Ezt látnod kell: Orbán Viktor fiát Gáspár atyának nevezik és kérik, hogy imádkozzon értünk

A legenda szerint amikor Nostradamus még fiatal volt, és éppen dúlt a pestisjárvány a faluban, megjelent egy kóbor pap. Nostradamus leborult eléje a porba, megcsókolta a jövevény köpenyének alját és a jövendő PÁPÁJÁNAK nevezte. Jóslata, látomása bevált. Nem vagyok jövendőmondó, nem is borulok le senki előtt, de az ifjú GÁSPÁR atyát biztatni szeretném. ORBÁN GÁSPÁR, Te, ki a FELHÁZ nevű vallási közösségedet vezeted, és immár imával is gyógyítasz, hozzád fordulok azért, hogy nagyon sok emberen segíts.
Kérlek, imádkozz:
 • Azokért a szerencsétlen EMBEREKÉRT, akik az elmúlt hét év során elveszítették munkahelyüket, és még nem találtak másikat! – Azokért, akiket csak KÖZMUNKÁN foglalkoztatnak, mint egykoron a JOBBÁGYOKAT, és munkájukért csak filléreket, vagy sorsjegyet kapnak! – Azokért, akiket az egészségügy nem akar gyógyítani, mert a gyógykezelés költségei magasak. – Azokért, akiket az iskolában, óvodában szeretet teljes elkülönítésben részesítenek, keresztényi szegregációban kapnak rossz minőségi oktatást. – Azokért, akik naponta állnak sorban ingyen ebédért, mert kiestek a szociális hálóból. – Azokért, akiknek feje fölül elvitték a fedelet a BANKOK, és most, az utcán kóborolnak minden jövő és cél nélkül. – Azokért, akiktől MUTYIK során elvették a megélhetést adó földeket, trafikokat, akiket kitiltottak a vizekről és nm halászhatnak, mint egykoron JÉZUS hívei. – Azokért, akik ellen hamis, vagy koholt vádak alapján büntetőeljárást indítottak, és ügyük még nincs lezárva, vagy azokban, politikai ítéletek születtek.
 • Mondj imát, olyat, ami használ is néhány politikusért, akiknek szemmel láthatóan elméjét valami gaz ördög támadhatta meg, mert kommunikációjukban csak acsarkodnak, vádaskodnak, gyűlöletet akarnak kelteni. – Mondj imát Rezsi Németh Szilárdért, aki ma már mindenkiben Soros ügynököt lát – és aki mindenkit elítélne, meghurcolna téveszméi miatt! – Azokért, akik az ország vagyonát sajátjukként kezelik, visszaélnek azzal, hogy a nép megválasztotta őket, és a politikai hatalmukat saját gazdagodásukra használják fel. – Azokért, akik közpénzen paráználkodnak, drága hotelekben, nagy kéjjel élvezik az élet gyönyöreit. – Azokért, akik önkormányzati lakásokat osztogatnak barátoknak, ismerősöknek, rokonok, és önmaguknak jogtalanul.
Sorolhatnám még azokat, akikért gyógyító imáddal segíthetnél még az elkárhozásuk előtt. – Atyádért nagyon sok imát kellene elmondanod, akit minden valószínűséggel megszállt az ördög, és stadionokkal ültette tele az országot. – Atyádért, aki tönkretette a gazdaságot, az életszínvonalat a béka feneke alá nyomta, és csak a haverjait segítette vagyonhoz különleges kiváltságokhoz. – Atyádért, akinek uralkodása – vezetése alatt – a korrupció az egekig nőtt, és gyermekkori álmainak megvalósításáért tönkre tette az egész magyarságot! – Atyádért, aki naponta uszítja össze a magyart a magyarral, és véres csatát szeretne vívni a hatalomért. – Atyádért, aki már nagyon régen nem keresztényként viselkedik, hanem mint aki, az ÖRDÖG híve….
ORBÁN GÁSPÁR atya – aki a foci árnyékában nevelkedett, az Úrtól nem kapott tehetséget. Nem lett kiváló labdarúgó, és edzőnek sem vált be. Most, hogy vallási közösséget alapított, közelebb került az Úrhoz, már imával távolról is tud gyógyítani. Lehet, hogy hamarosan akár boldoggá, vagy szentté avatják, ha ott a Parlamentben vagy Felcsúton úgy akarják. Kaphatja majd az állami támogatásokat, nem úgy, mint Iványi Gábor egyháza, ahol kézzel foghatóan segítik az arra rászorulókat! Az ima – talán segít majd sok embernek megvilágosodni.
Én azonban, aki nem vagyok jövendőmondó, jós, vagy politikus, csak azt tudom mondani, nekünk, elesetteknek kell lépni saját érdekünkben. Nekünk kell összefogni, és a szélhámosokat elzavarni a politika és az egyházak színpadjairól egyaránt! Még akkor is, ha nem vagyunk hívők! Ennyit, az ATEISTÁK is megtehetnek saját érdekükben.
GÁSPÁR ATYA! A feladat adott, kezdj hát el – imádkozni, és naponta tedd közzé, hogy kikért is fordultál az Úrhoz!
ÁMEN !
Budapest, 2017. augusztus 1.
Villás Lajos.
forrás: FacebookTermészetesen értem a szerző iróniáját. Ezért is közöltem ezt az írást változatlanul. Az írás közlésével nem állt szándékomban senkinek sem a hitbéli meggyőződését megsérteni.


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata

 • István Scheffer

  Félek ! , mert ezen hír hallatán egyre több fiatal szenteli majd az életét az ATYA_FIÚ Szentlélek kegyeinek elnyeréséért! – Ez a ‘Felház ” ban nevelkedett, a megtérést hirdetni vállaló fiú is eltévelyedni látszik a ‘HIT útján ! – Bár ahol az esetlegesen támogatandó, pártolandó szerencsétlenek tengődnek oda nem jutott még el útjai során. Mely életközösségért , milyen emberi csoportokért ereszkedne le, s tartana számukra a ‘Megváltó ” irányában könyörgő fohásszal egybekötött penitenciát ?

  • László Nagy

   Első pillantásra azt hittem, hogy egy muszlim imámnak öltözött be, mert a körülötte lévő kellékek elrendezése is erre vallanak!
   Büdös neki a munka! Unatkozik!

