jön
  össze
  neki.

  Miért?
  Mert… Fasz és szopó, Nem fas és szopó, vagy fass és zopó. Tehát faszszopó, kedves honfitársam. Sose feledjük, nyelvében él a nemzet.

 93. Csodálatos, ahogy a csürhe mindig talál alkalmat, hogy az internet kipárnázott falai között ugasson be a másiknak. Ez a csürhe az aki változást akar, de ő a csürheségét mindenképpen szeretné megőrízni a következő önkényuralmi rendszerig, hogy tovább csürhéskedhessen.

 94. Ti, komcsik nem bírjátok elviselni az ellenvéleményt. Nem érveltek, hanem kitiltjátok, betiltjátok, de legszívesebben megölnétek mindenkit, akinek más a véleménye.

 95. Kedves honfitársam, én EZT a kifejezést mindig említett módon
  ( FASZSZOPÓ ) szoktam írni. Most kivételesen kimaradt egy “SÖ”… Remek érzékkel felfedezted. Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmemet ! Az életedben nagyobb örömöd soha ne legyen !… Honfitársam…

 96. Kedves honfitársam, látja ezért okosabb, ha az ember nem hagyja magát elragadtatni az érzelmeitől. 😉 (Ugyan az interneten a tegezés a szokásos forma, és én is mindig ezt alkalmazom, de a “honfitársam” kifejezés olyan, mint a Himnusz: megköveteli a tiszteletet. Az örömről meg csak annyit, hogy egy nyelvtannácinak (nekem) az egyik legcsodálatosabb, legfelemelőbb érzés ez, úgyhogy szándéka ellenére a legjobbat kívánta nekem, amiért ezúton is szeretném a hálámat kifejezni.)

 97. Tudom… mert én annyira különleges vagyok. Tőled viszont egyenesen elvárja . Bár…. időnként a megnyilatkozásaid igen csak kultúr-körön kívülinek mutatnak. Mint akinek a nyelvezete nem ismeri a becsületes, tisztességes párbeszéd fogalmát.

 98. Kedves Nyelvtannáci ! Azért a magyar nyelv szépségeihez hozzátartozik az is, hogy nem csak tegező és magázó alakja létezik a megszólításnak, hanem a “semleges” megfogalmazás is, amely formát ÖN első hozzászólásában alkalmazta volt, mikoris sem a tegező, sem a magázó forma nem kerül kidomborításra, az ember egyszerűen kikerüli a megszólítást…
  Azért érdekes a kapcsolat a felemelő/fennkölt “honfitárs” alak használata és annak taglalása között, hogy ki és hányszor, valamint milyen minőségben szopott le, illetve tartotta oda a nunát ilyen művelethez… De ez már nem a nyelvtani rész, ez már a megfogalmazás esete. Nos, ennyire gazdag a magyar nyelv… Én is szeretném hálámat kifejezni azért, mert Ön lehetővé tette, hogy nyilvánosan kijelentsem: Csodálatos élményeim vannak az orális szexszel kapcsolatban… Úgy, mint fogadó alany, de úgy is mint tevékeny fél… Remélem, az Ön számára ez megnyugtató közlés. Hadd legyen ezért is hálás…

 99. Mi az agyhalottkám? Nem találsz ésszerű fogást rajtam és vagdalkoznod kell??? Szar ls ha valakinek annyi íq-ja sincs hogy egy frappáns választ kipréseljen magából. Szánalmas vagy….

 100. Ha már itt tartunk agyirokkantkám, a néninél prolisabb kifejezés nem kell. Próbálod itt megjátszani magad, de kurvára kevés vagy te ahhoz akár macisajtban a brummogás…..

 101. Nem tudom mi a szánalmasabb, te, amiket írsz vagy az hogy meg vagy győződve róla milyen jópofi vagy. Szar lehet az a frusztráltság amiben élsz és próbálod mások figyelmét kivívni mert amúgy a hétköznapi életedben a kutya se figyel rád 😀

 102. Olvasgattam a hozzászólásokat. Felemelő érzés ennyi kulturált embert egy helyen találni. Valószínűleg gyenge a szürkeállományom, de nem sikerült rájönnöm, hogy kinek a kurvanyját, de úgy tűnik mindenkinek. Tehát nekem is. Tényleg idáig sikerült eljutni? Az Orbán meg a Gyurcsány miatt? Vagy az elmútnyócév? Miért egymásra lövöldözünk?

 103. Mária néni! Miért van hogy az idősekből ilyen agresszió jön ki?? Hogy nem képesek látni a 13. Havi nyugdíj miatt semmit? Hogy nem értelmesen vitázva próbálják elmondani az álláspontjukat hanem egy idős emberhez NEM méltóan kva anyázni..megg kussoltozni.?? A gyűléseken verekedni szégyen szemre…
  Borzalmas….

 104. te lenni hülyébb, mint tarzan gondolni…de fogadni, hogy nekem szókészlet lenni sokkal, de sokkal gazdagabb…itt a Domino Pizza-ban sokat lehet fejlődni

 105. Igen, ilyen semmitmondó gyalázkodó válaszra is csak a műveletlen, agyilag zokni balliberális szekértolók képesek. Neked is 69!

 106. Nem, ezt úgy hívják, hogy tárgyi tévedés, nem vagy tisztában egy fogalom pontos defíiníciójával, ezért hülyeséget írsz! Talán nem ártana néha művelődni és nem a balos médiát fenntartások nélkül szó szerint benyalni.

 107. Életem legjobb döntése volt, hogy letiltottam azt a kamu profilt, javaslom követni a példámat, sokkal nyugodtabb az ember élete így 😉

 108. Na-na! Akárki vagy, akármilyen nagyra tartod magad- nem tudom, mire fel- ilyen hangot nem üthetsz meg senkivel. Az az IQ-dat csak gyengíti, ha ok nélkül ballibsizel, aminek a jelentését nem is ismered, mert nincs is.

 109. Szerencsétlen öregasszony, én megadtam magának a tiszteletet, maga visszaélt vele. Befejeztem, maga nem az én szintem.

 110. háááát… nem épp elegáns válasz
  én kérek elnézést (ha egyáltalán valós személy a “drogos libsire gondol” elkövetője)
  amúgy, én szó nélkül hagynám. a trollnak az a lexarabb, ha csönd veszi körül

 111. B+ tökösmaris ezt kiírta le neked? Hogy nem te az biztos .Ennyi bötűre abból a borsnyi agyadból nem futja.

 112. tökösmaris =Király Zsolt, Magyari Zoltan, Szofi Mesztegnyei, Magyar Miklós, Zsolt Balogh, Víg Lajos, Horváth Sanyi, Németh Pista, Szabó Zsolti ) Lajos Pernauer Anastasia Steel,Juhász pista,Tibor Huszár,Nagy emese,Mária néni.

