Orbán rajongója megtámadott egy nőt, majd összeverekedett az őt védő férfival + videó

Kép forrása: abcug.hu

Mi sem mutatja meg jobban a békés, Orbán mellett tüntetőket, mint ez az indexes videó. A felvételen jól látszik, hogy egy indulatos férfi összeszólalkozik a miniszterelnök híveivel, azonban hiába gyakorolná társaival a szabad véleménynyilvánítás, a fideszesek ellehetetlenítik ebben.

A műsor itt nem ér véget, egy nőt, aki csak a sípját fújta az egyikük meg is támadott. Erőszakosan kitépte kezéből a sípot, majd a védelmére kelő férfivel verekedni kezdett. A rendőrök megérkezése tudta csak megfékezni a nagyobb bajt.

Jól látható az is, hogy a kilométerekről is Fidesz-tagnak látszó bajuszos férfi mindenkit, aki nem a megemlékezés megtapsolására érkezett Soros-huszárnak hív, ahogy az Index tudósítóját is. Számára elképzelhetetlen, hogy valaki Soros György támogatása nélkül érkezett, hogy véleményt nyilvánítson, amiért nem ért egyet a rendszerrel.

Ez a videó nagyszerű korkép a mai Magyarországról. Ajánljuk mindenkinek!

Kérjük, oszd meg ezt a cikket, hogy mások is lássák, mennyire békésen hallgatták Orbán beszédét a szimpatizánsai!


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata

 • Károly Daroczy

  Hogy a kurva anyjukba mernek ezek Soros bérencezni, amikor a cigány miniszterüket Soros képezte ki ellenünk, és küldte a nyakunkra. !!!
  Ezek a fasszopók meg Orbán előtt Hornnak, Medgyessynek, Gyurcsánynak, Bajnainak tapsikoltak… A kurva anyjukat ezeknek a Sorosozó tetveknek, Orbánnal együtt!!!

  • Károly Biró

   igazán választékos a stílusod! a stílus, maga az ember…;)

   • Károly Daroczy

    Sajnos, már itt tartunk. A cigány a parlamentbe vitte a saját kultúráját, buzizás, csicskázás… vagy ez kimaradt??? Bayerről meg ne is beszéljünk… ugye??? Keményedik a nép lelke… ez van. Ezután már csak akasztás jöhet…

    • MS55FALCON

     Tökéletesen igaza van és egyetértek Önnel. ha nekik lehet mindent, akkor másnak miért nem. Mit képzelnek magukról ezek a seggnyaló műveletlen orbánista genyóhernyók???

   • Dubecz János
   • Ilona Hegedus

    igaza van ! ma mar itt nem lehet maskepp beszelni ezek a szemetek sorost emlegetik hat a maffia vezeruket az o penzebol tanittata! mirol pofaztok mind! hanyinger az egesz tetves nep itt

  • Ágnes Benkő

   Az, hogy “fasszopók” így nem helyes. Úgy kell írni, hogy “faszszopók”! Még a mélymagyaroknak is. 😀

   • Károly Daroczy

    😀 Lehet, de neked ha csak úgy mondanák, biztos megértenéd… ugyi?

    Főleg egyes szám második személybe… Kis Magyar tanárom… 😛

    • kovács krisztina

     nagy tanító lettél Karcsika

   • Katalin Horváthné Somogyi

    De csak 2016 szeptember 1-óta hivatalos az új szabály. Addig az első változat volt érvényes, igen csak régi hagyományok szerint. Tehát, kár kioktatni bár kit is. Az úr által használt kifejezések pedig szintén nyelvünk szépségének része, pusztán indulatokról árulkodik a használatuk.

   • Gabor Deme

    Igy tanultuk fasszopok tehát igy is jóóóóó!!!

   • József Borján

    Te már csak tudod!

   • József Borján

    Úgy tűnik, jártas vagy a témában.

 • Julika Abonyi

  Te vén marha !!! Csak nektek van Magyarországotok ?? Mondjad a viktorkádnak, hogy eszébe jusson, Ő a soros bérenc !!!!

 • Csilla Csilla

  Te tetted ezt, OV! Ez a te felelősséged!! Szégyen!

 • nagy lászló

  Beszarás!A fél ország Soros bérenc a másik fele meg a pénzén tanult!!Hogy is van ez???

  • Károly Daroczy

   Megvezetett csőcselék. Az Orbán média a saját mocskos szarát (Sorost) hajigálja másokra!!!
   Hogy kik ezek? Jézus már 2000 évvel ezelőtt megüzente nekünk… A sátán zsinagógája!!!!

 • Finta Pálné.

  Soros bérenc az a vén majom aki nőket támad meg mert olyan bátor mint egy igazi fideszes !!! Soros bérenceznek holott orbántól kezdve mindegyik
  az ő pénzén tanult , és kapaszkodott fel !!! Most már nem kell az az ember aki a a legnagyobb segítséget nyújtotta !!!! Magyarok ünnepén mit keresnek itt az olyan emberek akik nem magyarnak nézik a magyar embert !!!