   • agnes losonczi

    A fotón muszlim is, még abból a korszakából.

   • Sándor Tóth

    A cikk és a kép is egy manipulált hazug, irigy és gyűlölködő tákolmány! A Felház pedig nem egyház, nem is akar az lenni, ott nincsenek “atyák” és nem is neveznek úgy senkit. Nem hiszem, hogy az itt acsarkodók közül bárki is részt vett akárcsak egy alkalmon is!

    • Attiláné Földvári

     Sándor Tóth miért szajkózod immár negyedszer ugyanazt!! csak nem te is!!!

     • Sándor Tóth

      Mert az igazság ismerete nélkül írnak itt olyan kommenteket, amik nem méltók még azokhoz sem akik leírják! Hátha valaki közülük utánanéz hogy igaz-e amit én “szjkózok”. Kedves kérdését pedig nem értem, de talán nem is kell.

     • Cpt

      Mert egy fidesz droid seggfej, azért. Ez a munkája.

     • Sándor Tóth

      Tárgyi tévedések, még nem hallottam madarat ugatni, és nem vagyok papagáj sem, de még nem is láttam arctalan cpt-t.

  • agnes losonczi

   A felházba csak ultragazdag kölkök juthatnak be, exkluzív klub. Gondosan ügyelnek arra, hogy ne találkozanak szegényekkel, vagy akár szerényebb megélhetéssel rendelkezőkkel, nehogy segíteniük kelljen rajtuk. A gazsi kölök is csak napszúrásos úrigyerekeket gyógyított imával, akiknek telt első osztályra repcsin.

   • Veronika Szabó

    Gazsinak a felházát majd tömi közpénzből az apja ….a felcsúti törpe !

    • Sándor Tóth

     Dettó: A cikk és a kép is egy manipulált hazug, irigy és gyűlölködő tákolmány! A Felház pedig nem egyház, nem is akar az lenni, ott nincsenek “atyák” és nem is neveznek úgy senkit. Nem hiszem, hogy az itt acsarkodók közül bárki is részt vett akárcsak egy alkalmon is!

     • Veronika Szabó

      Gazsi felházába CSAK a fidess haverok és a fidess-kölkek kapnak bebocsátást! ………szerintem már milliókat kapott Gazsi ……vagy milliárdokat! Apját a kezdetekkor Soros pénzelte , azért volt pökhendi, a mocskos cigó fattyú !

     • Sándor Tóth

      HŰHA…

     • Cpt

      Mi van papagáj, ugatva véded a gazdit?)

     • Sándor Tóth

      Tárgyi tévedések, még nem hallottam madarat ugatni, és nem vagyok papagáj sem, de még nem is láttam arctalan cpt-t.

   • Sándor Tóth

    DETTÓ: A cikk és a kép is egy manipulált hazug, irigy és gyűlölködő tákolmány! A Felház pedig nem egyház, nem is akar az lenni, ott nincsenek “atyák” és nem is neveznek úgy senkit. Nem hiszem, hogy az itt acsarkodók közül bárki is részt vett akárcsak egy alkalmon is!

    • agnes losonczi

     Trollkám, miért kell mindent kétszer mondanod? Lásd a válaszom feljebb.

     • Sándor Tóth

      HŰHA!

     • Veronika Szabó

      Idióta orbánc-nyalonc birka ! Orbán Gazsi szerinted munkából akar megélni?……..dologtalan, haszontalam, barom mint az apja !

     • Sándor Tóth

      No komment, mert csak önmagát jellemzi, és ne tükörbe nézve ítéljen gyermeket az apjáról, kezdje a sajátján!

   • Sándor Tóth

    Minden alkalom teljesen nyilvános, nincs személyválogatás látszik, hogy még soha nem járt ott! Addig ne is írjon róla, mert még valaki azt hiheti, hogy hazugságokat terjeszt!

    • agnes losonczi

     Írtam nekik jópárszor, meg a felházi örömködők FB oldalait is láttam, úgyhogy ennek alapján tudom, amit tudok. Amúgy meg a gazsi kölök saját revelációi is engem támasztanak alá: kínosan ügyel arra, nehogy olyannal fusson össze, aki tényleges segítségre szorulna némi nap okozta leégésen túl, nehogy tudomást kelljen vennie a szegénységről és nyomorról, ami ellen persze, hogy a kisujját se mozdítja meg. Ő kizárólag olyanokat “gyógyít” akik első osztályon utaznak a repülőn messze földre nyaralni. Amúgy meg olyan vicces vagy: a “keresztényi” érzelmeid tiltása miatt nem voltál képes egyszerűen kiírni, hogy “szerintem hazudsz”? Minek kell ilyen nyakatekerten fogalmaznod; mintha attól nem ugyanazt állítanád? :)))))))

     • Sándor Tóth

      Hát ebből egyszerűen egy szó sem igaz! Így talán elég egyértelmű. Én pedig nem fogok további vitába bocsátkozni, pláne nem az érzelmek területén, nem veszem fel a kesztyűt, maradjon csak ott ahol van.

     • agnes losonczi

      A felháziak és a gazsi kölök saját szavai a bizonyíték. Puszta tagadással csak kiröhögteted magad. Amúgy én is unom, ég veled.

     • Veronika Szabó

      TóthSándorokkal a sz@rosszájú narancsos tetvekkel nem kell vitatkozni! Agymosott barom a fajtája !

     • Sándor Tóth

      Egy újabb tükörből kommenttelésnek lehetünk szenvedő alanyai!

  • Lászlóné Tapodi

   Ilyen hülyék lennének a mi fiataljaink???

  • Sándor Tóth

   DETTÓ: A cikk és a kép is egy manipulált hazug, irigy és gyűlölködő tákolmány! A Felház pedig nem egyház, nem is akar az lenni, ott nincsenek “atyák” és nem is neveznek úgy senkit. Nem hiszem, hogy az itt acsarkodók közül bárki is részt vett akárcsak egy alkalmon is!

   • Veronika Szabó

    Találj valami újat, ez a buta hablatyod már uncsi ! …….. vigyázz a buggyantagyú Viktor elmebaja fertőző…….a testnedvein keresztül, te is megfertőződsz!

