Ezt látnod kell: Orbán Viktor fiát Gáspár atyának nevezik és kérik, hogy imádkozzon értünk

A legenda szerint amikor Nostradamus még fiatal volt, és éppen dúlt a pestisjárvány a faluban, megjelent egy kóbor pap. Nostradamus leborult eléje a porba, megcsókolta a jövevény köpenyének alját és a jövendő PÁPÁJÁNAK nevezte. Jóslata, látomása bevált. Nem vagyok jövendőmondó, nem is borulok le senki előtt, de az ifjú GÁSPÁR atyát biztatni szeretném. ORBÁN GÁSPÁR, Te, ki a FELHÁZ nevű vallási közösségedet vezeted, és immár imával is gyógyítasz, hozzád fordulok azért, hogy nagyon sok emberen segíts.
Kérlek, imádkozz:
 • Azokért a szerencsétlen EMBEREKÉRT, akik az elmúlt hét év során elveszítették munkahelyüket, és még nem találtak másikat! – Azokért, akiket csak KÖZMUNKÁN foglalkoztatnak, mint egykoron a JOBBÁGYOKAT, és munkájukért csak filléreket, vagy sorsjegyet kapnak! – Azokért, akiket az egészségügy nem akar gyógyítani, mert a gyógykezelés költségei magasak. – Azokért, akiket az iskolában, óvodában szeretet teljes elkülönítésben részesítenek, keresztényi szegregációban kapnak rossz minőségi oktatást. – Azokért, akik naponta állnak sorban ingyen ebédért, mert kiestek a szociális hálóból. – Azokért, akiknek feje fölül elvitték a fedelet a BANKOK, és most, az utcán kóborolnak minden jövő és cél nélkül. – Azokért, akiktől MUTYIK során elvették a megélhetést adó földeket, trafikokat, akiket kitiltottak a vizekről és nm halászhatnak, mint egykoron JÉZUS hívei. – Azokért, akik ellen hamis, vagy koholt vádak alapján büntetőeljárást indítottak, és ügyük még nincs lezárva, vagy azokban, politikai ítéletek születtek.
 • Mondj imát, olyat, ami használ is néhány politikusért, akiknek szemmel láthatóan elméjét valami gaz ördög támadhatta meg, mert kommunikációjukban csak acsarkodnak, vádaskodnak, gyűlöletet akarnak kelteni. – Mondj imát Rezsi Németh Szilárdért, aki ma már mindenkiben Soros ügynököt lát – és aki mindenkit elítélne, meghurcolna téveszméi miatt! – Azokért, akik az ország vagyonát sajátjukként kezelik, visszaélnek azzal, hogy a nép megválasztotta őket, és a politikai hatalmukat saját gazdagodásukra használják fel. – Azokért, akik közpénzen paráználkodnak, drága hotelekben, nagy kéjjel élvezik az élet gyönyöreit. – Azokért, akik önkormányzati lakásokat osztogatnak barátoknak, ismerősöknek, rokonok, és önmaguknak jogtalanul.
Sorolhatnám még azokat, akikért gyógyító imáddal segíthetnél még az elkárhozásuk előtt. – Atyádért nagyon sok imát kellene elmondanod, akit minden valószínűséggel megszállt az ördög, és stadionokkal ültette tele az országot. – Atyádért, aki tönkretette a gazdaságot, az életszínvonalat a béka feneke alá nyomta, és csak a haverjait segítette vagyonhoz különleges kiváltságokhoz. – Atyádért, akinek uralkodása – vezetése alatt – a korrupció az egekig nőtt, és gyermekkori álmainak megvalósításáért tönkre tette az egész magyarságot! – Atyádért, aki naponta uszítja össze a magyart a magyarral, és véres csatát szeretne vívni a hatalomért. – Atyádért, aki már nagyon régen nem keresztényként viselkedik, hanem mint aki, az ÖRDÖG híve….
ORBÁN GÁSPÁR atya – aki a foci árnyékában nevelkedett, az Úrtól nem kapott tehetséget. Nem lett kiváló labdarúgó, és edzőnek sem vált be. Most, hogy vallási közösséget alapított, közelebb került az Úrhoz, már imával távolról is tud gyógyítani. Lehet, hogy hamarosan akár boldoggá, vagy szentté avatják, ha ott a Parlamentben vagy Felcsúton úgy akarják. Kaphatja majd az állami támogatásokat, nem úgy, mint Iványi Gábor egyháza, ahol kézzel foghatóan segítik az arra rászorulókat! Az ima – talán segít majd sok embernek megvilágosodni.
Én azonban, aki nem vagyok jövendőmondó, jós, vagy politikus, csak azt tudom mondani, nekünk, elesetteknek kell lépni saját érdekünkben. Nekünk kell összefogni, és a szélhámosokat elzavarni a politika és az egyházak színpadjairól egyaránt! Még akkor is, ha nem vagyunk hívők! Ennyit, az ATEISTÁK is megtehetnek saját érdekükben.
GÁSPÁR ATYA! A feladat adott, kezdj hát el – imádkozni, és naponta tedd közzé, hogy kikért is fordultál az Úrhoz!
ÁMEN !
Budapest, 2017. augusztus 1.
Villás Lajos.

forrás: Facebook

Természetesen értem a szerző iróniáját. Ezért is közöltem ezt az írást változatlanul. Az írás közlésével nem állt szándékomban senkinek sem a hitbéli meggyőződését megsérteni.

225 Comments

 1. Félek ! , mert ezen hír hallatán egyre több fiatal szenteli majd az életét az ATYA_FIÚ Szentlélek kegyeinek elnyeréséért! – Ez a ‘Felház ” ban nevelkedett, a megtérést hirdetni vállaló fiú is eltévelyedni látszik a ‘HIT útján ! – Bár ahol az esetlegesen támogatandó, pártolandó szerencsétlenek tengődnek oda nem jutott még el útjai során. Mely életközösségért , milyen emberi csoportokért ereszkedne le, s tartana számukra a ‘Megváltó ” irányában könyörgő fohásszal egybekötött penitenciát ?

 2. Nos, Villás Lajos! neked van gyermeked? Mit szólnál hozzá, ha én ilyen hangnemben, “iróniában” írnék róla? Ilyen aljadék, mocskos, szemét, rohadt görényt kevesebbet hord a hátán a Föld, mint te. Nem azért írom, mert Orbán Viktor fiáról van szó, hanem azért mert egy fiatal embert gyalázol, aki hisz valamiben. Rohadt egy mocskos állat vagy!

 3. Orbán fia más fia helyett kapja a közpénzt amiből a bolond lázálmait éli ki.
  Közszereplő is így minden kritika jogos irányában.

