Nem hétköznapi bűn elkövetésével vádolják a Fideszt

Kép forrása: Átlátszó blog

Magyarországon mára már természetessé vált, hogy a társadalom elesettjeit segítenünk kell, különösen a téli hónapokban, melyről a sajtó – attól függően, hogy kinek szolgál – nap, mint nap korrekten, vagy inkorrekten beszámol.

A kialakult helyzet igen súlyos, mert a családok mintegy fele már teljesen elszegényedett, illetve – legtöbbnyire ezen okból, vagy ezt a helyzetet megelőzendő – minden tizedik magyar kénytelen elhagyni a hazáját (minden bizonnyal végleg).

Ezt a kilátástalan állapotot elsősorban a mai parlamenti politikai elit és a hozzájuk hű gazdasági érdekcsoportok szántszándékkal hozták és hozzák létre! Ugyanis egy diktatúra és az őt kiszolgáló kiválasztottak számára alapérdek, hogy az elnyomott tömegek képtelenek legyenek bármilyen politikai természetű ellenállásra. Ennek “legeredményesebb eszköze” és szándékosan előállított társadalmi cselekvést bénító hatása az általános szegénység bevezetése, valamint a nyomortól való félelem bevésése az emberek lelkébe.

Ez a bűn az elmúlt 26 évben FOLYAMATOSAN elkövettetett!!!

A kiszolgáltatott helyzetű magyar nép akkor tesz most igazán a saját érdekében – amihez egyébként bármikor joga van -, ha mielőbb valódi és européer demokráciát követel magának. Ennek első és legfontosabb lépése pedig az európai normákkal megegyező kétfordulós választási rendszer visszaállítása a 2014 előtti körzethatárokkal, valamint az azonos választási mód biztosítása minden magyarnak: így nemcsak a külhoni kettős állampolgárságú magyaroknak, hanem a külföldön dolgozó magyar állampolgároknak is!

Az írást beküldte: Európa Blokk

loading...