    • Sándor Tóth

     És ide is: Ez az arc nélküliek teljestudástára! Hamisítás; ferdítés; az igazság elviselhetetlensége stb…stb

     • Veronika Szabó

      Arcnélküli az anyád, aki nem vágott pofán mikor hazudoztál! Azóta is hazudsz, te narancsos barom! ………fényképnélküli lehetek, de az nem az jelenti, hogy arctalan! …… narancsos söpredék !

   • Cpt

    DETTÓ: Sándor Tóth egy manipulált hazug, irigy és gyűlölködő
    tákolmány! A Felház pedig egyház, az is akar lenni, ott az “atyák” istenítik a senkit. Nem hiszem, hogy az ott
    acsarkodók közül bárki is részt vett akárcsak egy igazi misén is!

    • Sándor Tóth

     Ide is ugyan az dukál : Ez az arcnélküli Cpt teljestudástára! Hamisítás; ferdítés; az igazság elviselhetetlensége stb…stb

    • Sándor Tóth

     Ez az arc nélküli Cpt teljestudástára! Hamisítás; ferdítés; az igazság elviselhetetlensége stb…stb

 • Endre Hídvégi

  Nos, Villás Lajos! neked van gyermeked? Mit szólnál hozzá, ha én ilyen hangnemben, “iróniában” írnék róla? Ilyen aljadék, mocskos, szemét, rohadt görényt kevesebbet hord a hátán a Föld, mint te. Nem azért írom, mert Orbán Viktor fiáról van szó, hanem azért mert egy fiatal embert gyalázol, aki hisz valamiben. Rohadt egy mocskos állat vagy!

  • GreatMoel

   Orbán fia más fia helyett kapja a közpénzt amiből a bolond lázálmait éli ki.
   Közszereplő is így minden kritika jogos irányában.

   • Endre Hídvégi

    Nem közszereplő és nem közpénzből tanult.Egy politikus gyermekét és egyéb családtagjait belekeverni mocskos dolgokba kizárólag a liberálfasisztáknál szokás. Természetesen nem értek egyet ha Gyurcsány vagy Simicska gyermekeit keverik bele a politikába! Annyi tisztesség meg lehetne benned, hogy valódi! neveddel és képeddel mondsz véleményt, mert így csak egy hiteltelen, mocskolódó vagy!

    • GreatMoel

     A francokat nem!
     Focistaként is számtalan alkalommal nyilatkozott a sajtónak, többek közt homofób kiszólásokat is osztogatott korábban…. (Az pedig nem a foci hatásköre)

     Az a sok millió forint, amit a Felháznak toltak be, szerinted honnan származik?

     Az aki a médiában is szerepel, mint vallási vezető, már miért ne lenne közszereplő?????

     Gondolkozz már és vedd le azt a hülye szemellenzőt.. Nem áll jól neked.

     • Sándor Tóth

      Nem értem, hogy ha egy fiatal disco helyett olyan helyre megy ahol az ÚR Ígéjét és dicséretét hallhatja, az egyes igaz és jó embereknél miért veri ki ennyire a biztosítékot, hogy képes olyan dolgokat “közzé tenni” amiket nem is tapasztalhatott meg hiszen még soha nem járt ott!

     • Veronika Szabó

      Anyád azt.!…….Gazsi meg az ÚR két különböző fogalom! Gazsi a vályogsori csúti suttyó kölke ……..éppen olyan szemét, rohadék állat, mint az apja !

     • Sándor Tóth

      “kedves hölgyem” ne büntesse a fiút az atyák “bűneiért”! Nem a maga érdeme hogy hova született! Az édesanyámat pedig ne merje a szájára venni nem jogosítja fel semmi erre az alpári stílura, legalább is tőlem nem láthatott ilyet, és csak saját magát minősíti!!! itt a vége.

     • Veronika Szabó

      Gáspár bűne, hogy éppen olyan rohadt szélhámos mint az apja ! Ő sem munkából akar megélni! A hazaáruló orbánc fia is bűnös, mert nem állítja le az apját !

    • Endre Hídvégi

     Neked sem áll jól picinyem, hogy ilyen hülyeségekkel traktálsz…A hozzád hasonlókkal próbáld megetetni névtelen senkiházi!

     • GreatMoel

      😀 😀 😀

      Hülye bérkommentelő idióta 😀

     • Endre Hídvégi

      Szóljál már, hogy hol lehet jelentkezni bérkommentelőnek, én nyugger vagyok, minden pénz jól jönne…Azért neked elég szar lehet, hogy ilyen primitív bérkommentekből élsz…Biztosan szereti a család a csirke far-hátat…Szerencsétlen fasz vagy!

     • fiktív

      idiótaságodat felvilágosítom nem fasz vagyok !! be-be-beeeee .. hülye ..

     • Endre Hídvégi

      Akkor még nagyobb a baj, ha egy hülye picsa vagy, bár nálatok genderneműeknél ezt ma már nem lehet biztosan tudni.. be-be-beeeee…kis hülyécském..

     • Veronika Szabó

      Anyád a hülye picsa aki nem öntött ki a fürdővízzel és felnevelt egy génhibás vadbarmot!

     • Bubu

      Troll, ennyi.

     • Greg

      Egy trollpatkány vagy és nem nyugger. Legalább azadataid titkosítsd, ha már ilyen mélyre sűlyedtél. Olvasható minden kommented te nyomorult féreg. De jön még kutyára úthenger!

     • Endre Hídvégi

      Kurvára megijedtem tőled arctalan, valódi nevét vállalni nem merő aljas szarkupac!

     • Veronika Szabó

      Hatalmas nagy barom vagy Hídvégi! ……….töröld le a szádat, mert a csúti suttyó végtermékétől maszatos !

     • Endre Hídvégi

      Te sem panaszkodhatsz rühes, faszszopó kurva!

     • Veronika Szabó

      Bandika ! Te sokkal nagyobb barom vagy, mint a fidess-nyaloncok általában .

     • fiktív

      na az ilyenek miatt csinálhatja gecorbánc a dolgait .. !
      pfeeej .

     • fiktív

      hát sajna ezt csak a hülye nem látja ! bocsi de igaz !