 113. Király Zsolt, Magyari Zoltan, Szofi Mesztegnyei, Magyar Miklós, Zsolt Balogh, Víg Lajos, Horváth Sanyi, Németh Pista, Szabó Zsolti ) Lajos Pernauer Anastasia Steel,Juhász pista,Tibor Huszár,Nagy emese,Mária néni.

 114. tökösmaris= Király Zsolt, Magyari Zoltan, Szofi Mesztegnyei, Magyar Miklós, Zsolt Balogh, Víg Lajos, Horváth Sanyi, Németh Pista, Szabó Zsolti ) Lajos Pernauer Anastasia Steel,Juhász pista,Tibor Huszár,Nagy emese,Mária néni.

 115. Király Zsolt, Magyari Zoltan, Szofi Mesztegnyei, Magyar Miklós, Zsolt Balogh, Víg Lajos, Horváth Sanyi, Németh Pista, Szabó Zsolti ) Lajos Pernauer Anastasia Steel,Juhász pista,Tibor Huszár,Nagy emese,Mária néni.

 116. Hahahaha! Így mellényúlni! Te nagyon okos, felőlem szidhatod a kormányt, meg a fideszt leszarom, nem vagyok egyiknek sem a híve. De ez ne zavarjon, szerintem ezt le is írtam, de hagyjuk. Én a Fideszt ugyanolyan senkiházi tolvaj bandának tartom, mint az MSZP-ét! Ennyi! Aki ezek közül – vagy a klónpártjaik közül: dk, lmp, momentum, kdnp, együtt, pm stb. – valamelyikre szavaz, az egy agymosott idióta. Amúgy ilyen és ehhez hasonló videók százával vannak a neten, ahol meg a nyugdíjasok épp gyurcsány seggét nyalják! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

 117. Nem az igazságot, annak ehhez semmi köze, hanem a sablonokat, amit a balosok érvként felhoznak és a hozzám hasonló normális emberek szánalomból elolvassák! 😀 😀

 118. Ez de egy hülyeség. Szerintem kevered a dolgokat. A liberalizmus a XVIII. században született. Amire te gondolsz az a demokrácia, ami Kleiszthenész nevéhez fűződik, de az működött liberalizmus nélkül is. Sőt gyakorlatilag a manipulálás mintaképe volt. 😀

 119. Norbert Vass ,Nem figyelted a videót elég gondosan,nézd meg mégegyszer,akkor talán rájösz hogy nem a baloldal provokált,hanem a fidesz.Figyeld a vén szukákat is az mind az Orbánt éltette.A FÜTYÜLŐS is baloldali volt,akit a fideszes letámadott!

 120. Ne felejtsd el,hogy a nemzet vagyonát,iparát a baloldaliak termelték meg. A munkásság termelte meg,a két kezük munkájával.A parasztság ugyan jobboldali liberális volt,de az ország vagyonának nagy részét mégiscsak az iparban dolgozó proletárság állította elő!

 121. Elolvastam a kommenteket. Én a helyetekben nem vennék tudomást az ilyen “Mária néni” félékről, /bértollnok/. Miért idegesítitek magatokat. Figyelmen kívül kell hagyni az ilyen hozzászólót, nem reagálni az idióta bejegyzéseire, ez jobban fogja bosszantani.Nagy az Isten állatkertje mindig tudtam!

 122. nem .hanem rád gondolt akik be vannak gyepesedve aki nem Fidesz szimpatizáns már is rá sütitek libsi kommunista nem ezek az emberek józan gondolkodóak akik tisztán látják hogy az országot balról is jobbról is szétlopták

 123. Ja én beszélek értetlenül! Érdekes de cáfolni nem tudsz.

  Mi az leesett, hogy a fideszszarozásod nem hat meg? Így csak ennyire futja!

  Nem én beszélek értetlenül, te vagy értetlen. 😀 😀

 124. Váú! Tahát ha valaki a baloldalt kritzálni meri, az hülye? Tehát a baloldalról csak jót lehet mondani? Igazad van a baloldali meg a jobboldali ma már csak értelmezhetetlen cimkék, mivel a politika törésvonalai nem itt vannak. Ezt érted? Hanem hogy valaki a globalizáció mellett vagy ellen van! 😀 😀

 125. Hát ez nem igaz! 😀 😀 Egy újabb sötét bolond! 😀 😀 😀

  Te nem figyelted, amit írtam? 😀 😀 😀 😀 😀 😀

  MAGASRÓL LESZAROM A FIDESZT, MEG A FIDESZ NYUGDÍJASAIT, MINT A BALOLDALI PÁRTOK NYUGDÍJASKOMMANDÓIT! NEM ÉRTEM MIT AKARSZ NEKEM BIZONYGATNI? NEM ÉRTEM MIT AKARSZ BIZONYGATNI, HOGY GYÉPÉS A FIDESZES NYUGGER, IGEN AZ, MINT A BALOS NYUGGEREK! 😀 😀 😀 😀 ezen mit nem fogsz fel?

 126. Figyu te magadat szivatod? A self oral híve vagy? 😀 😀 😀 😀 😀 Szarok a fideszre!

  Az egészben az a vicc és a legszebb, hogy bárki is váltja a fidesz tolvajokat, azok soha nem fogják a fideszeseket bántani, még a széltől is óvni fogják, mert ugyanolyan tolvajbanda mind, mint ezek! 😀 😀 😀

  Te komolyan, azt hiszed, hogy te egy fideszes-antifideszes vitát folytatsz velem? Én nem vagyok fideszes! Igazából egy agymosott antifideszes beszélget egy racionális emberrel, aki az egész politikai elitre szarik! 😀 😀 😀 De szopasd csak magadat! 😀 😀

 127. Tehát a munkásság az baloldal, ezt mire alapozod? Az egy társadalmi osztály, mint ahogy a parasztság is, voltak köztük jobb és baloldaliak! Ilyen hülyeségeket meg ne írjál már le! A munkásság azon belül az ipari munkásság, ma már a faszba sincs! Miről ugatsz! Ne fárassz már! Főleg ne ilyen kretén bejegyzésekkel, olyan sötét vagy mint az éjszaka! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

  A munkásság nem egyenlő a baloldallal, tehát az első mondatot már hamis! 😀 😀 😀 😀 😀

 128. A NÉP NÉLKÜL SEMMI NINCS.EZEK NEM NÉPI HANGOK.CSAK KAVARASOK.ERRE A PERDÖNTÖ NÉPESSÉG NEM MOZDUL BE.MIND HAZUDTOK .HULYEKNEK NÉZTEK?TUDJATOK…SZART FOSRA NYET

 129. AKIK !!EGY VAROS LEZARASAT EGY HÉTRE NEM TUDJAK MEGCSINALNI AZOK MENJENEK A KOCSMÁBA VISSZA .BÜFÖGJETEK TOVÁBB…AKIK SZETLOPTAK MINDENT AZOK KIVARASRA JATSZANAK A LÉT SZAMOLGATVA ÖSSZEKACSINTVA USZITVA

 130. Igazi liberális moslék ! Ezzel még a saját szimpatizánsokat sem lehet mozgósítani, annyira szűk rétegnek mond valamit !! Hátha ettől egy bizonytalan szavazó beindul, akkor dobok egy hátast !!

