A lúgos orvos áldozata, Renner Erika kiosztotta Varga Juditot

Renner Erika látható a képen.
fotó: Renner Erika Facebook-oldala.

Renner Erika kiosztotta Varga Juditot a közösségi oldalán. Leírta neki, hogy áldozatként hova tud fordulni.

Renner Erika bejegyzése itt olvasható:

„Kedves Judit! Szomorúan olvastam a facebook oldalán kiírtakat. Tudom, milyen egy zaklatás és milyen egy bántalmazás. Szeretném ajánlani hogy, menjen be az ASK-ba, azok nagyon jók. Kap mindenben segítséget. De ezt úgyis jobban tudja, hiszen ezeket Ön hozta létre és hirdette is őket.

Ha pedig a volt férje megjelenne a lakásán, és ez Önben félelmet keltene, akkor elmehet a rendőrségre és feljelentést tehet, ahogyan azt nekem is ajánlotta nemrégiben a BVOP szóvívője Makula György. Szerettem volna ezt Önnek személyesen is megírni, a facebook oldalára is, csak sajnos le vagyok onnan tiltva.

Gondolom a múltkori nőnap miatt, amikor odaírták a nevemet, Ön pedig ezeket a kommenteket törölte (vagy töröltette) az oldaláról. Lehet még a NANE-hoz is fordulni, bár szerintük a „celeb áldozatoknak” minden sokkal könnyebb. Kitartás és kellemes húsvéti ünnepeket kívánok.”

Az ügy előzménye, hogy Varga Judit a közösségi oldalán osztott meg egy hosszú, nagy terjedelmű írást, amelyben Magyar Pétert narcisztikus családon belüli erőszaktevőként írja le.

Állítólag többször fenyegette meg, és erről vannak írásos dokumentumai, viszont a saját személyiségi jogainak védelme miatt nem mutatná meg őket. Varga Judit korábban sosem tett közzé ennyire hosszú posztot.

Maradj tájékozott, olvass tovább! Az Ellenszél további cikkeiért kattints ide! Unod a politikát? Főzz valamit az EllenLábassal!

loading...