Ezt látnod kell: Orbán Viktor fiát Gáspár atyának nevezik és kérik, hogy imádkozzon értünk

A legenda szerint amikor Nostradamus még fiatal volt, és éppen dúlt a pestisjárvány a faluban, megjelent egy kóbor pap. Nostradamus leborult eléje a porba, megcsókolta a jövevény köpenyének alját és a jövendő PÁPÁJÁNAK nevezte. Jóslata, látomása bevált. Nem vagyok jövendőmondó, nem is borulok le senki előtt, de az ifjú GÁSPÁR atyát biztatni szeretném. ORBÁN GÁSPÁR, Te, ki a FELHÁZ nevű vallási közösségedet vezeted, és immár imával is gyógyítasz, hozzád fordulok azért, hogy nagyon sok emberen segíts.
Kérlek, imádkozz:
 • Azokért a szerencsétlen EMBEREKÉRT, akik az elmúlt hét év során elveszítették munkahelyüket, és még nem találtak másikat! – Azokért, akiket csak KÖZMUNKÁN foglalkoztatnak, mint egykoron a JOBBÁGYOKAT, és munkájukért csak filléreket, vagy sorsjegyet kapnak! – Azokért, akiket az egészségügy nem akar gyógyítani, mert a gyógykezelés költségei magasak. – Azokért, akiket az iskolában, óvodában szeretet teljes elkülönítésben részesítenek, keresztényi szegregációban kapnak rossz minőségi oktatást. – Azokért, akik naponta állnak sorban ingyen ebédért, mert kiestek a szociális hálóból. – Azokért, akiknek feje fölül elvitték a fedelet a BANKOK, és most, az utcán kóborolnak minden jövő és cél nélkül. – Azokért, akiktől MUTYIK során elvették a megélhetést adó földeket, trafikokat, akiket kitiltottak a vizekről és nm halászhatnak, mint egykoron JÉZUS hívei. – Azokért, akik ellen hamis, vagy koholt vádak alapján büntetőeljárást indítottak, és ügyük még nincs lezárva, vagy azokban, politikai ítéletek születtek.
 • Mondj imát, olyat, ami használ is néhány politikusért, akiknek szemmel láthatóan elméjét valami gaz ördög támadhatta meg, mert kommunikációjukban csak acsarkodnak, vádaskodnak, gyűlöletet akarnak kelteni. – Mondj imát Rezsi Németh Szilárdért, aki ma már mindenkiben Soros ügynököt lát – és aki mindenkit elítélne, meghurcolna téveszméi miatt! – Azokért, akik az ország vagyonát sajátjukként kezelik, visszaélnek azzal, hogy a nép megválasztotta őket, és a politikai hatalmukat saját gazdagodásukra használják fel. – Azokért, akik közpénzen paráználkodnak, drága hotelekben, nagy kéjjel élvezik az élet gyönyöreit. – Azokért, akik önkormányzati lakásokat osztogatnak barátoknak, ismerősöknek, rokonok, és önmaguknak jogtalanul.
Sorolhatnám még azokat, akikért gyógyító imáddal segíthetnél még az elkárhozásuk előtt. – Atyádért nagyon sok imát kellene elmondanod, akit minden valószínűséggel megszállt az ördög, és stadionokkal ültette tele az országot. – Atyádért, aki tönkretette a gazdaságot, az életszínvonalat a béka feneke alá nyomta, és csak a haverjait segítette vagyonhoz különleges kiváltságokhoz. – Atyádért, akinek uralkodása – vezetése alatt – a korrupció az egekig nőtt, és gyermekkori álmainak megvalósításáért tönkre tette az egész magyarságot! – Atyádért, aki naponta uszítja össze a magyart a magyarral, és véres csatát szeretne vívni a hatalomért. – Atyádért, aki már nagyon régen nem keresztényként viselkedik, hanem mint aki, az ÖRDÖG híve….
ORBÁN GÁSPÁR atya – aki a foci árnyékában nevelkedett, az Úrtól nem kapott tehetséget. Nem lett kiváló labdarúgó, és edzőnek sem vált be. Most, hogy vallási közösséget alapított, közelebb került az Úrhoz, már imával távolról is tud gyógyítani. Lehet, hogy hamarosan akár boldoggá, vagy szentté avatják, ha ott a Parlamentben vagy Felcsúton úgy akarják. Kaphatja majd az állami támogatásokat, nem úgy, mint Iványi Gábor egyháza, ahol kézzel foghatóan segítik az arra rászorulókat! Az ima – talán segít majd sok embernek megvilágosodni.
Én azonban, aki nem vagyok jövendőmondó, jós, vagy politikus, csak azt tudom mondani, nekünk, elesetteknek kell lépni saját érdekünkben. Nekünk kell összefogni, és a szélhámosokat elzavarni a politika és az egyházak színpadjairól egyaránt! Még akkor is, ha nem vagyunk hívők! Ennyit, az ATEISTÁK is megtehetnek saját érdekükben.
GÁSPÁR ATYA! A feladat adott, kezdj hát el – imádkozni, és naponta tedd közzé, hogy kikért is fordultál az Úrhoz!
ÁMEN !
Budapest, 2017. augusztus 1.
Villás Lajos.
forrás: FacebookTermészetesen értem a szerző iróniáját. Ezért is közöltem ezt az írást változatlanul. Az írás közlésével nem állt szándékomban senkinek sem a hitbéli meggyőződését megsérteni.