     • Hegyi Zerge

      most magadat cseszted le? még sosem tapasztaltam ennyire helyénvaló önkritikusságot! le a kalappal. mehetsz a Felházba csókold meg a Gáspáratya kezét. ÖTÖS!

    • straca

     Önmagát keveri bele.
     Egy olyan emberről beszélünk aki tudatosan téveszti meg az embereket, hogy a hatalom minél könnyebben manipulálhassa őket. Egy velejéig romlott, ostoba, gátlástalan lény.
     Nem vagyok oly kiművelt fő mint Te, viszont szívesen tanulok.
     Kifejtenéd, hogy mit jelent a “liberálfasiszta” kifejezés?
     Amennyiben ezt nem teszed meg, kénytelen vagyok feltételezni, hogy egy szerény értelmi képességekkel megáldott, satnya bérkommentelő vagy.
     A végére. Egy egyház vezetője bizony közéleti szereplő még akkor is ha egy ostoba here mint Gáspár atya.
     László Rudits /straca/

     • Endre Hídvégi

      Nos, kedves Rudits László alias “straca”, csak így kisbetűvel ugye, mint anno szegény “nemecsek ernő”…ha tudod egyáltalán, hogy mire utalok. Én a 72. évemben járó “nyugger” vagyok, olyan nyugdíjjal, ami egy hónapban biztosan több, mint a te egész éves jövedelmed, így nem vagyok rászorulva bérkommentelésre. Én a véleményemet a saját meggyőződésemből írom. A “liberálfasiszta” kifejezés azt takarja, hogy az olyan csekély értelmi képességekkel megáldott, magát okosnak képzelő emberek mint te is, megpróbálják erőszakos, fasisztoid módon ráerőltetni másokra a véleményüket. Ti azt hiszitek, hogy a ti nézeteitek az egy üdvözítő ezen a világon, ha valakinek meg más a véleménye, akkor csak gyalázkodni tudtok.(Azt én is tudok, nem nagy művészet.) Te “here” jelzővel illeted Orbán Gáspárt. Mire fel? Ki vagy te, hogy ilyen kijelentést tegyél? Azon kivűl, hogy a miniszterelnök fia, milyen bűnt követett el? Na látod, ez ami te művelsz, ez a liberálfasizmus! Verstanden? Lehet,hogy te az SS (Soros-Simicska) kommandó tagja vagy? Nem csodálkoznék.Az minden estre becsülendő, hogy a sok szemét bérkommentelő között fel merted vállalni a valódi nevedet!

     • Veronika Wágner

      Hajlott korodra való tekintettel – lehetnél bölcsebb, a véleménynyilvánításban. Mert ez csak tűzszítására való! Szerinted még kell egy kis gyűlölet??? Mert a jobb oldalon bőven van még!!!

     • Sándor Tóth

      Hűha van jobb-; és BAL-oldali gyűlölet? ki hitte volna!

     • Tarpi

      Te is csak egy hülye vagy a sok közül. Igaz jobboldalinak vallod magad de akkor is hülye vagy.

     • Endre Hídvégi

      te meg egy valódi nevét és pofáját vállalni nem merő szarkupac!

     • Tarpi

      A liberál fasiszta az aki liberális elveket ordít és közben náci, fasiszta módon gyűlöli azt aki nem azt az elvet vallja amit ő. Csak és kizárólag a saját véleményét fogajda el és kiírtaná a többit.

     • Sándor Tóth

      És mindig csak újra: A cikk és a kép is egy manipulált hazug, irigy és gyűlölködő tákolmány! A Felház pedig nem egyház, nem is akar az lenni, ott nincsenek “atyák” és nem is neveznek úgy senkit. Nem hiszem, hogy az itt acsarkodók közül bárki is részt vett akárcsak egy alkalmon is!

     • Cpt

      DETTÓ: Sándor Tóth egy manipulált hazug, irigy és gyűlölködő
      tákolmány! A Felház pedig egyház, az is akar lenni, ott az “atyák” istenítik a senkit. Nem hiszem, hogy az ott
      acsarkodók közül bárki is részt vett akárcsak egy igazi keresztény misén is!

     • Sándor Tóth

      Ez az arcnélküli Cpt teljes tudástára! Hamisítás; ferdítés; az igazság elviselhetetlensége stb…stb

     • Cpt

      Lol, mondja a droid.)

    • fiktív

     nem-eeeee ?? hisz pont a fasisztafitymaszisták hozták fek gyf fiát hogy hol dolgozik meg hogy segíti az apja stb satöbbi !! akkor ezt a közpénzeket lenyúlót mért nem lehet ?? hmm ??

    • fiktív

     azért kíváncsi lennék a kovács jános fiát is így védenéd ha egy vallást alakítana ??? vajh az is kapna ennyi közpénzt mint ez a gorbánc kölök ??? .KÖZPÉNZEKRŐL BESZÉLÜNK .. UGYE ÉRTED ??

     • Sándor Tóth

      Szó sincs semmiféle vallás alapításról! Egyébként: dettó!

     • Veronika Szabó

      Hülye is vagy Söndör ?……ilyen idiótákat tud megtéveszteni a csúti pockos, mint te !

     • Sándor Tóth

      Hűha ezt sem én írtam, de itt is itta vége!

     • Veronika Szabó

      Mit ittál Sanci?…..piálsz mint a fideszes retkek?………alkoholista és drogos gazemberek !

    • Veronika Wágner

     Bizony – bizony közszereplő – saját maga tette magát közszereplővé!!
     A lényegen nem változtat, hogy Te ezt nem ismered el 🙁

    • Greg

     Megmagyaráznád, hogy mit értesz liberálfasiszták alatt?

    • János Dunai

     egy hazugsagra epulo vallascsokor resze ami közszereplösiti es mivel isten nincs a vallasok hokuszpokait mind ki kell nyujtoztatni

     • Sándor Tóth

      HŰHA! ez igen.

    • Tüske Zsófia

     érdekes…. ezen az alapon azokat is kárhoztatod, akik a miniszterelnök vejének milliós közbeszerzéseit teszik szóvá, vagy Récsöl bahreini útját?

    • Tarpi

     Az egész család a közpénzen hízik. A ráhelke férje milliárdokat lopott a közpénzből a túlárazott rossz minőségű ledes projektekkel.