 4. Nem közszereplő és nem közpénzből tanult.Egy politikus gyermekét és egyéb családtagjait belekeverni mocskos dolgokba kizárólag a liberálfasisztáknál szokás. Természetesen nem értek egyet ha Gyurcsány vagy Simicska gyermekeit keverik bele a politikába! Annyi tisztesség meg lehetne benned, hogy valódi! neveddel és képeddel mondsz véleményt, mert így csak egy hiteltelen, mocskolódó vagy!

 5. A francokat nem!
  Focistaként is számtalan alkalommal nyilatkozott a sajtónak, többek közt homofób kiszólásokat is osztogatott korábban…. (Az pedig nem a foci hatásköre)

  Az a sok millió forint, amit a Felháznak toltak be, szerinted honnan származik?

  Az aki a médiában is szerepel, mint vallási vezető, már miért ne lenne közszereplő?????

  Gondolkozz már és vedd le azt a hülye szemellenzőt.. Nem áll jól neked.

 6. Neked sem áll jól picinyem, hogy ilyen hülyeségekkel traktálsz…A hozzád hasonlókkal próbáld megetetni névtelen senkiházi!

 7. Önmagát keveri bele.
  Egy olyan emberről beszélünk aki tudatosan téveszti meg az embereket, hogy a hatalom minél könnyebben manipulálhassa őket. Egy velejéig romlott, ostoba, gátlástalan lény.
  Nem vagyok oly kiművelt fő mint Te, viszont szívesen tanulok.
  Kifejtenéd, hogy mit jelent a “liberálfasiszta” kifejezés?
  Amennyiben ezt nem teszed meg, kénytelen vagyok feltételezni, hogy egy szerény értelmi képességekkel megáldott, satnya bérkommentelő vagy.
  A végére. Egy egyház vezetője bizony közéleti szereplő még akkor is ha egy ostoba here mint Gáspár atya.
  László Rudits /straca/

 8. Szóljál már, hogy hol lehet jelentkezni bérkommentelőnek, én nyugger vagyok, minden pénz jól jönne…Azért neked elég szar lehet, hogy ilyen primitív bérkommentekből élsz…Biztosan szereti a család a csirke far-hátat…Szerencsétlen fasz vagy!

 9. ne ess a ló túloldalára az a “gyerek” megtehet mindent az apja jóvoltából .(!)
  na de a véleményem ez a kölök ….”egyházat”…. alapít amit majd az apa** VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL FOG FINANSZÍROZNI SOK SOK MILLIÁRD FORINTTAL – LÁSD KÖZPÉNZEK ELLOPÁSA! NA EZ AZ AMI KINYITJA A BICSKÁT A ZSEBEKBEN TEEE OSTOBA !! láss is már ne csak nézz .. ez az egész erre megy ki .a közpénzek lenyúlására !! érted-e ? felfogod-e ?? .egy már a misaját lábán áll -rühelke – most majd a másik is a misaját lábán fog állni (!) hogy mi mindenre jó a közpénz ?? mi ?? ugye ???

 10. nem-eeeee ?? hisz pont a fasisztafitymaszisták hozták fek gyf fiát hogy hol dolgozik meg hogy segíti az apja stb satöbbi !! akkor ezt a közpénzeket lenyúlót mért nem lehet ?? hmm ??

 11. azért kíváncsi lennék a kovács jános fiát is így védenéd ha egy vallást alakítana ??? vajh az is kapna ennyi közpénzt mint ez a gorbánc kölök ??? .KÖZPÉNZEKRŐL BESZÉLÜNK .. UGYE ÉRTED ??

 12. Nos, kedves Rudits László alias “straca”, csak így kisbetűvel ugye, mint anno szegény “nemecsek ernő”…ha tudod egyáltalán, hogy mire utalok. Én a 72. évemben járó “nyugger” vagyok, olyan nyugdíjjal, ami egy hónapban biztosan több, mint a te egész éves jövedelmed, így nem vagyok rászorulva bérkommentelésre. Én a véleményemet a saját meggyőződésemből írom. A “liberálfasiszta” kifejezés azt takarja, hogy az olyan csekély értelmi képességekkel megáldott, magát okosnak képzelő emberek mint te is, megpróbálják erőszakos, fasisztoid módon ráerőltetni másokra a véleményüket. Ti azt hiszitek, hogy a ti nézeteitek az egy üdvözítő ezen a világon, ha valakinek meg más a véleménye, akkor csak gyalázkodni tudtok.(Azt én is tudok, nem nagy művészet.) Te “here” jelzővel illeted Orbán Gáspárt. Mire fel? Ki vagy te, hogy ilyen kijelentést tegyél? Azon kivűl, hogy a miniszterelnök fia, milyen bűnt követett el? Na látod, ez ami te művelsz, ez a liberálfasizmus! Verstanden? Lehet,hogy te az SS (Soros-Simicska) kommandó tagja vagy? Nem csodálkoznék.Az minden estre becsülendő, hogy a sok szemét bérkommentelő között fel merted vállalni a valódi nevedet!

 13. “Egyházat alapít, amit majd az apa …fog finanszírozni” – írod többek között. Arra lennék kíváncsi, hogy ezt te feltételezed vagy biztosan tudod? A biztos tudáson azt értem, hogy meggyőzően megbizonyosodtál arról, hogy a “Felház” nevű szerveződés egyházzá alakult, és ezt közpénzből finanszírozzák? Vagy csak ezt a feltételezést elejtette valaki, s mint a jó mag termékeny talajra hullott? Én magam nem tudok semmi biztosat erről a vallásos, fiatalokat tömörítő szerveződésről azon kívül, hogy a rendezvényeire fiatalokat hív vallási felekezettől függetlenül, sőt az ateistákat is hívja, szívesen látja. Tudtommal egyik vezetőjük (nem egyetlen) Orbán Gáspár. Nem hallottam arról, hogy egyházzá alakultak és közpénzekből “táplálkoznak”, persze ettől még semmi sem lehetetlen. Vagy lehetséges, hogy ezek csak a közelgő választások hatására “bedobott” ötletek, és egy szó sem igaz belőlük?

 14. értelmezésből 1-es !! mint írtam alapít tehát még nincs , de folyamatban van . majd csak figyelj és meglátod nem adok neki cc 2 azaz kettő évet és VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ ÁLLAMI TÁMOGATÁST FOG KAPNI !! mint tudható más kis gyülekezet miatt fizetni kellett a MAGYAR államnak büntetést is és a támogatást KÖZPÉNZBŐL .. mit gondolsz ennek a gyülekzetét nem fogja apuci támogatni ??? még Brüsszelbe se kell menni miatta mint annak a másiknak aki miatt büntetést fizettünk SZINTÉN KÖZPÉNZBŐL (!) . még hogy nem táplálkoznak közpénzből ??? ha ha ha .. megmondanád miből vették ki a felcsúti arénát és más helyeken a gyűlésük helyét ?? azt hiszed ingyen van ?? hol élsz te ?? de ez 2 hetes “megtérés” után tudott egy egész arénát kivenni , ééééés MEGJELENTEK RAJTA PÁR EZREN ???!!!???!!! ..

  tudod ha mondjuk a te fiad “tért” volna meg az is ki tudta volna venni az arénát 2 hét után ?? és megjelentek volna ennyien a gyűlésén ?? térj már észhez !! ha ezt hiszed akkor – már bocs – de idiótább vagy mint amilyennek látszol ..