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata

 • István Scheffer

  Félek ! , mert ezen hír hallatán egyre több fiatal szenteli majd az életét az ATYA_FIÚ Szentlélek kegyeinek elnyeréséért! – Ez a ‘Felház ” ban nevelkedett, a megtérést hirdetni vállaló fiú is eltévelyedni látszik a ‘HIT útján ! – Bár ahol az esetlegesen támogatandó, pártolandó szerencsétlenek tengődnek oda nem jutott még el útjai során. Mely életközösségért , milyen emberi csoportokért ereszkedne le, s tartana számukra a ‘Megváltó ” irányában könyörgő fohásszal egybekötött penitenciát ?

 • Endre Hídvégi

  Nos, Villás Lajos! neked van gyermeked? Mit szólnál hozzá, ha én ilyen hangnemben, “iróniában” írnék róla? Ilyen aljadék, mocskos, szemét, rohadt görényt kevesebbet hord a hátán a Föld, mint te. Nem azért írom, mert Orbán Viktor fiáról van szó, hanem azért mert egy fiatal embert gyalázol, aki hisz valamiben. Rohadt egy mocskos állat vagy!

  • GreatMoel

   Orbán fia más fia helyett kapja a közpénzt amiből a bolond lázálmait éli ki.
   Közszereplő is így minden kritika jogos irányában.

   • Endre Hídvégi

    Nem közszereplő és nem közpénzből tanult.Egy politikus gyermekét és egyéb családtagjait belekeverni mocskos dolgokba kizárólag a liberálfasisztáknál szokás. Természetesen nem értek egyet ha Gyurcsány vagy Simicska gyermekeit keverik bele a politikába! Annyi tisztesség meg lehetne benned, hogy valódi! neveddel és képeddel mondsz véleményt, mert így csak egy hiteltelen, mocskolódó vagy!

    • GreatMoel

     A francokat nem!
     Focistaként is számtalan alkalommal nyilatkozott a sajtónak, többek közt homofób kiszólásokat is osztogatott korábban…. (Az pedig nem a foci hatásköre)

     Az a sok millió forint, amit a Felháznak toltak be, szerinted honnan származik?

     Az aki a médiában is szerepel, mint vallási vezető, már miért ne lenne közszereplő?????

     Gondolkozz már és vedd le azt a hülye szemellenzőt.. Nem áll jól neked.

    • Endre Hídvégi

     Neked sem áll jól picinyem, hogy ilyen hülyeségekkel traktálsz…A hozzád hasonlókkal próbáld megetetni névtelen senkiházi!

     • GreatMoel

      😀 😀 😀

      Hülye bérkommentelő idióta 😀

     • Endre Hídvégi

      Szóljál már, hogy hol lehet jelentkezni bérkommentelőnek, én nyugger vagyok, minden pénz jól jönne…Azért neked elég szar lehet, hogy ilyen primitív bérkommentekből élsz…Biztosan szereti a család a csirke far-hátat…Szerencsétlen fasz vagy!

     • fiktív

      idiótaságodat felvilágosítom nem fasz vagyok !! be-be-beeeee .. hülye ..

     • Endre Hídvégi

      Akkor még nagyobb a baj, ha egy hülye picsa vagy, bár nálatok genderneműeknél ezt ma már nem lehet biztosan tudni.. be-be-beeeee…kis hülyécském..

     • Bubu

      Troll, ennyi.

     • fiktív

      na az ilyenek miatt csinálhatja gecorbánc a dolgait .. !
      pfeeej .

