Magyar Péter undorító, ízléstelen állításokat tett Dobrev Klára külsejéről

Magyar Péter látható a képen. Bolgár György szerint nem jó ötlet, hogy ráindul a budapestiekre.

A politikai vetélytársak vitáznak/érvelnek egymással egy olyan fair-play versenyben, ahol a cél megmutatni, hogy érdemesebb szavazni A-ra, mint B-re. Normál esetben ez így történik. Magyar Péter azonban nem vitázni akar, hanem gúnyolódni, a Fideszhez hasonlóan ellenségképet kreálni.

Így tett Dobrev Klárával kapcsolatban (az ő jelenléte nélkül.) A videó itt tekinthető meg.

Dr. Molnár Csaba, a DK ügyvezető alelnöke és EP-képviselője az alábbiakat fűzte a videóhoz:

“Dobrev Klára, ilyen egészen ijesztő, de ha gyerek lennék, vagy gyerekem lenne, lehet nem tolnám ott babakocsival, nehogy megálljon a növekedésben.” Ez az épületes mondat nem Bayer Zsolt, hanem Magyar Péter szájából hangzott el Szokolyán, a politológushallgatók táborában, ahol a Fideszből frissen kiugrott politikus éppen azt ecsetelte, mennyire taszítják a választási plakátok, különösképpen Dobrev Klára plakátja. Azon túl, hogy a mondat nagyon tágan kezeli a magyar nyelv kereteit, nem más, mint a Magyar Péter által Dobrev Klára ellen indított, ízléstelen lejáratókampány újabb eleme.

Az első esetben lényegében lehülyézte Dobrev Klárát, most pedig a külsejére tett sértő megjegyzést a magát tisztes, konzervatív polgárnak beállító politikus. Ezt a beszédet már jól ismerjük. Ez a Fidesz stílusa, de annak is a legalja, az a szint, amit Bayer Zsoltra szoktak kiosztani még a Fideszben is. Kulturált politikusok nem beszélnek így egymásról Magyarországon, sőt sehol Európában” – fogalmazott Dr. Molnár Csaba.

Maradj tájékozott, olvass tovább! Az Ellenszél további cikkeiért kattints ide! 

loading...