 131. Gratulálok a hozászólók kultúrájához, megnyilvánulásához! Ez ám a színvonal! Azért remélem, nem ezek az emberek lesznek a jövő országirányítói, mert akkor ennyi volt. Szégyen!

 132. Szerintem a jól sikerült végeredményből látszik ki a picsa 😀 Egy ótvar nő lehet ha ekkora görényt nyomott a világra mint te. És ahogy mondtam, nem utánoznám mert se a kurvaság, se a köcsögök kinevelése nem megy nekem olyan jól mint neki, ezért meghagynám a szakértőnek mindkét témakört gyökérkém. Ha pedig csak ennyi tellik tőled agyi kapacitásban szerintem keress más szórakozást 😀

 133. Gyalázatos gyűllölködödés ….gyomorforgató, amit ember emberrel képes tenni,,,Minden tiszteletem az állatoké!

 134. Anyád az otvar aki nem fojtott meg ha már nem nyelt le.Mennyi g…t szoktál naponta nyelni,hogy ilyen mocskos pofád van? Moslék szájú p…csa

 135. Nem kértem hogy meséld el az életed húgyagyú 😀 Erre itt anyukád napi elfoglaltságával meg a csecsemőkori perverz vágyaiddal traktálsz, ráadásul a személyes névmások használatával sem vagy tisztában. Ejnye ejnye. Ha ismernéd apád mert anyád tudná ki baszott neki össze és megmutatnád neki ezeket a szösszeneteket, biztos nem lenne rád büszke 😀

 136. Ne dumálj te csúfság Az oroszlán rászokna a szénara,mint,hogy téged megegyen.Nem véletlenül vagy egyedülálló,. Kinek kell egy ilyen moslék szájú gerinctelen csúfság.Legközelebb meg akkor vedd anyámat a szádra ha szarik te moslék szájú ribanc. Nem szégyenled magadat, nő létedre ilyen alpári duma? Az ilyen Qrvák a nők szégyenei. Hipózd ki a pofád és utána vegyél gerincet magadnak. Itt befejeztem nem vagyok hajlandó egy ilyen mocsokkal vitázni,esetleg kapsz egy két képet. Ez fotó tőled van keresd fel.https://uploads.disquscdn.com/images/7b987059354dbbd8a39f96d794ff57ffa7b20adfd1eedeebebd556010c4ce763.jpg

 137. Hoppá hoppá az “arcodBA” verni? Mielőtt másoknak osztod az észt jó lenne ha te is tisztába lennél a helyesírással.

 138. Ebből is látszik ha értelmes választ akarsz adni valamire hozzám kell fordulnod tanácsért 😀 De szánalmas vagy baszod, de tényleg 😀 Nekem legalább van képem, nem egy elbaszott minyon a nevem meg a képem. Nekem javasolsz gerincet te paraszt? Te aki még saját név alatt se mersz ugatni, nem hogy saját képpel??? Mire játszol? Hogy önértékelési zavarom van és besértődök mert lecsúnyáztál? Ha legalább annyi agysejted lenne mint annak a minyonnak a képen akit kiraktál, akkor tudnád hogy az embert a belső értékek határozzák meg, de mivel nincs így ezt sose fogod megérteni 😀 Leszarom mit olvasol, én tudom az igazat. Igen egyedülálló vagyok, mert nincs még egy ilyen mint én. Mondjuk hál Isten még egy olyan agyatlan paraszt se mint te, de ez már más kérdés. Attól se leszek valaki hogy van párom, meg attól se leszek senki hogy nincs, de ezt se magyarázom mert ehhez meg érzelmi intelligencia kéne hogy felfogd, de neked szemmel láthatóan az sincs. Amúgy csak itt, csak most, csak neked elárulom:van párom. Akire tartozik tudja, a hozzád hasonló gusztustalan férgeknek meg semmi közük hozzá. Azon gondolkodom holnap kiírom hogy kőgazdag milliárdos lettem, terhes vagyok és féjhez mentem miután megnyertem egy szépségversenyt, hátha akkor lenyugszol végre. Amúgy örülök hogy kiderült annyira nem történik semmi a szánalmas kis életedben hogy az enyém után kell kutakodnod a hátam mögött, ahol ahogy a közhely tartja, pont jó helyen vagy hogy kinyald a seggem szarás után. Meglepődnél mennyi mindenkinek, de nekem nem kell senki. Jobbára azért mert ilyen hozzád hasonlóan intelligens egyedek teremnek minden bokorban, tisztelet a kivételnek. Az alpáriságról meg annyit te büdös gyökér hogy te kezdted, ne legyél úgy megsértve ha visszakapod. Nem is érdemelsz jobbat. És csak érintőlegesen jegyezném meg hogy ismét nem kértem hogy írj anyukádról meg a foglalkozásáról. Továbbá örömmel konstatálom hogy végre lekopsz rólam kis aljadék, mert már úgy is rendkívül unalmas vagy.

 139. Nem arról volt szó te kis geci hogy lekopsz? Sajnálom ha nem érted a kommjaim, észt nem adhatok. Nincs a leírtakkal semmi hiba, csak az értelmeddel. Na menj szépen oszt csucsukáljál, hátha holnapra kifejlődik még pár agysejted és megvilágosodsz tahókám 😀

 140. Ehhez nem pártállás, hanem józan ész kell. Ha nem érted, ne szólj bele. Magasröptű véleményed csak a hasonló értelmi képességű emberekhez ér el, pancsizz velük a pocsolyában!

 141. Ragályos ez az esztelen ballibsizés. Valakitől hallották, aztán most a “papagájkommandó” magasröptű szintjén adnak elő belőle. Eléggé hiteles helyen olvastam: “boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa”.

 142. Ha neked lenne tán még el is fogadnám, okosabbtól tanulni nem szégyen. A gond az hogy te olyan buta vagy mint a segg és vért izzadsz itt hogy megpróbálj okosabbnak látszani. Nem sikerült 😀

 143. A “qrva anyadra” egy szavad sincs Agica???? Mondtam mar, te epp olyan troll vagy a te oldaladon, mint akit gyulolsz a masikon – hehe. Hanyni kell a liberalis elvtarsaidtol!!!!!! Otthonrol hoztatok ezt a fajta intelligenciat????