  • apcukfundaluk

   A legdurvább az egészben az, hogy soros györgynek és a szervezeteinek sokkal több jót köszönhet ez az ország, mint a nemzeti és baloldali kormányok eddig elért összes teljesítményének. Az összes valamire való emberi jogi szervezet soroshoz köthető.

   • Szamosfalvi Albert

    nem tudom , magyarorszàgon miket tett Soros , de màshol elég kàrtékony volt .

    • Vivien Magyar

     nem tudom és nem is akarom ezt a Sorosozás dolgot nagyon firtatni mert ez ilyen aktuális kiabál valami értelmesnek tűnő baromságot valaki dolognak tartom, de ha nincs a Soros alapítvány akkor mamámhoz nem jut el a rákszűrőkamion és nem derül ki hogy beteg….így időben észrevették a bajt ….és ez már 4 éve és a potenciális betegeknek anyumnak is jön a papír hogy itt a kamion menjen időpontra szűrésre ….

 • Mukibacsi

  Az látszik ezen a videón, hogy vannak, akik ünnepelni mentek ki és vannak, akik balhézni, provokálni. Az ünneplés valahogy sokkal inkább háttérbe szorult és ez bizony nagyon elszomorító dolog.

  • Barabási Rezső

   Az Orbán beszéd elhanyagolható része szólt az ünnepről, az csupán egy ürügy volt beteg szövegének előadására, tehát az ünnep jogcímén Orbán hablaty. Mukibácsi lehet ezen szomorkodni, de a csuti geci folyamatosan provokálja a nemzet nagyobbik részét, amit úgy látszik neked kedvedre való.

   • Mukibacsi

    Egyáltalán nem kedvemre való senkitől sem!

    A nemzet nagyobbik része megválasztotta a Fideszt már két ízben is. Jövőre újra választás lesz. Meg lehet majd mutatni a “nagyobbik részt”. De ehhez semmi köze nincs a nemzeti ünnepeinknek. Épp elég fórum és lehetőség van, hogy bárki, akár csoportosan is kifejthesse a tiltakozását és más nézeteit. Az ünneplés az másnak kellene lennie. Sajnálom, de nem találok jobb szavakat rá, mint azt, hogy akik ezt megzavarták, azok csupán a csürhe jelzőt érdemlik meg, de tiltakozók megnevezést semmiképp! Ami tehát a fütyülős témát illeti: Ha véletlenül mellém ülne a moziban egy tag, aki a fülembe fütyörészne, akkor először szólnék neki. Ha nem használ, akkor valószínűleg valamiképpen szankcionálnám a dolgot. Ugyanis mindenki szabadsága pontosan odáig tart, ahol a másik emberé kezdődik. Márpedig én a filmre vagyok kíváncsi.

    • Csaba

     Hibás okfejtés. Ha beülök a moziba akkor fizetek érte és azt nézem meg amit szeretnék. Jelenleg kényszerrel betereltek egy moziba, 100X os jegyáron és azt kell néznem ami nekem nem tetszik… Ergo fütyülök. Az ünnep… ha valaki rejtett, bujtatott kampányolásra használ fel egy ünnepet az nem ünnep. Ha mindezt egy tolvaj teszi, aki a csicskásai által beültetettek a moziba, hogy amíg ott ülök kirámolhassa a házam, az ellen harcolni állampolgári kötelesség. A privátszféra pedig addig terjed amíg azt a rendszer engedi. Jelenleg olyan hogy privátszféra nincs Mo.-n. Hiszen ez egy jogi fogalom, és mivel jog sincsen így nincs miröl beszélni (Lsd. csányi vs. Nem adom a házam mozgalom).

     • Mukibacsi

      Aki felutazott az ünnepélyre az fizetett érte és nem odahajtották! Az ünnepi beszéd pedig első sorban az ünnepről szól, nyilván aktuálpolitikai kérdéseket is érintve. A fütyülősdi meg csak olyan, mint amikor a majom rázza a ketrecet, de nem veszi észre, hogy nyitva van az ajtó. Írsz ilyeneket, hogy “nincs privát szféra, meg nincs jog” ??? Már megbocsáss, de hol élsz te, vagy ki tette ezeket a “nemigazságokat” a fejedbe? Az ilyen “nemigaz” dolgok egy “nemigaz országhoz” vezetnének. Ismerős?