 15. Akkor még nagyobb a baj, ha egy hülye picsa vagy, bár nálatok genderneműeknél ezt ma már nem lehet biztosan tudni.. be-be-beeeee…kis hülyécském..

 16. A sértegetéseidet most figyelmen kívül hagyom, és kizárólag azt értelmezem, amit írsz! “Alapít” – írod, tehát ez azt jelenti –
  oktatsz ki – hogy folyamatban van. Rögtön az elején ezt nem értem. Honnan veszed, hogy folyamatban van, és a fiatalok szándéka az egyházalapítás? Kérek egy linket, ahol ezt nyilatkozták, akkor elhiszem. Majd -írod- vissza nem térítendő állami támogatást FOG kapni. Ezt már leplezetlenül TE feltételezed, s az előbb írt, feltételezett egyházalapítás következményeként írsz róla. 😀 Ha ez a folyamat, mint írod, már elindult, akkor kérlek, linkeld már ide azokat a tényeket, amelyen az állításod alapul. Amíg ezt nem teszed, minden állításod politikai elfogultságodat tükrözi, és CSAK feltételezésből indul ki, nem tényeken alapul. Ráadásul egy számodra (megjegyzem, számomra is) ismeretlen fiatalról alkotsz erősen negatív (netán rosszindulatú) véleményt, csupán azért, mert az általad utált miniszterelnökünk az apja. Sem Orbán, sem Gyurcsány, sem Simicska vagy Botka stb…politikus esetében nem elfogadható a családját bántani, főleg úgy nem, ahogyan kivetíted az apja “bűneit” a gyerekre, s feltételezed a tisztességtelen szándékot tetteiben. Ráadásul ez a vallási tömörülés nem is Orbán Gáspár “gyülekezete”, ő csak másokkal együtt vezeti, irányítja és megéli az alkalmakat, összejöveteleket, amit a hívő (sőt, a nem hívő) fiataloknak teremtenek.
  Az én tudomásom szerint – utánanéztem – a következőt lehet a Felházról tudni:
  “A Felház egy hely, egy alkalom, ahol találkozhatsz Jézus Krisztussal úgy, ahogy Ő van, úgy, ahogy Te vagy.

  Impresszum
  Csütörtökönként este történünk a szorgalmi időszakban.

  Az aktuális Felházról találhattok eseményt információkkal.

  A Felházat adományokból finanszírozzuk. Hálásak vagyunk minden támogatásért:

  Számlaszámunk: 16200209-00175696
  Kedvezményezett: KUL Alapítvány”

 17. ÚÚÚÚRISTEN !! szerinted egy kovács jánosnak adnának pénzt ?? :O :O :O :O akkor te naívabb vagy mint …… nem írok semmit mert reklamálod – jogtalanul – hiszen valóban naív vagy .. mint írtam ha a te fiad térne meg 2 hét alatt*** az MENNYI PÉNZT KAPNA ?? MIKOR LENNE ANNYI PÉNZE HOGY KIVEGYE BÉRBE AZ ARÉNÁT ?? ÉS AZTÁN A TÖBBI HELYSZÍNEKET ??? és mikor jelenne meg cc1-2 ezer ember ??
  KÉRDEZTEM TŐLED DOLGOKAT SEMMIRE – MONDOM SEMMIRE NEM VÁLASZOLTÁL !!
  te tényleg hiszed hogy adnának pénzt “2 hét alatt megtért” háááát akárkinek hogy kivegyen épületeket bérbe ??? aztán ott megjelenik 1-2 ezer ember ??? ezeket magyarázd meg nekem .. a kovács jános fiának adnának pénzeket pláne 2 hét után ?? kiadnák neki az arénát ?? menne meghallgatni bárki is ??? lenne felajánlás a “vallásának” ?? kapna pénzeket ,?? egyáltalán tudatná bárki is a hírekben ?? komolyan mondod ? na azok akik adnak neki a számlájára pénzeket az az aki az apjától vár viszonzást vagy már ez a viszonzás !! tehát már alldogál a MISAJÁT LÁBUNKON ** !már neki is meg van a jövője .. tudod más országban leváltják házkutatást tartanak a megmagtyarázhatatlan gazdagodásokat produkáló politikai vezetőket (!) .. ÉS IGENIS AZ APJA MIATT VAN EZ AZ EGYHÁZA .. EGYÉBKÉNT A KUTYA SEM VENNÉ ÉSZRE .. MEG SE LÁTNÁK .. JÓ KIS PÉNZSZERZÉS EZ ..

 18. jut eszembe mégis ti voltatok akik a gyf fiát kikezdtétek EMLÉKSZEL ??? KELLENE !!! nos erről ennyit .. túl azon hogy az nem gyűjtögetett pénzeket mégis zrikáltátok ..
  és a beérkező pénzekkel mit csinálnaaaaaaak ?? vesznek CT-ket ??

 19. Meg ebben az evszazadban harom vallasnak mennie kell! (akar eroszakkal is) Tora, Talmud, Koran.
  Ez a kis fasz meg had erolkodjon, a fasz apjaval egyutt!!!

 20. Megfogadtam, hogy nem válaszolok, mert nem érdemes, ugyanazt szajkózod, nem tudsz elvonatkoztatni a politikai elfogultságodtól. Amiért mégis írok, az a “ti voltatok” címkézés miatt van. Látod, ezzel végképp elárulod magad, csakis így tudsz gondolkodni, a véleményedet alapvetően befolyásolja politikai látásmódod. El sem tudod képzelni, hogy más nem így gondolkodik. Kapaszkodj meg! Én akkor is felszólaltam, amikor Gyurcsány fiát vegzálták, ugyanolyan undorító volt, mint ez a vegzálás….