 144. Ezt a képeslapot meg ki küldte neked? Kértem már hogy ne keverd bele a magánéleted a beszélgetésbe??? Ilyen minden fityiszes, ahhoz se hű ami a saját pofáján szalad ki. Hát nem azt mondtad hogy nem írsz nekem többet????? Nem csak buta, hazug is vagy. Mondjuk nem lep meg 😀 Szegény, látszik rajtad a gyerekkori trauma. Visszamaradtál az emocionális fejlődésben. Az a tévképzeted hogy mindenki nő egy alkoholista kurva csak mert anyádtól ezt láttad otthon. Már majdnem sajnállak. Majdnem. Elhiszem és megértem hogy rá vagy szorulva hogy valakit azzal próbálj kihozni a sodrából milyen a külső megjelenése, hiszen ésszerű érvekre neked nem telik, ahhoz kevés az agyi kapacitás úgy látszik még így csucsukálás után is. Tejcsi, büfi megvolt? Lehet az a baj hogy kimaradtak……..

 145. Hát persze hogy még mindig nekem írogatsz agyhalott 😀 Mi az, az ovis pajtásaid hét végén nem érnek rá veled játszani te szegény??? 😀

 146. Én is mondtam már, igaz árnyaltabban, de most leírom konkrétabban hogy egy olyan retardált balfasz is megértse mint te: szarok anyádra, rád és nem érdekel mit mondasz.

 147. Szánalmas idióta…. Semmit se tud, semmit se tapasztalt a saját bőrén, csak azt reppeli amit a ballib media összekamuzik. Ballibek mit képviselnek most? Buzikat, nyugati migránssimogatókat, amerikai milliárdost, Ceu-t ami nem magyar egyetem és nem szabályosan működik. stb stb. Lázadni akarnak és lázadnak, de nem a jó érdekében, hanem csakis a hatalomra jutás érdekében. Ami nekik tetszik, az egy normális embernek visszatetsző. Határon kívül rekedt magyarokból nem kérnek, akik az éppen a nagy barátjuk a nyugatiak elődeinek köszönhetően lettek a trianoni döntés áldozatai. A mostani ballibeket kellene mindet áttuszkolni oda akik ott élnek pedig hazahozni Mo-ra, mert ők megmaradtak magyarnak, a magyar ballib pedig csak egy szánalmas hazug csőcselékké züllött. Amit reppelnek és szajkóznak, mindegy, ha operában adják is elő—köszönő viszonyban sincs a valósággal. OV egy nagyszerű vezető és egyikük sem érhet a nyomába se a mai ellenzéki csürhetagok közül. Ez a muszlimnak álcázott zombi pedig egyszer talán megvilágosul és elbujdosik szégyenében, h ilyen mocskos hazugságokkal állt elő videón. Észak Koreába kellen mennie, h igazi diktatúrát lásson és ne OV-t meg Putyint szajkózza. Ez már a ’90-es évek körül v után születhetett és dunsztja sincs arról, h a ballibek mit is műveltek az országgal, mert akkor még hátulgombolós volt, és kamaszkorú legfeljebb mikor az öszödi böszme elszólta magát és beismerte a balgaságukat és az egész ország felhördült akkor már a tehetetlen szerencsétlenkedésük ellen. Ezek akarnak hatalmat?! Isten ments! Ez a reppelő szőrmók pedig most világsztárnak képzelheti magát pár hétig…. Az emberek a lakosok többsége ellenetek lázad és nem csak most és ’18-ban. Mert ti nem a normális gondolkodást képviselitek. Bizonyíthattatok, és bizonyítottatok is, h alkalmatlanok vagytok az ország vezetésére. A mocskolódáson kívül semmi sincs a tarsolyotokban, ami miatt titeket bárki is szívesen látna vezetői poszton. Akik nap mint nap rengeteget tesznek az országért, azoknak köszönhetően Mo kikerült a gödörből amibe 2010-ig juttatták a vezetőitek, köszönet érte a regnáló kormánynak és főként OV bölcs meglátásainak és összetartó erejének. Tőletek az ország már a migránsok martaléka lenne a nyugati Macron meg Juncker Shulz féléknek köszönhetően. Ellenzék kellene , de nem a ti mocskolódó csürhétek. Az ellenzék épp oly intelligens kellene legyen, mint a kormányon lévők, h a nép tudjon mérlegelni. Kellene értelmes program. –de ezk hiányoznak a repertoárotokból–mire fel szavazzon egy épeszű ember is ballibekre mostanság Mo-on? Csakis azért mert elvakult ballib, v írigy, v szomszédja valamelyik kormánypártinak v rettentően hataloméhes. Szakmailag is a béka fenekén vagytok. Egy értelmes ember se csatlakozik ilyen analfabéta gyülekezethez. Még akik nyugdíjas korúak és nosztalgiából bíznak a csodában és visszasírják a szialista szabadrablás idejét, azok talán pártolnak titeket, amúgy senki! …. :/

 148. Menj és vegyél magadnak először egy gerincet és pár liter hipót…– bár nálad már ez se használ, mivel a fejed üres….

 149. Ezért te csak hallgatsz és olvasol?…. :/ – de igen, ilyen “demokratikus” alakoktól többre nem telik–és nincsenek cenzúrázva sem – na vajon miért is? ….

 150. Baloldal és a liberálisok együtt “kormányoztak” és zátonyra futtatták az országot–emlékszel? Ebből az együttszerencsétlenkedésből ered a kettő összevonása, vagyis bal plusz liberális egyenlő balliberális vis röviden ballib. Gondolom most már nem nehezményezed a rövidítést.

 151. A balliberálisok csak addig liberálisok és toleránsak meg demokraták, amíg nekik ad mindenki igazat—ha már más más véleményen van, az ellenség a szemükben és régi szoci módra ki is akarják iktatni….

 152. Látszik mennyire “tisztelitek” az időseket– ha az anyádról írná ezt valaki az is tetszene? …. Ha más a vélemény, már likvidálni kell szerintetetk? Elvadult csürhévé lettetek…. 🙁

 153. Igen nagy hibát követsz el, ha beállsz a nyugdíjasok gyalázásába. Nem kell beállni közéjük, csak azért, h békén hagyjanak….

 154. Na várjál baszd ki mezért beverem a pofádat,akkor majd megismersz. Könnyű rád találni,ilyen hülye névvel más nem szaladgál Mondtam anyámat hagyd ki. Rám mondhatsz amit akarsz de az nem engedem,hogy anyámat ócsárold.Látod ebből látszik,hogy egy mocskos szájú kibaszott ribanc vagy. Majd jelentkezek és akkor teljesül a vágyad és meg ismerhetsz, de azt nem köszönöd meg.