    • Veronika Szabó

     Mekkora egy idióta orbánc-nyalonc ez a Hídvégi ! Gazsi egy dologtalan, mocskos f@sz , akár az apja !

     • Endre Hídvégi

      Aztán te mi vagy arctalan senkiházi?

     • Veronika Szabó

      Idióta Bandika!

     • Sándor Tóth

      Na igen ez már minőségi bizonyítvány! Saját magáról “kedves”!

     • Veronika Szabó

      Szánalmas vagy te is ! Gazsinak most kell a tökét elkapni, mert ez a mocsok is a fejünkre nő, mit a rohadék apja !

   • Sándor Tóth

    Dettó: A cikk és a kép is egy manipulált hazug, irigy és gyűlölködő tákolmány! A Felház pedig nem egyház, nem is akar az lenni, ott nincsenek “atyák” és nem is neveznek úgy senkit. Nem hiszem, hogy az itt acsarkodók közül bárki is részt vett akárcsak egy alkalmon is!

    • Veronika Szabó

     Leírhatod ezerszer is, akkor is CSAK hazugság ……..hablatyolsz, mint a csúti vezéred !

     • Sándor Tóth

      HŰHA………………

  • Pepinyo Dicapri

   terád is ráférne egy kezelés !!

  • fiktív

   ne ess a ló túloldalára az a “gyerek” megtehet mindent az apja jóvoltából .(!)
   na de a véleményem ez a kölök ….”egyházat”…. alapít amit majd az apa** VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL FOG FINANSZÍROZNI SOK SOK MILLIÁRD FORINTTAL – LÁSD KÖZPÉNZEK ELLOPÁSA! NA EZ AZ AMI KINYITJA A BICSKÁT A ZSEBEKBEN TEEE OSTOBA !! láss is már ne csak nézz .. ez az egész erre megy ki .a közpénzek lenyúlására !! érted-e ? felfogod-e ?? .egy már a misaját lábán áll -rühelke – most majd a másik is a misaját lábán fog állni (!) hogy mi mindenre jó a közpénz ?? mi ?? ugye ???

   • momo

    “Egyházat alapít, amit majd az apa …fog finanszírozni” – írod többek között. Arra lennék kíváncsi, hogy ezt te feltételezed vagy biztosan tudod? A biztos tudáson azt értem, hogy meggyőzően megbizonyosodtál arról, hogy a “Felház” nevű szerveződés egyházzá alakult, és ezt közpénzből finanszírozzák? Vagy csak ezt a feltételezést elejtette valaki, s mint a jó mag termékeny talajra hullott? Én magam nem tudok semmi biztosat erről a vallásos, fiatalokat tömörítő szerveződésről azon kívül, hogy a rendezvényeire fiatalokat hív vallási felekezettől függetlenül, sőt az ateistákat is hívja, szívesen látja. Tudtommal egyik vezetőjük (nem egyetlen) Orbán Gáspár. Nem hallottam arról, hogy egyházzá alakultak és közpénzekből “táplálkoznak”, persze ettől még semmi sem lehetetlen. Vagy lehetséges, hogy ezek csak a közelgő választások hatására “bedobott” ötletek, és egy szó sem igaz belőlük?

    • fiktív

     értelmezésből 1-es !! mint írtam alapít tehát még nincs , de folyamatban van . majd csak figyelj és meglátod nem adok neki cc 2 azaz kettő évet és VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ ÁLLAMI TÁMOGATÁST FOG KAPNI !! mint tudható más kis gyülekezet miatt fizetni kellett a MAGYAR államnak büntetést is és a támogatást KÖZPÉNZBŐL .. mit gondolsz ennek a gyülekzetét nem fogja apuci támogatni ??? még Brüsszelbe se kell menni miatta mint annak a másiknak aki miatt büntetést fizettünk SZINTÉN KÖZPÉNZBŐL (!) . még hogy nem táplálkoznak közpénzből ??? ha ha ha .. megmondanád miből vették ki a felcsúti arénát és más helyeken a gyűlésük helyét ?? azt hiszed ingyen van ?? hol élsz te ?? de ez 2 hetes “megtérés” után tudott egy egész arénát kivenni , ééééés MEGJELENTEK RAJTA PÁR EZREN ???!!!???!!! ..

     tudod ha mondjuk a te fiad “tért” volna meg az is ki tudta volna venni az arénát 2 hét után ?? és megjelentek volna ennyien a gyűlésén ?? térj már észhez !! ha ezt hiszed akkor – már bocs – de idiótább vagy mint amilyennek látszol ..

     • momo

      A sértegetéseidet most figyelmen kívül hagyom, és kizárólag azt értelmezem, amit írsz! “Alapít” – írod, tehát ez azt jelenti –
      oktatsz ki – hogy folyamatban van. Rögtön az elején ezt nem értem. Honnan veszed, hogy folyamatban van, és a fiatalok szándéka az egyházalapítás? Kérek egy linket, ahol ezt nyilatkozták, akkor elhiszem. Majd -írod- vissza nem térítendő állami támogatást FOG kapni. Ezt már leplezetlenül TE feltételezed, s az előbb írt, feltételezett egyházalapítás következményeként írsz róla. 😀 Ha ez a folyamat, mint írod, már elindult, akkor kérlek, linkeld már ide azokat a tényeket, amelyen az állításod alapul. Amíg ezt nem teszed, minden állításod politikai elfogultságodat tükrözi, és CSAK feltételezésből indul ki, nem tényeken alapul. Ráadásul egy számodra (megjegyzem, számomra is) ismeretlen fiatalról alkotsz erősen negatív (netán rosszindulatú) véleményt, csupán azért, mert az általad utált miniszterelnökünk az apja. Sem Orbán, sem Gyurcsány, sem Simicska vagy Botka stb…politikus esetében nem elfogadható a családját bántani, főleg úgy nem, ahogyan kivetíted az apja “bűneit” a gyerekre, s feltételezed a tisztességtelen szándékot tetteiben. Ráadásul ez a vallási tömörülés nem is Orbán Gáspár “gyülekezete”, ő csak másokkal együtt vezeti, irányítja és megéli az alkalmakat, összejöveteleket, amit a hívő (sőt, a nem hívő) fiataloknak teremtenek.
      Az én tudomásom szerint – utánanéztem – a következőt lehet a Felházról tudni:
      “A Felház egy hely, egy alkalom, ahol találkozhatsz Jézus Krisztussal úgy, ahogy Ő van, úgy, ahogy Te vagy.