     • Csaba

      Nem olvasol figyelmesen. De tessék…. egy videó… kb. 100 at simán be tudnék linkelni. De elötte… ellopott/elkobzott nyugdíjvagyon. Milliárdos Paks2 amivel az embereket 50 évre eladosítják, a megkérdezésük nélkül, és tudjuk mi lesz ha nem fizetünk az oroszoknak? lásd ukraine… millónyi tólárazott projekt, civil érdekvédelmi szervezetek ellehetetlenítése. Haveri meggazdagodás, rogán, mészáros, vajna és a többi pl. letelepedési kötvény, irgalmatlan földbirtokok, adózatlan kaszinók ledarált média, televizió, ujság… és ha valaki nem adja attól elveszik…. ha BÉKÉSEN!! véleményt nyilvánítasz lecsuknak! oldalakon keresztül tudnám sorolni…. és mindent benyel a nép… mert azt hiszik csak ez a törpe diktátor képes megvédeni európát és a magyarokat a háború elöl menekülöktől. Jahhh… és nézd meg a GDP-t, majd vond ki belöle a beáramló EU pénzeket.. és mond meg hol leszünk ha megáll az EU pénz. A GDP (-2%) vagy nagyon jó esetben (0) körül megáll. A videok magukért beszélnek, az ellenzéknek videoik vannak a kormánynak csak üres szavai, semmit nem mernek vállalni és semmit nem tudnak bizonyítani. orbán menekül az olyan vitáktól ahol nem a haveri TV van. Velem vitatkozhatsz… és mindegy milyen érveket hozol fel a tények , tények maradnak, maximum magadnak hazudsz. És ünneppelhetsz az árulóval, az igaz hösök ünnepén, de vannak olyanok akiknek ez nagyon bassza a csörét. https://www.youtube.com/watch?v=_Bbtz5sj9ww

     • Mukibacsi

      Köszönöm, hogy ilyen sok figyelmet fordítasz a nevelésemre, de sajnos akármennyi videót becsatolhatsz, attól még a március 15-ei ünnepről nem fog megváltozni a vélekedésem. Én nem próbálok senkit, semmiről meggyőzni, csak ismétlem magam: Jövőre választás!

     • Barabási Rezső

      Az illemről csak civilizált környezetben érdemes beszélni, nálunk már egy ideje nem ez érződik.Az eltartott kisujjal demonstrált finomkodás nem érvényesül abban a darálóban amiben élünk.

     • Mukibacsi

      Ebben van igazság. De a civilizált környezetet EGYÜTT alakítjuk ki. Abban jobb- és baloldalnak egyaránt vannak felelősségei – és a többinek is persze. Tehát mindenkinek.
      Egy “bűnös” soha nincs. Gombamód szaporodnak azok a portálok, melyekről csöpög az utálat, a Facebook-ról ömlik az ordenáréság – hát…. civilizált környezet valóban nem nagyon van, pláne úgy, hogy ezt még tudatosan gerjesztik is.

     • István Léber

      emlékezzen vissza 2006 októberére.Orbánék remek műve,amit akkor a “békésen ünneplő/tüntető” szimpatizánsai tettek,azt lehetett,most kifütyülni egy tolvajvezért nem lehet?

     • Zsuzsánna Márta Szákné Bajnai

      Hű, milyen rossz az emlékezete.

 • János Hannl
 • heidt imre

  Ilyen csúnya dolgot elvenni a fütyülőt,torkán nem fért le?

  • PAPI

   Tiédén biztos lefért volna meg a g…i farka is talán még meg is fullad hadnál tőle

 • Éva Benay

  Szépbajuszú szerint az ott nem a demokráciát akarók Magyarországa. Ezek szerint van valahol még egy Magyarország, és ezek az aljas sorosbérencek erről a másik Magyarországról érkeztek? Gondolom vonattal mint a lengyelek. Sőt a szegény lengyelek, csak sült csirkét kaptak ebédre a CÖF -től, bezzeg a Soros, az biztos kaviárral eteti a másik Magyarországról érkezetteket!
  Elővettem egy 2011-es kiadású világatlaszt, ott még nincs másik Magyarország feltüntetve! Tehát ez a másik Magyarország 2011 után alakult meg, és az a sátáni Soros, már is felbéreli őket fütyülni a másik Magyarország ellen

  • Zsolt M. Balla

   Hahaha (Y) Csípős,….még is intelligens post. Sajnos az orbanista vérnyugdíjasok nem is értenék,mert fogalmuk sincs az “irónia” szó jelentéséről

 • István Fruhwirth

  A Soros huszározó bácsitól kérdeznem tisztelettel mennyi a nyugdíja es hány évig dolgozott hivatalosan? Ha mar ennyire FIDESZ parti!

 • Schäfer-Koch Ferenc

  Ilyen az, amikor egymásnak uszítják az embereket.Olyanok mennek tüntetni, akik semmi személyes sérelmet nem szenvedtek el, olyanok provokálnak, akiket nem ért bántás, és az a legszebb, amikor a provokátor felháborodik, hogy amikor provokál, akkor inzultálják! Egyesek a zűrzavarkeltéssel akarnak politikai tőkét kovácsolni, és ehhez a csőcseléket hívják segítségül. Egy olyan politikai geng, amelyik az “orbánviktor diktátor” szlogenen kívül semmiféle szellemi tevékenységet nem tud felmutatni, és minden eddigi felhatalmazása során államcsőd közeli helyzetbe juttatta az országot, semmi pozitív előre mutató dolgot nem tett, és nem tesz most sem.Most mártírként mennek a pofonért, addig sivalkodnak, addig mocskolódnak, addig gusztustalankodnak ezek a liberálidióták, amíg meg nem kapják, aztán persze ezzel beigazolva látják szabadságharcos mivoltukat.Szánalmas egy banda. Nem fogják fel, hogy a támogatottságuk elvesztését nem pótolja az, hogy Orbánviktor jó, vagy rossz vezető, hogy ez a gyűlöletkampány már nem fog bejönni…