Leesel a székről, ha ezt elolvasod: levélben buzdítják lopásra a fideszeseket

Kép forrása: MTI

Bár tudom, hogy a Nemzeti Együttműködés rendszerében nem kell kétszer mondani, amit most kérni fogok Önöktől, de a mostanában ért ingerek arra késztettek, hogy megírjam ezt a nyílt levelet, és és egy kéréssel forduljak a kedves fideszes politikusokhoz.

Tisztelt Fidesz Frakció!

A napokban egy nagyon közeli barátom beszámolt róla, hogy a két és féléves gyermeke elesett, csúnyán megsérült a feje, és miután bevitték egy borsodi kórházba, több mint 4 óra múlva látták el, mert nem volt elég orvos. Hála az Istennek, nem történt komolyabb baj, de végzetes is lehetett volna, ha olyan sérülést szenved, amit azonnal el kell látniuk.

Tudom, hogy nem kell kétszer mondani a jobboldalnak, de azt szeretném kérni Önöktől, a kormányzó többségtől, hogy lopjanak. Igen, jól hallották, azt szeretném kérni Önöktől, hogy a mi adónkból lopjanak.

Az emberek által befizetett adóforintokat adják a haveroknak! Tudom, ez idáig nem újdonság, de most jön az aprócska kérésem. Lopják meg a magyar egészségügyet! Leírom, hogy ezzel miért segítenének minket, halandó magyarokat.

Az elmúlt 7 évben nem volt olyan nagyobb beruházás, amit ne kísért volna valami nagyobb botrány, ne születtek volna beszámolók túlárazásokról, korrupcióról.

Tisztelt Kormányzó oldal!

Nem vagyok a lopás szakavatott szakértője, de írtam már annyit az Önök módszeréről, hogy valamelyest azért rájöttem, hogy miként csinálják.

  • Le fogom írni akkor is, hogy 50 milliárd forinttal többért épült egy kórház. Da ha már ilyen rohadt a rendszer, akkor legalább olyanból lopjanak, ami mindenkinek megéri.
  • Dühöngeni és toporzékolni fogok, amikor megtudom, hogy Orbán veje túlárazottan szállítja majd a CT-ket a kórházakba, de legalább lesz CT. Ha már ilyen rohadt a rendszerük, akkor legalább olyanból lopjanak, ami gyermekéleteket menthet!
  • A fenébe is, legyen Mészáros és társa kft. felirat a kórházi készülékeken, csak legyen elég. Építse Garancsi a kórházakat. Ha már ilyen rohadt a rendszerük, akkor legalább olyanból lopjanak, ami emberi életeket is menthet, stadion erre még eddig tudtommal nem volt képes.

De ne aggódjanak, ha ennek az egésznek egyszer vége, és szükség lesz új börtönökre, amelyek netán drágábbak lesznek a kelleténél, azt is meg fogom írni.

Üdvözlettel,
Jabronka Richárd

 

loading...