 21. MÉG MINDIG NEM , MONDOM N E M BESZÉLTÉL A KÉRDÉSEIMRŐL NEM VÁLASZOLSZ RÁ .. ÉÉÉÉÉÉRDEKES ! A LÉNYEGRE A KÉRDÉSEIMRE MÉRT NEM VÁLASZOLSZ ?? HMM ??? AZ LENNE A FONTOSABB .A GYF FIA CSAK ADALÉKKÉNT ÍRTAM ..
  jaaaa aCT-KET VESZNEK A BEÉRKEZETT PÉNZEKBŐL ??
  SEMMI ÉRDEMLEGES KÉRDÉSRE NEM VÁLASZOLSZ .. PONT MINT A FITYMASZISTA CSÜRHEBANDA .. óóó a nagybetű nem szándékos úgy maradt . azok is elmennek a kérdezők mellett mert azt hiszik megtehetik .. pedig neeeem kutya kötelességük lenne válaszolni azért vannak ott arra kaptak felhatalmazást hogy eljárjanak azország és a nép érdekében – ÉRDEKÉBEN – az ország épüléséra szépülésére a lakosság jóbb élhetőségére .. de ezek csak a saját zsebüket tömik lopnak csalnak korruptak a legfelső szinttől le egészen a kisvállalkozásokig .. és ha így marad biztos hogy nem lesz jó vége forrong a nép a nyomortól , míg ezek milliárdossá nőtték ki magukat mind mind milliárdos 7 év alatt .. !

 22. most magadat cseszted le? még sosem tapasztaltam ennyire helyénvaló önkritikusságot! le a kalappal. mehetsz a Felházba csókold meg a Gáspáratya kezét. ÖTÖS!

 23. Apuka összetarhált millióiból nyilván neki is jut! A mi adóforintjainkból is kap majd dögivel, nem is kell neki sokat imádkozni, hinni meg apukában lehet!

 24. az emberiség ellensége, a magyargyűlölő soros, nem adja ám csak úgy a
  pincsikutyáinak,
  a magyargyűlölő “újságíróinak”, a magyargyűlölő
  pártocskáknak a 100milliókat, júdás-pénzért … éjjel nappal gyalázkodniuk kell
  a magyarokat és aljas, sunyi hazugságokat kreálni, terjeszteni a magyarok
  milliói által támogatott kormány ellen!! http://honatya.blogstar.hu/2017/07/19/a-brutalis-kampany-ellenere-is-orzi-poziciojat-a-fidesz/40415/

 25. Ez a kormányzat – a siralmas álbaloldali örökség után – olyan pénzügyi-gazdasági bravúrt
  hajtott végre 2010 óta, amire az összes balf@sz kormány – külföldi támogatásokkal, az imf hitelmilliárdokkal, 3sávos szja-val – képtelen volt a rendszerváltás óta,
  még úgysem, hogy az össze teljesítményüket összeadjuk.

  Csak nyugodtan folytathatjátok tovább az agyamentkedést, a trükkös hazudozást a 2010-re elért
  400-500ezres jövedelmeikkel balfékek, bár értelme semmi ” http://indavideo.hu/video/A_GDP_es_a_berek_

 26. Bizony – bizony közszereplő – saját maga tette magát közszereplővé!!
  A lényegen nem változtat, hogy Te ezt nem ismered el 🙁

 27. Hajlott korodra való tekintettel – lehetnél bölcsebb, a véleménynyilvánításban. Mert ez csak tűzszítására való! Szerinted még kell egy kis gyűlölet??? Mert a jobb oldalon bőven van még!!!

 28. Hogy ez a mém mekkora hazugság! Te sem hiheted el! Ki
  az az őstulok, aki ennek az imának bedől? Az Apjáért
  imádkozzon ne a Magyarokért! Az édes jó k. apja juttatta ide az
  országot! Nehogy a kis tetű mentse már meg az imájával. Vagy büdös a munka, inkább imádkozik? Majd lesz jó beosztása mint Balognak. Emlékszem arra, hogy Gazsi gyerek világgá szökött az apja miatt. A föld másik végébe ment. Orbán a TEK-kel hozatta haza.

 29. Ez a cikk nem tárgyilagos.
  Nem közli melyik iskolában végzett, ki és mikor szentelte pappá.
  Az ” atya” megszólítás általában a katolikusoknál jellemző.

 30. Ez nagyon ócccó volt Villás (Kanalas-ról magyarosított) Lajos fiam. De egy ilyen meseportálra tökéletesen megfelel. Írj még sokat! 🙂

 31. Gazsi ! Akkor most inkább add fel apádnak az utolsó kenetet,mert nem biztos,hogy megéri a következő választásokat !!!!

 32. Változnak az idők, és velük, a viccek is.Még az IGAZI ÁTKOS-ból:Pista bácsinak olyan papagája volt, amelyik mindig azt rikácsolta, “AKASSZÁK FEL RÁKOSIT!”. Persze a jó szomszédok akkor IS feljelentették, be is viszik az ÁVH-ra, de a madarat nem.A vallásos feleség szalad a plébánoshoz, segítségért. Mivel annak is van egy madara, hát gyorsan megcserélik azokat. Jön a tárgyalás, Pista bácsi némileg zilált állapotban kussol és az addigra beszállított papagáj úgyszintén.Némi meditáció után a bíró javaslatára – hátha csak megilletődése miatt hallgat a madár- a hallgatóság kórusban kezdi skandálni,”Akasszák fel Rákosit!” Egy idő után megszólalt a papagáj:”Uram, hallgasd meg a mi könyörgésünket!!”

 33. Egy trollpatkány vagy és nem nyugger. Legalább azadataid titkosítsd, ha már ilyen mélyre sűlyedtél. Olvasható minden kommented te nyomorult féreg. De jön még kutyára úthenger!

 34. a civilszervezetek hol vannak?rohadjon meg mind a hazugokkal.isten nincs vallasokat betiltani hokuszpokokat felakasztani.a rendszert elsöpörni.békéscsabara autopályat egy allami tulajdonu elektromos transzportergyárral a jo edesanyatokat gecihorda vagy logni fogtok mind

 35. egy hazugsagra epulo vallascsokor resze ami közszereplösiti es mivel isten nincs a vallasok hokuszpokait mind ki kell nyujtoztatni

 36. Menjetek már a fenébe ezzel a Gazsi gyerekkel. Imponálni akar az apjának, mert focistának sem vált be, mint az apja. Könnyebb hülyíteni a fiatalokat holmi “felház”-zal, mint kiállni az apja politikája ellen, mert az nem kifizetődő. Már az egész ország megbolondult? Ez a hülye gyerek ha hiszi is amit csinál, akkor komoly szakemberre van szüksége. (mint az apjának) Feltesz a fejére egy gumisapkát, és már igét hirdethet?

 37. atyának csak a tájékozatlanok szólítják a Gáspárt, mert az csak a katolikus papoknak kijáró forma. Gáspár református, a “Felház szerepel az Apostolok cselekedeteiben is, (a Közel-Kelet építményeinek alapján az Ú.N. emeleti szoba, ahova a Szentlélek eljöveteléért mentek fel imádkozni. Gáspár igen szerencsétlen egyén egy ilyen apával megverve, akinek eddig csak csalódást okozott, kezdve a kudarcba fulladt focikarrieren…. Neki nagyon más lehetősége nem maradt, mint az istenhez menekülés. (mert amikor Afrikába menekült volna el apja elől, a TEK-et ugrasztották el érte.)

