Dobrev Klára reagált Magyar Péter EP-vitákkal kapcsolatos posztjára

Dobrev Klára látható a képen.Az ellenzék helyzetről beszélt.

„Vegyük komolyabban a választási vitát, ami az egyik legfontosabb demokratikus hagyományunk!” – írja Dobrev Klára Facebook-bejegyzésében.

Aki az elmúlt években nem egy barlangban élt, az pontosan tudja, hogy az állami tévében csak akkor lesz vita, ha azt Orbán engedélyezi. Aki kizárólag oda menne el, az Orbántól teszi függővé a vitát.

Magyar Péter azt írja a posztjában, hogy szerinte CSAK a köztelevízióban lehet vitázni, szerintem meg ott IS. Ahogy lehet vitázni a köztévénél sokkal nézettebb RTL-en és a milliós elérésekkel rendelkező Partizánon is.
Számomra az RTL, az ATV, vagy a Partizán nézői ugyanolyan fontosak, mint a “közmédia” nézői. Tiszteljük meg a nyilvánosságnak azon részét is, akiket nem Rogán Antal irányít!

Várom Deutsch Tamást és Magyar Pétert az RTL, a Partizán, a Blikk és az ATV vitáján is, és természetesen ott leszek, ha a „közmédia” mégis szervez vitát!” – írja Dobrev Klára az EP-vitákkal kapcsolatos válaszában.

Ne hagyd abba az olvasást, számos érdekes és tartalmas hírt találsz az Ellenszél felületén, sokféle témában ide kattintva!

loading...