A DK képviselői nem segítenek a Fidesznek a „vizsgálatnak” csúfolt bohózatban

Barkóczi Balázs látható a képen.

A DK képviselői nem asszisztálnak a kormánypárt műsorához. Újabb színjátékot rendeznek Orbánék, de ez már a vicc kategóriája.

Az Európai Ügyek Bizottsága Deutsch Tamás múlt havi beszámolója után ma reggel Bóka János európai ügyekért felelős miniszter meghallgatásával folytatja a „baloldal brüsszeli politikai akciói” elleni vizsgálatát – már ahogy ők nevezik az uniós pénzek rendszerszintű fideszes ellopását.

Barkóczi Balázs, a DK országgyűlési képviselője, az Európai Ügyek Bizottsága alelnöke bejelentette: a DK képviselői továbbra sem vesz részt ebben a cirkuszi bohózatban. Mindez ugyanis nem arról szól, amit a Fidesz próbál kommunikálni.

Ahogyan a Fidesz európai parlamenti listavezetője elmondta, a bizottsági meghallgatásokkal „a magyar szuverenitás ellen támadást intéző magyar politikai erőket, és az erkölcsi, politikai értelemben hazaáruló magyar politikai manővereket” akarják „leleplezni”.

A Demokratikus Koalíció eddig sem, és ezután sem vesz részt a Fidesz „vizsgálatnak” csúfolt politikai bohózatában, ezért képviselőink a bizottsági üléstől is távol fognak maradni. Annak ugyanis, hogy az európai pénzek továbbra sem érkeznek meg Magyarországra egy oka van, ez pedig a rendszerszintű orbáni korrupció. Mi továbbra is azért dolgozunk, hogy a magyar kormány ne tudja ellopni a magyaroknak szánt uniós pénzeket, és azok valóban a magyar emberekhez, és a kis és középvállalkozásokhoz kerüljenek.  Ez egy nagyon világos álláspont, ami Magyarországot szolgálja az Orbán-rendszerrel szemben” – teszi hozzá Barkóczi Balázs.

Maradj tájékozott, olvass tovább! Az Ellenszél további cikkeiért kattints ide! Unod a politikát? Főzz valamit az EllenLábassal!

loading...