 38. érdekes…. ezen az alapon azokat is kárhoztatod, akik a miniszterelnök vejének milliós közbeszerzéseit teszik szóvá, vagy Récsöl bahreini útját?

 39. Első pillantásra azt hittem, hogy egy muszlim imámnak öltözött be, mert a körülötte lévő kellékek elrendezése is erre vallanak!
  Büdös neki a munka! Unatkozik!

 40. A hitben támaszt kereső emberek az álkeresztényektől megriadnak és az iszlám felé fordulnak. Ha ez a cél, akkor jó úton járunk.

 41. A fotó még a muszlim korszakában készült. Amúgy igen, ugyanolyan közpénz-zabáló, élősködő úrifiúk rockegyesülete, csak épp zenészek helyett jézust helyezik piedesztálra.

 42. A felházba csak ultragazdag kölkök juthatnak be, exkluzív klub. Gondosan ügyelnek arra, hogy ne találkozanak szegényekkel, vagy akár szerényebb megélhetéssel rendelkezőkkel, nehogy segíteniük kelljen rajtuk. A gazsi kölök is csak napszúrásos úrigyerekeket gyógyított imával, akiknek telt első osztályra repcsin.

 43. Az egész család a közpénzen hízik. A ráhelke férje milliárdokat lopott a közpénzből a túlárazott rossz minőségű ledes projektekkel.

 44. A liberál fasiszta az aki liberális elveket ordít és közben náci, fasiszta módon gyűlöli azt aki nem azt az elvet vallja amit ő. Csak és kizárólag a saját véleményét fogajda el és kiírtaná a többit.

 45. Gazsi sem munkából akar megélni ! Látja, hogy a buta magyar birka nép elhiszi apja hablatyát ………most ő hablatyol, de Ő Isten nevében ! ….a jó Isten meddig tűri ezeket a mocskos gazembereket?

 46. Hatalmas nagy barom vagy Hídvégi! ……….töröld le a szádat, mert a csúti suttyó végtermékétől maszatos !

 47. Hol élsz kiscsíra? …..Gazsi is a cigány pereputtyhoz tartozik és “természetesen” a mocskos apja, tömi közpénzből, ahogy Rühelke lányát és a gazember vejét !

 48. Momóka, te egy narancsos féreg vagy ! ……..esetleg fidess-mutyis? ……trafik tulajdonos?…….rohadék, mocskos. tolvaj fideszes csürhe !

 49. Hídvégi nem hülye, hanem egy rohadék fidess-mutyis gazember! ….védi a hazug, hazaáruló, tolvaj vályogsori suttyó fiacskáját, akinek nem tetszik a munka! …egy ingyenélő dög !

 50. A cikk és a kép is egy manipulált hazug, irigy és gyűlölködő tákolmány! A Felház pedig nem egyház, nem is akar az lenni, ott nincsenek “atyák” és nem is neveznek úgy senkit. Nem hiszem, hogy az itt acsarkodók közül bárki is részt vett akárcsak egy alkalmon is!

 51. DETTÓ: A cikk és a kép is egy manipulált hazug, irigy és gyűlölködő tákolmány! A Felház pedig nem egyház, nem is akar az lenni, ott nincsenek “atyák” és nem is neveznek úgy senkit. Nem hiszem, hogy az itt acsarkodók közül bárki is részt vett akárcsak egy alkalmon is!

 52. A cikk és a kép is egy manipulált hazug, irigy és gyűlölködő tákolmány! A Felház pedig nem egyház, nem is akar az lenni, ott nincsenek “atyák” és nem is neveznek úgy senkit. Nem hiszem, hogy az itt acsarkodók közül bárki is részt vett akárcsak egy alkalmon is!

 53. Mintha csak a tükréből koppintotta volna a gabona zsákban ezt az irigy szóözönt. Egyébként DETTÓ: A cikk és a kép is egy manipulált hazug, irigy és gyűlölködő tákolmány! A Felház pedig nem egyház, nem is akar az lenni, ott nincsenek “atyák” és nem is neveznek úgy senkit. Nem hiszem, hogy az itt acsarkodók közül bárki is részt vett akárcsak egy alkalmon is!

 54. DETTÓ: A cikk és a kép is egy manipulált hazug, irigy és gyűlölködő tákolmány! A Felház pedig nem egyház, nem is akar az lenni, ott nincsenek “atyák” és nem is neveznek úgy senkit. Nem hiszem, hogy az itt acsarkodók közül bárki is részt vett akárcsak egy alkalmon is!

 55. Minden alkalom teljesen nyilvános, nincs személyválogatás látszik, hogy még soha nem járt ott! Addig ne is írjon róla, mert még valaki azt hiheti, hogy hazugságokat terjeszt!

 56. Dettó: A cikk és a kép is egy manipulált hazug, irigy és gyűlölködő tákolmány! A Felház pedig nem egyház, nem is akar az lenni, ott nincsenek “atyák” és nem is neveznek úgy senkit. Nem hiszem, hogy az itt acsarkodók közül bárki is részt vett akárcsak egy alkalmon is!

 57. A cikk és a kép is egy manipulált hazug, irigy és gyűlölködő tákolmány! A Felház pedig nem egyház, nem is akar az lenni, ott nincsenek “atyák” és nem is neveznek úgy senkit. Nem hiszem, hogy az itt acsarkodók közül bárki is részt vett akárcsak egy alkalmon is!

 58. Dettó: A cikk és a kép is egy manipulált hazug, irigy és gyűlölködő tákolmány! A Felház pedig nem egyház, nem is akar az lenni, ott nincsenek “atyák” és nem is neveznek úgy senkit. Nem hiszem, hogy az itt acsarkodók közül bárki is részt vett akárcsak egy alkalmon is!

 59. És mindig csak újra: A cikk és a kép is egy manipulált hazug, irigy és gyűlölködő tákolmány! A Felház pedig nem egyház, nem is akar az lenni, ott nincsenek “atyák” és nem is neveznek úgy senkit. Nem hiszem, hogy az itt acsarkodók közül bárki is részt vett akárcsak egy alkalmon is!

 60. Nem értem, hogy ha egy fiatal disco helyett olyan helyre megy ahol az ÚR Ígéjét és dicséretét hallhatja, az egyes igaz és jó embereknél miért veri ki ennyire a biztosítékot, hogy képes olyan dolgokat “közzé tenni” amiket nem is tapasztalhatott meg hiszen még soha nem járt ott!

