Hazugságvizsgáló eredménye: Magyar Péter színpadán hazudott Nagy János

Nagy János és Magyar Péter. Mögöttük hazugságvizsgáló.
fotó: ellenszel.hu

A szigetszentmiklósi polgármester lebukott. Korábban milliós jutalmat szavaztak meg neki a fideszesek. Kigolyózta az ellenzékieket a testületből, majd felment hazudozni Magyar Péter színpadára. Arra azonban nem számított, hogy Jószai Attila, (DK) akit be akart mocskolni, hazugságvizsgáló bevonásával fog küzdeni az igazáért.

Magyar Péter nem véletlenül hívta fel a hazudozó polgármestert a színpadra. Azt akarta erősíteni, hogy a Fidesz és az ellenzék ugyanaz. Nagy Jánosnak ezt kétszer sem kellett mondani, hiszen Orbán trójai falovaként eddig is az volt a szerepe, hogy bomlassza az ellenzéket.

Nagy János, Szigetszentmiklós Fidesz-kollaboráns polgármestere azt mondta Magyar Péter rendezvényén, hogy Jószai Attila DK-s képviselő gyakran látogatja meg Kövér Lászlót helyi házában.

Jószai Attila látható a képen. A hazugságvizsgáló alátámasztotta, hogy hazudott a szigetszentmiklósi polgármester.

Ezzel szemben az igazság az, hogy Jószai Attila soha nem járt Kövér László házában, sőt soha egyszer sem beszélt vele életében. Ezt a hazugságvizsgáló is alátámasztja.

Már a rendezvény ideje alatt közölte a DK: beperli Nagy Jánost, Szigetszentmiklós Fidesz-kollaboráns polgármesterét. Nem véletlenül állított vele szemben ellenjelöltet a DK és a Momentum is Szigetszentmiklóson, hiszen Nagy János – „ellenzéki” polgármesterként – a fideszes képviselőkkel szavaztatta meg hatmilliós jutalmát, Jószai Attila tiltakozása ellenére” – írta közleményében a párt.

Jószai Attilának 4 kérdést tettek fel a hazugságvizsgálat során:

A hazugságvizsgálat és annak eredménye.

Az eredmény:

A hazugságvizsgáló kimondta az igazat.

Magyar Péternek van most a legnehezebb dolga, mert mindenképp fekete folt esett a becsületén. A hazugságvizsgáló eredménye magáért beszél

Kaltenbach szerint Magyar Péter bűnrészes az Orbán-rendszerben.
fotó: ellenszel.hu

Nagy kérdés, hogy a folyamatosan Gyurcsányozó Magyar tudta-e, hogy a szigetszentmiklósi polgármester hazudik. Ha tudta, és úgy engedte fel a színpadra, az még a leglelkesebb rajongóinak is visszatetsző. Ha nem tudta, akkor miért nem győződött meg róla? Jószai Attilát nem kérdezte meg senki a „tiszta lappal” indulók közül, mégis be akarták feketíteni Kövér Lászlóval.

Maradj tájékozott, olvass tovább! Az Ellenszél további cikkeiért kattints ide! 

loading...