      Impresszum
      Csütörtökönként este történünk a szorgalmi időszakban.

      Az aktuális Felházról találhattok eseményt információkkal.

      A Felházat adományokból finanszírozzuk. Hálásak vagyunk minden támogatásért:

      Számlaszámunk: 16200209-00175696
      Kedvezményezett: KUL Alapítvány”

     • fiktív

      ÚÚÚÚRISTEN !! szerinted egy kovács jánosnak adnának pénzt ?? :O :O :O :O akkor te naívabb vagy mint …… nem írok semmit mert reklamálod – jogtalanul – hiszen valóban naív vagy .. mint írtam ha a te fiad térne meg 2 hét alatt*** az MENNYI PÉNZT KAPNA ?? MIKOR LENNE ANNYI PÉNZE HOGY KIVEGYE BÉRBE AZ ARÉNÁT ?? ÉS AZTÁN A TÖBBI HELYSZÍNEKET ??? és mikor jelenne meg cc1-2 ezer ember ??
      KÉRDEZTEM TŐLED DOLGOKAT SEMMIRE – MONDOM SEMMIRE NEM VÁLASZOLTÁL !!
      te tényleg hiszed hogy adnának pénzt “2 hét alatt megtért” háááát akárkinek hogy kivegyen épületeket bérbe ??? aztán ott megjelenik 1-2 ezer ember ??? ezeket magyarázd meg nekem .. a kovács jános fiának adnának pénzeket pláne 2 hét után ?? kiadnák neki az arénát ?? menne meghallgatni bárki is ??? lenne felajánlás a “vallásának” ?? kapna pénzeket ,?? egyáltalán tudatná bárki is a hírekben ?? komolyan mondod ? na azok akik adnak neki a számlájára pénzeket az az aki az apjától vár viszonzást vagy már ez a viszonzás !! tehát már alldogál a MISAJÁT LÁBUNKON ** !már neki is meg van a jövője .. tudod más országban leváltják házkutatást tartanak a megmagtyarázhatatlan gazdagodásokat produkáló politikai vezetőket (!) .. ÉS IGENIS AZ APJA MIATT VAN EZ AZ EGYHÁZA .. EGYÉBKÉNT A KUTYA SEM VENNÉ ÉSZRE .. MEG SE LÁTNÁK .. JÓ KIS PÉNZSZERZÉS EZ ..

     • Veronika Szabó

      Gazsi is egy rohadék állat!

     • fiktív

      jut eszembe mégis ti voltatok akik a gyf fiát kikezdtétek EMLÉKSZEL ??? KELLENE !!! nos erről ennyit .. túl azon hogy az nem gyűjtögetett pénzeket mégis zrikáltátok ..
      és a beérkező pénzekkel mit csinálnaaaaaaak ?? vesznek CT-ket ??

     • momo

      Megfogadtam, hogy nem válaszolok, mert nem érdemes, ugyanazt szajkózod, nem tudsz elvonatkoztatni a politikai elfogultságodtól. Amiért mégis írok, az a “ti voltatok” címkézés miatt van. Látod, ezzel végképp elárulod magad, csakis így tudsz gondolkodni, a véleményedet alapvetően befolyásolja politikai látásmódod. El sem tudod képzelni, hogy más nem így gondolkodik. Kapaszkodj meg! Én akkor is felszólaltam, amikor Gyurcsány fiát vegzálták, ugyanolyan undorító volt, mint ez a vegzálás….

     • fiktív

      MÉG MINDIG NEM , MONDOM N E M BESZÉLTÉL A KÉRDÉSEIMRŐL NEM VÁLASZOLSZ RÁ .. ÉÉÉÉÉÉRDEKES ! A LÉNYEGRE A KÉRDÉSEIMRE MÉRT NEM VÁLASZOLSZ ?? HMM ??? AZ LENNE A FONTOSABB .A GYF FIA CSAK ADALÉKKÉNT ÍRTAM ..
      jaaaa aCT-KET VESZNEK A BEÉRKEZETT PÉNZEKBŐL ??
      SEMMI ÉRDEMLEGES KÉRDÉSRE NEM VÁLASZOLSZ .. PONT MINT A FITYMASZISTA CSÜRHEBANDA .. óóó a nagybetű nem szándékos úgy maradt . azok is elmennek a kérdezők mellett mert azt hiszik megtehetik .. pedig neeeem kutya kötelességük lenne válaszolni azért vannak ott arra kaptak felhatalmazást hogy eljárjanak azország és a nép érdekében – ÉRDEKÉBEN – az ország épüléséra szépülésére a lakosság jóbb élhetőségére .. de ezek csak a saját zsebüket tömik lopnak csalnak korruptak a legfelső szinttől le egészen a kisvállalkozásokig .. és ha így marad biztos hogy nem lesz jó vége forrong a nép a nyomortól , míg ezek milliárdossá nőtték ki magukat mind mind milliárdos 7 év alatt .. !

     • Veronika Szabó

      Ne hazudj, narancsos féreg ! ……..a fajtád, már CSAK hazudni és lopni tud?

     • Veronika Szabó

      Momóka, te egy narancsos féreg vagy ! ……..esetleg fidess-mutyis? ……trafik tulajdonos?…….rohadék, mocskos. tolvaj fideszes csürhe !

    • Veronika Szabó

     Hol élsz kiscsíra? …..Gazsi is a cigány pereputtyhoz tartozik és “természetesen” a mocskos apja, tömi közpénzből, ahogy Rühelke lányát és a gazember vejét !

  • András Kiss

   Endre Hídvégi: te egyszerűen hülye vagy,

   • Endre Hídvégi

    hasonló a véleményem rólad!

    • Veronika Szabó

     Hídvégi nem hülye, hanem egy rohadék fidess-mutyis gazember! ….védi a hazug, hazaáruló, tolvaj vályogsori suttyó fiacskáját, akinek nem tetszik a munka! …egy ingyenélő dög !