     • fiktív

      hát sajna ezt csak a hülye nem látja ! bocsi de igaz !

     • Hegyi Zerge

      most magadat cseszted le? még sosem tapasztaltam ennyire helyénvaló önkritikusságot! le a kalappal. mehetsz a Felházba csókold meg a Gáspáratya kezét. ÖTÖS!

    • straca

     Önmagát keveri bele.
     Egy olyan emberről beszélünk aki tudatosan téveszti meg az embereket, hogy a hatalom minél könnyebben manipulálhassa őket. Egy velejéig romlott, ostoba, gátlástalan lény.
     Nem vagyok oly kiművelt fő mint Te, viszont szívesen tanulok.
     Kifejtenéd, hogy mit jelent a “liberálfasiszta” kifejezés?
     Amennyiben ezt nem teszed meg, kénytelen vagyok feltételezni, hogy egy szerény értelmi képességekkel megáldott, satnya bérkommentelő vagy.
     A végére. Egy egyház vezetője bizony közéleti szereplő még akkor is ha egy ostoba here mint Gáspár atya.
     László Rudits /straca/

     • Endre Hídvégi

      Nos, kedves Rudits László alias “straca”, csak így kisbetűvel ugye, mint anno szegény “nemecsek ernő”…ha tudod egyáltalán, hogy mire utalok. Én a 72. évemben járó “nyugger” vagyok, olyan nyugdíjjal, ami egy hónapban biztosan több, mint a te egész éves jövedelmed, így nem vagyok rászorulva bérkommentelésre. Én a véleményemet a saját meggyőződésemből írom. A “liberálfasiszta” kifejezés azt takarja, hogy az olyan csekély értelmi képességekkel megáldott, magát okosnak képzelő emberek mint te is, megpróbálják erőszakos, fasisztoid módon ráerőltetni másokra a véleményüket. Ti azt hiszitek, hogy a ti nézeteitek az egy üdvözítő ezen a világon, ha valakinek meg más a véleménye, akkor csak gyalázkodni tudtok.(Azt én is tudok, nem nagy művészet.) Te “here” jelzővel illeted Orbán Gáspárt. Mire fel? Ki vagy te, hogy ilyen kijelentést tegyél? Azon kivűl, hogy a miniszterelnök fia, milyen bűnt követett el? Na látod, ez ami te művelsz, ez a liberálfasizmus! Verstanden? Lehet,hogy te az SS (Soros-Simicska) kommandó tagja vagy? Nem csodálkoznék.Az minden estre becsülendő, hogy a sok szemét bérkommentelő között fel merted vállalni a valódi nevedet!

     • Veronika Wágner

      Hajlott korodra való tekintettel – lehetnél bölcsebb, a véleménynyilvánításban. Mert ez csak tűzszítására való! Szerinted még kell egy kis gyűlölet??? Mert a jobb oldalon bőven van még!!!

    • fiktív

     nem-eeeee ?? hisz pont a fasisztafitymaszisták hozták fek gyf fiát hogy hol dolgozik meg hogy segíti az apja stb satöbbi !! akkor ezt a közpénzeket lenyúlót mért nem lehet ?? hmm ??

    • fiktív

     azért kíváncsi lennék a kovács jános fiát is így védenéd ha egy vallást alakítana ??? vajh az is kapna ennyi közpénzt mint ez a gorbánc kölök ??? .KÖZPÉNZEKRŐL BESZÉLÜNK .. UGYE ÉRTED ??

    • Veronika Wágner

     Bizony – bizony közszereplő – saját maga tette magát közszereplővé!!
     A lényegen nem változtat, hogy Te ezt nem ismered el 🙁

  • Pepinyo Dicapri

   terád is ráférne egy kezelés !!

  • fiktív

   ne ess a ló túloldalára az a “gyerek” megtehet mindent az apja jóvoltából .(!)
   na de a véleményem ez a kölök ….”egyházat”…. alapít amit majd az apa** VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL FOG FINANSZÍROZNI SOK SOK MILLIÁRD FORINTTAL – LÁSD KÖZPÉNZEK ELLOPÁSA! NA EZ AZ AMI KINYITJA A BICSKÁT A ZSEBEKBEN TEEE OSTOBA !! láss is már ne csak nézz .. ez az egész erre megy ki .a közpénzek lenyúlására !! érted-e ? felfogod-e ?? .egy már a misaját lábán áll -rühelke – most majd a másik is a misaját lábán fog állni (!) hogy mi mindenre jó a közpénz ?? mi ?? ugye ???