 61. Gratulálok Lajos !
  Sajnos igazad van. És sajnálom, hogy kihagytad belőle, hogy imádkozzon a kisebbségekért, és imádkozzon azért, hogy a tőlük elrabolt-sikkasztott milliárdokat amiket a Flóri lenyúlt,- vegyék vissza, és arra használják, hogy ne halat adjanak nekik (segély) hanem tanítsák meg őket halászni ( az oktatásban komolyan vegyék őket)

 62. Szentisten, Gazsi… há’milett belűled? Avagy csak színjáték? Ha nem, kérlek, atyádat, OGV-t nagyon borítsd meg! Ámen!

 63. Írtam nekik jópárszor, meg a felházi örömködők FB oldalait is láttam, úgyhogy ennek alapján tudom, amit tudok. Amúgy meg a gazsi kölök saját revelációi is engem támasztanak alá: kínosan ügyel arra, nehogy olyannal fusson össze, aki tényleges segítségre szorulna némi nap okozta leégésen túl, nehogy tudomást kelljen vennie a szegénységről és nyomorról, ami ellen persze, hogy a kisujját se mozdítja meg. Ő kizárólag olyanokat “gyógyít” akik első osztályon utaznak a repülőn messze földre nyaralni. Amúgy meg olyan vicces vagy: a “keresztényi” érzelmeid tiltása miatt nem voltál képes egyszerűen kiírni, hogy “szerintem hazudsz”? Minek kell ilyen nyakatekerten fogalmaznod; mintha attól nem ugyanazt állítanád? :)))))))

 64. Hú, nagyon beindultak a felházpárti trollok! Tán apuka megtudta, hogy egyszem fia védelemre szorul? A képet meg maga a gazsi kölök tette közzé anno: az internet ugye nem felejt, úgyhogy hiába habzol. Felház egyébként a saját oldalán közölte még tavaly, hogy elindították a jogi folyamatot a hivatalos elfogadásra, ami persze közpénzzel jár, miközben gondosan ügyelnek arra, hogy távcsővel se kerüljenek olyanok közelébe, akik tényleg rászorulnak a keresztényi törődésre, holott apuka működésének gyümölcseként annyira tele van velük az ország, hogy az ilyen viselkedés komoly erőfeszítésbe kerül. Úgyhogy fröcsögj csak.

 65. Mert az igazság ismerete nélkül írnak itt olyan kommenteket, amik nem méltók még azokhoz sem akik leírják! Hátha valaki közülük utánanéz hogy igaz-e amit én “szjkózok”. Kedves kérdését pedig nem értem, de talán nem is kell.

 66. Hát ebből egyszerűen egy szó sem igaz! Így talán elég egyértelmű. Én pedig nem fogok további vitába bocsátkozni, pláne nem az érzelmek területén, nem veszem fel a kesztyűt, maradjon csak ott ahol van.

 67. A magyar nyelv értelmező szótára pontosan leírja mi a szekta, itt csak annyit, hogy egy szigorúan zárt közösség! Vége.

 68. A felháziak és a gazsi kölök saját szavai a bizonyíték. Puszta tagadással csak kiröhögteted magad. Amúgy én is unom, ég veled.

 69. Szánalmas vagy te is ! Gazsinak most kell a tökét elkapni, mert ez a mocsok is a fejünkre nő, mit a rohadék apja !

 70. Gazsi felházába CSAK a fidess haverok és a fidess-kölkek kapnak bebocsátást! ………szerintem már milliókat kapott Gazsi ……vagy milliárdokat! Apját a kezdetekkor Soros pénzelte , azért volt pökhendi, a mocskos cigó fattyú !

 71. Idióta orbánc-nyalonc birka ! Orbán Gazsi szerinted munkából akar megélni?……..dologtalan, haszontalam, barom mint az apja !

 72. Találj valami újat, ez a buta hablatyod már uncsi ! …….. vigyázz a buggyantagyú Viktor elmebaja fertőző…….a testnedvein keresztül, te is megfertőződsz!

 73. Anyád azt.!…….Gazsi meg az ÚR két különböző fogalom! Gazsi a vályogsori csúti suttyó kölke ……..éppen olyan szemét, rohadék állat, mint az apja !

 74. Őt nem kéne bántani. Mindig szerényen hátrahúzódott, még a családi bulvárfotókon sem szerepelt. Amúgy meg vallásszabadság vagyon, hadd felházazzon kedvére.

 75. Ugy van egy zárt csoport, amelyikbe a tagok együttlopnak, hazudnak, mutyiznak korrumpálnakOda belépni csa a fönök segge nyalásával lehet Ön tagja, mert én NEM, és nem is óhajtok Ja már az erdő petya is tag, igy megvan a vallási közösség is !!

 76. DETTÓ: Sándor Tóth egy manipulált hazug, irigy és gyűlölködő
  tákolmány! A Felház pedig egyház, az is akar lenni, ott az “atyák” istenítik a senkit. Nem hiszem, hogy az ott
  acsarkodók közül bárki is részt vett akárcsak egy igazi misén is!

 77. DETTÓ: Sándor Tóth egy manipulált hazug, irigy és gyűlölködő
  tákolmány! A Felház pedig egyház, az is akar lenni, ott az “atyák” istenítik a senkit. Nem hiszem, hogy az ott
  acsarkodók közül bárki is részt vett akárcsak egy igazi keresztény misén is!

 78. No komment, mert csak önmagát jellemzi, és ne tükörbe nézve ítéljen gyermeket az apjáról, kezdje a sajátján!

 79. Tárgyi tévedések, még nem hallottam madarat ugatni, és nem vagyok papagáj sem, de még nem is láttam arctalan cpt-t.

 80. Ez az arcnélküli Cpt teljes tudástára! Hamisítás; ferdítés; az igazság elviselhetetlensége stb…stb

 81. Ide is ugyan az dukál : Ez az arcnélküli Cpt teljestudástára! Hamisítás; ferdítés; az igazság elviselhetetlensége stb…stb

 82. Ez az arc nélküli Cpt teljestudástára! Hamisítás; ferdítés; az igazság elviselhetetlensége stb…stb

 83. És ide is: Ez az arc nélküliek teljestudástára! Hamisítás; ferdítés; az igazság elviselhetetlensége stb…stb

 84. “kedves hölgyem” ne büntesse a fiút az atyák “bűneiért”! Nem a maga érdeme hogy hova született! Az édesanyámat pedig ne merje a szájára venni nem jogosítja fel semmi erre az alpári stílura, legalább is tőlem nem láthatott ilyet, és csak saját magát minősíti!!! itt a vége.