  • pusztai pálné

   Apuka összetarhált millióiból nyilván neki is jut! A mi adóforintjainkból is kap majd dögivel, nem is kell neki sokat imádkozni, hinni meg apukában lehet!

  • János Dunai

   a jo edesanyad picsaja hisz valamiben nem ez a takonyfajzat

  • Sándor Tóth

   A cikk és a kép is egy manipulált hazug, irigy és gyűlölködő tákolmány! A Felház pedig nem egyház, nem is akar az lenni, ott nincsenek “atyák” és nem is neveznek úgy senkit. Nem hiszem, hogy az itt acsarkodók közül bárki is részt vett akárcsak egy alkalmon is!

 • Rita Kocsisné Tandari

  ámen…

 • Károly Daroczy

  Meg ebben az evszazadban harom vallasnak mennie kell! (akar eroszakkal is) Tora, Talmud, Koran.
  Ez a kis fasz meg had erolkodjon, a fasz apjaval egyutt!!!

 • sziapo

  És Orbán lánya Ráhel az askenázi zsidók ősanyja lett?

 • Hegyi Zerge

  az mi a fején? a Felház az olyan mint a Felcsút?

  • Varga Sándor
   • Futrinka

    Hogy ez a mém mekkora hazugság! Te sem hiheted el! Ki
    az az őstulok, aki ennek az imának bedől? Az Apjáért
    imádkozzon ne a Magyarokért! Az édes jó k. apja juttatta ide az
    országot! Nehogy a kis tetű mentse már meg az imájával. Vagy büdös a munka, inkább imádkozik? Majd lesz jó beosztása mint Balognak. Emlékszem arra, hogy Gazsi gyerek világgá szökött az apja miatt. A föld másik végébe ment. Orbán a TEK-kel hozatta haza.

    • Sándor Tóth

     Mintha csak a tükréből koppintotta volna a gabona zsákban ezt az irigy szóözönt. Egyébként DETTÓ: A cikk és a kép is egy manipulált hazug, irigy és gyűlölködő tákolmány! A Felház pedig nem egyház, nem is akar az lenni, ott nincsenek “atyák” és nem is neveznek úgy senkit. Nem hiszem, hogy az itt acsarkodók közül bárki is részt vett akárcsak egy alkalmon is!

     • Por Öcsi

      Nem egyház S Z E KTA !!!!

     • Sándor Tóth

      A magyar nyelv értelmező szótára pontosan leírja mi a szekta, itt csak annyit, hogy egy szigorúan zárt közösség! Vége.

     • Por Öcsi

      Ugy van egy zárt csoport, amelyikbe a tagok együttlopnak, hazudnak, mutyiznak korrumpálnakOda belépni csa a fönök segge nyalásával lehet Ön tagja, mert én NEM, és nem is óhajtok Ja már az erdő petya is tag, igy megvan a vallási közösség is !!

     • Sándor Tóth

      Hűha!

     • Cpt

      Hűha… Neked tényleg nagyobb a nyelved mint az IQ-d… (Persze ha fizetésért, megbízásból csinálod, akkor más tészta…)

     • Veronika Szabó

      Söndör! A narancsos maffia egyháza, a Gazsi felháza ! ……. nézz utána, hogy működik a maffia ….és ráismersz a Fidess működésére !

     • Veronika Szabó

      Hülye vagy ! …….

     • Veronika Szabó

      Töröld le a szádat Sándor! ……vagy gyere ki orbánc füstös seggéből ! Undorító fidess-nyalonc barom vagy !

     • Sándor Tóth

      Hűha! már megint az a fránya tükör, de egyre zavartabb és homályosabb képeket sugall! ez már szóra sem érdemesen szánalmas.

    • Anikó Benkő

     …ez is csak ‘családi legenda’, azaz hazugság…

    • Por Öcsi

     Ezt a szektát is apuci finanszirozza a MAGYAR NÉP PÉNZÉN ??? Ja és miből élsz ??!!

  • dobos

   Szerintem van köze hozzá.

  • agnes losonczi

   A fotó még a muszlim korszakában készült. Amúgy igen, ugyanolyan közpénz-zabáló, élősködő úrifiúk rockegyesülete, csak épp zenészek helyett jézust helyezik piedesztálra.

   • Veronika Szabó

    Balog prédikátor sem volt alkalmas másra ……..

   • Sándor Tóth

    A cikk és a kép is egy manipulált hazug, irigy és gyűlölködő tákolmány! A Felház pedig nem egyház, nem is akar az lenni, ott nincsenek “atyák” és nem is neveznek úgy senkit. Nem hiszem, hogy az itt acsarkodók közül bárki is részt vett akárcsak egy alkalmon is!

    • agnes losonczi

     Hú, nagyon beindultak a felházpárti trollok! Tán apuka megtudta, hogy egyszem fia védelemre szorul? A képet meg maga a gazsi kölök tette közzé anno: az internet ugye nem felejt, úgyhogy hiába habzol. Felház egyébként a saját oldalán közölte még tavaly, hogy elindították a jogi folyamatot a hivatalos elfogadásra, ami persze közpénzzel jár, miközben gondosan ügyelnek arra, hogy távcsővel se kerüljenek olyanok közelébe, akik tényleg rászorulnak a keresztényi törődésre, holott apuka működésének gyümölcseként annyira tele van velük az ország, hogy az ilyen viselkedés komoly erőfeszítésbe kerül. Úgyhogy fröcsögj csak.

     • Sándor Tóth

      HŰHA…………..

    • Por Öcsi

     Igaz Nem egyház hanem S ZE K T A !!! még rosszabb !! Apjának is van OR-BŰNBANDA SZEKTA !!

