Nem tréfa: Jézusként festették meg Orbánt – hihetetlen ajánlatok jöttek a képre

Van, aki az ördögöt látja a miniszterelnökben, de olyan is akad, aki a keresztények megváltójához hasonlítja. Erről árulkodik az a festmény, amit a devecseri piacon fotóztak le.

orban-jezus

Az Index komoly ajánlatot tett a kép megvásárlójának: egy egész oldalas interjút biztosítanak annak, aki megveszi a a portrét.

Az Orbán-kultusz elérte azt a mértéket, ami az alábbiakat egészen biztosan igazolja:

 • a hithű fideszesek nem egy racionális vezetőként tekintenek Orbánra, hanem mint egy szekta legfőbb embereként
 • Úgy imádják Viktort, ahogy más az Istent. Ikonokat festenek róla, szó szerint “hisznek” benne.
 • Az elvakult hit olyan fanatizmust eredményez, ami már nem kérdőjelez meg cselekedeteket, törvényeket, hanem feltétel nélkül alkalmazkodik hozzájuk.

Csak annyit kívánunk, hogy mindenkit a saját Istene óvja meg ettől az embertől!

22 Comments

 1. Nos: én Fidesz-szavazó vagyok. NEM tekintek úgy Orbánra, mint egy szektafőnökre. NEM hiszem, hogy minden hibátlan lenne. NEM vagyok elvakult. viszont akik a másik odalon vannak, egytől egyig impotens, megvett, tehetségtelen emberek. Ennyi. Van még kérdés? És ne nézzék le a Fidesz-szavazókat. Többségük éppen azért szavaz oda, mert a középosztályt, akinek normális munkája van, normáis keresete és normális családja, támogatja. És éppen ezért ez a normális középosztály a fidesz szavazóbázisának a legnagyobb rész. Legkevésbé sem agymosottak. Nagyon is tudják, miért fidesz-pártiak.

 2. Szep az oszinteseg! Majd egykor ha lesz unokad majd ezt neki is meseld el oszinten! Mert amit a FIDESZ tonkretesz azt majd az a korosztaly erzi meg nagyon csunyan es majd amikor nyugdijaskent mindened semmive lesz azt is !

 3. A helyzet az, hogy az egész hozzászólás ott bukik, hogy “NEM vagyok elvakult. viszont akik a másik oldalon vannak, egytől egyig impotens, megvett, tehetségtelen emberek.” Hát valóban, ezt a mondatot biztos, hogy nem az elvakultság diktálta. Szerintem s.o.s. le kellene csücsülni, és egy kicsit átgondolni a leírtakat.
  “És ne nézzék le a Fidesz-szavazókat.” Miért is? Mert ön nem ezt teszi? Normális emberi módon nem nézi le azt,aki merészel a másik oldalra szavazni?
  És egy utolsó kérdés: az ön szerinti normális középosztály melyik normális tagja követte el ezt a borzalomnak sem igazán nevezhető valamit?

 4. Nos, miután ezt tisztáztuk, fordítsd vissza okos kis fejedet, és folytasd a csüngőhasú hazug csaló szarházi tolvaj geci szaros seggének lelkes nyalását… Ha kérhetem…

 5. EZÉRT MARAD MINDENKI A SAJÁT PÁRTJÁNÁL :SZERINTEM
  VANNAK OLYANOK IS,AKIK INKÁBB BELE PUSZTULNAK DE NEM TÁGÍTANAK ! A
  FRADI DRUKKER SOHA NEM FOGJA A BARSZÁT ELISMERNI , MÉG AKKOR SEM,HA
  SZÁZSZOR JOBB !

Leave a Reply

Your email address will not be published.