 155. Nekem van gerincem te meg vegyél magadnak. Sz@r házi a stílusod már megint lebuktatót. Hány kamu profilt fogsz még gyártani buzikám?
  Király Zsolt, Magyari Zoltan, Szofi Mesztegnyei, Magyar Miklós, Zsolt Balogh, Víg Lajos, Horváth Sanyi, Németh Pista, Szabó Zsolti ) Lajos Pernauer Anastasia Steel,Juhász pista,Tibor Huszár,Nagy emese,Mária néni

  https://uploads.disquscdn.com/images/7b987059354dbbd8a39f96d794ff57ffa7b20adfd1eedeebebd556010c4ce763.jpg

 156. Király Zsolt, Magyari Zoltan, Szofi Mesztegnyei, Magyar Miklós, Zsolt Balogh, Víg Lajos, Horváth Sanyi, Németh Pista, Szabó Zsolti ) Lajos Pernauer Anastasia Steel,Juhász pista,Tibor Huszár,Nagy emese,Mária néni

 157. Ejnye ejnye Mi van a mária néni már unalmas.

  Király Zsolt, Magyari Zoltan, Szofi Mesztegnyei, Magyar Miklós, Zsolt Balogh, Víg Lajos, Horváth Sanyi, Németh Pista, Szabó Zsolti ) Lajos Pernauer Anastasia Steel,Juhász pista,Tibor Huszár,Nagy emese,Mária néni

 158. Kuss!!!!!

  Király Zsolt, Magyari Zoltan, Szofi Mesztegnyei, Magyar Miklós, Zsolt Balogh, Víg Lajos, Horváth Sanyi, Németh Pista, Szabó Zsolti ) Lajos Pernauer Anastasia Steel,Juhász pista,Tibor Huszár,Nagy emese,Mária néni.

 159. Király Zsolt, Magyari Zoltan, Szofi Mesztegnyei, Magyar Miklós, Zsolt Balogh, Víg Lajos, Horváth Sanyi, Németh Pista, Szabó Zsolti ) Lajos Pernauer Anastasia Steel,Juhász pista,Tibor Huszár,Nagy emese,Mária néni.

 160. Ez a ballibek érve mindenre. Ha ésszel lehetne csak vitatkozni, akkor ők előszedik logikátlan alpári ész nélküli énjüket és kitörnek mint a vulkán. Te is ilyen vagy sütike….

 161. Ez a fasiszták,modora váltogatják a nick nevüket mint normális ember a gatyáját.Cáfolj,hogy nem te vagy.
  Király Zsolt, Magyari Zoltan, Szofi Mesztegnyei, Magyar Miklós, Zsolt Balogh, Víg Lajos, Horváth Sanyi, Németh Pista, Szabó Zsolti ) Lajos Pernauer Anastasia Steel,Juhász pista,Tibor Huszár,Nagy emese,Mária néni.

  Ésszel,hogy tudnál te vitatkozni amikor agyhiányos vagy.

  https://uploads.disquscdn.com/images/5c29ac902f5b3a611e1c7a5a75065b7be938164334a6f57789fa45ef081c0821.jpg

 162. ÍGY IGAZ! Orbán,pályája kezdetén is liberálisnak hazudta magát,aztán kiderült hogy nemcsak KISZ titkár volt,hanem beszervezett ügynök-besúgó is.A szülők is MSZMP funkcionáriusok voltak,így már össze is állt a kép.Persze az ország nagyrésze nem ismerte ezt az előéletet,azért tudott hazudozni és variálni az álláspontokat.Miután belekóstolt a hatalomba,és kialakította a klikkjét,fokozatosan kezdett 180°-os fordulatot váltani !

 163. Rettentő ügyes vagy, de tényleg, ennyi időt tölteni azzal, h más emberekkel veszekedhess…. Hatalmas készleted lehet hasonló debil képekből, amikkel aztán rögtön “hatástalanítod” is a más nézeteket vallókat. Ezzel tölteni a drága idődet, ez már magában egy beteg dolog. Miért nem mész inkább úszni, v futni, ahol kiszellőztethetnéd a fejed és akkor a legközelebbi Rtg is jobban sikerülne talán…. 😀 :/

 164. Mintha te is itt lennél .Menjél te pszichiátriai kezelésre Talán még hatásosa. Még mindig jobb ilyen “debil” képeket gyűjteni mint állprofilokat gyártani. Na akkor ki is csinál beteges dolgokat . Én csak jót röhögök rajtatok?Király Zsolt, Magyari Zoltan, Szofi Mesztegnyei, Magyar Miklós, Zsolt Balogh, Víg Lajos, Horváth Sanyi, Németh Pista, Szabó Zsolti ) Lajos Pernauer Anastasia Steel,Juhász pista,Tibor Huszár,Nagy emese,Mária néni https://uploads.disquscdn.com/images/bfd04cd476070933aa544c61b1ab243f4442790a938179698a1e11e87fe81f09.gif

 165. Röhögj is legalább lenyugszol addig is amíg ki nem nyit valamelyik elmegyógyintézet. … 😀 Amúgy ezek szerint a te profilod valódi, a képpel együtt? –ilyen szép kindermeglepetés tartó tégely alakod van sütike? A nadrágod meg hátulgombolós? és az a szép nagy szemüveged… igazán karakán kis csávó vagy…. 😀

 166. Tökösmaris hol a f..ba láttál te “szeméjt” az “Örülök,hogy segíthettem felnyitni a szemét.”Te idióta barom itt okoskodsz és közben olvasni sem tudsz.Jó hülyének lenni.

 167. hahaha .

  Király Zsolt, Magyari Zoltan, Szofi Mesztegnyei, Magyar Miklós, Zsolt Balogh, Víg Lajos, Horváth Sanyi, Németh Pista, Szabó Zsolti ) Lajos Pernauer Anastasia Steel,Juhász pista,Tibor Huszár,Nagy emese,Mária néni