   • momo

    “Egyházat alapít, amit majd az apa …fog finanszírozni” – írod többek között. Arra lennék kíváncsi, hogy ezt te feltételezed vagy biztosan tudod? A biztos tudáson azt értem, hogy meggyőzően megbizonyosodtál arról, hogy a “Felház” nevű szerveződés egyházzá alakult, és ezt közpénzből finanszírozzák? Vagy csak ezt a feltételezést elejtette valaki, s mint a jó mag termékeny talajra hullott? Én magam nem tudok semmi biztosat erről a vallásos, fiatalokat tömörítő szerveződésről azon kívül, hogy a rendezvényeire fiatalokat hív vallási felekezettől függetlenül, sőt az ateistákat is hívja, szívesen látja. Tudtommal egyik vezetőjük (nem egyetlen) Orbán Gáspár. Nem hallottam arról, hogy egyházzá alakultak és közpénzekből “táplálkoznak”, persze ettől még semmi sem lehetetlen. Vagy lehetséges, hogy ezek csak a közelgő választások hatására “bedobott” ötletek, és egy szó sem igaz belőlük?

    • fiktív

     értelmezésből 1-es !! mint írtam alapít tehát még nincs , de folyamatban van . majd csak figyelj és meglátod nem adok neki cc 2 azaz kettő évet és VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ ÁLLAMI TÁMOGATÁST FOG KAPNI !! mint tudható más kis gyülekezet miatt fizetni kellett a MAGYAR államnak büntetést is és a támogatást KÖZPÉNZBŐL .. mit gondolsz ennek a gyülekzetét nem fogja apuci támogatni ??? még Brüsszelbe se kell menni miatta mint annak a másiknak aki miatt büntetést fizettünk SZINTÉN KÖZPÉNZBŐL (!) . még hogy nem táplálkoznak közpénzből ??? ha ha ha .. megmondanád miből vették ki a felcsúti arénát és más helyeken a gyűlésük helyét ?? azt hiszed ingyen van ?? hol élsz te ?? de ez 2 hetes “megtérés” után tudott egy egész arénát kivenni , ééééés MEGJELENTEK RAJTA PÁR EZREN ???!!!???!!! ..

     tudod ha mondjuk a te fiad “tért” volna meg az is ki tudta volna venni az arénát 2 hét után ?? és megjelentek volna ennyien a gyűlésén ?? térj már észhez !! ha ezt hiszed akkor – már bocs – de idiótább vagy mint amilyennek látszol ..

     • momo

      A sértegetéseidet most figyelmen kívül hagyom, és kizárólag azt értelmezem, amit írsz! “Alapít” – írod, tehát ez azt jelenti –
      oktatsz ki – hogy folyamatban van. Rögtön az elején ezt nem értem. Honnan veszed, hogy folyamatban van, és a fiatalok szándéka az egyházalapítás? Kérek egy linket, ahol ezt nyilatkozták, akkor elhiszem. Majd -írod- vissza nem térítendő állami támogatást FOG kapni. Ezt már leplezetlenül TE feltételezed, s az előbb írt, feltételezett egyházalapítás következményeként írsz róla. 😀 Ha ez a folyamat, mint írod, már elindult, akkor kérlek, linkeld már ide azokat a tényeket, amelyen az állításod alapul. Amíg ezt nem teszed, minden állításod politikai elfogultságodat tükrözi, és CSAK feltételezésből indul ki, nem tényeken alapul. Ráadásul egy számodra (megjegyzem, számomra is) ismeretlen fiatalról alkotsz erősen negatív (netán rosszindulatú) véleményt, csupán azért, mert az általad utált miniszterelnökünk az apja. Sem Orbán, sem Gyurcsány, sem Simicska vagy Botka stb…politikus esetében nem elfogadható a családját bántani, főleg úgy nem, ahogyan kivetíted az apja “bűneit” a gyerekre, s feltételezed a tisztességtelen szándékot tetteiben. Ráadásul ez a vallási tömörülés nem is Orbán Gáspár “gyülekezete”, ő csak másokkal együtt vezeti, irányítja és megéli az alkalmakat, összejöveteleket, amit a hívő (sőt, a nem hívő) fiataloknak teremtenek.
      Az én tudomásom szerint – utánanéztem – a következőt lehet a Felházról tudni:
      “A Felház egy hely, egy alkalom, ahol találkozhatsz Jézus Krisztussal úgy, ahogy Ő van, úgy, ahogy Te vagy.