 85. Tárgyi tévedések, még nem hallottam madarat ugatni, és nem vagyok papagáj sem, de még nem is láttam arctalan cpt-t.

 86. Hűha… Neked tényleg nagyobb a nyelved mint az IQ-d… (Persze ha fizetésért, megbízásból csinálod, akkor más tészta…)

 87. Gáspár bűne, hogy éppen olyan rohadt szélhámos mint az apja ! Ő sem munkából akar megélni! A hazaáruló orbánc fia is bűnös, mert nem állítja le az apját !

 88. Töröld le a szádat Sándor! ……vagy gyere ki orbánc füstös seggéből ! Undorító fidess-nyalonc barom vagy !

 89. Söndör! A narancsos maffia egyháza, a Gazsi felháza ! ……. nézz utána, hogy működik a maffia ….és ráismersz a Fidess működésére !

 90. Arcnélküli az anyád, aki nem vágott pofán mikor hazudoztál! Azóta is hazudsz, te narancsos barom! ………fényképnélküli lehetek, de az nem az jelenti, hogy arctalan! …… narancsos söpredék !

 91. Hűha! már megint az a fránya tükör, de egyre zavartabb és homályosabb képeket sugall! ez már szóra sem érdemesen szánalmas.

 92. a gyulolkodes sajnos nagyon elterjedt az orszagban, az embereket nem tudom ebben hibasnak tartani, ok csak a szerencsetlen elszenvedoi annak, amit a nepre ontottek, folyamatos mediakon keresztuli hirekkel, trukkokkel, manipulalassal, allando erzelem-vezerlessel, gyuloletkeltessel, hazugsaggal es elme-befolyasolassal, ez az “oszd meg es uralkodj a XXI. szazadban” …

  egyertelmu, hogy semmi valodi nincs ebben az emberben sem, hanem egyreszt maganak talalta ki ezt a szerepet es eletmodot, hogy valamiben elso es ismert, vezeto es kimagaslo lehessen, masreszt, ki tudja, biztosan felfigyeltek ra apjanak korei, mint jo lehetosegre, ebben a szerepben es korok kialakitasaval vegyenek reszt egy mas modon is a nepre valo hatas-gyakorlasban, elme-manipulacioban, megosztasban… es igen, tamogatjak, igen, utakat nyitnak szamukra, igen, ez is a politika resze…

  politika…vallas…ezek ugyanaz…az emberek feletti hatalom, felsobb iranyitas, manipulacio es elme-kontroll, ez mindig igy volt es mindig igy marad, mikozben az eszkozok es modszerek allandoan valtoznak, ez is egy allandoan fejlodo technologia.

  a sok hozzaszolasaitokban nagyon sok jo eszrevetel es meglatas van, a nep nagyon sokat tud, eszrevesz es elszenved… mi ez az egymas velemenyeinek, maskepp ertelmezeseinek es meglatasainak gyuloletet kelto manipulalasa…ez is egy eszkoz, ami a kozpontbol operal. utaljatok egymast, mindenki uvoltse ki magabol az erejet, a haragjat, csendesedjetek el, mi meg majd ugyis rendet teszunk, nem sokra mentek ezzel az egesszel, a tobb szazezres tunteteseitek sem mozditanak el semmit semerre…

  tudatjatok velunk, a vezetessel, hogy nem vagytok olyan hulyek, mint amit gondolunk rolatok, ahogy kezelunk titeket, es akkor mi van? ugyanugy folytatjuk amit csinalunk, megtehetunk barmit es soha nem fogjatok megtudni, hogy tulajdonkepp mi vezerel bennunket es mik a terveink, mit akarunk letrehozni.

 93. I just want to tell you that I am beginner to blogging and site-building and certainly enjoyed this blog site. Most likely I’m likely to bookmark your website . You really have great article content. Thanks for revealing your blog.

 94. Attractive section of content. I just stumbled upon your weblog and in accession capital to assert that I get actually enjoyed account your blog posts. Anyway I will be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently quickly.

 95. Undeniably believe that which you said. Your favorite justification seemed to be on the net the simplest thing to be aware of. I say to you, I definitely get irked while people consider worries that they plainly do not know about. You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing without having side-effects , people can take a signal. Will probably be back to get more. Thanks

 96. We are a group of volunteers and starting a new scheme in our community. Your website provided us with valuable information to work on. You’ve done an impressive job and our whole community will be grateful to you.

 97. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be really something that I think I would never understand. It seems too complex and extremely broad for me. I am looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

 98. Magnificent goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you are just too fantastic. I really like what you have acquired here, really like what you are saying and the way in which you say it. You make it entertaining and you still care for to keep it wise. I can’t wait to read far more from you. This is actually a great website.

 99. Whats Going down i am new to this, I stumbled upon this I have found It positively helpful and it has aided me out loads. I’m hoping to contribute & help different customers like its aided me. Great job.

 100. I’ve been browsing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. In my view, if all website owners and bloggers made good content as you did, the internet will be much more useful than ever before.

 101. Thank you so much for providing individuals with a very marvellous opportunity to read critical reviews from this blog. It’s usually very nice and also jam-packed with fun for me personally and my office friends to visit your blog on the least 3 times every week to learn the new guidance you will have. Of course, I’m also usually fulfilled with your attractive tricks you serve. Selected two tips in this posting are undoubtedly the most beneficial I’ve ever had.

 102. If you are nevertheless upon the fence: get your favourite earphones, mind down to a Perfect Acquire and ask toward plug them into a Zune then an iPod and look at which 1 appears far better to you, and which interface creates yourself smile further more. Then you may realize which is straight for yourself.

 103. I truly wanted to compose a small message in order to say thanks to you for some of the stunning recommendations you are placing here. My particularly long internet investigation has now been honored with wonderful tips to talk about with my pals. I ‘d assume that we readers are very fortunate to be in a fine network with so many special individuals with good points. I feel pretty grateful to have discovered your web pages and look forward to really more fun times reading here. Thank you again for everything.

 104. I’ve been absent for some time, but now I remember why I used to love this site. Thank you, I will try and check back more frequently. How frequently you update your web site?

 105. I¡¦m no longer certain where you’re getting your info, however good topic. I needs to spend a while finding out more or understanding more. Thanks for fantastic info I used to be searching for this info for my mission.

 106. I’ve recently started a blog, the info you provide on this site has helped me greatly. Thanks for all of your time & work. “Never trust anybody who says ‘trust me.’ Except just this once, of course. – from Steel Beach” by John Varley.

 107. I intended to create you one bit of observation to be able to say thank you yet again for these superb tricks you have provided on this site. It is certainly pretty generous of you to allow unreservedly what a lot of folks could possibly have supplied for an e book to make some dough for themselves, certainly considering that you could have tried it if you desired. These tactics also acted to be a fantastic way to understand that most people have similar dreams just as my very own to know a whole lot more in terms of this problem. Certainly there are thousands of more pleasant opportunities ahead for individuals who check out your blog.