 168. Rózsa
  dombos…….ok ez a magyarországi politikai rendszert fel kellene
  számolni. (Magyarország jobban teljesít?) – Magyarország Európa
  szívében modern kori rabszolga tartásból él. A kis emberek
  hangját el nyomják a felsőbb osztály pedig korrupt vezetőket
  képvisel… Az ami a magyarországi parlamentben zajlik egy mocskos
  dolog és képmutatás (nem a Magyarországot képviselik) Ez nem
  demokratikus ország, nem lehet egy maroknyi embernek a kezében
  Magyarország sorsa. Csírájában kelet volna el fojtani a gyomot de
  még mindig nem késő. Sajnos akik ki robbanthatnának egy nagyobb
  politikai változást azokat mind a sok pénz motiválja és nem a
  változás…. mind a belső és külső politikai események rabbá
  retek minket a saját hazánkban. Gyökeres változtatásokra lenne
  szükség. minden gond megoldódna ha a TV ben nem a bölcselkedő
  mindent tudó okoskodó érdek politikusok vitáit kéne nézni….
  (EMBER URALKODIK A MÁSIK EMBER KÁRÁRA)-Tudósoknak kellene össze
  állni és kitalálni valamit amivel motiválni lehetne a gazdag
  politikus vezetőket az összetartásra. Valamilyen olyan rendszer
  kellene ahol nem egy maroknyi csapat hoz döntéseket ami aztán
  mindenkit rosszul érint…. Annyira gyorsan fejlődünk tudomány
  terén ere még mért nem született megoldás? A világot sújtó
  fenyegetések teljesen nevetségesek szinte a hideg háborúnak a
  küszöbén vagyunk…… Ezeket a dolgokat nem lehet össze
  egyeztetni. Fejlődőnk mert szeresük a kényelmes életet de
  közben el pusztítjuk egymást az önző érdekein előbbre valók.
  Több száz éve már hogy az ember uralkodik a másik felet
  eredménytelentől. Még mindig az a kérdés hogy ÉN ÉN és ÉN
  hogyan tudok meg gazdagodni mások által.. és hogyan tudnék
  segíteni másoknak… Ezt a kérdést fordítva kéne fel tenni.
  Hogyan segíthetek másoknak és ettől nekem hogy lesz jobb hosszú
  távon.. Azok akik hatalmon vannak nem szabad el venni tőlük a
  hatalmat mert össze omolna a rendszer és az nagyobb gondokat
  okozna. Egyszerűen ezeknek az embereknek akik veszekedhetnek a
  politikai érdekekért össze kel fogni és nem szabad bántani
  egymást hisz miénk Magyarország. Én meg fogadtam nem megyek el
  Magyarországról de azt sem jó hallani hogy és tudni a rokonaimtól
  hogy a szomszéd országok egy hét alatt keresnek annyit amennyit én
  egy hónap alatt….. Egyértelmű hogy nincs változás egyik
  napról a másikra de sokall nagyobb léptekben haladhatnánk mi
  Magyarok ha összefogás lenne a pártok között is mert nekem ez
  nem a pénzről szól (pedig a honfitársaknál nem keresek többet
  de mégis ezeket mondom). ( Magyarország jobban teljesít??? ) Ezért
  sokan dühösek voltak. – Azzal hogy sok embert fel vetek a
  munkanélküliek közül az önkormányzatokhoz semmi nem lett jobb:
  Vannak olyan faluk ahol szántóföldeken dolgoztatják az embereket
  60.000ft ért és biztosra tudom hogy keményen meg dolgoznak a
  pénzért az az kihasználásba csap át a dolog. Sok kis falu nem
  jut munkához mert elvannak lehetetlenítve… Magyarok szeretnének
  jobban teljesíteni. Szeretnék ha mindenkinek több és jobb lenne
  de ehhez az ALÁZATHOZ MINDÉNÉL NAGYDOB SZÜKSÉG VAN. Létezik
  tökéletes rendszer 🙂 Mi magunk tesszük azzá a hozzá
  állásunkkal. Őszinte tiszteletem és becsülésem azokért a
  vezetőkért akik a rájuk ruházott hatalomnál fogva azon vannak
  hogy a legjobbat adják tudásukkal polgár társaiknak. Bármilyen
  statisztikai adatot is nézünk, egy biztos. Magyarország rabszolga
  ország. Aki tudta itt hagyta a hazát. Ja és hogy még márt nem
  volt fáradalom??

  Az ország 2 részre
  szakadt:

  1szegény és átlag
  osztály:

  -gazdaságilag
  menekültek: még viszonylag kevesen vannak és még csendesen
  távoznak nincs gond

  -tétlenek: nem
  tudják itt hagyni a hazát tudják mi a gond de nincs meg hozzá az
  a fórás amivel változtatni lehetne a dolgokon

  -beletörődtek(burokban
  élők): ez a dolgozó osztály és a nyugdíjasok és sokan mások.
  Ezek a személyek mindig kapnak annyit hogy ne akarjanak nagy
  reformokat…

  1Átlagon felüli
  osztály:

  -ez az az osztály
  akiknek érdeke hogy ez a rend meg maradjon

  Nem fogja mindenki
  ezt sokáig tűrni, és nem lehet mindenkit el nyomni. Sok
  mindenkinek ki nyílt már a szeme és tettre készek az emberek.
  Modern kori rabszolgaságot egy modern kori nemzeti fáradalomnak
  előbb utóbb fel kel váltania.

  Talpra magyar, hí a
  haza!

  Itt az idő, most
  vagy soha!

  Rabok legyünk vagy
  szabadok?

  Ez a kérdés,
  válasszatok! –

  A magyarok istenére

  Esküszünk,

  Esküszünk, hogy
  rabok tovább

  Nem leszünk!

 169. Országos 24 órás munka helyi sztrájk kellene. ez a Magyar parlamentnek
  egy jó szankció lenne.. Hisz itt élőnk EURÓPA szívében mégis egy
  európai ember fizetésének a töredékét kapjuk meg….. Pedig a bedolgozót
  órák valamit a teljesítmény nem kevesebb mint egy Osztrák vagy Német
  állampolgáré. Magyarország nem gyarmat ország! Megfigyeltétek már? A
  fizetéseket lehetne emelni. De nem teszik mert úgy látják bírjuk a
  terhet cipelni….

  Fórumokon hír portálokon kereszttől a leghatékonyabb módszerrel mi
  magyarok akik a fizikai munkás osztályt képviseljük és azok a szellemi
  dolgozók akiknek egy szebb Magyarország a cél hihetetlen dolgokra
  lennénk képesek… Ha csak a Facebookos híreket ólvasuk azt lehet látni
  hogy a közös érdek és gond egy és ugyan az.

  Mivel más szövetséges országok bele szólnak a belpolitikai helyzetünkbe
  és a magyar romlott belső politikai rendszer jól védet (törvényileg és
  hatósági eljárásokban) ezért nem akar senki fel lépni a modern kori
  gyarmatosítás ellen. Ezért az összes magyarnak össze kel fogni.

  Nagyon fontos hogy ne egy párt hangján szemén kérésztől fogjunk össze.
  Kezdetnek elég lenne az internetes fórumokon a parlament ellen
  szankciókat be vezetni.

  Ahogy említettem például: Országos 24 órás munka helyi sztrájk ott lehetne szervezni…
  Így nem sérülne senki sem….

  Meg lehetne adónk 1 százalékéval alakítani egy tanács szervezetet és
  ezáltal a szervezet által el menni az európai legfelsőbb
  bíróságokig……

  Keresnünk kel a közöst: Mind a vallásos mind az ateisták érdeke hogy család tagjaik a lehető legjobbat kapják meg az élettől..

  A mai világban nem fegyverrel hanem békével békés megoldással kel
  harcolni. Meg kel ismételnünk Március 15-ét nem elég meg emlékezni!