      Impresszum
      Csütörtökönként este történünk a szorgalmi időszakban.

      Az aktuális Felházról találhattok eseményt információkkal.

      A Felházat adományokból finanszírozzuk. Hálásak vagyunk minden támogatásért:

      Számlaszámunk: 16200209-00175696
      Kedvezményezett: KUL Alapítvány”

     • fiktív

      ÚÚÚÚRISTEN !! szerinted egy kovács jánosnak adnának pénzt ?? :O :O :O :O akkor te naívabb vagy mint …… nem írok semmit mert reklamálod – jogtalanul – hiszen valóban naív vagy .. mint írtam ha a te fiad térne meg 2 hét alatt*** az MENNYI PÉNZT KAPNA ?? MIKOR LENNE ANNYI PÉNZE HOGY KIVEGYE BÉRBE AZ ARÉNÁT ?? ÉS AZTÁN A TÖBBI HELYSZÍNEKET ??? és mikor jelenne meg cc1-2 ezer ember ??
      KÉRDEZTEM TŐLED DOLGOKAT SEMMIRE – MONDOM SEMMIRE NEM VÁLASZOLTÁL !!
      te tényleg hiszed hogy adnának pénzt “2 hét alatt megtért” háááát akárkinek hogy kivegyen épületeket bérbe ??? aztán ott megjelenik 1-2 ezer ember ??? ezeket magyarázd meg nekem .. a kovács jános fiának adnának pénzeket pláne 2 hét után ?? kiadnák neki az arénát ?? menne meghallgatni bárki is ??? lenne felajánlás a “vallásának” ?? kapna pénzeket ,?? egyáltalán tudatná bárki is a hírekben ?? komolyan mondod ? na azok akik adnak neki a számlájára pénzeket az az aki az apjától vár viszonzást vagy már ez a viszonzás !! tehát már alldogál a MISAJÁT LÁBUNKON ** !már neki is meg van a jövője .. tudod más országban leváltják házkutatást tartanak a megmagtyarázhatatlan gazdagodásokat produkáló politikai vezetőket (!) .. ÉS IGENIS AZ APJA MIATT VAN EZ AZ EGYHÁZA .. EGYÉBKÉNT A KUTYA SEM VENNÉ ÉSZRE .. MEG SE LÁTNÁK .. JÓ KIS PÉNZSZERZÉS EZ ..

     • fiktív

      jut eszembe mégis ti voltatok akik a gyf fiát kikezdtétek EMLÉKSZEL ??? KELLENE !!! nos erről ennyit .. túl azon hogy az nem gyűjtögetett pénzeket mégis zrikáltátok ..
      és a beérkező pénzekkel mit csinálnaaaaaaak ?? vesznek CT-ket ??

     • momo

      Megfogadtam, hogy nem válaszolok, mert nem érdemes, ugyanazt szajkózod, nem tudsz elvonatkoztatni a politikai elfogultságodtól. Amiért mégis írok, az a “ti voltatok” címkézés miatt van. Látod, ezzel végképp elárulod magad, csakis így tudsz gondolkodni, a véleményedet alapvetően befolyásolja politikai látásmódod. El sem tudod képzelni, hogy más nem így gondolkodik. Kapaszkodj meg! Én akkor is felszólaltam, amikor Gyurcsány fiát vegzálták, ugyanolyan undorító volt, mint ez a vegzálás….

     • fiktív

      MÉG MINDIG NEM , MONDOM N E M BESZÉLTÉL A KÉRDÉSEIMRŐL NEM VÁLASZOLSZ RÁ .. ÉÉÉÉÉÉRDEKES ! A LÉNYEGRE A KÉRDÉSEIMRE MÉRT NEM VÁLASZOLSZ ?? HMM ??? AZ LENNE A FONTOSABB .A GYF FIA CSAK ADALÉKKÉNT ÍRTAM ..
      jaaaa aCT-KET VESZNEK A BEÉRKEZETT PÉNZEKBŐL ??
      SEMMI ÉRDEMLEGES KÉRDÉSRE NEM VÁLASZOLSZ .. PONT MINT A FITYMASZISTA CSÜRHEBANDA .. óóó a nagybetű nem szándékos úgy maradt . azok is elmennek a kérdezők mellett mert azt hiszik megtehetik .. pedig neeeem kutya kötelességük lenne válaszolni azért vannak ott arra kaptak felhatalmazást hogy eljárjanak azország és a nép érdekében – ÉRDEKÉBEN – az ország épüléséra szépülésére a lakosság jóbb élhetőségére .. de ezek csak a saját zsebüket tömik lopnak csalnak korruptak a legfelső szinttől le egészen a kisvállalkozásokig .. és ha így marad biztos hogy nem lesz jó vége forrong a nép a nyomortól , míg ezek milliárdossá nőtték ki magukat mind mind milliárdos 7 év alatt .. !

