Microsoft-üzemzavar: a Bing, a Copilot és a ChatGPT is érintett

Eltűnt a Magyar Honvédség gépe Afrika felett

Microsoft szolgáltatások üzemzavara: a Bing, a Copilot és a ChatGPT is érintett.

A Microsoft komoly üzemzavart tapasztal, amely számos szolgáltatását érinti, beleértve a Bing.com-ot, a Copilotot és a ChatGPT-t. A probléma különösen az ázsiai és európai felhasználókat sújtja, akik jelentős működési nehézségeket tapasztalnak.

A felhasználói visszajelzések és tesztek alapján, ha valaki megpróbálja megnyitni a Bing.com oldalt, gyakran üres oldalra vagy egy 429-es HTTP hibaüzenetre érkezik. Érdekes módon a Bing-keresés továbbra is működik, ha közvetlenül a keresési funkcióhoz fordulunk, ami arra utal, hogy a problémák főként a kezdőlapot érintik.

A Copilot szolgáltatás teljes mértékben offline állapotba került. Ez a kiesés nem csak a weboldalra és az alkalmazásra, hanem a Windowsba integrált Copilot funkcióra is kiterjed.

A Bing API problémái miatt a ChatGPT internetes keresője és a DuckDuckGo is jelentős fennakadásokat tapasztal. A DuckDuckGo keresőoldalai nem töltenek be, és a következő hibaüzenet jelenik meg: „Hiba történt a keresési eredmények megjelenítésében. Kérjük, próbálja meg újra.”

Míg a Microsoft hivatalos közleményt még nem adott ki az üzemzavarral kapcsolatban, az OpenAI megerősítette a ChatGPT internetes keresőjének problémáit, és frissítette a támogatási oldalát a legfrissebb információkkal.

Az említett szolgáltatások hibáinak jelentéséhez a felhasználók a következő helyeken találhatnak segítséget:

  1. Microsoft Szolgáltatások (Bing, Copilot):
    • Microsoft Támogatási Oldal: A felhasználók látogathatják a Microsoft Támogatási Oldalát, ahol bejelenthetik a problémákat és segítséget kérhetnek.
    • Microsoft Community Fórumok: A Microsoft Community Fórumokon is bejelenthetik a hibákat, és információkat kaphatnak más felhasználóktól és szakértőktől.
  2. ChatGPT:
    • OpenAI Támogatási Oldal: A felhasználók az OpenAI Támogatási Oldalán találhatnak segítséget, ahol bejelenthetik a problémákat és olvashatják a legfrissebb információkat a szolgáltatásokkal kapcsolatban.
  3. DuckDuckGo:

Ezeken a platformokon a felhasználók bejelenthetik a hibákat, kérhetnek segítséget és követhetik a legfrissebb információkat az említett szolgáltatásokkal kapcsolatban.


További cikkeinkért kövesd az Ellenszél Facebook-oldalát is!

loading...