 108. I want to show my gratitude for your kind-heartedness supporting all those that must have help with in this topic. Your real dedication to getting the solution all over came to be unbelievably interesting and has always enabled individuals much like me to reach their goals. The useful publication implies a whole lot a person like me and even more to my fellow workers. Best wishes; from each one of us.

 109. I have been surfing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me. In my opinion, if all web owners and bloggers made good content as you did, the internet will be much more useful than ever before.

 110. hello!,I like your writing very much! share we keep in touch more about your article on AOL? I require an expert in this space to solve my problem. May be that’s you! Having a look ahead to peer you.

 111. I truly appreciate this post. I have been looking all over for this! Thank goodness I found it on Bing. You’ve made my day! Thank you again!

 112. This is taking a little bit extra subjective, still I substantially prefer the Zune Marketplace. The interface is colorful, has further more flair, and some great capabilities like ‘Mixview’ that enable on your own suddenly view equivalent albums, audio, or other people comparable toward what you are listening in the direction of. Clicking on a single of those will centre upon that products, and an additional fixed of “neighbors” will come into perspective, allowing for you in the direction of navigate close to studying through identical artists, audio, or users. Chatting of users, the Zune “Social” is additionally Terrific entertaining, allowing for oneself obtain some others with shared preferences and turning out to be good friends with them. You then can hear in the direction of a playlist intended centered upon an amalgamation of what all your buddies are listening to, which is way too exciting. Those concerned with privacy will be relieved toward realize you can avert the community from viewing your specific listening patterns if by yourself hence opt for.

 113. The Zune concentrates upon getting a Portable Media Player. Not a world-wide-web browser. Not a video game machine. Possibly within just the long term it will do even far better inside of those areas, nonetheless for already it really is a excellent direction towards arrange and pay attention in direction of your new music and movies, and is devoid of peer inside that regard. The iPod’s positive aspects are its website viewing and apps. If people sound additional persuasive, perhaps it is your perfect preference.

 114. Its fantastic as your other content : D, thankyou for posting . “So, rather than appear foolish afterward, I renounce seeming clever now.” by William of Baskerville.

 115. Hello my loved one! I want to say that this article is amazing, nice written and come with approximately all significant infos. I would like to see more posts like this.

 116. Good ¡V I should certainly pronounce, impressed with your site. I had no trouble navigating through all the tabs and related info ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, website theme . a tones way for your customer to communicate. Nice task..

 117. Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to far added agreeable from you! By the way, how can we communicate?

 118. What i don’t understood is in fact how you are not actually a lot more neatly-liked than you might be now. You are very intelligent. You understand therefore considerably on the subject of this matter, made me for my part believe it from numerous various angles. Its like women and men are not interested until it is something to do with Woman gaga! Your individual stuffs nice. Always care for it up!

 119. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be actually something which I think I would never understand. It seems too complex and very broad for me. I’m looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!

 120. Hands down, Apple’s app retailer wins by a mile. It can be a enormous preference of all sorts of apps vs a really sad conclusion of a handful for Zune. Microsoft is made up of Options, specifically within just the realm of video games, however I’m not absolutely sure I’d will need in the direction of bet on the upcoming if this aspect is vital in direction of your self. The iPod is a a great deal better choice inside of that circumstance.

 121. whoah this weblog is great i like reading your posts. Stay up the good work! You understand, many persons are hunting around for this information, you could help them greatly.

 122. What i don’t realize is if truth be told how you’re no longer really a lot more neatly-preferred than you might be right now. You’re so intelligent. You realize thus significantly on the subject of this subject, made me in my opinion consider it from so many various angles. Its like women and men don’t seem to be involved unless it’s one thing to do with Woman gaga! Your personal stuffs outstanding. At all times maintain it up!

 123. I simply could not go away your web site prior to suggesting that I really loved the standard info an individual supply on your visitors? Is gonna be back ceaselessly in order to inspect new posts

 124. Whats Taking place i’m new to this, I stumbled upon this I’ve found It absolutely helpful and it has aided me out loads. I am hoping to contribute & aid other users like its aided me. Good job.

 125. I would like to get across my passion for your kind-heartedness for those individuals that actually need help on the issue. Your real dedication to getting the message around had become extremely invaluable and have in every case made folks like me to realize their dreams. Your new interesting suggestions entails a lot a person like me and far more to my fellow workers. Thank you; from all of us.

 126. Hey there, You’ve done an excellent job. I’ll definitely digg it and personally recommend to my friends. I’m sure they will be benefited from this site.

 127. I have learned a number of important things through your post. I will also like to say that there can be situation in which you will have a loan and do not need a co-signer such as a U.S. Student Support Loan. However, if you are getting that loan through a standard loan company then you need to be willing to have a cosigner ready to assist you. The lenders will base their decision on a few aspects but the greatest will be your credit ratings. There are some lenders that will as well look at your work history and come to a decision based on that but in most cases it will depend on your scores.

 128. Hiya, I am really glad I’ve found this info. Nowadays bloggers publish only about gossips and net and this is actually irritating. A good blog with interesting content, that’s what I need. Thank you for keeping this web-site, I will be visiting it. Do you do newsletters? Can not find it.

 129. I truly wanted to construct a message so as to appreciate you for all the awesome secrets you are placing at this website. My particularly long internet search has finally been paid with brilliant content to exchange with my best friends. I would declare that we visitors actually are very lucky to dwell in a fine place with so many outstanding individuals with useful tricks. I feel extremely blessed to have seen your entire web site and look forward to tons of more fun times reading here. Thank you once more for all the details.

 130. Excellent beat ! I would like to apprentice while you amend your site, how could i subscribe for a blog web site? The account aided me a acceptable deal. I had been a little bit acquainted of this your broadcast offered bright clear idea

 131. But wanna remark on few general things, The website style and design is perfect, the subject material is rattling wonderful. “If a man does his best, what else is there” by George Smith Patton, Jr..

 132. I am also commenting to make you know what a fantastic discovery my daughter gained going through the blog. She realized numerous things, which include what it’s like to have an ideal helping nature to make many people without hassle fully grasp certain tortuous things. You actually did more than readers’ expectations. Many thanks for rendering the informative, trustworthy, educational and even unique tips on this topic to Sandra.

 133. I like the valuable info you provide in your articles. I will bookmark your blog and check again here regularly. I am quite sure I’ll learn a lot of new stuff right here! Best of luck for the next!

1 Trackback / Pingback

 1. FECSEGŐ » Blog Archive » Ezt látnod kell: Orbán Viktor fiát Gáspár atyának nevezik és kérik, hogy imádkozzon értünk

Leave a Reply

Your email address will not be published.