  • András Kiss

   Endre Hídvégi: te egyszerűen hülye vagy,

   • Endre Hídvégi

    hasonló a véleményem rólad!

  • pusztai pálné

   Apuka összetarhált millióiból nyilván neki is jut! A mi adóforintjainkból is kap majd dögivel, nem is kell neki sokat imádkozni, hinni meg apukában lehet!

 • Rita Kocsisné Tandari

  ámen…

 • Károly Daroczy

  Meg ebben az evszazadban harom vallasnak mennie kell! (akar eroszakkal is) Tora, Talmud, Koran.
  Ez a kis fasz meg had erolkodjon, a fasz apjaval egyutt!!!

 • sziapo

  És Orbán lánya Ráhel az askenázi zsidók ősanyja lett?

 • Hegyi Zerge

  az mi a fején? a Felház az olyan mint a Felcsút?

  • Varga Sándor
   • Futrinka

    Hogy ez a mém mekkora hazugság! Te sem hiheted el! Ki
    az az őstulok, aki ennek az imának bedől? Az Apjáért
    imádkozzon ne a Magyarokért! Az édes jó k. apja juttatta ide az
    országot! Nehogy a kis tetű mentse már meg az imájával. Vagy büdös a munka, inkább imádkozik? Majd lesz jó beosztása mint Balognak. Emlékszem arra, hogy Gazsi gyerek világgá szökött az apja miatt. A föld másik végébe ment. Orbán a TEK-kel hozatta haza.

 • Varga Sándor

  Mivé tette a soros és a soros üzletei terveit szolgáló emberiségellenes liberális
  “elit”, Európát,
  … a migráns EURÓPÁRÓL … http://utcaemberek.blogspot.hu/2017/07/gyava-senkihazi-nepseg-eladtatok-az.html

 • Varga Sándor

  Európa ellenségei, a soros és a soros üzletei terveit szolgáló emberiségellenes liberális “elit”,
  az iszlám, … egyáltalán nem rejti véka alá a bevándorlás valódi célját!!
  – “Vallási küldetésben vagyunk Európában, le fogjuk igázni Európát.” https://www.youtube.com/watch?v=dc6OTyTZgWY

 • Varga Sándor

  … hol a határ!? A migránsok már naponta 10 nőt erőszakolnak meg Németországban http://www.hidfo.ru/2017/07/nemetorszagban-naponta-tiz-not-eroszakolnak-meg-migransok/

 • Varga Sándor

  mindent eldöntő vagdalkozásba fogtak, a felszínen maradásért, most – egymás ellen is.
  Dúl a csata, „villognak” a rozsdás sarlók és kalapácsok a politikailag oxigén
  nélküli levegőben. http://mozgasterblog.hu/blog/rozsdas_kesek

 • Varga Sándor

  Ez a kormányzat – a siralmas álbaloldali örökség után – olyan pénzügyi-gazdasági bravúrt
  hajtott végre 2010 óta, amire az összes balf@sz kormány – külföldi támogatásokkal, az imf hitelmilliárdokkal, 3sávos szja-val – képtelen volt a rendszerváltás óta,
  még úgysem, hogy az össze teljesítményüket összeadjuk.

  Csak nyugodtan folytathatjátok tovább az agyamentkedést, a trükkös hazudozást a 2010-re elért
  400-500ezres jövedelmeikkel balfékek, bár értelme semmi ” http://indavideo.hu/video/A_GDP_es_a_berek_

 • Júlia Jónásné

  Ez a cikk nem tárgyilagos.
  Nem közli melyik iskolában végzett, ki és mikor szentelte pappá.
  Az ” atya” megszólítás általában a katolikusoknál jellemző.

 • Mukibacsi

  Ez nagyon ócccó volt Villás (Kanalas-ról magyarosított) Lajos fiam. De egy ilyen meseportálra tökéletesen megfelel. Írj még sokat! 🙂

 • Nekemvan Nevem

  Gusztustalan mocsadék tetű trágyalé!

 • László Héthy

  Gazsi ! Akkor most inkább add fel apádnak az utolsó kenetet,mert nem biztos,hogy megéri a következő választásokat !!!!