 • Varga Sándor

  Mivé tette a soros és a soros üzletei terveit szolgáló emberiségellenes liberális
  “elit”, Európát,
  … a migráns EURÓPÁRÓL … http://utcaemberek.blogspot.hu/2017/07/gyava-senkihazi-nepseg-eladtatok-az.html

 • Varga Sándor

  Európa ellenségei, a soros és a soros üzletei terveit szolgáló emberiségellenes liberális “elit”,
  az iszlám, … egyáltalán nem rejti véka alá a bevándorlás valódi célját!!
  – “Vallási küldetésben vagyunk Európában, le fogjuk igázni Európát.” https://www.youtube.com/watch?v=dc6OTyTZgWY

 • Varga Sándor

  … hol a határ!? A migránsok már naponta 10 nőt erőszakolnak meg Németországban http://www.hidfo.ru/2017/07/nemetorszagban-naponta-tiz-not-eroszakolnak-meg-migransok/

 • Varga Sándor

  mindent eldöntő vagdalkozásba fogtak, a felszínen maradásért, most – egymás ellen is.
  Dúl a csata, „villognak” a rozsdás sarlók és kalapácsok a politikailag oxigén
  nélküli levegőben. http://mozgasterblog.hu/blog/rozsdas_kesek

 • Varga Sándor

  Ez a kormányzat – a siralmas álbaloldali örökség után – olyan pénzügyi-gazdasági bravúrt
  hajtott végre 2010 óta, amire az összes balf@sz kormány – külföldi támogatásokkal, az imf hitelmilliárdokkal, 3sávos szja-val – képtelen volt a rendszerváltás óta,
  még úgysem, hogy az össze teljesítményüket összeadjuk.

  Csak nyugodtan folytathatjátok tovább az agyamentkedést, a trükkös hazudozást a 2010-re elért
  400-500ezres jövedelmeikkel balfékek, bár értelme semmi ” http://indavideo.hu/video/A_GDP_es_a_berek_

 • Júlia Jónásné

  Ez a cikk nem tárgyilagos.
  Nem közli melyik iskolában végzett, ki és mikor szentelte pappá.
  Az ” atya” megszólítás általában a katolikusoknál jellemző.

  • Veronika Szabó

   Gazsi egy szekta feje , amit közpénzzel töm a maffiózó apja !

 • Mukibacsi

  Ez nagyon ócccó volt Villás (Kanalas-ról magyarosított) Lajos fiam. De egy ilyen meseportálra tökéletesen megfelel. Írj még sokat! 🙂

 • Nekemvan Nevem

  Gusztustalan mocsadék tetű trágyalé!

 • László Héthy

  Gazsi ! Akkor most inkább add fel apádnak az utolsó kenetet,mert nem biztos,hogy megéri a következő választásokat !!!!

 • Bálint László Hatfaludy

  Változnak az idők, és velük, a viccek is.Még az IGAZI ÁTKOS-ból:Pista bácsinak olyan papagája volt, amelyik mindig azt rikácsolta, “AKASSZÁK FEL RÁKOSIT!”. Persze a jó szomszédok akkor IS feljelentették, be is viszik az ÁVH-ra, de a madarat nem.A vallásos feleség szalad a plébánoshoz, segítségért. Mivel annak is van egy madara, hát gyorsan megcserélik azokat. Jön a tárgyalás, Pista bácsi némileg zilált állapotban kussol és az addigra beszállított papagáj úgyszintén.Némi meditáció után a bíró javaslatára – hátha csak megilletődése miatt hallgat a madár- a hallgatóság kórusban kezdi skandálni,”Akasszák fel Rákosit!” Egy idő után megszólalt a papagáj:”Uram, hallgasd meg a mi könyörgésünket!!”

 • János Dunai

  a civilszervezetek hol vannak?rohadjon meg mind a hazugokkal.isten nincs vallasokat betiltani hokuszpokokat felakasztani.a rendszert elsöpörni.békéscsabara autopályat egy allami tulajdonu elektromos transzportergyárral a jo edesanyatokat gecihorda vagy logni fogtok mind

 • Gabriella Pásztorné

  Menjetek már a fenébe ezzel a Gazsi gyerekkel. Imponálni akar az apjának, mert focistának sem vált be, mint az apja. Könnyebb hülyíteni a fiatalokat holmi “felház”-zal, mint kiállni az apja politikája ellen, mert az nem kifizetődő. Már az egész ország megbolondult? Ez a hülye gyerek ha hiszi is amit csinál, akkor komoly szakemberre van szüksége. (mint az apjának) Feltesz a fejére egy gumisapkát, és már igét hirdethet?

 • Tüske Zsófia

  atyának csak a tájékozatlanok szólítják a Gáspárt, mert az csak a katolikus papoknak kijáró forma. Gáspár református, a “Felház szerepel az Apostolok cselekedeteiben is, (a Közel-Kelet építményeinek alapján az Ú.N. emeleti szoba, ahova a Szentlélek eljöveteléért mentek fel imádkozni. Gáspár igen szerencsétlen egyén egy ilyen apával megverve, akinek eddig csak csalódást okozott, kezdve a kudarcba fulladt focikarrieren…. Neki nagyon más lehetősége nem maradt, mint az istenhez menekülés. (mert amikor Afrikába menekült volna el apja elől, a TEK-et ugrasztották el érte.)

 • Tibor Rajna

  A hitben támaszt kereső emberek az álkeresztényektől megriadnak és az iszlám felé fordulnak. Ha ez a cél, akkor jó úton járunk.

 • Pál Pusztai

  Én nem kérek abból az igéből, amit ez az atya hirdet.

 • Veronika Szabó

  Gazsi sem munkából akar megélni ! Látja, hogy a buta magyar birka nép elhiszi apja hablatyát ………most ő hablatyol, de Ő Isten nevében ! ….a jó Isten meddig tűri ezeket a mocskos gazembereket?

 • Juhász István

  Inkább a saját lelki üdéért imádkozzon,mielőtt fejbelövik.

 • András Gyenge

  Gratulálok Lajos !
  Sajnos igazad van. És sajnálom, hogy kihagytad belőle, hogy imádkozzon a kisebbségekért, és imádkozzon azért, hogy a tőlük elrabolt-sikkasztott milliárdokat amiket a Flóri lenyúlt,- vegyék vissza, és arra használják, hogy ne halat adjanak nekik (segély) hanem tanítsák meg őket halászni ( az oktatásban komolyan vegyék őket)

 • Erzsébet Czecze

  Szentisten, Gazsi… há’milett belűled? Avagy csak színjáték? Ha nem, kérlek, atyádat, OGV-t nagyon borítsd meg! Ámen!

 • George B. Wagner

  Őt nem kéne bántani. Mindig szerényen hátrahúzódott, még a családi bulvárfotókon sem szerepelt. Amúgy meg vallásszabadság vagyon, hadd felházazzon kedvére.