 170. Szállj magadba gyökér. Te kötsz bele mindenkibe aztán ha visszakapod nem tetszik. Tiszta ovi. Anyuci szoknyaszélébe sírás ma megvolt már? brühühühühü………

 171. Na, akkor már tudod kisparaszt hogy te írtál először nekem minősíthetetlen stílusban, anyázva. Nem kell úgy megsértődni, csak ha nem bírod a nyomást ne szólogass be másnak mert lehet nem hagyja magát. Ennyi 😀

 172. Na te idióta hol látod ,hogy szidom az anyját.vagy a te anyád? Minden áron ki akarsz kezdeni velem. Ne erőlködj nem szeretem az ilyen mocskos szájú teheneket.

 173. na te valóban idióta az anyád nyelt volna gecit mi??? rohadj már meg és kopj le itt a jóravaló emberekről és leszarom ki mária meg privi meg a többi összeesküvés elméleted szülötte és tudjuk hogy maris feje a fityisz seggébe lóg de tojok rá mert az enyém nem

 174. Na ,hogy tisztán lássál Ez a barom úgy változtatja a nicc nevét mint más a gatyáját,ez egy fidesz troll, és pénzért csinálja. Ha megnézed Mária néni stílusát meg az övét rájössz,hogy ugyan az az ember,akarom mondani patkány. A többi profiljait a haverokkal szedtük össze. 1-2 hozzá szólása után ki szúrom,ki szúrjuk,hogy ő az. Láttad valahol,hogy cáfol.Na úgy látszik zsák a foltját megtalálta . Noa barátaimról is lelehet szállni ők nem bántottak téged te se őket.

 175. Hogy te nem mész 100 al az tuti. Na látod ezért hagyom abba mert még lehúzol a szintedre és ott nyerni fogsz.Meghagyom nektek “jóravaló embereknek” a csatateret.

 176. If you’re still on the fence: grab your favorite earphones, head down to a Best Buy and ask to plug them into a Zune then an iPod and see which one sounds better to you, and which interface makes you smile more. Then you’ll know which is right for you.

 177. This is getting a bit more subjective, but I much prefer the Zune Marketplace. The interface is colorful, has more flair, and some cool features like ‘Mixview’ that let you quickly see related albums, songs, or other users related to what you’re listening to. Clicking on one of those will center on that item, and another set of “neighbors” will come into view, allowing you to navigate around exploring by similar artists, songs, or users. Speaking of users, the Zune “Social” is also great fun, letting you find others with shared tastes and becoming friends with them. You then can listen to a playlist created based on an amalgamation of what all your friends are listening to, which is also enjoyable. Those concerned with privacy will be relieved to know you can prevent the public from seeing your personal listening habits if you so choose.

 178. Sorry for the huge review, but I’m really loving the new Zune, and hope this, as well as the excellent reviews some other people have written, will help you decide if it’s the right choice for you.

 179. This is getting a bit more subjective, but I much prefer the Zune Marketplace. The interface is colorful, has more flair, and some cool features like ‘Mixview’ that let you quickly see related albums, songs, or other users related to what you’re listening to. Clicking on one of those will center on that item, and another set of “neighbors” will come into view, allowing you to navigate around exploring by similar artists, songs, or users. Speaking of users, the Zune “Social” is also great fun, letting you find others with shared tastes and becoming friends with them. You then can listen to a playlist created based on an amalgamation of what all your friends are listening to, which is also enjoyable. Those concerned with privacy will be relieved to know you can prevent the public from seeing your personal listening habits if you so choose.

 180. Zune and iPod: Most people compare the Zune to the Touch, but after seeing how slim and surprisingly small and light it is, I consider it to be a rather unique hybrid that combines qualities of both the Touch and the Nano. It’s very colorful and lovely OLED screen is slightly smaller than the touch screen, but the player itself feels quite a bit smaller and lighter. It weighs about 2/3 as much, and is noticeably smaller in width and height, while being just a hair thicker.

 181. Hands down, Apple’s app store wins by a mile. It’s a huge selection of all sorts of apps vs a rather sad selection of a handful for Zune. Microsoft has plans, especially in the realm of games, but I’m not sure I’d want to bet on the future if this aspect is important to you. The iPod is a much better choice in that case.

 182. Zune and iPod: Most people compare the Zune to the Touch, but after seeing how slim and surprisingly small and light it is, I consider it to be a rather unique hybrid that combines qualities of both the Touch and the Nano. It’s very colorful and lovely OLED screen is slightly smaller than the touch screen, but the player itself feels quite a bit smaller and lighter. It weighs about 2/3 as much, and is noticeably smaller in width and height, while being just a hair thicker.

 183. Hands down, Apple’s app store wins by a mile. It’s a huge selection of all sorts of apps vs a rather sad selection of a handful for Zune. Microsoft has plans, especially in the realm of games, but I’m not sure I’d want to bet on the future if this aspect is important to you. The iPod is a much better choice in that case.

 184. Apple now has Rhapsody as an app, which is a great start, but it is currently hampered by the inability to store locally on your iPod, and has a dismal 64kbps bit rate. If this changes, then it will somewhat negate this advantage for the Zune, but the 10 songs per month will still be a big plus in Zune Pass’ favor.

 185. Between me and my husband we’ve owned more MP3 players over the years than I can count, including Sansas, iRivers, iPods (classic & touch), the Ibiza Rhapsody, etc. But, the last few years I’ve settled down to one line of players. Why? Because I was happy to discover how well-designed and fun to use the underappreciated (and widely mocked) Zunes are.

 186. If you’re still on the fence: grab your favorite earphones, head down to a Best Buy and ask to plug them into a Zune then an iPod and see which one sounds better to you, and which interface makes you smile more. Then you’ll know which is right for you.

 187. This is getting a bit more subjective, but I much prefer the Zune Marketplace. The interface is colorful, has more flair, and some cool features like ‘Mixview’ that let you quickly see related albums, songs, or other users related to what you’re listening to. Clicking on one of those will center on that item, and another set of “neighbors” will come into view, allowing you to navigate around exploring by similar artists, songs, or users. Speaking of users, the Zune “Social” is also great fun, letting you find others with shared tastes and becoming friends with them. You then can listen to a playlist created based on an amalgamation of what all your friends are listening to, which is also enjoyable. Those concerned with privacy will be relieved to know you can prevent the public from seeing your personal listening habits if you so choose.

 188. The new Zune browser is surprisingly good, but not as good as the iPod’s. It works well, but isn’t as fast as Safari, and has a clunkier interface. If you occasionally plan on using the web browser that’s not an issue, but if you’re planning to browse the web alot from your PMP then the iPod’s larger screen and better browser may be important.

 189. This is getting a bit more subjective, but I much prefer the Zune Marketplace. The interface is colorful, has more flair, and some cool features like ‘Mixview’ that let you quickly see related albums, songs, or other users related to what you’re listening to. Clicking on one of those will center on that item, and another set of “neighbors” will come into view, allowing you to navigate around exploring by similar artists, songs, or users. Speaking of users, the Zune “Social” is also great fun, letting you find others with shared tastes and becoming friends with them. You then can listen to a playlist created based on an amalgamation of what all your friends are listening to, which is also enjoyable. Those concerned with privacy will be relieved to know you can prevent the public from seeing your personal listening habits if you so choose.

 190. I’ll gear this review to 2 types of people: current Zune owners who are considering an upgrade, and people trying to decide between a Zune and an iPod. (There are other players worth considering out there, like the Sony Walkman X, but I hope this gives you enough info to make an informed decision of the Zune vs players other than the iPod line as well.)

 191. Hands down, Apple’s app store wins by a mile. It’s a huge selection of all sorts of apps vs a rather sad selection of a handful for Zune. Microsoft has plans, especially in the realm of games, but I’m not sure I’d want to bet on the future if this aspect is important to you. The iPod is a much better choice in that case.

 192. This is getting a bit more subjective, but I much prefer the Zune Marketplace. The interface is colorful, has more flair, and some cool features like ‘Mixview’ that let you quickly see related albums, songs, or other users related to what you’re listening to. Clicking on one of those will center on that item, and another set of “neighbors” will come into view, allowing you to navigate around exploring by similar artists, songs, or users. Speaking of users, the Zune “Social” is also great fun, letting you find others with shared tastes and becoming friends with them. You then can listen to a playlist created based on an amalgamation of what all your friends are listening to, which is also enjoyable. Those concerned with privacy will be relieved to know you can prevent the public from seeing your personal listening habits if you so choose.

 193. I’ll gear this review to 2 types of people: current Zune owners who are considering an upgrade, and people trying to decide between a Zune and an iPod. (There are other players worth considering out there, like the Sony Walkman X, but I hope this gives you enough info to make an informed decision of the Zune vs players other than the iPod line as well.)

 194. This is getting a bit more subjective, but I much prefer the Zune Marketplace. The interface is colorful, has more flair, and some cool features like ‘Mixview’ that let you quickly see related albums, songs, or other users related to what you’re listening to. Clicking on one of those will center on that item, and another set of “neighbors” will come into view, allowing you to navigate around exploring by similar artists, songs, or users. Speaking of users, the Zune “Social” is also great fun, letting you find others with shared tastes and becoming friends with them. You then can listen to a playlist created based on an amalgamation of what all your friends are listening to, which is also enjoyable. Those concerned with privacy will be relieved to know you can prevent the public from seeing your personal listening habits if you so choose.

 195. I’ll gear this review to 2 types of people: current Zune owners who are considering an upgrade, and people trying to decide between a Zune and an iPod. (There are other players worth considering out there, like the Sony Walkman X, but I hope this gives you enough info to make an informed decision of the Zune vs players other than the iPod line as well.)

 196. Zune and iPod: Most people compare the Zune to the Touch, but after seeing how slim and surprisingly small and light it is, I consider it to be a rather unique hybrid that combines qualities of both the Touch and the Nano. It’s very colorful and lovely OLED screen is slightly smaller than the touch screen, but the player itself feels quite a bit smaller and lighter. It weighs about 2/3 as much, and is noticeably smaller in width and height, while being just a hair thicker.

 197. The Zune concentrates on being a Portable Media Player. Not a web browser. Not a game machine. Maybe in the future it’ll do even better in those areas, but for now it’s a fantastic way to organize and listen to your music and videos, and is without peer in that regard. The iPod’s strengths are its web browsing and apps. If those sound more compelling, perhaps it is your best choice.

 198. This is getting a bit more subjective, but I much prefer the Zune Marketplace. The interface is colorful, has more flair, and some cool features like ‘Mixview’ that let you quickly see related albums, songs, or other users related to what you’re listening to. Clicking on one of those will center on that item, and another set of “neighbors” will come into view, allowing you to navigate around exploring by similar artists, songs, or users. Speaking of users, the Zune “Social” is also great fun, letting you find others with shared tastes and becoming friends with them. You then can listen to a playlist created based on an amalgamation of what all your friends are listening to, which is also enjoyable. Those concerned with privacy will be relieved to know you can prevent the public from seeing your personal listening habits if you so choose.

 199. Hands down, Apple’s app store wins by a mile. It’s a huge selection of all sorts of apps vs a rather sad selection of a handful for Zune. Microsoft has plans, especially in the realm of games, but I’m not sure I’d want to bet on the future if this aspect is important to you. The iPod is a much better choice in that case.

 200. The new Zune browser is surprisingly good, but not as good as the iPod’s. It works well, but isn’t as fast as Safari, and has a clunkier interface. If you occasionally plan on using the web browser that’s not an issue, but if you’re planning to browse the web alot from your PMP then the iPod’s larger screen and better browser may be important.

 201. Between me and my husband we’ve owned more MP3 players over the years than I can count, including Sansas, iRivers, iPods (classic & touch), the Ibiza Rhapsody, etc. But, the last few years I’ve settled down to one line of players. Why? Because I was happy to discover how well-designed and fun to use the underappreciated (and widely mocked) Zunes are.

 202. This is getting a bit more subjective, but I much prefer the Zune Marketplace. The interface is colorful, has more flair, and some cool features like ‘Mixview’ that let you quickly see related albums, songs, or other users related to what you’re listening to. Clicking on one of those will center on that item, and another set of “neighbors” will come into view, allowing you to navigate around exploring by similar artists, songs, or users. Speaking of users, the Zune “Social” is also great fun, letting you find others with shared tastes and becoming friends with them. You then can listen to a playlist created based on an amalgamation of what all your friends are listening to, which is also enjoyable. Those concerned with privacy will be relieved to know you can prevent the public from seeing your personal listening habits if you so choose.

 203. Sorry for the huge review, but I’m really loving the new Zune, and hope this, as well as the excellent reviews some other people have written, will help you decide if it’s the right choice for you.

 204. Between me and my husband we’ve owned more MP3 players over the years than I can count, including Sansas, iRivers, iPods (classic & touch), the Ibiza Rhapsody, etc. But, the last few years I’ve settled down to one line of players. Why? Because I was happy to discover how well-designed and fun to use the underappreciated (and widely mocked) Zunes are.

 205. I’ll gear this review to 2 types of people: current Zune owners who are considering an upgrade, and people trying to decide between a Zune and an iPod. (There are other players worth considering out there, like the Sony Walkman X, but I hope this gives you enough info to make an informed decision of the Zune vs players other than the iPod line as well.)

 206. Sorry for the huge review, but I’m really loving the new Zune, and hope this, as well as the excellent reviews some other people have written, will help you decide if it’s the right choice for you.